BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 44

Ik werd rond vier uur wakker en Mia werd ook wakker. Ze vroeg wat er aan de hand was en ik zei: ik moet nodig naar de wc. Ze vroeg: nummer 1 of nummer 2? Ik zei: nummer 1 hoezo? Ze zei: van mij mag je dat in mijn kontje doen, dan ga ik daarna nummer 2 doen. Ik vroeg weet je het zeker? Ze zei: ga je gang en til me daarna op je pik naar de badkamer, naast het toilet zodat we ze weinig mogelijk rommel maken. En als ik daarna klaar ben mag je mijn kut opnieuw vullen. Ik begon te persen en na een halve minuut begon mijn pis hard in haar te spuiten. Ze zei: ik voel de warmte. Na ongeveer een minuut zei ik: ik zal mijn armen om je slaan en je optillen. We schoven naar de rand van het bed en ik ging zitten met Mia op mijn schoot. Er liep een beetje pis uit haar, maar ze kneep hard met haar anus. Ik tilde haar op en liep naar de badkamer, naast het toilet en tilde haar van me af. De pis begon direct uit haar te lopen, maar gelukkig liet het merendeel in het toilet. Ik liet haar zitten en gebruikte een van de badhanddoeken om de pis die naast het toilet uit haar gelopen was schoon te vegen. Ook het pad naar het bed maakte ik schoon.

Toen Mia tien minuten later uit het toilet kwam zei ze: dat voelt beter. Ze had zichzelf gewassen en nam mij mee en waste mijn pik schoon en zei: en dan nu voor de tweede ronde. Ik vroeg: hoe wil je het deze keer doen? Ze zei: net als honden en ze ging op handen en knieen op de rand van het bed zitten. Ik ging tegen het bed aan staan en stak mijn pik diep in haar en ze zei: neuk me hard en snel. Ik pakte haar tieten vast en begon hard in haar te stoten. Ze vroeg me of ik haar op haar billen wilde slaan als ik in haar stootte. Ik deed dat en ze gilde het uit. Na een paar minuten kwamen onze buren kijken en zagen ze wat we aan het doen waren. Eva en Lila gingen elk aan een kant van Mia zitten en begonnen met haar tepels te spelen en eraan te trekken. Dit maakte Mia helemaal gek en ze kwam heftig klaar. Dit gebeurde nog een keer voor ik haar kut weer vulde en ik mijn pik uit haar trok en haar op haar rug legde met kussens onder haar. Ik zei: minstens een half uur blijven liggen.

Ik ging hierna tussen Eva en Lila liggen en we speelden wat met elkaar. Eva vroeg: en denk je dat het bij haar gelukt is? Ik keek Eva aan en zei: zo niet dan komen jullie in je vruchtbare periode bij ons, dan kan lila jullie haren doen en ik jullie kindjes maken. Eva gaf me een lange tongzoen en zei: mag ik meermaals komen? Ik keek haar aan en zei: tot acht keer per dag. Ze zei: dat bedoelde ik niet. Als het de eerste en tweede keer niet zou lukken? Ik zei: dan geld hetzelfde, tot acht keer. Maar nu even een andere vraag. Mag ik jou fotos tentoonstellen? En verkopen en je eventueel ook nog vaker gebruiken als model? Ze keek me aan en zei: meen je dat serieus? Ik zei: ik heb mijn vriendin de fotos van je laten zien en die denkt dat ik er verschillende tot wel 25 keer kan verkopen. Dat komt uit op 6250 per foto als ik ze 25 keer verkoop. Dan heb ik nog de ene foto van jou in het afgeknipte t-shirt waarbij je tepels zo mooi te zien waren door de stof. Deze foto wil ik inlijsten, samen met het t-shirt en bij opbod op onze website verkopen met de conditie dat degene die de foto koopt jou mag ontmoeten. Ik bereken voor die foto en dat t-shirt enkel mijn kosten, de lijst en de foto. De rest van de opbrengst is helemaal voor jou.

Eva keek me aan en zei: ben je er zo zeker van dat dit gaat verkopen? Ik zei: als ik het een gegarandeerde verkoop moet maken zal ik er misschien ook nog je slipje van die avond bij in moeten framen. Eva liep de kamer uit en kwam even later terug met het afgeknipte t-shirt en het slipje van die avond. Ze zei: ik schaam me helemaal niet voor die foto. Ik vroeg: mag ik deze foto ook gebruiken en ik pakte mijn camera en ging naar de foto waarin Lila op de tepel van Eva zoog en de foto waarop ze de tepel likte. Eva zei: waarom zou je die niet mogen gebruiken, mijn gezicht is hierop niet zichtbaar. Ik zei: bij deze twee fotos zullen jullie de gage moeten delen. Lila zei: nee die schenk ik haar ook. Ik heb jou en dat is voor mij genoeg. Eva gaf Lila een kus en zei: jij hebt een man uit duizenden. Nee zei Lila, maak daar maar miljoenen van. Wij lagen inmiddels al meer dan anderhalf uur met elkaar te praten en Mia was in slaap gevallen. Ik zei tegen Lila: om half 10 moeten we met de bus naar onze volgende plaats. We reizen voor ongeveer 7 uur met de bus en blijven in die plaats een nacht. De volgende dag nemen we de avond bus naar de volgende plaats. Lila zei: hoever ben jij met inpakken? Ik zei: alleen mijn camera nog. Mijn kleding ligt klaar en de rest, op mijn laptop na is al ingepakt. Lila zei: dan ga ik nu even vlug pakken en ze stapte van het bed af.

Eva keek me aan en zei: wat ben ik blij jullie ontmoet te hebben. Ik zei: en wij jullie. Maar ik heb nog een ding. Eva vroeg: wat is dat? Ik zei als jullie zwanger raken wil ik maandelijks nieuwe fotos van jullie maken voor mijn baby boeken. Eva keek me aan en zei: geen enkel probleem. Ik heb je mijn gegevens al gegeven, hier heb je die van Mia ook. Ze pakte een pen en een stukje papier en zei: zou je deze verliezen kan je altijd nog aan Jose vragen wie, wat en waar. Zij kan je onze gegevens ook geven. Ze pakte mijn pik nog even in haar hand, ging er met haar mond naartoe en gaf me een kusje op mijn eikel en zei zacht: ik zal je missen. Toen Lila klaar was met pakken deed ik mijn laptop weg en mijn camera in het pack waarna ik Mia wakker maakte met een kus en ik tegen haar zei: wakker worden, schone slaapster. Ze deed een oog open en zei: mijn prins, waar is je paard? Ik zei: die staat gestald in Antwerpen. Ik zei: tijd om jezelf aan te kleden, dan kunnen we in elk geval nog samen ontbijten.

Ze stapte van het bed af en haar kut begon zaad te lekken. Ze deed haar badjas aan en nam de onderste punt van de jas en hield die tegen haar kut en zei: eerst even een tampon indoen. Vijf minuten later kwamen beide meiden terug in onze kamer en vroeg Eva aan Lila: kan jij Mia laten zien hoe ze mijn haren moet vlechten? Natuurlijk zei Lila. Ze deed het voor en haalde daarna de vlechten weer uit de haren. Ze liet Mia beginnen en gaf haar tips. Toen ze klaar was haalde Lila de vlechten weer uit de haren en zei toen: en nu zonder hulp. Mia deed een mooie vlecht aan een kant en ook een aan de andere kant. Lila zei: afhankelijk van welke kant de vlecht moet uitkomen moet ja de tegenover liggende vlecht langer maken zodat die achter haar hoofd om kan om samen de laatste vlecht te maken. Mia deed dit en vlocht het laatste deel tot tien centimeter voor het einde en deed er een elastiek omheen. Lila zei: en als je het nu helemaal mooi wil maken doe je om het einde een sjaaltje en zet dat met een paar haarpinnen vast. Ze pakte een sjaaltje uit haar pack en bond het onder aan de vlecht, zette het vast en nam Eva mee aan de hand naar de spiegel. Eva straalde van trots en gaf eerst Mia en daarna Eva een kus. We liepen samen naar het restaurant en hadden ons ontbijt waarna ik bij de balie afrekende en de rekening van het ontbijt van ons allemaal ook voor mijn rekening nam. Eva, die naast mij stond kreeg een compliment voor haar haardracht. Ze werd nog trotser dan ze al was en ik zei: pas op dat je niet naast je schoenen gaat lopen.

We gingen terug naar onze kamers en pakten onze spullen, klopten bij Mia en Eva en namen afscheid en liepen naar de uitgang van het hotel waar we ook Dorien en Thea nog zagen en afscheid van hen namen en we naar het busstation liepen. Lila vroeg: waar gaan we nu naar toe? Ik zei: heb je ooit van het plaatsje Fatima gehoord? Lila zei: nee, nog nooit. Waar is dat? Ik zei dat ligt in Portugal en is een heel bekend bedevaart oord. Daar gaan we onze derde kaars aansteken. Op het busstation kocht ik twee tickets naar Fatima en we liepen naar een luxe bus. Lila zei: ik moet eerst nog even naar het toilet. Ik zei: laat je pack maar hier en ga maar. Vijf minuten later kwam ze terug en vroeg ze of ik ook nog moest en ik zei: nee, er is een wc op de bus. Lila zei: waarom heb je dat niet gezegd. De wc hier was smerig en stonk. We deden onze backpacks in de bagageruimte en kregen stickers hiervoor die op de bus tickets geplakt werden. Ik nam alleen mijn camera uit het backpack en we gingen in de bus zitten. We namen de voorste rij in de bus aan de andere kant van de chauffeur zodat we een goed uitzicht hadden. Tien minuten later vertrok de bus. Zeven uur later en een vijftigtal fotos later kwamen we aan in Fatima. De eerste orde van de dag was een hotel te vinden. Gelukkig was het geen hoogseizoen en waren er genoeg hotels beschikbaar. Net als in Lourdes zagen we hier ook veel ellende en veel mensen die hun hoop op Vrouwe Fatima hadden gelegd.

We checkten in en gingen direct naar de basiliek om onze kaars te ontsteken. Nadat we dat gedaan hadden en bij onze gebeden hadden stilgestaan gingen we fotos maken. Nadat we een uur hadden rondgeslenterd in Fatima gingen we naar het restaurant van ons hotel om wat te gaan eten. Tijdens het eten zei Lila: wat lopen er hier veel mensen rond die incompleet zijn. Ik zei tegen haar: als ik jou 24 uur van mijn leven zou geven die jij aan iemand zou mogen schenken, wie zou de gelukkige worden. Lila keek rond in het restaurant tot haar ogen stilvielen op een tafel waaraan een vrij jonge vrouw van een jaar of 30 in een rolstoel zat met een zwaar depressief gezicht. Bij haar aan de tafel zat een vrouw van een jaar of 25 die na een aantal minuten wegliep. Lila stond op en liep naar de vrouw in de rolstoel en sprak haar aan en kwam daarna terug naar onze tafel. Ze wachtte tot de tweede vrouw terug was en nam mij bij de arm mee naar de tafel van het tweetal. Ze sprak de tweede, jongere vrouw aan en stelde ons voor. De jongere vrouw stelde zichzelf voor als Amika Gomez en de vrouw in de rolstoel zei dat haar naam Ines was. Amika vroeg, enigszins bits, wat we wilden. Ze zei erbij dat ze geen medelijden wilde. Ik keek haar aan en zei: dit is mijn vriendin en we zijn op bedevaart voor onze drieling die we verloren hebben. Een van de drie was in haar baarmoeder gestorven en de twee levende hebben we moeten laten aborteren om bloedvergiftiging te voorkomen.

De bitserigheid van Amika verdween op slag. Ze bood haar verontschuldiging aan en zei: we komen zoveel mensen tegen die met haar op de foto willen omdat ze een nationale televisiepresentatrice was. Deze mensen willen hun medelijden tonen, maar er ook een slaatje uit slaan en dat maakt me misselijk. Ik zei: dat kan ik me voorstellen, maar wij willen iets anders. Ik heb mijn vriendin aangeboden om 24 uur van mijn leven te schenken aan iemand die zij dacht dat de betreffende persoon het best zou kunnen gebruiken en ze heeft Ines uitgekozen. Amika keek me aan en zei: hoe bedoel je 24 uur. Ik zei: net wat het zegt. Ines mag mij voor 24 uur alles vragen en alles laten doen. Niet uit medelijden, maar uit medeleven. Ines keek me aan en zei: dus jij gaat de komende 24 uur voor mij zorgen? Ik zei: dat ga ik doen en dan kan Amika een dag vrij hebben. Ines zei: ik woon samen met mijn zus, dat is Amika in Lissabon en ze zorgt voor mij als ze niet thuis aan het werk is. Denk jij dat jij dat ook kan? Ik zei: dat ga ik in ieder geval proberen. Als ik niet weet hoe ik iets moet doen, zal ik het je vragen zodat jij mij kan vertellen hoe dingen werken. Ze zei: je weet waar je aan begint? Een dubbel geamputeerde vrouw met een zwaar verbrande arm. Ik zei: ik beloof je dat ik voorzichtig zal zijn. Ines zei: ik vind het een tof aanbod, maar ik denk niet dat je dit aankan. Maar ik wil je een kans geven. Daarna beslis ik of wij jullie aanbod aannemen. Ik zei: ok, dat klinkt fair.

Ze keek haar zus aan en zei: ik moet naar het toilet voor nummer twee. Amika stond op en ik zei: ga zitten, dit ga ik voor jullie doen. Ik liep naar de rolstoel en pakte deze bij de handvaten. Ines zei meteen: wat ben je vergeten? De remmen van de wielen te halen. Dat zijn mijn levensgenoten. Ik nam de remmen van de wielen en reed met Ines naar het invalidentoilet. We reden er naar binnen en ik zei: nu moet jij mij vertellen hoe ik dit moet doen. Ze zei: met mijn goede arm ga ik om je nek hangen, dan mag jij mijn slipje uitdoen en me op het toilet zetten en mijn rok zover omhoog doen dat ik er geen zooitje van maak. Ik liep naar haar toe en ze sloeg haar goede arm om mijn nek en ik tilde haar omhoog en met mijn handen trok ik haar slipje uit. Ik tilde haar nu op en bracht haar naar het toilet en zette haar erop. Ze zei: denk je ook nog aan mijn rok? Ik tilde haar rok van haar kont weg en aan de voorkant ook omhoog zodat ze er niet op zou plassen. Ze keek me aan en zei: je hebt toch wel eens vaker een vrouw gezien? Ik zei ja. Ze zei: ga nu maar even de andere kant opkijken, ik ben het niet gewend om voor een man mijn behoefte te doen.

Ik draaide me weg en een kleine minuut later zei ze: het is gedaan, spoel het eerst maar weg zodat je de stank niet hoeft te ruiken, daarna mag je mijn billen schoonmaken met een nat doekje, die zitten in de tas aan de rolstoel. Ik spoelde het toilet door en pakte de natte doekjes. Ze sloeg haar arm weer om mijn nek en ik tilde haar hoog genoeg om haar billen schoon te maken en liet haar daarna weer op het toilet zakken. Ze zei: pak nu nog een doekje want je moet mijn voorkant ook even schoonmaken. Ik pakte weer een doekje en Ines spreidde haar benen en ik veegde haar kut schoon. Terwijl ik dit aan het doen was sloot ze haar dijen en hield mijn hand gevangen tegen haar kut. Ze zei: het is jaren geleden dat een mannenhand daar geweest is. Mag ik er even van genieten? Ik zei natuurlijk en liet het doekje in het toilet vallen en streelde met mijn vingers zacht over haar schaamlippen. Ze verschoot hiervan en opende haar benen. Ik zei: deed ik iets niet goed? Ze keek me aan en zei: nee, maar ik had jouw reactie niet verwacht. Ik vroeg: waarom niet, je bent een mooie knappe vrouw die ook haar behoeften heeft. Ze keek me aan en vroeg: wil je het nog eens doen?

Ik ging weer met mijn hand tussen haar benen en streelde weer haar schaamlippen en ging met mijn vingers over haar clit. Ik wreef er zacht over en Ines begon te kreunen. Ze zei: ga nog even door, het voelt zo lekker. Ik ging door tot ze zacht tegen me zei: ik ben aan het klaarkomen maar wil geen lawaai maken. Ik voelde haar onderlichaam verkrampen en drukte mijn middelvinger bij haar naar binnen. Ze zei: OOOOHHHH JAAAAHHHH, GA DOOR MET JE VINGER. Na een kleine minuut zei ze: dat was heerlijk. Ik zei: nu voor het moeilijke deel, hoe doe ik je slipje weer aan. Ze keek me aan en zei: doe het eerst om mijn benen en trek het zover mogelijk omhoog. Dan ga ik weer om je nek hangen en mag je het fatsoeneren, samen met mijn rok en daarna mag je mij terug in mijn rolstoel zetten. Ik deed alles zoals ze gevraagd had en toen ze weer in haar stoel zat tilde ze haar rokje omhoog en zei: vlug, voor we teruggaan naar het restaurant, kus mijn kutje een keer. Ik trok haar slipje opzij en kuste haar kutje en likte haar clit een paar keer. Ik rolde haar terug het restaurant in en Ines keek haar zus lachend aan. Amika zei: waarom zit jij zo te lachen? Ines antwoordde: omdat hij het prima heeft gedaan, hij heeft mijn billen en voorkant schoongemaakt met natte doekjes en heeft het heel zorgvuldig gedaan. Wat mij betreft houd ik hem de komende 24 uur.

Amika zei: ik weet niet wat je gedaan hebt, maar dit is voor het eerst in maanden dat ik haar heb zien lachen. Ines zei: ik wil eigenlijk eerst nog een half uur buiten wandelen. Amika pakte het vest van Ines en gaf het aan mij. Ze zei: ik wil dit eerst even zien hoe hij dit aanpakt. Ik stroopte de rechtermouw op en hield die voor haar klaar zodat ze haar verbrande arm erin kon doen. Heel voorzichtig deed ik het tot haar arm geheel bedekt was. Daarna vroeg ik haar om wat naar voren te buigen. Ik nam haar linkerarm en deed deze in de andere mouw en deed het vest achter haar rug op zijn plaats. Hierna sloot ik de voorkant en zonder dat iemand het zag streelde ik zacht over haar tieten. Ze keek me lachend aan en zei tegen haar zus: jij mag de stoel duwen terwijl ik met mijn goede hand die van Gerrit vasthoud. Amika keek haar zus aan en zei: ik dacht dat hij voor je zou zorgen? Dat doet hij ook zei Ines, door mijn hand vast te houden.

We liepen rustig door het dorp en na een kleine drie kwartier zei Ines: laten we teruggaan naar het hotel. Daar terug aangekomen gingen we weer in het restaurant zitten en bestelde ik een fles wijn. Toen ieder een glas voor zich had staan vroeg ik Ines wat er met haar gebeurd was. Ze zei: vandaag, 5 jaar geleden heb ik een auto-ongeluk gehad waarbij twee auto’s bij betrokken waren en er drie doden bij gevallen waren. Mijn vriend en ik reden naar huis na een telefoon inzamelactie voor een lokale kliniek waarbij we beide 12 uur aan de telefoon hadden gezeten. We waren op weg naar huis en ik reed de auto. Mijn vriend zat te slapen toen we een frontale botsing kregen met een auto waarin een dronken man reed. Mijn vriend, de man en zijn partner waren op slag dood en onze auto stond in brand. Door een heldhaftig optreden van een automobilist die ons volgde ben ik uit onze auto gered maar heb er blijvende schade van. Twee afgezette benen en mijn arm helemaal verbrand. Ik heb bijna een jaar in het ziekenhuis gelegen. Heb inmiddels 17 operaties gehad en er nog een aantal te gaan. Vanaf de dag van het ongeval komen we elk jaar op de verjaardag hier naar Fatima om te bidden voor verbetering in mijn situatie.

Ik vroeg haar wat ze tegenwoordig voor werk deed. Ze zei: wat denk je zelf, ik kan niets meer doen, ik ben voor mijn leven gekluisterd aan een rolstoel en afhankelijk van anderen. Ik zei: is het dat je niets meer kan of dat je het niet durft? Amika werd kwaad en zei: dat is genoeg maar Ines zei: ik denk dat het een beetje van beide is. Ik vroeg heb je nog oud collegae waarmee je in contact bent? Ze zei: ja, hoezo? Ik zei: jij bent in de ideale situatie om rolmodel te zijn voor diverse organisaties die heel veel hulpnodig hebben. Ik zei: bijvoorbeeld een nationale campagne tegen alcohol in het verkeer, of iets als het brandwondencentrum die financiële hulp nodig hebben, revalidatiecentra die ook hulp kunnen gebruiken. Met jouw achtergrond als presentatrice zou jij fantastisch veel goed kunnen doen. En het hoeft niet eens betaald werk te zijn, vrijwilligerswerk is waar deze organisaties naar zoeken. Als ik in jouw situatie zou verkeren zou ik ook geen medelijden willen, maar medeleven is een hele andere zaak. Je bent nu eenmaal een slachtoffer en zal nooit helemaal de oude meer worden. Maar door te laten zien dat jij erkent dat je deze handicap hebt kan je veel mensen helpen die in gelijkwaardige situaties zitten.

Amika zei: je bent wel heel cru bezig tegen mijn zus. Lila zei: ik denk dat het tijd wordt dat iemand de waarheid durft te zeggen. Ik weet dat het pijn doet, maar zou je niet beter af zijn op lange termijn door wat te doen in plaats van waar je nu mee bezig bent. Ines keek ons beide aan en zei: maar waar zou ik dan moeten beginnen? Ik zei: door contact met je ex collegae op te nemen en hen te vragen of ze geïnteresseerd zouden zijn om aan zoiets mee te werken. Daarna neem je contact op met het ziekenhuis en vraag hen of zij ook interesse hebben. En zo ga je van het ene naar het andere. En het hoeft niet allemaal in een keer. Stap voor stap. Wat heb je verder nog voor dromen? Ines zei: een droom die ik heb zal nooit werkelijkheid worden, ik zou graag een kind willen hebben, maar wie wil er nu in Gods naam met zo iemand als mij het bed delen? Ik zei: daar zou je nog wel eens versteld van kunnen staan. Heeft je dokter je gezegd dat je geen kinderen kan krijgen? Ines antwoordde nee, maar… Ik zei: nou als je dokter het niet gezegd heeft is er altijd nog hoop. En als er geen nieuwe vriend is voor je dan kan je altijd nog naar een alternatief zoeken.

Amika zat met open mond te luisteren en wilde inspringen maar Ines zei: ze hebben gelijk. Ik neem zoveel tijd van jou weg dat jij zelf ook geen normaal leven kan leiden. Amika zei: maar ik vind het niet erg om voor je te zorgen, je bent mijn zus en ik kan mijn werk voor 90 procent vanuit huis doen. Het begon inmiddels later te worden en de fles was leeg. Ines vroeg aan mij: wil je mij naar mijn kamer brengen? Amika stond op en Ines zei: nee, blijf jij maar lekker hier bij Lila. Ik heb hem voor 24 uur weet je nog? Ik ging achter de rolstoel staan en vroeg waar haar kamer was. Die was op dezelfde vloer als die van ons. Ik deed de remmen van de rolstoel los en duwde Ines naar de lift en reed haar naar haar kamer. Ze zei: er zijn hier heel veel invaliden kamers in dit en andere hotels. Ze pakte haar keykaart en we reden naar binnen. Toen we binnen waren zag ik een groot tweepersoonsbed en een enkel bed. Ze wees naar het tweepersoonsbed en zei: daar slaap ik en Amika ligt in het andere bed. Ik vroeg: wat kan ik nu voor je doen? Ze zei: ik zou graag mezelf willen opfrissen, een douche zou heerlijk zijn.

Ik liep de badkamer in en zag dat er een stoel in de grote douche stond. Ik keek haar aan en vroeg: wil je dat ik je help? Wat dacht je zelf zei Ines, dat ik zo onder de douche kan? Natuurlijk ga je mij helpen. Ze zei: trek mijn kleding maar uit en til me maar de douche in. Ik begon haar rustig van haar kleding te ontdoen. Haar vest, bloes en bh deed ik af. Ze ging om mijn nek hangen en ik maakte haar rok los en deed die samen met haar slipje uit. Ik liet haar naakt terug zakken in de rolstoel en zei: hoe warm wil je de douche? Ze zei: hij staat met een thermostaatkraan op de goede temperatuur. Zet de douche maar aan en til me maar op de stoel en schuif die daarna maar onder de douchestraal. Ik tilde haar uit de stoel en ze kwam met haar hoofd naast dat van mij en ze zei zacht: ik vind het tof dat je dit allemaal voor mij doet. Ik zette haar op de stoel en zette de douche aan en duwde de stoel onder de douche. Ze keek me aan en zei: blijf je daar staan of kom je me ook wassen? Ik zei: dan moet ik me eerst even uitkleden. Ze zei: he he, eindelijk valt het muntje.

Ik kleedde me uit tot aan mijn boxer. Ze keek me aan en zei: die mag ook uit, ik ben per slot van rekening ook helemaal naakt. Ik trok mijn boxer uit en stapte bij haar onder de douche. Ze keek naar me en zei: je bent flink gebouwd. Ik keek haar aan toen ze vroeg of ze ook even mocht voelen. Ik zei: je weet het 24 uur helemaal voor jou. Ik begon haar zacht te wassen en ze zei: je mag geen zeep op mijn verbrande arm gebruiken, daarvoor is die speciale creme daar in het bakje. Met een zachte doek deed ik haar verbrande arm af en waste ik haar hele lichaam. Ze zei: ik moet eigenlijk best nodig plassen. Ik zei: laat het maar gewoon lopen hier in de douche, niemand ziet het. Ze begon te persen en snel spoot de pis op de vloer. Ik tilde haar even op en spoelde de stoel schoon en ging verder met haar te wassen. Ze zei: doe je mijn kontje ook even en daarna mijn kutje ook. Ik deed dat en zag op dat moment Amika en Lila in de deur staan. Lila vroeg gaat het goed daar?

Ines verschoot enorm en Amika keek haar lachend aan. Ze zei: doet hij het net zo voorzichtig als ik? Ines zei: nog veel zachter, en ik heb ook nog eens een mooi uitzicht. Amika verschoot toen ze mijn pik zag. Ze keek naar Ines en zei: is dat echt? Ines knikte en zei: ja, mijn vingers hebben eraan gevoeld en dat is helemaal echt. Amika zei: ik kwam even mijn spullen pakken, want ik denk dat Gerrit vannacht hier blijft. Sorry dat mijn bed niet opgemaakt is. Ik zei: dat maakt niet uit. Ik vroeg aan Lila of ze mijn cameratas en mijn laptop wilde brengen. Lila liep naar onze kamer en kwam terug met wat ik gevraagd had. Amika vroeg: waarom de camera en lila zei: omdat hij fotograaf is en die graag bij zich houdt. Ik zei tegen Lila: hebben wij morgen tijd zodat jij de haren van Ines kan doen? Lila zei: daar maak ik tijd voor. Amika vroeg: doe jij dat, haren knippen? Lila zei dat is een deel van mijn beroep. Amika zei: zou jij mijn haren dan vanavond willen doen? Geen probleem zei Lila. Ze zei verder: kom dan laten we hen alleen. Ze hebben de privacy nodig. Amika zei: als je iets nodig hebt, laat het dan maar weten. Ik vroeg: heb jij toevallig iets van massageolie?

Amika pakte een fles uit haar tas en zei: niet alles opmaken. Ines keek mij hoopvol aan en zei: ga jij me straks ook masseren? Ik keek haar aan en Amika en Lila stonden nog in de deur en ik zei: ben jij nou mal, jij gaat mij masseren. Amika schoot in haar lach en liep naar buiten met Lila en zei: die twee zijn wel aan elkaar gewaagd. Toen ik klaar was met het wassen en schoonspoelen van Ines zette ik de douche uit en pakte ik een handdoek en begon ik haar zacht af te drogen en toen ik daarmee klaar was droogde ik mezelf ook af en tilde ik Ines de slaapkamer in en legde ik haar op het bed. Met haar goede arm aan de midden kant van het bed. Ik vroeg haar of ze goed lag en ze zei: prima. Ik liep naar het bed van Amika toe en ging daarop zitten. Ines keek me aan en zei: en wat denk jij daar te gaan doen? Ik antwoordde: slapen, wat anders? Ze keek me aan en zei: weet je nog 24 uur? Ik zei: dat was maar een grapje en ik ging naast haar liggen en begon haar zacht te strelen. Ik ging met mijn mond naar die van haar en kuste haar zacht. Ze verbrak de zoen en zei: doe je dit omdat het in de 24 uur regel valt? Ik zei: ik doe dit omdat ik jou, ondanks je handicap een enorm mooie vrouw vindt. En als je me niet gelooft, en ik pakte haar handen bracht die naar mijn snoeiharde pik, dan is hier het bewijs.

Ze draaide zich op haar zij en begon me te kussen en zei tussendoor: dit had ik niet verwacht. Ik zei: ik heb het je toch gezegd. Ze keek me in mijn ogen en vroeg: hoe ver wil je met mij gaan? Ik zei: dat is helemaal aan jou, wil je alleen kussen dan is dat ok, wil je dat ik je straks lik dan is ook dat ok en als je met mij seks wil hebben dan zeg ik daar ook geen nee tegen. Ze keek me aan en zei: maar ik ben niet aan de pil, heb jij condooms bij? Ik zei nee, maar dat is ook niet nodig want misschien wil je wel dat ik je kinderwens in vervulling laat gaan. Ze keek me aan en zei: meen je dat echt? Ik zei weer: de keuze ligt vanavond en vannacht helemaal bij jou. Ze begon me nu steeds vuriger te kussen en hield mijn pik vast in haar hand. Toen het kussen stopte begon het strelen. Ik streelde haar lichaam en raakte ook de stomp van haar bovenbeen zacht aan. Ze zei: stop eens met het kietelen van mijn tenen. Ik vroeg wat bedoel je? Ze antwoordde mijn zenuweinden zitten allemaal in die stomp. Soms heb ik zere enkels of doen mijn knieen pijn. Nu voel ik je aan mijn tenen. Ik keek haar aan en zei: ik wist dat helemaal niet. Ze zei: veel mensen weten dat niet. Maar je mag best doorgaan met strelen, ik geniet ervan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3858 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie