BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 45

Ik lag nog steeds met Ines op het bed en lag haar hele lichaam te strelen en te kussen. Ze genoot intens. Ik vroeg haar: zou je het erg vinden als ik je eens lekker aan je kutje zou likken? Ines keek me aan en zei: erg vinden??? Ik wilde je net vragen of je dat voor me zou willen doen. Ik ging op handen en knieen tussen haar stompen zitten en begon die eerst te kussen en ging steeds hoger tot ik met mijn mond een van haar schaamlippen aanraakte en deze tussen mijn lippen nam. Ze kreunde luid en zei: dit heeft zelfs mijn vriend nog nooit voor me gedaan, voor het ongeluk bedoel ik. Ik begon aan haar andere stomp en deed daar hetzelfde en gaf haar andere schaamlip dezelfde behandeling. Hierna ging ik met mijn tong zo diep mogelijk in haar kut en likte de sappen die nu rijkelijk stroomden. Ik trok mijn tong uit haar en liet haar liggen. Ze vroeg wat doe je nu en ik zei: ik ga iets totaal nieuws met je proberen. Ik liep naar de minibar en pakte een aantal ijsklontjes het waren precies het type wat ik zocht. Hol vanbinnen. Ik zei tegen Ines: niet bang worden en niet verschieten.

Ik zette een ijsblokje op elke tepel en zag de tepel erin groeien. Ze keek me aan en ik zei: stil blijven liggen want nu ga ik iets proberen. Spreid je benen. Ines deed als gevraagd en ik ging met mijn hoofd voor haar kut liggen, pakte het ijsblokje tussen mijn vingers en hield het vlak voor haar clit. Ik begon zacht door de holte in het ijsblokje te blazen zodat de koude lucht tegen haar clit zou komen. Ines schrok ervan. Ze zei: dit is totaal nieuw, ik heb dit zelfs nog niet gelezen in de pornoblaadjes die mijn zus voor me haalt. Het voelt heel apart en heel koud aan. Ik bleef rustig doorblazen tot het ijsblokje bijna gesmolten was en gooide het toen weg en nam de clit van Ines tussen mijn lippen en begon er met mijn warme tong over te gaan. Ines schreeuwde het letterlijk uit. OOOOOHHHHH MIJN GOD WAT DOE JE MET ME, DIT IS ZOOOOO LEKKER JAAAAHHHH IK KOM IK KOM. AAAAHHHHH GA DOOR GA DOOR. Toen haar orgasme wegebde ging ik weer naast haar liggen. Ze kuste me en zei: dit is het meest intense orgasme wat ik OOIT in mijn leven gehad heb.

De ijsblokjes op haar tepels waren inmiddels ook gesmolten maar haar tepels stonden nog steeds strak naar voren. Ik liep terug naar de minibar, nam nog twee ijsblokjes en deed die in mijn mond en begon zacht met een nu ijskoude tong over haar tepels te likken en eraan te zuigen. Ze drukte mijn hoofd vast tegen haar tiet en zei: ga door, ik voel dat ik weer ga klaarkomen. Ik trok mijn hoofd weg en ging weer met mijn mond naar haar clit en begon er met mijn koude tong over te likken tot Ines weer spetterend klaarkwam. Toen ik weer naast haar ging liggen en haar begon te kussen drukte ik de ijsklontjes, of wat er nog van over was, bij haar de mond in. We deelden ze tot ze volledig gesmolten waren. Hierna keek ze me aan en zei: jij hebt vreemde ideeën wat seks betreft, maar ze bevallen me stuk voor stuk. Ik zei tegen Ines: we lassen nu een korte pauze in zodat ik even mijn mail kan nakijken. Ik pakte mijn laptop en bekeek de mail van onder meer JJ en Henk. Ines zat mee te kijken maar wist toch niet waar het over ging tot ze de mail van JJ zag waarin de foto van Lila en de borst van Eva stond. Ze zei: nou dat is pas een mooie foto. Ik zei: als je die mooi vindt, zal ik er een van mijn andere vriendin laten zien. Ines vroeg: andere vriendin?? Ik zei: ja ik woon samen met drie vrouwen. Een ervan verwacht mijn tweeling, dan is er Lila en ook nog Trudie, die hopelijk nu ook zwanger is.

Ik ging snel door de fotos heen tot ik de foto vond waarop JJ zat te plassen. Ik zei: dit is een van de mooiste fotos die ik gemaakt heb. Ines zei: ik heb al veel mooie fotos gezien, maar deze is inderdaad speciaal. Ik liet haar ook de fotos van JJ zien waarin ze halfnaakt met open jeans en haar hand in de jeans had en de foto waarop ze haar natte haren over haar hoofd gooide. WOW zei Ines, je hebt oog voor fotos. Ik zei: ik heb fotos van bijna alle vrouwen waarmee ik seks gehad heb. En ik zou jou ook graag op foto willen zetten, maar alleen als jij dat ook wil. Ze keek me aan en vroeg waarom wil je dit lichaam fotograferen? Ik zei: omdat het zo speciaal is. Ik vind dat jij best trots mag zijn op je lichaam. En ik kan je fotos zo maken dat je ze zelf ook zou kunnen gebruiken als je dat zou willen. Ze vroeg: mag Amika ze ook eens zien? Ik zei: natuurlijk, laat haar maar even komen. Ines belde haar zus en een aantal minuten later kwam Amika samen met Lila de kamer in. Ines herkende haar zus nauwelijks. Ze zei: wat heeft Lila met jou gedaan? Lila stopte Amika van antwoord geven en zei: we zijn nog niet klaar, maar jullie wilden ons zien. Ik zei: Ines wil dat jullie hier fotos komen kijken. Maar eerst Lila, laat de foto eens zien van de groep, die we in Santiago de Compostella hebben gemaakt.

Lila zocht op haar telefoon en vond de foto waarop ik tussen vier vrouwen stond. Ik liet die aan Amika en Ines zien en vroeg wat is er zo speciaal aan deze vrouw en ik wees met mijn vinger naar Eva. Van beide hoorde ik: niets speciaal, gewoon een roodharige vrouw. Ik ging naar mijn laptop en bracht de foto naar voren waarin Eva met het kapot geknipte t-shirt zat en liet die aan Ines en Amika zien. Ik zei: dit is dezelfde vrouw een aantal uren later. Onmogelijk zei Ines en Amika was het daar mee eens. Ik zei: ditzelfde kan jullie ook gebeuren. Tegen Amika zei ik: je hoorde de reactie van je zus toen je binnenkwam, zegt je dat niet genoeg? Ik zei: morgen wil ik fotos van jullie allebei maken. Amika keek haar zus aan en vroeg: zou je dat willen? Ines zei: zolang het mooie fotos zijn heb ik geen bezwaar. Amika, die naast mij op het bed zat, had een hand aan de laptop en haar andere hand was mijn pik aan het bevoelen. Lila vroeg aan Ines hoe haar avond zover geweest was. Ines zei: vraag het aan mijn zus hoezeer ik van de seks genoot met Antonio, maar dat is werkelijk niets in vergelijking met wat ik tot nu toe heb mogen meemaken. Amika zei: wat was er zo speciaal aan dan? Ines zei: ik heb de twee meest intense orgasmes mogen krijgen die ik ook maar OOIT heb mogen hebben. En ik heb zijn pik nog niet eens in mij gehad. Ik wist niet dat ijsblokjes zo erotisch konden zijn.

Lila trok haar ogen op en zei: ijsblokjes???? Jazeker ijsblokjes, heeft hij dat nog nooit gedaan bij jou? Lila zei: nee, dit is ook nieuw voor mij, maar het verbaast me niet. Hij heeft mij al vaker versteld doen staan. Ines zei: dit is een absolute aanrader, voor jullie allebei in dat geval. Amika zei: dat is nu erg jammer, hij is deze 24 uur alleen voor jou. Lila was inmiddels achter Amika gaan zitten en masseerde haar schouders. Amika vroeg: doe je dit ook voor je beroep, want het voelt alsof je dit vaker gedaan hebt. Lila zei: ik werk in een schoonheidssalon, daar doe ik haar, make-up, massages kortom bijna alles. Ines zag Amika met mijn pik spelen en zei tegen mij: mag ze dat van jou? Ik zei: als jij bezwaar hebt dan stoppen we het direct. Nee zei Ines, laat haar ook maar even genieten, ik heb jou nog de hele nacht en morgen ook nog. Ik zei tegen Amika: als je me echt wil aftrekken, dan mag dat, maar dan wil ik jouw bovenlichaam ook ontbloot hebben. Ze keek me aan maar voor ze zelf iets kon doen was Lila al bezig haar bloes open te maken. Amika keek naar Lila en die zei: maak je niet druk, ik ben niet lesbisch maar vind het wel fijn om met vrouwen te spelen.

Lila trok haar bloes uit en deed de bh van Amika ook af. Zelf stripte ze al haar kleding af en ging ze achter Amika voor mij zitten. Amika zat nu tussen mijn benen en Lila zat achter haar ze ging nog even door met de schouders masseren maar had al snel haar handen over de tieten van Amika. Ze streelde ze zacht en Amika kreunde zacht terwijl ze rustig aan mijn pik trok. Ines was op haar buik gerold en was naast mij komen liggen om te kijken wat haar zus deed. Ze bleef rustig doortrekken tot Lila zei: mag ik je rok en slipje ook uittrekken zodat die mooi schoon blijven? Amika vroeg waarom en Lila zei: als hij straks klaarkomt merk je wel waarom ik dit vroeg. Amika stond even op en Lila maakte haar rok los en trok die samen met haar slip naar beneden waarna Amika eruit stapte en weer op haar knieen voor me ging zitten. Lila ging met haar hand tussen de benen van Amika en zei: volgens mij begin jij behoorlijk opgewonden te raken. Amika knikte slechts en Lila liet haar vingers hun werk doen bij het kutje van Amika. Ze kreunde hard en Ines lag naast mij met een grote glimlach op haar gezicht. Ze zei: ze heeft dit verdiend na alles wat ze voor mij doet. Ik zei: ik wil dat je mij belooft dat je straks voor haar doet wat ik je vraag. Ines zei: en wat is dat dan? Ik zei: dat vraag ik je straks pas. Ik zei: let nu goed op want ik ga zo meteen klaarkomen.

Amika trok nog een halve minuut door en toen spoot ik mijn eerste straal tegen haar tieten. Verschrikt liet ze mijn pik los en nam Lila die over in haar hand. Ze richtte de pik op haar tieten, buik, gezicht en zelfs haar haren. Toen ik uitgespoten was lag Ines met open mond toe te kijken en wist Amika niet wat er gebeurd was. Ines keek me aan en ik zei: dat gebeurt elke keer, en niet een of twee keer, maar dit kan de hele nacht lang gebeuren. Ines had haar mond nog steeds ver open en zei: dit is onmogelijk. Ik zei: dit gaat later ook in jouw kutje gebeuren. Lila had Amika inmiddels bij de hand genomen en meegenomen naar de douche waar ze het zaad van Amika afwaste en haar haren ook waste. Amika vroeg verbaasd: wat gebeurde er zojuist? Lila zei: hij kwam klaar over je lichaam. Ze keek Lila aan en zei: maar ik heb nog nooit zoveel zaad gezien. Lila zei: dat is een van de dingen die hem zo speciaal maakt. Ze zei: laat me je schoonspoelen en gaan kijken wat hij met je zus aan het doen is.

Ik had inmiddels twee kussens op elkaar gelegd en Ines erop gerold zodat haar kont nu op de rand van het bed lag. Ines vroeg: wat ga je doen? Ik zei: dat merk je zo en ik ging tussen haar benen op mijn knieen zitten. Ik spreidde haar schaamlippen en ze vroeg: ga je me nu neuken? Ik zei: nee, dat is voor later, maar ik ga je wel laten genieten. Ik legde mijn pik tussen haar schaamlippen en begon er rustig mee op en neer te schuiven. Lila en Amika kwamen binnen net nadat ik hiermee begonnen was en Amika vroeg: wat doet hij nu? Lila zei: kijk en leer. Ik was nog geen minuut bezig toen Ines zwaar begon te ademen en begon te kreunen en een kleine minuut later haar orgasme zich aankondigde. Binnen een kwartier kwam ze nog een tweede en derde keer klaar. Ik stopte ermee en zei: zo nu heb jij even mogen genieten, zal ik je zus ook even laten genieten, net zoals ik daarstraks bij jou gedaan heb? Lila, ga jij uit onze minibar ook eens een bakje ijsklontjes halen.

Lila vertrok en kwam twee minuten later terug met ijsblokjes. Ik zei: doe ze hier maar in de vriezer. Ines zei tegen haar zus: bereid je voor op iets wat je nog nooit gedaan of gevoeld hebt. Ik nam een ijsblokje en deed het in mijn mond en zei: ik zal je een idee geven en liet het ijsblokje op mijn tong smelten. Ik pakte het gezicht van Amika vast en vroeg haar om mij een tongzoen te geven. Ze keek haar zus aan en die knikte ja en ze gaf me een tongzoen bijna direct na aanvang trok ze haar mond weg en zei ze: wat was dat, het voelde zo vreemd aan. Ik zei dat is het ijsklontjes effect. Ga nu maar op je rug naast je zus liggen en laat mij mijn gang gaan. Ines mag kijken en beslissen of het wat voor je is. Toen Amika op haar rug naast haar zus lag zoog ik eerst even aan haar tepels zodat die mooi hard werden. Hierna pakte ik drie ijsklontjes en zette er een op elke tepel zodat die in het klontje zat. Het laatste hield ik tussen duim en wijsvinger en ging ermee tussen haar benen liggen. Met mijn andere hand spreidde ik haar schaamlippen en hield ik het ijsklontje voor haar clit en begon ik erdoor te blazen. De ijskoude luchtstroom op haar clit maakte dat ze haar hand voor haar kut wilde houden maar Ines stopte haar. Ze zei: geniet er maar van.

Amika begon zacht te kreunen en naar mate ik meer koude lucht op haar clit blies begon ze harder te kreunen. Toen het ijsblokje gesmolten was nam ik haar koude clit tussen mijn lippen en zoog ik erop en likte ik het met mijn warme tong. Ze kwam gillend klaar, zo heftig dat Lila een kussen moest gebruiken om haar gil te dempen. Toen ze weer tot rust kwam zei ze: dit was inderdaad het heftigste orgasme dat ik ooit gehad heb. Ik zei: dan ben je nu vast klaar om mijn pik eens in je te nemen. Ik ging weer op mijn knieen voor het bed zitten en trok Amika naar de rand van het bed, op een plek waar haar zus het goed kon zien. Ik zette mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte deze langzaam naar binnen. Amika zei zacht: zo groot en zo dik heb ik nog nooit iets in mijn kutje gehad. Ik ging tot aan mijn schaambeen in haar en ze sloeg haar benen om mijn rug. Lila keek toe en vroeg: ga je haar ook leren dansen? Ik boog voorover en zei tegen Amika: sla je handen eens om mijn nek. Ze deed dit en ik ging rechtop zitten en stond daarna op. Ik begon rustig rond te lopen in de kamer en Amika begon luid te kreunen. Ze zei: ik voel hem op plaatsen waar ik nog nooit wat geVOELD HEB, AAAAAAHHHHH JAAAAHHHHHH.

Ik voelde haar kut samenknijpen en wist dat ze aan het klaarkomen was. Ik voelde de sappen uit haar kut langs mijn zak lopen en op de vloer belanden. Ik liep nog even rustig door voor ik haar weer terug op het bed legde en nu rustig in haar begon te stoten. Voor ik mijn zaad na een dik kwartier in haar spoot kwam Amika nogmaals heftig klaar. Ik ging op haar liggen en keek Ines aan. Ik zei: Ines, wat ik je nu ga vragen klinkt misschien heel vreemd en je zal er met tegenzin aan beginnen, maar ik doe dit om jouw schroom weg te nemen en om je zelfvertrouwen op te bouwen. Ga eens op je rug liggen, dan kan jij jouw zus bedanken voor alles wat ze tot nu toe voor je gedaan heeft en in de toekomst nog gaat doen. Toen Ines op haar rug lag trok ik mijn pik uit Amika en zei: laat je nu maar leegeten door je zus. Amika keek mij aan en zei: meen je dat, je wil dat mijn zus mijn kut leeg likt? Ik zei: ja, maar het is alleen voor haar goodwill. Ze moet haar zelf vertrouwen terugwinnen en kan dit alleen door haar schroom te verwijderen. Ik tilde Amika op en zette haar op haar knieën over het hoofd van Ines en zei: Ines, dit is wat ik jouw vraag, eet je zus leeg en laat haar nogmaals klaarkomen op jouw tong.

Lila was tussen de stompen van Ines gaan zitten en speelde zacht met haar kut en begon haar uiteindelijk te beffen. Ines zei: maar het is mijn zus. Ik zei: niet aan denken, doe maar net alsof het Lila is. Ines opende haar mond en het eerste zaad liep direct haar mond in en ze slikte het door en vervolgens begon ze zacht met haar tong de kut van haar zus te likken. Ze likte en slikte tot de laatste druppel zaad uit haar zusters kut was verdwenen. Haar zus draaide met haar kut over het gezicht van Ines tot ze met haar bekken stotend klaarkwam en nog een flinke straal kutvocht in de mond van Ines spoot. Ze keek naar beneden en zei: dank je zus, dat was heerlijk, mag ik dat straks ook bij jou doen? Ines knikte ja maar ik zei: nee, je mag dat bij Lila doen. Ik ga straks de kut van Ines vullen en dat zaad moet daar blijven. Maar voor we dat doen ga ik eerst even een zoom call maken met JJ. Ik liet Ines tegen het hoofdbord van het bed zitten en ging naast haar zitten met mijn laptop. Ik zei tegen Ines: ik wil dat jij mijn andere vrouwen leert kennen. Ik maakte een connectie met JJ en een halve minuut later had ik haar vol in beeld. Ik vroeg hoe het met haar ging en ze zei: steeds zwaarder, maar de mp3tjes die je mij gestuurd hebt helpen wel.

Ze tilde haar t-shirt omhoog en liet ons haar buik zien die inmiddels een enorme omvang had aangenomen. Ze zei: kijk maar eens hoe wild die twee bezig zijn en je kon inderdaad de bewegingen in de buik duidelijk zien. Ik zei: JJ wat is hun favoriete liedje? Ze zei: twinkle twinkle little star. Ik zei zet het eens aan op je telefoon en zet die op speaker zodat wij het ook kunnen horen. Ze deed het en legde de telefoon op haar buik. Op slag vielen alle bewegingen weg en werd het rustig. Ze zei: dat is goed voor een half uur rust. JJ zag Ines naast me zitten en vroeg wie dat was. Lila antwoordde en zei: Gerrit heeft mij 24 uur van zijn leven geschonken om weg te geven aan iemand aan iemand waarvan ik dacht dat die persoon wat speciale aandacht kon gebruiken. Dat is Ines, ze verloor haar vriend in een auto-ongeluk waarbij in de auto die frontaal op hun botste zowel de dronken bestuurder als zijn vriendin ook om het leven zijn gekomen. Ze komt elk jaar op de verjaardag van het ongeval naar Fatima om voor beterschap te bidden en zat samen met haar zus Amika in het restaurant waar Gerrit zijn voorstel deed. JJ vroeg aan Ines: hoe gaat het nu met je? Ines zei: vandaag is de eerste keer in vijf jaar dat ik me weer eens vrouw voel, ondanks dat ik veel delen mis. Ik heb geen onderbenen meer, mijn rechterarm is zwaar verbrand en ik heb inmiddels jaren therapie en 17 operaties gehad, maar niemand heeft mij tot nog toe echt als vrouw behandeld, tot ik Gerrit voor 24 uur toegewezen kreeg. Jij bent een gelukkige vrouw om zo een man voor jezelf te hebben.

JJ zei: niet alleen voor mezelf, er zijn ook nog Trudie en Lila. Ines zei: dat heeft hij me verteld, maar geeft dat geen spanning, drie vrouwen? JJ zei: integendeel het maakt het juist zo speciaal en spannend. Als je ziet wat hij voor ons doet, kijk nu maar naar Lila. Welke man zou doen voor zijn vrouw wat hij voor haar doet. Wij zitten met spanning te wachten tot hij terugkomt. JJ vroeg: hoe gaat het nu met je Lila? Lila zei: steeds beter, maar ik ben nog niet de oude. Ik leer heel veel op deze trip over mezelf en over relaties, maar heb nog veel te leren. JJ vroeg aan Ines: en hoe behandelen die twee jou? Ines zei: zoals ik al zei: als een vrouw, met tederheid, maar Gerrit confronteerde mij ook met keiharde waarheden waar ik zelf ook hard aan moet gaan werken. JJ vroeg aan mij: heb je haar al geneukt? Ines werd vuurrood en schaamde zich, maar JJ zei: zo spreken wij altijd met elkaar, seks hoeft geef schaamte te geven, het is gewoon een onderdeel van het leven. Bij ons thuis lopen wij 95 % van de tijd naakt, en veel van onze bezoekers kleden zich ook uit als ze op bezoek komen. Ook zijn en mijn moeder lopen hier naakt rond. Ines vroeg zacht: maar neuken die dan ook met hem? Ik zei: als ze dat willen en erom vragen, dan ja, waarom niet. Het gaat om plezier in je leven te hebben. Jouw zus had er ook geen bezwaar tegen toen je haar kut leeg likte.

Ines zei: maar dat is toch anders dan seks met je moeder hebben. Ik keek haar aan en zei: ze is een volwassene en weet wat ze doet. Het enige met haar is dat ik zeker weet dat ze niet zwanger van me wordt. Daar hebben we voor gezorgd. Voor de rest is het voor beide een plezierige bezigheid. JJ zei tegen Lila: hou jij Ines eens rechtop op het andere kant van het bed, laat haar daar gaan zitten. Ines rolde naar de andere kant van het bed en ging zitten, ondersteund door Lila. JJ zei tegen mij: ik wil dat jij met jouw benen over die van Ines gaat zitten en je benen achter haar rug met je voeten in elkaar doet zodat Ines niet achterover kan vallen. Ik deed als gevraagd en JJ zei: zet de laptop op de rand van het bed zodat ik jullie beide kan zien. Lila deed dat en JJ zei: nu mag jij gaan liggen Gerrit en sluit jouw kruis tegen de buik van Ines. Ik deed wat JJ vroeg en ze zei tegen Ines: nu wil ik dat jij hem aftrekt en hem laat klaarkomen over jouw lichaam. Ik zal verder niet meer praten maar ik wil wel zien hoe jij van mijn man geniet. Ines nam mijn pik in haar goede hand en begon me langzaam af te trekken.

Amika ging achter Ines zitten en begon haar te strelen en Ines raakte meer en meer opgewonden. Het duurde bijna tien minuten voor ik begon te spuiten en Ines richtte mijn pik op haar lichaam en liet het zaad over haar tieten, buik en gezicht spuiten. Toen ik uitgespoten was zei JJ tegen Ines: laat je nu voorover op hem vallen en verdeel het zaad tussen jullie beide en begin met hem te vrijen. Ines deed dat en lag kort erna volop te tongen met me. Na een paar minuten zei JJ: Gerrit, trek je knieen eens omhoog zodat je een ruggensteun maakt voor Ines. Ik deed dat en JJ vroeg aan Ines: hoe gevoelig zijn jouw stompen? Ines zei: ik kan er op staan, alleen gaat het fout met de balans. JJ zei: ga maar tegen zijn knieen zitten en laat jezelf maar op jouw tempo op zijn pik zakken, als je eenmaal goed zit mag je je goede arm en je stompen gebruiken om je af te zetten en hem te neuken op jouw tempo. Dat lijkt me voor jou fijner dan als een lappenpop te moeten liggen en dat hij bovenop je komt. Ines keek me aan en zei: jouw vriendin heeft goede ideeën, ik had hieraan nog niet gedacht en verwachtte eigenlijk precies wat ze zei. Ines tilde zichzelf op en liet zich over mijn pik zakken. Ik zei: neem je tijd en geniet van waar je mee bezig bent, en als je moe wordt, dan blijf je gewoon even lekker rusten. Maar mag ik in de tussentijd wel met je tieten spelen? Ines keek me kwaad aan en zei: waag het eens…… om het niet te doen.

Ik nam haar tieten in mijn handen en streelde ze zacht terwijl Ines heel langzaam op mijn pik op en neer ging. Ze zei: wat ben ik blij dat jullie vandaag hier waren, blij om mezelf eindelijk weer eens als vrouw te voelen. Ik keek naar Ines en zag dat mijn pik maar voor driekwart in haar ging. Ik vroeg: kan je niet verder? Ze zei: nee, dit is zo diep als het gaat. Ik zei: zal ik je meehelpen dan zodat het je zo meteen wel lukt om mijn pik helemaal in je te krijgen? Ze vroeg: wat moet ik doen en ik zei: elke keer als jij naar beneden komt, stoot ik omhoog. Wat het probleem is, is hetzelfde wat Lila heeft. Haar baarmoeder zit laag en ik denk dat ik nu elke keer tegen je baarmoederhals stoot. Als we een beetje samenwerken komen we daardoor en kan ik mijn zaad straks direct in je baarmoeder spuiten, dat is als je zwanger zou willen worden, anders trek ik mijn pik uit je voor ik klaarkom. Ze keek me aan en zei: als je dat maar uit je gedachten laat. Ik wil zoveel mogelijk zaad in me. Ik wil dat je van mij een moeder maakt. Ik wil dat je me zwanger neukt. Het is misschien wel de enige kans die ik krijg.

Ik begon tegen te stoten en na een kleine tien minuten kon mijn pik volledig in haar. Ik had haar inmiddels twee keer voelen verkrampen en wist dat ze gelukkig was door de glimlach op haar gezicht. Bij elk orgasme bleef ze even stil zitten voor ze weer in een hoger tempo doorging. Het duurde bijna 25 minuten voor ik diep in haar ging en mijn zaad in haar baarmoeder spoot. Ines liet zich voorover op mij vallen en zei: dat was spectaculair. JJ zei: dat zag ik, je genoot met volle teugen, ik zag het aan je gezicht. Blijf nu maar even op hem liggen en laat hem daarna zo langzaam mogelijk uit je komen zodat je baarmoederhals kan sluiten en zijn zaadjes hun werk kunnen doen. Heel langzaam trok ik me terug uit haar en ik voelde hoe haar baarmoederhals langzaam om mijn pik sloot en toen mijn eikel uit haar kwam er slechts een heel klein beetje zaad uit haar kut liep. Ik draaide haar op haar zij en daarna op haar rug en zei: zo nu een half uurtje blijven liggen zodat alles mooi sluit. JJ zei: Trudie is al een paar dagen in opperbeste stemming en wil jou een paar fotos sturen. Ik weet niet wat het is, dat wil ze alleen aan jou vertellen. Ik zei: ok laat haar de fotos maar sturen.

Een halve minuut later kreeg ik drie fotos binnen op mijn telefoon. Ik bekeek de fotos en vroeg aan JJ of ik Trudie even aan de zoom mocht hebben. Trudie kwam in beeld met een grote glimlach en ik zei: proficiat, wat wordt het? Ze pakte pen en papier en schreef: dat weet ik niet, bij mij werkt het niet. JJ hoorde wat ik zei en ze vroeg: proficiat met wat? Ik zei: Trudie is zwanger. Ze heeft drie verschillende tests gedaan en op alle drie is de uitkomst: positief. JJ omhelsde Trudie en zei: ik ben zo blij voor je. Lila stond zacht op de achtergrond te snikken en ik liep naar haar toe en zei: voor wij terug naar huis gaan ben jij ook zwanger, maak je niet ongerust. Ze keek me aan en vroeg: meen je dat echt? Ik zei: je hebt mijn woord hiervoor. Ze omhelsde me en kuste me. Ik zei: meisje, jij gaat het mooiste kindje krijgen dat ik jou ga geven en jij zal de beste moeder worden die dat kind kan hebben. Ze keek me aan, samen met Ines en Amika en zei: en dat is wat hem zo speciaal maakt. Hij heeft overal een oplossing voor. JJ vroeg op de achtergrond: wat is jullie volgende reisdoel en ik zei heel onverschillig: Istanbul. WAAAATTT? was het antwoord van JJ. Ik zei: we sturen jullie wel fotos dan mag je weer raden. Ze zei: ok, ik begrijp het, je wil je privacy. Ik stop de zoomcall wel. Ik zei zacht: kijk goed achter jezelf aan en ook de rest van mijn zwangere harem. En doe vooral iedereen de groeten van ons. Ik heb alle fotos tot nu toe op mijn googledrive staan zodat jullie precies kunnen zien wat er tot nu toe gebeurd is. Bij elke nieuwe plek waar we aankomen staat als eerste foto een waarop de plaatsnaam staat. JJ vroeg: zijn het er veel? En ik antwoordde: duizenden, dus je kan jezelf wel even bezighouden. Oh en zeg maar tegen Liesje dat ik morgen een speciaal klusje voor haar heb. Daarna sloten we de zoomcall af en begon ik weer tegen Lila.

Ze zei: wat was die onzin over Istanbul? Ik zei: ik ga mijn reis niet vooraf aan iedereen uitleggen. Maar jij mag weten dat ik morgen richting Lissabon wil. Ines keek me aan en zei: jullie willen naar Lissabon? Dat is waar wij wonen. Als je wil kan je met ons mee in het busje en heb je tevens een plek waar jullie kunnen overnachten. Hoe lang denk je te blijven? Ik zei: zeker twee nachten. Ines zei: mooi dat is dan bij deze geregeld. Ze keek me lachend aan en zei erbij: nog een paar extra nachten om met jou door te brengen en nog meer kans om zwanger te raken. Ik keek haar aan en zei: maar wel zonder financiele verplichtingen dan toch zeker. Ines zei: ik heb genoeg van de verzekeringen gekregen dat ik nooit meer hoef te werken, net als mijn zus die als hulpverlenende al haar salaris vergoed krijgt van de verzekering. En dus nee, geen financiele verplichtingen, maar ik zou het wel fijn vinden als ik je naam zou mogen geven aan mijn kind. Ik zei: dat mag, en ik wil het ook komen zien en jullie uitnodigen om ook eens bij ons op bezoek te komen.

Lila, die de hand van Amika vasthield zei: dat zou ik ook fijn vinden. Ze draaide haar hoofd naar Amika en kuste haar. Het was een zoen die gretig beantwoord werd. Ik zei: mooi, dan gaan Ines en ik nu eerst al dat zaad van ons afwassen en kunnen we daarna naar bed. Ik tilde Ines op en droeg haar naar de badkamer, zette haar op de stoel en begon haar te wassen. Weer genoot ze met volle teugen. Ik zei: als je nog wil plassen voor we naar bed gaan, dan moet je dat nu maar meteen doen. Ze deed dit en vroeg me om voor haar op mijn knieen te komen zitten. Ik deed dat en ze begon mij te wassen. Ik zei: ik dacht even dat je mij ten huwelijk wilde vragen. Ze keek me aan en zei: dat is lief, maar ik weet dat je al meerdere vrouwen hebt en ik wil niet weg uit Portugal. Maar als jij in lat relaties gelooft, dan wil ik best jouw vrouw hier zijn. Ze kuste me en zei: jij bent de eerste die mij als vrouw behandeld heeft. Ik zei: als jij jouw instelling wijzigt dan geloof mij, er is een man voor je, speciaal voor jou die jou gaat beminnen en begeren. Ze kuste me en zei: ik weet dat je veel jonger bent dan mij en waarschijnlijk veel meisjes hebt die voor je vallen, maar ik zou heel graag in contact willen blijven met je, en zou ik geen man vinden maar wel jouw kind krijgen dan weet ik in ieder geval dat het uit liefde ontstaan is.

Nadat Ines klaar was met mij te wassen droogde ik haar eerst en daarna mezelf en gingen we terug naar de slaapkamer waar Lila in de armen van Amika op het andere bed lag te slapen. Ik zei tegen Ines: morgenvroeg moet ik wel even mijn aandacht verleggen naar Lila, maar daarna ben jij weer van mij. Ik ging naast haar op het bed liggen. Ze draaide zichzelf op haar zij en vroeg: wil je in mij blijven vannacht? Ik draaide mij ook op mijn zij, Ines tilde een van haar stompen omhoog en ik schoof mijn pik in haar kut. Ze liet haar stomp zakken en zei: zo kan ik tenminste lekker dromen. Ik streelde met een hand eerst haar tieten en daarna haar stomp waarop ze zei: stop met mijn voeten te kietelen. Ze pakte mijn hand en legde die terug op haar tieten en zei: doe dat maar hier. Dit ging nog een kleine tien minuten door tot uiteindelijk iedereen sliep.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4711 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie