BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De geillijster (4) Op de koffie

Wanneer Martine met manlief op een avond bij lief en mij komt koffie drinken is het direct uitermate gezellig. Martine heeft namelijk een Sachtertorte gemaakt en die gaat uiteraard bij de koffie geserveerd worden. Martine en lief verdwijnen naar de keuken om haar aan te snijden en samen met de koffie brengen zij die de woonkamer in. Hij smaakt verrukkelijk, en lief, dol op bakken, vraagt in haar enthousiasme naar het recept ervan maar dat wimpelt buurvrouw subtiel af met ‘leider ein geheimes Familienreceptur’. Lief herpakt zich en vindt de Sachertorte ‘om je vingers bij af te likken’. Ik keek Martine direct aan en likte mijn vingers af zoals ik al eerder deed toen mijn vingers in haar kutje de lekkerste sappen opwekten en ophaalden en ik beaamde wat mijn lief al zei: ‘Martine, voor jouw geheimes Receptur lik ik mijn vingers graag af’. Ik knipoog en zij leest -maar niet als enige zo blijkt als ik ook een kort ogenblik naar lief kijk- mijn dubbele boodschap.

Toen het bier met de hapjes op tafel kwamen en ik de muziek aanzette was de sfeer uiterst ontspannen, vrolijk en uitbundig. Eerst was er een gesprek tussen ons vier, maar al snel waren lief en Jean Paul op de bank, close, in een diepgaand geanimeerd gesprek beland en swingden Martine en ik op de klanken van Twisting by the Pool en 99 Luftballons. Aansluitend startte een langzamer nummer. Dat was het moment dat zij haar armen om mijn schouders en nek legde. Ik voelde me vrij mijn bekken tegen het hare aan te duwen en ik hield enerzijds nauwgezet het filosofisch tweetal in de gaten terwijl ik anderzijds Martine alle ruimte gaf om mijn stijve paal met haar buikbewegingen te stimuleren. Mijn handen schoven steeds een tikkeltje hoger onder haar korte jurkje, vervolgens onder haar slipje en zwarte panties en ik streelde haar zachte billen tot ik vlak bij haar perineum was aanbeland. ‘Trocken’ was zij allang niet meer fluisterde ze in mijn oor, ze duwde inmiddels iets harder tegen mijn buik en ik meende door onze kleren heen zelfs haar open schaamlippen te voelen.

‘Du machst mich verruckt’ zei ze, ik kuste haar op haar mond, we tongden en ik haalde mijn hand van achter weg naar voren en toen mijn hand voorlangs bij haar klitje kwam ontglipten mij de woorden, ‘zo, jíj hebt een natte, geile moffenkut’, een grap die net zo fout was als de vingers die haar kut op dat moment naar een orgasme vingerden. Ik herstelde snel van mijn foute grap: ‘ach so, habe ich hier auch ein geheimes Familienreceptur gefunden?’ Het leek haar allemaal niet te hinderen, want het enige dat zij wilde weten was ‘of dat dezelfde vingers waren waarmee je mijn Sachtertorte hebt afgelikt’. Ik had in no time haar knopje gevonden, dat van geilheid strak gespannen stond. Haar lippen stonden wijd open en waren meer dan vochtig. Ik hoefde weinig te doen of ze klemde strakker om mijn nek, ik voelde haar benen trekken, haar lippen in mijn hals zuigen en haar tanden bijten. Tussen de muziek door hoorde ik haar kirren, ‘kut, kut, kut, ich hoffe doch das Jean Paul es jetzt nicht bemerket dass ich komm’ en ze hield de beweging waar we in zaten ondanks haar knallend orgasme perfect gaande alsof het voor haar dagelijkse kost was onder het toeziend oog van manlief een orgasme te krijgen en te verbergen. Dit heeft mij ‘gut geschmeckt’’ zei ze nadat ze klaargekomen, weer bij stem en in de pas was. We dansten rustig door alsof er niets gebeurd was.

De beide filosofen meldden een klein buiten tripje. Jean Paul, de enige roker in het gezelschap, had behoefte aan een peuk dus zouden ze een klein ommetje maken. Een kwartiertje hooguit, meldde lief, die achteraf natuurlijk net als haar kleren ook zelf naar rook zou ruiken. En smaken. Ik zag toen ze terugkwamen dat haar blouse ongelijk geknoopt was, een knoopje lager dan toen ze vertrokken waren dus die was helemaal open geweest, haar borsten waren vrij geweest en nog waren ze vrij want ik zag toch echt dat een stukje van haar bh uit haar broekzak steken. Er had meer gestoomd en gerookt dan alleen de peuk.

Ze vond, in bed, dat ik wel een beetje opgegeild was door de buurvrouw, ze voelde mijn stijve, en ze vond die best een beetje plakkerig. Ze kuste mijn wangen en mijn lippen, ‘je vindt haar wel aardig he’ vroeg ze toen ik bij haar binnenkwam, nou zeg maar binnengleed, lief was een grote glijbaan. Zij gaf direct bij mijn binnenkomst toe dat ze inderdaad behoorlijk vochtig van Jean Paul geworden was, lief kon daar wel een trucje op. Ik sloeg haar billen, met ‘geile teef’ hitste ik haar nog wat verder op en werkelijk ik hoefde nauwelijks iets te doen om haar een van haar zeldzame spuitende orgasmes te bezorgen, ‘met dank aan Jean Paul’, sprak ik vilein en hoerig duwde ze daarna haar billen omhoog en ik had het en haar maar te nemen, want ‘ik ben vannacht zijn sletje’.

Ik beet in haar oorlel, trok aan haar blonde manen en ik reed diep in haar kut met mijn handen klemvast aan haar volle borsten en ze vuurde me aan, ’naai me Jean Paul, neuk me je zaad’ hoorde ik haar tot drie maal toe in het kussen gesmoord kreunen. Ik ramde, sloeg haar achterwerk vuurrood en ik gilde door het open raam ‘ik neuk je gore slet, geef je kut dan aan Jean Paul, laat je door hem naaien dan’ en spoot zo mijn laatste zaad van die nacht voor Martine in haar leeg. Ook lief bereikte haar tweede orgasme met me, die al behoorljk onder de oppervlakte van die avond lag te wachten op het laatste zetje, de laatste stoot die ik in haar buik, fel en ruig, op zijn hondjes aan haar gaf. Het was haar derde orgasme bekende ze toen ik haar bh uit haar broekzak viste. Ze vertelde dat ze een stukje door het bos gelopen hadden en ineens was haar bh uit (rara hoe kon dat nou), had Jean Paul ‘zomaar ineens’ haar borsten en haar tepels gekust en met een hand vrij makkelijk ook nog haar natte kutje gevonden en ach ja toen hij toch haar natte kut voelde heeft hij die ook maar bevredigd.

Ze had met haar broek uit en witte slip omlaag tegen een boom geleund en ja, toen ze daar zo stond had hij haar ook maar gebeft (vandaar de groene veeg die ik op haar rechterbil zag toen we het bed in stapten) en daarna had zij hem kennis laten maken met haar specialiteit waardoor ze, zoals ik al vermoedde, toen we daarnet tongden, niet alleen naar Sachtertorte en rook maar ook naar zaad smaakte. Hoe paste dit nou op de strippenkaart van Gijs? Maar goed, ik kon er niet veel van zeggen, hoewel ik natuurlijk wel binnen de strippenkaart gebleven was. Ik wilde lief ook bijpraten over wat er was gebeurd tijdens het erotisch dansen met Martine, want anders kon je het niet noemen zo zei ze. Dat was alles wat ik haar vertelde, overigens zei ik dat ik ‘absoluut niet opgegeild’ was door Martine. Integendeel, maar dat onthield ik lief, ze had direct de knopen van mijn gulp losgemaakt toen Jean Paul en lief uit vozen waren. Ze had mijn broek omlaag getrokken en met liefde en ferme kracht aan mijn paal gezogen en mijn zak gestreeld. Daar had ik natuurlijk geen genoegen mee genomen en ik trok haar panties en slip omlaag en kronkelde met haar op de vloer tot ik achterom diep in haar stootte.

Ik vingerde, ik ramde, we kwamen, kussend, haren trekkend, geil van lust en seksuele honger binnen vijf minuten allebei stampend klaar. Met een theedoek wreef ik Martine’s kutje droog, depte er mijn lul mee af voordat die weer keurig in de broek ging. De theedoek, discreet in de wasmand in de bijkeuken gegooid, duwde ik tot ergens halverwege de wasmand. We zaten ‘keurig’ op de bank toen de rokers weer terug kwamen, al zat ik Martine nog wel een een beetje onzichtbaar te vingeren. Ik zag nog wel wat uitgetrokken haren van Martine op de plek waar ik haar genomen had. Oei. Martine nodigde me net toen Jean Paul en lief binnenkwamen uit voor een ‘communicatieseminar’ in haar werk- annex slaapkamer. Zij wilde graag een actieve bijdrage leveren aan het dichten van de orgasmekloof tussen man en vrouw en dat vergde volgens haar nog veel veldwerk op het gebied van interseksuele communicatie. En interseksuele samenwerking en inspanning. Ze was niet voor niets afgestudeerd in een master communicatiewetenschap en vond dat het tijd was om zelf ook een bijdrage aan dat veldwerk te leveren. Uiteraard was ik heel blij met deze vorm van communicatiewetenschap.

Lief ving bij binnenkomst gelukkig slechts de laatste woorden van ons gesprek op en vond dat het tijd was voor biercommunicatie. Ik had immers een speciaal bier ingeslagen die we net over de grens in Vlaanderen hadden gekocht en die we alle vier zeker nog moesten drinken voordat Jean Paul en Martine naar huis zouden gaan. Aan het einde van de avond waren we het er alle vier over eens dat we dit nog maar eens moesten doen, maar dan bij Jean Paul en Martine thuis. Ik schudde Jean Paul de hand -duidelijk de hand die liefs klitje had betast en betoverd, concludeerde ik achteraf- en kuste Martine innig op de wang en ik kon het niet nalaten nog even de geheime familierecepten ter sprake te brengen. Die smaakten zeker naar meer. Lief zag maar al te goed dat ik daarbij zachtjes haar billen tot aan haar perineum streelde en ze begreep maar al te goed dat de strippenkaart binnenkort succesvol zou worden ingezet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5115 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De geillijster (4) Op de koffie”

Plaats een reactie