BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lage eigenwaarde door hazenlip

Het is warm voor een novemberavond, drapeer mijn winterjas over de arm. In de verte laat de prachtige boogbrug zijn lichtjes over de rivier schijnen. Deze mooie avond ‘dwingt’ me om over mijn angst te stappen en verder te wandelen. Aan het eind van de kademuur vermijd ik het volle licht. Over een zandpaadje tussen struiken daal ik af en kom onder de brug.
De donkere hoeken die in schemer opduiken voelen beangstigend. Vanachter enorme pilaren komen gedaantes op me af.
Mijn ogen wennen aan de duisternis, een kale man met zijn geslacht in de hand staat me op te nemen. Langzaam komt hij nader, de man moet mijn gezicht nu toch zien, zou hij vluchten?. Ik heb bevestiging nodig, laat zo zijn stijve door mijn mond gaan.
Een man met mondkapje rukt mijn rok en slip af, uit het niets komen meer mannen, als een teef word ik achter de pilaren bij een talud gebruikt. De man met mondkapje met zijn handen vast in mijn vetrollen pompt mijn kale vagina vol. Een ongure type neemt het over, voel zijn eikel tussen mijn dikke schaamlippen gaan, de kale man die net zijn lauwe zaad in mijn mond heeft gedumpt maakt plaats voor de volgende. Mijn blouse gaat aan flarden, mijn hangborsten worden uit de beha getrokken. Al die handen, die pikken, het gaat maar door, ik sta te trillen op de benen, kutsap en sperma druipen over mijn steunkousen. Een buitenlandse man spuit me vol in het gezicht, met de kwakjes druipend voor mijn ogen pijp ik de volgende. Er gaat weer een pik naar binnen, twee mannen houden me op de been. Een buitenlander stoot daarna direct zijn stijve. Er is blijkbaar een bericht gestuurd, er komen meer mannen, zij gooien hun jassen neer. Ze leggen me op de grond, twee jongens pakken me bij de steunkousen, houden mijn mollige benen voor een rijtje mannen omhoog. Een uur lang word ik onder de brug geneukt, ze spuiten hun ladingen sperma over mijn lichaam, gezicht, in de mond en vagina. Een paar mannen draaien me om, zetten me op de knieën, trekken mijn enorme geribbelde billen uit elkaar, ik heb niet de kracht om te protesteren, ik voel een eikel tussen de anus, de man schuift zijn stijve door en begint stevig te neuken. Ik schreeuw om te stoppen, een man duwt zijn vieze sok in mijn mond. De pijn verdwijnt snel, de man spuit zijn zaad, zodra zijn lul eruit gaat, begint de volgende mijn kont te neuken. Ze gaan maar door, spuiten me endeldarm vol, de sok heeft plaatsgemaakt voor een stinkende lul, die ik door alle aandacht ook gulzig leegzuig. Na de zoveelste pik door mijn kont wordt het zwart voor me ogen.

Ik voel vaag tikjes op mijn gezicht; “Mevrouw kunt u staan?”.
De man met mondkapje raapt me kleren, doet mijn jas aan; “Kom ik breng u naar huis, waar woont u?”. Hij is lief, laat in mijn luxe senioren appartement het bad vollopen: “Mevrouw, ik ga een kopje thee voor u zetten”. Met een arm over het bad kijk ik bedroefd naar mijn pols
waar een paar uur geleden een Cartier horloge van negenduizend euro zat. In de living heeft meneer de thee neergezet, hij kijkt door het grote venster; “Mevrouw u woont hier fantastisch, jammer dat u geen eigenwaarde heeft”. “Meneer kijk naar mij! Een hazenlip! Wilt u mij kussen?!. Natuurlijk niet! Ik ben niemand! Daarom zoek ik altijd bevestiging!”. “Mevrouw ik wil u niet boos maken, ik begrijp u beter dan u denkt”. Hij doet het mondkapje af; “Mevrouw, was tien jaar toen vuurwerk in mijn gezicht afging. Mijn mond kunnen ze niet mooier maken”.

Het is triest dat ik het denk, zou deze man nooit kussen. Hij doet het mondkapje om, geeft me horloge; “Mevrouw die had ik voor u in bewaring genomen, ik raad u aan om daar weg te blijven, het had slecht met u af kunnen lopen, tot ziens”.
Hij heeft gelijk, het had met deze vijfenzestigjarige vrouw gedaan kunnen zijn. Aan de andere kant had ik het niet willen missen. Seks is helaas niet bepaald een rode draad in mijn leven. De eerste keer ga ik nooit vergeten ………
—————————————————————————————————————–
Naakt op bed blader ik stiekem door het seksboekje van mijn zestienjarige broertje. Henkie zal deze vast niet missen hij heeft stapels onder zijn bed.
Hoe geil ik ook ben, mezelf aanraken is nooit gelukt. Walg van mijn gezicht, een mollig lichaam met vadsige hangtieten. Dankzij mijn lieve carrières ouders kan ik thuis werkeloos gelukkig zijn. Hun carrières hebben een keerzijde, de ruzies met hun ouders zijn nog steeds niet bijgelegd.
Er wordt op de deur geklopt; “Wilma, Oom, tante en Tim zijn er!”. Shit, tijd vergeten, sta nog in mijn blootje, shit de broek past niet, zonder onderkleding schiet ik een rok en slobber shirt aan, niemand die het ziet.

Beneden is alles feestelijk versierd, wordt overladen met cadeaus.
Neefje Tim zestien geeft hun cadeau; “Wilma gefeliciteerd met jouw achttiende verjaardag”. Broer roept; “Twister! Dat lijkt me leuk!”. Na een heerlijk ontbijt en taart gaan ouders met oom en tante naar de stad om een dagje te winkelen; “Wilma, jullie lunch staat in de keuken, wij zijn voor het avondeten terug, doei!”.

De jongens leggen het kleed met gekleurde bollen op de grond. Neefje draait aan de wijzer, het is dollen! Soepel gaat het niet, breek over mijn eigen benen, neem in de val mijn broertje mee, ik lach me kapot. Hij grijnst; “Zo zus, je hebt hem heerlijk kaal”.
Shit de rok hangt op de buik, ik voel een vinger waar ik nooit ben geweest; “Henkie doe normaal, je bent mijn broertje ……. Jezus Henkie je leest te veel seksboekjes, kappen nu …….ooooh …… wat doe je…… ooooh …… niet op de clitoris ….. oooh …. Dit is lekker”. Broertje met de broek half aan de kont kruipt tussen me benen. Hij stopt de eikel tussen de schaamlippen, drukt zijn stijve door het maagdenvlies en begint me zo te neuken: “O broertje …. Dit kan echt niet …..oooooh …… ga door”. Met zijn handen onder mijn shirt maakt hij de tepels hard. Hij stoot dieper, de rillingen gaan door mijn lichaam. Schokkend op het Twister kleed krijg ik mijn eerste orgasme. Broertje knijpt in mijn vetrollen: “O zus ….. mag ik in je klaarkomen?”. Ik knik, broertje stoot nog een keer en spuit ladingen diep in mijn kletsnatte kut.
Hij kruipt van me af, slaat Tim op zijn schouder; “Nu jij?”. Neefje moet ik een handje helpen: “Iets naar rechts ….. bijna ….. oooh ….. je zit goed …… oooh …….doordrukken …… jaaaa”. Eenmaal goed in de kut, pak ik zijn heupen vast en laat me lekker neuken. Trillend van een tweede orgasme word ik door neefje volgespoten.

Rust met twee zestienjarige jongens zit er niet in; “Wilma wij zijn benieuwd naar pijpen”. Ik ben net zo nieuwsgierig, snel maken wij het kleed schoon, zetten de meubels op hun plek. Op de slaapkamer van broertje bladeren wij voor inspiratie door seksboekje. Zo kan het dus ook, ik ga liggen met de benen wijd, broertje zet de knieën naast mijn hoofd, houdt zijn lul voor mijn gezicht en neefje kruipt tussen mijn benen.
Het likken aan de lul en over de eikel bezorgt me gelijk een natte kut, hoor de ballen van neefje klotsen. Gulzig neem ik de stijve van broertje in de mond, hij is zo opgewonden, begint spontaan te spuiten, dikke lauwe sperma gutst door mijn mond. Het smaakt naar fruit melk, best lekker en laat de kwakjes door me keel glijden. Neefje heeft de slag te pakken en neukt me heerlijk klaar. Neefje staat op het punt: “O Tim, snel, spuit in mijn mond”. Terwijl ik zijn lauwe zaad slik, hoor ik roepen;
“Hallo! Hallo! Wij zijn er weer! Komen jullie beneden!”.
Shit snel in de kleren, de geur van seks en sperma spuit ik met een geurtje weg.
Een feestelijk maal komt op tafel; “Wilma was het een leuk spel?”.
“Mam, Twister is echt leuk, wij willen het morgen weer spelen, mag Tim blijven logeren”. “Wilma je weet toch dat vader en ik morgen naar Londen moeten om te werken ”. Broertje zegt; “Ma, Tim en ik zijn een weekje vrij van school, Wilma kan op ons passen”. Vader lacht; “Twister moet wel heel leuk zijn”.
———————————————————————————————-
Twee jaar later is alles anders, broertje en Tim wonen en studeren in de hoofdstad. Jammer, het is een ramp, ik ben botergeil en ga nooit een vriendje krijgen. Mijn ouders staan op het punt om zich definitief in Londen te vestigen; “Wilma weet je het zeker?”. “Ma ons dorp kan ik handelen, ik blijf hier”. Vader slaat een arm om me heen; “Lieve dochter dat hadden wij verwacht, wij hebben een verrassing voor jou”. Achter het kerkje in een rustige seniorenwijk wijst vader naar een lief schattig huisje; “Vorige week voor jou gekocht, compleet ingericht, alle kosten nemen wij voor onze rekening en je krijg elke maand een flinke toelage. Wij komen natuurlijk vaak bij jou logeren”. Het huis voelt goed, hier voel ik me veilig.

Meer dan veertig jaar heb ik met plezier gewoond. Spannend zonder man en seks was het niet. Dankzij mijn broertje en neefje had ik mijn lichaam geaccepteerd. Twee maal per dag stopte ik een grote komkommer in mijn vagina. Onze ouders zijn oud geworden en hebben ons een vermogen nagelaten. Broer Henk is met zijn gezin twee jaar geleden naar een warm land verhuisd. Ik heb toen dit luxe senioren appartement gekocht met een fantastisch vrij uitzicht over de rivier en uiterwaarden.
Achteraf had geen twee-onder-een-kap moeten kopen, alhoewel?
———————————————————————————————————–
Door die geile nacht onder de brug heb ik me verslapen.
De antieke staande klok slaat negen uur, nog een uurtje voor aankleden en ontbijt. Tien uur, de tijd dat buurvrouw Maria koffie komt drinken. Waarom blijft die tuthola komen , ze weet dat ik haar niet mag. Denkbeeldig zoek ik een mes uit het blok, deze is perfect om haar keel door te snijden. De vriezer is groot genoeg voor die strakgetrokken barbiepop. Tegen het vele bloed moet ik nog wat voor verzinnen.

Maria gaat zitten op mijn bank, haalt uit haar Chanel tasje een make-up spiegeltje: “Wilma, ik ben blij dat ik jouw lippen niet heb”. Hoe klein wil ze me krijgen. Maria pocht over haar perfecte man, kinderen, kleinkinderen, hun elite vriendengroep; “Wij zitten allen bij dezelfde golfclub. Mijn Klaas speelt het beste”.
Maria werkt opvallend haar rode lippen bij. Haar bewuste ‘steek onder water’ is duidelijk. Tijd om haar mond te snoeren, denkbeeldig met het mes achter mijn rug stap ik op Maria af. Shit de deurbel gaat; “Wilma, dat is vast mijn man, doe jij de deur open”.
Buurvrouw geeft haar Klaas opzichtig een kus; “Wilma jij bent zeker nooit gekust”. Ik stamel; “Maria, ik word …. door één man …vaak gekust”. Ze lacht; “Door een blinde zeker”. Dit is de druppel; “Eruit! Nu!”
Maria pakt haar tasje; “Kom Klaas wij gaan”. Hij nipt aan zijn kopje; “Ik laat me niet door het domme oude wijf wegsturen. Schat ik zie je op de golf”.

In de keuken ruim ik de kopjes op, Klaas grapt; “Wilma, ik ben toch niet blind?”. De knappe buurman geeft me vlug een kusje op de lippen; “Wilma voor niets gaat de zon op, kleed je uit”.
Met zijn mooie zachte handen masseert hij de hangborsten, met twee harde tepels ga ik graag gebukt aan de eettafel.
Met een vinger tussen de uitpuilende schaamlippen, over de enorme clitoris weet hij me snel geil te krijgen. Over mijn schouder kijk ik vol verlangen naar de grote stijve penis. Buurman schuift door mijn kale vagina en begint rustig te neuken. Hij neemt lekker de tijd, met lange halen door mijn oude doos, gaan zijn handen over mijn gerimpelde vetrollen. Klaas geilt van mijn honderd kilo, verhoogt tempo, laat de ballen tegen de clitoris klotsen. Mijn sap druipt tussenuit de schaamlippen, over de steunkousen; “O God …… Klaas ik kan niet meer …”. Buurman houdt me in bedwang, met korte snelle stoten neukt hij zich klaar. Schokkend in zijn golfschoenen spuit hij me vol. Met zaad druipend tussen mijn mollige benen zet buurman me op een stoel; “Wilma zie je later”.

‘Later’ is de volgende dag al, buurman Klaas legt in zijn berging een oud klein matras neer. Door mijn lage eigenwaarde laat ik door zijn arrogante golfvrienden neuken; “Jezus Klaas die ouwe lelijkerd is knettergeil”. Van mijn charmante buurman is niets meer over; “En? Vrienden, heb ik de weddenschap gewonnen?”. Met de ogen dicht voel ik de ene pik naar de andere tussen de dikke schaamlippen. De klotsende ballen op de clitoris laten me komen.
Klaas houdt mijn schokkende benen voor zijn vriend vast; “O Kerel bedankt ……. Dit is echt geil”. Bij elke stoot bungelen de lege tieten naast mijn dikke buik over de koude grond. Klaas roept; “Vijftig euro, voor de eerste die haar kust”. Een vriend lacht; “Ze mag al blij zijn dat ik me pik erin stop, daar gaat die!”. Hij drukt met zijn eikel mijn mond open. Op het moment dat hij zijn lading diep in mijn keel spuit, steekt Klaas zijn stijve in mij kale kut; “Jezus, wat een natte troep”. Ik hoor schreeuwen; “Jezus! Wat gebeurd hier!”.
Buurvrouw Maria staat met een andere barbiepop vol ongeloof te kijken. De mannen roepen; “Het is de schuld van dat dikke mens”. Maria slaat me met haar tasje om de oren; “Vieze Hazenlip! Mijn man gebruiken! Hoe kun je!”

Buurman Klaas heeft me vernederd, in de vriezer maak ik plaats voor twee. Heerlijk in bad geniet ik van de bubbels, met een grote glimlach denk ik aan het gezicht van Maria. Hoe zij keek toen haar ‘perfecte’ man me neukte, ga ik nooit vergeten. Het bizarre is dat ik geniet van vernedering. Ik ben botergeil, heb nog veel in te halen en gooi snel het vlees terug in de vriezer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (69) en Richard (62) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Verzoekverhalen doen wij niet meer.
Ik ben monogaam en laat mijn jongere man graag zijn gang gaan.
Een mailtje van onze lezers waarderen wij. Heb je opmerking en/of een vraag stuur ons een mail.
richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 9558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie