BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen

Gerrit op vakantie bij zijn hete tanteMijn naam is Gerrit en ik woon samen met mijn alleenstaande moeder in Waalre. Ik ben 17 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn vwo opleiding. Mijn moeder, Anna is 44 jaar oud en werkt bij Philips in Eindhoven. Ze moet regelmatig op reis door Europa en meestal zijn dit reizen van twee dagen. Ze verblijft dan overnacht waar ze moet zijn en komt de volgende dag naar huis. Ze heeft dan eten voor me klaargemaakt en in de koelkast staan zodat ik eenvoudig voor twee dagen op mezelf kan passen. Het was net voor de herfstvakantie dat mijn moeder te horen kreeg dat ze voor een volle week naar Azie moest. Mijn moeder sprak mij aan en vertelde dat en zei: ik heb mijn zus in Antwerpen gebeld en jij gaat tijdens je herfstvakantie voor een week naar haar toe. Ik keek haar aan en zei: echt mam? Ze antwoordde: ja echt en ik wil dat je jezelf goed gedraagt daar. Je gaat met de trein vanuit Eindhoven naar Tilburg, daar stap je over en gaat door naar Rozendaal waar je weer overstapt op de trein naar Antwerpen. Je wordt daar opgehaald door je tante Loes. Over 4 dagen vertrek je om tien voor vijf vanuit Eindhoven, dan ben je net na zeven uur in Antwerpen. Ik heb inmiddels een tas voor je ingepakt, het enige wat jij nog moet doen is op de trein stappen.

Vier dagen later stond ik in mijn beste kleren op station Eindhoven en kwam ik iets meer dan twee uur later aan op station Antwerpen centraal. Daar aangekomen keek ik rond om te zien waar mijn tante zou staan. Ik kon me niet herinneren hoe tante Loes er uit zag. Het was jaren geleden dat bik haar voor het laatst gezien had. Ik keek rond en zag een mooie vrouw hetzelfde doen. Ik liep naar haar toe en vroeg: bent u mijn tante Loes? Ze keek me aan en zei: dan ben jij Gerrit? Ik knikte en ze pakte me bij de schouders en gaf me drie kussen. Ze zei: wat ben je groot geworden. Ik zei: ja dat is wat jaren met je doen, maar wat bent u mooi jong gebleven tante Loes, u ziet er schitterend uit. Ze keek me aan en zei: dank je wel, maar eerst even dit: je noemt mij geen tante Loes, maar gewoon Loes en laat dat U ook maar achterwegen. Wij zijn heel informeel.

Ze nam me mee naar haar auto en we reden naar een buitenwijk van Antwerpen waar we bij een vrijstaand huis parkeerden. Ze liet me uitstappen en mijn tas pakken en sloot daarna de auto. We gingen het huis binnen en Loes riep: Liesje, we zijn thuis. Liesje antwoordde: mam, hoe vaak moet ik je nog zeggen dat ik Annelies heet en niet Liesje. Ze kwam naar mij toe en begroette me met de gewoonlijke drie kussen. Ze zei: als je vlug bent is het eten nog warm. Ik heb pizza besteld. Ik zette mijn tas in de hal en we liepen naar de eetkeuken waar we de pizzas snel verorberden. Loes zei tegen me: ik zal even met je meelopen naar de je slaapkamer, dan kan je jezelf omkleden in iets makkelijkers. Ze nam me mee de trap op naar een eenvoudig ingerichte kamer en zei: de kast is leeg, daar kan je je kleren kwijt, als je zo meteen jezelf hebt omgekleed dan kom maar naar beneden.

Ze verliet de kamer en ging de trap af. Vijf minuten later kwam ik naar beneden in shorts en een t-shirt. Beide vrouwen keken me aan en ik zei: ik heb niets anders dan formele kleding bij. Mijn moeder heeft mijn tas ingepakt. Loes zei: dan gaan wij morgen de stad in om je te voorzien van normale kleding, niet iets wat je of naar een begrafenis of naar een bruiloft draagt. Anneliesvroeg me of ik een biertje wilde en ik zei: ja graag. De twee vrouwen trokken een fles wijn open en we gingen zitten op de sofa en de tv ging aan. Ik zat tussen de vrouwen in en bekeek ze eens goed. Loes was een knappe vrouw van laat in de dertig met een mooi figuur en een paar mooie tieten, Annelies was ongeveer 18 jaar oud en had kleine tietjes op haar slanke lichaam. Ik vroeg: waar is mijn neef? Annelies zei: die zit op kamers in Leuven en komt zo weinig mogelijk thuis. Hij houdt niet van vrouwen, nee begrijp me niet verkeerd, hij houdt niet van ons. Hij zit liever bij zijn vrienden.

De twee vrouwen zaten vrij dicht tegen me aan. Ik had mijn biertje leeg en Loes vroeg: lust je er nog een? Ik zei: lusten wel, maar thuis krijg ik er nooit meer dan een. Annelies keek mij lachend aan en zei: in je tweede huis mag jij er zoveel hebben als je wil. Ik keek Loes aan en zei: echt? Ze antwoordde: zolang het geen zatlappen feest wordt mag je best een paar biertjes hebben. Loes liep naar de koelkast en haalde nog een biertje. Ze gaf het aan me en zei: als je ergens zin in hebt dan ga je het gewoon halen. Ons huis is deze week ook jouw huis. We zaten nog een klein anderhalf uur te praten en toen zei ik: vinden jullie het erg als ik naar bed ga? Loes zei: nee hoor, wij drinken onze glazen leeg en gaan ook naar bed. Ik ruimde de lege blikjes op en liep de trap op naar mijn kamer, deed mijn pyjama aan en kroop onder de dekens. Al vrij snel sliep ik als een baby. Een paar uur later werd ik wakker omdat ik naar de wc moest. Ik voelde me steenkoud. Ik liep mijn kamer uit en ging op zoek naar het toilet op de eerste verdieping. Loes hoorde me en kwam het bed uit en zag me in de gang. Ik vroeg haar waar het toilet was en ze wees me waar. Nadat ik uit het toilet kwam zei Loes tegen mij: jongen je ziet er bleek uit. Ik zei dat ik het koud had in het bed en Loes zei: kom. Ze nam me mee naar mijn slaapkamer en legde me op bed op mijn zij. Ze klom naast mij in het bed en zei: ga maar op je zij liggen, dan kruip ik dicht tegen je aan en zal ik je opwarmen.

Ik ging op mijn zij liggen en Loes ging achter mij liggen en kroop met haar lichaam in haar nachthemd dicht tegen me aan. Ik voelde haar tepels in mijn rug prikken. Ze trok de dekens over ons heen en deed haar hand onder mijn pyjama jasje en begon mijn buik en borst te strelen. Ze zei: zo word je snel warm en inderdaad werd ik vrij snel warm. We vielen samen in slaap en na een klein uur draaide Loes zich op haar andere zij. Ik besloot hetzelfde te doen en kroop dicht tegen haar aan. Ik sloeg mijn arm over haar heen en ruste die op een van haar tieten. Ze kreunde zacht in haar slaap en draaide wat met haar kont tot mijn pik in haar bilnaad lag. Er zat nog wel stof tussen maar ze moet het goed gevoeld hebben want ze drukte haar kont strak tegen mij aan. Ze kreunde nogmaals zacht en sliep verder. Ik voelde met mijn hand aan haar tiet en mijn pik groeide maximaal. Na een kwartiertje voelde ik de hand van Loes op die van mij en ze drukte mijn hand stevig tegen haar tiet. Ze liet haar hand van die van mij gaan en schoof haar hand tussen ons in en voelde over mijn pyjama broek en betaste mijn pik. Ze zei zacht: zo, mijn neefje is een hele neef geworden.

Ze trok haar hand weg en legde die weer op die van mij en draaide samen met mijn hand zacht over haar tiet terwijl ze zacht kreunde. We vielen weer in slaap en werden wakker toen de voordeur dicht sloeg. Ze schoof mijn hand weg en draaide zich naar mij toe en zei: dat is Liesje die naar haar werk gaat. Ze stond op uit het bed en zei: ik ga me even douchen, daarna mag jij de douche gebruiken. Ze liep de badkamer in en ik hoorde hoe de douche begon te lopen. Ze had de deur van de badkamer niet dicht gedaan. Ik stapte het bed uit en liep naar de badkamer waar Loes achter de glazen wand zichzelf aan het wassen was. Ze stond met haar voorkant naar me toe en ik kon haar tieten en kut redelijk goed zien door de kier van de deur. Ik hoorde hoe ze het water sloot en ik haastte me terug naar het bed.

Even later kwam Loes met een handdoek om haar lichaam gewikkeld de slaapkamer binnen en zei: jij mag. Ik stond op en liep naar de badkamer en liet de deur ook op een kier staan. Ik kleedde mezelf uit en ging onder de douche staan. Terwijl ik aan het douchen was begon ik mezelf af te trekken met de gedachte aan het lichaam van Loes. Ik had het gevoel dat Loes mij stond te bekijken en die gedachte maakte me zo geil dat ik mijn zaad tegen de glazen wand van de douchecabine spoot. Het liep langzaam naar beneden. Ik zette de douche uit en deed mijn ondergoed aan en liep naar mijn slaapkamer. Een paar minuten later hoorde ik Loes mijn naam roepen. Ik liep de hal in en Loes stond me boos aan te kijken. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze trok me mee de badkamer in en wees naar het zaad op de glazen wand. Ze zei: ik weet dat het normaal is dat jongens zich aftrekken in de douche of achter de pc, maar als je dan klaargekomen bent, ruim dan je rommel ook op.

Ik liep met een vuurrode kop naar de douchecabine en spoot mijn zaad met de handdouche van de glazen wand. Ze keek me aan en zei: dat is beter en gaf me een kus op mijn lippen. Ze zei: we gaan eerst ontbijten en daarna naar de stad om je van nieuwe kleding te voorzien. Ik ging aan de eettafel zitten en Loes begon eieren te bakken. Ze bakte er 6 voor mij en twee voor haarzelf. Toen ze zelf ook aan de tafel zat begon ze me te vragen over school, hoe het thuis was en hoe het met mijn moeder was. Nadat ik dat allemaal verteld had tijdens het eten vroeg Loes: en hoe zit het met je vriendin? Ik vroeg: welke vriendin? Ik heb nog geen vriendin gehad. Loes keek me aan en vroeg: hoe kom je dan aan je trekken, en ben er eerlijk over? Ik zei: net zoals je zegt, door te trekken, meestal een keer per dag. Mijn moeder heeft een rol keukenpapier bij mijn pc gezet omdat ze de stijve handdoeken meer dan zat was. Ze heeft me ook verteld dat het belangrijk is dat ik het minimaal een keer per drie dagen doe omdat anders ”de leidingen verstopt kunnen raken” en dat dat pijnlijk is. Loes keek me aan en zei: daar heeft ze gelijk in. Ze vroeg: wat weet jij van het vrouwelijk lichaam? Ik zei: niets behalve wat ik in de pornofilmpjes gezien heb.

Ze keek me in mijn ogen en vroeg: zou je willen dat ik je een en ander leer? Ik zag je vanmorgen naar me kijken terwijl ik stond te douchen. Ik had de deur expres opengelaten en stond expres met mijn gezicht naar je toe. Ook heb ik gezien, omdat jij de deur ook op een kier had laten staan, dat jij je stond af te trekken. Ik kreeg een vuurrood hoofd en ze zei: maak je niet druk, ik zal het niet tegen je moeder vertellen. Sterker nog, als jij belooft niets tegen je familie of kennissen te vertellen, zal ik je alles leren wat je moet weten. Onder voorwaarde dat je alles doet wat ik je vraag zonder tegen vragen. En ik moet je van tevoren vertellen dat je vrouwen moet respecteren. Nee is nee, niet misschien of ja. Nee betekend nee en je stopt direct waar je mee bezig bent. Als je me dat belooft, dan kunnen we verder gaan. Anders slaap je gewoon in dat koude bed van je. Even goede vrienden, maar zonder lessen. Als je akkoord gaat met wat ik je nu heb gezegd, mag je vanavond als je het koud hebt bij mij in bed komen liggen. Let wel: in mijn bed lig je net als ik naakt.

Ik kon mijn oren niet geloven en beloofde alles te doen wat ze vraagde. Goed zei ze: ik moet even naar de apotheek, maar ben binnen 10 minuten terug. Kijk maar even tv. Loes trok haar jas aan en vertrok en was inderdaad binnen 10 minuten terug. Ze pakte een glas water en gaf het aan mij samen met een geel pilletje. Ze zei: hier neem dit maar in. Het geeft je extra energie. Zonder na te denken nam ik het pilletje in en dronk het glas water leeg. Loes zei: zo, nu gaan we eerst even winkelen. Ik heb een vriendin die een kledingzaak heeft. Daar gaan we eerst naar toe. Ik deed mijn colbertje aan en we vertrokken in de auto en gingen naar de winkel van haar vriendin. Deze was nog gesloten en Loes klopte op het raam van het huis ernaast. Een vrouw van vooraan in haar 50 deed de deur open en Loes sprak haar aan. Ze sloot de deur en liep binnendoor naar de winkel welke ze opende. Eenmaal binnen zei Loes: ik heb mijn neefje bij en die moet nieuwe kleding hebben.

De vrouw stelde zich voor als Hanny en ik stelde mezelf voor. Loes keek Hanny aan en knipoogde naar haar. Hanny liep terug naar de deur van de winkel en sloot deze en hing het bordje gesloten op. Ze kwam terug en vroeg of we wat te drinken wilden. Ik vroeg om fris en de twee vrouwen dronken koffie. Loes begon van alles over mij te vertellen. Ook de minder leuke dingen en ik kleurde rood. Hanny zei: maak je niet druk, ik ken genoeg jongens in dezelfde situatie als jou. Hanny liep even terug naar haar woning en kwam terug met een meetlint. Ook zag ik dat haar bloes twee knoopjes meer open had dan voorheen. Ze nam mijn torso maten en liep de winkel in en bracht wat t-shirts terug. Ze zei: hier, probeer deze eerst maar en ze gaf me een shirt. Ik trok mijn colbertje uit en mijn bloes en deed het shirt aan. Ze ging voor mij op haar knieen zitten en stak een hand onder het shirt. Ze zei: even voelen of het niet te strak zit. Ze ging met haar hand omhoog onder het t-shirt en streelde zacht over mijn tepels. Dat gaf direct een reactie in mijn broek. Ze trok haar hand terug en zei: iets te klein, probeer deze maar.

Ze gaf me een ander t-shirt en ik deed het aan en hetzelfde gebeurde weer. Weer gingen haar handen naar mijn tepels en deze keer kneep ze er zacht in. Ik keek naar beneden en keek recht op haar grote tieten. Ze keek me aan en vroeg: zit deze goed? Ik zei: misschien moet ik er nog een proberen. Ik trok het shirt uit en kreeg weer een shirt aangereikt. Ik deed het aan en weer gingen haar handen onder mijn shirt en streelde ze mijn tepels weer. Ik zei zacht terwijl ik weer naar haar grote tieten keek: volgens mij past deze het best. Ze keek me aan en ging voor me staan. Zo zei ze: nu weten we welke maat je bovenbouw is. Nu gaan we even meten welke maat broek je moet hebben. Ze zei: trek je broek maar uit zodat ik het goed kan meten. Ik keek Loes aan en die zei: je weet wat je beloofd hebt. Ik trok mijn broek uit en hield mijn handen voor mijn pik die gekneld in mijn onderbroek zat. Hanny pakte het meetlint en nam de maat op van mijn onderbuik en mijn heupen en ging toen weer voor mij op haar knieen zitten.

Ze hield een kant van het lint aan mijn enkel en ging met de andere kant hoog inmijn kruis. Ze zei: je moet je handen weghalen waar ze nu hangen anders kan ik niet goed meten. Ik liet mijn handen naast me hangen en Hanny ging met het meetlint en haar vingers in de pijp van mijn onderbroek. Ik voelde haar zacht over mijn ballen strelen. Ik keek haar aan en zag weer haar grote tieten. Ze zei tegen mij: dat vind je toch niet erg dat ik daar met mijn hand bij moet. Ik knikte nee met een rood hoofd en Hanny verplaatste haar hand en pakte mijn staalharde pik even vast. Ze zei: die moet ik even verleggen om goed te kunnen meten. Ze legde mijn pik naar de andere kant en streelde even zacht over mijn eikel. Ik keek naar beneden en zag hoe Hanny haar lippen aflikte. Toen ze de maat genomen had liep ze terug de winkel in en kwam met een paar jeans. Ze zei: hier pas deze maar aan. Ik deed de broek aan en probeerde de rits te sluiten, maar dat ging niet. Er was niet genoeg ruimte. Hanny probeerde het ook en liet haar vingers binnen de gulp gaan om weer over mijn pik te strelen. Ze zei: nee deze is te klein. Ik pak even een andere.

Ze hielp me uit mijn broek en trok “per ongeluk” mijn onderbroek mee naar beneden. Ze keek me aan en zei: oeps, dat was niet de bedoeling. Ze keek naar mijn pik en zei: maar je hoeft je er zeker niet voor te schamen. Ik trok mijn onderbroek weer omhoog en Hanny ging een andere broek halen. Deze paste wel goed. Ik keek weer naar beneden en zag dat er nog een extra knoopje van de bloes van Hanny opengegaan was. Ik kon nu haar tepels duidelijk zien van boven in haar bloes. Hanny vroeg aan Loes of ik verder nog kleding nodig had en Loes zei direct: ja, hij moet van die ouderwetse onderbroeken af. Hanny zei tegen mij: trek de broek maar uit dan ga ik wat boxers en andere types ondergoed halen. Ik trok de jeans uit en stond nu in mijn onderbroek te wachten tot Hanny terug zou komen. Hanny kwam terug met een paar slips en boxers. Ze zei tegen mij: vooruit, uit met die oude onderbroek, en nee je hoeft je niet te schamen want ik heb je pik toch al gezien.

Ik trok mijn onderbroek uit en mijn pik stond strak naar voren. Hanny keek er glimlachend naar en likte haar lippen met haar tong. Ze gaf me de eerste slip en toen ik die bijna helemaal opgetrokken had vroeg ze: aan welke kant ligt je pik normaal? Ik antwoordde: normaal wijst hij naar links. Hanny hielp me de slip op te trekken en pakte mijn pik vast. Streelde de eikel met haar duim en drukte deze de linkerkant van de slip in. Ze trok haar hand uit de slip en plaatste die over mijn pik aan de buitenkant van de slip. Weer begon ze zacht over de plek waar mijn eikel zat te strelen. Ze ging nu naast mij staan met een hand op mijn pik en zei: ik moet de achterkant controleren. Ze stak haar andere hand achter in mijn slip en ging met de nagel van haar middelvinger door mijn bilnaad tot ze mijn anus aanraakte. Ze krabde er over en stak plotshaar middelvinger in een keer diep in mijn anus. Dat was te veel van het goede en ik kwam heftig klaar in de slip. Zes stralen zaad gingen in de slip. Hanny keek me aan en zei: oeps, dat was nog niet de bedoeling.

Loes, die alles stond te filmen zei: nog niet? Jij geile slet, mijn neefje op lopen geilen en nu al dat kostbare zaad verspillen? Hanny vroeg: hoezo verspillen? Ze trok haar vinger uit mijn kont en likte die schoon. Met haar andere hand trok ze nog een aantal keren aan mijn pik om het laatste zaad eruit te trekken. Ze haalde haar hand die nu volledig onder het zaad zat uit mijn slip en begon haar hand schoon te likken. Tussen het likken door zei ze: er gaat niets boven het zaad van een jonge vent. Toen haar hand schoon was pakte ze de ziplock zak waar de slip in gezeten had en trok ze de volle slip naar beneden en deed die in de tas. Ze zei: die lik ik vanavond voor ik ga slapen helemaal leeg. Ze nam mijn pik weer in haar hand en begon die helemaal schoon te likken en zoog daarna het grootste deel zaad uit mijn schaamhaar. Hierna pakte ze een paar natte doekjes en maakte de rest schoon. Loes zei tegen mij: ik zie hoe je de hele tijd in de bloes van Hanny zit te kijken, waarom vraag je haar niet beleefd of je haar bloes uit mag doen.

Ik keek Hanny aan en vroeg: mag ik alsjeblief je bloes uitdoen en je tieten bekijken? Ze antwoordde: ik dacht dat je het nooit zou vragen. Ik heb al drie extra knoopjes losgemaakt en je hebt nog niets gedaan. Loes zei: dat is omdat jij de eerste vrouw bent waarbij hij zo’n inkijk gekregen heeft. Hanny ging verder en zei: maak de rest van de knoopjes maar los, dan mag je mijn bloes uitdoen. Ik deed dat en zag daarna haar grote tieten die slechts een heel klein beetje hingen. Ze had grote tepels. Loes zei tegen mij: hier is de les van vandaag: vrouwen houden ervan gestreeld te worden. Ze liep naar Hanny en zei tegen mij: streel maar eens zacht over haar tepels. Ik deed dit en voelde hoe die hard werden en verder naar voren staken. Loes zei: dat is een teken dat ze het fijn vindt en opgewonden raakt.

Loes ging achter Hanny staan en maakte haar rok los en liet die op de grond vallen. Ik keek naar de slip van Hanny en vroeg aan Loes: als een vrouw opgewonden raakt, plast ze dan in haar slip? Loes keek me aan en zei: nee suffie, dat is geen plas, dat is voorvocht, dat produceert een vrouw als ze opgewonden raakt. Ze tilde haar rok omhoog en zei: kijk, ik heb hetzelfde en dat komt alleen al door naar jullie te kijken. Mannen hebben dit ook, alleen komt het bij hen uit de pik. Als je nu naar je pik kijkt zie je er een lange draad helder vocht aan hangen. Dat is hetzelfde als bij ons. Ze ging met haar hoofd naar dat van Hanny en zei tegen haar: dit maakt je geil he, wat ben je eigenlijk toch een slet. Wat wil je met hem doen? Hanny zei zacht terug: ik wil die grote dikke pik in mijn kut voelen, hem dan berijden tot hij zijn zaad diep in me spuit, en als hij dan nog hard is trek ik hem nog een keer af en laat ik hem zijn zaad over mijn tieten spuiten. Loes zei: dat zal helaas niet gebeuren. Het neuken deel is voorbestemd aan mij. Ik zal degene zijn die hem ontknaapt. Jij mag hem standje 69 bijbrengen en hij mag je mond volspuiten. Maar zullen we hem eerst eens een les geven over de anatomie van een vrouw?

Ze haakte haar duimen in de slip van Hanny en trok deze langzaam omlaag. Ze trok lange draden slijmerig kutvocht tussen de slip en de kut van Hanny. Ze keek Hanny aan en zei: jezus meid, wat ben je geil en nat. Loes trok Hanny mee naar de bank in de winkel en liet haar daar onderuit geschoven zitten en spreidde haar benen. Ze riep me en zei: ga jij maar eens tussen haar benen zitten. Ik deed dat en streelde zacht over de benen van Hanny. Loes zei: je bent een goede leerling, maar nu moet je even opletten zodat ik kan uitleggen hoe een kut in elkaar zit. Ze pakte met twee vingers van elke hand de schaamlippen vast en vertelde me wat deze waren. Ze trok ze ver uit elkaar en zei: kijk hier maar eens goed in. Er zit bovenin in klein gaatje, dat is waar de pis uitkomt, het grote gat is waar baby’s uitkomen en waar je pik naar binnen moet. En dan helemaal boven tussen de schaamlippen zit een klein knobbeltje. Dat is het meest gevoelige plekje van een vrouw. Ze liet de schaamlippen los en pakte mijn hand en plaatste mijn middelvinger op de clit van Hanny. Ze zei: streel dit maar eens zacht met je vinger. Ik deed dit en Hanny begon te kreunen. Ik keek Loes aan en vroeg: doe ik het fout? Hanny antwoordde en zei: nee je doet het prima. Ik keek naar de kut van Hanny en zag dat ze steeds natter werd.

Loes stak drie vingers in de kut van Hanny en duwde ze een paar keer op en neer. Ze trok haar vingers uit de kut en hield die onder mijn neus. Ze zei: ruik maar eens, dan weet je ongeveer hoe een natte kut ruikt. Ik snoof de geur op en Loes zei: nu je mond open doen. Ik deed mijn mond open en Loes zei: lik mijn vingers schoon. Ik deed dit en zei: het smaakt iets zoutig, maar is niet vies. Loes zei: stop dan nu drie vingers in haar kut en begin daarin te stoten terwijl je met je wijsvinger van je andere hand zacht over haar clit blijft wrijven. En blijf vooral goed naar haar kut kijken, dan kan je haar zien en voelen klaarkomen. Ik deed dat en na een paar minuten kwam Hanny spuitend klaar. Ik kreeg de volle lading in mijn gezicht en likte op wat ik kon. Toen Hanny klaar was zei Loes: zo, nu wordt het tijd voor je om te leren hoe je een vrouw moet bevredigen met je tong. Hanny gaat je standje 69 leren. In deze positie gaat Hanny jouw pik in haar mond nemen en ga jij haar kut likken tot jullie beide zijn klaargekomen. Jij mag met je tong haar schaamlippen likken, haar clit likken en met je tong zo diep in haar kut gaan als je wil. Verder mag je je handen gebruiken om haar overal te strelen waar je bij kan. Ga jij maar op de grond liggen dan klimt Hanny over je heen.

En zo leerde ik hoe ik een vrouw moest beffen. Hanny pijpte me en speelde met haar vingers in en om mijn anus en ik besloot hetzelfde te doen. twintig minuten later en na Hanny nog twee keer een orgasme gegeven te hebben kwam ik klaar in de mond van Hanny die mijn pik werkelijk helemaal leeg zoog zonder een druppel zaad verloren te hebben laten gaan. We gingen van elkaar af en gingen op de bank zitten. Loes zei: ik heb een paar hele mooie filmpjes gemaakt die ik straks met je zal delen. Hanny zat nog steeds met mijn pik te spelen die hard bleef. Ze stond op en zei: ik ga eerst je kleren bij elkaar zoeken. Ik zal een paar jeans, een t-shirt, een trui, een boxer en een paar sokken uit de tas laten, je oude kleding gaat in een tas en de rest van de kleding gaat in een andere tas. Ze kwam met vier grote tassen vol kleding terug en zei: dit is mijn geschenk aan jou, en als je deze week nog een keer terugkomt en me dan laat zien hoe goed je kan neuken, dan heb ik nog een andere verrassing voor je. Maar dan moet je me wel een paar dagen van tevoren waarschuwen. Ze ging weer naast me zitten en zei zacht: wat heb jij een heerlijke pik, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ze spreidde mijn benen en ging ertussen zitten en begon mij langzaam af te trekken. Ze keek me in mijn ogen en zei: laat mij deze keer al het werk doen. Je mag zo meteen over mijn tieten klaarkomen. Ze speelde met mijn ballen terwijl ze me rustig aftrok. Na tien minuten zei: ik ga klaarkomen. Loes was reeds aan het filmen en ik spoot 6 stralen zaad tegen haar tieten. Het zaad droop langzaam naar beneden Hanny probeerde zoveel mogelijk in haar handen op te vangen om het van daar naar haar mond te brengen. Toen iedereen weer schoon en fris was gingen Loes en ik met tassen vol de kledingzaak uit en zei Hanny: tot snel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 18838 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen”

  1. Leuk verhaal, maar wel behoorlijk wat taalfouten.
    Verder: als je van Eindhoven naar Antwerpen wilt met de trein, ga je niet via Tilburg en dan naar Roosendaal. Dan stap je uit in Breda en neemt daar de rechtstreekse verbinding naar Antwerpen CS. Dat doet een beetje afbreuk aan het verhaal.

Plaats een reactie