BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik en ons pa.

Ik voelde papas pik in mijn kontjeMijn vader en ik zijn alleen na een noodlottig ongeval waarbij mijn moeder na 2 maanden knokken alsnog overleed.

Ik was toen dat gebeurde 16 jaar oud, midden in de pubertijd en niet de gemakkelijkste in huis, maar in de moeilijke periode na het weg vallen van mijn moeder wist ik pas wat ik het meeste miste.

Ook mijn vader was een gebroken man geworden, samen treurden we om haar en pakten moeizaam de normale zaken van het leven weer op.

Normaal altijd zeer opgewekt en stijlvol gekleed, liep hij nu rond in huis als een zombie, ongeschoren en ging soms ook zo naar zijn werk.

Zijn baas was het ook al opgevallen dat het steeds minder goed met hem ging en nadat mijn vader alsnog een zeer lucratief contract had weten af te sluiten met een nieuwe klant kreeg hij dan ook 2 weken extra verlof met daarbij een vlucht voor 2 naar Florida waar de firma een luxe villa had staan voor bijzondere gelegenheden.

Hij kreeg dan ook te horen dat hij er samen met mij maar eens een paar weekjes van moest nemen en de volledig verzorgde reis naar Florida moest aannemen en hem pas weer over 2 weken wilde terug zien.

Vandaag is de dag dat we samen vanaf Amsterdam gaan vliegen, ik heb alleen maar lekker zomerse kleding bij me en voor de reis maar een korte zwarte kokerrok met daarop een licht roze getailleerde blouse aangedaan.

Vanwege het gemak en voor de lol ook een paar hele lichte huidskleurige stay up kousen met daar onder een paar pumps met lage hak en zo leek het alsof we een zakenreis aan het maken waren als zakenman met secretaresse.

Na de vermoeiende vlucht snel een taxi genomen en na korte tijd kwamen we aan bij de receptie van een park met allemaal zeer luxe vakantie villa’s die ieder op een eigen eilandje stonden.

Na een vlotte uitleg over toegang, bereikbaarheid en voorzieningen werden we naar een bootje geleid welke ons snel tussen de andere eilandjes door naar een verder afgelegen eiland bracht.

De piccolo liep nog snel mee om alle spullen naar binnen te brengen en wenste ons een heerlijke ontspannen vakantie toe nadat hij ons de keycard voor het huisje en bijbehorende motorsloep had overhandigd.

Hij waarschuwde nog wel dat het die avond flink zou gaan stormen en onweren en het niet verstandig was om dan buiten te zijn.

We bedankten hem en mijn vader gaf hem een nette fooi waarop hij weer vertrok.

Samen waren we nu daar alleen, moe en hongerig van de reis.

Ik keek even hoe het zat met het eten en de enorme koelkast was van alles voorzien, waarop ik snel iets lekkers en simpels te eten maakte en mijn vader zich een beetje opfriste.

Tijdens het eten dronken we een aantal glazen wijn en ondanks het feit dat hij mijn vader was vond ik hem er nu hij zich gewassen, geschoren en omgekleed had best een knappe man.

Samen hebben we nog een 2e fles wijn soldaat gemaakt buiten op het terras lekker lui wat pratend totdat de aangekondigde tropische storm los barstte.

Omdat ik nogal bang ben voor onweer sinds mijn vroegste jeugdjaren kroop ik heel dicht tegen mijn vader aan en kroop na een paar felle donderslagen bij hem op schoot en vroeg hem of we niet beter naar binnen en naar bed konden gaan.

Maar toen ik een beetje op zijn schoot verschoof om me beter tegen hem aan te nestelen meende ik te voelen dat hij een stijve had en kon het niet laten nog eens een beetje mijn strakke billen te nestelen toen de volgende reeks donderslagen zich rollend over ons huisje donderden.

Laten we maar naar bed gaan want het was een lange dag zei hij een beetje ongemakkelijk tegen mij en ik denk dat hij al wel in de gaten had dat ik zijn stijve gevoeld had.

Vroeger kroop ik bij onweer ook altijd bij mijn ouders in bed en ook nu vroeg ik hem of ik bij hem in bed mocht slapen.

Natuurlijk meisje mag jij dat zei hij en dacht buiten mijn zicht snel zijn stijve paal te corrigeren.

Daarop huppelde ik snel naar mijn kamer, fristte me snel op, poetste mijn tanden en trok mijn gebruikelijke babydolletje aan.

Vlak voor ons vertrek had ik tijdens het inpakken van onze spullen een aantal sexboekjes gevonden van mijn vader en kon het toen niet laten ze even in te kijken.

Ondanks dat ik dacht dat het om platte porno zou gaan bleken het hele stijlvolle tijdschriften gebaseerd op het thema daddy/kittengirl en stonden er alleen heel mooi deels geklede dames in die zich volledig overgaven aan hun “daddy” en ik kreeg een warm nat gevoel in mijn onderbuik van de bijbehorende stijlvolle verhalen en fotoˋs.

Alle dames droegen super vrouwelijke lingerie zoals corsetten, jarretelles, kousen maar vooral hele hoge hakken.

Hier en daar kon ik aan de paginaˋs zien welke veelvuldig bekeken waren en maakte hieruit op wat de kinky voorkeuren van mijn vader zouden zijn.

Ik heb me nooit zo gevoeld naar mijn vader toe maar nu na het verlies wat we hebben geleden en na het lezen van zijn erotische dromen kan ik niet voor mezelf ontkennen dat ik er opgewonden van werd.

Vlak voordat we gingen heb ik dan ook met grote opwinding nog snel wat kleding gewijzigd die ik mee nam zodat ik hem misschien een beetje kon teasen daar mee.

Ik draaide mezelf direct met mijn rug in lepeltjes houding tegen hem aan zodat ik wederom zijn stijve tegen of tussen mijn blote kontje zou voelen en meteen daarop voelde ik inderdaad zijn eikel net tegen mijn billen aankomen.

Hij wilde zich wegdraaien maar ik hield hem tegen en duwde hem zelfs dichter tegen mij aan zodat zijn stijve pik nu helemaal tussen mijn billen lag en zijn eikel zelfs tegen mijn sterretje drukte.

Ik voelde mijn kutje helemaal gloeien en nat worden en wilde op dat moment niks liever dan door hem bemind en geneukt worden, maar er was nog een drempel en dat was mijn vader want dit zou incest zijn en dus kon en mocht het niet.

Door de vermoeidheid viel ik al snel in een diepe erotische droom waarin ik door de kamer liep in mooie zwarte nylons met naad op 13 cm hoge zwarte pumps, in mijn kutje een paar benwa balletjes en mijn kontje was met een forse trilplug gevuld.

Telkens als ik hem voorbij liep kreeg ik een klets op 1 van mijn billen met een opmerking mijn hoofd moest rechter of mijn tieten verder naar voren en dan weer mijn kontje verder naar achteren.

Op het laatst werd ik langzaam in mijn mond geneukt tot diep achter in mijn keel net zolang tot de tranen over mijn wangen biggelden tesamen door het aanhoudende getril in mijn kontje en van de ballen in mijn kutje stoomde ik op een daverend orgasme af.

Vroeg in de morgen schrok ik dan ook drijvend van mijn geile sappen wakker met nog steeds de dikke half stijve pik van mijn vader tussen mijn billen en een warm gevoel van liefde maar ook geiligheid overspoelde me toen ik omkeek in het tevreden slapende gezicht van mijn vader die mij nog steeds innig omarmde.

Stoute gedachten maakt zich meester van mij en ik liet zijn pik langzaam een klein stukje in mijn natte kutje glijden door mijn bekken verder naar achter te kantelen en langzaam heen en weer te bewegen met mijn kont kwam ik wederom sidderend klaar.

Voorzichtig keek ik om en zag hem nog slapen met een gelukzalige glimlach rond zijn mond

Omdat ik het niet eerlijk vond dat ik wel al was klaar gekomen en hij hier nu nog met een prachtige stijve pik van 18 bij 4 cm achter mij lag besloot ik om verder te gaan en hem ook te laten genieten.

Zijn pik was nog flink nat van mijn doosje en omdat die nu nog wel wat gevoelig was besloot ik om heel langzaam zijn pik in mijn kontje te laten glijden.

Een flinke klodder speeksel bracht ik voorzichtig op en in mijn sterretje aan en schoof heel voorzichtig weer terug in lepeltjes houding en toen zijn pik tussen mijn billen tegen mijn hunkerende sterretje duwde veerde hij een beetje op met zijn opwinding.

Heel langzaam duwde ik hem stukje voor stukje bij mij naar binnen en nadat de eikel rand volledig naar binnen plopte gaf ik een zucht van verlichting.

Nu begon ik heel rustig hem steeds dieper in mij te duwen net zolang tot ik met mijn billen tegen zijn buik aan kwam, nog steeds lag hij te slapen en het leek erop dat ik in zijn erotische droom meespeelde want hij begon nu zelf langzaam in en uit mijn kontje te bewegen en nam hierbij mijn stijf geworden tepels ferm tussen zijn masserende vingers.

Zachtjes hijgend bewoog ik tegen zijn bewegingen in om hem nog dieper in mij te ontvangen waarop hij reageerde door mij helemaal tegen zich aan te trekken en met forse halen zijn stijve pik helemaal in mijn gewillige reet te duwen.

Zonder het in de gaten te hebben lag ik in luttele tellen voorover gebogen met mijn kontje omhoog en mijn armen op mijn rug en begon hij nu zijn pik als een wildeman in en uit mijn kont te raggen, trillend van genot ontving ik zijn stoten keer op keer, mijn kutje droop weer van mijn geile sappen.

Ik ga komen riep hij en sloeg mij op mijn kont zonder dat het echt zeer deed, keer op keer daalde zijn hand om en om neer op mijn kont tot deze mooi roze was en een zacht tintelend gevoel in mijn billen rondzong.

18 cm geil hard vlees pompte met hoge snelheid in en uit mijn aarsje todat hij hevig kreunend diep in mijn darm zijn gespannen en opgespaarde zaad spoot.

Elke nieuwe puls zaad kwam met grote kracht diep mijn darm ingeperst en hierop onstak mijn 3e orgasme van die ochtend in alle hevigheid.

Zuchtend en kreunend bleven wij op elkaar in beuken totdat al onze dierlijke lusten waren uitgeraast en plotseling zag ik de schrik in zijn groot open gesperde ogen waarop hij zich direct probeerde lost te maken uit onze omhelzing.

Echter ik bleef hem strak tegen me aan houden waardoor hij niet weg kon en hij stamelde van alles dat dit niet kon en mocht en dat het hem speet en hij het goed zou maken en hij hoopte dat ik niet boos op hem was dat hij zich aan mij had vergrepen in zijn dromen.

Ik hield hem strak vast, diep in mijn holletje en zei tegen hem dat ik zelf begonnen was en genoten had en zelfs meer van zijn genegenheid wilde genieten maar ook wist dat het eigenlijk niet kon en mocht.

Langzaam worstelde hij zich toch van me los waarop hij ook langzaam mijn kontje verliet en een gevoel van gemis bij mij achter liet.

Verrast keek hij op en zei dat hij erotisch droomde over mijn moeder en dat ze hem voor het eerst toe liet in haar kontje en het heerlijk bleek te vinden maar dat hij nu erge spijt had van wat gebeurt was.

Tijdens het ontbijt bleef hij zich maar verontschuldigen en beloofde het goed te maken waarop ik zei dat dat nergens voor nodig was en ik het zelf had uitgelokt door mijn eigen erotische gevoelens ten uitvoer te brengen.

Samen zijn we na het ontbijt het eiland gaan verkennen hij in korte broek een los mouwloos hemdje een paar slippers en ik een strak push up bikini topje daaronder een kort wijd rokje en verder een paar sleehakjes.

Er was zelfs een meertje met een enorme waterval, het was gewoon een super romantische plek en ik nam zijn hand vast en leunde met mijn hoofd op zijn schouder al zittende starend naar de waterval.

In stilte bereidde mijn vader een eenvoudig avondmaal en ik besloot me hiervoor eens heel sexy te kleden om te zien wat zijn reactie hierop zou zijn.

Het werden een paar zwarte suède Louboutin Sokate pumps met 12 cm stillettohak, een kort glanzend zwart leatherlook rokje met daarboven een getailleerde blouse die nauw aansloot op mijn figuur en verder geen slipje maar wel een half-cup BH waardoor mijn tieten zachtjes heen en weer wiegden tijdens het lopen.

Hij diende het eten op en kon tijdens het eten zijn ogen niet van me af houden en ook niet na het eten toen we buiten lekker rond het luxe huisje liepen om het eten te laten zakken.

Wat ben je toch allemaal aan het doen met me vroeg hij op een gegeven moment?

Je lijkt de laatste tijd zoveel op je moeder dat ik vanmorgen een enorme fout ben begaan en hoop niet dat je boos op me bent en zal het dan ook ruimschoots goed maken want morgen varen we naar Miami en gaan we shoppen.

Mag ik vanavond dan ook weer bij je slapen vroeg ik hem zachtjes en hoorde hem zeggen liever niet anders sta ik niet voor mezelf in en het kan gewoon niet dat ik met mijn eigen dochter een sexuele relatie begin.

Pap, ik weet dat je mam heel erg mist net als ik, ook weet ik welke spelletjes jullie thuis speelden en veroordeel jullie dan ook niet.

Ik heb je stapeltje erotische lektuur gevonden, gelezen en werd er zelfs opgewonden van.

Als jij het niet erg vind zou ik graag met je spelen want wat vanmorgen is gebeurt heb ik zelf uitgelokt en wilde het maar al te graag.

Straf me ervoor, geef me billekoek, bind me vast en neem me zoals het jou behaagt, ik ben er voor jou en ik ben van jou pappie.

De blik in zijn ogen veranderde van troebel en treurig naar geheimzinnig met een twinkeling ondeugd en aangekomen op onze veranda ging hij zitten en ik nam plaats op zijn schoot om wederom zijn half stijve pik meteen te voelen reageren.

Door te zeggen dat ik heel erg veel op mijn moeder leek en blijkbaar ook de sexuele genen van mijn moeder had voelde ik mijn liefde voor hem helemaal opzwellen in lust en wilde niets liever dan dat hij mij zou nemen in alle mogelijke standjes of dat ik hem zou moeten behagen zoals hij zou eisen.

We hebben zo nog een uurtje zitten knuffelen en praten onder genot van een heerlijke fles wijn en een fenomenaal uitzicht op de ondergaande zon.

Toen ik gapend opstond en aankondigde om me wat op te gaan frissen om te gaan slapen zei hij “ok je mag vannacht weer bij me slapen maar ik wil dat er niets gebeurt vannacht.”

Samen kropen we knus tegen elkaar en vielen in een diepe slaap, dromend over wat de toekomst ons zou gaan brengen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Minheels

Beginnend schrijver, dus kritiek word gewaardeerd.
Gek op hoge hakken, lingerie en hele strakke broeken of leggings.

Dit verhaal is 17163 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ik en ons pa.”

Plaats een reactie