BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (5)

MEISJES VERWISSELEN

Dit vijfde deel heb ik geschreven met Sammy als hoofdpersoon. Het begint op het moment dat zijn broertje Franky met Natasja de sauna induikt en Sammy met Joyce in de fitnessruimte achterblijft.

Joyce trekt in het gewichtenapparaat met de handle boven haar hoofd nog wat kilo’s omhoog, maar ondertussen kijkt ze mij een beetje afwachtend aan. Nou, dat snap ik, typisch weer Franky om met die meid al bijna op zijn pik gepind de aftocht te blazen. Ik ga naast haar zitten op het bankje waar eerst Natasja in de weer was en geniet van de aanblik dat Joyce biedt, terwijl ze gewichten blijft heffen. Ze is een leuk meisje, klein, rood krullend haar, felgroene ogen, wit huidje. Haar kleine tietjes worden steeds mee opgetrokken als ze haar armen naar boven beweegt en met die roze tepels erop ziet het er weird geil uit. Tussen haar benen is nog net het streepje rood haar te zien dat ze daar heeft laten zitten.

Joyce ziet hoe ik haar zit te bekijken, bekijkt me even een beetje nadenkend, laat dan de gewichten los, stapt van haar bankje af en komt op mijn schoot zitten, haar gezicht naar me toe terwijl mijn stijve pik tussen haar gespreide benen omhoog steekt. Ze geeft me een kusje en zegt heel open en vrij ‘Sammy, sorry, maar dit moet ik doen. Ik snap niet wat er is gebeurd. Nadat jij en je broer ons vandaag bij de hockeyclub aanspraken kreeg ik daarna echt een heftige crush op jou en die is steeds erger geworden. Voel jij dat ook zo?’ Whow, dit vind ik echt wel dapper van haar. Ik kijk haar eens goed aan in die groene poeltjes van ogen van d’r en kus haar dan. Al snel komen we in een tongzoen terecht waarbij Joyce ondertussen haar lekker strakke lijfje tegen het mijne aandrukt. Er ontstaat daardoor wel een klein probleempje want mijn nu snoeiharde paal komt behoorlijk in de knel tussen onze buiken.

Joyce voelt het ook, maakt zich los van onze zoen, hijst zich door de handle boven haar vast te pakken weer iets omhoog en zegt ‘echt Sammy, normaal ben ik echt zo niet maar dit móet ik doen!’ Ze brengt haar kutje boven mijn paal en laat zich dan weer langzaam zakken. ‘Echt Sammy, hier droom ik al de hele middag van’ zucht ze en met een zacht kreuntje laat ze zich wrikkend op mijn boor beetje bij beetje over hem heen zakken. Ik zie hoe mijn pik in haar verdwijnt en vind het onwijs geil wat hier gebeurt, wat werkt die app idioot goed. En zo wordt Joyce na mijn zusje Miertje het tweede meisje in mijn leven waar mijn neukstaaf in verdwijnt.

Joyce neukt me door zich steeds weer iets aan de handle met gewichten op te hijsen en dan weer te laten zakken, daarmee haar tietjes steeds weer voor mijn ogen brengend. En iedere keer lukt het me snel haar tepeltjes te kussen als ze in zicht komen. Ondertussen laat ik genietend mijn handen over haar lichaam dwalen, haar benen, haar hard werkende billen, haar rug, haar zijkantjes, haar tietjes, haar koppie en krullenbolletje. Joyce geniet er duidelijk van, met haar ogen inmiddels dicht concentreert ze zich op haar workout op mij en op het gevoel van mijn boor in haar schachtje. Iedere keer als ze me helemaal in zich heeft wrikt ze nog een beetje door om zeker te weten dat ze iedere millimeter te pakken heeft. Langzaam voert ze het tempo op en in datzelfde tempo nemen haar kreuntjes en zachte gilletjes toe, tot ze zich ineens tegen me aan perst, luid kreunend en me zo diep mogelijk in zich nemend.

Altijd stretchen na een workout!

Ik ben blij voor haar, whow, wat was die meid er aan toe. We hebben met die app wel goud in handen gekregen! Ik blijf haar overal strelen, breng dan mijn handen tussen onze lijven en kneed haar tietjes en ondersteun haar daarna weer onder haar billen om haar te helpen door te blijven wippen. Na een tijdje valt Joyce stil, uit hijgend tegen mijn lijf. Zo til ik haar op, loop met mijn pik nog in haar naar wat ligbeddekjes die in de hoek van papa’s gym op de grond liggen en leg haar daar op. Ik kniel dan tussen haar benen, stretch ze zo ver mogelijk en lik eerst een tijdje haar kutje uit. Meteen komt Joyce weer op stoom, ze hijgt en kreunt dat het een lieve lust is en legt uit eigen beweging haar benen zowat in haar nek.

Dit keer wil ik samen met dit onwijs geile meisje in haar lijf klaarkomen. Nu komt al dat kijken naar porno op internet van pas, ik heb daar allerlei neukvarianten goed bekeken en me er vaak op afgetrokken. Ik kniel rechtop met mijn benen in spreidstand tussen die van Joyce, plaats mijn pik voor haar kutje en schuif me zo in éen beweging bij haar naar binnen, haar benen met mijn handen in haar knieholten zo ver mogelijk open duwend waardoor haar kutje wat omhoog is gekomen. Ik zie hoe Joyce naar adem hapt, snap ik, want mijn ‘entree’ in haar was best wel snel en hard. Maar wat zij zojuist had heb ik nu, ik moet nu echt even stevig neuken. En dus trek ik mijn staaf weer terug en ram hem opnieuw op volle kracht in haar tunneltje. En zo door, als een hoge snelheidstrein die zich op topsnelheid steeds weer een tunnel inboort. Alleen gaat de mijne niet recht door maar op en neer, eigenlijk meer als een zuigerstang in een goed geolied cilindertje.

Steeds weer ram ik me in dat kleine lekkere witte meidenlijf onder me terwijl ik helemaal gek word van de aanblik van haar op de maat op en neer wiebelende tietjes, die me daar op haar lijf liggen te verleiden. Ik pomp en pomp en pomp en voel hoe toch al weer een beetje te snel mijn zaad in aantocht is. Jammer, het laat zich niet tegenhouden en ik laat me voorover vallen, Joyce haar kleine lijf zowat plettend onder het mijne, haar ondertussen volspuitend met mijn zaad. En opnieuw komen we in een tongzoen, onwijs lekker om in onze monden een zelfde soort gevechtje te voeren als wat er daar beneden woedt tussen haar kutje en mijn pik. Uiteindelijk val ik stil op en is het eigenlijk vooral nog nagenieten, lekker close en intiem op elkaar. Op dat moment zie ik Franky die sneaky om de hoek gluurt en snel zijn duim opsteekt. Ik zie dat hij met Natasja het zwembad induikt en dat lijkt me eigenlijk een heel goed idee.

Ik richt me steunend op mijn armen op, verdrink weer even in die heldere groene ogen van Joyce en vraag dan ‘hoe is het liefje?’ ‘Hmm, lekker wel hoor, ik heb nog niet vaak een jongen gehad maar dit was wel het lékkerste wat ik ooit heb meegemaakt, Sammy. En jij?’ En dan vertel ik haar over mijn situatie, dat Franky en ik nog maar een paar dagen geleden ontmaagd zijn door mijn zusje. ‘Whow Sammy, dat is heftig zeg. Wat een geil idee van je zusje. Hoe vond je dat?’ Ik had niet verwacht dat Joyce het zo gemakkelijk zou opnemen en moet even over haar vraag nadenken. Dan: ‘eerst heel raar eigenlijk, ik lag te slapen en toen heeft Miertje zich sneaky op mijn stijve odoloo geschoven. Vond het toch wel een soort van rape maar later toch eigenlijk niet meer, toen was het vooral heel lekker. En nu heb ik jou, en dat is toch wel heel anders hoor, geiler en echter!’ Joyce gniffelt even en klemt zich met armen en benen om me heen weer stevig aan mijn lijf vast.

‘Hey meisje, zullen we even gaan opfrissen?’ vraag ik na een paar minuten genietend in haar omhelzing te hebben gelegen. ‘Goed idee Sammy, warm hè?’ En hand in hand lopen we naar het zwembad waar ik meteen zie dat Franky alweer Natasja op zijn pik heeft geregen. Ik kijk hem aan, draai eens met mijn ogen, zo van ‘het zal weer niet’ en ga dan bij Joyce onder de douche staan. Ik fluister tegen haar ‘bommetje gooien op die gasten?’ en een giecheltje is haar antwoord . We nemen een aanloopje en springen in elkaar gedoken naast het neukende koppel dat daardoor kopje ondergaat. En dan ontstaat een superdeluxe watergevecht, wat met twee blote meiden erbij wel heel nieuwe mogelijkheden geeft! Uiteindelijk is het éen groot gespartel van vier blote lijven die zoveel mogelijk aan elkaar zitten op normaal gesproken verboden plekken. Ik zie dat Franky iedere kans benut om Joyce her en der aan een nader onderzoekje te onderwerpen en ik doe hetzelfde bij Natasja. En de meiden zijn van hetzelfde kaliber, regelmatig voel ik een hand aan mijn pik of ballen of op mijn borst of billen of waar dan ook.

Stoute plannen

Op een gegeven moment is het wel even mooi geweest en gaan we naast elkaar op het grasveld liggen uitpuffen. Het is nog steeds goed warm en in no time zijn we droog en alweer flink opgewarmd. Ik draai me op mijn zij en heb zo een mooi uitzicht op de blote meiden. Joyce ligt naast me, naast haar ligt Natasja en daarnaast weer Franky. Beide meisjes liggen met de ogen dicht van de warme namiddagzon te genieten waardoor ik ongegeneerd kan gluren. Ik zie vier prachtige tietjes, bijna in een gelijk ritme op en neer gaand op de ademhaling van de meiden. In hun navelkuiltjes glinstert nog wat water en terwijl Joyce haar benen gestrekt en bij elkaar heeft liggen heeft Natasja ze opgetrokken en iets uit elkaar gedaan. Blijkbaar wil ze overal bruin worden…

Ik steek voorzicht een vinger in het plasje water in Joyce haar navelkuiltje en trek van daaruit een waterspoortje over haar buik omlaag tot net tegen de aanzet van haar kutlipjes. Haar buik reageert met trillinkjes op mijn aanraking en beneden aangekomen beweeg ik mijn vinger nog íets verder door tot ik haar klitje tegenkom. Ik kriebel dat wat, hoor hoe Joyce haar ademhaling wat versnelt, dan draait ze haar hoofd naar me toe en kijkt me aan. Ze zegt niks maar glimlacht liefjes en ja hoor, ook haar benen worden opgetrokken en gaan iets uit elkaar. Daardoor kan ik mijn vinger nog verder tussen haar kutlipjes omlaag bewegen, tot mijn handpalm vol op haar heuveltje ligt en ik mijn middelvinger bij haar ietsje naar binnen kan brengen. Joyce beweegt haar bekken een tikje omhoog, tegen mijn hand aan, een duidelijk signaal.

Net als wij het samen heel gezellig beginnen te krijgen zegt Franky luid en duidelijk ‘ik heb honger en zin in pizza. Meiden, eten jullie mee?’ Hm, jammer, Joyce duwt snel mijn hand weg en gaat zitten. Ze kijkt Natasja aan en vraagt ‘wat doen we?’ De dames komen tot de conclusie dat ze blijven en mee-eten, gezellig. Ze bellen hun ouders dat ze samen aan een project werken ‘bij de ander’ terwijl Franky en ik, bloot als we zijn, naar de keuken lopen om te bestellen. Ik roep naar boven ‘hey Miertje, ben je er nog?’ Als die iets onduidelijks terugroept sprint ik de trap op, kwak haar deur open en ohw, daar ligt ze midden in een wat lastig standje met die gast. ‘Verdomme Sammy, heb je wel eens van kloppen gehoord? En kan je niet een broek aan doen?’ moppert ze. ‘moet jij zeggen zusje, ik zie hier ook geen enkele bedekkend lapje hoor,’ zeg ik lachend. ‘Maar ja, graag of niet, ik wilde alleen maar vragen of jullie ook pizza lusten.’ Miertje fluistert wat met die gast die tussen haar benen ligt en zijn hoofd in haar haren verborgen heeft. Het beraad levert op dat ze mee eten. ‘Oké, over een half uur bij het zwembad!’ en ik knal de deur weer achter me dicht, ik laat ze maar gauw finishen.

Terug beneden zoeken Franky en ik de pizza’s uit, bestellen ze en scharrelen borden en bestek en drankjes bij elkaar. Bij de meiden en onszelf doen we weer twee druppeltjes ghb in het glas want wat ons betreft is het feest nog lang niet voorbij. En dan komt Franky terug op zijn wisseltrucje: ‘Sam, zullen we vanavond van meid wisselen?’ Ik vind het eigenlijk niet kunnen maar toch ook wel spannend. ‘Kom op joh’ zegt Franky die ziet hoe ik twijfel, ‘wat niet weet wat niet deert en zo krijg je er wel twée voor de prijs van éen.’ Ik schiet in de lach en stem dan in. We spreken af dat we ze na het eten meenemen naar onze kamers, die we wel ieder hebben hoewel ik in de praktijk dus altijd bij Franky in zijn extra brede bed pit. We maken de kamer dan een beetje donker en romantisch, moeten dan zogenaamd nog even naar de wc en wisselen op dat moment van meisje. Spannend, ik voel het bloed alweer naar mijn pik stromen.

Op het gazon wordt het een gezellige boel. Als de pizza’s arriveren komen Miertje en Marcus ook naar beneden en met ons zessen zitten we, allemaal in ons blootje, gezellig te eten en te kletsen. En ondertussen geeft iedereen de ogen goed de kost, ook die Marcus want ik zie echt wel hoe hij ‘onze’ meiden aan het spotten is. Na nog wat gechilled te hebben breken we op en nemen Franky en ik de meiden mee naar onze kamers. Ik vraag Joyce of ze nog haar tanden moet poetsen of zo, als ze wil heb ik wel een extra tandenborstel. Joyce heeft daar inderdaad behoefte aan en verdwijnt de badkamer in. Ik doe ondertussen de gordijnen dicht en steek hier en daar een kaarsje aan, hmm, gezellig. Als Joyce terug is gaat ze op bed liggen, haar blote lijf ziet er weird geil uit, ze is duidelijk in afwachting van wat komen gaat. Ik zeg dat ik ook even mijn tanden ga poetsen en naar de wc moet, verdwijn de badkamer in. Die ligt tussen onze beide kamers in en daar tref ik Franky. We spreken af dat we elkaar over precies een uur hier weer treffen en dan teruggaan naar ons eigen meisje. Het is nu tegen zevenen, rond tien uur brengen we ze samen naar huis. ‘En Franky, let je wel op dat je niet te ruig doet bij Joyce? Dan val je meteen door de mand.’ Franky grijnst en antwoordt een beetje gemeen ‘tuurlijk, softy. Maar dat geldt dus ook voor jou broertje, naai haar maar stevig want anders vraagt zij zich ook af wat er aan de hand is.’ Klopt ook, natuurlijk…

Wisseltruc

Best spannend om toch wel een beetje gemeen de plek van Franky in te nemen bij Natasja. Ze ligt als ik de kamer in kom in ons grote tweepersoonsbed, onder het dekbed, een beetje rozig zo te zien. ‘Waar bleef je nou, Franky? Ik val zowat in slaap.’ Volgens Franky moet ik een beetje ruig doen dus dat ga ik dan maar uitvoeren, lekker wel want Natasja is ook een onwijs mooie meid! Voor de zekerheid hebben Franky en ik allebei ons haar los gemaakt zodat het wat voor ons gezicht hangt en we minder herkenbaar zijn. Ook spraken we af allebei zachtjes te praten of te fluisteren zodat onze stem niet wordt herkend. Misschien is het zelfs nog wel het beste zo weinig mogelijk iets te zeggen.

Ik zeg dus niks, grijns alleen maar een beetje gemeen tegen Natasja, sla met een ruk het dekbed open en duik tussen haar benen die ik stevig spreid. Met mijn hand doe ik wat van mijn eigen spuug op haar spleetje, zet mijn ‘pik in vol ornaat’ er tegenaan en schuif me in één keer naar binnen. Ohw, lekker zeg. Warm en zacht en nauw net als bij Miertje en Joyce en toch weer heel anders. Maar Natasja ziet dat anders: ‘wat ben jij een klootzak zeg, zou je niet wat rekening met me houden? Ik ben geen hoer hoor!’ Dat kan wel maar ik voel toch duidelijk dat haar lijf iets anders zegt, ze opent zich nog verder en laat me volledig binnen. Als antwoord geef ik haar een lieve zoen en als ze dan meteen haar mond opent om te tongen weet ik dat het goed zit, deze meid doet wel even moeilijk maar heeft er heftig zin in!

Ik ga meteen stevig op haar los, trek me steeds bijna uit haar terug en jaag mijn paal dan weer diep in haar. Op de een of andere manier vind ik Franky’s opdracht om haar stevig te pakken veel opwindender dan wanneer ik het op mijn eigen rustige manier doe. Het is net alsof ik nu een soort van toestemming heb om deze griet uit te wonen zonder dat ze er zelf echt toe doet. Ik schrik eigenlijk wel van mijn eigen gedachten, normaal ben ik zo niet, de mix van dit bereidwillige lijf en wat de seks-app met haar uitspookt en wat de ghb daar overheen met ons beiden doet zal dit allemaal samen wel opleveren. Onder me begint Natasja zachtjes te kreunen en dat brengt me weer helemaal bij de les. Ik doorboor haar steeds weer zo diep mogelijk en voel en hoor hoe mijn ballen iedere keer dat ik me haar diepe warme nauwe neuktunneltje inbeuk tegen haar billen kletsen.

Natasja kreunt zachtjes en als ik me opricht om haar te bekijken heeft ze haar ogen dicht terwijl er op haar voorhoofd kleine zweetdruppeltjes verschijnen. Ik merk aan alles dat ze dit neukpartijtje heel heftig ondergaat en helemaal gefocust is op wat er met haar gebeurt. De ene keer spreidt ze haar benen ver en legt ze ze zowat in haar nek, de andere keer klemt ze haar benen om mijn heupen en spoort ze me aan snoeihard in haar door te poken. Gelukkig houdt mijn zaadproductie zich rustig en lukt het me dit lang vol te houden. IJverig werk ik door en het kon natuurlijk niet uitblijven, na een tijdje komt Natasja gillend klaar. Ze spreidt zich, ik wist niet dat het kon, nóg verder voor me open en ik kan niet anders dan me iedere keer dieper dan diep in haar te werken, waardoor het lijkt alsof haar orgasme eindeloos duurt. Over haar hele lijf ontstaat een laagje zweet, ik zie dat het hard werken is voor haar en dit is zó mooi om te zien, ik blijf op mijn handen steunen zodat ik haar goed kan bekijken terwijl ik ijverig doorpook.

Na een tijdje valt Natasja helemaal stil en ben ik zelf ook behoorlijk kapot, dit is echt wel hard werken. Ik laat me op haar zakken en puf even uit, genietend van het contact van onze inmiddels behoorlijk bezwete lijven. Dan draai ik me met haar om en fluister ‘Hey Natas, wil jij me nu even verwennen?’ Eerst blijft ze nog even een beetje uitgeblust op me liggen maar als ik haar na wat minuutjes zachtjes bij haar schouders omhoog duw gaat ze op haar knieën rechtop over me heen zitten en neemt mijn pik weer diep in zich. Zachtjes begint ze zich op en neer te bewegen, haar ogen in diepe concentratie gesloten, haar eigen handen om haar borsten, ze zachtjes strelend en knedend. Het enige wat ik doe is steeds als ze over me heen komt een beetje tegendruk geven met mijn heupen, verder lig ik met mijn handen onder mijn hoofd vooral te genieten van hoe Natasja op me zit en zich aan mij als een prachtig maar übergeil blond bloot godinnetje laat zien.

Als ze op een gegeven moment haar tietjes loslaat om met haar handen op mijn borstkas te kunnen steunen neem ik de massage van die mooie vleesbolletjes over. Natasja heeft echt een behoorlijk formaat meegekregen en mijn handen zijn meer dan gevuld. Ik leg ze er vol omheen en masseer en kneedt haar tietjes tot ik zie dat het haar neukdrive flink opjaagt. Ze begint steeds heftiger te wippen en als ik dan ook nog eens wat tikjes op geef en haar zachtroze tepels bewerk tot ze vuurrood zijn gaat het hek helemaal van de dam. Natasja rijdt op me alsof ze een jonkvrouw uit de middeleeuwen is en achterna gezeten wordt door een bende struikrovers waarvan ze weet, dat als die haar te pakken krijgen er niet veel van haar eerbaarheid zal overblijven. Ik zie het helemaal voor me terwijl ze zo op me door de bospaden galoppeert en steeds weer moet uitwijken voor bomen of overhangende takken. Ze zit rechtop, valt op me neer, komt weer omhoog, zwiept met haar haar naar voren en naar achter, leunt achterover op mijn knieën, het is een galop waar geen einde aan lijkt te komen.

En precies op het moment dat ik voel dat mijn zaadproductie weer op orde is en een steentje wil gaan bijdragen komt Natasja gillend klaar en stort ze zich klauwend voorover, plet ze zich op me en graait ze met haar handen door mijn haar. ‘Ohw ohw…’kreunt ze luid in mijn oor en valt dan helemaal stil. Mijn ballen hebben er begrip voor dat er even niks uit te stoten valt en komen weer in de rust. Ik houd me stijf en diep stil in Natasja, ik geniet van het contact en laat het maar even zo. Ik zie dat ik over een paar minuten trouwens alweer moet wisselen met Franky, mooi, dan hou ik mijn paal in conditie voor een afrondend nummertje met Joyce. Langzaam komt Natasja tot rust, dan komt ze omhoog en zegt ‘ohw Franky, sorry dat je niet kwam, ik ging helemaal op je los hè?’ Als antwoord trek ik haar weer omlaag, kus haar en een paar minuten lang tongen we ons helemaal wezenloos. Ik voel hoe mijn pik ijverig kwispelt in zijn holletje, maar daar doe ik nu even niks meer mee, die is voor Joyce.

‘Even plassen’ fluister ik en duw Natasja zachtjes van me af. ‘Thnx Franky, dat was onwijs lekker. Je begon een beetje gemeen maar je kreeg me wél op gang zeg’ en tevreden spinnend kruipt ze cosy onder het dekbed. Ik loop de badkamer in en sluit de deur zachtjes, Franky is er al. Als hij mijn nog stijve paal ziet grijnst hij en fluistert ‘was ’t lekker? Ga maar gauw door, Joyce kan nog wel wat hebben, ik heb ’t netjes gehouden.’ Ik steek mijn duim op, we high fiven en ik loop snel door.

Wisseltruc herhaald

Als ik bij Joyce in bed aanschuif lijkt het erop dat ze al slaapt. Nou, no problem, ik kan het ook wel alleen. Ik ga als een lepeltje achter haar liggen, voel aan haar kutje dat goed nat blijkt en zachtjes schuif ik daarna mijn paal haar door haar gesloten benen extra nauwe warme neukbuisje binnen. Als ik helemaal in haar ben ga ik stil tegen haar aanliggen, sla mijn arm om haar heen, neem het dichtstbijzijnde tietje in de kom van mijn hand en net als Joyce ben ik in no time vertrokken, het was blijkbaar een vermoeiende dag.

Ik word wakker doordat Joyce wat tegen me aan ligt te duwen, steeds weer masseert ze als het ware haar billen tegen mijn kruis en tegelijk merk ik hoe ze mijn pik die nog diep in haar zit een beetje bewerkt met haar kutwandjes. Als ze voelt dat ik wakker ben draait ze zich hoewel we nog lepeltjes liggen half naar me toe en zegt ‘zo zeg Sammy, had je er nog geen genoeg van? Je hebt me daarstraks al helemaal uit en te na te pakken gehad hoor.’ Ze heeft duidelijk de verwisseling niet in de gaten maar ik kan er niks aan doen, ineens voel ik toch een soort jaloezie dat Franky ‘mijn meisje’ heeft uitgewoond, terwijl ik bij Natasja zelf natuurlijk geen haar beter bezig was. Ik trek me terug uit Joyce, duw haar op haar rug, ga tussen haar benen liggen, schuif me weer in één keer all te way tot aan mijn ballen bij haar naar binnen, geef haar een kus en zeg ‘liefje, van jou krijg ik nóóit genoeg, dus hier ben ik weer.’ Ze giechelt even, en dan: ‘doe je wel rustig aan Sam, want ik ben best al wel een beetje stuk daar hoor.’

Ocherm, dat is niet de bedoeling. Ik schuif me snel uit haar en duik tussen haar benen om haar kutje eerst maar eens lekker smooth likken. Ik proef niet alleen háar sapjes maar ook dat Franky zijn zaad in haar heeft achtergelaten, nou ja, niet mijn favoriete smaakje maar het is ten slotte wel mijn broertje. Ik lik Joyce haar kutje ijverig ultraglad en stimuleer een tijdje haar klitje door steeds weer mijn tong er overheen te halen. Het duurt niet lang voordat ze met haar bekken tegen mijn mond ligt te steigeren en dat lijkt me wel het moment weer toe te slaan. Ik kruip omhoog en schuif mijn paal opnieuw tot aan mijn ballen haar tunneltje in. Het voelt nu wel iets gladder en ik merk dat ook aan Joyce, ze beweegt ijverig tegen als ik in haar begin te pompen. Onbegrijpelijk dat het echt iédere keer weer fijn is om in een meisje te schuiven en haar te neuken, ik snap best dat mensen dit liefst zo vaak mogelijk opzoeken. Het is dat onwijs lekker gevoel van de wrijving om m’n pik maar óók het gevoel dat zo’n meisje oproept met haar lijf cosy tegen het mijne, het intieme.

We neuken in een fijn relaxed tempo en iedere keer als ik me in Joyce schuif beweegt zij heel subtiel tegen, alsof ze me aanmoedigt lekker door te gaan. Ik geef haar een kus en terwijl we heftig aan het tongen slaan neuk ik haar kutje rustig door en door, terwijl ze me extra stimuleert met kleine klapjes op mijn billen. Uit het niks komt ineens Joyce haar orgasme opzetten, ik voel hoe haar kutje om mijn pik verkrampt en hoe ze, terwijl we nog steeds tongen, zachte kreuntjes laat horen. Dat haalt bij mij ook alle remmen los en voor ik het besef schiet ik Joyce helemaal vol met mijn zaad. Ik neuk haar nog even door om haar de kans te geven helemaal klaar te komen en dan zakken we hijgend op elkaar. Ik begraaf mijn gezicht in haar rode krullenbos die heerlijk naar haar en zon en seks ruikt en lig intens genietend op dit zachte meisjeslijf na te chillen.

‘Sorry Sammy, je wordt een beetje zwaar en ik heb het ook erg warm’ puft Joyce op een gegeven moment onder me. Ik kijk haar grijnzend aan, geef haar nog een lange zoen en trek mijn inmiddels nog maar half stijve pik beetje bij beetje uit haar, een beetje teasy wil ik haar laten voelen hoe ze me zal gaan missen. En het werkt, ze komt me bijna met haar kutje achterna maar dan ineens trek ik mijn staaf met een plopje uit haar en ondanks haar teleurgestelde gezichtje kwak ik het dekbed van ons af en zeg ‘komop meissie, mooi geweest, we gaan zwemmen!’ Ik sjor haar aan haar armen omhoog, bloot rennen we het huis uit en tot mijn verbazing blijkt buiten dat het al aan het schemeren is. Ik maak bij het zwembad de sfeerlichtjes aan, we douchen ons samen, waarbij we elkaars lijf langzaam strelend inzepen, spoelen ons af en plonzen weer als bommetjes het water in. Niet veel later duiken Franky en Natasja er bij in en koelen we nog wat stoeiend en kroelend heerlijk af.

Daarna is het tijd de meiden thuis te brengen. Met zijn vieren peddelen we honderduit kletsend door het bos naar het dorp en als we de meiden hebben afgeleverd en weer op de terugweg gaan vraagt Franky ‘heeft Joyce iets gemerkt dat jij het niet was?’ ‘Nee. En Natas?’ vraag ik. ‘Ook niet broertje. Top, dit worden mooie tijden met onze app!’ Nou, ik ben het wat dát betreft helemaal met hem eens maar over dat wisselen moet ik toch nog eens nadenken. Eigenlijk heb ik aan één meisje per keer wel genoeg. Whatever, dit was een weird fijne dag en leuterend kachelen we weer door het inmiddels helemaal donkere bos op huis aan.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8120 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hackende Tweelingbroertjes (5)”

Plaats een reactie