BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Handig Zusje deel 1

Het was een jaar of wat terug. Met een groepje vrienden, Britt mijn zusje en bekenden van de volleybalclub waren we naar Frankrijk vertrokken voor een vakantie. Op de camping was veel jeugd. Overdag werd er in de zon gelegen, gezwommen in zee, beachvolleybal gespeelt. Het was één groot feest. Er was elke avond een groot kampvuur met zang en drank. Er werd geflirt bij het leven. En ja, ‘s avonds werd er ook gelinkt. Op de 2e avond al sloeg ik een Belgische aan de haak. We zoenden en streelden elkaar. Ze had heerlijke borsten en liet toe dat ik haar poesje streelde door mijn broek heen streelde ze mijn pik. Veel verder gingen we niet.

Mijn zusje, okay blond met grote tieten, maar zo preuts als wat, dacht ik. Ze droeg als enige meisje een badpak waar alle meiden bikinietjes of alleen maar een broekje droegen. Onze groep mixte leuk met Denen en Zweden. Ik zag mijn zusje met zo´n Noorderling vertrekken. Toen ze tegen drieën ´s nachts de camper in kwam bloosde ze en vertelde ze dat ze seks hadden gehad. Kohlere, zo had ik mijn zusje nog niet bekeken… als een sexend beest, met een vreemde, tijdens een vakantie. Thuis had ze nooit vriendjes. “En jij… heb jij al seks gehad hier?” Ik schudde van nee. “Wel wat voelen en zoenen.” Ze grinnikte “Je hebt nog tien dagen!” Ik keek haar aan en vroeg me af… veilig met rubber of zou ze aan de pil zijn. “Mag ik je wat vragen…” klonk haar stem timide. Ik knikte van ja. “Ik wil een bikini kopen.” Wil jij met me mee als keurmeester? Jij weet wat jongens leuk vinden.” Ergens in mij klonk een stemmetje… deze vakantie kon wel eens heel spannend worden.

Na het ontbijtje huurden we een fiets en reden naar een dorpje om te shoppen. Ik fietste en zij zat achterop, haar armen om mij heen en haar borsten tegen mijn rug. Dat laatste voelde best spannend. Bij het eerste shopje pakte ze twee bikini’s en liep naar binnen. “Kom mee, je moet keuren!” Britt verdween in een kleedhokje en na nog geen tien tellen hoorde ik haar vloeken. “Kan ik helpen?” vroeg ik. “WACHT!” klonk het daar. Ze opende het gordijn en vroeg mij om te kijken. Het topje was te klein. Haar borsten tuimelden er bijna uit. Mijn ogen gingen omlaag. “Het slipje is hoog opgesneden. En ja ik moet me daar scheren.” Zei ze zacht. Ik slikte een paar keer. Haar lijf was mooier dan het badpak had doen vermoeden en direct snapte ik de Noorderling die haar pakte. Ze was een absoluut snoepje, zoals mijn vrienden lekkere meiden noemden. “Zal ik het andere topje proberen?” Ik knikte van ja en bleef staan. Ze draaide van mij weg en in de kleine passpiegel kon ik nog net haar borsten zien. Weer moest ik slikken. Ze rommelde wat met het andere topje. “Hey sta je er nog? Gluurder!” grinnikte ze. “Haal deze eens als 36D of zelfs 36E.” ik liep het winkeltje in om het topje te ruilen. Ik kreeg de twee gewenste topjes mee. In de 36E kwamen haar borsten zo mooi uit. “Vind je het wat?” vroeg ze. Ik vroeg of ze een keer zacht wilde schudden. Ze keek me aan. “FF serieus!”. “Ik ben serieus!” antwoorde ik. Ze keek me aan een schudde zachtjes haar borsten van links naar rechts. “Vind je het wat?” vroeg ze weer. “Geil!” zie ik lachend. Ze draaide weer richting de spiegel. “Wat vind je van het slipje?” klonk het onzeker. “Prachtig. Bijna een string. Maar wat je al zei… je moet je scheren.” Ergens hoorden we Nederlands spreken. Ik ging uit het hokje en even later gaf ze mij de spullen die ze niet wilde. Bij de kassa zei ze dat ik zou afrekenen. “Wij rekenen later af” fluisterde ze.

Op weg terug naar de camping vroeg ze of ze mijn scheerspullen mocht gebruiken. Uiteraard was mijn antwoord ja. “Scheer jij je daar ook?” Ik gaf geen antwoord. Brutaal kneep ze in mijn bovenbeen, vlak naast mijn geslacht. “Voor jou een vraag, voor mij een weet.” “Doe niet zo flauw!” zei ze. “Wat denk je?” vroeg ik brutaal. “Als je mij helpt met scheren zal ik jou scheren.” Klonk het plots. Ik was flabbergastet! Holy fuck. “Wat denk je zelf?” probeerde ik. “Nou gewoon. Jij scheert al heel lang met mesjes, ik nooit dus kun je mij mooi helpen.” Ik was te verbaasd om te reageren. Na het terugbrengen van de fietsen gingen we naar de camper. We dronken wat en ze begon wat onrustig te dralen. “En nu?” Ik liep naar mijn kastje en kwam terug met mijn tondeuse en scheerset met kwast en mes en legde deze op tafel. “De tondeuse voor het groffe werk en het mes voor de precisie?” Ik bevestigde en vroeg, “Wil je kaal of netjes getrimd?” blozend gaf ze aan voor nu alleen te willen trimmen, “Zodat er geen plukken uit mijn broekje komen…” Ik knikte begrijpend. “Zullen we dan maar?” vroeg ik. “Ik haal een schaal met warm water en een handdoek, dan kun jij vast wat trimmen met de tondeuse.” Staand in het keukentje zag ik dat ze haar jurkje optilde en haar slipje uit deed. Ze pakte het prullenbakje en zette deze tussen haar benen en ze hurkte er boven. De tondeuse zoemde er lustig op los terwijl Britt zich zelf trimde.

Toen ik de bak met lauwwarm water klaar had stapte ik weer naar de rondzit. Ik keek toe hoe ze haar heuveltje getrimd had. Ik slikte en voelde reactie in mijn kruis. “Zo, nu jij mij kunt bekijken wil ik ook jouw kruis zien.” Ik bloosde hevig en begon te hakkelen. “Je hebt een stijve, nou en?” Ik knikte beschaamd. “Doe niet zo dom! Kom op, ik van onder naakt, jij ook van onder naakt.” Ik keek haar aan en liet mijn korte broek en boxer in ééns zakken. “Hey je bent al bijna kaal!” ik knikte van ja en mijn T-shirt zakte over mijn kruis. Wat had Britt gezegd? “Ik van onder naakt, jij ook van onder naakt” Dus trok ik mijn T-shirt uit en grinnikte “ik van boven naakt, jij ook van boven naakt…” Ze keek me aan en schudde haar hoofd Haar jurkje ging uit. *Kut dacht ik, even niet op gerekend.* ze had het bikinitopje aangehouden.

Ik knielde tussen haar benen en pakte de spuitbus scheerschuim en deed een flinke kwak op mijn hand. “Wil je zelf smeren?” Daagde ik mijn zusje uit. “Wat denk jezelf, vunzige hond!” Ze greep mijn hand en haalde er wat schuim af en begon haar poesje in te smeren. Er bleef nog een mooi smal bosje over vanaf de top van haar lipjes omhoog. “En nu?” vroeg ze. “Nou gewoon, huid ietsje straktrekken en scheren maar.” Ze keek me aan. “Ik durf niet zo goed, wil jij…” Ik slikte en nam het mesje van haar over. “Hoe hoog mag het weg?” Ze wees om laag. Ik duwde haar huid iets omhoog en strak en met een resolute streek was die lijn gezet. Ze keek gespannen toe en kirde blij. Ik zag dat haar tepels keihard geworden waren en bijna door de stof van haar topje leken te steken. “Hoe breed wil je het streepje?” Ze legde drie vingers op haar heuveltje waarbij het topje van haar middelvinger iets tussen haar lipjes stak. “Ga een staan broer…” Ik stond op en mijn stijve was bijna op hoogte van haar gezicht. “Dat is echt een mooie lul. Die zal ik zo gaan scheren.” Ik slikte bij de gedachte en ging weer zitten. Ik keek maar haar heuveltje en het afgedekte gedeelte. Ik duwde haar benen wijder en zag haar lipjes iets openen. *Concentreren* was mijn mantra. *Niet te veel naar haar als neukbaar bekijken!* hield ik mij voor. Ik strekte de huid wat en liet het mes vlak lang haar vingers lopen. Eerst rechts. Britt zuchtte diep. “Spannend?” vroeg ik. “Ja… zeker als je bedenkt dat meiden zich vaak door een vriendin of klasgenootje laten uitleggen hoe ze hun poes moeten scheren, Zit ik hier met mijn broer en een prachtige stijve lul.” Ik begon te lachen. “Stoort het je dat mijn pik reageert? Het ding maakt geen onderscheid tussen de poes van een zus of een vriendinnetje.” Ze keek me aan, “natuurlijk stoort het me niet. Ik vind het een compliment dat je een stijve krijgt, door mij.”

Ik begon nog harder te blozen en voelde een mate van opwinding die ik nog nooit eerder had gevoeld. “Nu de andere kant nog.” Voorzichtig strekte ik de huid en liet het mes omlaag gaan. Britt haalde haar hand weg en ik sprenkelde wat water op haar heuveltje om het resultaat te bewonderen. De geur van haar poes was veranderd van een lichte zweet met urine geur naar de muskusachtige geur van een poes in zwaar opgewonden staat. Ze stond op en ging voor de spiegel op de douchedeur staan. “Hier zit nog wat haar en daar ook. Kom, doe jij het even.” Ik pakte de bus scheerschuim en deed een kwam op twee vingers. “Waar?” Britt wees en ik smeerde het eerste plekje in. Tussen haar linker been en haar schaamlippen. Haar heuveltje voelde warm, zacht en glad. Ik moest me tot het uiterste concentreren om haar alleen maar te scheren in plaats van gebruik te maken van het moment en hele andere dingen te doen. Ik strekte de huid en voelde haar buitenste lippen onder mijn hand. Britt kreunde. Toen voorzichtig met het mesje er langs. Haar hand kwam omlaag en ze voelde het resultaat. “Dat is al beter! Nu hier.” En ze opende haar benen verder en wees een dotje aan bovenkant van haar lipjes waar het dotje haar nog stond. “Zeker weten?” Britt knikte van JA, ik smeerde het plekje in. Ik nam er net even te veel tijd voor want ze kreunde. Ik probeerde dit signaal te negeren en trok en duwde het lipje opzij en liet het mes zijn werk doen. Weer een kreuntje en een rilling. Ik wist dat mijn duim nu vrijwel op haar clitje rustte tussen naar gesloten schaamlippen. Britt bloosde heftig en beet op haar onderlip toen ik haar aankeek. Ze ging weer zitten en spoelde de laatste haartjes weg. “Dat is heel geil geworden.” Zei ze nadat ze het resultaat bekeken en met haar vingers gevoeld had. Tja, weer een woord dat ik tot nu toe niet aan mijn zusje had gekoppeld.

“Nu jij!” Ik probeerde er onder uit te komen door te zeggen dat alles net gedaan was. “Ik zie stoppeltjes.” Zei ze en mijn zusje stak haar hand uit en streelde de huid boven mijn pik. “Zie! Stoppeltjes!” Ik ging zitten en opende mijn benen. “Dat ding,” op mijn pik wijzend, “zit in de weg.” Plaagde ze. “Je weet het zo goed… Ga je gang.” Ze nam een dot scheerschuim en smeerde eerst mijn buik vanaf de aanzet van mijn pik tot mijn navel in. Met het mes begon ze in korte banen mijn buik tot mijn harde geslacht te scheren. Ik werd nog geiler. Van wat we deden of van haar, mijn zusje Britt? “Daar gaatie weer.” En ze pakte mijn stijve pik beet en duwde hem wat opzij. “Zo doe ik dat.” Haar hand om mijn pik voelde… spannend en zo geil. “Ga zitten en spreid je benen!” zei ze gespeeld streng. Ze smeerde ook een klodder op mijn zak en de huid van mijn bovenbenen. “MES” klonk haar stem gespeeld bits. Ze schoor de binnenkant van mijn bovenbenen in een paar halen weer helemaal glad. Ik voelde haar ademhaling lang de ingezeepte en natte delen. Dit was zo enorm geil!

Toen waren mij ballen aan de beurt. “Help je met straktrekken of laat je mij alles doen?” Vroeg ze terwijl ze mij aankeek. “Je doet het zo goed.” Klonk mijn stem zacht. Ik voelde voorvocht opwellen en wist… dat ik dicht tegen een geweldig orgasme aanzat. Ik gehoorzaamde en keek naar wat ze deed. In de spiegel van de openstaande douchedeur zag ik ons… Ik sloot mijn ogen om niet nog geiler te worden, maar hat beeld was er nog steeds. Om er goed bij te kunnen pakte Britt voorzicht mijn zak beet en trok de huid strak. Het mesje deed zijn werk. “Houd je lul eens vast.” Zei ze en schoor ook daar de haartjes weg. Toen studeerde ze het resultaat. “Zo, je bent daar weer keurig kaal. Spoel jij je af? Dan ga ik naar het toilet.” Ze stond op en daarbij kwamen haar borsten in contact met mijn pik. Ze stapte de douche in, daar was ook het toilet. De deur ging dicht. Ik was zo geil dat ik mijn geslacht beet pakte en mij af trok. Om er geen waanzinnige puimhoop van het maken pakte ik het handdoekje dat Britt had gebruik om haar onderlijf af te drogen. Terwijl mijn hand heen en weer flitste hoorde ik geluidjes uit de douche komen… Het klonk als een vrouw die zichzelf vingerde en twee of dre vinger in haar poesje pompte. Ze kreunde ingehouden. Mijn hand ging nu als een razende en mijn orgasme barste los. Snel het doekje erbij en ik ving mijn zaad op. Het gekreun in de douche ruimte werd luider! Britt gromde diep en even was het helemaal stil. Ik legde het doekje met zaad weg en begon na dat ik wat was bijgekomen de scheerspulletjes op te ruimen. Achter het deurtje hoor de ik het toilet spoelen en werd de douche gestart.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 18638 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Handig Zusje deel 1”

  1. Jeetje Eriks wat een geil verhaal. Ik kon t gewoon voor me zien hoe hij haar kutje omzichtig behandelde en toen lekker op haar clit durfde. Allebei geil maar toch die afstand nog houden. Spanning alleen maar hoger. Mijn lul ook gespannen hoor. Benieuwd naar meer

  2. Fijn om elkaar zo van de harige uitgroeisels te mogen ontdoen. Nu is het zaak om het kaal en gekortwiekt te houden. Wat gaat er verder gebeuren? Zij een nieuwe noorderling en jij een geile scandinavische?

Plaats een reactie