BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het aanzoek

“Hoi mam.” Groette mijn zoon Frank me toen hij deze middag thuis kwam van zijn werk. Ik groette hem uitbundig terug met een omhelzing en een lekkere tongzoen.. “Wat ben je laat schat.” zei ik na de zoen. “Moest nog even iets doen onderweg.” was zijn antwoord. “Moet ik me ergens zorgen om maken?” grapte ik. Hij knikte heftig en antwoordde. “Nee hoor mam, heb alleen een leuke verrassing voor je.” verbaasd en nieuwsgierig keek ik hem aan maar zag aan zijn pretoogjes dat hij niet echt van plan was om te vertellen wat de verrassing inhield. Daarom ging ik nu recht voor hem staan en greep spontaan naar zijn kruis en kneedde er zachtjes in. Hij lachte en ik voelde hoe zijn pik langzaam hard en dik werd. Wie onze achtergrond een beetje kent weet dat mijn zoon Frank en ik, sinds mijn scheiding, een relatie hebben met elkaar. En na zo’n lange poos al samen te zijn lukt het me toch steeds weer om hem vrijwel direct een stijve te bezorgen. Natuurlijk ken je elkaar door en door en weet je precies wat de ander lekker vind en wat niet.
Met andere woorden, ons leven is zeker geen sleur want anders zouden deze dingen wel minder worden in de loop der jaren. “Vertel je me het nu nog niet?” lachte ik en om mijn woorden wat kracht bij te zetten wreef ik extra hard in zijn kruis. “Je bent gemeen mam.” kreunde hij zachtjes. Lachend keek ik hem aan, boog mijn hoofd naar hem toe en kuste hem weer vol op de mond. Probeerde nu de druk wat meer op te voeren zodat hij de verrassing zou prijs geven.

“Ik zeg toch niks, je moet maar gewoon afwachten.” probeerde hij zich nog te verweren. Maar hij weet intussen dat ik niet zomaar opgeef. Dus ik liet me niet afschepen en deed nu zijn rits open en schoof mijn hand in zijn broek. Trok nu zijn short iets omlaag en greep naar zijn blote pik, die inmiddels al een behoorlijk formaat had aangenomen. Behendig trok ik zijn ‘gevaarte’ uit z’n broek naar buiten en omsloot ‘m met mijn hand. Met een rustig tempo bewoog ik de voorhuid op en neer en voelde ‘m nu nog harder worden. Hij had de ogen gesloten en genoot volop. Dit is meestal wel de manier om hem dingen te laten zeggen of bekennen. Hij is ook niet opgewassen tegen mijn verleidelijke trucjes. “Oh ja mam, wat is dit lekker.” kreunde hij. Ik vind het altijd zo mooi om hem te zien genieten, ik wordt daar zelf ook altijd geil en heet van. “Vertel je het nog?” vroeg ik lachend.
Hij antwoordde niet omdat ik het tempo wat opvoerde nu. Ik gebruik een speciale techniek als ik Frank aftrek. Maak mijn hand nat met mijn speeksel en omklem dan zijn staaf en met lichte draaibewegingen en tegelijk de voorhuid op en neer te stropen, maakt het dat ik hem heel vlug kan laten klaar komen als ik dat wil. Dit paste ik nu ook toe en zag dat hij al bijna op het punt aanbeland was om te gaan spuiten. Maar net voordat hij klaar kwam stopte ik, tot groot ongenoegen natuurlijk van Frank. Beduusd keek hij me aan waarop ik zei. “dat krijg je ervan als je het niet verteld.” Hij was natuurlijk niet blij nu. “Enne….vanavond geen sex hoor.” grinnikte ik. “Das chantage mam.” opperde hij. Triomfantelijk keek ik hem aan.

Toch trok ik deze keer aan het kortste eind en hij vertelde niet wat hij voor me in petto had. Had niet verwacht dat hij het me niet zou vertellen. “Vanavond laat ik wel zien wat voor verrassing ik heb voor je.” zei hij en hij gaf me weer een heerlijke lange tongzoen. Ik omhelsde hem waarop hij mij stevig beet pakte met zijn handen op mijn billen. Zachtjes kneedde hij er nu en in en intussen gaf hij me lieve zachte zoentjes in mijn nek en hals en was hij mij nu aan het opgeilen. “Jij mij opgeilen, dan ik jou ook.” schaterde hij bijna. Hij stroopte mijn korte zwarte rokje omhoog zodat mijn string zichtbaar werd. Droeg vandaag een mooie witte string die was afgewerkt met een soort kant. Meteen stak hij z’n hand tussen mijn benen en wreef over mijn kruisje. Ik voelde dat ik nog heter en geiler werd en dat had ook z’n uitwerking op mijn kutje. Mijn kutje gloeide en was gevoelig en werd ook steeds vochtiger. Ik spreidde iets mijn benen zodat hij er nog beter bij kon. Daar duwde hij mijn string iets omlaag en schoof hij er z’n hand in waarmee hij nu over mijn blote gladgeschoren kutje wreef. Nu was hij mij aan het plagen en kreeg ik een koekje van eigen deeg. Dit was vast mijn straf.

Ik voelde mijn geil al uit mijn grotje sijpelen toen hij een vinger tussen mijn schaamlipjes door liet glijden. Ik kreunde luid toen hij een vinger bij me naar binnen duwde. En net nadat hij voor de eerste keer mijn klitje aanraakte pakte ik zijn hand vast en fluisterde. “Zullen we stoppen en strakjes lekker verder gaan?” Hij knikte instemmend want hij wist wel dat er een geil potje sex aan zat te komen.

Zo gezegd, zo gedaan. Eerst lekker samen gegeten en daarna ging ik uitgebreid onder de douche.
Nog nadenkend over de verrassing die hij voor me had. Ik zorgde er weer voor dat mijn kutje weer lekker glad was en fris gewassen. Omdat we de avond voor onszelf hadden besloot ik om niet meer aan te trekken dan een lichtroze doorzichtige string en een satijnen rode kimono, lekker kort tot net over mijn billen. Erg sexy waar Frank wel van houd. Die ziet het graag als ik me sexy kleed of als ik spannende lingerie aan heb. Fris en fruitig ging ik naar beneden en toen ik de woonkamer binnenkwam was het donker. Nou ja, het was schemerig verlicht in de woonkamer. Overal branden kaarsjes en het rook heerlijk. Het haardvuur van onze open haard brandde zachtjes en het was lekker warm. Voor de haard hebben we een hoogpolig tapijtje liggen en daarop lag Frank, enkel en alleen gehuld nog in een boxershort. Langs het kleed stonden ook wat kaarsjes en ik zag verschillende bordjes met daarop kleine hapjes. Vond het zo lief dat hij het zo gezellig had gemaakt op deze avond. Heel sfeervol en romantisch was het. Ik kreeg er een brok van in mijn keel. Zoiets deed mijn ex niet in de tijden dat ik nog getrouwd was. Ik wist, en voelde, dat we een hele leuke en romantische avond tegemoet gingen. Het zou natuurlijk wel gebeuren, maar voor mij hoeft zo’n avond niet eens altijd uit te monden in een neukpartij. Ik kan alleen al zeer genieten van zoiets romantisch samen met Frank. En al blijft het alleen maar bij elkaar wat strelen en zoenen vind ik ooit al voldoende. Maar met een geile neukpartij erbij vind ik natuurlijk ook super, daar zeg ik geen nee tegen.

Beetje heupwiegend liep ik op Frank af, die me nauwkeurig bleef volgen met zijn ogen. Bij elke stap die ik maakte kon hij mijn string al een beetje zien. Ik zag zijn verliefde blik in zijn ogen waarvan ik bijna smolt. Die mooie lieve glimmende ogen die me altijd stralend aankijken, en nu ook weer, zette me in vuur en vlam. Glimlachend bleef hij me volgen met zijn ogen totdat ik naast hem ging zitten. Hij had voor ons allebei een heerlijk wijntje ingeschonken dat hij me nu overhandigde. “Wat zie je er weer sexy uit mam.” zei hij liefkozend. Ik genoot van het complimentje. We klonken op de mooie avond die in ons vooruitzicht lag. Hij stak me een hapje toe wat ik gulzig verorberde. Waren heerlijk kleine hapjes zoals stukje fruit, en belegde toastjes en wat andere dingen. Hij had echt z’n uiterste best gedaan. Hij lag op z’n zij en ik ook met het gezicht naar elkaar toe. Heel af en toe streelde hij me of gaf hij me spontaan een zoen. We lachten en hadden lol en het was heel gezellig zo samen. Ik kreeg er weer van die fijne onderbuikgevoelens van. Nog steeds lukte het hem, keer op keer, om mij het hoofd op hol te brengen. Soms dan leek het alsof ik in de zevende hemel terecht was gekomen. Dit was echte liefde, pure liefde.

Na een poosje vroeg ik hem nogmaals. “Wat voor verrassing had je nou voor me in petto?” Lachend keek hij me aan. Beetje plagend vroeg hij. “Wil je dat echt weten dan?” Ik knikte heftig want hij had me reuze nieuwsgierig gemaakt. Hij draaide zich om en ik zag dat hij iets kleins tevoorschijn haalde, wat hij had verstopt. “Sluit je ogen mama.” gebood hij nu en ik voldeed aan zijn verzoek. Ik moest mijn hand open doen waar hij nu iets inlegde. “Mama, ik hou superveel van je, jij bent echt de liefde van mijn leven en ik hoop dat we nog heel lang samenblijven.” zei hij bijna plechtig. “Open nu je ogen maar.” Toen ik mijn ogen open deed zag ik een klein pakje in mijn hand liggen wat met een mooi pakpapier was verpakt. Met bijna ingehouden adem maakte ik het pakje open. Toen het papier eraf was bleef er een klein juweliersdoosje over. Mijn hart bonkte in mijn keel. “Maak maar open mama.” zei hij zacht en ik keek hem met een lieve blik, in mijn ogen, aan. Het doosje ging open en ik tilde de beschermlaag weg en zag een mooie glimmende zilveren ring tevoorschijn komen. “Wauw liefje, is die voor mij?” vroeg ik vol ongeloof. Ik wist even niet meer wat ik moest zeggen. Echt een mooie dure gouden ring met een klein steentje erin verwerkt. Ik was even helemaal van mijn stuk gebracht en wist even niet goed wat te doen. Frank pakte de ring van me af, pakte mijn hand nu vast en zei. “Lieve, lieve mama, hier in Nederland is het helaas niet mogelijk om te trouwen.” “Maar met deze ring wil je laten weten dat ik voor jou alleen kies omdat je de vrouw van mijn leven bent.” Ik kreeg echt de tranen in mijn ogen. Dan is de liefde heel echt als hij met me zou willen trouwen als dat had gekund. Langzaam schoof hij de ring om mijn vinger alsof hij me op deze manier ten huwelijk vroeg.

Allerlei gedachtes schoten door mijn hoofd. Dat dit zo lief van hem was en dat hij bekende dat ik de enige vrouw in zijn leven was. En dat hij zelfs met me had willen trouwen. Hoe zou dat geweest kunnen zijn om samen met hem, in een mooie witte satijnen trouwjurk, naar het altaar te lopen om met hem in het huwelijk te treden. Om dan uiteindelijk samen een gezinnetje te stichten.
Gedachtes die nooit uit zouden komen, althans niet allemaal.

Met z’n vingers veegde hij de tranen van mijn wangen. Ik was hem zo dankbaar dat ik hem meteen een heerlijke tongzoen gaf. “Wat ben je toch een lieverd, ben zo blij dat ik jou heb in mijn leven.” bekende ik nu. “En als we konden trouwen deed ik het meteen met je, want ik hou ook superveel van jou lieve schat.” zei ik. “En ook al kunnen we niet trouwen, je bent en blijft mijn man.” lachte ik waarop hij ook lachte. Met zijn hand streelde hij nu mijn heup en billen en trok steeds de onderkant van mijn kimono omhoog. Zijn warme handen voelden heerlijk op mijn blote huid. Nu trok hij aan het lint waarmee mijn kimono nog gesloten werd. Mijn kimono schoof nu open en meteen gleed zijn hand naar mijn borsten waar hij zacht in begon te kneden. Wat hij ook deed bij mij, alles voelde lekker. Mijn tepels werden hard en zeer gevoelig. Nu schoof hij mijn kimono van mijn schouders, boog zijn hoofd voorover en nam een harde tepel tussen zijn lippen. Hij sabbelde erop en soms gaf hij van die lieve liefdesbeetjes. Het leek alsof er hele lichte schokjes door mijn lichaam trokken als hij mijn harde tepels beroerde. Weer kusten we elkaar maar ditmaal schoof zijn hand tussen mijn benen die ik gewillig uit elkaar deed. En nog geen tel later voelde ik zijn hand over het kruisje van mijn string glijden. Hij maakte me hitsig en botergeil en steeds natter. Ik kreunde zachtjes en voelde mijn schaamlipjes tintelen.
Hij duwde me op mijn rug op het zachte tapijt. “Doe dit maar eens uit mama.” zei hij en hij haakte zijn vingers onder de zijkanten van mijn string en trok die vanaf mijn billen omlaag. Zelf deed ik mijn kimono helemaal uit zodat ik nu helemaal naakt was. Elke keer weer mooi om te zien hoe Frank dan weer van die mooie lieve pretoogjes krijgt. Het streelt me als ik hem zo naar me zie kijken. Geeft voldoening en tevens laat hij zo merken dat hij me mooi vind.

Nu nam hij, op z’n knieën zittend, plaats tussen mijn benen die ik gewillig gespreid had voor hem. Hij keek naar mijn geile natte spleetje dat glom in het schaarse schemerlicht. Hij boog zich voorover en begon me overal te zoenen. Zachte warme natte zoentjes drukte hij op mijn voeten, enkels, knieën en daarna de binnenkant van mijn dijen. Steeds kwam hij in de buurt van mijn hete kutje maar raakte het niet aan. Hij plaagde me en wond me ontzettend op. Steeds wilde ik zijn hoofd richting mijn kutje drukken maar dat weerde hij steeds af. Zijn zoentjes drukte hij nu langs mijn kutlipjes en mijn dijen. Ik had het niet meer en wilde eigenlijk schreeuwen dat hij me moest gaan likken. Ik wilde zijn tong op mijn kutje voelen. Maar hij wist precies hoe hij me supergeil moest maken. Een siddering van genot ging door me heen toen hij eindelijk zijn lippen op mijn schaamlipjes drukte en me begon te likken. Het was zo’n supergeil gevoel zoals zijn tong over mijn kutje danste. Met zijn vingers drukte hij mijn kutlipjes uiteen en boorde hij z’n tong diep in mijn kokende spleetje. Hij genoot van mijn geile sapjes die hij gulzig op likte. En elke keer als hij mijn klitje raakte dan trilde heel mijn lichaam. “Oh liefje wat doe je het weer lekker.” Kreunde ik zachtjes. “Jij weet wel hoe je mama moet verwennen.” hijgde ik en hij wist wat ik hiermee bedoelde. Want zijn vader, mijn ex, wist nooit niet goed hoe hij mij moest bevredigen. En toen ik dat voor de eerste keer vertelde tegen Frank was hij heel blij en trots. Trots op zichzelf omdat hij wel wist hoe hij me moest verwennen en z’n pa niet.

Steeds weer glipte zij tong diep in mijn geile spleetje en likte hij mijn geil op. Het duurde dan ook niet lang of ik kreeg een orgasme. Alles begon te trillen en te schokken en ik had moeite om mijn eigen lichaam onder controle te houden. Met veel gehijg en gekreun kwam ik klaar. En Frank bleef lekker door likken en zuigen zodat er al snel een 2e orgasme volgde. Ik weet hoe trots hij is als hij me een orgasme bezorgd en zeker als het tot 2 maal toe achter elkaar gebeurt. En ik kom toch al zo snel klaar als hij me likt. Het heeft gewoon iets speciaals als je klaar gelikt word door je eigen zoon. En dat speciale gevoel is nog sterker als je geneukt word door hem.
Toen ik weer wat was bedaard was Frank intussen op z’n knieën zittend tussen mijn benen in gaan zitten. Zijn short had hij al uitgedaan zonder dat ik dat gezien had. Ik merkte het pas toen ik voelde hoe hij z’n pik tegen mijn kutje aandrukte. Ik trok mijn knieën op en hijgde zacht. “Toe maar schatje, neuk me maar met die harde pik van je.” “Neuk je mama diep en hard.” En daar schoof hij z’n harde neukstaaf in mijn drijfnatte sneetje. Ik was zo nat dat het hem geen enkele moeite koste om zijn pik meteen, tot aan z’n ballen toe, in me te boren. Dit gevoel overtrof alles. De pik van je eigen kind dat zo lekker diep in je kutje glijd en je dan lekker neukt. Een goddelijk gevoel bekroop me toen hij me lekker begon te neuken. Steeds weer die harde dikke staaf die op en neer schoof in mijn kokende spleetje. Met zijn vinger masseerde hij ook nog mijn klit waardoor ik al snel weer een sidderend orgasme kreeg. Ditmaal nog heftiger dan de vorige.
Verschillende standjes passeerden de revue en elk standje was lekker. En in de loop der jaren heeft Frank wel geleerd hoe hij zijn orgasme uit kan stellen, en dat deed hij nu ook weer zodat we allebei optimaal konden genieten.

Toen ik op handen en knieën zittend, voor hem zat en hij me langs achter neukte kon hij z’n orgasme ook niet langer meer uitstellen. Ik merkte het toen hij heftiger begon te stoten en hij wat harder in mijn billen kneep. “ooohh ja mama ik ga komen.” Kreunde hij nu luid. “Toe maar liefie, spuit je warme zaad maar diep in mijn kutje.” spoorde ik hem aan. En daar kwam de eerste golf al aan. Met kracht diep in me gespoten. En daarna volgden er nog meer. Hij spoot weer veel zoals gewoonlijk. En hoe zalig is dat gevoel als je volgespoten word met het sperma van je zoon. Ik kneep mijn kutspiertjes tezamen zodat ik elke druppel als het ware uit hem zoog. Elke keer opnieuw is het genieten als hij me vol spuit. En elke keer spuit hij veel, heel veel.
Hijgend en kreunend trok hij z’n slinkende pik nu uit me en ik voelde een lading geil mee naar buiten drijven. Ik hield er snel mijn hand onder voordat alles op het kleed terecht zou komen. Lachend stak ik mijn hand in Franks richting zodat hij kon zien hoeveel hij weer geproduceerd had. “Lik het maar op mama.” zei hij en zonder aarzelen likte ik mijn hand schoon waaraan zijn sperma kleefde wat vermengd was met mijn geil. Een heerlijke geile combinatie en heel lekker ook. Voldaan gingen we weer liggen op het tapijt. Elkaar minutenlang aankijkend zonder een woord te wisselen. We konden aan elkaar zien hoe gelukkig we waren. Er volgden langen geile innige tongzoenen die ons weer hitsig en geil maakten.

En al snel waren we lekker met elkaar bezig. Ik had nu zijn pik in mijn mond en gaf hem een hele geile pijpbeurt. Heerlijk om die warme dikke leuter steeds in mijn mond te voelen glijden. Een gaaf gevoel als die dan begint te kloppen tussen je lippen. Ik cirkelde met mijn tong onder zijn paarse eikel en steeds likte ik over de gehele schacht. En waar ik gelikt had liet ik ook mijn lippen overheen glijden. Hij genoot zichtbaar dat was duidelijk, en vooral als ik zijn staaf tot achterin mijn keel deed laten verdwijnen. Het stimuleerde me als ik hem hoorde kreunen wat weer een teken was dat ik het goed deed. Steeds als ik zag of merkte dat hij ging komen dan deed ik even rustig aan om daarna weer volop door te gaan. Ik wilde niet dat hij te snel zou komen en dat lukte me aardig. Na een hele poos was het dan toch zover. Ik voelde aan zijn doen en laten dat hij ging komen. Hij werd onrustiger, zijn ademhaling zwaarder en hij kreunde ook steeds luider. “Daar komt het mam.” kreunde hij en meteen omsloot ik met mijn lippen zijn eikel zodat hij alles hij alles in mijn mond zou spuiten. Daar kwam de eerste krachtige straal gevolgd door nog 4 andere krachtige stralen. Wat spoot hij weer veel, echt mijn mondje vol. en bij elke straal voelde ik zijn pik kloppen. Toen hij was uitgespoten keek ik hem aan met open mond, zodat hij kon zien hoeveel hij geproduceerd had. Met mijn tong proefde ik de smaak al, licht zoutig maar meer zoetig. Ik moest drie keer slikken voordat alles weg was. Het smaakte echt weer superheerlijk, net zoals anders. Frank vind het echt super als ik zijn sperma doorslik. Toen ik alles had doorgeslikt gingen we weer naast elkaar liggen. Ik keek weer in zijn lieve blauwe pretoogjes. “Je bent en blijft echt een geile moeder.” lachte hij. “Komt omdat ik zoveel van je hou.” Antwoordde ik lachend. Ik kroop lekker tegen hem aan en ging in zijn armen liggen. Dat voelde weer heerlijk, vertrouwd en veilig.

“Mam.” zei hij opeens. “Hoe denk je erover om samen ringen uit te zoeken wat voor ons zal betekenen alsof we toch getrouwd zijn samen?” vragend keek ik hem aan. “Nou, dat we trouwringen kopen zodat het voelt alsof we toch getrouwd zijn met elkaar.” “Wil je dat echt?” vroeg ik vol ongeloof waarop hij heftig knikte. Wauw, hij wilde trouwringen kopen zodat we het gevoel kregen dat we toch getrouwd waren. Wat lief zeg en weer kreeg ik tranen in mijn ogen. Dit kon niet veel anders zijn dan pure liefde. Ik had die bevestiging al, maar die werd hierdoor nog eens extra versterkt, dat wij voor altijd bij elkaar zouden blijven.

De ringen werden een week nadien gekocht wat nog eens extra bezegeld werd met een flinke geile neukpartij. Ik had graag met hem samen voor het altaar gestaan in een mooie witte satijnen trouwjurk maar dat ging helaas niet. Maar wat was ik superblij dat dit me overkwam. En toen we de ringen bij elkaar om de vingers schoven voelde het ook alsof we in het huwelijk traden, echt heel speciaal. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me weer speciaal. Ik voelde dat dit de ultieme relatie was. Hier kon echt niets meer tegenop. En vanaf nu mocht ik hem echt ‘Mijn Man’ noemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 14769 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Het aanzoek”

  1. Jammer dat er in dit lekkere geile en vooral mooi verhaal een klein foutje zit.
    Mam maakt het doosje open en er zat een mooi zilveren ring in, die later als gouden ring op haar vinger werd geschoven.

  2. Heel mooi verhaal, alleen jammer dat het niet bezegeld kan worden met een kind??? Trouw in het buitenland, kan je toch je witte bruidsjurk aan. Hopelijk komt er nog een geil vervolg, fijne jaarwisseling

Plaats een reactie