BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mark en zijn familie 4

Onder aan de trap beneden hoorden ze Martin roepen, San ben je nu nog niet wakker?

Snel ontwaakten ze uit het moment. Sandra trok snel haar nachthemdje weer naar boven en riep, jawel hoor. Ik ben even douchen en aankleden, kom er zo aan. Balend dat hij er al was keek ze naar haar kids. Mark had nog steeds een enorme stijve, ze kon niet geloven hoe groot hij was, en dan die grote ballen, het leken wel eieren zo groot. Mmmm wat zou ze daar graag aan voelen. En dan Debbie, haar dochter die net zo heerlijk aan haar tepels had gelikt, wat was het fout maar ook lekker.

Debbie had ook het spaghettitopje en slipje weer aangedaan. Doen jullie maar rustig aan nog even knipoogde ze. Ik houd papa wel even bezig, en weg huppelde ze.

Mark keek naar zijn moeder Sandra zoals ze daar nu zat. Haar haar wat verward om haar mooie gezicht. Haar grote fcup nauwelijks in bedwang gehouden door haar nachthemdje en de tepels die er doorheen priemden. Haar ogen gefixeerd op zijn enorme kloppende pik. Langzaam liet hij zijn hand er naartoe glijden en legde zijn hand onder om de stam. Liet hem heen en weer zwaaien en zag hoe ze als gehypnotiseerd zijn pik bleef volgen met haar ogen. Haar mond lichtjes geopend. Voel er maar even aan hoor zei hij. Als in trance stak ze haar hand uit en gleed met haar hand langs de zijkant van zijn staaf voor ze haar hand er omheen legde vlak onder zijn eikel. Ze voelde zijn hardheid en verloor bijna even het besef van waar ze was en wat ze deed. Ze ging iets verzitten zodat ze op haar knien naast hem kwam te zitten. Mark schoof de bandjes van haar nachthemdje van haar schouders. Steeds meer van haar grote volle borsten werd zichtbaar tot het hemdje opeens over haar grote tepels schoof en naar beneden dwarrelde toen de weerstand wegviel. Hij liet zijn hand over de grote tieten glijden en kneedde ze. Ondertussen trok zijn moeder op wie hij al zolang geilde aan zijn grote pik. Hij voelde het zaad al in zijn ballen kolken. Hij zag haar voorover bukken waardoor hij even de grip op haar borsten verloor. Toen voelde hij haar tong over zijn eikel glijden. Mmm wat deed ze dat lekker.

Ondertussen beneden zag Martin zijn dochter Debbie de keuken binnenkomen. Zijn ogen vielen bijna uit zijn kassen toen hij zag hoe ze erbij liep. Hij had natuurlijk wel opgemerkt dat zijn dochter de wulpse genen van zijn vrouw had geerfd en natuurlijk ving hij wel eens een blik op als ze naar de douche liep maar zo openlijk had hij het niet echt gezien. Het spaghettihemdje spande om de al grote borsten voor haar leeftijd. Mmmm dat moest zeker een e cup zijn al. Daaronder bedekte het slipje maar net haar ronde kontje. Gaat het wel pap vroeg ze? Toen pas besefte hij dat hij had staan staren. Debbie moest onwillekeurig glimlachen, haar plannetje werkte beter dan ze had verwacht. Ze had door dat haar vader zijn ogen bijna niet van haar lichaam kon houden. Ze ging aan tafel zitten en rekte zich even uit waardoor haar borsten nog meer geaccentueerd werden in haar hemdje. Is er al koffie vroeg ze? Martin maakte met moeite zijn ogen los van haar weelderige jonge lijf en zei terwijl hij voelde dat zijn pik hard was in zijn broek, jahoor zal ik eens inschenken. Toen hij zich omdraaide legde hij zijn pik even zo onopvallend mogelijk recht in zijn broek terwijl de koffie in het kopje liep. Ondertussen trok Debbie haar spaghettihemdje nog wat verder naar beneden zodat er een nog groter deel van haar tieten zichtbaar werd. Haar vader draaide zich om met 2 koppen koffie in zijn hand. Ze zag hoe zijn blik naar beneden gleed, zijn ogen groter werden en hij 1 van de koppen koffie verkeerd neerzette waardoor die over de tafel ging. Sssorry stamelde hij, ik maak even nieuwe. Glimlachend zag ze hoe hij zich met een rood hoofd weer omdraaide.

Boven was Sandra inmiddels vol overgave aan haar zoons grote dikke pik aan het zuigen. Speeksel droop uit haar mondhoeken langs zijn paal. Met haar handen spreidde ze het uit langs de stam. Mark ging ondertussen met zijn hand onder het naar beneden hangende nachthemdje naar haar billen. Zijn hand gleed over de heerlijke volle kont en hij merkte hoe zijn moeder haar benen spreidde. Mmmm ze droeg geen slipje en zijn hand gleed over haar kletsnatte lipjes en al gauw schoof hij er 2 vingers in. Hij merkte hoe ze begon te kreunen en draaien met haar heupen. Al snel voelde hij haar schokken en voelde nog meer van haar sapjes over zijn vingers en hand druipen. Ze stopte even met pijpen en hij zag hoe ze met haar ogen dicht en mond een stukje open haar orgasme beleefde. Toen ze na wat naschokken haar ogen weer opendeed keek ze hem recht aan en zei jongen toch wat doe je met je oude moeder? Jij bent echt niet oud hoor mam protesteerde Mark. Mmm wat een enorme paal heb je jongen, zoveel groter dan je vader. Ik wil hem in me voelen.. als in een droom zag Mark hoe zijn moeder opstond, over hem heen hurkte en zich over zijn enorme pik liet zakken.

Steeds meer van zijn pik verdween in zijn geile moeder. Haar enorme f cup slingerde vlak voor zijn ogen heen en weer. Hij stak zijn handen uit en begon ze te kneden terwijl hij ook aan haar tepels zoog. Tegelijkertijd stootte hij steeds zijn heupen omhoog zodat zijn moeder steeds dieper werd geneukt. Sandra kon niet geloven hoe diep hij kwam. Hij kwam al bijna tegen haar baarmoeder en hij zat er nog niet eens helemaal in. Mmmm zo was ze nog nooit geneukt en wat zoog hij heerlijk aan haar keiharde tepels. Ze voelde hoe een volgend hoogtepunt niet ver meer weg was. Alsof hij dit aanvoelde voelde ze hoe hij zich nog dieper in haar stootte, steeds dieper en harder. Precies toen het volgende hoogtepunt haar overspoelde beet hij even in een tepel en werd het hoogtepunt nog intenser. Mark die haar slap voelde worden bovenop zijn lul draaide haar op haar rug. Nam plaats tussen haar benen en schoof zijn enorme paal weer diep in haar druipende kut. Met lange diepe halen, nu zonder rekening te houden met haar genot nam hij haar. Na niet al te lange tijd trok hij zijn pik eruit, trok eraan en begon te spuiten. De eerste straal over haar borsten en buik, de volgende was harder en raakte haar gezicht en haren. Meerdere stralen vlogen over haar lijf tot haar buik borsten en gezicht onder gespoten waren met n heerlijke grote lading zaad. Hij boog zich voorover en kuste haar. Ze ontwaakte uit haar trance. Keek naar beneden over haar ondergespoten borsten en buik naar zijn vochtige nu halfharde grote pik. Mmm dit gaan we nog veel vaker doen zij ze. Ze kuste hem nog eens en liep de trap af. Even later stond ze onder de douche het zaad weg te spoelen. Ze voelde zich bevredigd zoals ze al tijden niet had meegemaakt. Wow wat een ochtend. Toen zij onder de douche uitstapte kwam Mark binnen en stapte de douche in. Ze zag zijn ook slap nog imposante pik en beet even op haar lip. Snel ging ze naar haar kamer om zich aan te kleden zodat ze zich niet weer zou vergrijpen..

Eenmaal aangekleed liep ze zachtjes de trap af en ging naar de keuken.

Toen ze binnenkwam zag ze Debbie met haar handen op het aanrecht staan. Haar spaghetti topje was naar beneden geschoven en haar grote tiener tieten hupten op en neer op het ritme van de stoten van haar man Martin. Die stond achter haar en had 1 hand om haar haar en 1 hand op haar heup terwijl hij zijn zo wist ze niet indrukwekkende pik in haar stootte. Ze zag hoe hij al hard hijgde en herkende de voortekenen van zijn klaarkomen. Debbie had haar al gezien, keek haar aan en knipoogde. Sandra voelde haar kutje alweer krampen. Precies toen haar man klaarkwam gooide ze de deur open en schreeuwde wat gebeurd hier? Ze zag de paniek in zijn ogen toen hij achteruit stapte en zijn snel verslappende pik in zijn broek probeerde te stoppen. Ze draaide haar rug naar hem toe, keek Debbie aan en terwijl ze haar een knipoog gaf zei ze, ga jij maar even douchen jongedame, jou spreek ik straks wel.

Toen draaide ze zich weer om, keek Martin aan en zei… zo mannetje, ik weet niet wat jij dacht maar er gaan hier dingen veranderen!.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mrrainbow

Schrijft als hobby geile verhalen. Komt uit midden nl. Reacties altijd welkom. Mag ook op snap voyeur_rainbow of kik storywriternl

Dit verhaal is 11613 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mark en zijn familie 4”

Plaats een reactie