BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De avonturen van Bertus deel 27

Terug in Engeland.

De volgende morgen werd er op de deur geklopt. Het was Jennifer die hun kwam ophalen. Bertus zei: we moeten nog ontbijten. Jennifer zei: Dan wacht ik wel tot jullie klaar zijn en ze ging op de bank in de suite zitten. Bertus en Aimee liepen nog naakt rond en Jennifer complimenteerde Aimee op haar figuur. Aimee zei: hopelijk veranderd dat snel. Hioezo vroeg Jennifer. Aimee zei: ik wil ook zwanger worden van Bertus. Jennifer zei: Bertus, voel je je niet een beetje al seen fok stier? Bertus zei: zolang ik er plezier in heb vind ik het niet erg, maar laat me nu eens zien hoe je met jouw oefeningen gevorder bent. Jennifer deed haar bloes open en zei: kijk hier maar eens naar en ze kneep haar kutspieren kort samen. Haar tepels stonden direct stijf vooruit. Aimee vroeg haar of het moeilijk was en Jennifer zei: ik moet me goed concentreren dat ik mijn kutspieren niet te lang samen knijp want anders word het een zooitje. Aimee zei: laat mij dat eens zien.

Jennifer deed haar rok en panty uit en ging weer op het leren bankstel zitten. Ze spreidde haar benen en Aimee ging ertussen zitten om te kijken. Jennifer kneep haar spieren samen en hield deze even vast. Ze begon direct te kreunen en binnen een minuut kwam ze heftig en spuitend klaar. Wow zei Aimee en dook direct tussen de benen van Jennifer en begon het vocht op te likken, langzaam naar boven gaande tot ze uiteindelijk de kut van Jennifer uitlikte wat haar nog een orgasme bezorgde. Dat was precies wat ik nodig had zei Jennifer. Dat en een goeie beurt van Bertus, maar dat zit er vandaag niet in. Deirdre heeft plannen voor jou. Bertus zei: dan zal ik maar wat extra vitamins innemen. Maar volgens mij kunnen jullie elkaar vandaag wel vermaken, en je hebt nog het nodige te bespreken. Jennifer pakte Bertus nog even vlug bij zijn pik en zei: die hou ik tegoed, het is maar dat je het weet. Aimee en Bertus namen hun ontbijt en kleden zich aan en Jennifer deed hetzelfde. Gedrieen vertrokken ze naar de kliniek, waar Bertus afgezet werd en Jennifer en Aimee reden door naar het appartement van Jennifer om daar het zakelijke door te spreken en om samen nog wat aan te rotzooien.

Bertus liep de kliniek binnen en kwam Deirdre tegen die tegen hem zei: ik hoop dat je goed voorbereid komt want je gaat vandaag een redelijk heftige dag tegemoet. Ga maar vast naar de onderzoeksruimte. Kate komt zo meteen eerst je vitale statistieken opnemen. Bertus vroeg: moet ik me ook uitkleden waarop Deirdre zei: wat dacht je zelf? Bertus liep de onderzoekskamer in en begon zich van zijn kleding te ontdoen. Net toen hij zijn onderbroek wilde uittrekken kwam Kate binnen en zei: laat mij dat maar doen en ze trok zijn onderbroek omlaag en draaide hem toen naar haar toe. Wat heb je nu aan je pik hangen vroeg Kate verbaasd. Laat me di teens goed bekijken en ze pakte zijn pik vast om het sierraad te bewonderen. Bertus zei: 24 karaats goud met een 2 karaat diamant erin. Op dat moment kwam Deirdre binnen en zag direct dat er iets vreemds aan de pik van Bertus zat. Ook zij nam hem in de hand en keek er vol bewondering naar. Is het niet pijnlijk vroeg Deirdre. Bertus zei: alleen pijnlijk met trekken, maar dat doe ik toch niet. Tja zei Deirdre, dan zullen we op een andere manier moeten zorgen dat we je zaad tevoorschijn halen, heb jij nog ideeen Kate?

Kate antwoorde direct met: ik heb nog wel wat ideeen en keek met een geile blik naar Bertus. Ze begon haar bloes uit te trekken. Een bh had ze niet aan dus haar tieten kwamen direct tevoorschijn. Ze zei tegen Deirdre: waarom doe jij niet hetzelfde, echter Deirdre was al bezig met haar uniform uit te trekken. Ze had daaronder slechts een hipster die ook vrij snel uit was. En ook Kate deed de rest van haar kleding uit. Bertus kon niet achter blijven en ook zijn kleding was snel uitgetrokken. Kate liep op Bertus af en begon hem te tongen en pakte zijn pik vast. Ze zei: ik wil deze zo meteen diep in mijn kut voelen. Deirdre ging achter Kate staan en begon haar tieten te bespelen. Ze trok de tepels zover ze kon naar voren en zette haar nagels in de tepels. Fuck riep Kate, dat doet zeer. Dan moet je maar niet alles voor jezelf willen hebben zei Deirdre en greep tussen de benen van Kate door naar de pik van Bertus. Bertus zei: rustig meisjes, er is genoeg voor jullie allebei. Wie wil er als eerste een paal tussen haar lipjes hebben.

Kate keek Deirdre aan en vroeg: mag ik eerst. Ik hunker voor een flinke naaibeurt. Deirdre zei: vooruit dan, maar hij mag niet in je klaarkomen, ik heb namelijk zijn eerste zaad van de dag nodig voor onderzoek. Bertus denk je dat je je in kan houden? Geen problem was het antwoord, ik laat wel weten waneer je met je beker klaar moet staan. Hij vroeg aan Kate: hoe wil je het hebben en kate antwoorde zo diep mogelijk. Bertus zei: ga dan maar op je rug liggen en leg je benen maar op mijn schouders. Moet ik me nog inhouden bij jou of gaan we volle bak en diep en hard. Kate zei: hoe harder en dieper hoe beter. Mijn kut sopt als een wastijl. Ze ging liggen en legde haar benen over zijn schouders en Bertus nam plaats en zette zijn eikel tussen de kut lippen van Kate. Ram hem maar in me en ga maar zo diep je kan. Mijn baarmoeder verlangt naar bezoek. Bertus stootte zijn pik diep in Kate en al wat ze kon uitbrengen was OOOOHHHH JAAHHH.

Bertus ging de volle lengte in haar en zijn eikel zat ook direct in haar baarmoeder. Hij trok zich terug tot enkel de eikel nog tussen haar lippen zat en ramde zijn paal weer vol in haar. Hij bleef dit doen en speelde met zijn handen met haar tieten. Deirdre wilde niet achter blijven en klom op de tafel en ging met haar kut op het gezicht van Kate zitten. En nu likken geile slet zei ze en ze hoefde niet lang te wachten tot de tong van Kate in haar kut zat. En als je dan toch bezig bent mag je mijn andere gaatje ook likken en ze ging wat verzitten zodat Kate ook haar anus kon uitlikken. Bertus vond het wel een geil gezicht en begon sneller in haar te stoten en na een tiental minute zei hij Deirdre, heb je de beker klaar want dit gaat niet lang meer duren. Deirdre pakte de beker die op de tafel stond naast de onderzoekstafel en boog voorover zodat ze er goed bij kon. Kate ging ondertussen onverstoord door met Deirdre uit te likken. Bertus zei: hier komt het en trok zijn pik uit Kate en hield hem voor de beker en spoot de beker half vol. Jezus, Bertus wat heb je weer veel mooi romig zaad en ze zette de beker terug op de tafel.

Ze ging rechtop boven Kate zitten en liet haar blaas leeglopen over het gezicht van Kate. Hier slet, dat heb je voor altijd nummer 1 willen zijn. Kate gaf zich echter niet gewonnen en bleef likken en slikken tot Deirdre niets meer te geven had. Er lag inmiddels een grote plas vocht onder de tafel en tijdens het naar beneden klimmen gleed Deirdre uit over haar eigen pis. Ze zat enigsinds beduusd te kijken. Bertus vroeg haar of ze zich bezeerd had. Gelukkig had ze dat niet. Ze zei: ik zal eerst dit zaad even laten ophalen en naar het lab laten brengen. Ze liep naar haar tafel en pakte de telefoon en vroeg aan de person aan de andere kant of ze even een monster kon komen ophalen om te laten analiseren. Een paar minute later kwam er een jonge meid de kamer binnen om de beker op te halen. Ze stond versteld van wat ze zag en had een vreemde glimlach om haar mond. Deirdre zei: als je dit snel nakijkt mag je zo meteen ook nog even met Bertus, maar nu moet hij eerst mij een beurt geven. Echter eerst gaan we nog wat selfies maken. Kate en Deirdre, elk aan een kant met hun tong aan de pik van Bertus.

Cindy nam de fotos en deze werden direct doorgestuurd naar de man van Deirdre. Dat zal hem leren. Gisteren was ik zo geil al seen pakje boter en had me voorbereid op een avond vol sex en wat deed de klootzak, hij moest voetbal kijken op de tv. Dit zal hem leren mij te negeren. Cindy, ga jij even dat sperma analiseren en kom dan terug, ik wil nog meer fotos hebben. Cindy liep met de beker naar buiten en het eerste wat ze deed was een slok zaad drinken. De rest ging ze even onderzoeken. Er ging een kleine 15 minuten overheen voor ze de resultaten had en weer terugliep naar de behandelruimte. Daar aangekomen waren Deirdre en Kate bezig met alle metingen zoals bloeddruk, lengte en omtrek van zijn pik, gewicht en dat sort dingen. Cindy liep binnen met de test resultaten en ging naast Deirdre staan. Deirdre stak dierect een hand onder haar uniform en zei: jij bent al net zo geil als Kate, je slip drijft van je kut af. Wil je even spelen met Bertus vroeg Deirdre. Mag het vroeg Cindy. Alleen als je jezelf gedraagd en je aan de kledingsvoorschriften houdt.

Cindy begon haar uniform los te knopen maar Bertus hield haar tegen. Hij zei: ik heb altijd al de fantasie gehad om eens flink met een zustertje van bil te gaan. Doe je knoopjes maar los en je slipje maar uit dan mag je alles met mij doen wat je wil. Alles vroeg ze? Zolang het niet te gek word ben ik voor heel veel dingen te vinden. Cindy zei: ga daar maar op die tafel liggen. Bertus ging liggen en Cindy begon zijn benen vast te make naan de poten van de tafel, waarna ook zijn handen vastgebonden warden. Ze liep naar een van de kasten en bracht een slaapmasker mee en deed dat over de ogen van Bertus. Hierna pakte ze een koptelefoon die ze aansloot aan een versterker en zette deze op de oren van Bertus. Zelf deed ze een draadloos microfoontje om haar hals en zei zachtjes in de microfoon: als je mij kan horen dan knik maar. Bertus knikte en toen begon het spel. Cindy zei tegen de 2 andere vrouwen dat ze geen woord mochten zeggen, enkel Cindy mocht dat.

Cindy begon met eerst haar nagels zachtjes over zijn huid te trekken en ze zei zacht in de microfoon: vind je dit lekker? Ze ging dicht bij hem staan en nam haar tieten uit haar uniform en bracht deze bij de mond van Bertus. Ze zei zachtjes: lik hier maar even aan en maak mijn tepels maar hard. Bertus stak zijn tong uit om de tepels te liken en elke keer dat zijn tong de tepels aanraakte trok Cindy ze terug zodat hij ze enkel met de tip van zijn tong aan kon raken. Cindy keek even naar de pik van Bertus en zag deze boven zijn buik op en neer bewegen. Ze nam de pik in haar hand en speelde even met de eikel en liet hem daarna los. Ze ging bij de tafel weg en liep naar Deirdre en zei zachtjes in de microfoon: ik moet eerst even kut proeven dus ik ga nu naar Deirdre toe om haar even te likken. Deirdre ging weidbeens op haar stoel zitten en Cindy begon haar kut te liken. Tevens bracht ze drie vingers in haar kut en begon te stoten.

Je kon haar kut horen soppen en Bertus horde dit ook en toen Deirdre eenmaal zover was dat ze klaar begon te komen hoorde Bertus dit ook. Het maakte hem geiler en geiler. Cindy liep terug naar de tafel en gebruikte haar nagels weer, ditmaal om zijn pik mee te strelen. Kijk zei ze Bertus vindt dit lekker. Kijk eens naar die draden met voorvocht en ze haalde haar vinger erdoorheen en liep naar Kate. Ze zei: hier Kate, proef maar eens hoe lekker en stak haar vinger in de mond van Kate die haar vinger smakkend aflikte. Cindy zei: ik heb daarstraks een mondje vol van jouw zaad geproeft en het is inderdaad ontzettend lekker. Bertus, wil je mij een plezier doen en mijn kut uilikken. Bertus knikte ja en Cindy gaf aan dat Kate op zijn gezicht moest gaan zitten. Kate deed dit en Bertus begon als een bezetene te likken. Cindy zei zachtjes: OOOOHHH wat doe je dat lekker. Ze liep naar de tafel toe en begon met haar vingers onder de ballen van Bertus richting zijn anus te gaan. Ze tikte zachtjes tegen zijn kringspier en vroeg? Vind je dit ook lekker? Bertus kon enkel knikken. Cindy wenkte Deirdre en gaf aan dat zij zich bezig moest houden met zijn anus terwijl cindy foto’s nam van alles wat er gebeurde.

Cindy gaf te kennen aan Kate dat ze van zijn gezicht af moest maar Kate wachtte tot ze klaarkwam op zijn gezicht voor ze van hem af klom. Cindy liep naar Bertus toe en gaf hem een tongzoen en op het moment dat Bertus begon terug te tongen zoog Cindy zijn tong naar binnen en beet er zachtjes op. Ze hield zijn tong een paar minute vast en liet deze toen gaan. Ze stapte terug van de tafel en gaf Deirdre een teken dat zij op zijn gezicht moest gaan zitten. Ze zei zachtjes in de microfoon: dat beffen is me zo goed bevallen dat je nog even door mag gaan, net zolang tot ik nog een keer klaar kom. Ondertussen was Cindy naar het einde van de tafel gelopen en boog zich over de benen van Bertus. Ze gaf Kate het teken om tussen haar benen te gaan zitten en haar kut te likken.

Terwijl Kate dit deed nam Cindy de pik van Bertus vast en bracht deze naar haar mond. Ze zette haar lippen op de eikel en zoog deze naar binnen, waarna ze haar tanden achter de gouden ring zette om hem vast te houden. Ze bracht haar tong naar zijn eikel en ging met het tipje van haar tong in zijn pisbuis. Daar draaide ze met haar tong tot Bertus schokkende bewegingen begon te maken. Ze liet zijn pik gaan en zei: nee Bertus, je mag nog niet klaarkomen, ik ben nog niet zo ver. Het likken door Kate bracht Cindy echter tot het punt dat ze bijna klaarkwam. Kate bleef doorlikken en stak 2 vingers in haar kontje wat voldoende was om haar orgasme te weeg te brengen. OOOOOHHH JAAH dat voelt zo goed en op datzelfde moment kwam ook Deirdre klaar en begon met haar onderlichaam over het gezicht van Bertus te rijden.

Ze bokte met haar onderlichaam tot ze uiteindelijk met haar anus boven zijn mond zat. Bertus spitste zijn tong en begon haar te rimmen. Dat was genoeg om haar orgasme door te laten gaan. Ze bleef komen. Cindy had dezelfde gevoelens door het befwerk van Kate en na een kleine minuut klaar te komen liet Cindy haar blaas leeglopen over het gezicht van Kate, die direct de opmerking maakte: ben ik een pispot of wat? Cindy zei enkel: slikken meid, er komt nog meer en Kate deed dat. Bertus lag op dat moment nog steeds vastgebonden op de tafel en uit zijn pik vloeide het voorvocht rijkelijk. Cindy zag di ten besloot Bertus uit zijn benarde situatie te helpen. Ze klom op de tafel en ging boven zijn pik zitten die ze in haar hand nam en richting haar kut stuurde. Ze zei tegen Bertus: ik ga jouw eikel nu even verwennen en zodra ik merk dat je klaar gaat komen wil ik dat je je pik zo diep mogelijk in me ramt. Bertus kon niets anders doen dan knikken.

Kate was ondertussen volop bezig om alles op foto en film te leggen. Cindy liet zijn eikel tussen haar lippen verdwijnen en begon met haar heupen te draaien. Bertus voelde dat dit geen minuut meer ging duren en stootte diep in Cindy. Ze vroeg ben je zover? Bertus knikte en Cindy duwde haarzelf zo hard mogelijk op zijn pik. Het deed zeer, maar uiteindelijk zat Bertus vast in haar baarmoeder en begon Cindy met haar kut spieren te knijpen waardoor Bertus op een gigantische manier klaarkwam en al zijn zaad diep in haar spoot. Hij was in tijden niet zo klaargekomen en toen hij uiteindelijk uitgespoten was knikte hij met zijn hoofd om Deirdre te laten weten dat ze van hem af moest gaan. Deirdre klom van hem af en ging samen met Kate ieder aan een kant van Bertus hoofd staan. Ze deden zijn koptelefoon af en namen zijn slaapmasker weg.

Bertus knipperde wat met zijn ogen en keek naar Cindy die in haar uniform met het bovengedeelte open op zijn pik zat. Wow was het enige wat hij kon uitbrengen. Na een aantal seconden zei hij: dit overtreft mijn stoutste verwachtingen. Cindy boog zich voorover en gaf hem nog een tongzoen en zoog zijn tog nogmaals naar binnen. Dit keer liet ze hem echter gaan en tongde hem terug. Deirdre vroeg hem hoe deze ervaring was en Bertus antwoorde haar: zoiets moet je meemaken om het te kunnen geloven. Cindy besloot om van Bertus aft e gaan en begon zich langzaam op te heffen zodat zijn poik haar baarmoeder kon verlaten. Bertus voelde dat de baarmoederhals sloot terwijl zijn pik uit haar kwam en tegen Cindy: je zaadjes zitten goed op zijn plaats en Cindy glimlachte naar hem en zei: daar hoopte ik al op. Deirdre en Kate begonnen Bertus te bevrijden van de tafel door hem los te binden. Eenmaal los zei Bertus: nu even een half uur pause en wat drinken. Hij liep naar Kate en zei: meid, jij moet nodiog even onder de douche. Je riekt naar zeik en kutvocht. Neem even een break en ga jezelf even douchen, we gaan niet weg, maak je maar niet ongerust.

Deirdre moet nog aan de beurt komen. Eerst even wat drinken. Tien minute later was Kate terug en zaten Cindy, Deirdre en Bertus de filmpjes te bekijken en Bertus moest toegeven dat hij geen idee had met wie hij op welk moment bezig was. Deirdre zei: dit wil ik ook proberen waarop Cindy zei: zullen we dan maar meteen beginnen. Ga maar liggen op de onderzoekstafel en leg je benen maar in de daarvoor bedoelde beugels. Deirdre deed wat haar gevraagd werd en kreeg prompt ook het slaapmasker voor en de koptelefoon op. Bertus zei tegen Cindy: wacht even dan ga ik haar eerst even extra gevoelig maken. Bertus nam zijn blikje uit zijn tas en smeerde de clit, schaamlippen en tepels van Deirdre in met de zalf. Zo nu gaan we haar eerst even plagen. Laten we haar eerst maar eens een aantal nagels oner haar lichaam trekken. Zo gezegd zo gedaan en Deirdre kreeg er direct kippevel van, zo erg dat ze gewoon begon te rillen. Cindy ging naar haar hoofd toe en zei zachtjes in haar microfoon: ik ga je nu eerst eens lekker kussen, heb je daar zin in. Deirdre knikte en Cindy begon haar gezicht te kussen in haar nek, zonder te dicht bij haar mond te komen.

Deirdre had haar mond half geopend in afwachting van de tong van Cindy. Cindy op haar beurt wenkte Kate om het kus werk over te nemen en Kate ging met haar mond naar de mond van Deirdre en begon haar te tongen. Bertus was tussen haar benen gaan zitten en begon zachtjes tegen haar schaamlippen te blazen wat Deirdre aan het kreunen bracht. Cindy had intussen een paar klemmetjes gevonden en zette deze op de tepels van Deirdre die meteen zacht begon te huilen. Dit doet zo zeer zei ze. Cindy zei in de microfoon: maar een beetje pijn is toch wel lekker en ze trok daarbij aan de klemmetjes zodat de tepels van Deirdre warden uitgetrokken. Door dat Kate haar nu vol aan het tongen was kwam er niet meer dan kreunende geluiden uit de mond van Deirdre. Tussen het zoenen door zei ze: mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest, wat hebben jullie ermee gedaan. Ze kreeg geen antwoord. Bertus was inmiddels over gegaan naar het kussen van haar dijen en langzaam maar zeker ging hij hoger en meer naar haar schaamlippen.

Eenmaal daar aangekomen zoog jij haar buitenste lippen in zijn mond en ging er met zijn tong overheen. Deirdre begon harder te kreunen en begon haar kut omhoog te duwen om meer tong in haar te krijgen. Bertus nam echter zijn tijd en nam de andere lip in zijn mond om ook met deze te spelen. Deirdre smeekte, nu mij clit, laat me komen. Cindy had intussen de klemmetjes verwijderd en nam de tepels om beurten in haar mond en zoog deze naar binnen. Ze gaf te kennen aan Kate dat deze op haar gezicht moest gaan zitten en haar kut aan te bieden om gelikt te worden. Cindy zei zachtjes in de microfoon: nu wil ik dat je mijn clit tussen je lippen neem ten met je tong mij klaar laat komen. Deirdre ging met haar mond op zoek en nam de clit van Kate in haar mond en begon erop te zuigen en er zachtjes in te bijten. Cindy zei: lik mijn kut uit en laat me klaarkomen op je gezicht. Deirdre begon al seen bezetene te likken en bracht Kate tot haar orgasme, waarbij Kate haar blaas liet leeglopen over het gezicht van Deirdre.

Deirdre zei: vind je dat lekker Cindy, mij in mijn gezicht te pissen. Cindy antwoorde haar zachtjes in de microfoon: ik niet maar Kate vind het geweldig. Ze geniet er enorm van. Cindy was intussen weer met de tepels aan het spelen en Bertus besloot dat het tijd werd om Deirdre een gruwelijk klaar te laten komen. Hij nam haar klit tussen zijn tanden en begon er met zijn tong rondjes om te draaien en Deirdre wist niet wat etr gebeurde, maar ze schreeuwde ik kom, ik kom AAAAAHHH ga door geef me meer. Bertus liet haar clit uit zijn mond gaan en zette de kop van zijn pik tegen haar clit en wreef deze op en neer rondom haar clit zodat Deirdre in haar orgasme bleef. Na een kleine twee minute zette Bertus zijn eikel tussen haar schaamlippen en begon haar voor in nhaar kut te neuken. Deirdre smeekte ga dieper, dieper en harder waarna Bertus zijn pik in een keer vol in haar kut stootte. God dat voelt zo goed zei ze. Bertus had echter andere ideeen en trok zijn pik uit haar kut.

Zijn pik glinsterde van het kut geil. Hij zette zijn pik nu tegen haar anus en Deirdre riep: nee niet daar, daar is nog nooit iets in gegaan. Langzaam duwde Bertus zijn eikel voorbij haar kringspier en terwijl hij dit deed fluisterde Cindy in de microfoon: je gaat gebruikt worden al seen ordinaire slet en die worden ook in hun kont geneukt. Bertus ging langzaam dieper en begon korte stoten te maken terwijl hij met zijn handen haar kut bewerkte. Deirdre zei niets, ze gaf geen krimp en dat was het teken voor Bertus dat hij harder en dieper kon gaan stoten. Hij ging dieper en dieper tot hij uiteindelijk volledig in haar hol zat en begon haar toen met lange halen te neuken. Cindy zei zachtjes: zie je wel geile neukslet dat je dit ook lekker vindt. Deirdre knikte bevestigend en zei: het mag wel wat harder. Bertus trok zijn pik terug uit haar kont en Cindy ging direct met haar hand in de plks plaats, eerst 3 vingers, daarna vier en tenslotte zat heel haar hand in de kont van Deirdre, ze maakte een vuist en begon in haar kont te pompen tot ze er haar halve onderarm in had zitten en begon toen haar arm te draaien.

Kate zat met grote ogen te kijken en liet zich voorover op Deirdre vallen om alles goed te zien en begon terwijl ze lag te kijken de kut van Deirdre uit te likken. Bertus had met een wet ones zijn pik schoon gemaakt en liep naar het hoofd van Deirdre. Hij zei tegen Kate dat ze op moest schuiven zodat Deirdre hem kon pijpen. Kate ging met haar billen op de tieten van Deirdre zitten en Bertus plaatste zijn pik in de mond van Deirdre en toen die eenmaal wist wat ze in haar mond had begon ze erop te zuigen alsof het een heerlijke lollie was. Zuigen kon ze als de beste. Ze deed zo goed haar best dat Bertus moeite had om te voorkomen dat hij in haar mond zou klaarkomen. Hij trok zijn pik terug. Hij liep naar de achterkant van de tafel en bracht wat wet ones voor Cindy mee en zei tegen haar: trek je hand maar terug, nu ga ik haar kut naaien en vol spuiten. Cindy hield haar hand voor de microfoon en vroeg Bertus of hij nog zaad over had. Bertus zei: meer dan genoeg, laat jij je maar klaar likken terwijl ik haar naai.

Cindy ging achter Kate zitten op het gezicht van Deirdre en zei: nu ga je mij nog een keer klaar laten komen, likken slet. Deirdre begon haar te likken en Bertus begon Deirdre te naaien alsof zijn leven ervan af hing Hij stootte zijn pik helemaal in haar en Deirdre gaf geen kik. Bertus wist niet of hij in haar baarmoeder zat maar dat maakte hem ook niet uit. Hij bleef in haar rammen tot ze beide klaarkwamen en Bertus zijn zaad in haar kut spoot, waarna hij zich terugtrok. Cindy op haar beurt was ook net klaargekomen en besloot om haar gouden nectar ook in de mond van Deirdre te deponeren. Ze zei in de microfoon: drinken en laat me niet zien dat je iets verspilt. Terwijl Deirdre probeerde alle pis van Cindy te drinken was Kate van haar afgeklommen en naar haar kut gegaan waar het zaad uitguste. Ze likte alsof haar leven ervan af hing en hield pas op toen Deirdre nogmaals schokkend klaarkwam. Cindy was inmiddels ook van haar afgeklommen en stond naast de tafel en begon het slaapmasker en de koptelefoon af te doen. Het enige wat Deirdre uit kon brengen was: Dit is waar ik al lang over gefantaseerd heb en geprobeerd heb aan mijn vent uit te leggen. Hij wil er echter niets van weten. Cindy zei: misschien kunnen we dit vaker doen, ik heb nog genoeg ideeen.

Zelfs als Bertus niet aanwezig is kunnen we ons samen verwennen. Op dat moment ging de telefoon Kate nam op en zei: Bertus, voor jou het is Jennifer. Bertus nam de telefoon en Jennifer vertelde hem dat hij snel naar haar appartement moest komen voor belangrijke ontwikkelingen. Bertus zsei: even douchen en dan kom ik eraan. Een klein kwartier later was hij bij Jennifer en vroeg haar naar de belangrijke ontwikkeling. Ze zei: ik heb vandaag met Aimee opgetrokken en we zijn wezen eten in de stad, echter ze kon haar lievelings eten niet doorgeslikt krijgen en voelde zich behoorlijk beroerd. Toen we thuis kwamen heeft ze ook nog over gegeven. Ik heb haar gevraagd wat er gaande was en ze zei: ik denk dat ik ongesteld ga worden. Ik heb haar toen gevraagd waneer het laats was dat ze ongesteld geweest was waarop ze antwoordde meer dan 2 maanden geleden. Ik heb haar toen meegenomen naar de toilet en heb haar een zwangerschaps test afgenomen.

Ze is zwanger, en ze weet zeker dat het kind van jou is omdat ze al enige tijd geen sex meer heeft gehad behalve met jou. Bertus liep de kamer in waar Aimee een beetje beteuterd zat te kijken. Bertus keek haar aan en vroeg haar: dit is toch wat je wilde? Ze antwoordde: ja, maar het is toch wel heel onverwacht. Bertus zei: maak je niet ongerust, ik zorg wel dat alles op orde komt. Hij vroeg aan Jennifer: hebben jullie zakelijk nog wat kunnen regelen en ze antwoordde: we zijn er aan uit. We gaan de winst in drieen delen, jij bent stille partner en wij organiseren verder alles. Dat is mooi zei Bertus, echter wil ik dat de helft van mijn aandeel op een aparte rekening word gestort waar alleen Anna toegang toe heeft. Ik heb haar ook beloofd dat ik achter haar aan zou kijken. Kunnern we morgen naar Nederland vliegen, ik wil wel eens weten hoe het daar gesteld is. Jennifer zei: ok maar je kan er maar 1 dag blijven, ik heb je volgende opdracht binnen. Je gaat voor zes tot acht weken naar Birma, daarna nog een paar dagen naar Oman en dan heb ik je voorlopig niet meer nodig. Meer details krijg je morgen van me. Ga nu eerst je persoonlijke assistente maar eens verwennen. Aimee zei: ik heb eigenlijk helemaal geen behoefte aan sex, ik wil gewoon lekker knuffelen en als je wil Jennifer mag je gerust bij ons komen liggen. We krijgen per slot van rekening kinderen van dezelfde vader.

Bertus zei: nog even voor de goede orde, ik heb misschien ook Cindy zwanger gemaakt. WAT was de vraag, heb je je weer niet in kunnen houden? Bertus zei: vraag morgen maar aan je zus wat er gebeurd is. Dat wordt een openbaring voor je Jenn. Nu tijd om bij te slapen en te knuffelen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 2134 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie