BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Foodfight

Het was er altijd gezellig. In het kleine studentenhuisje waar ze met zijn drieën woonden. Broer en zus Arnold en Petra en Sam, de zoon van de eigenaar van het oude bedrijfspand met bovenwoning. Ze hadden het goed, alles was netjes en met zijn drieën konden ze het goed bijhouden. Op het dak hadden ze zelfs nog een klein, beschut terras.

Petra was een echte tomboy, niets was haar te gek. Lekker stoeien met zijn drieën, topless zonnen op het dakterras in het bijzijn van de beide jongens. Lichamelijk contact werd niet geschuwd. Petra had van beide jongens hun stijve pik al gevoeld tijdens het stoeien. Ze was zich bewust van haar lichaam en genoot van hun aandacht. Het kon haar niet boeien dat Arnold haar broer was. Tijdens een barbecue was het uitgelopen op een wilde foodfight waarbij ze elkaar bekogelden met handen aardappelsalade en een knijpfels met curry als supersoaker werd ingezet. Arnold had de fles afgepakt en haar blote borsten onder de smurrie gespoten. “Verdomme, dat jeukt als een gek!” had ze gemekkerd. Sam had een handdoek gepakt en aangeboden zodat ze de curry weg kon vegen. “Nee, ik wil service van jullie, viespeukjes! Dep het schoon!” Sam depte de curry van haar borsten en buik. “Dat kan beter!” plaagde ze. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en wreef haar borsten met de kleffe handdoek schoner. Hij pakte een schone doek om het nog beter te doen. Onder zijn handen voelde hij haar tepels hard worden. Petra voelde spanning in haar lichaam oplopen. Toen Sam klaar was met haar schoonvegen werd ze overvallen door Arnold die een dikke straal curry tegen haar poesje spoot. “Getver!” De beide jongens gierden het uit. Ze nam een duik naar de fles en spoot eerst haar broer onder en toen Sam.

Er werd weer geworsteld en gestoeid. Ze rolden om, haar broer lag op haar. Ze voelde zijn harde pik tegen haar schaamheuvel. Het was Sam die hem weg trok en over haar heen ging zitten op haar borst. Zijn harde pik lag, in zijn zwembroek, op haar borsten. “Vrede?” probeerde ze schalks en strekte haar armen naar hem, zo haar borsten samen persend en zo zijn pik vangend. Het voelde goed en hij stootte zijn bekken een paar keer suggestief heen en weer. *Doorgaan of stoppen? Gaan we niet te ver?* schoot door zijn hoofd. Even verder op bereidde Arnold een nieuwe aanval op Petra voor. Hij pakte de mayo-fles en wachtte zijn beurt af. Ze lachte Sam uit toen hij van haar af ging. “Dat ging makkelijk.” Lachte ze hem uit. Ze zette de douche aan die haar hing en spoelde restje curry van haar lichaam. Arnold zette twee halve liters Grolsch klaar en schonk voor zus een glas koele witte wijn klaar. Met haar handen riste ze het water van haar lichaam en ging weer zitten. Zo zaten ze een beetje te drinken en te babbelen. Na korte tijd gingen ze liggen om wat meer aan hun kleurtje te werken. Sam lag op zijn buik en voelde zich geil van de stoeipartij. Zijn stijve lid zakte maar niet weg. Arnold had al uitgedacht wat hij zou doen als zijn zus even niet oplette. Petra lag op haar rug en had een t-shirtje over haar borsten gelegd. De rugleuning van het zonnebedje had ze opgeklapt en ze zat wijdbeens. Zo keerde de rust weer terug.

Na een uurtje stond ze op schonk zichzelf weer een wijntje en gaf de boys een vers koud biertje. Toen ze weer ging zitten zag haar broer zijn kans schoon en spoot twee stralen mayo naar zijn zus. De eerste landde op haar onder buik en borst, de tweede recht op haar schaamheuvel. De boys gierden het uit van plezier. Petra keek ze beiden boos aan! Terwijl ze beide jongens aankeek ging haar hand naar haar broekje. “Zozo broertje, dat is best een vette kwak op mijn poes.” Hij grinnikte schaapachtig. Ze veegde de mayo van haar buik en borst en keek naar de klodders op haar kruis. “Dacht je dat jij het nu mocht weg vegen?” Hij kreeg grote ogen, daar had hij niet bij stil gestaan. Ze deed een stap naar hem toe en greep hem met beide handen in zijn haren en duwde zijn gezicht tegen haar kruis. “Likken LUL!” beet ze hem toe. Sam was sprakeloos en keek vol verbazing toe hoe zijn vriend en huisgenoot de klodders mayonesse van zijn zus haar bikinibroekje likte. “Kijk maar goed Sam…” zei ze terwijl ze hem aankeek. Sam zag dat Arnolds ene hand langs haar been omhoog ging. Petra duwde zijn hand weg en keek haar broer aan. Ze deed een stapje naar achteren en ging tegen de tafel staan.

Terwijl ze de beide jongens één voor één aan keek zei ze “Ik droom vaak geil. Over seks met twee jongens…” Arnold ging wat naar achteren en keek omhoog, langs het kruis en borsten van zijn zus naar haar blozende gezicht. Sam keek naar het koppeltje voor hem. De jongen, zittend op zijn knieën tussen de benen van een deels ontkleedde meid. Hij schudde zijn hoofd, had hij het goed gehoord? Sam keek haar aan. “Ben ik in jouw dromen?” Ze lachte. “Ik droom hoe ik je pijp, jij mij likt en neemt!” Arnold ging staan. “En jij ook, broertje. Jij bent meer van het strelen en neuken.” Hij schudde zijn hoofd. “Hoe dan? Ik ben je broer…” “In mijn dromen ben je een lekkere vent met een heerlijke lul en veel zin.” Hij deed een stap naar achteren. “Niet weggaan!” zei ze zacht. “Ik wil het een kans geven…” Sam slikte hoorbaar, zijn huisgenote die hem pijpt en hij die haar likt en streelt? Ja, hij had ook wel eens over seks met Petra gedroomd. Dat waren dan flarden geweest. FF Snel… in de douche of tijdens het koken. Maar dit… zo open en bloot. Samen met zijn beste vriend en hun huisgenote.

“Nou, gaan we wat doen of blijft het bij dromen?” Klonk haar stem kordaat. Sam deed een paar stappen haar kant op, ze sloeg een arm om hem heen en trok hem tegen haar aan, ze kuste hem. Eerst alleen op zijn wang, toen op zijn mond en toen kwamen hun tongen er bij. Ze nam zijn linker hand en legde deze op haar buik. Arnold knielde weer en schoof naar voren. Hij zette zijn mond op haar broekje, exact daar waar hij net de mayonaise had weg gelikt. Voorzichtig verkende zijn mond haar schaamheuvel, vanaf haar navel omlaag. Petra spreidde haar benen en zijn mond ging lager. Sam had de hint begrepen en zijn hand ging naar haar borsten. Hij streelde ze zacht en kneep in haar harder wordende tepeltjes. Petra streelde zijn onderbuik en volgde de contouren van zijn harde geslacht door zijn zwembroek heen. Sam zuchtte zacht en genoot. Petra wriemelde en wurmde haar hand in zijn broekje. “Zullen we alle drie het laatste stukje kleding uit doen?” vroeg hij. “Mag ik jullie pikken onthullen?” giebelde ze? Ze zocht het touwtje van Sam zwembroek en trok het knoopje los. Met haar linkerhand greep ze in het broekje en trok met haar andere hand het kledingstuk omlaag. Ze kneep er zachtjes in. “Dat is een fraaie!”

Arnold stapte naar voren en terwijl hij het meisje, zijn zus, op haar mond kuste duwde hij haar broekje omlaag. Sam bewonderde haar strakke lichaam en kale heuveltje. Hij liet zijn hand over haar buik omlaag glijden en streelde haar schaamstreek. Even schrok hij toen Arnold zijn kruis naar voren duwde en Sam de harde pik van zijn huisgenoot tegen zijn hand voelde. *Ohja… dat kan dus ook* dacht hij. Petra duwde beide jongens iets weg. “Broek uit, Arnold!” Hij was snel en duwde zijn broek omlaag en stapte er uit. “Die is best dik.” Constateerde Petra. “Durven jullie hier… of gaan we naar binnen?” Sam stapte aan de kant en liet het zonnegordijn dicht lopen. Het dak terras was nu voor driekwart afgeschermd tegen de zon en eventuele toeschouwers. Petra ging tegen de tafel staan en spreidde haar benen. Arnold schoof er weer tussen en kuste haar schaamheuvel. Petra leidde Sam naar haar linkerkant en zo kon ze hem strelen met haar rechterhand. Sam begon haar weer te zoenen en likte haar hals. Zijn mond zakte verder en zijn handen gleden over haar borsten. Haar hand had ze om zijn geslacht gerold en trok er zachtjes aan.

Arnold duwde zijn zus haar benen wat verder open en liet zijn tong tussen haar schaamlippen glijden. Ze kreunde zacht. Sam genoot van haar hand en haar borsten, hij voelde haar lippen in zijn hals. *Hoe zou het voelen als ze mij zou pijpen?* dacht Sam. Alsof ze het voelde duwde ze de beide jongens op zij en keek om zich heen. “Zal de bank ons drieën aankunnen of maken we een betere plek hier op het terras.” Sam had een idee en zei dat ze op hem moesten wachten. Hij rende de trap af en kwam terug met een groot pakker AEROBED stond er op. Arnold en Petra stonden dicht tegen elkaar aan en zoenden en streelden elkaar. Sam genoot van het aanzicht van het koppeltje vrijende mensen. Het bed werd inmiddels opgepompt met de ingebouwde pomp. Arnold draaide zich om zodat hij met zijn rug tegen Petra aanstond. Haar hand ging nu sneller over zijn lid. Sam keek met grote ogen toe. “Ga je komen?” Vroeg ze aan haar broer. Hij pakte haar hand beet. “Nu nog niet…”

Lachend liet ze hem los en Petra ging op het bed liggen Sam ging op zijn knieën naast het bed zitten. “Past precies.” Zei Petra en schoof zijn kant op en ze pakte zijn lid beet dat net over de rand van het bed stak. Ze trok hem zachtjes af en nam zijn eikel in haar mond. Zijn handen gingen naar haar lichaam en hij streelde haar buik. Ze spreidde haar benen en hij liet zijn hand over haar kale heuvel glijden. Brutaal weg schoof hij twee vingers in haar. Ze kreunde luid. Het bed schommelde en bewoog toen Arnold tussen de benen van zijn zus ging zitten. Hij keek toe hoe Sam werd gepijpt en ondertussen zijn zus vingerde. Arnold streelde met linkerhand haar benen terwijl hij zichzelf aftrok. Sam keek hem aan en zuchtte zacht. Arnold liet zich gaan en drukte zijn mond op die van Sam. Sam schrok maar gaf toe. Nog NOOIT had hij een jongen gezoend, laats staan getongd. *What the fuck!* dacht hij en ging er in mee. Hij keek langs zijn lichaam en zag zijn pik in Petra’s mond verdwijnen. De handen van haar broer op haar borsten en hij voelde haar poes rond zijn vingers.

Arnold pakte de hand van Sam en tilde deze omhoog en likte Sam zijn vingers af waarmee hij net diep in Arnolds zus was geweest. Petra liet de pik van Sam uit haar mond glijden. “Ik ben aan de pil… dont worry!” Ze keek de beide jongens aan. “Gaan jullie van plaats wisselen?” De boys stonden op en ruilden van plek. Sam likte Petra’s kutje en zijn nam de pik van haar broer in haar hand en later ook in haar mond. Sam wilde meer. Hij stopte met likken en kroop over haar heen. Hij zoende haar borsten en kroop verder omhoog en pakte zijn geslacht beet en liet zijn eikel tussen haar schaamlippen heen en weer glijden. Petra kreunde, “Ja… toe dan!” dat liet hij zich geen twee keer zeggen, hij duwde zachtjes zijn geslacht in haar. Ze kreunde toen hij er half inzat en Petra pakte de pik vlak bij haar gezicht weer beet en nam de eikel in haar mond. Sam trok een stukje terug om daarna maximaal diep zijn pik in haar te stuwen. Hij pakte haar flanken beet en begon traag te stoten in zijn tempo schoof de pik van zijn vriend in Petra’s mond. Sam voelde zich geweldig en wist dat hij snel zou komen, maar WTF wat een geweldige ervaring. Hij kreunde en steunde en voelde hoe zijn lichaam verstrakte en losliet zijn orgasme was heftig. Hij voelde en hoorde hoe ook zij begon klaar te komen. Ze duwde haar broer opzij om alles te richten op haar eigen genot. Ze greep Sam beet en trok hem boven op haar terwijl ze schokkend en kreunend zijn zaad ontving.

Arnold zat er wat bedremmeld bij. Hij zag hoe zijn zus en Sam beiden genoten van hun samenzijn. Na een korte tijd keek Sam hem aan. “Nu jij.” Zei hij. Petra wenkte hem tussen haar benen. “Nee, ik wil klaar gepijpt worden.” Petra ging op de rand van het bed zitten en pakte zijn half harde pik beet. Na wat zoenen en strelen was zijn pik weer helemaal hard. Sam was naast haar gaan zitten en keek toe wat ze deed. Haar hand schoof over de schacht van zijn pik en zijn eikel had ze in haar mond. Petra pakte Sam hand en liet deze over het been van Arnold omhoog gaan. “Toe, jij weet wat je lekker vind als man. Laat gewoon zien, dan kan ik wat leren…” Sam streelde eerst de benen van zijn huisgenoot om daarna zijn ballen en zak te teasen. Petra haalde haar hand weg. “Nu jij…” zei ze zacht en keek Sam aan. Hij schoot zijn vingers om de pik vlak bij zijn gezicht en begon traag te trekken. “Toe dan…” moedigde ze hem aan. Arnold bekeek het tafereel. Hij was zo geil als wat. Het interesseerde hem niets, als hij maar klaar kwam… Sam keek naar Petra. “Doe mij maar na.” Ze liet haar gezicht omlaag gaan en nam zijn half harde pik in haar mond. Ze likte zijn eikel en sabbelde er zachtjes op. Arnold wilde klaarkomen en zette zijn hand op het hoofd van Sam. Zonder dwang Sam de eikel van zijn huisgenoot in zijn mond en sabbelde op de gevoelige kop. Petra nam zijn lul een flink deel in haar mond en hij deed hetzelfde met Arnolds geslacht. Hij voelde opnieuw de euforie in zijn lijf toenemen en liet zich helemaal gaan. De luide kreun van Arnold ontging hem, maar de eerste en tweede stralen zaad niet. Die eindigde in zijn mond en hij trok terug maar rukte verder. Het zaad spetterde tegen zijn buik en lande op het gezicht van Petra. Toen werd het zwart voor zijn ogen en kreeg hij zijn tweede orgasme. Petra slobberde alles op en slikte het luid hoorbaar door. Ze rolde van de jongens weg en ging liggen. De jongend kropen links en rechts tegen haar aan.

“Wat een geweldige droom heb jij zus, kohlere, dit zag ik niet aankomen.” Zei Arnold. Sam lachte alleen maar, twee keer zo vlak na elkaar klaarkomen en een man pijpen. “Mindblowing” klonk zijn stem zacht. Petra giechelde alleen maar. “Hoe vonden jullie mijn droom?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 7333 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Foodfight”

Plaats een reactie