BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Karamel verassing van Mijn Zoon

Het was nog steeds de zogenaamde “Corona Crisis” en Liesbeth zat al maanden thuis met haar vervelende zeventienjarige tiener zoon Jacob, ze had van alles geprobeerd om dingen leuk te houden in huis, maar niks werkte, ze deed alles in het huis en haar zoon zat alleen maar achter de PC of de PSP. Dat ze samen in hetzelfde schuitje zaten was nog niet bij hem opgekomen. Nee hij had alleen maar aandacht voor zijn eigen plezier.

Liesbeth was ten einde raad, ze had geen idee of haar zoon überhaupt nog wel om iets buiten de deur gaf. Ze was bijna ten einde van haar hoop, gelukkig had ze een leuk spel gevonden op het internet genaamd “Raad het” in het spel deed iemand een blinddoek om terwijl de andere allerlei objecten op de geblinddoekte persoonslichaam legde en dan moest er geraden worden wat het was.

Zo op de volgende zaterdag morgen klopte ze op de deur van haar zoon, na een minuutje gewacht te hebben ging ze naar binnen, haar zoon duwde van schrik zijn schoot zo ver mogelijk onder zijn bureau terwijl hij met zijn broek aan het friemelen was, ondertussen klikte hij het scherm van zijn computer razendsnel uit. Hij keek zijn moeder boos en geschrokken aan en vroeg arrogant “Wat wil je mam?”

Ze keek haar zoon boos aan en zei “Maak af waarmee je mee bezig bent en kom naar de woonkamer.” Ze smeet boos de deur achter haar dicht. En liep weg naar de woonkamer, tien minuten later kwam haar zoon binnen, met een andere broek aan. “Wat wil je mam?” vroeg hij gelijk. Ze keek haar zoon aan en wou haar idee al bijna opgeven, maar ze kon zich niet laten kennen en zei “Ga zitten.”

Met tegenzin deed haar zoon dit, ze keek hem aan en zei “Je bent echt onhandelbaar geworden de laatste weken, heb je enig idee hoe ik mij hier bij voel?” Jacob keek zijn moeder aan en haalde zijn schouders op. Van boosheid pakte ze een appel uit de fruitschaal op tafel en gooide hem naar zijn hoofd. Hij ontweek de appel en zei boos “Hé, wat was dat voor” Ze moeder keek hem aan en antwoordde “dus je kan wel opletten.”

“Ha, ha grappig” reageerde hij sarcastische terug, “wat wil je mam?” vroeg hij opnieuw. “Ik wou een spel met je spelen maar laat maar zitten.” reageerde ze terug. “Wat voor spel” vroeg Jacob haar ongeïnteresseerd. “Een raad spel maar laat maar zitten” reageerde Liesbeth verslagen terug. “Zeker die met de objecten” zei Jacob tot zijn moeders verassing. Ze knikte “Ja die, ken je hem.” Jacob’s gezicht vertoonde tekenen van een sinister idee en hij antwoordde “Ja en ik ken er ook een leuke variatie erop, zou je die misschien met mij willen spelen?”

Liesbeth keek haar zoon vol verbazing aan, stelde hij net echt voor wat hij voor stelde, wou hij echt een spel met haar spelen. Gelijk knikte ze hevig naar haar zoon en antwoordde “Ja graag.” Een valse grijns verscheen op Jacob’s gezicht, maar Liesbeth negeerde het, ze was blij genoeg met het feit dat haar zoon eindelijk weer iets met haar wou gaan doen. Haar zoon keek haar aan en vroeg “Zo heb je een blinddoek mam?”

Liesbeth haalde gelijk een blinddoek te voorschijn en legde hem op de tafel. Jacob grijnsde erna en pakte hem op en zei “Omdat ik weet hoe het spel gespeeld word, begin jij met de blinddoek op, oke?” Liesbeth knikte en zei “Dat is goed, zoon.” Jacob’s grijns werd breder en hij liep naar zijn moeder toe en deed de blinddoek bij haar om, daarna stak hij zijn middelvinger op en wuifde hem voor haar gezicht en vroeg “Kun je mij hand zien mam”

Liesbeth schudde haar hoofd en zei “Nee ik zie niks, maar hoe gaat dat spel van jou in zijn werk dan?” Jacob pakte de appel van de vloer en liet hem op zijn moeder hoofd vallen “Hé, wat was dat” was haar iets wat boze reactie. Jacob lachte en antwoordde “dat was de appel van toe net”
Liesbeth knikte “oke, dit is dus de versie die ik wou spelen”
“Inderdaad” antwoordde haar zoon, maar mijn versie is net wat anders.

Jacob liep naar de koelkast toe en pakte een pot augurken en een pot appelmoes eruit. Hij maakte de appelmoes open en pakte een lepel en schepte de appelmoes erop. Daarna liep die naar zijn moeder toe en zei “Mondje open mam,” Liesbeth draaide haar hoofd naar hem toe en vroeg achterdochtig “waarom?” Hij bracht de lepel appelmoes naar haar mond en zei “dit is een proef spel mam”

Liesbeth wou zich niet laten kennen zo met enige tegenzin deed ze haar mond open en Jacob duwde de lepel appelmoes haar mond in, voor een moment schrok ze denkende dat ze iets raars binnen kreeg maar doen identificeerde ze de smaak en vroeg “is dat appelmoes”. Jacob klapte in zijn handen en antwoordde en vroeg “Inderdaad dat was appelmoes, ben je klaar voor het volgende?”
Liesbeth knikte onzeker en zei “Oke.”

Jacob liep weer terug naar de keuken en maakte de augurken pot open en pakte een lange augurk eruit en liep weer terug naar de tafel en zei “Mam steek je tong uit” Liesbeth deed dit en weer schrok ze zodra ze de augurk op haar tong voelde, voor een moment dacht ze dat het iets anders was maar toen ze haar lippen sloot en een bijt nam wist ze wat het was en riep luid “Dat is een augurk.” Jacob knikte en zei “Goed zo, ben je klaar om verder te gaan mam?”

Liesbeth knikte en Jacob keek haar aan en hij bracht zijn handen naar zijn gulp en haalde de rist ervan naar beneden. “Oké, mam” vervolgde hij “ik ga eerst je stoel een kwart slag draaien naar de keuken toe is dat goed?” Liesbeth knikte. Jacob liep naar zijn moeder toe met zijn open gulp pakte haar stoel vast een draaide haar richting de keuken. Hierna liep hij terug naar de koelkast hij deed de deur weer open en zette de augurken en appelmoes terug, hij haalde tegelijkertijd de mosterd, ketchup, curry, mayonaise, zilver uitjes, prei, komkommer, sardientjes, slagroom, chocolade saus en karamel saus eruit. Hij liep weer terug naar de tafel en de fruitschaal en pakte hier een peer en een banaan uit.

Hij keek naar zijn moeder en zei “oke, mam ik heb een paar andere dingen gepakt voor jou om te proef raden, is dat goed?”
Liesbeth knikte naar haar zoon en zei “ja is goed, dit is leuk.” Jacob grijnsde en pakte als eerste de curry en zei “Steek je tong weer uit mam?” Dit deed ze en Jacob richtte de curryfles op haar tong en kneep er in, maar er kwam zoveel uit dat het ook op haar kin en shirt landen “Oops, sorry mam” zei hij haastig.

Zijn moeder proefde het en zei “Dit is curry geloof ik of misschien ketchup.” Jacob lachte en zei “Het is curry mam, maar het was niet de bedoeling dat er zoveel uit kwam”
“Inderdaad” reageerde Liesbeth terug “maar het geeft niet, komt zo wel weer schoon.” Jacob keek verbaasd naar zijn moeder, normaal wou zij altijd alles gelijk schoon hebben, dit betekende schijnbaar meer voor haar dan hij verwacht en begrepen had.

“Ik ben klaar om verder te gaan lieverd” zei zijn moeder enthousiast en Jacob wist dat de tijd rijp was om naar het volgende niveau te gaan dus hij pakte de komkommer en zei “mam, doe je mond zo wagenwijd mogelijk open” Liesbeth deed dit Jacob duwde de komkommer terwijl hij over zijn kruis wreef haar mond in. Hij duwde iets te hard en zijn moeder beet hard in de komkommer om hem te stoppen en Jacob trok verschrikt de komkommer terug.

“Wat was dat nou weer?” vroeg zijn moeder bozig. “Dat was een komkommer mam, sorry.”
Zijn moeder spoog op de grond en zei “die heb ik liever in plakjes” Jacob lachte en antwoordde “begrijp ik ma, klaar voor het volgende” zijn moeder knikte en hij pakte de mosterd fles en deed een beetje op een schoteltje en liep weer naar zijn moeder toe. “Voor het volgende moet je aan een schoteltje likken mam” Liesbeth knikte en Jacob bracht het schoteltje naar haar mond en zijn moeder likte eraan en spoog het gelijk uit “Gatver dat is mosterd” Jacob lachte “ja inderdaad” hij duwde gelijk een zilver uitje in haar mond, ze at het op en slikte het door “dat is zo’n wit ding dat je vader lekker vind”

“Een zilveruitje mam” zei Jacob. “Ja die” reageerde zijn moeder terug. Jacob spoot wat ketchup op de komkommer en zei “Mam ik ga nu iets anders proberen, oke” Liesbeth knikte “is goed” Jacob liep weer naar zijn moeder toe en hield de komkommer met de ketchup erop voor haar gezicht en zei terwijl hij over zijn kruis wreef “ik heb iets op de komkommer gespoten, nu moet jij het eraf likken en raden wat het is.” Liesbeth knikte en Jacob duwde de komkommer tegen haar gezicht en Liesbeth begon er vol overgaven aan te likken en antwoordde “dat is wel ketchup”
Jacob lachte en zei “Inderdaad” en trok de sardientjes open.

“Steek je tong weer uit mam” zei hij en ze deed het gelijk en hij legde een sardientje op haar tong en ze slikte het naar binnen en antwoordde “dit is een stukje vis”
“Het is een sardientje mam” gaf Jacob als antwoord. “Vis dus” zei zijn moeder eigenwijs. Jacob schudde zijn hoofd en haalde zijn hand naar beneden voor haar hoofd en vroeg “Kan je echt niks zien mam?” Liesbeth schudde haar hoofd en antwoordde “nee niks, liefje”

Jacob wreef nog een keer over zijn kruis en zei “Goed, dan komt nu het volgende” Jacob pakte de banaan en spoot er wat slagroom op, hij bracht het richting zijn moeders borsten en zei “Je moet weer aan iets likken mam” zei mam keek op maar zei niks. Zijn moeder likte in de lucht en Jacob zei “Nee lager mam, lager” ze boog zich voorover en likte uiteindelijk de slagroom van de banaan en zei “dit was slagroom maar dat was niet de komkommer wat was dat”

Jacob lachte en antwoordde “daar kom je zo wel achter” en hij pakte de komkommer en spoot er wat mayonaise op en zei “dit is de komkommer weer, lik het eraf mam”, dit deed ze en gelijk met een lach op haar lippen antwoordde ze “dat was mayo” Jacob klapte in zijn handen en nu hij zeker wist dat ze niks kon zien haalde hij zijn half stijve pik uit zijn broek en zei “goed zo, lik hier een aan” Hij hield nu de peer voor haar gezicht en zijn moeders gezicht vertrok “wat is dat dan” vroeg ze met afgunst. “Het is maar een peer mam” zei Jacob lachende terwijl hij met zijn pik aan het spelen was, “doe je mond weer eens wagenwijd open mam”

Liesbeth deed dit en Jacob duwde de prei haar mond in weer vertrok haar gezicht “wat denk je dat dat was mam” Liesbeth spoog weer op de grond en antwoordde “geen idee zoon”
“Het was een prei mam “oke” reageerde ze terug “prei.” Nu pakte Jacob de banaan weer en goot er wat chocolade saus overheen. “Nu komt het mysterieuze voorwerp weer, dus je moet weer bukken om het er af te likken mam” zei Jacob terwijl hij gretig aan zijn harde pik trok, hij hield de banaan bij haar borsten en observeerde hoe zijn moeder de chocola van de banaan likte.

“Mmmm, chocolade saus op een banaan misschien” Jacob lachte “”misschien, de chocolade saus was goed, ben je klaar voor het volgende mam?” Liesbeth knikte op nieuw en Jacob greep zijn pik beet en goot er wat van de karamel saus op. Met spanning in zijn lijf liep hij naar zijn moeder toe en hield zijn pik voor haar borsten en zei “je moet weer bukken mam” zijn moeder deed dit en likte drie keer aan zijn pik en ze liet het haar goed smaken maar ze haalde haar schouders op en zei “deze weet ik niet, maar het was geen banaan geloof ik” Jacob onderdrukte een lach en zei “je kan deze nog een keer proberen, wil je dat” zijn moeder knikte en Jacob griste de slagroom fles van de tafel en spoot zijn harde pik in en zei “bukken mam” opnieuw likte zijn moeder aan zijn pik en antwoordde gelijk “dat was weer de slagroom jongen” Jacob klapte in zijn handen “inderdaad.” Hij pakte de banaan van tafel en zei “mam doe je mond weer open, maar alleen likken hé” Liesbeth deed dit en Jacob duwde de banaan haar mond in, ze likte eraan en Jacob trok de banaan snel terug voordat ze er een hap van kon nemen “dit was banaan, toch” Jacob ging op een opstapje voor haar staan en zei “ja, inderdaad, er is nu dus nog maar een ding dat je nog moet raden, om het makkelijker te maken heb ik het voor je neer gezet mam”

Opnieuw drupte Jacob de karamel op zijn nu bijna knal harde pik en zei “je moet flink bukken voor deze herkansing.” Zijn moeder knikte en bukte zich voorover precies voor zijn harde pik, Jacob lachte en zei “mam je zit er helemaal naast, doe je mond wat wijder open en buig jezelf een stukje meer naar voren” Liesbeth kwam weer omhoog en Jacob greep vol verwachting zijn Karamel pik vast en dit keer richt hij zijn eikel op zijn moeders mond, langzaam kwam haar tong dichter en dichter bij “alleen likken hé mam” zijn moeder knikte naar hem en liet zich toen weer verder zakken en nam zo zijn hele eikel in haar mond en begon de karamel van zijn pik af te likken.

Ze kwam weer omhoog en zei “dat was karamel, maar wat dat ander was weet ik niet zeker” Jacob liep naar de keuken met de karamel en slagroom denkend dat het geintje nu voorbij was maar toen zij Liesbeth met een lach op haar lippen “kan ik het nog een keer proeven” Jacob keek verbaasd naar zijn moeder, zou ze niks in de gaten hebben of was ze gewoon echt geil. Jacob zette de karamel en de slagroom neer en pakte de chocolade saus en zei “is goed, dan kom ik weer terug”

Jacob kwam weer op het opstapje voor zijn moeder staan en goot flink wat chocoladesaus over zijn pik, “ik ben zover” zei hij volg verwachting. “Ik ook liefje” antwoordde zijn moeder met een lach en opnieuw boog ze zich voorover en dit keer nam ze zoveel mogelijk van haar zoons met chocoladesaus overgoten pik in haar mond, voordat Jacob er erg in had was ze overgegaan van likken naar pijpen.
Na vijf minuten liet ze zijn pik uit haar mond vallen en zei met een grijns op haar gezicht “dat was piemel in chocolade saus, maar karamel is net zo’n leuke verassing zoon.”

Wordt vervolgd volgende week in De Blinddoek Gaat Af

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14845 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Karamel verassing van Mijn Zoon”

Plaats een reactie