BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

We lieten ons gaan – deel 4 (slot)

Anne pijpt Johan klaarDe volgende ochtend word ik wakker omdat Anne mijn lul aan het strelen is. Ik heb een mega ochtenderectie! Goedemorgen, ik zal maar niet vragen hoe jij aan die stijve lat komt zegt ze smalend. Nog voor ik kan reageren verlaat Anne het bed. Ik heb een hele drukke werkagenda hoor ik haar zeggen terwijl ze in de badkamer verdwijnt.
Jammer genoeg slorpt het werk ons de komende dagen helemaal op. Hierdoor komt het er niet echt van om over haar ontmoeting met Johan een deftig gesprek te voeren. Ik heb zelfs het gevoel dat Anne er niet echt wilt over praten. Hetgeen toch wel wat vreemd is aangezien ze er toch heel erg van genoten heeft.

Het is vrijdagochtend, oef vrijdag, nog 1 dag werken en dan is het eindelijk weekend. Anne ijsbeert in de badkamer. Ze heeft een belangrijke meeting en ze wilt er goed uitzien. Ze lijkt me heel erg nerveus. Een beetje ontspanning na het werk zal haar deugd doen. Ik stel voor om na het werk af te spreken. We kunnen eerst iets gaan drinken en daarna naar ons favoriete Italiaanse restaurant gaan. Ze stemt er graag mee in en we komen overeen dat we elkaar na het werk in een wijnbar, die niet ver van mijn en haar werk gelegen is, treffen. Ik wil haar een kus en een knuffel geven maar ze weert me af. Laat me nu maar zegt ze, anders ben ik nog te laat. Een beetje beduusd verlaat ik de badkamer en ik vertrek naar mijn werk.

Mijn werkdag loopt goed en vooraleer ik het besef is het al tijd om te stoppen. Ik stuur haar een berichtje dat ik al naar de wijnbar ga. Ik krijg een berichtje terug dat ze er binnen een goed halfuurtje kan zijn en dat ik al voor haar een wijntje moet bestellen. Bij het betreden van de wijnbar zie ik een paar van mijn collega’s van Finance rond een bartafel staan Ze zijn in een geanimeerd gesprek. Daniel ziet mij en gebaart dat ik naar hen toe moet komen. Ik haal alvast een wijn voor Anne en mij. Ik voeg me bij mijn collega’s maar ga staan zodat ik de ingang in de gaten kan houden.
Ik merk haar meteen op als ze binnenkomt. Ze ziet er geweldig uit! . Ze heeft meer make-up op dan ze normaal gesproken op kantoor draagt. En ook haar kapsel is wat wilder en zwoeler dan dat het meestal is. Ze draagt een zomerjurk met knopen aan de voorkant. Het valt me meteen op dat er redelijk wat knoopjes los zijn waardoor een aanzienlijke hoeveelheid van haar decolleté zichtbaar is. Ik vraag me af of ze de ganse dag er zo heeft bijgelopen of dat ze enkel voor nu (en in de veronderstelling dat ze mij hier alleen zou treffen) een paar knoopjes extra heeft losgemaakt.

Ze speurt de ruimte af tot onze ogen elkaar ontmoeten, ze glimlacht vrolijk en loopt naar me toe. Ik krijg een beetje onverwacht een kus, die net iets te lang duurt, vol op mijn mond. Ik stel haar voor aan Daniel en Lucas terwijl ik haar het glas wijn overhandig dat ik eerder heb gekocht. Ze ziet vrouwelijk en sexy uit en het valt me meteen op dat ze heel goed geluimd is. Daar waar ze deze ochtend nog zenuwachtig was, straalt ze nu rust en geeft ze blijkt van zich goed en ontspannen te voelen. Ze wordt vrijwel meteen door de collega’s in het gesprek betrokken. Daniel en Lucas hebben er geen moeite mee om ongegeneerd in haar decolleté te kijken. Ze krijgt zelfs complimenten over haar uiterlijk en haar kledij. Anne laat het zich wel gevallen en gaat maar wat graag mee in het flirtgedrag van mijn collega’s. Als snel komt het onderwerp seks aan de orde.
Ze geeft me even een blik om mijn reactie te peilen, en ik moet zeggen hoe ze zich gedraagt, windt me alweer op. Ik weet dat het allemaal onschuldig geklets is, maar door met de collega’s te flirten plaagt ze me, doet ze bij mij iets en dat weet ze! Als het gesprek plots over de penisgrootte gaat, kijkt ze me aan terwijl ze op haar onderlip bijt en draait zich naar hen toe.

“Het gaat niet noodzakelijk om de maat hoor ik haar zeggen. Maar uiteraard als je groot geschapen bent en je weet als man daar ook nog eens goed mee om te springen dan betekent dit voor de vrouw extra genot. Ik geloof mijn oren niet. Tot een paar minuten terug kende ze deze mannen niet en nu al praat ze openlijk over seks. Voor mij is het ook belangrijk om goed in de stemming te komen vooraleer ik genomen word. Daniel en Lucas hangen aan haar lippen en vergis ik mij of hebben ze een bobbel in hun broek?
“Wat wind je op?” flapt Lucas eruit.
‘Oh ik word wel graag bekeken terwijl ik vrij, ik word wel graag gebeft en ik hou ervan om te doggystyle gewijs diep en hard genomen te worden tot ik klaarkom! Ze zegt dit alles alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ze neemt nog een slok wijn en kijkt om beurt de mannen aan.
Ik kan de wielen in de hoofden van deze collega’s horen draaien. Ze beelden zich nu ongetwijfeld in hoe Anne langs achter wordt gepaald en hoe ze op een dikke lul klaarkomt! Ik heb het even niet meer en ik weet nu al dat ik maandag op kantoor het één en ander te horen zal krijgen.
‘Ik denk dat we maar eens doorgaan schat,’ vervolgt ze, terwijl ze wellustig naar hen glimlacht. Ik heb de indruk dat jouw collega’s niet veel meer te zeggen hebben. Ze staan inderdaad met hun mond vol tanden. Net als ik zelf trouwens.

Ik herstel van haar opmerking, pak haar hand en we nemen afscheid van de mannen en verlaten de bar. Eenmaal buiten kan ze niet stoppen met lachen.
‘Heb je hun gezichten gezien? Ze waren sprakeloos.’
‘Ja, dat waren ze, maar ik zal er maandag en elke dag van mijn leven op kantoor over horen. Daar kun je op rekenen.’
‘Ik heb er vertrouwen in dat je het aankunt, schat.’
“Nou, we zullen zien.”
We genieten van een heerlijke maaltijd en wandelen nadien nog door de stad en nemen uiteindelijk plaats op een bankje en kussen elkaar zoals jonge geliefden dat doen. Ik houd van deze momenten in ons leven, waardoor ik me jong, zorgeloos en gelukkig voel.
“Ik hoop dat ik niet te ver ben gegaan met het flirten met je collega’s?”
‘Nou, ik zou zeggen van wel, maar dat vind ik niet erg. Ik werd er opgewonden van.’
“Vind je het niet erg?”
‘Natuurlijk niet, maar dat betekent niet dat ik wil dat je verder gaat.’
‘Dat weet ik, tenzij er iets zou ontstaan zoals met Johan. Ik begrijp niet zo goed wat ze hiermee bedoelt maar ga er niet echt op in.
‘We hebben hem al een tijdje niet gezien. Ik vraag me af of hij nog steeds geïnteresseerd is om naar ons te kijken Of beter nog om jou nog eens te neuken.
“Ik weet het niet, maar aan de andere kant hebben we onze gordijnen sinds de laatste keer weer gesloten gehouden.”
‘Dat is waar. Zullen we vanavond naar huis gaan en de gordijnen opendoen?’
“Wil je dat, schat?”
“Ja, maar alleen als jij dat ook wilt.”

Ik? Absoluut, hij heeft me zo lekker laten klaarkomen dat ik het zeker nog wil! Hij heeft echt wel een lekkere lul. Zalig hoe hij me op zijn hondjes genomen heeft. Haar woorden maken echt wel indruk op mij. Een ganse week heeft ze er met geen woord over gerept maar nu ze zich ontspannen voelt komen haar gevoelens voor Johan duidelijk naar boven. Ze neemt me bij de hand. We gaan naar huis, ik heb er zin in ….
Als Anne de slaapkamer binnenkomt, loopt ze regelrecht naar de gordijnen, en trekt ze open. Ze reageert heel ontgoocheld omdat de jaloezieën van Johans slaapkamer dicht zijn, hoewel je het licht langs de randen kan zien schemeren. Met de gordijnen open, vrijen we heftig. Ik bef haar, lik zelfs aan haar kontje en ze komt weer meerdere keren klaar. In tegenstelling tot anders geeft ze mij minder aandacht. Ik moet haar op zijn hondjes nemen maar ze vraagt me om niet klaar te komen. Na haar derde orgasme, de jaloezieën bij Johan zijn nog steeds dicht, draagt ze mij op om mezelf klaar te rukken. Niet veel later, spuit ik op mijn buik. Anne geeft me nog een kus, draait zich om en valt in slaap. Ik lig naast haar met een besmeurde buik niet goed wetende wat ik van deze vrijpartij moet denken. De dagen en weken nadien vrijen we bijna elke dag. Het is te zeggen, ik bevredig Anne op alle denkbare manieren. Anne daarentegen bepaalt steeds meer hoe ik klaarkom. Zo laat ze me alleen nog in haar kutje klaarkomen als ik het nadien ook weer proper lik. Ik protesteer hier niet tegen. Meer nog, ik heb graag dat ze mij domineert.

‘Het is ondertussen een dikke maand geleden dat Anne seks had met Johan als ze zaterdagnamiddag (later dan dat ik van haar gewoon ben) thuiskomt van haar namiddagje shoppen. Daar waar ze meestal met haar winkeltassen naar de slaapkamer verdwijnt, komt ze nu onmiddellijk naar me toe, kust me en knijpt zachtjes in mijn kruis. Ik heb een verrassing fluistert ze in mijn oor.
Johan wil mij, euh ons deze avond zien!
‘Ik ben even van mijn melk maar weet me vlug te herpakken : Laat me raden, je kwam hem tegen tijdens het shoppen en jullie dronken koffie.’
‘Hoe weet je dat? Heb je ons bespioneerd?’
Zoiets zou ik nooit doen, dat weet je toch! Nee nee, de geschiedenis herhaalt zich gewoon. Maar kom, vertel me alles!
Er valt niet veel te vertellen, we hebben een leuke babbel gehad over onze laatste ontmoeting en kwamen tot het besluit dat het tijd wordt om nog eens iets te doen.
Meer krijg ik niet uit haar.

‘Ik zal het eten klaarmaken, zegt ze bewust om aan te geven dat ze dit gesprek wel beëindigen. Kijk jij maar wat TV of zo. Ze pakt haar winkeltassen en verdwijnt richting slaapkamer.
Het diner is net zo heerlijk als altijd; ze is een geweldige kok en ik geniet van haar creaties. Het gesprek, tijdens het eten is luchtig maar telkens ik vraag naar haar ontmoeting met Johan krijg ik als antwoord dat ik geduld moet hebben. De tijd vliegt voorbij. Het is al zeven uur als ze plots zegt dat ze zich gaat omkleden. Ruim jij de tafel en zo af? Natuurlijk wil ik dat doen. Ik maak de tafel leeg, plaats alles in de vaatwasser en ruim nog wat op. Ik hoor haar in de badkamer bezig en wil naar haar gaan maar ik bedenk me. Ik wil door haar verrast worden aangezien ik vermoed dat ze zich extra sexy en mooi aan het maken nu Johan erbij betrokken wordt. Ik kijk al een tijdje naar TV als ik haar stappen op het parket hoor. Daar staat ze in de deuropening. Wauw wat een verschijning! Ze poseert voor mij! Op het eerste zicht is ze helemaal niet sexy gekleed want ze draagt een beige trenchcoat die tot op haar knieën reikt. Maar daaronder zie ik een paar roodkleurige nylons en rode fuck-me-pumps.

“Vind je het leuk?” vraagt ze verleidelijk glimlachend.
“Ja, jij zorgt ervoor dat het er goed uitziet.”
‘Bedankt. Wacht maar tot je ziet wat er onder de jas zit.’
‘Nou, doe hem af en laat me eens kijken.’
‘Niet zo snel, cuckje van me,’ zegt ze, terwijl ze zich op haar hielen omdraait, achterom kijkt en eraan toevoegt: ‘Volg mij.’ Het valt me op dat ze niet schat zegt maar cuckje!
Anne begeeft zich naar de slaapkamer en zet zich in de fauteuil. De gordijnen zijn dicht en de staande lamp verlicht de kamer zwak. Ik kom dichterbij met als doel haar te kussen, maar ze houdt me tegen nog voor ik bij haar ben. Daar sta ik in het midden van de kamer met een vragende blik in mijn ogen.
“Ik hou van je! Ik wil dat je dat weet en beseft zegt ze.
“Ik houd van…”
‘Stil, praat niet tenzij ik het je zeg,’ onderbreekt ze me, en ik knik.

In een bevelende toon gebiedt ze om me uit te kleden. Dan krijg ik te horen dat ik de gordijnen moet openen en naakt op het bed moet gaan zitten met mijn rug tegen het hoofdeinde aan. In de kamer van Johan is het donker, zonder teken van leven. Vanop het bed zie ik hoe ze haar benen over elkaar slaat, haar jas valt hierdoor wat open en laat een deel van haar dij en de rand van haar kous zien. Ze ziet er zo verleidelijk uit, zo sexy. Ik vind het geweldig hoe ze eruitziet terwijl ze daar zit, met de smokey eye-make-up en rode lippen die haar verleidelijke uiterlijk versterken.
“Ik vind het heerlijk om je cuck te noemen, schat. Het is zo ondeugend en windt me op. Je vindt het niet erg, hè? Je bent er tenslotte één sinds ik onze buurman heb geneukt en je mijn met zijn zaad gevulde kutje hebt proper gelikt,” zegt ze. Ze gooit hierbij een blik op de slaapkamer van Johan.
“Nee, dat vind ik helemaal niet erg stamel ik.
“Goed. Dus, wil mijn cuckje zien wat ik onder mijn jas heb?”
“Ja.”
“Nou, dan kun je maar beter je lul stijf maken en het moeilijk maken voor je sletvrouw, en als je hard genoeg voor mij bent, zal ik het je laten zien.”

Ik begin langzaam maar zichtbaar duidelijk mijn pik te strelen, terwijl onze ogen op elkaar gericht zijn. Ik verlang ondertussen onnoemelijk veel naar haar mond, haar lichaam, naar borsten en haar nauwe kutje. Ik wil haar aanraken en voelen! Mijn piemel reageert op mijn aanrakingen en gedachten. Mijn ogen volgen de hare terwijl ze uit het raam kijkt en alleen de duisternis ziet.
“Wil je weten wat er vandaag is gebeurd?”
“Ja!!!!!”
“Je hotwife is een ondeugende, kleine sletvrouw.”
“Echt?”
‘Ja, dat is zo. Wat ik onder mijn jas draag, is uitgekozen door mijn minnaar!
“Je minnaar?”
“Ja, mijn cuck, door mijn minnaar.”
“Is Johan je minnaar?”
‘Klinkt het niet ondeugend om hem mijn minnaar te noemen?’
Ja ja, toch wel”
‘Je klinkt niet echt opgewonden en in je blik zie ik veel jaloersheid maar dat is niet erg, zegt ze. ‘Dus, wil je horen wat er is gebeurd?’
“Ja graag.”
“Dus… ik was in het winkelcentrum en wilde Johan ontmoeten, omdat we hem al een tijdje niet meer hadden gezien, en ik de laatste dagen weer een natje kutje kreeg telkens ik terugdacht aan de seks die ik met hem had. Ik ging naar het café en nam buiten op het terras plaats, in de hoop dat hij zou komen. En toeval of niet, na een half uur zag ik hem! Ik riep hem en hij kwam onmiddellijk naar me toe. We praatten een tijdje toen over koetjes en kalfjes maar al vlug kwamen we op onze laatste ontmoeting. Hij zei me dat ik een zalig kutje heb en dat hij geniet van het likken en zuigen aan mijn borsten. Meer nog, de seks met mij was zo lekker geweest dat hij het niet meer kon opbrengen om met zijn vriendin te neuken. En hij had haar zelfs verteld dat hij haar bedrogen had waardoor hun relatie over was. Maar dat vond hij niet erg! Ik voelde mijn kutje tintelen toen ik dit hoorde. Hij vroeg of ik al gedaan had met shoppen, en ik zei nee. Ik wil dat je voor mij iets koopt zei hij en hij wilde met mij meegaan om dit te vinden.
Euh, wat wilde hij dan dat je kocht, vraag ik met verstomming geslagen.

Iets uit de lingeriewinkel … En ik zei hem dat ik dat voor mijn minnaar wel wilde doen.
‘Echt waar? Je zei voor je minnaar?’ Ik geraak bijna niet uit mijn woorden. De jaloersheid die ik een paar minuten eerder voelde is wel weg en heeft plaats gemaakt voor een lichamelijk verschijnsel. Ik ril van kop tot teen.
“We liepen richting de lingeriewinkel toen hij mijn hand pakte. Het verraste me, en ik stond op het punt om mijn hand weg te trekken toen ik zijn vingers om de mijne voelde klemmen, en ik dacht: oh my god, ik laat hem maar doen. Toen hij zich realiseerde dat ik mijn hand niet wegtrok zie hij dat het fijn was om mijn hand vast te houden. Hand in hand liepen we de lingeriewinkel binnen en ik zag een glimlach op het gezicht van de verkoopster. De verkoopster vroeg waarmee ze ons kon helpen en Johan gaf aan dat we op zoek waren naar een babydoll kleedje. Samen met mijn minnaar selecteerde ik 3 kleedjes die ik uiteraard wilde passen.
Ik merk dat ze veelvuldig en opzettelijk het woord minnaar gebruikt, en elke keer dat ze dat doet, even pauzeert en verleidelijk glimlacht. Ze plaagt me, ik wil nog niet zo ver gaan om te denken dat ze me kleineert. Het lijkt alsof de gedachte om Johan haar minnaar te noemen haar opwindt. Ik kan het aan haar gezicht zien, in haar ogen.

“Het waren allemaal mooie kleedjes en ik paste ze één voor één. Ik voelde me echt zo stout en zo gewild. Mijn tepels priemden door mijn BH en eerlijk waar mijn kutje stond nat en gezwollen zonder dat er ook maar iemand aan was gekomen. Ik kon het niet laten om in het pashokje effe met mijn clitje te spelen. Maar gelukkig kon ik mij toch bedwingen. Ik dacht een tijdje na, stak toen mijn hoofd naar buiten en riep Johan. Hij glimlachte breed toen ik het gordijn opende en ik voor hem poseerde. Ik showde hem de drie kleedjes. Het laatste kleedje vond hij adembenemend. Als door een magneet aangetrokken kwam hij naar me toe en zei dat ik dat kleedje moest nemen. Hij stapte dichterbij en fluisterde dat ik hem een stijve gaf. Ik stak stoutmoedig mijn hand uit en voelde zijn pik in zijn broek; hij loog niet. Jij doet ook wel iets met mij en terwijl ik dit zei, richtte ik mijn ogen naar beneden om hem duidelijk te maken dat ik een nat kutje had. Hij was niet te beroerd om weliswaar door mijn slipje heen aan mijn kutje te voelen! Ik kon een klein kreuntje niet onderdrukken. Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van de verkoopster maar dan kon ons niks schelen. Gelukkig kwam ik terug bij mijn zinnen en trok de gordijn dicht en kleedde mij aan. Toen ik voor het babydoll kleedje betaalde, glimlachte de verkoopster en zei dat het een goede keuze was. Ik zag er mega sexy uit, zei ze. En natuurlijk draag ik het kleedje nu onder mijn jas zegt ze nog net vooraleer ik haar onderbreek.
‘Je minnaar is thuis,’ zeg ik haast liefdevol

“Ik weet het, ik zie dat het licht aangaat, maar laat ik het verhaal afmaken. Dus… toen ik de winkel uitliep, pakte Johan mijn hand opnieuw vast, maar toen we eenmaal uit het zicht waren van de verkoopster, trok ik mijn hand weg, vertelde hem dat ik klaar was met mijn boodschappen voor die dag en dat het tijd was om te gaan. Hij liep met me mee naar mijn auto en probeerde me te kussen, maar nogmaals, ik duwde hem weg en stapte in mijn auto. Ik gebaarde dat hij dichterbij moest komen, en toen hij op de deur leunde, kuste ik kort zijn lippen, zeggend dat de gordijnen vanavond open zouden zijn en ik vertrok naar huis, naar mijn lieve cuckje.’
Anne kijkt me in de ogen terwijl ze verleidelijk lacht en ze staat langzaam op. Haar houding windt mij enorm op. Ze maakt de riem van haar jas los. Ik ga ervan uit dat ze mij nu haar outfit gaat laten zien en dat we gaan vrijen maar in plaats daarvan loopt ze naar het raam en ze zoekt de aandacht van Johan die op zijn bed zit en zijn pik streelt. Ze trekt de riem uit haar jas. Ik vang pas mijn eerste glimp op van haar rode, doorschijnende babydoll dat tot aan de onderkant van haar kont reikt op het moment dat Anne haar trenchcoat van haar schouders trekt en deze op de grond valt. Onder haar babydoll kleedje draagt ze rode jarretels en in dezelfde kleur een kruisloos slipje. Dat het een kruisloos slipje is besef ik pas als ze zich naar mij toe draait en ik haar kutje door de spleet zie uitpuilen.

“Wil je je sletvrouw neuken?” ‘ vraagt ze, terwijl ze zich naar het voeteneinde van het bed begeeft.
“Ja.”
Ze klimt op het bed, gaat schrijlings op mijn benen zitten en neemt mijn harde pik uit mijn hand. Ze gaat erboven staan, haar kutje glinstert van haar sappen. Ze neemt mijn pik en wrijft mijn eikel langs haar natte kutlipjes en dan laat ze zich langzaam op mijn fallus zakken, haar ogen op de mijne gericht. Als ze zich volledig op mijn schacht heeft gespietst, leunt ze naar voren, steekt haar tong in mijn mond en kust me minutenlang met ongebreidelde passie. Ze heft haar poesje een beetje op en begint op en neer te rijden. Gelijktijdig kreunen we op het ritme van haar neukbewegingen.
“Ik bereik al vlug het punt van klaarkomen. Anne kent me goed genoeg om dit te weten en ze waarschuwt me : niet klaarkomen! Je mag nog niet! Ze stopt met neuken en ze gaat van me af.
“Ik wil dat je me op zijn hondjes neukt,” zegt ze terwijl ze op haar handen en knieën gaat zitten.
“Zoals je wenst.”
“Behandel me als een goedkope slet.”

Ik loop achter haar aan en geef haar een zachte tik op haar romige kont, waardoor ze gilt en sist: “JAAAA!!!!
Dus jij wilt je een goedkope slet voelen? Het zij zo,” zeg ik en plant mijn hand weer op haar kont waardoor ze opnieuw begint te kermen
“Oh, ja… lik me, bef me, proef van mijn overspelige kutje.” Haar bevelen zijn duidelijk en ik manoeuvreer me mijn hoofd tussen haar benen en begin haar als een bezetene te likken. Het gegeven dat ik een kutje lik dat door een andere man geneukt werd maakt me gek van geilheid.
“Je wilt dat je vrouw zinloos geneukt wordt door haar minnaar, is het niet cuckje hoor ik haar roepen. Ik kan alleen maar ja denken, iets zeggen kan ik niet want ze drukt haar poesje stevig op mijn mond. Ik geniet van haar vrouwelijke sappen, haar kutje proeft beter en beter. Mijn piemel produceert een nooit geziene hoeveelheid voorvocht!
“Jaaaaaa,” sist ze. Lik me en zonder dat ik het goed en wel besef beweegt ze haar lichaam op een manier waardoor ik plots niet meer haar kutje maar wel haar aarsje lik. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan maar aan haar gekreun te merken geniet ze hier heel erg van. Onverwacht richt ze zich op. Neuk me, neuk me, neuk me nu! Haar woorden klinken meer een meer als bevelen maar dat vind ik hoegenaamd niet erg.
Ik ga achter haar staan en geef met mijn lul een reeks tikjes op haar kutje en clitoris.
“Uhhhh.., uhhh.., uhhh,” jammert ze.

Ik schuif dichter naar haar toe, wrijf de kop van mijn lekkende lul tussen haar gezwollen lipjes en plaag haar natte kutje door de spleet van haar kruisloze slipje. Ze begint nog luider te kreunen en haar hoofd valt op het bed. Ze kromt haar rug en ik schuif mijn pik in haar wachtende, verlangende kut. Het plotselinge binnendringen doet haar gillen, en haar lichaam trilt terwijl ik haar hard neukt. Ze gaat met haar hand tussen haar benen en al neukend stimuleert ze zelf haar clitje. Deze extra stimulatie trekt haar heel snel over de streep. Al schokkend en hevig kreunend komt ze heftig klaar. Ik heb ook niet veel meer nodig maar nog voor ik kan klaarkomen laat ze zich van mijn lul glijden en rolt ze naar het midden van het bed. Sorry, jij mag nog niet komen! Een cuckje mag pas komen als ik dat wil! Ik voel me vernederd maar laat het niet echt merken. Ik leg me naast haar en kus haar liefdevol.
“Ik sta mega geil en hard, schat,” zeg ik tussen zachte kussen door.
‘Ja dat weet ik maar toch mag je nog niet komen! Geloof me, je geniet hier ook van!
‘Ja, maar toch,’ zeg ik.
‘Schat,’ begint ze, ‘Johan wil me graag neuken. Hij zei vandaag dat het een van zijn fantasieën is dat jij me voor hem in de stemming brengt en dat hij me dan suf mag neuken?’

Ik ga nu naar hem toe om me door hem te laten neuken. Ik heb zijn grote en dikke lul nodig! Jij bent toch te klein geschapen om mij te kunnen vullen zoals hij dat kan. Haar woorden komen hard aan. Ik heb haar net een zalig orgasme gegeven en toch heeft ze nog nood aan de pik van Johan.
“Ik weet het niet…,” werp ik tegen ik, ik …..
Ik wil dat je zegt dat ik me door hem mag laten neuken, dat ik zijn lekkere staaf met mijn kutje mag leegmelken. Zeg het!!!
Mijn verstand wordt uitgeschakeld, mijn cuckgevoelens nemen over :
Ja schat, ga naar hem en laat je door hem neuken en beffen.
En pijpen, ik wil hem ook pijpen!
Ja je mag hem ook pijpen!
Goed zo mijn cuckje! Dankjewel. Ze kust me teder.

Ze rolt van het bed, loopt naar het raam, pakt de jas op en trekt hem aan. Ze maakt de riem vast en geeft Johan een signaal dat ze komt. Zonder nog naar mij te kijken lijkt ze de slaapkamer te verlaten maar als ze in de deuropening komt draait ze zich toch naar mij :
‘Ik hou van je, schat. Je zorgt ervoor dat ik me weer jong, geil en zorgeloos voel.’
‘Ik hou ook van jou,’ mompel ik terwijl ze verdwijnt
Een paar minuten later zie ik dat Johan Anne zijn kamer binnenleidt. Ze ontdoet zich snel van haar jas, net zoals ze eerder deze avond al gedaan heeft. Johan loopt achter haar aan, neemt haar in zijn armen en kust haar nek. Ze draait zich om, legt haar armen om hem heen en hun tongen ontmoeten elkaar hartstochtelijk. Na een korte tijd verbreekt ze de kus, pakt Johans hand en leidt hem naar het bed. Ze legt zich op haar rug in het midden van het bed. Al die tijd heeft ze zijn hand vast.

Johan richt zijn blik op mij. En ik zie hoe hij op zijn knieën tussen haar benen plaatsneemt. Hij kleedt haar tergend langzaam verder uit. Enkel haar pumps laat hij aan. Hij kust haar ganse lichaam. Ze sluit opnieuw haar armen om zijn nek en hun lippen vinden elkaar in een hartstochtelijke kus die eeuwig lijkt te duren. Ik kijk het met lede ogen aan maar toch staat mijn lul nog steeds snoeihard. Als de kus eindelijk voorbij is, likt Johan zich een weg naar haar kutje, duwt haar benen uit elkaar en neemt haar clitje in zijn mond. In eerste instantie probeert ze hem tegen te houden, maar hij houdt vol en ze geeft toe dat haar net geneukte en klaargekomen kutje wordt gebeft. Haar hoofd valt achterover op het kussen, haar handen woelen in Johans haar. Aan haar bewegingen merk ik dat hij haar laat genieten.

Binnen de kortste keren, terwijl Johan haar steeds dichter bij een orgasme brengt, beginnen haar benen te trillen. Ze slaat haar in benen om zijn torso net op het ogenblik dat haar lichaam begint te trillen en haar orgasme losbarst. Ik pak onwillekeurig mijn pik vast en begin mezelf af te trekken, terwijl ik getuige ben van de hete scène in de slaapkamer van mijn overbuur. Ze duwt haar rode hakken in zijn rug en houdt zijn mond op haar kutje terwijl haar lichaam blijft shaken. Als haar orgasme is uitgeraasd, vallen haar benen van zijn rug en kust hij zich een weg terug naar haar gezicht.
Hij heft zijn lichaam op en Anne leidt zijn pik in haar. Ze hijgt als hij haar onverzadigbare kutje binnendringt. Ze neuken langzaam en gestaag en kijken elkaar in de ogen. Weer valt het me op wat een uithouding Johan heeft. Hij neukt haar op zijn minst een 10 tal minuten zonder dat hij zelf blijkt geeft van klaar te komen. Maar dan richt hij zichzelf op zijn armen en legt haar benen op zijn schouders. Ik besef maar al te goed dat hij haar nu echt heel diep gaat neuken en zo geschiedt. Hij begint haar langzaam te nemen en penetreert haar maximaal. Ik kan zien dat Anne nog een keer klaarkomt als hij zijn tempo verhoogt. Haar derde orgasme van deze avond is voor Johan het sein om zijn zaad diep in haar te lozen. Ik zie hem stuiptrekkingsgewijs zijn ballen in haar nauwe kutje ledigen. Ze komen beide stilaan terug op de wereld en hij laat haar benen zakken en gaat naast haar liggen. Na een paar minuten knuffelen stapt Anne uit bed, loopt naar het raam, werpt een kus naar mij en ze trekt de gordijnen dicht.

‘Wat ben je aan het doen?’ denk ik in paniek, terwijl ik een nerveuze spanning in mijn ingewanden voel ontstaan. Ik loop heen en weer aan het raam. Mijn ballen en pik doen pijn. Ik probeer door de gordijnen te kijken. Ik heb het niet meer! Dit had ik niet zien aankomen. Minuten verstrijken …. Dit hoort toch niet bij ons spel? Ofwel? Mijn telefoon pinkt. Vliegensvlug lees ik haar korte bericht. GA OP BED LIGGEN EN BLIJF VAN JE PIKJE!!! Oh nee, aan de overkant gaat het licht uit! Wat gebeurt er daar??? Ten einde raad, volg ik haar bevel op. Liggend op het bed dwalen mijn gedachten af. Ik besef dat ze me helemaal wil cucken. En ongewild geniet ik er nog van ook. Mijn penis staat harder dan ooit. Mijn eikel kleurt licht paars. Ik verlies elk besef van tijd ….. en dan eindelijk hoor ik haar binnenkomen. Haar hakken tikken tergend hard op onze houten vloer.
“Wat heeft ……,” begin ik, maar ze onderbreekt me.
“Zwijg, zegt ze! Ik wil je niet meer horen.

Ze loopt naar het bed, ontdoet zich van haar trenchcoat en schopt haar hakken uit. Ze staat nu volledig naakt voor mij. Haar babydoll kleedje en lingerie heeft ze blijkbaar bij Johan achtergelaten. Ze klimt op bed en komt naast mij liggen. We kussen, tongen en ik proef iets …. Ik onderbreek onze kus. Wat scheelt er vraagt ze? Ik euh, ik … Jij neemt ze het woord, jij proeft het lekkere zaad van Johan. Ik heb hem daarnet nog lekker klaargepijpt en ik heb hem in mijn mond laten spuiten. Haar woorden doen mij pijn en tegelijk winden ze mij ongezien op. In al die jaren dat we seks hebben heeft ze nooit gewild dat ik in haar mond klaarkom en nu, nu heeft haar minnaar dit wel gemogen. Haar minnaar heeft haar mond mogen vullen met zijn zaad.
Kus me en neuk me. Het klinkt niet als een vraag. Ze komt op me zitten en mijn pikje glijdt zonder enige weerstand in haar gevulde grotje. We kussen intensief en weer proef ik het zaad van Johan. Zonder dat ik wil vind ik het lekker en na een paar stoten kom ik heftig klaar. Wat ik op dat moment nog niet weet is dat dit deze avond al de derde zaadlozing in haar kutje is. Johan is niet alleen in haar mond klaargekomen, hij heeft met de gordijnen dicht haar ook nog een tweede maal geneukt en zijn zaad in haar achtergelaten.

Van zodra ze merkt dat ik helemaal leeggespoten ben komt ze met haar lekkende kutje op mij gezicht zitten. Ik weet wat ik moet doen en begin als een gek haar driedubbel volgespoten grotje proper te likken. Anne kreunt en prevelt ja ja ja. Lik me proper, zuigt het zaad eruit. Claim jouw hotwife terug! . Ik lik en slik ontzettend veel zaad in combinatie met haar lichaamssappen. Jij bent voor altijd mijn cuck. Oh hij heeft me nog zo lekker geneukt en volgespoten met de gordijnen dicht. Zijn pik is zo lekker dik en lang, hij neukt me zoveel beter dan jij. Zijn zaad is zo lekker. Ik hoor het allemaal in een soort van trance aan. Toch besef ik dat ze bezig is om zichzelf naar een orgasme te praten. En dat gebeurt ook. Na een paar minuten slikken en likken voel ik dat ze begint te schudden. Ze knijpt in haar harde tepels en met een luide kreun neemt een hevig orgasme haar lichaam in bezit. Minstens een minuut lang blijft ze shaken. Ik krijg haast geen adem meer wat ze zit vol op mijn gezicht. Gelukkig rolt ze van mij af.
Nahijgend en nagenietend ligt ze naast mij. Het duurt zeker tien minuten vooraleer ze de kracht heeft om iets te zeggen. Dit is met grote voorsprong de meest geile en meest bevredigende dag uit mijn leven. Zoveel orgasmes, ik ben de tel kwijt! Dankjewel daarvoor!
Ik weet het allemaal niet zo goed. Ik ben gewillig in de rol van cuck gerold en heb er zelf voor gezorgd dat de oude hotwife gevoelens van Anne terug zijn. En dat ze zich hier bijzonder goed bij voelt is overduidelijk.
Het valt haar op dat ik niet meteen iets terug zeg.
Wat scheelt er? Ben ik te ver gegaan? Ze richt zich op en ik zie een traan in haar ogen verschijnen.
Ik smelt, ik smelt voor deze vrouw, de vrouw van mijn leven. Ik hou van je, prevel ik en nee je bent niet te ver gegaan. Ik gun jou dit genot. Ik was alleen effe van mijn melk toen je de gordijnen dicht deed.

“Ik heb alleen de gordijnen dichtgedaan, omdat ik niet wilde dat je mij aan Johans lul zou zien zuigen vlak voordat ik thuiskwam. Ik wou niet dat je zag dat ik hem in mijn mond ging laten klaarkomen
‘Toen je de gordijnen sloot werd ik echt zenuwachtig. Ik had het niet meer.
“Het spijt me, schat. Ik wou dat het een verrassing was, ik wou dat je hem in mijn mond proefde. En ja het wondt mij extra op om dit door hem te laten doen terwijl jij dit nooit gemogen hebt en je het ook nog eens niet kon zien. Ik besef dat dit wel pervers van me is maar ik kon het niet laten.
Zou je het opnieuw doen?
Eerlijk, ik denk het wel.
Hij begon met jou te beffen. Ik had je nog maar net geneukt. Mocht ik daarom niet in je klaarkomen?
Ja, hij had me dat deze namiddag gevraagd. Hij wou mij graag beffen nadat jij mij geneukt had. Maar inderdaad zonder jouw zaad in mijn grotje. “Het was zo ondeugend toen hij mijn poesje likte nadat jij mij had geneukt. Hij duwde zelfs zijn tong in mijn kontje. Heerlijk, echt heerlijk Ik wilde eerst niet dat hij het deed, maar daarna wilde ik niet dat hij ermee ophield. ”
Je hebt echt genoten he.
Zalig het was zalig, heel de avond was zalig. Allemaal dankzij jou. Allemaal dankzij mijn cuck. Wil je voor altijd mijn cuck zijn?
Ja, dat wil ik zeker. Ik hou zielsveel van je!
En ik van jou!

We gaan lepeltje lepeltje liggen en vallen in een diepe slaap.
De volgende twee jaar blijft onze cuckoldrelatie met Johan bestaan. Hij komt regelmatig bij ons thuis en neukt Anne in ons bed terwijl ik toekijk, soms ben ik er zelfs niet bij en vertelt Anne me nadien hoe ze door hem gepaald werd. Af en toe blijft Johan zelfs slapen en hebben ze in de ochtend seks. Ik ben dan meestal al naar mijn werk en krijg van haar een fotootje van haar gevulde kutje of mondje. Anne en hij gaan regelmatig naar het winkelcentrum en ik laat hen met mijn goedkeuring samen winkelen voor lingerie, jurken en schoenen, vaak uitgekozen door Johan. Nadat ik heb ingestemd, laat ze hem haar zelfs in het openbaar kussen, maar meer niet. Johan probeert haar op een keer te overtuigen seks te hebben in een kleedkamer, maar ze weigert dit en zegt hem dat dit nooit zal gebeuren. We zijn het er beiden over eens dat dit een stap te ver zou zijn. Ze is altijd openhartig over wat ze samen doen, lijkt nooit iets te verbergen, en ik vertrouw erop dat ze geen dingen achter mijn rug doet.

Ettelijke keren heb ik haar proper gelikt nadat Johan haar kutje gevuld heeft. Elk op zijn manier genieten we hiervan. Ze laat hem zonder problemen haar mond volspuiten en ik kick er zelfs op om zijn zaad in haar mond te proeven. Anne geniet van haar minnaar en elke dag straalt ze. We houden intensief van elkaar omdat we er in slagen om liefde en seksueel genot gescheiden te houden. Maar dan komt de dag dat Johan verhuist. Hij moet voor zijn werk voor 5 jaar naar het buitenland. Anne is er aanvankelijk kapot van maar heeft er uiteindelijk vrede mee. Als ik opper dat we misschien moeten uitkijken naar iemand anders reageert ze met een simpele : we zien wel.
Johan heeft ondertussen een 3tal maanden geleden het appartement verlaten. Er woont nu een ouder echtpaar van achter in de zeventig. Wij houden onze gordijnen meestal gesloten, en zij die van hen.
Een jaar later, op een zaterdagnamiddag na het shoppen komt Anne met een big smile op haar gezicht de woonkamer binnen … Ik heb vandaag een leuke man ontmoet ….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7500 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “We lieten ons gaan – deel 4 (slot)”

  1. Mooie afsluiting van dit hoofdstuk met een goede opening voor een nieuwe reeks. Eén waarbij Anne nog wat stapjes verder gaat. I can’t wait. Het zou toch mooi zijn om een film te zien van een dergelijk verhaal.

Plaats een reactie