BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kersen Verrassing van Mij

Dit is het vervolg op De Blinddoekt Gaat Af

Het proefspel tussen zoon Jacob en moeder Liesbeth was flink uit de hand gelopen, Jacob had namelijk al snel het idee gekregen om zijn irritante moeder als middels van vergaand geintje aan zijn pik te laten likken, moeder op haar beurt had al een vermoedde dat, dat kon gebeuren, echter toen ze er zeker van wist dat ze haar zoons pik in haar mond as deed ze veel meer en likken werd pijpen, en hier liet ze het niet bij. Nadat ze de blinddoek had afgedaan had ze haar zoon volledig afgezogen, beidde wisten nu dat ze het hier niet bij laten blijven.

Moeder had snel Jacob uitgekleed en Jacob verleende niet alleen hierin een wederdienst door zijn moeder uit te kleden, nee hij ging boven alle verwachten van Liesbeth door de knieën om haar lang verwaarloosde flamoes en goede enthousiaste beurt te geven, hierna heeft ze vol overgave haar tieten aangeboden aan haar zoon om zijn lust op bot te vieren. Overgoten van sperma heeft ze hem erna het volgende voorstel gedaan, namelijk om het spel in de slaapkamer voort te zetten, met dit keer zij aan zet.

Geblinddoekt heeft ze Jacob in de slaapkamer op de bureaustool achtergelaten terwijl zij allerlei voorwerpen en etenswaren verzamelde. Namelijk; een zilver uitje, een pollepel, een pot pindakaas en een pot chocopasta, pannenkoeken stroop, twee plakjes kaas, een staafmixer, een keukenweegschaal, een schoteltje, twee grote soepkommen,twee messen, een banaan, een appel en als laatste een bakje kersen. Hierna heeft ze het spel aan hem uitgelegd voor elke ding dat hij goed raadt, (opeet voor een bonus punt) en elk plek waar het ligt krijgt hij een punt, en bij vijftig punten, heeft hij een rit verdien, een rit op haar.

Jacob heeft ondertussen het bed en haar voet gevonden, terwijl Liesbeth klaar ligt met het dienblad dat ze gebruikt heeft alle voorwerpen te verplaatsten op haar hoofd, begint Jacob haar voet te strelen, Jacob is er klaar voor en zegt dat hij wel vijftig punten kan verdiene, zijn hand schuift van haar voet naar haar enkel aan langzaam aait hij hoger en hoger, haar been over richting het einddoel van het spel, hij loopt het bed langs en zijn hand ligt nu op zijn moeders buik, nog steeds is hij niks tegen gekomen dus hij gaat hoger, voelt haar rechter borst, schouder, nek, kin en dan, tik, zijn hand duwt het dienblad van zijn moeders hoofd hij grijpt het vast bevoelt het en zegt “dat is het dienblad mam, en het lag op je voorhoofd.” Liesbeth knikt en antwoord “twee punten zoon, nog 48 te gaan.”

Liesbeth legt het dienblad aan de kant en pakt het schoteltje en legt het op haar buik, boven haar navel. “Klaar voor het volgende object” vraagt ze zwoel. Jacob knikt en antwoord “kan niet wachten” gelijk grijpt zijn hand naar haar vagina, hij haalt er een vinger door heen en zegt “jammer hier is alleen een mosseltje” Liesbeth lacht als Jacob zijn hand over haar onderbuik laat gaan, dan vindt hij het schoteltje en zegt “een schoteltje boven je navel” Liesbeth knikt en pakt de keuken weegschaal die ze boven haar kruis legt, terwijl Jacob het schoteltje aan de kant legt.

“En nu de volgende” zegt Liesbeth verwachtingsvol, Jacobs handen gaan over haar buik, omhoog en hoger richting haar tieten die hij lekker kneed en dan voelt hij aan haar gezicht en haar en zakt erna weer af richting haar kruis waar hij het vreemde vierkanten object vastpakt. “Ik heb geen idee wat dit is maar, het lag boven je kruis, dus nu heb ik vijf punten”. Liesbeth lacht en antwoord “het is een keukenweegschaal zoon, dus ja vijf punten.” Ze neemt hem van hem over en legt hem aan de kant terwijl ze de plakjes kaas pakt en een voor een op haar tieten legt.

“Het volgende moet je eten als het vindt” zegt Liesbeth met enige opwinding. Jacob lacht en kust haar op haar navel, erna blijft hij haar kussen lager en lager totdat hij bij hij moedersgrot aankomt en hier geeft hij haar een lekker lik, dan kust hij haar benen en voeten, PATS met zijn handen slaat hij hard op zijn moeders dijen. En dan kust hij ze om en om en dan schiet ze mond gelijk naar haar rechter borst en hij voelt en proeft de kaas die hij er gretig van af eet, erna gaat hij naar de linkerborst en doet hetzelfde. “Plakjes kaas op je borsten mam”
“Goed” zegt Liesbeth met een kreun.

“Heb ik nou drie punten of zes punten hier mee verdient” vraag Jacob, Liesbeth twijfelt even en zegt “laten we het maar op zes houden zoon” Jacob kust zijn moeders tieten een voor een, “elf punten dus in totaal, we zijn aardig op weg” Liesbeth grinnikt en pakt een appel en klemt die tussen haar knieën. “Klaar voor het volgende?” vraagt ze. “Ja mam” antwoord Jacob terwijl hij zich voorover buigt en een zoen op haar mond geeft. Hij blijft haar kussen, eerst in haar nek, dan tussen haar borsten, dan naar beneden over haar buik, op haar verboden tunnel en dan voelend met zijn handen komt hij erachter dat zijn moeder haar benen heeft opgetrokken, hij voelt verder en komt bij het object tussen haar knieën, hij brengt zijn mond erna toe en neemt een grote hap, hij proeft wat het is en spuugt het uit in zijn hand. “Dat was een appel tussen je benen”

“Inderdaad maar als je niet verder eet krijg je geen bonus punt hé,” antwoord ze, met tegenzin neemt Jacob nog twee happen uit de appel en zegt “ik heb drie happen geproefd dat is genoeg toch mam”, “Oké, ik keur het goed, je hebt nu veertien punten zoon” antwoord Liesbeth. Nu pakt ze de pannenkoekenstroop en maakt een spiraal vorm over haar buik heen. “Het volgende moet je likken lieverd”. Jacob likt zijn lippen af en antwoord “graag mam.” Hij begint haar benen een voor een te likken daarna, likt die aan zijn geboortegat en plaagt zijn moeder hier een minuut lang voordat hij bij haar buik en de stroop aankomt, hij neemt zijn tijd om haar hele buik schoon te likken.

“Dat was schenkstroop op je buik en je hebt lekker gesmaakt mamma,” zegt Jacob grijnzend. “Goed om te weten zoon” antwoord Liesbeth terug “Nu moet je mij even de tijd geven, lieverd” gaat ze verder. Ze pakt de twee messen en klemt elk van hun tussen haar grote teen en die ernaast zit. Ze gaat weer liggen “ik ben zover”, Jacobs handen schieten gelijk naar haar tieten, hij kneed ze even en voelt dan weer haar gezicht af, hij streelt over haar buik en schaamstreek, benen en voeten en schud zijn hoofd “Ik kan niks vinden mam.”
“Goed zoeken zoon, je bent warm” reageert Liesbeth terug. Opnieuw streelt Jacob zijn moeders benen en voeten en vindt dan eindelijk met een schreeuw de scherpe kant van een mes, dan pakt hij voorzicht de andere mes en zegt “messen, gevaarlijk geklemd tussen je tenen.”

“Twee punten erbij, negentien in totaal” zegt Liesbeth bevestigend, “Niet eenentwintig” vraagt Jacob, Liesbeth schud haar hoofd “niet dit keer zoon”. Ze pakt nu de pollepel en duwt hem in haar vagina, en zegt “voor het volgende object krijg je een bonus punt als je hem gebruikt” zegt ze met een schatterlach. Gelijk beginnen Jacobs handen zijn moeders lichaam te verkennen en het duurt niet long totdat hij de pollepel heb gevonden, gelijkt duwt hij hem verder zijn moeders neuktunnel in naar een aantal duwen en een luid kreun van zijn moeder pakt hij hem tussen zijn lippen en trekt hem eruit en zegt. “Dat was een pollepel in je kut, mam”

Liesbeth lacht “tweeëntwintig punten zoon, bijna op de helft.” Ze pakt nu de pindakaas en smeert wat ervan op elke wang. De volgende moet je weer likken en proeven en dit keer kan je weer zes punten verdienen. Jacob lacht “oké, zin in.” Hij likt gelijk aan zijn moeders holletje, “jammer hier niks” zegt hij. Dan likt hij over haar benen, vervolgens over haar buik en navel, rond haar tepels en dan haar nek totdat hij eindelijk aan komt bij haar wang en gretig de pindakaas eraf likt, hier na kust hij haar op de mond en likt de andere wang schoon. “Dat was pindakaas op je wangetjes mam”

Liesbeth grinnikt “correct, zoon, zes punten verdiend dus”
“achtentwintig in totaal” zegt Jacob terug. “Inderdaad”
Nu pakt Liesbeth de chocopasta en smeert aardig wat ervan over haar beide tepels en zegt “de volgende is weer voor zes punten”. Jacob kust zijn moeder op de lippen en wangen, nek en komt al snel bij haar borsten waar hij vol overgaven met zijn tong super lang de chocopasta van af likt.
“Mmm, mamma dat was superlekker chocopasta van je tepelhof”

Liesbeth lacht weer “goed zoon, dat is zes punten, dus nu al weer vierendertig in totaal, maar voor de volgende heb ik weer wat tijd nodig.” Ze pakt de banaan pelt hem, twijfelt voor een moment om hem in haar vagina te duwen maar in plaats ervan houdt ze hem vast en zegt “het volgende moet je zo volledig mogelijk proberen op te eten zoon, als je hem helemaal op heb krijg je een extra bonus punt” hierna steekt ze de banaan in haar mond en gaat weer op het kussen liggen. Jacob had al een sterk vermoedde over het volgende object en hapt naar haar vagina, maar helaas daar dus geen banaan, dan kust hij haar tieten alvorens hij in de banaan hapt, langzaam hapje voor hapje verdwijnt de banaan in zijn mond en maag, maar aangekomen bij zijn moeders lippen moet hij met kracht binnen dringen, zijn moeders mond zit vol met banaan en al tongend probeert hij zoveel mogelijk banaan uit zijn moeders bek te krijgen, hij komt eventjes omhoog en zijn moeder slikt de rest door.

“vier punten erbij zoon” zegt Liesbeth, nu ga ik om mijn buik liggen, het woord bij het daad voegend met een klein object in haar handen, wacht Jacob ongeduldig totdat zijn moeder weer rustig ligt, dit keer begint hij haar benen te kussen dan haar kont, rug en neck, maar helaas vindt hij niks dus hij doet het overnieuw en dit keer tussen haar billetjes vind hij een vreemd voorwerp hij eet het op en vertrekt zijn gezicht. “dat was een zilveruitje van tussen je billen mam” Liesbeth keert zich weer op haar rug en zegt “inderdaad zoon, eenenveertig punten zoon” ze pakt de kommen en legt er een over elke borst “je kan nu weer vier punten verdienen, lieverd.”

Jacob aait zijn moeders benen, steekt een paar vingers bij haar naar binnen voor een paar minuten totdat er een kreun ontsnapt uit zijn moeder mond, dan streelt hij haar buik en vindt hij de soepkommen, en zegt “dit zijn die grote soepkommen uit het kleine kastje mam” Liesbeth lacht en zegt “goed, we zijn er bijna vijfenveertig punten heb je nu, heb je zin in je ritje” Jacob pakt zijn beetje harde pik vast en zegt “zeker weten, kan niet wachten totdat de kaart vol is” Liesbeth pakt de staafmixers en duwt haar tieten tegen elkaar. “Klaar om verder te gaan” vraagt ze.

“Ja mam” antwoord hij en hij kust haar op haar venusheuvel, buik en tieten en ook de staafmixer krijgt een kus, hij pakt hem vast voelt eraan en zegt “dit is dat lange mix ding, hoe heet zo’n staaf”
Liesbeth lacht “het heet een staafmixer, lieverd en dat is twee punten erbij, nog drie te gaan”
“Klaar voor de finale” vraagt ze grinnikend. “Zeker weten” antwoord Jacob geil. “dit keer kan je drie bonus punten verdienen voor elk extra object je opeet, deze bonuspunten kan je inwisselen voor later gebruik, zie je dat zitten lieverd?” vraag Liesbeth. “Ik zie alles wel zitten” antwoord Jacob, die nu het einddoel in zicht is weer wat geiler wordt en dus aan zijn pik begint te sjorren.

Liesbeth pakt het bakje kersen, haalt de steeltjes van twee eraf en duwt drie ervan haar vagina. “Waar oh waar heb ik de laatste objecten gestoken?” vraagt ze. “Geen idee” speelt Jacob het spelletje mee, en kust haar op de mond, bevoelt haar tieten, kust haar navel en dan zet hij zijn mond op haar vagina en likt een, eet twee en likt en hapt de derde kers eruit hij eet ze op en blijft erna zijn moeder nog lekker twee minuten lang doorlikken. Dan komt hij overeind en zegt “dit waren drie kersen uit je vagina, wat een leuke verrassing mam, maar nu heb ik dus wel zesenvijftig punten” Hij pakt zijn snel harder en harder worden pik vast en vraagt “wat kan ik nu precies doen met deze extra punten?”

“Wel voor zes bonuspunten mag je, over mijn gezicht spuiten maar voor een dozijn mag je jezelf in mij leegspuiten zoon, en voor vierentwintig geef ik je toegang tot de achtergang, als je begrijpt wat ik bedoel.” Jacob grijpt zijn harde ik vast, het liefste stootte hij zich gelijk zijn moeders genotstunnel in maar zes extra punten zijn maar twee kersen en achttien extra punten zijn er maar zes, en hij kan best nog zes kersen uit zijn moeders kutje eten. “Oké ik ga voor de volledige bonus punten” Liesbeth lacht en zeg “dat dacht ik al” en ze steekt weer drie kersen in haar vagina, gelijk vol overgaven eet Jacob zijn moeders kutje leeg. Dat was vijftien extra punten (65 totaal) verdiend in totaal. “Derde ronde” zegt Liesbeth als ze opnieuw drie kersen in haar holletje duwt, dit keer dieper dan de bedoeling was, de eerste twee heeft Jacob er snel uit maar voor de derde moet Liesbeth met moeite omhoog persen haar zoons wachtende mond in. Liesbeth pakt de laatste twee kersen en duwt ze haar vagina in. “Kom op bonus ronde, boven de bons zoon”

Jacob brengt zijn mond weer terug naar zijn moeders verboden tunnel en eet de laatste twee kersen eruit. “Lekker mam, maar wat kan ik ook al weer doen met al deze punten?” Liesbeth lag “wel voor 50 punten mag je jezelf suf neuken op mij, voor twaalf mag je jezelf leegspuiten in mij en nu met korting voor achttien punten mag je, mij ook erna een keertje in mijn aars pakken.” Jacob pakt zijn harde lul vast en antwoord “wel dan denk ik dat het tijd wordt om al mijn punten weg te neuken mam” Liesbeth lacht en zegt “kom maar op zoon, keer terug naar waar je vandaan komt” Jacob pakt zijn pik beet en leidt hem met vol overgaven zijn moeders smachtende grot in, eindelijk is het zover, volledige incest met zijn moedertje, een leuk nieuw tijdverdrijf voor beide tijdens deze corona periode.

Wordt vervolgd in de Laatste Daad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10302 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Kersen Verrassing van Mij”

Plaats een reactie