BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 5

Nadat we onze huisregels hebben opgesteld ben ik met Chen-li naar boven gegaan omdat ze zó sip keek, ze had even behoefte aan aandacht. Eenmaal op mijn bed barstte ze in tranen uit en toen ze wat tot bedaren kwam konden we even praten.

‘Wat is er nou mis meissie?’ vraag ik haar. Chen-li snikt nog even wat na en vertelt dan dat ze zich in Nederland zo eenzaam voelt tot nu toe. En nu ze ziet hoe wij met elkaar omgaan beseft ze dat pas goed en ze vraagt me of ik haar ook zo aandacht wil geven als ik nu aan Hannah gaf. ‘Heb je wel goed begrepen wat voor soort aandacht ik haar gaf?’ vraag ik met een grijns. Chen-li antwoordt: ‘hey Frans, ik ben dan wel klein uitgevallen maar echt niet achterlijk hoor.’ Whow, niet op d’r mondje gevallen dus. Nou, die aandacht geef ik haar graag: ‘Ik snap ’t en tuurlijk Chen-li, doen we! Zo meteen moet ik naar school maar als ik straks terug kom nemen wij samen even wat tijd, oké?’ Chen-li knikt blij en we gaan weer naar de anderen toe.

Ricky, Tim en Lara arriveren

‘Hé jongens, Marie en ik zijn zo meteen naar school. Peter en Lotte, gaan jullie vanochtend Ricky en Tim ophalen?’ Peter en Lotte knikken en dan peddel ik met Marie achterop m’n oude brikkie richting school, ze pakt me weer eens lekker ouderwets bij mijn middel vast. We praten volop over de dingen die ons bezig houden, we moeten oppassen dat we elkaar niet te weinig spreken met al die gastjes in huis, merk ik. Als we aan het eind van de ochtend terugkomen zien we tot onze verbazing dat niet alleen Ricky en Tim er zijn maar ook een meisje, ze stelt zich heel verlegen voor als Lara. Peter ziet onze reactie en vertelt dan dat Tim zijn zusje inmiddels ook thuis is weggelopen en of ze hier erbij mag komen. Wat Marie en mij betreft is het príma: ‘welkom Lara, en jullie natuurlijk ook jongens’ zegt Marie. Ze hebben zich alle drie al lekker gedoucht en zitten een stapeltje boterhammen weg te werken, tjonge, al die kids komen toch steeds weer slonzig en uitgehongerd aan, goed dat we dit zo kunnen doen. De jongens hebben zich al aardig gesetteld, ze praten en lachen volop mee, maar Lara is een heel sneu en timide meisje, zit alles een beetje ingedoken op zich in te laten werken. Ik kijk Marie aan en geef dan een seintje dat ze misschien wat aandacht aan haar moet besteden, Marie geeft een knipoogje als reactie, komt wel goed dus.

Ik eet ook wat en kijk dan Chen-li aan, ze snapt me en komt me achterna als ik de kamer uitloop. Eenmaal op de kamer van Marie en mij klemt ze zich direct tegen me aan, ik sla mijn armen om haar heen, til haar wat van de grond en geef haar een dikke hug. Ohw, wat een klein licht meisje zeg, toch al zeventien jaar maar dat zou je dus niet zeggen. Behalve in haar reactie, haha, ze gaat er vol voor, ze klemt haar benen stevig om mijn heupen. Ik heb haar zo hoog opgetild dat onze gezichten op dezelfde hoogte zijn en ze kust me vol op de mond, wurmt al snel haar tongetje naar binnen. Nou, ze maakt direct héél duidelijk welke aandacht ze wil en die kan ze krijgen…

Chen-li

We kussen even en dan breng ik Chen-li naar het matras , houd haar in zithouding en help haar haar truitje en hemdje uit te trekken. Haar behaatje gaat er achteraan en wat ik tevoorschijn zie komen is zó ontroerend, twee mooie puntige tietjes met kleine donkere tepeltjes, klein en fijn zeg maar en vooral geil. Dan duw ik haar zachtjes achterover, trek eerst haar schoenen en sokken uit en knoop vervolgens haar broek los. Chen-li tilt haar billen wat op zodat ik haar broek uit kan trekken, haar slipje meteen meenemend. Wat een mooi meisje, klein, heel slank, mini-tietjes, lang gitzwart haar en een beetje een gespannen maar óh zo lief Aziatisch gezichtje. Maar, wat ik ook weer zie is een bosje haar rond haar kutje, op pornosites zie ik dat wel vaker bij de meiden uit die landen. En echt, daar kan ik helemaal niet tegen, ik ben zeg maar voor ontbossing van het menselijk lichaam, alles vanaf de nek naar beneden.

Ik vraag Chen-li of ik haar kaal mag scheren en een beetje verlegen knikt ze ja. Ik haal Marie haar scheerspulletjes weer, kniel tussen Chen-li’s benen, zeep het heuveltje in en scheer haar eerst daar mooi glad. Ik neem er de tijd voor want ik zie wel dat ze het spannend vindt, ze moet er even aan wennen. Als dat klaar is spreid ik behoedzaam haar benen zo ver mogelijk, Chen-li vindt dat duidelijk nóg spannender. Als haar benen ver genoeg open zijn buig ik me voorover, mijn gezicht naar het hare brengend. ‘Hé meisje, wil je dit niet?’ vraag ik haar zachtjes. Maar Chen-li knikt heftig van ja maar zegt ook dat ze het eng vindt, om zich zo bloot te geven en om zich zo intiem te laten bekijken. En dan, heel zachtjes: ‘ik ben nog nooit met een jongen naar bed geweest, doe je voorzichtig?’ Och dat schatje, ik pak haar gezicht beet, geef overal kusjes en zeg dan ‘ben maar niet bang Chen-li, ik doe heel rustig aan en zeg het als iets je niet bevalt, ik stop dan meteen.’ Ze lacht lief en als reactie opent ze haar benen zo ver mogelijk, haar poortje gaat open.

Ik doe een kussen onder haar bekken, zet haar voeten tegen mijn schouders en zo is ze maximaal geopend om overal goed bij te komen. Eerst bekijk eens even goed de ingang naar haar schatkamertje, wat klein en fragiel allemaal, gewoon aandoenlijk om te zien. Voorzichtig steek ik een vinger tussen haar kutlipjes en beweeg hem ertussen zachtjes omhoog tot ik haar klitje aantik. Chen-li’s buikje schokt en siddert en er ontsnapt haar ook meteen al een kreuntje. Nou, dit is óf bangigheid óf ze staat op scherp en is hier ernstig aan toe, we zullen zien.

Met de schuimkwast van Marie zeep ik het hele gebied rond Chen-li’s kutje in, tot en met haar kontgaatje, en ik tease haar door wat extra op en neer te gaan met de kwast, ze kronkelt van genoegen. Voorzichtig scheer ik al het haar weg rond haar kutje, met extra veel zorg voor haar kutlipjes. Ik trek ze wat open zodat ik er goed bij kan met het mesje, geniet even van de roze toegang naar haar lijf en scheer ze dan ultraglad. Vervolgens verder naar beneden en ook rond haar kontgaatje ziet ze er even later mooi verzorgd uit. Ik was haar met een washandje, droog alles goed na en benut dat ook om Chen-li verder op te geilen, ze kronkelt onder alle aanrakingen en ondertussen komen er van die typisch Aziatische, bijna kinderlijke kreuntjes. Met massageolie wrijf ik haar daarna goed in en dat is dit meisje er klaar voor.

Ik zet de scheerspullen weg, kleed me helemaal uit en ga tussen Chen-li’s benen liggen. Ze spreidt ze zo ver mogelijk, zodat ik mijn al lang stijf staande paal voor haar schatkamertje kan brengen. Voorzichtig steek ik mijn ‘sleutel’ in haar poortje, duw me iets naar binnen maar voel direct al dit ze extreem nauw is. Tjonge, als ik zo de omvang van mijn paal zie en dat zou dan allemaal bij haar naar binnen moeten, ik weet het niet hoor. Sterker nog, het is zo’n klein en lichtgewicht meisje, als ik haar eenmaal aan mijn pik gespiesd heb kan ik haar bij wijze van spreken er mee optillen, wat een lichaampje. En echt, ze maakt me zó geil, ik zei het al vaker, ik val op skinny en dan nog eens zo’n petiterig meisje, wohw, uitkijken dat ik niet nu al klaarkom.

Chen-li moet wennen

Zachtjes duw ik door en ik zie aan het koppie van Chen-li dat ze op het ergste voorbereid is. Ik vraag of ze het over wil nemen door op me te komen maar dat is niet de bedoeling. ‘In ons land mag je de ontmaagding door een man niet van hem afnemen, hij moet trots blijven op zichzelf’ vertelt ze. Tja, ieder land zijn gewoontes, daar gaat-ie dan. Ik duw me verder in dat krappe tunneltje en mijn pik is er nog maar net met de volledige eikel in als ik al een hindernis voel, het vliesje. Chen-li reageert er ook op, een beetje verkrampt, ik voel haar kutje knijpen rond mijn pik. Ik weet inmiddels uit een beetje ervaring dat ik dan meteen het beste maar even flink moet doorzetten, dus ik trek me wat terug en ram me dan ineens Chen-li’s lijf in. Het lukt meteen maar het effect is helaas ook dat ik tot de wortel van mijn pik in haar schiet en heb bijna het gevoel dat ik bij haar keel weer naar buiten kom. Chen-li heeft het op een gillen gezet en ik leg snel een hand op haar mond, dadelijk komen allerlei hulptroepen aansnellen. Ik zie wel dat ze pijn heeft, trek me een behoorlijk stuk terug en houd me dan verder heel stil in haar.

Marie moppert ook wel eens over de lengte en dikte van mijn pik, dat het pijn doet en het klopt, mijn staaf mag er zijn. Lotte en Hannah hadden weer nergens last van, bij hen paste ik goed, maar bij dit meisje ben ik een tikje doorgeschoten, ik denk dat ik haar baarmoedertje er meteen bij heb genomen. Langzaam komt Chen-li weer tot rust, het went merk ik aan haar. Ik weet echt niet wat ze kan hebben en draai me daarom met haar om, zodat ze op mij komt te zitten. ‘Het lijkt me beter als jij zelf kan bepalen hoe diep ik in je kom want ik wil je geen pijn doen, Chen.’ Ze kijkt een beetje benauwd maar begint dan toch zachtjes te bewegen, met mijn pik voor iets minder dan de helft in haar. Niet normaal zo strak als dit meisje is, net zo klein van binnen als buiten, lijkt me.

Maar dan staat me toch een verrassing te wachten want langzamerhand neemt ze me toch steeds dieper in zich en we komen zelfs zó ver dat mijn pik op een paar centimeter na helemaal in haar verdwenen is. Het is Chen-li aan te zien dat het haar wat kost want de druppeltjes zweet verschijnen op haar voorhoofd, maar ze duwt dapper door. ‘Hé meissie, doe maar rustig aan, het is geen wedstrijdje’ zeg ik haar, en Chen-li schudt haar hoofd, dat het dat ook niet is. Ze schuift haar krappe contactdoosje langzaam over mijn laadpaal heen en weer en ik zie hoe ze verkent wat er mogelijk is en haar beleving gaandeweg omslaat, van een beetje angstig en pijnlijk naar ietsje meer genieten, dit gaat de goede kant op. Terwijl ze haar bewegingen wat opvoert komen haar tietjes ook tot leven, de tepeltjes waren al wel mooi stijf maar door het wippen beginnen ze nu ook mee te bewegen, hoewel, amper, want het zulke strakke borstjes, die gaan niet hangen al had ze het graag. Verlekkerd neem ik ze in mijn handen en masseer ze langzaam, af en toe haar tepeltjes tussen mijn duim en wijsvingers knedend, ik zie hoe het Chen-li opwindt.

En gelukkig, ik ging ervan uit dat ze van de spanning en de pijn voorlopig niet klaar zou kunnen komen maar ik voel hoe haar kutje zich wat strakker om mijn pik spant en zie haar buikje al wat trillerig en schokkerig worden. Met haar ogen dicht neemt haar tempo op mijn staaf toe en ik zie hoe ze steeds harder ‘galoppeert’ richting klaarkomen en als het zo ver is lijkt het alsof dat ieniemieniemeisje in een orkaan terecht komt. Ze wordt druipnat van het zweet, beweegt hard schokkend op mij op en neer en dan die kleine gilletjes, zo zeg, wat heel anders weer dan mijn zusje of de beide andere meiden. Genieten, ik houd me in en laat haar haar goddelijke gang gaan op me, mijn tijd komt wel weer. Als ze eindelijk wat tot rust komt trek ik Chen-li tegen me aan, beweeg een paar keer in haar en merk tot mijn verbazing dat ik inmiddels tot mijn wortel in haar ben geschoven zonder dat ze een kik heeft gegeven. Dat geeft me dan toch weer zo’n kick dat ik nu ook even ‘moet’.

Ik til Chen-li van me af, leg haar op haar rug, spreid haar benen maximaal door ze omhoog te tillen en ver uit elkaar te stretchen. Ik plaats mijn knieën aan weerszijden van haar billen, zet mijn pik voor haar kutje en beuk me dan all the way tot de wortel van mijn pik in haar. Uit voorzorg heb ik snel even mijn hand op haar mond gelegd en dat is maar goed ook, wat kan die meid gillen zeg. Nou, ze doet maar want dit is nu toch echt even mijn feestje. Ik paal haar of mijn leven ervan afhangt, hoe het komt weet ik niet maar dat kleine smalle lijf windt me weird op, het is net of ik haar totaal wil opvullen en uitwonen. Ik ram en beuk haar en drijf mijn staaf steeds weer zo diep mogelijk in haar, terwijl ik zie hoe ze helemaal van de wereld raakt en weer begint klaar te komen. Dat stimuleert mij haar nog harder te neuken en jaag mijn paal steeds weer zo diep mogelijk in haar, spies haar aan mijn staaf alsof ik haar aan het spit wil rijgen. Omdat ik voel dat mijn ballen zich alweer volop klaarmaken om mijn zaad dit meisje in te sturen begin ik haar nog een tandje hoger te palen, ze zal vandaag tijdens het lopen absoluut weten dat we dit feestje samen hebben gevierd. In een soort trance beuk ik maar door in haar, dat kleine lijf inmiddels all-over met het mijne bedekkend en dan is het zo ver, ik spuit mijn zaad diep in haar, volgens mij linea recta haar baarmoeder in. Onze lijven tegen elkaar geklemd en samen na hijgend komen we tot rust, heerlijk was dit…

Ons verdienmodel

Het is een paar dagen later. Eergisteren heb ik voor mijn gevoel voor weken in het voren geneukt, eerst met Hannah, later met Chen-li, kapot was ik. De afgelopen nachten heb ik weer lekker ouderwets lepeltjes tegen Marie aan gelegen, ze heeft nog wel wat met haar kontje tegen mijn pik aan geprobeerd maar ik kon niks meer klaarmaken. Uiteindelijk kreeg ze me halfstijf gemasseerd en schoof ze mijn pik met wat moeite in haar doosje en neukte ze zichzelf zo klaar maar ik liet het maar over me heen komen. Tot mijn verrassing zag ik ondertussen naast ons Peter en Lotte in de weer, die hebben blijkbaar ons voorbeeld gevolgd om het als zus en broer met elkaar te doen. Zo zeg, die gastjes hebben de smaak te pakken gekregen zeg, ze neukten elkaar zó het heelal in, iedereen lag mee te genieten van het gekreun en gegil, dat wordt nog wat als we een keer allemaal tegelijk losgaan. De nieuwe jongens beginnen al wat naar Chen-li en Hannah toe te trekken, dat zal niet lang meer duren voordat ze wat met die meiden gaan beginnen. Alleen dat meisje Lara is nog heel teruggetrokken. Ik begreep van Marie dat ze net níet door haar vader is misbruikt maar dat het niet veel scheelde, hij werd steeds opdringeriger en daarom vluchtte ze, haar broer Tim achterna. Coach Kees moet maar eens met haar praten, ze heeft duidelijk wat steun nodig die wij haar misschien nog niet kunnen geven.

Vandaag hebben we ‘vergadering’, we gaan plannen maken wie wat gaat doen en hoe we geld gaan verdienen. We zitten met zijn allen in de woonkamer en iedereen vindt het oké dat ik een beetje de leiding neem. Eerst vraag ik iedereen in een eerste rondje eens te vertellen wat de eigen plannen zijn. Ik begin en vertel dat ik eerst mijn school af wil maken en daarna reclame en marketing wil gaan studeren. Ik vind het leuk na te denken over wat mensen bezighoudt en hoe je daar als bedrijf bij aan kunt sluiten. En daarna zegt iedereen eigenlijk wel te willen leren. Marie zit natuurlijk al op school maar omdat alle andere gastjes van huis weggelopen zijn moeten we dus voor hen scholen regelen, iets voor coach Kees.

Verrassende plannen

En toen het geld. We denken met elkaar hardop na wat onze mogelijkheden zijn en natuurlijk is het eerste wat opkomt vakkenvullen en dat soort baantjes. Niks mis mee maar veel levert het niet op, we maken wat berekeningen maar dat wordt toch wel heel krap allemaal. Totdat Lotte heel verlegen suggereert dat we misschien het vierde nog lege huis kunnen gaan gebruiken voor heel andere dingen. ‘Wat dan zoal?’ vraagt haar broertje Peter. Ze komt bijna niet uit haar woorden, hakkelt wat maar dan toch: ‘ik zou wel een webcam willen opzetten, met jou’ zegt ze tegen Peter. ‘Ik heb op internet gezien dat mensen graag kijken naar seks van broers en zussen en omdat wij heel veel op elkaar lijken zien ze dat we niet faken en zou dat best veel op kunnen brengen. Als we dat dan alleen naar buitenlandse providers uploaden worden we hier niet herkend…’ Diepe stilte, Lotte wordt pioenrood. ‘En dan hoef ik niet steeds naar zo’n supermarkt om die klotevakken te vullen’ zegt ze er een beetje gegeneerd giechelend achteraan.

Iedereen valt stil, whow, dat hadden we niet achter dit meisje gezocht. Maar echt, dan is het hek van de dam, blijkbaar hebben we allemaal wel zin om op een geile manier ons geld te verdienen. Peter moest duidelijk even verwerken wat Lotte voorstelde maar is al na een paar minuten enthousiast en tot mijn verbazing sluiten Hannah, Chen-li, Tim en Rickie zich daarbij aan, zij willen ook wel voor de cam. Lotte reageert opgelucht, ze was even bang dat we haar helemaal maf zouden verklaren. En sterker nog, Marie doet er zelfs een schepje bovenop, zij wil zich gaan laten neuken voor geld.

Huh? Heb ik ergens iets gemist? Ze ziet aan mijn reactie dat ik hier niet meteen blij van word. ‘Sorry hoor Frans maar ik vind neuken echt het fijnste wat er is. Ik heb dit mooie lijf niet voor niks gekregen, ik moet er zoveel mogelijk plezier mee maken en van geld verdienen door te neuken gaat het echt niet kapot hoor.’ Oké! Iedereen zit haar met de mond open aan te kijken, dat is nog eens een statement van zusje. Naja, ergens heeft ze wel gelijk. ‘Kan wel zijn Marie, maar stel dat je allerlei engerds op je krijgt, dat wil ik echt niet hoor,’ reageer ik uiteindelijk. ‘Tuurlijk, bezorgd broertje Frans weer. Ik heb hier toch vier mannen? We moeten maar iets verzinnen dat jullie die klanten eerst checken, waar heb ik jullie anders voor, behalve dan om af en toe ook mee te neuken als ik even geen klanten heb?’ De andere jongens lachen hartelijk en dan doe ik ook maar mee, maar ben toch wel een tikje bezorgd over mijn zusje.

‘En jij Frans, wat ga jij doen?’ vraagt Marie. Nou ja, na dit gedoe van zojuist heb ik eigenlijk ook best een heftig idee, vooruit maar met de geit. ‘Ik zit te denken aan ‘Rent-a-date’.’ Vraagtekens bij iedereen. ‘Ik wil me verhuren als date, voor meiden of jongens die een feestje of iets op hun werk hebben maar niemand kunnen meenemen. Volgens mij is daar een markt voor. En als ze meer willen, ‘happy ending’ zeg maar, kan dat ook maar dan wel ’t dubbele tarief.’ Weer valt iedereen stil en dan komt Marie uit de hoek: ‘Whow broer, over mij doe je moeilijk en zelf ga je ook gewoon hoereren. Of heet ’t dan gigolo-en?’ Iedereen schatert het uit en dan gaan we los, de geile verdienmodelletjes vliegen in het rond. Het is duidelijk, we gaan geen schappen vullen. En we zijn het eens, dit is dan meteen ook regel 10: we verdienen ons geld op een leuke manier.

Als alle hilariteit een beetje over is maken we plannen. We gaan het vierde huis opknappen, de grootste kamer wordt studio voor de seks-cam, gelukkig is er nog behoorlijk wat van het gemeentebudget over en kunnen we goede spullen kopen. De twee andere kamers worden ingericht om met klanten te neuken. De woonkamer wordt een soort ontvangstruimte en achter een doorzichtige spiegel kunnen we mensen screenen om te checken of we ze doorlaten of met een paar man er weer uitwerken. We spreken nog af dat ik via social media reclame ga maken voor klanten voor Marie. En natuurlijk voor mezelf, om mij in te laten huren als betaalde date, ik denk echt dat daar heel veel vraag naar is. De anderen kletsen nog een tijdje na en zelf ga ik even naar de eetkamer, bellen met coach Kees, hij belooft morgen langs te komen om scholen of studie voor iedereen te regelen.

Lara

Op de een of andere manier heeft het praten over ons verdienmodel veel geiligheid losgemaakt, als ik terugkom in de woonkamer hangt er een lacherige maar ook broeierige sfeer, de hormonen hebben duidelijk een stevige wake-up call gekregen. Het duurt dan ook niet lang voordat de eersten richting slaapkamer gaan, ik zie Marie en Hannah met Ricky vertrekken, tien minuten later heeft Tim Lotte gescoord en Peter heeft geloof ik zijn oog laten vallen op Chen-li.

Ik blijf nog even chillen, samen met Lara. Hoewel, die chilt niet erg, het huilen staat haar nader dan het lachen. Ik ga naast haar zitten, sla mijn arm om haar heen en vraag ‘wat is er toch Lara?’ En dan komen de traantjes los, of eigenlijk meer een vloedgolf, zeg maar. Ze maakt niet veel geluid maar niet normaal zoveel water als er uit die treurige ogen komt.

Ik probeer haar zo goed mogelijk te troosten. En als haar tranen wat opdrogen: ‘weet je Lara, misschien is het beter om ook naar bed te gaan. Vind je het fijn om naast me te liggen? Ik beloof je dat er niets gebeurt wat je niet wilt maar het lijkt me beter voor jou om eens lekker tegen iemand aan te liggen.’ Lara richt haar mooie blauwe ogen op mij en kijkt me eens goed aan, alsof ze probeert in te schatten of ik te vertrouwen ben. En dan knikt ze dat ze dat ook wil. Ze verdwijnt naar de badkamer, ik heb eerder mijn tanden al gepoetst en duik alvast in bed, voor de zekerheid maar even met een shirt en boxer aan, om Lara niet af te schrikken. Om mij heen is het al groot bal, Ricky is als beleg beland tussen Marie en Hannah, Tim ligt te tongen met Lotte en Peter en Chen-li hebben zich helemaal onder een dekbed verstopt, ik zie van alles bewegen maar geen idee wat die uitspoken.

Als Lara binnenkomt in haar nachtponnetje zie ik dat ze schrikt van alle activiteiten, snap ik wel, dat meisje is nog niks gewend. Ik sla mijn dekbed op en als ze ziet dat ik ook kleding aan heb is ze wat gerustgesteld en komt naast me liggen, maar wel veilig met de nodige ruimte ertussen. Ik gun haar even een paar minuten om te wennen maar ga dan op mijn zij liggen om haar aan te kunnen kijken. Heel zachtjes aai ik haar over haar mooie blonde haren en zeg dan: ‘weet je Lara, ik denk dat Marie en ik eenzelfde soort thuis hadden als jij en Tim. Ouders die er niet voor je zijn, eigenlijk je leven alleen maar kloterig maken en dan moet je het helemaal alleen zien te rooien.’ Ocharm, ik zie dat de traantjes alweer opkomen. Ik geef haar een zoen op een van haar wangen en lik wat tranen weg, Lara reageert door zich tegen me aan te drukken. ‘Onze hele jeugd kwam Marie bijna iedere nacht bij me uithuilen, dus schaam je maar niet hoor’ fluister ik. En dan drukt ze zich nog steviger tegen me aan en zo liggen we een tijdje heerlijk warm tegen elkaar aan, wat mij betreft is het goed zo.

Maar het lijkt erop dat Lara andere plannen heeft. ‘Frans, ik vind je lief, ik zou graag bloot tegen je aan willen liggen, mag dat?’ Ik kijk haar aan en zeg ‘Hé meisje, voel je nergens toe verplicht hoor. Als iedereen om ons heen ligt te rommelen hoeven wij dat niet ook te doen hoor, vrijheid blijheid!’ Als antwoord gaat Lara zitten en trekt ze haar ponnetje over haar hoofd waarna haar mooie lange blonde haren als een waterval weer omlaag komen. Ik zie haar tietjes, best wel groot al voor een meisje van nog maar net zestien, met op de topjes met kleine roze tepeltjes. Als zij zo dapper is kan ik niet achterblijven en in no-time liggen we weer tegen elkaar aan, maar nu lekker bloot.

Dit keer lig ik op mijn rug en is Lara op haar zij gaan liggen, ze heeft zich stevig tegen me aan geklemd. ‘Weet je Frans, mijn vader heeft de laatste maanden zó vaak geprobeerd seks met me te hebben. Altijd zette ik het op een gillen maar mijn moeder deed of ze niks hoorde, iedere keer kwam Tim aanrennen om me te ontzetten. Maar moet je nagaan, die jongen is nog geen jaar ouder dan ik, op een gegeven moment kon hij er niet meer tegen en is hij hem gesmeerd. Vanaf dat moment kwam mijn moeder iets meer voor me op maar ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat mijn vader me te grazen zou nemen. Daarom ben ik ook weggelopen en echt, ik ben zo blij dat ik nu bij jullie ben. Maar het is wel heel erg vreemd allemaal hoor.’ Als antwoord geef ik haar een kusje, wat heeft dit meisje al allemaal moeten doorstaan, sneu hoor.

Tijdens het praten is Lara’s hand wat over mijn lijf gaan dwalen en ohw, dat kan ze beter niet doen want mijn hormonen liggen ook op de loer om aan de slag te gaan. ‘Lara, echt, dit hoef je niet te doen hoor, voor mij is knuffelen genoeg.’ ‘Weet ik Frans maar ik wil graag je lijf een beetje verkennen, ben nog nooit met een jongen geweest, mag dat?’ Nou, zeg dan maar eens nee. Langzaam fladdert Lara’s hand over mijn borst en steeds wat lager, richting mijn buik en mijn pik die daar natuurlijk alweer op wacht staat, ’t zal eens niet. Lara voelt op een gegeven moment ook dat ik er al stijf en wel klaar voor ben en als reactie moet ze zachtjes giechelen. Voorzichtig legt ze haar hand op mijn pik en aait er wat overheen. ‘Die is groot Frans, is dat bij alle jongens hetzelfde?’ Zo, echt nog een bleu meisje. ‘Weet ik niet Lara, Marie zegt altijd dat ik wel een grote pik heb maar ik loop mezelf niet overal te vergelijken, maakt me niet zoveel uit eigenlijk.’

Zachtjes begint Lara mijn pik wat te kneden en als antwoord omvat ik zachtjes een van haar tietjes, heerlijk stevig en toch fluweelzacht voelt dat aan, ik merk hoe Lara wat huivert en zich dan nog steviger tegen me aandrukt. Ik heb echt geen idee hoe ver dit meisje wil gaan, ik laat graag het initiatief aan haar. Maar als ze op een gegeven moment op me klautert, met haar benen gespreid langs de mijne, wil ik toch weten wat de bedoeling is. ’Ik wil je graag je lijf onder het mijne voelen Frans, mag dat? ‘Zeker mag dat, welkom op mijn godenlijf, jongedame, it’s all for you.’ Ze giechelt weer wat en gaat dan lekker close op me liggen, ik voel hoe haar kutje wat tegen mijn pik aan schuurt maar daar blijft het verder bij. We knuffelen een tijdje maar dan vrij snel valt Lara als een blok op mij in slaap.

Heel lief en aardig natuurlijk maar ze heeft me toch wel een beetje opgewonden en om me heen hoor ik steeds heftiger geluiden. Voorzichtig laat ik Lara van me afglijden, stop haar warm in en tijger zo zachtjes mogelijk richting Hannah, Marie en Ricky. Ik zie namelijk dat Hannah een beetje ‘werkloos’ ligt toe te kijken hoe Marie door Ricky geneukt wordt en misschien heeft ze dus even tijd voor mij. Nou, dat blijkt wel, als Hannah mij ziet bespringt ze me zowat. Ze gaat op haar rug liggen, spreidt haar benen wijd en trekt mij ertussen. Ik zet mijn pik voor haar tunneltje en met een diepe zucht schuif ik me tot het totale einde in haar paradijselijke zachte warme nauwe heerlijkheid, kortom: heerlijk! Hannah klemt zich als een pasgeboren aapje aan me, slaat haar armen en benen om me heen en zo raken we samen innig verbonden in een fijne oerdans van onze op en in elkaar bewegende lijven. Ze voelt heerlijk strak om mijn staaf, die ik met liefde steeds weer diep in haar drijf, ondertussen haar beauties van tietjes strak tegen mijn borstkas plettend. Al gauw komt Hanna voor het eerst klaar en daarna houdt ze dat wel even vol. Bij mij bouwt het ook al snel op en veel eerder dan me lief is spuit ik mijn zaad in Hannah. We hijgen samen nog wat na, knuffelen een tijdje en dan ga ik weer richting Lara, ga close tegen haar aan liggen en slaap al snel.

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 7452 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dakloos 5”

Plaats een reactie