BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (4)

Terwijl mijn eerste vakantie week voorbijvliegt merk ik dat Emma mij steeds vaker begint uit te dagen. Als wij samen bij het zwembad zijn gaat ze vaker zo zitten of liggen met haar benen open dat ik precies haar kutje in kijk. Als andere eraan komen doet ze meestal snel haar benen dicht of gaat ze minder opvallend erbij zitten of liggen. Als er op een avond een poolparty is na zonsondergang krijg ik de ene fles bier na de andere fles bier van Emma. Emma heeft het tempo duidelijk een stuk hoger liggen als mij waardoor ik snel dronken word. Als we samen in het zwembad drijven komen we steeds dichter bij elkaar. Ik voel dat mijn hand haar aanraakt maar ik weet eerst niet waar. Emma trekt zich niet terug en blijft gewoon rustig liggen. Als ik mijn hoofd draai zie ik dat mijn hand tegen haar borst aan drukt. Het feit dat ze dit toelaat besluit ik om ervoor te gaan. Ik draai me om pak haar hoofd vast en kus haar recht op de mond terwijl ik met 1 hand lekker in haar tiet knijp en een beetje met haar piercing speel. Emma beantwoord mijn kus en grijpt onder water mijn piemel vast. Het duurt niet lang voordat Emma vraagt om samen naar haar tent te gaan.

We nemen nog 2 flessen bier mee en terwijl ik een stijven piemel heb lopen wij samen richting haar tent. Het gebeurt wel eens vaker dat een puber jongen met een stijven rondloopt vooral als de meiden erbij zijn. Meestal kijkt hier niemand raar van op maar ik merk dat er voor mij toch wel meer belangstelling is en dat de mensen het er vaker over hebben als ik langs hun gelopen ben. Emma vindt het maar wat leuk dat mensen mij langer bekijken als normaal en zorgt ervoor dat ik onze hele wandeling tot bij haar tent stijf blijf. Zodra mijn piemel recht vooruitsteekt en bijna naar beneden wil gaan hangen begint zij met mijn eikel te spelen. Ze pakt mijn eikel vast en wrijft met haar duim over mijn eikel rand totdat ik weer volledig rechtop sta.

Zodra wij in haar tent aankomen duwt ze mij op haar luchtbed, pakt een condoom, doet deze om mijn stijven piemel, komt met standje 69 boven op mij zitten en begint mij te pijpen. De snelheid verrast mij totaal want ik heb nog nooit iets met een meisje gedaan. Laat staan dat ik een kutje zo hoppa in mijn gezicht geduwd heb gekregen. Ik kan niks anders dan Emma beginnen te beffen terwijl zij mij pijpt. En hoewel Emma het helemaal geweldig vindt en steeds enthousiaster en natter begint te worden heb ik het gevoel dat mijn piemel steeds minder gevoel krijgt. Emma maakt mijn hele gezicht nat met haar kutje en kan zeker niet stil blijven zitten terwijl ik haar lik. Na een tijdje draait Emma zich om kust mij zonder enige aarzeling terwijl zij net mijn piemel in haar mond heeft gehad en mijn hele gezicht nat is van haar kut maar dit maakt haar totaal niks uit.

Terwijl wij aan het zoenen zijn plaats ze mijn piemel tegen haar kutje aan. Zonder enige moeite glij ik volledig naar binnen en het is wel duidelijk dat Emma geen maagd meer is. Hoewel mijn eikel een warm en behaaglijk gevoel krijgt ervaar ik weinig plezier maar ik voel ook geen strak en beklemmend gevoel in mijn schachthuid. Dat is best fijn om eindelijk geen beklemmend gevoel meer te hebben terwijl ik stijf ben. Emma gaat flink te keer en neukt mij echt hard terwijl ze bovenop zit. Als haar lichaam begint te schokken komt ze even stil op mijn liggen met haar heerlijke dikke tieten. Ze wil daarna wisselen zodat zij lekker kan gaan liggen en zodat ik verder het werk kan afmaken. Zodra ik bovenop lig en mijn piemel in haar kutje laat verdwijnen speel ik wat met haar tieten en tepel piercings. Emma geeft mij soms een aanwijzing of ik sneller of zachter moet maar laat mij ook vrij om te doen wat ik wil. Ik ben totaal de tijd kwijt maar we zijn al minimaal een half uur aan het neuken als Emma vraagt of ik wil klaarkomen.

Ik besluit eerlijk te zijn en geef toe dat het niet gaat lukken om klaar te komen. Hoe hard wij ook seks hebben ik kom niet in de buurt van een orgasme. Emma lacht en legt uit dat veel bier samen met een orgasme vertragende condoom en mijn besnijdenis misschien wel te veel van het goede is. Ik kijk haar met vragende ogen aan terwijl Emma mij uitlegt dat alcohol je verdoofd waardoor je langer seks kunt hebben maar dat zij ook altijd aan de jongens waarmee ze seks heeft een orgasme vertragende condoom geeft omdat veel jongens te snel klaarkomen zelfs met veel bier op. Voor mij is deze combinatie schijnbaar te veel waardoor ik dus vanavond niet klaarkom. Emma geeft het niet zomaar op, ze trekt mijn condoom af spuugt flink op haar hand en begint mijn eikel ruw te stimuleren terwijl ze met haar andere hand aan mijn ballen zit. Ook deze poging duurt even maar uiteindelijk lukt het Emma om mij klaar te krijgen en doet mij dan toch aftrekken. Wederom ben ik mijn zaad kwijt maar houd ik ook hier weinig bevrediging aan over.

Samen vallen wij diep in slaap en ik schrik pas wakker als de volgende dag ineens mijn moeder aan de tent van Emma begint te rammelen en mijn naam roept. Ik antwoord dat ik in de tent lig maar voordat ik kan opstaan ritst ze de tent al open, kijkt mij streng aan en zegt dat ik snel naar onze eigen plek moet komen. Ik hoef niks te pakken of mij aan te kleden dus ik geef Emma een kus, sta snel op en loop met mijn moeder terug naar onze eigen plaats. Ik heb flink hoofdpijn en het feit dat mijn moeder hard en streng tegen mij praat werkt niet echt mee. Als wij langs het bad gebouw lopen zegt mijn moeder dat ik maar even moet gaan douche gezien het fijt dat ik de sporen van gisteren nog op mijn buik heb zitten. Als ik naar beneden kijk schrik ik en valt mij weer in dat Emma toen ik klaarkwam gewoon alles over mijn buik heeft gespoten en dat wij niks meer hebben opgeruimd.

Als ik mij gewassen heb en aankom bij onze eigen plaats zie ik dat mijn vader en moeder zitten te wachten aan de eettafel. Zodra ik ga zitten begint mijn preek, mijn vader vindt het vooral onverantwoordelijk dat ik zonder iets te zeggen de hele avond niet thuiskom. Daarnaast zuip ik mezelf helemaal klem en ga ik vervolgens met vreemde mee zonder dat iemand weet waar ik ben. Als hij klaar is gaat mijn moeder verder en zij vindt het natuurlijk niet kunnen dat ik zomaar met een wildvreemde meid seks heb. Eerst begint ze over welke ziektes ik allemaal wel niet kan krijgen maar als ik haar zeg dat wij gewoon een condoom hebben gebruikt gaat ze snel verder met deel 2. Mijn moeder vindt mij 1 veel te jong voor seks en 2 dat ik dit niet met iedere meid moet doen die ik tegenkom maar alleen als ik met iemand een relatie heb. Ik geef ze mijn eerlijke mening, 1) ik zal de volgende keer even zeggen waar ik ben, 2) ik ben de hele vakantie al met dezelfde groep jongeren tot laat op de camping weg maar nu ik seks heb is het ineens een probleem, 3) De seks was veilig en totaal onbevredigend omdat ik ook gisteren moeite had om klaar te komen. 4) het feit dat ik de laatste tijd moeite heb om klaar te komen heb ik te danken aan hun geweldig idee om mij idioot strak te laten besnijden. Als ik deze vakantie de kans krijg om nog eens seks te hebben zal ik dat zeker doen. Boos loop ik weg en ga terug naar Emma ik heb echt een flinke kater en hoop bij haar even goed te kunnen eten zonder gezeur aan mijn hoofd te hebben.

Zodra ik bij Emma aankom zit zij samen met haar ouders en broer aan de ontbijt tafel. Zonder dat ik mezelf voorstel weten haar ouders al wie ik ben en vragen ‘’Hallo Kevin wil jij nog wat eten?’’. Ik antwoord natuurlijk snel met een ja en vraag hun hoe zij weten dat ik Kevin ben? Haar broer lacht en antwoord ‘’er zijn natuurlijk niet veel jongens hier die besneden zijn dus als je dan recht op ons afloopt dan moet jij Kevin zijn’’. Zijn antwoord klopt natuurlijk en kan ik niet ontkennen, Emma heeft dus al van alles over mij thuis verteld. Ik schuif snel aan en kan heerlijk ontbijten terwijl we verder gewoon over de camping en onze vakantie praten alsof haar familie mij al jaren kent.

Na het eten gaan Emma en ik samen richting het zwembad en onderweg als wij met zijn 2 zijn praten wij nog even over gisteravond. Emma is gisteren diverse keren klaargekomen en vond het heerlijk om seks met mij te hebben. Ik vond de seks wel fijn maar door de drank en het condoom had ik weinig gevoel. Ik vraag haar of wij het niet gewoon een keer zonder condoom kunnen doen want ik was nog maagd tot gisteren dus ik heb zeker geen soa. Maar Emma wil geen seks zonder condoom en zij heeft maar 1 soort condooms dus als ik een condoom wil zonder orgasme vertragend glijmiddel moet ik zelf nieuwe kopen. Door er alleen al met haar over te praten krijg ik weer een stijven piemel. Emma kan opnieuw haar ogen en handen niet thuishoudt en wrijft soms kort even over mijn eikel zodra mijn piemel weer slap wilt worden. Emma blijft het fascinerend vinden hoe strak mijn huid zit en dat ik toch nog zo stijf kan worden. Het is ook meteen duidelijk dat ik gisteren echt te veel alcohol op had want mijn beklemmend gevoel is vandaag gewoon weer volledig aanwezig in mijn schacht zodra ik stijf word. Eenmaal bij het zwembad aangekomen gaan wij direct het diepen water in. Emma kan vanaf dat moment niet meer van mij afblijven en speelt aan 1 stuk met mijn piemel. Ze wrijft wat over mijn eikel en ballen maar verder kan ze er in het water weinig mee omdat mijn schacht huid niet echt mee geeft. Ik heb echter meer opties, soms speel ik met haar lekker dikke tieten, soms wrijf ik zachtjes over het clit, trek ik voorzichtig aan haar tepel piercings of duw ik 1 vinger voorzichtig in haar kutje want nat is ze ook onder water. Ik heb duidelijk meer opties om Emma te verwennen als anders om.

Na meer als een uur voorspel in het zwembad ben ik op het punt om Emma te gaan smeken om samen naar haar tent te gaan. Maar zodra ik haar dit vraag zegt ze direct ja maar onder 1 voorwaarde, we doen het gewoon met condoom. Ik heb natuurlijk geen keuze dus stem gewoon in. Onderweg terug naar haar tent blijft zij er weer voor zorgen dat ik de hele tijd stijf blijf waardoor de langslopende mensen mij natuurlijk ongemakkelijk aan kijken. Als Emma het condoom pakt vraag ik haar of wij deze keer direct seks kunnen hebben want in het begin zal ik nog niet verdoofd zijn door haar orgasme vertragende condoom. Emma vindt dit prima onder 2 voorwaarde, 1) ik kom niet binnen 5 minuten klaar, 2) ik doe haar wel nog klaar beffen nadat wij die eerste 5 minuten seks hebben gehad. Ook nu kan ik natuurlijk niks anders dan Emma haar zin geven want anders heb ik ook pech.

Ik ben een beetje aan het klote om de condoom goed om te krijgen maar zodra ik hem volledig heb afgerold duw ik direct mijn piemel in Emma’s warm kutje. Emma is nog altijd nat na ons uurtje voorspel in het zwembad dus ook nu glij ik makkelijk na binnen. Ik heb nu duidelijk veel meer gevoel als gisteren en het voelt heerlijk aan om in haar warm kutje te kunnen stoten. Mijn piemel voelt in combinatie met het condoom wel nog strakker aan als normaal maar toch is het heerlijk om eindelijk te voelen hoe seks is. Met de minuten die verstrijken voel ik mijn piemel harder en dikker worden een orgasme komt steeds dichterbij maar ik doe mijn best om niet klaar te komen want Emma wil dat ik het langer als 5 minuten volhoudt. Na een aantal minuten vindt Emma het tijd om te wisselen. Pijpen doet ze niet meer want mijn piemel heeft in haar gezeten dus ze komt met haar natte kut gewoon op mijn mond zitten zodat ik recht onder haar dikke tieten kijk. Terwijl ik met 1 hand in haar tiet knijp lik ik haar zolang en hard als ze wil. Wat ik gisteren na alle drank niet meer merkte maar nu wel is dat Emma’s kutje toch echt wel sterk smaakt nu wij al seks hebben gehad. Ik twijfel of ik dit nu echt lekker vind maar blijf haar gewoon beffen tot ze klaarkomt of er genoeg van heeft. Na enige tijd besluit Emma weer van mijn gezicht af te komen en boven op mijn piemel te gaan zitten. Ik ben nog altijd stijf dus ze hoeft hier verder niks aan te doen.

Nu ik voor de 2de keer in haar kutje glij voel ik goed het verschil. Het condoom met het orgasme vertragende glijmiddel werkt volledig. Mijn eikel is nu een stuk minder gevoelig als 15 minuten geleden. Emma gaat weer net zo hard te keer als gisteravond en binnen een paar minuten komt zij weer heerlijk klaar terwijl haar hele lichaam begint te trillen van genot. Zodra Emma is klaargekomen mag ik weer bovenop. Ik probeer hetzelfde ritme aan te houden zoals wij net begonnen zijn maar ik merk snel dat ik hier niet meer genoeg stimulatie uithaal. Ik voer het ritme op en mijn stoten worden steeds dieper en harder, Emma komt opnieuw klaar en geniet er heerlijk van. Terwijl voor mij het gevoel weer redelijk oppervlakkig blijft. Ik speel met Emma haar tepel piercings terwijl we steeds intiemer beginnen te zoenen. Ik merk dat Emma haar kutje aanspant waardoor ze meer druk zet op mijn piemel. Terwijl ze dit doet voel ik dat mijn piemel langzaam weer dikker en harder wordt. Emma voelt dit ook en laat mij even genieten maar ontspant dan volledig haar kut. Ik probeer nog harder te stoten maar voel gewoon dat mijn piemel zijn extra dikte weer verlies waardoor de opgebouwde spanning snel weg is. Emma komt opnieuw klaar maar moet snel daarna lachen.

Het is leuk om te voelen dat ik kan bepalen of jij wel of niet klaarkomt. Zodra ik mijn poes aanspan voel ik jouw piemel dikker worden waarna de meeste jongens vaak snel klaarkomen. Bij jou duurt het langer voordat je klaarkomt waardoor ik hier meer mee kan spelen. Maar zodra ik mijn poes ontspan dan voel ik dat ook jouw piemel zich ontspant waardoor je eigenlijk opnieuw moet beginnen. Heerlijk om deze controle te hebben wij moeten zeker deze condooms blijven gebruiken je moet echt geen nieuwe gaan kopen. Mijn poes begint nu wel pijn te doen dus ik zal je laten klaarkomen als je nog 1x je best doet zegt Emma. Opnieuw probeer ik mij te concentreren en inderdaad nu Emma haar kutje weer aanspant neemt ook bij mij de spanning toe. Het duurt nog een paar minuten maar zodra ik klaarkom heb ik ook echt een heerlijk orgasme. Het lijkt wel alsof alles uit mijn tenen komt en mijn ballen doen gewoon pijn zodra ik al mijn zaad kwijt ben. Hoewel Emma alle controle heeft moet ik eerlijk zijn dat dit mijn beste orgasme ooit was. Dit orgasme maakt aftrekken echt zo saai dat het eigenlijk niet de moeite waard meer is.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11975 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie