BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jan en Renate

Broer Jan neukt zijn zusje RenateJan, 17 jaar, werd wakker met een ontzettend dikke en grote ochtendlul. Hij had weer over zijn, één jaar jongere, zusje Renate gedroomd. Dat gebeurde de laatste tijd steeds vaker sinds zijn verkering uit was. Renate, 1.65 cm, had een prachtig figuurtje, lekkere stevige billen, heerlijke kleine ronde borstjes en een geschoren kutje. Dat had hij al vaak genoeg gezien, want ze waren vrij opgevoed en liepen, alle vier, ongestoord naakt door het huis.

Jan en Renate hadden het goed getroffen, hun vader was een succesvol zakenman en runde samen met hun moeder het bedrijf.

Het was bijna zover, hun ouders zouden een week voor zaken naar het buitenland vertrekken en voor het eerst kreeg Jan de verantwoordelijke taak om op zijn zus en het huis te letten en mochten ze alleen thuis blijven.

Renate had zonder morren ingestemd, ze kon het prima met haar broer vinden en hadden vaak de grootste lol. Ze had de laatste tijd als ze aan het stoeien waren wel gemerkt dat haar lichaam anders reageerde. Ze kreeg af en toe kriebels in haar buik, met als gevolg, een nat kruisje. Ook had ze bij Jan gevoeld dat hij een stijve kreeg als ze bovenop hem zat of over hem rolde. Haar broer was bijna een kop groter en had een goed gespierd lichaam en een mooie lul. Ze had hem nog nooit stijf gezien maar haar ex-vriendje had hem stijf net zo groot als hij slap.
‘s Avonds in bed dacht ze daar even aan terug toen haar vingers haar clitje en lipjes streelden.

De avond voor dat hun ouders zouden vertrekken, werden de afspraken nogmaals doorgenomen.
Daar ze ‘s nachts zouden vertrekken gingen zij vroeg naar bed.
Gelukkig was het zomer en vakantie dus broer en zus wilden nog even het zwembad in wat inpandig was. Snel en zachtjes trokken ze hun zwemkleding aan en doken het heerlijk warme water in. Al snel begint Renate te ravotten en trekt lachend Jan zijn zwembroek naar beneden.

Jan zwemt naakt achter haar aan, trekt het touwtje van haar bikini bovenstukje los en pakt haar van achteren beet. Zijn handen glijden “per ongeluk” over haar borstjes, hij merkt dat ze meteen stijve tepeltjes krijgt. Zijn lul springt automatisch iets op en schampt tegen haar billen. Snel pakt één hand haar broekje en sjort het omlaag en zegt lachend “jij dan ook naakt..”.

Renate voelt hoe zijn sterke armen haar vasthouden en af en toe over haar tietjes wrijven. Ze krijgt het er warm van, ze verzet zich minimaal als hij haar broekje omlaag trekt. Haar handen graaien naar achteren, als hij haar nog strakker vasthoudt voelt ze toch echt zijn half stijve lul tegen haar billen drukken. Dan voelt ze dat hij haar loslaat, ze draait zich snel om, kijkt hem met haar helblauwe ogen aan. Beiden staan elkaar een poosje, een beetje wezenloos, zonder te weten hoe verder, aan te staren. Renate haar hart bonkt in haar borst “zou hij met mij willen vrijen…?” Denkt ze een beetje twijfelend “ik wil hem kussen..zijn lul vasthouden..maar hij is mijn broer” schiet er door haar vertroebelde brein.

Jan kijkt haar aan, hij heeft twijfels. Het liefste zou hij haar vastpakken en lichaam willen strelen. “Hoe zou ze reageren..”. de spanning liep op en tegelijkertijd grijpen ze elkaar vast en kussen elkaar intens. Hun tongen spelen minutenlang met elkaar. Hij voelt hoe haar kutje tegen zijn lul drukt en kneed haar billen met zijn handen. Als hij haar kutje aanraakt hijgt ze “eindelijk..hmmm..wat..lekkerrr..”. Voorzichtig drukt Jan één vinger in haar strakke glibberige kutje.

Renate voelt zijn vinger steeds dieper in haar jeukende pruimpje komen. Haar hand pakt onder water zijn lul vast, maar dan schrikt toch wel even. “Wow, wat groot…”, denkt ze, maar begint hem rustig af te trekken. Ze slaakt een gilletje als hij een tweede vinger in haar nauwe kutje drukt. Hun monden vinden elkaar weer en dempen zo de kreun geluiden. Renate komt joelend klaar en voelt hoe de pik van haar broer, in haar hand, nog iets dikker wordt. Ook hij komt jammerend klaar en spuit dikke stralen sperma in het water.

Even blijven ze zo staan elkaar in de ogen kijkend als Renate nog nahijgend trillerig fluistert, “dat was heerlijk, Jan…” haar handje knijpt nog een keer in zijn nog stijve lul. Zijn vingers spelen met haar stijve tepeltjes als hij antwoord “zeker, zusje…we gaan er een leuke week van maken..” er knipogend achteraan. Ze duiken hun zwemkleding weer op, drogen zich aan de kant snel af en slaan het badlaken om zich heen. Renate draait zich om, drukt haar mond op de zijne en ze kussen elkaar vurig. Als ze zich losmaakt fluistert ze in zijn oor “welterusten en droom lekker..” terwijl haar hand over zijn stijve glijd.

Jan ligt op bed en kan zijn geluk niet op. “Ik heb haar gevingerd”, helaas kon hij haar niet proeven, maar wat graag had hij haar geile kutje gelikt. Hij had wel eens stiekem aan haar en zijn moeders gedragen slipjes geroken en gelikt. Bij die van zijn moeder zat vaak het hele kruisje vol, die van Renate minder maar roken en smaakten zoeter. Hij voelt haar hand in gedachten weer om zijn lul zitten als hij zich aftrekt en komt zwaar hijgend klaar.

Renate probeert in slaap te komen maar haar gedachten dwalen telkens af naar de enorme lul van haar broer. Ze is benieuwd of hij wel zal passen, haar hand graait op haar nachtkastje en pakt haar haarborstel. Ze sluit haar ogen als ze de steel tussen haar lipjes drukt en fantaseert dat het de pik van Jan is. Al snel komt ze wild klaar, laat de steel diep in haar zitten en valt zo in een onrustige slaap.

De volgende ochtend trekt Jan een joggingbroek aan, gaat plassen en loopt naar de keuken. Van Renate is nog geen spoor te ontdekken. Jan bakt wat broodjes af, kookt twee eitjes, zet thee en koffie, pakt wat vleeswaren, legt alles op een dienblad en loopt naar de slaapkamer van zijn zusje. Hij opent de deur en ziet dat Renate, die wakker wordt, bloot op haar dekbed ligt. “goedemorgen, zusje, lekker geslapen?…kijk eens…een ontbijtje..”, zegt hij als hij naast haar gaat zitten met het dienblad op zijn benen.

Renate, kust hem op zijn mond en zegt “wat lief…”. Als het op is, zet hij het dienblad op haar nachtkastje, gelijk streelt haar handje, door de stof, over zijn lul. Hij pakt haar hand vast, kijkt haar aan en zegt “weet je het zeker, zus…we kunnen nu nog stoppen..”. Renate wrikt haar hand los, sjort met twee handen zijn broek over zijn billen en voor ze zijn eikel in haar mondje hapt zegt ze “heeeel zeker..”. Er past maar een klein stukje in haar mond maar haar tong draait rondjes onder zijn eikelrand en haar hand trekt langzaam de rest af.

Jan kreunt het uit; “Jezus,Renate..ga..door..oooo..wat.. lekker”. Hij wil haar poesje proeven en zegt “kom op me liggen..”. Ze stopt even en kruipt met haar kruisje boven zijn gezicht. Jan sluit zijn ogen, hier fantaseert hij al weken over, snuift haar geur diep in zijn longen, steekt zijn tong uit en likt over haar schaamlippen. Hij proeft haar honingzoete sapjes als hij haar lipjes in zijn mond zuigt, zijn pik bonkt tegen zijn buik. Zijn tong zit nu diep in haar nauwe natte tunneltje, kreunend slikt hij haar nectar door.

Renate voelt zijn tong in haar spleetje roeren en over haar clitje strelen. Schokkend komt ze klaar en laat zich voorover zakken. Ze neemt zijn eikel weer in haar mond, ze is bloedjegeil. Nog nooit heeft ze een jongen klaar laten komen in haar mond, maar nu verlangd ze naar zijn sperma in haar mond. Ze wil weten hoe zijn zaad smaakt. Zijn tong blijft haar maar verwennen, ze krijgt het ene na het andere orgasme.

Jan trekt haar billen iets uit elkaar en verlengt zijn lik bewegingen. Hij hoort haar gesmoord kreunen als zijn tong over haar sterretje glijdt. Hij wil volop profiteren van de kans die hem geboden wordt en drukt het puntje van zijn tong haar aarsje in en penetreert haar zo even. Hij voelt een orgasme naderen en waarschuwt zijn zusje. Renate trekt met een plopje zijn pik uit haar mondje en zegt met een geile blik in haar ogen; “kom in mijn mond..ik wil het proeven…je bent de eerste…”. “Ben ik echt de eerste?” vraagt hij en voelt haar ‘ja’ knikken. Dit maakt hem nog geiler, het duurt ook niet lang of hij spuit hijgend, straal na straal in haar mond en drukt zijn mond hard op haar kruisje en likt haar ook nog naar een orgasme toe

Renate voelt de warme stralen tegen haar keel kletsen, ze slikt deze snel en gulzig door, dan verzamelt ze de rest in haar mondje en laat zijn lul uit haar mond schieten. Ze rolt met haar tong zijn sperma door haar mond, “hmmm…lekker..”denkt ze. Als ze nogmaals klaarkomt op zijn tong, slikt ze alles door en begint geil te kreunen.
Voor nu voldaan kruipen ze nog even tegen elkaar aan.

Later op de dag belde hun moeder om te vertellen dat ze veilig geland waren en om te vragen hoe het ging. Renate nam afscheid met de woorden “oké, doe ik. Ik ook van jou..doei..”. Ze liep op Jan af, gaf hem een zoen en zei “die is van mama en ik moest zeggen dat ze van je houd”. Omdat hun huis geheel vrij staat en omgeven is door bossen kunnen ze overal in hun tuin lekker vrij zonnen. Als ze genieten van de warme zonnestralen op hun naakte lichamen vraagt Renate ineens: “heb jij spijt, Jan?”.

Jan denkt even na en antwoord dan; “spijt zeker niet…ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar wat is er verkeerd aan als we het beiden willen…”, “we moeten alleen heel voorzichtig zijn als papa en mama weer thuis zijn”. Hij pakt haar hoofd vast met beide handen en kust haar teder op haar mond. “Ik hou van jou, zusje..” zegt hij, haar in de ogen kijkend. Zacht zegt ze “ik ook van jou” en er rolt een traantje van geluk en blijdschap over haar wang.

Na het eten zitten ze, tot de zon onder is gegaan, buiten met een wijntje. Jan vraagt: “zullen we vanavond in pa en ma’s bed slapen?”. Renate zegt gretig en gelijk “oké..” en lopen naar binnen, richting badkamer. Ze kleden zich uit en als Renate voorover staat om haar tanden te poetsen kan hij het niet laten om achter haar te gaan staan. Zijn half stijve lul wrijft tegen haar kutje, die gelijk reageert en vocht begint af te scheiden.

Renate sluit haar ogen en kreunt zachtjes als ze zijn gevaarte tussen haar benen voelt schuiven. Snel spoelt ze haar mond, kijkt over haar schouder en zegt met een hees stemmetje en rode wangen “hmmm..neem me hier…, wel voorzichtig hoor jan…hij is zo groot..”.

Jan pakt zijn stijve in zijn hand en wrijft zachtjes met zijn eikel tussen en over haar glimmende lipjes. Haar hoofd zakt op haar armen die op de wasbak liggen en ontspant zich. Jan zijn eikel is binnen en voelt haar strakke natte fluweelzachte tunneltje er zich straks omheen sluiten. “God..wat ben je strak…geil zusje van me…” hijgt hij als hij heel langzaam dieper in haar verdwijnt. Wanneer hij voor de helft in haar zit voelt hij dat ze begint te drukken en hoort haar naar adem happen.

Renate is nog nooit zo gevuld geweest en het verrast haar dat het geen pijn doet. Ze weet niet of ze het moet doen maar drukt toch haar kontje verder naar achteren. Weer verdwijnt er een paar centimeter meer in haar, hijgend hapt ze naar lucht. Ze voelt even een klein scheutje door haar buikje schieten als zijn eikel haar baarmoeder raakt, maar die verdwijnt als zijn eikel er in schiet. Ze slaakt een kreet “Ooooh.. Jan…neuk je zus…hmmm…” en geeft zich over aan haar geile gevoelens.

Jan voelt enige weerstand als hij bijna helemaal in haar zit. Hij drukt door en blijft zo even stil in haar zitten, om haar te laten wennen. Hij pakt haar heupen vast en met zijn duimen trekt hij haar perfect ronde billen uiteen en drukt zijn pik nog iets dieper in haar. Haar baarmoeder verwerkt zeker 7 centimeter van zijn leuter, dan trekt hij terug tot alleen zijn eikel door haar kleine opgerekte lipjes vastgehouden worden. Hij neukt haar in een rustig tempo maar wel diep, bij iedere stoot drukt ze haar kutje hard naar achteren.

Renate wordt gek, zo’n intens gevoel had ze nog nooit gehad. Hij raakt elke vezel in haar neukholletje, zijn dikke eikel raakt telkens haar gevoelige plekje. Trillend op haar benen, komt ze heftig klaar, het is maar goed dat hij haar heupen vast heeft, anders was ze door haar knieën gezakt. Zijn paal blijft in haar stoten, wat haar orgasme oprekt. Dan begint hij iets te versnellen en haar harder op zijn lul te trekken. Ze voelt hem verstrakken en kermt “Jaaa Jan…spuit me vol..lieve broer”. Ze voelt hoe hij haar baarmoeder vol spuit met zijn warme zaad en komt dan zelf ook weer klaar.

Jan spuit zijn zak volledig leeg in haar, zijn lul is nog loeihard als hij zich uit haar terugtrekt. Hij streelt en kneed haar billen en tietjes als hij zachtjes zegt: “dat was lekker, schat..”. Renate spoelt haar kutje even onder de douche uit en Jan wast hem in de wasbak en lopen al kussend naar de slaapkamer van hun ouders.

Ze kijken naar elkaar als ze op hun zij in bed liggen. Jan zijn hoofd gaat naar haar borstjes, hij likt, zuigt en knabbelt zacht op haar tepels die gelijk hard worden. Hij is verzot op kleinere tietjes en geniet er volop van. Ze rolt op haar rug om hem meer ruimte te geven. Zijn hand glijdt via haar buik tussen haar benen, die gelijk verder uiteen gaan. Ze voelt hoe hij zijn platte hand op haar kutje legt en er overheen begint te wrijven. Haar sapjes beginnen alweer te stromen. Jan voelt zijn hand nat worden, haalt zijn mond van haar tietjes en zegt glimlachend: “ben je geil??”.

Renate geniet volop en kreunt knikkend “ja”. Ze voelt dat Jan gaat verzitten en een kussen onder haar kontje legt. Als zijn mond haar kutje raakt hijgt ze met een schorre stem “jaah, lik me..lik mijn kut..”. Ze voelt dat er twee vingers in haar gedrukt worden terwijl zijn mond en tong haar stijve en gevoelige clitje bewerken. Haar hoofd slaat ze van links naar rechts op het matras en ze gilt bijna als ze klaarkomt.

Jan pompt zijn vingers stevig in zijn zusje en zuigt zich vast op haar kleine stijve clitje waar hij zijn tong overheen wrijft. Hij trekt zijn vingers uit haar, verplaatst zijn mond en likt al haar sapjes verheerlijkt op. Zijn pik bonkt weer tegen zijn buik als hij rechtop gaat zitten en haar enkels vastpakt.

Renate pakt haar benen in haar knieholtes vast. Ze voelt zich zo erg kwetsbaar maar heeft het volste vertrouwen in haar broer. Hij zet zijn handen naast haar, pakt dan met één hand zijn stijve en richt hem op haar natte kutje. Ze voelt en ziet zijn gevaarte steeds dieper in haar, naar zijn pik hunkerende kutje, komen en haar baarmoeder weer vullen. Als hij diep in haar zit vraagt hij “hoe wil je het, hard of liefdevol..”. Ze opent haar ogen die een beetje glazig staan en zegt met een geile grimas op haar gezichtje: “neuk me hard…ik ben de jouwe..” en sluit haar ogen weer.

Jan begint te stoten en ramt zijn pik in het kleine frêle lichaam van zijn zusje, die met weggedraaide geopende ogen, zijn stoten kreunend van, “zo jaaahg…kom neuk me hard..”, opvangt. De sopgeluiden weerklinken door de kamer die zich tegelijk met de geur van seks vult, die ze beiden in een roes brengt. Het zweet loopt van zijn hoofd als hij na een half uurtje zijn orgasme voelt naderen. Met een laatste krachtsinspanning verhoogd hij zijn tempo nog iets als hij met een oerkreet zijn zak in haar begint te legen.

Renate is al talloze keren klaar gekomen toen ze voor de tweede keer deze avond haar baarmoeder voelde vullen. Klaarkomen lukte haar niet meer, maar er trok een heerlijk gevoel door haar lijfje. Ze was verslaafd geraakt aan zijn lekker dikke en grote neuklat en vele sperma.Haar kutje melkt hem tot de laatste druppel leeg.

Jan trekt zijn verslappende lul uit zijn zusje, drukt zijn mond op haar kutje en begint haar te likken. Hij proeft zijn eigen zaad vermengd met haar sappen en slikt het door. Als hij omhoog komt om naast haar te gaan liggen glimt zijn gezicht. Renate laat haar benen los en kruipt dicht tegen haar broer aan nadat ze zijn gezicht heeft schoon gelikt. Ze kroelen nog even met elkaar en vallen dan in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 22631 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Jan en Renate”

Plaats een reactie