BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (7)

Eerste kerstdag, mijn moeder had haar trui en rokje aan welke ik niet mocht zien, ze zag er beeldschoon uit. Dennis en Daphne zijn vrienden van mijn ouders, Dennis werkt ook samen met mijn vader aan het project. Daphne had een mooie jurk aan met een lange split, door de split kon je af en toe een glimp opvangen van de rand van haar kous. Ik was aan het proberen om er achter te komen of ze zelfdragende kousen aan had of jarretels. Mijn moeder zag waar ik mee bezig was en liep achter me aan toen ik naar de keuken ging om iets te pakken.
‘Zo jongen, probeer je te achterhalen wat Daphne aan heeft?’ Ik werd rood en knikte naar mijn moeder. ‘Waarom vraag je het niet?’
‘Kom op mam, dat doe je toch niet?’
‘Wat doe jij niet?’ vroeg Daphne die net de keuken in kwam lopen.

‘Vraag het maar.’ zei mijn moeder.
‘Nou…ehu….ik was benieuwd…..of u zelfdragende of jarretelkousen aan hebt?’ en ik denk dat ik niet roder kon worden.
‘Ah, we hebben een liefhebber.’ en ze draaide zich zo dat ze met haar zij mijn kant op stond. Ze zetten haar voet iets naar mij toe en haar been kwam door de split heen. Ik zag de aanzet van de rand van de kous maar meer niet. ‘Kom maar iets dichterbij hoor Remco.’ Ik had het niet meer en stapte naar Daphne toe. ‘Ga maar zitten.’ en ik deed wat ze vroeg.

Ik zat op mijn knieën naast Daphne en zag dat ze heel langzaam haar jurk omhoog liet schuiven, ze liet steeds een stukje meer kous zien. Ik zag nu de bovenkant van de kous en daarboven een stuk huid, hier stopte Daphne.
‘Zie je nu wat het is?’ en ze bracht haar vinger naar de rand van de kous. Ik kon niets uitbrengen en schudde mijn hoofd. ‘Zie je iets van een plakrand?’ en weer schudde ik nee. ‘Dan moet dit wel een jarretelkous zijn anders zou deze van mijn been glijden.’ en ze stak een vinger tussen haar been en de kous in.

‘Zo jongen, je moeder had al aangegeven dat je interesse zou hebben van wat ik aan zou hebben. Zeker met deze split in mijn jurk is er voldoende te raden, maar als je iets verder kijkt dan zie je dat ik jarretels aan hebt.’ en ze trok de jurk strak over haar been heen en ik zag het jarretelhouder door de jurk heen. Ik wilde haar been aanraken maar vond het te spannend en ik wist niet hoe Daphne zou reageren.
Ik keek opzij naar mijn moeder die aandachtig stond te kijken wat ik allemaal zou doen, niets dus want ik was te gespannen en te bang.

Daphne ging weer gewoon staan en draaide om en liep zonder iets te zeggen de keuken uit. Ik bleef nog even zitten en dacht na over wat er net gebeurt was. Er waren nu 3 vrouwen die mij hun benen gehuld in nylons hadden laten zien. Ik was even de weg kwijt en ik voelde de hand van mijn moeder op mijn hoofd.
‘Wordt het allemaal teveel jongen?’ en ze wreef over mijn hoofd.
‘Mam, ik weet het even niet meer. Er gaat zoveel door mijn hoofd……..’ en mijn moeder ging tegen mij aanstaan en ik voelde haar been in nylon tegen mijn arm. Ze drukte haar been wat harder tegen mijn arm en ik bracht mijn hand omhoog en streelde haar been.
‘Is dit even lekker man?’
‘Ja mam, maar ik heb zo’n vreemd gevoel in mijn buik. Ik weet niet goed hoe ik hiermee om moet gaan?’ en ik streelde mijn moeder haar been.

‘Geniet ervan jongen, morgen hebben we het er wel over. Ik kan het nu niet weghalen.’ en ze deed een stap opzij. Ik streelde haar been toen ze wegliep.
Ik stond op en ging tegen het aanrecht aan staan. Ik was in de war en voelde een raar gevoel in mijn buik. Ik had nu graag alleen geweest en dan een panty aangetrokken en lekker alleen in de panty door het huis gelopen. Lekker het gevoel van het nylon om mijn benen en billen, gewoon kunnen rondlopen zonder dat er iemand iets over zou zeggen.
Mijn moeder kwam de keuken weer in en kwam voor me staan.

‘Jongen, gaat het wel? Hebben we je hoofd zo op hol gebracht?’
Ik knikte alleen en keek mijn moeder in haar ogen. Ik zag een glinstering en toen ze zei. ‘Morgen hebben we meer tijd om erover te praten. Je vader bespreekt net met Dennis dat ze rond 3 uur hier weg gaan. Vanaf dat moment hebben we de tijd voor onszelf.’ en ze streelde mijn arm.
‘Ja mam, maar het gevoel is er nog steeds.’
‘Ja jongen. Ik weet het, ik ken het gevoel.’ en ze gaf me een kus op mijn voorhoofd. ‘Nog even doorzetten.’ en ze draaide weer om en liep de keuken uit.

De rest van de dag was ik er niet echt bij, alleen met het eten gebeurde er iets wat me bij mijn positieven liet komen. Ik zat naast Daphne en ik had al een paar keer haar been tegen die van mij gevoeld. Mijn lul kreeg het hier erg moeilijk door en hij zat verkeerd in mijn boxer.
Ik verontschuldigde mij en liep naar het toilet, ik had mijn lul goed gelegd en liep weer terug.
Ik keek onder de tafel en zag dat Daphne haar jurk tussen haar benen had gestopt waardoor ik haar kous en jarretel zag. Ze gaf me een knipoog en ik ging met een bonzend hart zitten.
‘Zo jongen, is de druk weer wat afgenomen?’ vroeg Daphne.
Ik knikte alleen maar want ik kon niets uitbrengen. Daphne lachte en pakte mijn hand vast en bracht deze onder de tafel. Ze legde mijn hand op haar been en ik voelde de nylon kous die ze aan had. Na een minuut of 2 durfde ik mijn vingers te bewegen en kneep ik iets in Daphne haar bovenbeen.

Ik wreef nu zachtjes over haar been en ik zag Daphne glimlachend naar me kijken. Ik ging naar de rand van de kousen en streelde haar blote been, de kous voelde prettiger dus ging ik terug. Ik streelde haar bovenbeen tot Dennis opstond om naar het toilet te gaan. Ik moest mijn hand weghalen omdat hij zeker zou kunnen zien als hij de kamer weer in zou komen. Daphne begreep het maar keek me teleurstellend aan. ‘Volgende keer maar weer.’ zei ze tegen niemand in het bijzonder, al wist ik dat het voor mij was.

Toen ik naar bed ging pakte ik een panty en ik stak mijn lul erin. Hij was de hele avond al hard maar nu werd hij harder toen ik het gevoel van de panty op mijn lul voelde en mijn ogen dicht deed en aan Daphne dacht. Ik spoot wel erg snel mijn zaad in de panty en lag na te genieten van het orgasme toen ik mijn ouders naar boven hoorde komen. Ik maakte mijn lul schoon en legde de panty op een stapeltje wasgoed en zou dat morgen in de wasmand gooien. Met Daphne en mijn moeder op mijn netvlies viel ik in een onrustige slaap.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7794 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (7)”

Plaats een reactie