BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 5.

Terwijl hij op zijn handen steunde, en me opgewonden aankeek, neukte hij me. Bij elke stoot van zijn lul drukte ik mijn heupen omhoog, om zijn lul zo diep mogelijk in mijn kutje te krijgen. Omdat hij al een paar keer was klaargekomen, kon hij me langer doorneuken. Na een paar minuten kwam hij opnieuw klaar in mijn kutje. Ik klemde mijn benen om zijn heupen, om zijn lul zo lang mogelijk vast te kunnen houden. Hij liet zich zakken, en ik trok hem dicht tegen me aan, met een been over zijn heupen. “Dat was echt fijn, zei ik zacht, je bent op Henk na, de liefste die ik ken. Maar het wordt tijd om ons aan te kleden, want Henk komt over een uurtje thuis. Oke?” Met een blij hoofd kwam hij overeind, en samen liepen we naar de badkamer om ons op te frissen. Ik besloot om hem toch nog een beetje uit te dagen, en pakte een paar nieuwe nylons uit een laatje. “Wil je me nog even helpen om mijn nylons aan te trekken, vroeg ik, want daar heb je al een beetje ervaring mee.” Breed lachend knielde hij voor me neer, en rolde heel voorzichtig de nylons over mijn benen, waarna ik ze aan de jarretelles bevestigde. Ik pakte de string, en trok deze aan. Als laatste een jurkje uit de kast, en mijn hakken. Samen liepen we naar beneden, en na een lekkere tongzoen ging hij naar huis. Toen Henk thuiskwam, zag hij aan mijn hele houding dat het een geweldige dag was geweest. “Je mag me alles vertellen onder het eten zei hij, maar als ik je zo zie, dan begrijp ik dat je een top dag hebt gehad.” Onder het eten heb ik in geuren en kleuren alles verteld. Hij keek me goedkeurend aan, en zei toen; “dus ik heb een jonge concurrent in huis gehaald. Nou, dat belooft wat. Dan moet ik toch eens kijken hoe ik jouw favoriet blijf. Nee schatje, alle gekheid op een stokje, ik heb er geen enkel probleem mee, dat je met jouw jonge vriend doorgaat. Ik vertrouw je in alles, dat weet je, en als hij jou echt vrouw laat zijn, zoals jullie allebei willen, dan mag dat. En nu ik dat zeg, denk ik dat het een beetje te ver gaat om je eens lekker te neuken, want dat zal onze vriend wel hebben gedaan.”

Ik knikte, en zei; “om je toch een beetje gek te maken, heb ik me voor je opgetut. Ik zal je straks de door mijn vriendje uitgekozen spulletjes showen, en misschien krijg ik je zover dat ik je lekker zal pijpen, om de avond af te sluiten.” En het werd een geweldige avond, waarbij ik ontdekte dat hij het mega geil vond om te horen hoe het was geweest. Het leek wel alsof dat er voor zorgde dat hij me stevig neukte, en zelfs drie keer klaarkwam. Hij gaf me alle ruimte om ook met Jos door te gaan, onder dezelfde stelregels; alles vertellen. Een paar jaar later ging Jos het huis uit om te studeren. Hij slaagde er in om een leuke, maar ook erg kleine kamer te huren tijdens zijn studie. Hij kwam om het weekend thuis, met steevast een lang en vooral geil bezoekje bij mij. Ook het shoppen was een vast ritueel geworden, en hij nam steeds iets aparts voor me mee. Op een gegeven moment belde hij me op, en vroeg of ik tijd had om hem te helpen met een probleem. Ik zei, dat ik wel naar hem toe kwam, en sprak de tijd af. Ik besloot om hem te verrassen, en kleedde me lekker geil voor hem aan. Het resultaat was een strak, kort rokje en een truitje, waaronder mijn borsten duidelijk zichtbaar waren, doordat ik het door hem gekozen te krappe Bhtje had aangetrokken. Mijn hakken stopte ik in een tasje, omdat het niet zo makkelijk was om met naaldhakken te rijden. Hij stond me al op te wachten, en gaf me een stevige tongzoen toen ik zijn kamer binnen kwam. Hij had de koffie al klaar gezet, met een klein gebakje erbij. Hij kwam naast me zitten, en als vanzelf streelde zijn hand over mijn nylons. Ik zei; “nou lieverd, vertel me wat er aan de hand is. Ik hoop dat ik je kan helpen.” Hij pakte mijn handen vast, keek me intens aan, en zei; “ik heb een leuk meisje ontmoet, ze heet Janine. Zij studeert ook, en heeft een kamer in een studentenhuis. Ik weet dat het van twee kanten komt, want ze heeft me al een paar keer gezegd dat ze me heel leuk vindt.” Ik begon te lachen toen hij dat zei, en zei; “nou als dat alles is, dan is het toch goed? Of heb je me niet alles verteld?” Met een rode kop zei hij; “nou nee. Ze ziet er echt leuk uit, maar niet zoals jij. Ik bedoel dat ze zich heel leuk kleedt, maar ik durf haar niet goed te zeggen wat ik leuk vind. Dus hoop ik dat jij hier een antwoord op hebt.” Ik keek naar zijn gezicht, en zag in zijn ogen wat hij niet had gezegd. Dus nam ik het initiatief, en zei; “lieverd, ik weet heel goed waar jij mee zit. En dat is eigenlijk mijn schuld, omdat ik jou alles heb gegeven waar je zo gek op bent. Je weet niet hoe je haar duidelijk moet maken, waar jouw voorkeur naar uitgaat, of heb ik het mis?”

Met een blos op zijn wangen knikte hij. “Ik denk dat ik je daarbij kan helpen, zei ik, maar dan moet je haar vragen of ze een keertje met je mee wil als je naar huis gaat. Jullie zijn van harte welkom om dan op zaterdagmiddag bij Henk en mij langs te komen. Ik zal alvast nadenken hoe ik haar duidelijk kan maken waar jouw voorkeur naar uitgaat. Voorwaarde is wel, dat ze dan geen broek draagt, maar een fleurig jurkje of een rokje met een truitje of blouse. Een echte vrouw draagt bij voorkeur geen broek. Als jij haar nu belt, en vraagt of ze het volgende weekend met je mee gaat naar huis, dan zorg ik voor alles voor zaterdagmiddag.” Hij pakte meteen zijn mobieltje, en belde haar op. Terwijl hij vertelde waarom hij belde, maakte ik zijn broek open, en haalde zijn stijve lul er uit. Ik boog me voorover, sloot mijn rode lippen over zijn paarse eikel, en begon hem zachtjes te pijpen. Zijn adem stokte even, toen hij mijn tong over zijn eikel voelde gaan, maar hij slaagde er in om het gesprekje af te maken. Ik liet zijn stijve uit mijn mond glijden, en ging weer naast hem zitten. “En, zei ik, is het gelukt?” Hij knikte, en zei dat ze heel graag meeging, en zelfs had gevraagd wat ze aan moest trekken. “Je bent een schatje, zei ik, we gaan er een mooie zaterdagmiddag van maken. Het kan zijn dat Henk er ook bij is, maar dat weet ik niet zeker. Je hebt een beloning verdiend, lieverd. Ik zal even afmaken waar ik mee begonnen was.” Mijn lippen sloten zich weer om zijn eikel, en ik begon hem te pijpen. Het was duidelijk dat het vooruitzicht hem opgewonden had, want in no time kwam hij klaar. Twee weken later was het zover. Ik zag dat ze vrijdagmiddag bij de ouders van Jos aankwamen. Voor zover ik kon zien, had hij gelijk gehad.

Ze zag er echt fris en fruitig uit. Even later kwam Jos de achterdeur in. Ik opende mij armen, en hij omhelsde me innig, met een tongzoen. “Nou, vroeg ik, heb je haar nog iets gezegd?” “Ja, zei hij lachend, ik heb haar verteld dat we morgenmiddag bij je komen, verder niets.” “Wil je er wel voor zorgen dat ze geen broek aan trekt, zei ik, dat zorgt er voor dat alles makkelijker gaat.” “Wat ben je allemaal van plan, vroeg Jos, terwijl zijn handen over mijn lijf streelden. Lachend zei ik; “ik vertel jou helemaal niets, je zult wel zien of alles gaat zoals ik heb gepland. Laat je gewoon verrassen.” Die nacht sliep ik wel een beetje onrustig, want ik wilde Jos niet verliezen door wat ik van plan was. Met meer zorg dan normaal koos ik uit wat ik aan zou trekken. Uiteindelijk werd het een kort jurkje, waarvan de zoom net boven mijn knieën kwam. Daaronder de lingerie die Jos voor me had uitgekozen, gecombineerd met nylons met een naad, en aan mijn voeten een paar zwarte naaldhakken. Ik had me licht opgemaakt, en het afgemaakt met een geurtje dat ik van hem had gekregen. Vlak voordat Henk weg ging, kwamen ze achterlangs binnen. Jos had gelijk, het was een schatje! Een paar lange benen, een slank figuur, en een fris gezocht, omlijst met een blonde bos haren. Ook mijn eigen man keek verrast naar haar, en zei; “Nou Jos, je hebt een lot uit de loterij ,met zo’n mooie jonge vrouw. Als ik nu zou oud was als jij, nou dan wist ik het wel. Wees er zuinig op, en maak haar gelukkig en blij. Veel plezier nog samen.” “Anneke, dit is Janine,” zei hij. Die wilde me een hand geven, maar ik trok haar naar me toe, en gaf haar drie zoenen. Een op elke wang, en de derde op haar mond. “Zo doen we dat hier, zei ik, we zijn niet zo formeel. Ik ben Anneke, en die grote jongen die daarnet weg ging is Henk, mijn grote vriend. Ik ben blij dat Jos jou heeft meegenomen, want we zijn erg gek met hem. Hij heeft het al vaak over je gehad, en ik kan niet anders zeggen dan dat hij volledig gelijk heeft gehad.”

Janine keek me aan met een stralende lach, en zei; “maar Jos heeft het ook heel vaak over u gehad. Hij zegt steeds dat u in zijn ogen de ideale vrouw bent, tenminste voor hem, en ik begrijp nu ik u zie, wat hij daarmee bedoelde.” “Dank je wel voor het compliment, zei ik, maar ik ben van een oudere generatie, die bepaalde dingen hebben die het waard zijn om te laten zien. Wat je bij mij ziet, is wat je krijgt. Ik voel me elke keer dat ik me aankleedt, en daarna in de spiegel kijk, een echte vrouw.” “Dat is precies wat Jos zei, zei ze, en u ziet er echt heel mooi uit. Is dat een panty die u nu aan hebt?” “Janine, allereerst zou ik het heel fijn vinden wanneer je geen u meer zegt. Ik heet gewoon Anneke. En om je vraag te beantwoorden, ik draag nooit panty’s, dat vind ik echt ondingen. Heb je er wel eens aan gedacht wat je allemaal moet uittrekken als je naar de wc moet? Nee hoor, mij niet gezien. IK draag altijd nylonkousen, niet altijd zoals deze, met een naad. Die trek ik altijd aan wanneer we iets speciaals hebben, een etentje, een feestje, of zoals vandaag bij jullie bezoekje. Mijn Henk geniet nog steeds elke dag van alles wat ik aantrek. Maar hij heeft wel een hekel aan een broek, behalve als het een leren broek is.” Ik zag dat ze met een blos op haar wangen naar me zat te kijken. Toen vroeg ze opeens; “maar u, sorry je draagt ook hele hoge hakken. Kun je daar echt de hele dag op lopen?” Lachend zei ik; “ik draag elke dag hakken, niet altijd zo hoog. Ook als ik ga shoppen, draag ik hakken. Jos is wel eens met me mee geweest, dus die kan het beamen.” Ze keek naar Jos, en zei; “dat heeft hij ook verteld. Maar ook dat hij kind aan huis is, vanaf het moment dat zijn ouders hier kwamen wonen.” Ik voelde dat het allemaal de goede kant op ging, maar besloot nog even te wachten met mijn plannetje. “Zal ik voor jullie een drankje maken, of wil Jos dat voor ons doen?” Die stond op, liep naar de keuken, en kwam even later weer terug met drie glazen witte wijn.

Ik ging tegenover hen in een stoel zitten, en sloeg mijn benen over elkaar. Hierdoor kroop de zoom van mijn jurkje omhoog, en werden mijn jarretelles zichtbaar. Ik deed alsof ik niet merkte dat ze naar me keek, en kletste gezellig over ditjes en datjes. Toen Jos opstond om naar de wc te gaan, maakte ik gebruik van zijn afwezigheid, om met haar te praten. Ik vroeg; “ben je een beetje verliefd op Jos? Van hem weet ik al dat hij gek op je is, dus zou ik het geweldig vinden als dat wederzijds is.” Ze aarzelde even, maar zei toen; “ja Anneke, ik ben stapel op hem, maar soms heb ik het gevoel dat hij iets verbergt, en ik kan er niet achter komen wat dat is. En dan begin ik aan mezelf te twijfelen. Misschien verwacht hij meer van me, maar durft hij het niet te zeggen. Als ik nu maar wist wat, dan kan ik daar wat mee. Ik wil hem niet kwijt, dat is zeker. Maar misschien weet jij wat hij niet durft te zeggen?” Mijn hart sloeg even over, dit was het moment om mijn plannetje uit te voeren. Toen Jos terug kwam, zie ik; “Jos, zou je even naar de supermarkt willen gaan? Ik moet nog een paar dingetjes hebben voor morgen. Het lijstje lig in de keuken.” Toen hij me aankeek, gaf ik hem een knipoog. “Janine mag hier wel blijven tot ik terug ben?” vroeg hij. “Natuurlijk, zei ik, dan kunnen we als twee vrouwen lekker over jou kletsen.” Toe hij weg was, zei ik; “Meisje, je weet van Jos al dat we elkaar al een behoorlijke tijd kennen, en dat hij ook hier kind aan huis is. Ik ben er achter gekomen dat hij een bepaald ideaal beeld van een vrouw heeft, niet alleen op basis van kennis en ervaring, maar vooral ook door de manier waarop zijn ideale vrouw er uit moet zien. In zijn ogen ben ik helemaal zijn type, ware het niet dat ik een stuk ouder ben dan jullie. Het heeft best een tijd geduurd voordat hij dat vertelde, in strikt vertrouwen natuurlijk. Natuurlijk was ik heel blij met wat hij had gezegd.

Ik ben van een generatie vrouwen die aandacht aan zichzelf besteden, kleding draagt die niet altijd volgens de laatste mode gedragen zou moeten worden, maar vooral ook heel goed beseffen wat ze moeten, of kunnen doen om hun partner te verrassen, of dat nu een man is of een vrouw. Ik denk dat je weet dat er heel veel te koop is, waar je plezier aan kunt beleven, en ook ik geniet van dat soort hulpmiddeltjes. Maar als ervaren vrouw weet ik dat als er iets effect heeft op een man, dat dat de juiste kleding is, en de manier waarop je je partner kunt verrassen. Kijk maar naar mij, dan kun je zien wat ik bedoel. Ik heb je naar me zien kijken, toen ik tegenover jullie ging zitten, iets dat ik heel bewust heb gedaan. Dan heb je ook kunnen zien, dat ik nylonkousen draag, en geen panty. Die heb ik nog nooit gedragen, en ik zal dat ook in de toekomst niet doen. Als ik een opwindende avond met Henk wil hebben, dan is het enige dat ik moet doen, is mezelf ook opwindend moet kleden. En dan niet alleen wat je bij mij hebt gezien, maar ook wat je er onder aan hebt. Henk en Jos hebben dezelfde voorkeur, ze willen een kameraadje, een echte vrouw, en een engel in bed. Allebei zeggen heel vaak dat ik er weer geweldig uit zie, en dat is voor mij dan weer reden om hen elke keer weer te verrassen.” Ik stopte even, want ik zag dat ze alles wat ik had verteld, op een rijtje zette. Toen vroeg ze aarzelend; “wil je daarmee zeggen dat Jos weet wat je me net hebt verteld?” “Ja, zei ik, dat weet hij al heel lang, al vanaf dat hij als jongen bij ons thuis kwam. Zijn moeder is wat dat betreft een stuk neutraler qua kleding, maar hij is als jongen al een paar keer met me mee gegaan als ik wilde shoppen. En vergeet het niet, ook de mening van een jongen over kleding is voor een vrouw heel belangrijk, en ja, Jos heeft ook gezien wat er te koop is op het gebied van mooie, opwindende en uitdagende kleding en lingerie.” Weer was het stil, toen zei ze; “dit heeft hij me niet verteld. Ik weet niet hoe ik gereageerd zou hebben, maar nu begrijp ik wat je bedoelt.” “Janine, zei ik, hij is stapel op jou, dat heeft hij al vaak gezegd, maar onbewust mist hij net dat kleine beetje, dat het verschil is tussen stapel op je zijn, en de weg kwijt door de manier waarop jij je kleedt. Mag ik je een serieuze vraag stellen?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 7530 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Henk, Jos en ik deel 5.”

Plaats een reactie