BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 42

We werden gewekt door de conducteur die ons na het tonen van onze app rustig verder liet slapen tot we na bijna zes uur wakker waren. We waren inmiddels in Spanje. We aten onze lunches in de trein en vonden er ook nog een doos in. We opende de doos en er zat een kaars in, identiek aan die wij zelf ook bij hadden, alleen met het logo van Lourdes erop. Er zat ook nog een briefje bij. Brigitte schreef: willen jullie deze kaars namens mij voor jullie kinderen aansteken in Santiago de Compostella. Lila keek me aan en zei: dat is zo lief van haar, morgen bellen we haar op om te zien hoe het haar vergaat. We hadden nog een aantal uren te gaan voor we op de plaats zouden aankomen en ik pakte mijn laptop en de geheugenkaart uit de camera en zette alle fotos over op mijn laptop. We bekeken de fotos en ik selecteerde er twintig die ik naar Brigitte stuurde met de opmerking welke fotos ik zou selecteren. Omdat we eerste klasse reisden hadden we ook internet en kon ik ze direct versturen.

Eenmaal op onze bestemming aangekomen zochten we een hotel. Het was niet zo heel druk en we hadden vrij snel een hotel gevonden. We boekten en betaalden voor twee nachten en zetten onze spullen weg in de kamer. We liepen naar beneden naar het restaurant en hoorden een groep van vier vrouwen Nederlands praten. We stapten op hun af en stelden ons voor. Het waren twee stellen, het ene stel waren twee verpleegsters uit het AMC in Amsterdam, het tweede stel waren twee verpleegsters uit het ziekenhuis in Antwerpen. Ze hadden elkaar ontmoet net buiten Parijs. Lila vroeg hoe lang ze al onderweg waren en het stel uit Amsterdam zei: bijna negen maanden, de andere twee vrouwen zeiden wij net over acht maanden. Ik liet een paar flessen wijn komen en we zaten gezellig te buurten. Eva, een van de vrouwen uit Antwerpen vroeg ons over ons verhaal en lila vertelde wat er gebeurd was. Ik zei: daarom maken wij deze reis naar een aantal bedevaartsplaatsen. Lila zei: we zijn pas vertrokken nadat onze gynaecologe ons toestemming had gegeven. Eva vroeg wie onze gynaecologe was en ik zei: Jose Mertens. Eva zei: ik ken haar, dat is ook toeval. Hebben jullie goede ervaringen met haar? Ik zei: ja, hoezo? Eva zei: ze is nogal fysiek aangelegd met haar patiënten.

Lila zei: dat is juist wat ik zo fijn aan haar vond. Bij het laatste onderzoek, toen ze klaar was met het onderzoek, kuste ze mijn buik, mijn kutje en likte ze me zelfs klaar. Eva zei: dat bedoel ik. Ze is een pot, een lesbische. Lila zei: nee, ze houdt ook van mannen. Eva zei: hoe kom je daar nu bij? Lila zei: omdat ze mijn vriend al een paar keer op bezoek heeft gehad. Ze is zo onder de indruk van hem dat ze hem gevraagd heeft of hij, zodra we terug zijn, haar zwanger wil neuken. Eva zei: dat vind ik hard te geloven. Lila zei: dat is omdat jullie mijn vriend nog niet kennen, hij is speciaal. Eva keek haar ongelooflijk aan en zei: hoezo speciaal? Lila keek me aan en zei: als je dat wilt uitvinden, dan stel ik voor dat je hem even meeneemt naar je kamer, ik weet zeker dat je zelf ook onder de indruk terugkomt. Eva keek haar vriendin aan en die knikte dat het ok was. Ze stond op en zei: ok, laten we dat dan maar eens bekijken. Ik liep met haar mee naar hun kamer en ze zei: laat maar eens zien wat jou zo speciaal maakt. Ik liet mijn broek en boxer zakken en de ogen van Eva werden zo groot als schoteltjes. Ze keek me aan en zei: is dat echt? Ik zei: voel er maar aan, dan kan je jezelf ervan overtuigen.

Eva stapte naar me toe. Ging op haar knieen voor ma zitten en pakte mijn pik in haar hand. Ze streelde hem zacht en zei: dit is inderdaad heel speciaal. Ik keek haar aan en vroeg: mag ik jou nu ook zien? Ze keek me aan en vroeg: en dan, wat wil je dan precies? Ik zei: dan wil ik jou laten genieten net als wat ik bij Jose heb gedaan, het zal je niet berouwen. Ze keek naar me en zei: ok, maar je mag niet in me klaarkomen, dat is voor mijn vriendin. Ik zei: ok, maar mag ik wel over je klaarkomen? Ze antwoordde: je mag je kwakje tegen mijn kut spuiten of op mijn buik, maar niet in me. Ik trok de rest van mijn trainingspak uit en ging haar helpen haar kleren uit te trekken. Ze had mooie ferme tieten, ik denk een c cup en haar schaamhaar was in een hartvorm geschoren. Ik vroeg haar op de rand van het bed te gaan liggen. Ze zei: ik wil eerst even een foto maken van mijn hand om je pik zodat daar geen twijfel over bestaat bij de andere meiden.

Ze pakte haar telefoon, deed een hand om mijn pik en nam een foto. Hierna ging ze op de rand van het bed liggen. Ik spreidde haar benen en zei: voor ik je neuk, ga ik je eerst drie keer laten klaarkomen. Ze keek me lachend aan en zei: doe je best, ik ben benieuwd of je dat gaat lukken. Ik ging op mijn knieen naast het bed tussen haar benen zitten en legde mijn pik in de lengte tussen haar uitpuilende schaamlippen. Ik begon heel langzaam op en neer te schuiven tussen haar schaamlippen en maakte bij elke stoot zeker dat de volle lengte van mijn pik, inclusief de dikke aderen over haar clit schuurde. Ze begon al vrij snel te hijgen en ik begon nu ook met haar tieten te spelen. Binnen drie minuten kwam ze voor de eerste keer klaar en na nog eens vijf minuten voor de tweede keer. Ze begon nu te smeken om mijn pik in haar te mogen voelen. Ik zei: bij je volgende orgasme ga ik je pas neuken. Dat duurde nog eens vijf minuten en toen ze midden in haar orgasme zat drukte ik mijn pik bij haar naar binnen.

Ze sloeg haar benen om mijn rug en trok me diep in haar en zei toen: laat me nu maar eens voelen hoe het is om dat stuk vlees van je in me te voelen. Ik begon haar langzaam te neuken en ze genoot met volle teugen. Ze zei: dit is veel beter dan onze rubberen vervangers. Ik streelde haar tepels zacht en ze kreunde en zei: nu begrijp ik waarom Jose op je valt. Ik ben zelf ook lesbisch, maar dit laat me weten dat er ook nog andere opties zijn. Mijn god wat voel ik me gevuld….. OOOOHHHHH JAAAAHHHH GADOOR GA DOOR IK KOM WEER. En voor ik zover was dat ik op het punt stond om klaar te komen kwam Eva nog een vijfde keer. Ze zei: laat me weten als je klaarkomt, dat wil ik filmen. Toen ik zover was zei ik: pak je telefoon maar en begin maar te filmen. Met haar telefoon in de hand begon ze te filmen. Ik trok mijn pik uit haar en haar kut bleef ver open staan. Ik trok nog een paar keer aan mijn pik en richtte die op haar kut en begon te spuiten. De eerste straal ging tussen haar schaamlippen en eindigde in haar kut, de volgende zes stralen gingen over haar lichaam, over haar gezicht en tegen de telefoon. Ze had haar mond open van verbazing en de laatste straal ging direct in haar mond. Ze hoestte omdat ze zich verslikte en zei daarna: als ik het niet zelf had meegemaakt zou ik het niet geloven. Maar goed dat ik het gefilmd heb. Eva zei: ga je mee douchen?

We stapten samen onder de douche en ze zei toen we eronderuit kwamen: je vriendin heeft niets te veel gezegd. We kleedden ons en gingen terug naar het restaurant waar op dat moment alleen nog Thea en Dorien zaten. Eva liet de foto en de film zien en ik zag direct een glimlach op het gezicht van Dorien verschijnen. Ik pakte mijn stoel en ging tussen Dorien en Thea zitten. Dorien legde direct haar hand op mijn knie en keek me recht in de ogen. Ze zei: Lila vertelde me dat jullie vrij met elkaar omgingen en af en toe best eens met anderen contact hebben. Ik zei: dat klopt, waar is Lila overigens? Dorien zei: ze is met Mia naar het toilet en is al bijna een kwartier weg. Ik keek Eva aan en zei: ga jij ze eens opzoeken en neem ze dan alle twee mee naar jullie kamer dan kom ik haar straks wel ophalen. Eva keek me geil aan en vroeg: wat moeten we daar doen? Ik zei: hetzelfde wat jullie samen ook doen, van elkaar genieten. Ik voelde de hand van Dorien steeds hoger op mijn been gaan tot ze uiteindelijk haar hand op mijn kruis liet rusten en zacht in mijn pik kneep. Ik pakte haar hand vast en stak die in mijn trainingsbroek en ze vond haar weg snel in mijn boxer. Ze keek Thea aan en zei: ik ben blij dat ik vandaag het meisje ben in onze relatie. Ik keek Thea aan en vroeg: ben jij dan vandaag de man?

Ze knikte en zei: dus dan val ik buiten de boot? Ik zei: waarom, mijn eerste vriendin vind het heerlijk om mijn pik in haar kontje te houden, de hele nacht lang. En ze heeft bij mij vaak genoeg een vibrator gebruikt dat ik het ook best prettig vindt. Haar gezicht barste uit in een glimlach en ze zei: heb je zin en tijd om ook wat tijd bij ons op de kamer door te brengen? Ik zei: ok, maar ik heb wel een conditie, dat is dat ik en jullie van alles fotos nemen. Dorien zei: wat geil, ik ben ervoor. Ik zei dan haal ik even mijn camera op en gaan we samen naar jullie kamer. Daar aangekomen zei ik: als jullie elkaar nu eens beginnen uit te kleden dan maak ik er fotos van. Ze deden dat en toen beide vrouwen naakt waren vroeg ik aan Thea: waar is je apparatuur? Ze keek me geil aan en greep in haar backpack een dubbele strap-on dildo. Ze stak het ene einde in haar kut terwijl ik hier fotos van maakte. Dorien hielp haar alle lederen riempjes goed strak aan te trekken en toen dat gedaan was had Thea bijna 25 centimeter aan kunstlul voor haar hangen. Ze zei: er zit ook nog een trilfunctie op zodat we beide kunnen genieten. Beide vrouwen begonnen mij nu ook uit te kleden en toen ik naakt voor hun stond vroegen ze me: je hele lichaam is haarloos, waarom? Ik zei: omdat ik dat lekkerder vind.

Ze begonnen me te strelen en Dorien begon met mijn pik te spelen en ik met haar tieten. Ik wilde ook met de tieten van Thea spelen maar die zei: nee, ik ben vandaag de man, die zijn vandaag niet voor je beschikbaar. Ze nam mijn hand en liet die door haar bilnaad gaan en zei: dit is er vandaag voor jou. Ze deed hetzelfde bij mij en zei: bereid je maar voor op een gezellige tijd. Ze keek me aan en zei: vooruit slet, op handen en knieen en jij Dorien gaat onder hem liggen en zijn pik bespelen terwijl ik zijn kont ga bewerken. Dorien kroop onder me en pakte mijn pik in haar hand en Thea begon me eerst te vingeren. Ze ging speciaal niet naar mijn prostaat en zei: ik wil niet dat je te snel klaarkomt. Ik ging met mijn gezicht naar beneden en begon de kut van Dorien te kussen. Die kreunde direct en zei zacht: laat me alsjeblieft meer dan eens klaarkomen. Ik zei: is vijf keer genoeg voor je. Dat meen je niet zei ze. Ik zei: ok, zes keer dan. Thea zei: stop nu eens met dat overdrijven. Ik nam de clit van Dorien in mijn mond en had haar binnen twee minuten aan haar eerste orgasme. Thea zette de kunstpik tegen mijn anus en drukte deze rustig naar binnen en begon mij in mijn kont te neuken terwijl Dorien om beurten likte, zoog en trok aan mijn pik.

Na tien minuten geneukt te zijn door Thea zette ze de vibratie aan en begon ze nu heel langzaam de pik uit me te trekken om hem daarna krachtig in me te stoten. Ze deed dat vijf keer en ik kwam klaar. Dorien had mijn pik net in haar mond genomen en ik spoot haar mond vol tot het door haar neus naar buiten liep over haar wangen en in haar haren uitkwam. Ze probeerde het weg te slikken, maar het was veel te veel. Thea zag het en trok de dildo uit me en pakte mijn camera en maakte fotos van het gezicht van Dorien. Ze keek mij aan en zei toen: en nu is het zeker voorbij? Ik zei: nee nog lang niet, eergisterenavond zijn wij om acht uur begonnen, Lila, een hotelkamermeisje en ik en zijn om vier uur opgehouden omdat we de trein moesten halen. Ik pakte Thea vast en legde haar op haar rug op het bed. Ik zei tegen Dorien: laat jij je nu eerst maar eens klaar likken terwijl je haar pijpt. Dorien kroop over het gezicht van Thea die direct als een bezetene de kut van Dorien begon te likken terwijl Dorien de kop van de dildo in haar mond nam en pijpende bewegingen maakte. Ik maakte meerdere fotos hiervan. Na vijf minuten kwam Dorien voor de tweede keer klaar. Ik zei tegen haar: ga nu eens rechtop zitten en speel maar met haar tieten, dan ga ik haar kontje eens vullen.

Dorien ging rechtop zitten en ik nam plaats achter Thea. Ik tilde haar benen omhoog en spreidde ze en zei tegen Dorien: hier, hou jij haar enkels maar vast. Dorien deed dit en ik zei tegen Thea: nu ook een man zijn en niet beginnen te huilen. Ik zette mijn pik tegen haar strakgespannen anus en drukte deze in een keer volledig in haar. Ik hoorde haar in de kut van Dorien gillen en ik zei: echte mannen huilen hier niet om. Ik zette haar dildo in de trilfunctie en begon haar hard te neuken. Na tien minuten ging haar jammeren over in hijgen en kreunen en kwam ze klaar. Ik bleef in haar pompen tot ze ook nog een tweede en derde orgasme kreeg en spoot toen haar darmen vol met dik romig zaad. Ik zei tegen Dorien: laat haar benen maar los en kom maar van haar af. De make-up van Thea was volledig verwaterd over haar gezicht. Ze keek me aan en zei: het deed ontzettend pijn de manier waarop je het deed, maar na vijf minuten ging het beter en toen ik klaarkwam was dit het meest intense orgasme wat ik ooit gehad heb. Ik ging bij haar zitten en begon de riempjes los te maken en trok de dildo uit haar en zei: voor de rest van de tijd die ik hier ben, ben jij ook vrouw.

Ze keek me gelukkig aan. Ik zei: jij loopt voor op Dorien met het aantal orgasmes, dus ga ik zo meteen eerst Dorien afwerken, daarna kom jij. Ze vroeg: mag ik fotos maken? Ik zei: dat mag. Ik ging op mijn rug op het bed liggen en zei tegen Dorien: kom maar boven mijn heupen zitten. Ze pakte mijn pik en wilde erop gaan maar ik zei: nee, eerst ga je droogneuken. Leg mijn pik zo neer en leg je schaamlippen aan weerskanten en dan mag je op en neer schuiven. Til je lichaam voorover zodat ik goed bij je tieten kan en je clit over mijn pik schuurt. Ik liet Thea een paar kussens onder mijn hoofd leggen zodat ik de tepels van Dorien kon likken en in mijn mond kon nemen Dorien begon te schuiven en had binnen tien minuten haar vijfde orgasme. Op dat moment tilde ik mijn pik iets omhoog toen ze naar beneden schoof en liet ik mijn pik in haar verdwijnen.

OOOOHHHH MIJN GOD WAT LEKKER. Ik zei: nu bepaal jij het tempo en mag je mij neuken tot ik je kutje helemaal vol spuit. Ze begon heel langzaam en kwam nogmaals klaar. Ik likte haar tieten en streelde ze tot het moment dat Thea op mijn gezicht kwam zitten en tegen me zei: lik nu die kut van mij ook maar eens. Ik kuste haar binnen dijen en zoog op haar uitpuilende schaamlippen en nam daarna haar clit onder handen. Ze kwam luid kreunend klaar. Dorien had haar tempo opgevoerd en bereed me nu alsof ze bezeten was. Ze kwam nogmaals klaar, net voor ik haar kut volspoot. Thea kwam van mijn gezicht af en begroef haar gezicht in de kut van Dorien op het moment dat mijn pik uit haar was. Ze slurpte het zaad uit haar en zei: daar is niets mis mee. Toen ze daarmee klaar was zei ze: en nu is het mijn beurt. Ze ging over me zitten en begon over mijn pik te schuiven. Ze zei: dit is lekker, oh mIJN GOD WAT IS DIT LEKKEEEEER OOOOOHHHH. Ze kwam klaar en ging gewoon door.

Ze wist haar orgasme drie minuten lang aan te houden. Twee minuten daarna kwam ze voor de tweede keer klaar en tilde ik mijn pik in positie zodat deze bij haar in haar kut ging. Haar kut was minder diep en toen ik drie kwart in haar zat voelde ik haar baarmoederhals. Ze begon me langzaam te berijden en elke keer dat ze zich liet zakken stootte ik omhoog met mijn pik om te kijken of ik haar baarmoeder in kon gaan. Dat lukte na vijf minuten en vanaf dat moment ging ik er elke keer opnieuw in. Ze reed haarzelf naar nog een orgasme en kort daarna voelde ik dat ook ik ging klaarkomen. Ik drukte haar hard naar beneden en vulde haar baarmoeder. Ze liet zich voorover op me vallen. Ik vroeg: wil je met me kussen? Ze keek Dorien aan en die knikte dat het mocht. Het was een passievolle kus. Ik begon mijn pik heel langzaam uit haar te trekken en voelde de baarmoederhals sluiten. Pas toen dat gebeurd was trok ik me met normale snelheid uit haar. Ze keek naar haar kut maar zag bijna geen zaad uit haar komen. Ze keek naar Dorien en die vroeg: was je zaad op? Ik zei: nee hoor, maar ik heb het op een warm plekje achtergelaten. Ik heb je baarmoeder ermee gevuld.

Thea keek verschrikt naar Dorien. Die zei: weet je nog waarom wij deze tocht maakten? Misschien is je wens nu in vervulling gegaan en krijgen we alsnog een kindje, dat wilden we beide toch? Thea boog zich voorover en kuste me weer. Deze keer kwam ook Dorien naar me en kuste me. Ik zei: als ik dat geweten had, dan had ik jou ook niet leeg laten zuigen. Dorien vroeg of ze mijn email adres mocht hebben. Ik gaf het aan haar en zei: als het nu niet gelukt is, mag je voor een dag naar Antwerpen komen en dan doen we het nog eens dunnetjes over. Ze gaf me hun email adressen zodat we in contact konden blijven. Ik zei: ik stuur jullie de fotos toe. Dorien kuste me en zei: nu weet ik zeker dat deze slopende voettocht niet voor niets was. Dank je. Dorien zei: wil je nog even met mij douchen? Ik knikte ja en Dorien ging met me de douche in en waste me uitvoerig. Ze zei: we wilden een kind, maar hebben nooit een goede donor gevonden en IVF behandelingen kunnen we niet betalen. Jullie twee maken onze trip meer dan de moeite waard.

Na het douchen trok ik mijn kleren aan en nam ik afscheid van Dorien en Thea en kreeg ik van beide een lange passievolle tongzoen. Thea zei: we mogen dan wel lesbisch zijn maar weten beide ook nog hoe het was en moet met mannen, en jij, ondanks je jonge leeftijd, bent een echte man. We zullen je niet vergeten. Ik zei: we blijven morgennacht ook nog hier, we gaan morgen een kaars opsteken voor de kinderen die we verloren hebben en gaan de dag erna door naar Fatima in Portugal om daar hetzelfde te doen. Alsje wil kunnen we morgenavond nog een fleswijn delen. Dorien zei: dat zou ik fijn vinden, waar wil je nog meer naar toe? Ik zei als je het niet tegen Lila verteld zal ik het vertellen. Dorien zei: van mij hoort ze niets en Thea zei hetzelfde. Ik zei: we gaan de volgende plaatsen nog aandoen: Lissabon, Barcelona, Nice, Florance, Pisa, Sienna, Rome, Venetie, daarna naar Bled en dan via Oosterijk en Duitsland terug naar Antwerpen.

Dorien zei: mijn god, dat jij dit allemaal voor je vriendin doet, ongelooflijk. Ik keek haar aan en zei: je moet wat over hebben voor je liefste. Net als jullie. En ik heb haar uit haar depressieve stemming gehaald. Ze is weer helemaal opgemonterd. Ik vertrok en liep naar de kamer van Eva waar ik op de deur klopte. Eva deed open en wees naar het bed waar Lila en Mia uitgebreid met elkaar lagen te vrijen. Ze pakte mijn hoofd beet en begon me te zoenen en trok me mee naar het bed. Ze zei: Lila, je man is hier. Lila keek even omhoog en zoende Mia nog een keer. Ik keek Mia aan en zei: jij bent de enige die nog geen beurt heeft gehad. Ze keek me aan en zei: dat geeft niet, ik heb de tijd van mijn leven gehad met haar. Geef mijn beurt vanavond maar aan haar. Ze stond op van het bed en kwam naar me toe en gaf me een korte tongzoen en zei: dank je dat ik haar heb mogen lenen. Ik streelde zacht over haar tieten en kuste haar nog een keer. Lila keek me vragend aan en zei: zou jij het erg vinden om vannacht zonder mij te doen? Ik wil graag vannacht bij Mia blijven.

Mia keek me vragend aan en ik zei: natuurlijk meisje, als jij een nacht met haar wil doorbrengen heb ik daar geen probleem mee. Mia keek naar Eva en die zei: van mij mag het ook. Ik zei tegen Eva: je mag vannacht bij mij op de kamer slapen, we hebben een twee en eenpersoonsbed in onze kamer. Ze keek mij aan en keek naar Mia en die zei: ik vind het niets meer dan normaal als ik zijn vriendin mag hebben voor de nacht dat jij jezelf met hem mag vermaken. Laat dat eenpersoonsbed maar voor wat het is en ga gezellig samen in dat tweepersoonsbed. Op die manier hebben we alle vier verhalen om aan elkaar te vetellen. Eva deed een badjas aan en liep met mij de gang op naar onze kamer. Ze zei: dit was onverwacht, maar ik ben blij dat het zo gelopen is. Het is voor mij bijna vijf jaar geleden dat ik fatsoenlijk behandeld ben door een man. Ik had nooit gedacht dat ik met een vrouw zou eindigen. Dat was bij mij nooit in mijn gedachten opgekomen, maar ik moet zeggen dat ik Mia zeer waardeer als levenspartner, maar…. af en toe mis ik de warme genegenheid van een man best wel. Ik zei: dan gaan wij daar wat aan doen. Ze keek me aan en zei: heb jij nog de kracht om door te gaan? Ik zei: tot morgenvroeg als je dat wil, maar als je alleen maar lekker wil knuffelen dan mag dat ook. Eva keek me aan en zei: doe jij ook combinatie deals? Ik keek haar aan en zei: ik doe elke deal die jij wil doen.

Ze sprong me om mijn nek en haar badjas viel van haar af terwijl we nog in de gang waren. Ik deed snel de deur open en we liepen de kamer in. Eenmaal in de kamer had Eva heel snel mijn kleren uit. Ik legde mijn camera op de tafel en zei: vind je het erg als ik eerst de fotos van Dorien en Thea op mijn laptop zet. Ze kwam naast me staan en vroeg: maak jij fotos van alle vrouwen waarmee je seks hebt? Ik zei: ja, van bijna alle vrouwen. Ze zei: mag ik meekijken? Ik zei: ja natuurlijk en straks ga ik jou ook op de foto zetten hier, kom maar op mijn schoot zitten. Ik schoof mijn stoel wat naar achteren en Eva zag mijn snoeiharde pik en vroeg: wil je dat ik daarop ga zitten? Ik zei: dat is aan jou, en ook in welk gaatje het gaat is aan jou. Ze keek me aan en zei zacht, mijn ene gaatje is in jaren niet meer bezocht, maar je bent nogal groot, zul je voorzichtig zijn? Ik zei: ik laat het aan jou over. Ze pakte mijn pik vast en drukte die tegen haar anus en liet zichzelf heel langzaam over mijn pik zakken tot die volledig in haar zat. Ze zei: mijn vorige relatie met een man was een gewelddadige. Hij hield geen rekening met mijn gevoelens en heeft me zwaar gekrenkt. Ik ben blij dat je dingen op mijnmanier laat doen.

Ik sloot de camera aan op mijn laptop en haalde de fotos over naar de laptop. Hierna begonnen we ze te bekijken en Eva zei direct, toen ze de fotos van Thea met de strap-on zag: heeft ze die bij jou gebruikt? Ik zei: dat heeft ze, en ik heb haar erna anaal genomen en liet de fotos zien. WOW zei Eva, krijgt Lila die ook te zien? Ik zei: wij hebben geen geheimen voor elkaar. Eva begon zacht met haar onderlichaam te bewegen. Ze vroeg terwijl ze dit deed vroeg ze of ze ook andere fotos mocht zien. Ik liet haar fotos zien en vroeg haar wat vind je mooier: zwart wit of kleuren? Ze zei kleuren natuurlijk. Ik zei: maar kleuren verbergen veel details. Ik liet de kleurenfoto zien van JJ die zat te plassen en Eva vroeg wie dat was. Ik zei dat is mijn nummer 1 vrouw. Hierna liet ik haar de zwart wit foto zien van hetzelfde. Ze keek ernaar en zei: je hebt gelijk, veel meer details. Ze keek me aan en zei: ze is wel erg knap en erg jong. Ik zei ze was net 16 geworden toen ik haar ontmoette. Ik was zes maanden geleden nog maagd en zij ook. We hebben elkaar leren kennen in de massagesalon van haar moeder en gelijk op de eerste dag hebben we seks gehad onder het toeziende oog van haar moeder en mijn tante. Eva keek me aan en zei: die waren erbij? Ik zei je, we wisten geen van beide wat te doen en hebben instructies gehad om de eerste keer seks te hebben. Eva zei: wow, dat is een spannende situatie.

Ik liet haar de laatste fotos van JJ zien en zei: ze is nu in verwachting van mijn twee meisjes. Een eeneiige tweeling. Ik zei: maar ze is niet de enige. Zoals je weet heeft Lila, haar halfzus, haar drieling verloren. De vriendin van JJ is zwanger. Ik liet haar de foto van Liesje zien en zei: dit is mijn nicht en ook zei draagt mijn kind. De moeder van Lila is ook zwanger van mij, net als haar tante en ik liet ook die fotos zien. De vriendin van mijn moeder is onze werkopzichter bij de verbouwing van ons huis en ook zij is zwanger van mij. Ik heb het vermoeden dat mijn tweede vrouw ook zwanger is alsmede mijn tante. Haar vriendin wil ook zwanger van mij worden. Eva keek me aan en zei: zou je bereid zijn om bij ons ook een kind te doneren? Ze zei: ik moet het er nog over hebben met Mia, maar we zijn nu op een leeftijd dat we de knoop moeten doorhakken. Ik zei: bespreek het met haar en daarna maken we een afspraak als jullie besluiten het te doen.

Ze draaide haar hoofd en kuste me. Ze pakte de foto van Brigitte waarop die met Lila stond en vroeg: wie is zij? Ik zei: dat is potentieel mijn vierde vrouw. Ze woont in Lourdes en ik heb haar gevraagd om bij ons op vakantie te komen en als het haar en mijn andere vrouwen bevalt om dan ook bij ons te komen wonen. Eva zei: krijg jij nog wel eens slaap? Ik zei: daar zorgt JJ, mijn eerste vrouw voor. Ze laat mijn pik dan ik haar kontje slapen en zorgt ervoor dat ik niet gestoord word. Eva begon nu sneller op mijn pik te wippen en ik had een hand aan een van haar tieten en met de andere wreef ik zacht over haar clit tot ze klaarkwam. Ik vroeg haar nog even door te gaan zodat ook ik klaar kon komen. Ze klom van me af en zei: nee jongen, klaarkomen doe jij straks diep in mijn kutje. Ik zei: ik dacht dat dat niet mocht? Ze zei: als mijn vriendin jouw vriendin mag bevredigen met haar tong en vingers, dan mag jij jouw zaadjes diep in mij spuiten, maar eerst wil ik even lekker met je knuffelen en vrijen.

Ze nam me mee naar het bed en liet me op mijn rug liggen en kwam op me liggen en begon met me te vrijen. Ze zei tijdens het vrijen: als ik jou eerder ontmoet had was ik nooit iets begonnen met Thea. Ze is een schat van een meid, maar als mijn eerdere relaties zo goed waren geweest als hoe jij mij behandeld, was ik nooit een relatie met een vrouw aangegaan. Ik zei: helaas denken veel mannen enkel aan zichzelf en niet aan hun partner. Ik keek Eva aan en zei zacht: zou je willen dat ik je kutje eens lekker lik? Ze keek me aan en zei: zou jij dat zelf ook willen? Ik zei: anders vroeg ik het niet. Ik rolde haar van me af en legde twee kussens onder haar kont en spreidde haar benen. Ik begon vanaf haar knieen, aan de binnenkant van haar benen, omhoog te kussen en te likken. Bij de binnenkant van haar dijen ging ik langzaam met mijn tong over haar benen omhoog richting haar kut. Toen ik bij haar schaamstreek aankwam ging ik terug, deze keer deed ik haar andere been tot ik weer bij haar schaamstreek aankwam. Eva kreunde hard en zei: plaag me niet zo. Ik zei: ik doe hetzelfde wat jij voorheen bij mij deed. Je kan vannacht nog genoeg keren klaarkomen, geniet van wat ik bij je doe.

Ik nam wat van haar kortgeknipte schaamhaar tussen mijn tanden en trok er zacht aan. Haar kreunen werd harder. Toen stopte ik en greep ik met beide handen haar zijkanten vast en begon ik haar te kietelen. Ze draaide haar lichaam alle kanten op om aan deze foltering te ontkomen. Toen ik ermee ophield had ze tranen in haar ogen. Ik vroeg haar of ik haar had pijn gedaan en ze zei: nee, je maakt al mijn dromen waar en ik geniet intens van je. Ik zei: waarom dan tranen? Ze zei: om alle ellende die ik in mijn leven gehad heb. Jij maakt alles beter. Dit zijn tranen van geluk. Ik likte ze van haar gezicht en zei: nu geen tranen meer. Ik zei: voor ik verder ga met je te likken wil ik eerst een aantal fotos van je maken. Je hebt een heel mooi gezicht en de rode haren van je maken dat nog mooier. Maar ik heb wel wat hulp nodig. Dus ik ga even mijn kapster erbij halen en Mia mag komen kijken naar wat we doen. We deden beide een badjas aan en klopten op de deur van de kamer van Mia en Lila.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3564 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 42”

Plaats een reactie