BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De regeling om de huurschuld af te betalen 3

De volgende dag moest ze ’s middags in de salon komen. Haar papa en mama zaten naast elkaar in de bank. Yvonne moest tegenover hun zitten op een gewone stoel.
“Ik heb je moeder ingelicht Yvonne. We zijn teleurgesteld. Kunnen we je ooit nog alleen laten?. Je begrijpt dat je straf hebt verdiend. Meisjes die niet van hun gatje af kunnen blijven krijgen straf. Ma zat strak voor haar uit te kijken. Handen gevouwen in de schoot van haar jurk. Ma moet toen 45 of 46 zijn geweest.
“Ga staan en draai je om meisje”
Gedwee deed Yvonne wat haar was opgedragen. Ze trilde op haar benen. Ze had die nacht nauwelijks geslapen. Bang voor wat er komen zou.
“Zet je handen op de stoel, voeten naast elkaar, hoofd naar beneden”

Ze hoorde haar vaderen van achteren naderen. Hij trok haar rokje omhoog en sloeg het over haar rug. Hij streelde over haar onderbroekje. Zijn hand rustte op haar bil en een duim maakte aaibewegingen precies in haar kruisje. Op haar poepertje, en daaronder, naar haar…kutje”
“Moeder” zo noemde papa zijn vrouw vaak. “Moeder, wil jij haar broekje even naar beneden doen?”
Ze hoorde pa weer in de bank gaan zitten en moeder naar voren komen. Moeders’ handen op de rand van haar slipje, en daar werd haar achterste ontbloot. Moeders’ warme adem haar billen. Ze stond daar als een klein meisje met blote billen naar haar vader gekeerd.
“Pak je beide billen vast en trek ze uit elkaar”
Nu was haar poepgaatje zichtbaar, en haar spleetje. De schaamte….
“Blijf maar even zo staan en denk maar aan wat je hebt gedaan, vies meisje. Ben jij een vies meisje?”
“Ja Papa, ik ben een …vies meisje”. Ze snikte zacht van schaamte.
“En nu je bloesje uit meisje. Je moet net zo bloot zijn als gisteren als je je straf ontvangt.”
Yvonne rechtte haar rug, en knoopte een voor een haar bloesje los, maakte de bh bandjes los. En daar stond ze: bloot, met haar rug naar haar ouders gekeerd.
“Handen in je nek en draai je om.”
Met gesloten ogen voldeed ze aan de opdracht.

“Kijk me aan.”
“Ik zal je straffen meisje, maar eerst blijf je even zo staan. Moeder, til haar armen wat hoger, ik wil die oksels zien.
Met een geile blik en een knoert van een dikke pik in zijn broek keek hij naar zijn hulpeloze dochter. De prachtige, stevige borstjes. Grote borstjes, groot voor haar leeftijd. Niet appelvormig maar eerder kegelvormig. De roze tepelhoven. De opgerichte tepels. Van de zenuwen? Of was ze toch opgewonden? Hij kon het niet laten de borstjes even te keuren, ze te wegen in zijn hand, de tepels te manipuleren zodat ze nog harder werden. Hij liep om haar heen. Voelde aan de billen, tilde ze wat op, liet ze op en neer trillen. Het waren perfecte billen. Yvonne begon te beven.
Hij zette zich in de stoel.
“Nu over mijn schoot”
En daar kreeg ze billenkoek. Links, rechts. Geen harde klappen, maar gestaag. En die vinger die haar spleetje beroerde, die wreef. En dan weer klappen. En dan weer in haar spleetje, totdat het weer nat werd. Heel nat….ondanks alles kreeg ze weer dat ultieme gevoel. Was het een orgasme? AAAAHHHH, kreunde ze….aaaah, papaaah, ik kom…. Ik kom….ga door, ja, ja, harder daar ja daar.
“Ben jij een geil vies meisje? Zeg eens!”
“Ja, papa, jaaa, ik ben een vies geil ….aah vies geil meisje, ooh zo lekker o zo Papaaa ik komm ik kom, oo nee Papa, niet stoppen ooohh, ik kom zo klaaa….aaaaah Vader vertraagde het tempo. Ze bleef op het randje van een orgasme. Een paar stevige klappen op haar rode kontje. En toen, onverwacht. die vinger, diep, in en uit en in en uit. ÄAAAaaaaahhh, oooohh, Papaaah!!! Trillend over haar hele lichaam overkwam het orgasme haar. Ze werd warm tot op haar voetzolen.

Mama keek toe met een strak gezicht toe,. Ze wist wat haar man opwond. Ze wilde het niet toegeven, maar de seksuele opwinding van haar dochter liet ook haar niet onberoerd, ze voelde haar tepels, haar vagina. Ze wist dat ze vochtig werd..
Ook zij moest regelmatig deze vernederende behandeling ondergaan. Totdat ze een orgasme kreeg…en daarna hem met haar mond moest bevredigen. Vernederend, maar ook opwindend, geil. Die verwarrende gevoelens. Maar zij waren getrouwd. Dit was haar dochter. En wat had ze nou eigenlijk gedaan? Haar lichaam verkennen. Haar gevoelens leren kennen. Maar mama zweeg en negeerde het warme gevoel tussen haar benen.
“Ga maar staan tegen de wand”
Ze hoorde het geritsel van kleding, een broek die naar beneden werd getrokken. Haar moeder zuchten. Stiekem keek ze naar achteren en ze zag har moeder geknield. Haar hoofd op en neer bewegend in het vader’s kruis. Hij had zijn ogen gesloten. Gromde, greep haar moeder bij haar hoofd en dwong haar dieper te gaan. Grommend kwam hij klaar, opende zijn ogen en grijnsde wellustig naar Yvonne. Haar moeder kokhalsde maar mocht zich niet bewegen, ze moest zijn sperma doorslikken.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5106 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De regeling om de huurschuld af te betalen 3”

Plaats een reactie