BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nieuwe buurman, deel 8

Rebecca spitst haar oren wanneer ze op de begane grond twee stemmen Turks hoort praten. Ze probeert te achterhalen wie het zijn, maar ze kan de stemmen net niet goed genoeg verstaan om het goed te kunnen horen. Desalniettemin weet ze dat ze weer bezoek krijgt. Ze kruipt weer in haar rol en speelt de huisvrouw die op het punt staat om overvallen te worden door haar buurman. Het is bijna vanzelfsprekend voor haar geworden dat ze goed te grazen wordt genomen wanneer haar man naar de voetbal is. Iedere week kijkt ze er weer naar uit.

Voor de gelegenheid heeft ze een keer een jurkje aangetrokken. Ze weet dat haar billen en borsten er goed in uitkomen, zelfs als ze geen ondergoed draagt, en het is wel heel makkelijk om deze uit te trekken. Ze kan genieten van het vooruitzicht op de blik van de man die haar gaat uitkleden, of dat nou haar buurman of haar buurjongen is.

De trap kraakt. De mannen blijven opeens stil. Rebecca kan dus niet ontfutselen wie haar te grazen komt nemen voordat ze bij haar zijn. Heel bewust haalt ze het dekbed nog even snel af voordat de mannen bij haar zijn.

“Zo, daar is ons geile buurvrouwtje wel!” hoort ze Ozcan achter hem lachend zeggen. Ze moet gniffelen om zijn opmerking. Wanneer ze zich omdraait, ziet ze dat hij het heeft tegen zijn vader. Haar buurman en buurjongen wagen samen een bezoekje! Mehmet glimlacht naar haar voordat hij zijn zoon aanstoot. “Een beetje respect jongen!” roept haar buurman. Het lijkt alsof Ozcan wat wil zeggen, maar hij houdt zich stil. Toch kan hij zich blijkbaar wel in de opmerking van zijn vader vinden. “Daar is onze mooie buurvrouw wel” verbetert hij zich. Rebecca glimlacht naar hem.

“Zo zo, samen een keertje op bezoek?” vraagt Rebecca gniffelend. “Ozcan zei dat hij jou nog niet had geneukt” antwoordt Mehmet, waarop Ozcan instemmend knikt, “maar ik wilde de kans om jou weer lekker te neuken ook niet laten schieten.” Rebecca loopt naar de twee mannen toe. “Dus toen dachten jullie, dan komen we maar samen? Gaan jullie me allebei verwennen?” kirt ze. Ze legt haar beide handen op de kruizen van de mannen, die elkaar aankijken. “Daar kom je vanzelf achter” antwoordt Ozcan.

“Laten we je eerst maar eens even uit dat jurkje helpen” bepaalt Mehmet. Hij gaat achter Rebecca staan en trekt de rits in één keer naar beneden. Hij veegt het jurkje van haar schouders af, waardoor het als vanzelf op de grond valt en Rebecca naakt tussen de twee mannen in staat. Hoewel ze Mehmets blik niet kan zien, geniet ze van de verwonderde blik in Ozcans ogen. “Bevalt het je?” vraagt ze grinnikend. “Zeker!” reageert Ozcan enthousiast. Ze vindt het geweldig dat, ook al heeft Ozcan haar al naakt gezien, hij nog steeds zo verwonderd naar haar lichaam blijft kijken. Ze voelt zich mooi, gewaardeerd.

“Vandaag niet eens de moeite genomen om ondergoed aan te trekken, buurvrouw?” hoort ze Mehmet in haar oor hijgen. Rebecca gniffelt en schudt haar hoofd. “Ik had al een beetje verwacht dat jullie zouden komen… ik wilde jullie verrassen.” Mehmet lacht. “Nou dat is gelukt, we zijn blij om je te zien” zegt hij terwijl hij zijn kruis tegen haar billen drukt. Dan haalt hij zijn vingers langs haar schaamlipjes. “En volgens mij ben jij ook blij om ons te zien” concludeert hij. “Zeker” reageert ze hees.

Doordat Mehmet al bezig is met haar kutje, richten haar tepels zich in no time op. “Wat heb je toch ook een lekkere borsten buurvrouw” verzucht Ozcan, die één van haar borsten in zijn mond neemt en op haar tepel begint te zuigen. Rebecca kan een zacht kreuntje niet inhouden. “Lekker?” Rebecca humt instemmend. “Zeker.”

Hoewel Rebecca geniet van de aandacht, vindt ze dat de mannen niet achter mogen blijven. Ze pakt hun beide kruizen en kneedt hun pikken door de stof van hun broeken heen. Het duurt niet lang voordat ze de bulten in hun broeken voelt groeien. Ozcan richt zich weer op en drukt zijn lippen op die van Rebecca. Rebecca kreunt voldaan. Ze opent gewillig haar mond voor hem om hem te tongzoenen. Tot haar lichte verbazing zoent Ozcan best goed. Doordat zijn vader haar kutje kundig bewerkt en Ozcan ondertussen haar borsten teder kneedt, geniet ze met volle teugen van de aandacht van de mannen.

Terwijl ze wordt verwend door de twee mannen om haar heen, beseft ze dat ze beide mannen tegelijkertijd gaat neuken! Ze gaat een trio hebben! Hetgeen waar Krijn haar al jaren om smeekt, gaat ze beleven met haar buurman en haar buurjongen. Ze grinnikt om het idee.

“Ga maar lekker op je knietjes, buurvrouw” hoort ze Mehmet in haar oor fluisteren. Zonder verdere drang gaat Rebecca gewillig op haar knieën zitten voor de mannen. Eerst maakt ze Mehmets riem los en trekt ze zijn spijkerbroek en onderbroek in één keer naar beneden. Zijn halfstijve lul springt tevoorschijn. Ze kijkt Mehmet glunderend in zijn ogen. Dan verricht ze haar aandacht op Ozcan. Ze trekt zijn trainingsbroek en onderbroek ook in één keer naar beneden. “Lekker uitzicht, buurman?” vraagt ze gniffelend. “Nou en of, buuf!” antwoordt de jongen enthousiast.

Rebecca kijkt verlekkerd naar de twee half-stijve pikken. Ze twijfelt even bij wie ze moet beginnen en besluit uiteindelijk om eerst haar buurman te verwennen. Ze pakt zijn pik vast en leunt naar hem toe om zijn pik in haar mond te nemen. Ondertussen sluit ze haar hand om Ozcans pik om hem tegelijkertijd af te trekken. Ze proeft het voorvocht op Mehmets eikel. Haar hand glijdt gemakkelijk langs Ozcans schacht, ook hij heeft al veel voorvocht. Ze gniffelt bij de gedachte dat de mannen hier net zo naar uitkeken als zij.

Terwijl ze Mehmet pijpt, kijkt ze recht in zijn ogen. De Turk haalt een hand door haar krullen, maar tot haar verbazing dwingt hij haar net om zijn pik dieper in haar mond te nemen. Rebecca besluit om dan maar het initiatief zelf te nemen om hem te deepthroaten. Mehmet slaakt een kreun van genot. Rebecca knijpt met haar ogen, ze glundert.

Af en toe gebruikt ze haar tong om over Mehmets toompje te likken en zuigt ze op zijn eikel. Tot haar genoegen ziet ze dat de Turk volop geniet van haar pijpkunsten. Zij vindt het op haar beurt geweldig om te zien dat de man zo geniet, een groter compliment voor haar pijpbeurt kan ze niet bedenken. Was Krijn maar zo dankbaar, bedenkt ze…

“Ik wil ook wel even gepijpt worden buuf” merkt Ozcan op. Rebecca stopt even met pijpen om de jongen in zijn ogen te kijken. “Is dat zo?” “Zeker weten, kom maar” moedigt hij hem aan. Rebecca beseft dat zijn toon een stuk minder dringend is geworden.

Rebecca draait naar Ozcan toe, zodat zijn inmiddels stijve pik voor haar gezicht hangt. “Zal ik je lekker pijpen, lekkere jongen?” vraagt ze grinnikend. Ze voelt zich ontzettend sletterig en ze vindt het geweldig! “Ja, pijp me buuf” antwoordt Ozcan enthousiast. “Dan moet ik dat maar doen” besluit ze voordat ze naar zijn pik hapt. Meteen hoort ze de Turkse jongen zuchten. “Lekker pijpen kan ze hè?” vraagt Mehmet aan zijn zoon. “Ja echt hé…” verzucht de jongen. Rebecca grinnikt, ze geniet van het compliment.

Dat is voor Rebecca genoeg aanmoediging om de jongen zo goed als ze kan te pijpen. Ze heeft een keertje een pornofilmpje opgezocht die helemaal in het teken stond van pijpen. Ze doet haar best om het filmpje na te doen, ze slobbert overdreven aan Ozcans pik terwijl ze hem recht in zijn ogen kijkt. Ze humt tevreden met zijn pik in haar mond. Hoewel Rebecca het voor hem doet, merkt ze dat ze zelf ook geniet om de Turk op zo’n overdreven manier te pijpen en hem zo een showtje te geven. De jongen lispelt iets in het Turks. Ook al kan ze het niet verstaan, ze weet dat het positief moet zijn!

“Als je zo doorgaat, spuit ik je keeltje vol buuf!” roept Ozcan. Rebecca stopt met hem pijpen en gniffelt. “Dat is niet de bedoeling hè, je kwam hier om mij te neuken!” “Ga maar op bed liggen, je hebt het al klaargemaakt voor ons, zie ik!” stelt Ozcan voor. Gewillig gaat de jonge huisvrouw op haar rug op haar bed liggen. Wanneer Ozcan op het bed klimt, spreidt Rebecca haar benen al voor hem. Ze gniffelt wanneer de jongen verlekkerd naar haar kutje kijkt.

Wanneer Ozcan over haar heen hangt, pakt Rebecca zijn pik vast en trekt ze hem af. “Ga je me neuken, lekkere vent?” vraagt ze hees. Ze ziet in haar ooghoek Mehmet gniffelend toekijken. “Ik ga je neuken buuf” antwoordt Ozcan. De jonge huisvrouw knijpt met haar ogen. Ze leidt zijn pik naar haar kutje. “Neuk me dan maar met die lekkere pik van je.”

Doordat Rebecca al kletsnat is, glijdt zijn pik gemakkelijk haar kutje in. Ze kreunt van genot terwijl de jongen haar langzaam volledig opvult. “Je hebt net zo’n lekkere pik als je vader” kirt Rebecca. “Neuk me maar, lekkere vent” moedigt ze de Turkse jongen aan.

Langzaam begint de jongen zijn pik in haar kutje te stoten. Ze merkt aan alles dat Ozcan een stuk minder ervaring heeft dan zijn vader, ondanks zijn grote mond, maar dat zorgt er niet voor dat ze minder geniet van zijn pik. Ze kijkt de jongen recht in zijn ogen. “Neuk me” verzucht ze voordat ze haar borsten vastpakt en ermee speelt. Dat is voor Ozcan het teken om haar handen vast te pakken en ze van haar borsten te halen om zelf haar borsten vast te pakken. Terwijl hij op haar in blijft stoten, kneedt de jongen haar borsten. “Je hebt zulke lekkere tieten buuf.”

“Je neukt me zo lekker” moedigt Rebecca haar buurjongen aan. Ozcan grijnst en zet nog een tandje bij, hij versnelt zijn stoten. Ondertussen ziet ze in haar ooghoek dat Mehmet op haar af stapt. Hij houdt zijn pik voor haar gezicht. Zonder dat hij het hoeft te vragen, hapt de jonge huisvrouw gewillig naar zijn pik. Ze pijpt haar buurman terwijl haar buurjongen haar neukt.

Rebecca kreunt gesmoord haar genot uit. Ze had nooit verwacht dat ze met twee mannen tegelijkertijd seks zou hebben, maar ze geniet met volle teugen van de dikke pik in haar kutje en in haar mond. Ze kijkt op naar haar buurman, die haar met een goedkeurende blik laat weten hoe tevreden hij is.

“Hé Ozcan.” “Ja, pa?” “Je wilt onze buurvrouw vast en zeker ook wel in haar kontje neuken, of niet?” Rebecca ziet dat Ozcan zijn vader met grote ogen aankijkt. “Wil ze dat?” Rebecca stopt met haar buurman pijpen om in te springen. “Wil jij me in mijn kontje neuken?” vraagt zij op haar beurt. De vraag zorgt ervoor dat Ozcan stopt met stoten, waarop Rebecca haar benen om zijn middel slaat en hem zo naar zich toe trekt. Ozcan begrijpt wat de jonge huisvrouw wil en gaat door met haar neuken, waardoor ze weer tevreden kreunt. “Nou, wil je mijn kontje neuken lekkere vent?” “Zeker” antwoordt de jongen enthousiast. Ze geniet van zijn enthousiasme, ze heeft het idee dat ze al zijn dromen waarmaakt.

Wanneer Ozcan zijn pik uit Rebecca’s kutje trekt, ziet ze dat hij twijfelt. Dan ziet ze dat Mehmet naast ze op het bed gaat liggen. Hij grijnst. “Jij gaat op mijn pik zitten en dan mag Ozcan jou in je kontje neuken” bepaalt de oudere Turk. Rebecca kijkt hem met grote ogen aan. Ze willen haar tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje neuken! Ze ziet dat Ozcan net zo verbaasd is als zij. Ze weet wat zij moet doen.

Gewillig rolt Rebecca onder Ozcan weg en op zijn vader. Ze voelt hoe zijn borsthaar tegen haar gevoelige tepels kroelt. Ze zoent de oudere Turk en leidt zijn pik haar kutje in. Dan kijkt ze over haar schouder naar haar buurjongen. “Neuk me maar in mijn kontje” moedigt ze hem aan. Ze kan haar eigen woorden niet geloven, ze moedigt haar buurman en buurjongen aan om haar kutje en haar kontje tegelijkertijd te neuken! Nog niet lang geleden had ze nog niet eens gedacht dat ze een man haar kontje zou laten neuken, laat staan dat ze haar beide gaatjes tegelijkertijd zou willen laten vullen! “Oké” stamelt Ozcan, die plaats neemt achter Rebecca.

Mehmet en Rebecca kijken elkaar aan. Ze blijven stil terwijl Ozcan zijn houding vindt. Rebecca spant haar kutje aan en glundert naar de oudere Turk. Dan voelt ze Ozcans eikel tegen haar kontje drukken. Ze ontspant zich zo goed als ze kan, ze laat de jongen zijn tijd nemen om zijn pik haar kontje in te kunnen drukken.

Uiteindelijk voelt Rebecca haar kringspier wijken voor Ozcans pik. “Ja, druk hem er maar in” moedigt ze hem aan. Langzaam voelt ze zijn pik dieper haar kontje in drukken. “Het voelt zo goed, je pik in mijn kontje” kirt ze.

Het duurt niet lang voordat Mehmet en Ozcan Rebecca op hetzelfde ritme neuken. Rebecca kreunt het uit terwijl de mannen haar beide gaatjes volledig opvullen. “Neuk me, neuk me” kermt ze uit. Ozcan grijpt één van haar borsten en gebruikt die als houvast om haar te kunnen blijven neuken. Ondertussen trekt Mehmet haar gezicht naar zich toe en zoent hij de jonge huisvrouw. Rebecca opent gewillig haar mond, buiten zinnen van geilheid tongzoent ze met open mond de oudere Turk. Tijdens het zoenen kermt ze haar genot uit.

Wanneer Rebecca haar orgasme op voelt komen, kreunt ze het uit. “Ik ga komen, neuk me klaar alsjeblieft, neuk me klaar!” smeekt ze de mannen. “We gaan je klaar neuken” gromt Ozcan van achter haar. Hoewel zijn tempo gelijk blijft aan dat van zijn vader, stoot hij harder en dieper in haar kontje. “NEUK ME!” roept de jonge huisvrouw.

De mannen blijven haar onverbiddelijk door neuken. Ze voelt haar orgasme steeds dichterbij komen, totdat het haar uiteindelijk overspoelt. “NEUK ME!” kermt ze uit terwijl haar orgasme door haar volledige lichaam voelt razen. “NEUK ME!” Zo intens is ze nog nooit eerder klaargekomen, de pikken in haar kutje en kontje bezorgen haar een orgasme zoals ze dat nog nooit eerder heeft gevoeld! “JA! JA! JA!” Sidderend en stuiptrekkend blijft ze maar klaarkomen. De mannen lijken zich niks van haar orgasme aan te trekken, ze blijven onophoudelijk hun pikken in haar stoten, waardoor haar orgasme maar door blijft gaan.

Wanneer haar orgasme langzaam wegebt, komt ze weer wat bij zinnen. Ze lacht hardop en zoent haar Turkse buurman. “Oh mijn God zo ben ik nog nooit gekomen!” Mehmet kijkt haar tevreden aan. “Goed zo.”

Ondertussen voelt ze de pikken in haar kutje en kontje kloppen. Mehmet en Ozcan gaan ook klaarkomen! “Waar willen jullie spuiten?” vraagt ze tussen hun stoten door. “Ik wil je lekkere koppie wel weer onder spuiten” hoort ze Ozcan achter haar zeggen. Ze kijkt Mehmet in zijn ogen. “En jij?” “Dat wil ik ook wel.”

Rebecca slaakt een zucht van opluchting wanneer ze de pikken uit haar kutje en kontje voelt glijden. “Oh mijn God, dat was geweldig!” verzucht ze. “Dan moeten we dat maar vaker doen, buuf!” roept Ozcan lachend. Ze kijkt over haar schouder en knipoogt naar de Turkse jongen. “Dan moeten we dat zeker maar vaker doen, lekkere vent.”

Rebecca rolt van Mehmet af en glijdt daarna van het bed af. Ze wacht geduldig tot de twee mannen voor haar gaan staan. Zowel Mehmet als Ozcan pakken zelf hun pikken vast. Zij hoeft niks te doen, behalve klaar te zitten om ondergespoten te worden. Ze beseft dat ze helemaal loom is van haar orgasme, ze vraagt zich af of ze überhaupt nog de energie zou hebben om de beide mannen tegelijkertijd te kunnen aftrekken.

Wanneer Rebecca iets verder zakt, zit ze met haar gezicht precies onder de pikken van de mannen. Ze kijkt verlekkerd toe hoe de mannen zich voor haar aftrekken. Ze kijkt uit naar hun sperma! Ze kijkt uit naar het gevoel van hun hete zaad dat op haar gezicht spat, de zilte smaak in haar mond… Ondertussen speelt ze met haar borsten, ze weet dat zowel Mehmet als Ozcan het uitzicht kunnen waarderen. “Kom maar, spuit maar, spuit me maar lekker onder met jullie zaad” moedigt ze de Turken aan. Ze duwt haar borsten omhoog, ze weet dat de mannen zo veel gaan spuiten dat het van haar gezicht af gaat druipen.

Ozcan is de eerste die zichzelf tot een orgasme weet te trekken. De jongen kondigt brullend zijn orgasme aan. “Spuit maar, spuit maar!” kirt Rebecca. Ozcan lijkt de aanmoediging nodig te hebben, wanneer hij haar hoort, beseft hij weer dat hij zijn pik op haar gezicht moet richten. Rebecca sluit haar ogen en opent haar mond. Ze voelt de klodder zaad op haar gezicht spuiten. Giechelend steekt ze haar tong uit om wat van zijn zaad in haar mond op te vangen. Ze kreunt van genot. Ze voelt nog een klodder sperma op haar gezicht spatten. De derde en laatste klodder lijkt de jongen heel gericht op haar tong te spuiten.

Dan voelt Rebecca een hand haar de andere kant op leiden. Mehmet gaat ook komen! “Spuit jij ook maar lekker, lekkere vent.” Mehmet brult het uit wanneer hij zijn eerste lading op haar gezicht spuit. Ook zijn eerste lading voelt ze met kracht op haar gezicht spatten. Ze giechelt, de mannen lijken wat voor haar op te hebben gespaard!

Wanneer Rebecca zeker weet dat de mannen niet meer in haar ogen spuiten, opent ze weer haar ogen. Ze ziet de twee mannen tevreden hun orgasme uit hijgen en naar haar kijken. Ze voelt hun sperma op haar borsten druipen. Uit pure geilheid haalt ze een vinger langs haar borsten en stopt ze die in haar mond. “Jullie hebben zo’n lekker sperma, ik kan er geen genoeg van krijgen” kirt ze voordat ze Ozcans pik in haar mond neemt. Ze likt en zuigt alle restjes sperma van zijn eikel. De jongen lispelt wat in het Turks, ze weet dat hij ervan geniet! Dan richt ze zich tot Mehmets pik, ook zijn pik wordt helemaal schoon gelikt en gezogen door de jonge huisvrouw.

Rebecca, Mehmet en Ozcan hijgen hun orgasme uit. “Ik wil nog wel vaker door jullie allebei geneukt worden!” zegt Rebecca vrolijk terwijl ze hun sperma over haar borsten uitsmeert. Op dat moment ziet ze tussen de mannen in de deur open gaan. Ze kijkt recht Krijns ogen in…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12599 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De nieuwe buurman, deel 8”

Plaats een reactie