BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vluchtelingen (2)

SEKS VOOR GELD

De hele dag heb ik op mijn plannetje lopen broeden.
Gisteren vertelde mijn broer Resa mij dat we op het zakgeld na dat we hier krijgen bijna geen cent meer hebben. En dat we daarom afhankelijk zijn van wanneer we asiel krijgen en ons leven weer kunnen gaan opbouwen met studie of werk. Tegelijk zie ik dat allerlei mensen om ons heen blijkbaar wel geld genoeg hebben, ze kunnen nog steeds van alles kopen. Daarom zou ik een ruilhandeltje willen opzetten. En wat ik dan te bieden heb? Mijn lijf natuurlijk, want ik wil vaker seks! Ik merk dat daar binnen in mij van alles gebeurt, allerlei hormonen zijn op hol geslagen en het hek is van de dam. Er zijn hier genoeg jongens die me best willen hebben, en ze zullen daar heus wel voor willen betalen. Maar eerst wil ik nog wat oefenen met mijn broer.

Omdat we hier bijna niks te doen hebben behalve wat corveewerk doen, heb ik na de afwas van de ontbijtboel Resa verteld dat in onze kamer een verrassing op hem wacht. Ik ga vooruit en eenmaal binnen kleed ik me snel uit, kam mijn lange haren uit en ga bloot op het bed liggen. Net op tijd, daar is Resa al. Als hij me zo ziet kan hij zijn ogen niet geloven, hij is meteen bereid in mijn spelletje mee te gaan. Hij draait de deur op slot, kleedt zich als een razende uit en belandt met een mooie duik op mij, gelukkig wel zonder me pijn te doen. ‘Ohw, ik heb wel wat in jou losgemaakt, hè zusje?’, fluistert Resa in mijn oor. ‘Ik hou van jou en wil het wel ieder moment van de dag met je doen Miriam, lekkere geile ‘vrouw’ van me’.

Om meteen daarna tot actie over te gaan. Ik had mijn benen al gespreid voor hem en met wat van zijn spuug op zijn hand maakt hij mijn spleetje extra goed nat en voor ik hem tegemoet kan komen voel ik hoe zijn pik, die nog niet helemaal hard is, al in me schuift. Hoewel, nog niet hard, ik voel hem nu al snel super stijf worden, heerlijk zoals hij me weer opvult en steeds dieper in me ‘kruipt’. En dan begint Resa rustig maar o zo geil in me op en neer te schuiven, steeds ietsje dieper, tot ik voel dat zijn pik zo groot is geworden dat hij binnen in me het einde van mijn neuktunneltje raakt. Ik merk dat ik trouwens al steeds meer denk in de woorden die Resa gebruikt voor alles wat met seks te maken heeft en die hij overneemt van het internet in dit land.

Al heel snel komt dat fijne gevoel in mijn buik en kutje opzetten en voor ik het goed en wel besef zijn daar de ontploffinkjes weer en kom ik ontzettend klaar. Resa kan er duidelijk geen genoeg van krijgen, terwijl ik klaarkom en mijn kutje om zijn harde piemel krampt neukt hij me nog veel harder door, ik voel hoe hij steeds diep in me tegen het einde van mijn kutje stoot en hoe zijn ballen iedere keer tegen mijn kontje kletsen. Terwijl mijn broertje zo in mij tekeergaat klemt hij zich aan me vast alsof hij bang is me te verliezen en duikt hij met zijn gezicht helemaal weg in mijn lange haar. Ik hoor hem steeds harder hijgen en dan, na een aantal minuten, voel ik hoe zijn piemel diep in me nog iets harder wordt en dan het zaad in me spuit.

Bijna meteen daarna valt Resa stil en blijft hij languit op me liggen, zwaar ademend met zijn gezicht naast het mijne, cheek to cheek. Als hij wat rustiger is drukt Resa zich op zijn handen omhoog en kijkt hij me heel lang aan. ‘Miriam, wat doe je toch met me, ik raak steeds verder van de wereld als ik in je kom. Lief zusje!’ Ik trek hem nog wat steviger tegen me aan, onze lichamen strak tegen elkaar, mijn benen om zijn billen geslagen, en zo blijven we ons nog lang in elkaars warmte koesteren.

Die dag, als het avond is geworden, wil ik mijn plannetje met Resa bespreken. Ik heb hem gevraagd vroeg met me naar bed te gaan en om hem in de stemming te brengen hebben we eerst een tijdje heel fijn geneukt. Nu liggen we licht bezweet en nog steeds een beetje geil heerlijk tegen elkaar, lijf aan lijf nagenietend.

Nymfomaan?

En dan vertel ik Resa wat ik heb bedacht. Dat ik zo geniet van de seks met hem en er steeds meer behoefte aan krijg om ook met andere jongens te kunnen neuken. ‘Het lijkt wel broertje, dat ik, nu ik dit ontdekt heb onverzadigbaar ben geworden en het heel vaak wil doen. Daarom zou ik ook graag ervaring willen opdoen met andere jongens, en misschien kunnen we dan tegelijk er wat geld voor vragen zodat we een beter leven kunnen gaan opbouwen. En als we dan echt wat reserve hebben kunnen we misschien samen een webcam-site beginnen, want ik zag op internet op jouw telefoon dat die heel goed lopen.

’Als hij blijft zwijgen begin ik te rebbelen: ‘echt Resa, heel veel mensen bezoeken die en kijken toe wat er gebeurt en betalen soms extra om je iets speciaals te laten doen. Lijkt je dat wat? Ik wil dan graag met jou seks voor die camera hebben. Dat lukt ons toch wel? Jij hebt immers ICT gestudeerd en jij kan dit allemaal in no time opzetten.’ Als ik niet meer weet wat ik moet zeggen blijft het akelig stil, en vraag ik na een tijdje of Resa ajb wil reageren.

‘Ik weet echt niet wat ik hiervan moet denken zusje,’ zegt hij dan aarzelend en bijna fluisterend. ‘Ik heb wel gemerkt dat je seks heel fijn vindt maar dat je er al zo snel zo gek op bent, daar schrik ik een beetje van. Je lijkt wel een nymfo’. Als ik Resa vraag wat dat is legt hij uit dat dat een woord is voor vrouwen die bijna constant seks willen hebben. Oké, prima, denk ik, dan ben ik een nymfo, so what, maar dan ben jij het ook, want jij begon. ‘Misschien gaat dat ook wel weer over Resa, maar nu is het zoals het is, ik wil graag seks en ik wil er álles van meemaken. Doe je mee? Want jij moet natuurlijk die jongens vragen of ze met me willen. Maar ik wil alleen maar seks met jongens van onze leeftijd en ze moeten er ook wel wat voor kunnen betalen, anders gaat het niet door.’

Opnieuw blijft het lang stil, en dan begin Resa, tot mijn verrassing, te grinniken. ‘Ik word dus jouw pooier, zusje.’ Tjongejonge, wat een reactie, ik schiet er ook van in de lach. ‘Als je het zo wilt noemen broertje vind ik het best, maar ik dacht eigenlijk meer aan ‘directeur van onze onderneming’, en dan ben ik je beste medewerker’, giechel ik. Blijkbaar prikkelt dat mijn broer want hij draait zich meteen weer op mijn lijf, wringt mijn benen uit elkaar en nestelt zich ertussen. Ik voel aan zijn pik tussen mijn benen dat hij alweer klaar is voor actie. ‘Nou Resa, over nymfo gesproken, jij kan er ook wat van’, moet ik dan toch echt even kwijt. ‘Maar nu even serieus broerlief, we kunnen wel wat inkomsten gebruiken en daarom heb ik dit bedacht, oké? Het is fijn en het brengt geld op, dat is toch alleen maar goed?’

En weer die stilte… ‘Oké’, zegt Resa uiteindelijk, ‘ik doe mee, maar ik stop meteen als het me niet aanstaat. Ik wil niet dat jij een hoer wordt hoor.’ Ik ben het daar helemaal mee eens, ik zie het dan ook meer als iets waarbij ik vooral mijn eigen nieuwe behoeftes onderzoek en bevredig en daarbij gebruik maak van die jongens dan andersom. We spreken af dat Resa de komende dagen voorzichtig gaat rondvragen wie er interesse heeft om iets met mij te beginnen en of mensen er iets voor willen betalen. En we spreken ook af dat Resa ondertussen mijn idee voor een webcamsite uit gaat werken. Leuk, we gaan iets opbouwen, misschien niet helemaal even chique allemaal maar wel spannend!

Als dank mag Resa nog even in me komen, ik doe mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en Resa schuift zich meteen met al zijn kracht diep in me, tot ik zijn ballen tegen mijn billen voel kletsen. Hij is blijkbaar echt geil geworden want hij gaat als een razende in me te keer en voordat ik zelfs maar aan klaarkomen kan denken is hij er al en voel ik voor de zoveelste keer vandaag zijn zaad in me komen. Nou ja, het is goed zo, ik heb allang iedere dag een pilletje ervoor en hij mag zich wel een beetje ontspannen, nu we in veiligheid zijn is dat hard nodig. We knuffelen nog even innig en gaan dan slapen.

Eerste klant

De volgende dag houdt Resa woord en zie ik hem regelmatig eens bij een of andere jongen gaan staan om te kletsen. En einde van de middag zegt hij me dat hij al een kandidaat heeft, een jongen uit een of ander land in Afrika die vluchtte voor geweld tussen de stammen daar. Hij is eerst een tijd in Italië opgevangen geweest en heeft daar al aardig wat geld verdiend als sjouwer in een vissershaven. ‘Die jongen heeft al enkele dagen een oogje op je en wil vanavond heel graag een afspraakje, Miriam’. Oeps, dit wordt ineens heel serieus, maar nu kan ik natuurlijk niet meer terug en stem in. Resa spreekt met de jongen af dat hij vanavond om negen uur naar me toe komt, Resa loopt dan met hem mee onze kamer in om te voorkomen dat het lijkt dat ik in mijn uppie andere mannen ontvang. Na een paar minuten zal Resa dan sneaky een uurtje weggaan.

Nu ik weet dat vanavond die jongen komt ben ik eigenlijk best zenuwachtig en heb ik half en half spijt dat ik hieraan begonnen ben. Wie weet wat voor verknipte jongen het is of wat voor gekke dingen hij allemaal van me wil. Ik kleed me expres niet te uitdagend, trek een eenvoudig kort broekje en een topje aan met daaronder een wit boxertje en behaatje. Mijn haren laat ik loshangen en doe geen make-up op, wat mijn licht getinte gezicht met mijn best wel grote donkere ogen ook niet echt nodig heeft.

Die avond zit ik zenuwachtig te wachten maar zodra Resa met de jongen binnen komt valt alles van me af. Ik vind hem meteen een superknappe vent. Hij is bijna zwart van kleur en heeft zijn lange haar in van die dreadlocks. Hij is een stuk langer dan ik, vrij gespierd en slank gebouwd. De jongen kijkt me heel verlegen aan en stelt zich na wat aarzelen voor als Alex. Ik geef hem een hand en dan gaan we alle drie een beetje onwennig naast elkaar op het bed zitten, ik in het midden.

Ik neem meteen maar het initiatief en vraag Alex wat hij graag wil in dit uurtje. Alex vertelt dan heel verlegen en tot mijn grote verrassing dat hij ‘het’ nog nooit met een meisje heeft gedaan en dus nog maagd is. ‘Ík zag jou eergisteren voor het eerst hier binnenkomen en vind je vanaf het begin heel mooi en lief. Daarom was ik zo blij toen Resa mij benaderde om seks met je te mogen hebben’. Voor Resa lijkt dit het signaal te zijn om te vertrekken, hij opent de deur, checkt of er niemand op de gang is en verdwijnt.

We hebben maar een uur en ik stel daarom Alex voor om zich uit te kleden, dan doe ik dat meteen daarna ook. Alex heeft net als ik alleen een korte broek aan en een kleurige bloes, die heeft hij allebei in een paar seconden uit. Als dan ook zijn boxer er achteraangaat zie ik een prachtige mooie jongen met een gespierd lijf. En een piemel die er wezen mag, nog maar half stijf en dan al zo groot, wauw.
Dan doe ik ook mijn kleding uit, niet te snel, zodat Alex een beetje genietend kan toekijken. En genieten doet hij, want het is grappig om te zien hoe zijn pik met schokjes steeds verder omhoogkomt. Ik verheug me erop.

Als ik helemaal bloot ben ga ik op het bed liggen, nog best wel wat onwennig met de situatie. Ik wenk Alex dat hij naast me kan komen liggen, en als hij dat doet draai ik me op mijn linkerzij naar hem toe. Dat moment kiest hij uit om me nog een keer te zeggen dat hij echt niet weet wat hij moet doen, dat hij nog nooit met een meisje was. Het vertedert me, nog maar enkele dagen terug wist ik ook nergens van. Ik kus hem en zeg hem zich geen zorgen te maken, het wijst zich vanzelf. Daarna breng ik mijn rechterhand naar zijn borstkas en begin hem te strelen, over zijn ribben, zijn tepels, zijn schouders. Ik merk dat Alex het spannend vindt en er tegelijk heel opgewonden van wordt, zijn piemel is inmiddels al echt groot en goed stijf, het grootste deel prachtig glanzend, zwart van kleur, de eikel een beetje lichter. Ik breng mijn hand omlaag, wrijf heel subtiel over zijn buik en maak daar wat cirkeltjes. Steeds raak ik ‘per ongeluk’ zijn zwarte staaf aan, die dan met een schokje opveert en nog steeds groter lijkt te worden. Alex begint te kreunen, en dan, totaal onverwacht, spuit hij heel veel zaad op zijn buik en op mijn hand.

‘Ohw, wat erg’, kreunt hij. Ik geef hem een kusje op zijn mond, kijk hem diep in zijn mooie donkere ogen en zeg ‘Geeft niks Alex, je kan zo weer en dan hou je het langer vol. Dit geeft me mooi de kans om eens zaad te proeven, heb ik nog nooit gedaan.’ Ik ga al zoentjes gevend over Alex zijn lekkere strakke lijf omlaag tot ik een eerste kloddertje zaad tegen kom. Ik steek er het tipje van mijn tong in en proef het dan. Mmm, beetje zoutig en een nootsmaakje, wel lekker eigenlijk. Ik lik het zaad op en doe dat ook met de andere zaaddruppels daaronder. Uiteindelijk kom ik zo al likkend en zaad proevend bij Alex zijn pik aan, die alweer helemaal stijf staat, het plasgaatje lijkt me daarbij als een oogje aan te kijken. Ik zie dat ook daar nog een druppeltje zaad aan hangt en heel voorzichtig laat ik mijn tong langs de eikel en over het plasgaatje gaan. ‘Ohw Miriam, kijk nou uit, dadelijk kom ik alweer hoor’, fluistert Alex. Oeps, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik ga op mijn rug liggen en zeg: ‘Kom maar op mij Alex, ik zal je leren hoe je me kunt verwennen.’ Heel voorzichtig schuift Alex zich op mijn lijf, alsof hij me zou kunnen breken en alweer kreunt hij. ‘Ohw, wat voel je lekker aan Miriam, hier heb ik nou van gedroomd’, fluistert hij zachtjes in mijn oor. En onderzoekend schuift hij zich een beetje op en neer over mijn lichaam, om goed het contact van onze huid op elkaar te voelen. ‘Wil je nu mijn borsten gaan verwennen, Alex?’. Dat laat hij zich geen twee keer vragen en hij schuift zich omlaag tot hij met zijn mond bij mijn tepels kan. Heel liefdevol neemt hij mijn linker tepel in zijn mond en likt er een keer zachtjes overheen, oef, opwindend! Dan zet hij er voorzichtig zijn tanden omheen wat ik wel spannend vind, en bijt hij zachtjes. Het doet geen pijn, maakt me alleen nog maar geiler, waardoor ik mijn bekken tegen zijn buik aandruk.

Diezelfde aandacht geeft Alex ook aan mijn andere borst en dan kijkt hij me lief aan: ‘mag ik naar je kutje toe? Ik heb daar echt zo naar verlangd’. Ik knik hem toe, doe mijn benen goed uit elkaar voor hem en dan zie ik Alex zijn hoofd daartussen verdwijnen. ‘Alex, het voelt heel fijn als je mijn hele spleetje likt en dan het knopje dat daarboven zit extra kietelt met het puntje van je tong.’
Nou, Alex blijkt een natuurtalent te zijn want hij zet me meteen in vuur en vlam. Ik voel hoe hij zijn lenige tong tussen de lipjes van mijn kutje door laat gaan en hem zelfs ook een behoorlijk stukje in me steekt. Om daarna zich weer weg naar boven te likken en mijn klitje te verrassen met een uitgebreide massage van zijn tong. Ik begin steeds harder met mijn bekken te stuiteren tegen het gezicht van deze mooie lieve jongen aan en kom dan ineens klaar zoals het voor mijn gevoel niet eerder is gebeurd. Als een slap popje val ik daarna neer en zeg ‘Ohw Alex, lekker hoor, wat doe jij dat goed’. Alex kijkt me tussen mijn benen door aan en ik zie dat hij glundert.

Alex ontmaagd

En dan is het zijn grote moment. Ik trek hem zachtjes aan zijn mooie dreadlocks omhoog tot ik voel dat zijn eikel voor mijn kutje is gekomen. ‘Kom maar in me’ fluister ik, en met mijn rechterhand tussen onze buiken door help ik hem de ingang te vinden. Heel zachtjes duwt Alex zijn pik naar binnen en ik voel aan zijn schokkende buik hoe hij zijn spieren aanspant en zijn adem inhoudt. Als hij dan eindelijk helemaal in me is, kijkt hij me, steunend op zijn armen, stralend aan en geeft me dan een serie zoentjes over mijn hele gezicht. Hij schuift zich alsof ik kapot kan heel voorzichtig naar binnen. Om hem te stimuleren beweeg ik wat tegen en niet veel later zit hij helemaal in me. Zijn piemel is echt veel groter dan die van Resa, ik voel me heel erg opgevuld.

Alex kreunt het uit van genoegen als hij in me op en neer begint te schuiven maar niet voor lang hij verkrampt helemaal, alsof hij zich niet meer kan inhouden. En inderdaad, een paar tellen later voel ik hem al in me spuiten. Alex laat zich ontgoocheld op me vallen, maar ik fluister tegen hem ‘geeft niks joh, Resa heeft dat ook vaak’, waarop Alex me even vreemd aankijkt. Oeps, dat had ik niet moeten zeggen natuurlijk, broer en zus, dat kan niet. Ik praat er snel overheen: ‘wacht maar even lekker daar diep in me en dan kan je zo weer.’

Ik probeer hem te helpen door de binnenste spiertjes van mijn kutje aan te spannen en hoewel ik dat nooit eerder echt geoefend heb merk ik dat dat wel begint te werken. Alex vult me alweer goed op en niet veel later begint hij opnieuw op en neer te schuiven. Als hij dan merkt dat hij het nu langer kan volhouden wordt hij steeds enthousiaster en neukt me al snel als een volleerde man. Hij vindt het heerlijk, ik zie hoe hij me, steunen op zijn armen, intens genietend aankijkt. Langzaam vormen zich zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd waarvan er al snel een op mijn gezicht valt. Alex bukt zich en likt dat heel lief weg, ondertussen steeds goed in mij door pompend.

Het voelt zo lekker dat zich voor mij ook alweer een orgasme aandient, mijn kutje trekt zich helemaal samen rond Alex zijn nu wel heel erg grote pik en ik merk dat hij daarop reageert door nog harder in me te beuken. En dan kom ik, het lijkt wel of ik uit elkaar val en overal vuurwerk voel ontploffen, ohw, wat een lekker gevoel. Als Alex dat allemaal ziet raakt hij zo opgewonden dat hij zich al snel ook niet meer kan inhouden en voor de derde keer spuit hij, dit keer diep in me. Hij neukt daarna nog een tijdje heftig door maar op een gegeven moment is hij zo moe dat hij zich, helemaal bezweet, op mij laat zakken.

‘Lieve Miriam, ontzettend bedankt’ fluister hij in mijn oor. Ik til zijn gezicht wat op en geef hem een volle zoen op zijn mond, waarna hij zijn tong een stukje in mijn mond steekt. We tongen een tijdje met veel passie, ook daar wordt het weer een kleine battle of love. En dan hoor ik geklop op de deur, een afgesproken signaal van Resa. ‘Het was fijn Alex, heel erg bedankt en kom nog eens terug’, fluister ik. Alex geeft me nog een lieve kus, glipt dan uit bed, kleedt zich snel aan en laat Resa binnen, om direct daarna samen te vertrekken. Voor mij het signaal om ook uit bed te gaan en me te gaan douchen. Wat een sexy avontuur!

Als ik opgefrist terugkom in de kamer is Resa er nog niet. Ik kruip naakt onder het dekbed en voor ik het besef val ik diep in slaap. Na een tijdje word ik weer wakker, Resa is inmiddels gearriveerd en ligt op zijn zij naast me, ook bloot, me ernstig aankijkend. ‘Zo zusje, dat was lekker geloof ik he? Alex raakte niet uitgepraat. Ik ben best wel een beetje jaloers nu.’ Dat snap ik wel maar ik stel mijn broer gauw gerust, ik houd van hem en er blijft nog genoeg seks voor hem over. Resa reageert blij. ‘Heb je nog wat geld van hem gekregen?’, vraag ik. Resa vertelt dan dat Alex wel honderd euro heeft betaald, uit eigen beweging, niet te geloven, echt veel!

Flitsende start

En dan zegt Resa dat hij nog twee verrassingen heeft. De eerste is dat er een tweede jongen is die heeft laten weten met me naar bed te willen. Hij heet Rudik en komt uit Rusland, hij heeft voor morgenavond met hem afgesproken.
‘En de tweede verrassing, zusje, gaat over Alex. Hij vroeg me waar wij het geld voor gaan gebruiken en omdat ik hem echt vertrouw vertelde ik hem dat we sparen voor de aanschaf van een laptop met webcam en voor het opzetten van een webcamsite voor seks. Alex reageerde dat hij graag meedoet. Hij heeft goed gespaard en zou een deel daarvan aan zijn familie sturen. Maar nu wil hij dat investeren zodat we snel kunnen beginnen. Wat vind jij daarvan, zusje?’

Nu is het mijn beurt om stil te zijn. Dat er al een andere jongen voor seks met mij is vind ik fijn, maar dat Alex wil investeren in ons ‘onderneminkje’ verrast me. ‘Wat wil hij er voor terug Resa?’ ‘Hij wil graag af en toe meedoen voor de camera en hij wil het eerste half jaar tien procent van onze winst, daarna niks meer. Klinkt heel redelijk toch? En als hij ook af en toe voor de camera meedoet wordt het alleen maar spannender voor onze klanten, vind je niet?’
Ik denk nog even na maar concludeer dan dat Resa gelijk heeft en stem toe. ‘Wanneer beginnen we dan?’ ‘Overmorgen’, antwoordt Resa. ‘Morgen schaf ik de spullen aan en bouw ik de website, de dag daarna kunnen we beginnen.’ Zo zeg, een flitsende start voor onze webcamsite. Ik verheug me erop…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11884 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vluchtelingen (2)”

Plaats een reactie