BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (34)

Ondertussen zijn wij al een paar dagen thuis van onze vakantie. Wij hebben het even rustig aan gedaan want de reis was toch best vermoeiend. Fred komt er langzaam terug bovenop. Zijn dochter Els zorgt goed voor hem en de man is terug vrolijk en grappig. Toen ik op bezoek was bij Fred kwam Els ook binnen gelopen om haar vader te bezoeken. Toen ik na mijn bezoek de flat wilde verlaten kwam Els even mee naar de deur om mij buiten te laten. Ik wilde haar even knuffelen maar de deur was al dicht. Vreemd vond ik dat gezien wij laatst op het toilet toch lekker geil met elkaar waren geweest. Een beetje later kreeg ik van haar een whatsappje, zij had met haar man gesproken en zij wilde haar partner een kans geven om hun sexleven nieuw leven in te blazen enzo verder enzo verder. Ik stuurde haar terug dat ik het begreep en dat ik haar veel succes wenste.

De volgende dag was ik aan het werk in de garage en was bezig met onderhoud aan de wagen. Ik moest daarvoor op de grond gaan liggen. Terwijl ik daar zo lag zag ik ineens een paar mooie vrouwenbenen boven mij verschijnen. Ik keek recht tussen de benen van deze mooie dame. Toen ik even oprichtte zag ik dat het Steffie was. “Beviel het zicht” vroeg zij? “Mwaah zou beter kunnen” antwoordde ik. Steffie grijpt onder haar korte jurkje en trekt haar slipje naar beneden en laat het vallen tot op haar knieën. Ik trek haar slip verder naar beneden en zij stapt uit haar slipje. Ik hef haar kleedje een beetje omhoog en kijk recht tegen haar heerlijke kutje aan. Zij gaat met haar handen naar haar kut en begint zichzelf te vingeren. Lekker sappig is dat kutje al, je hoort haar kut soppen in de garage.

Ik steek mijn tong uit en maak een likkende beweging met mijn tong. “Ooooh …jjaaaaaaa.. Liiikkkkk … meeee” kreunt Steffie. Zij zakt met haar kutje naar mijn mond en duwt haar lipjes tegen mijn tong. Langzaam ga ik heen en weer in haar geile natte spleet. Zij bepaalt waar ik mag ik likken en gaat met haar lichaam op en neer over mijn tong. “Geile slet” kreun ik. Zij zakt met haar kutje over mijn tong en ik neuk haar met mijn tong. Ik krul mijn tong op zodanig dat het een kleine penis is en als een krolse kat gaat zij met haar kut op mijn tong. “Zooooo….. geeeeiiilllll….. zoooooo…… Sttouuuuuutttt” kreunt Steffie. Ik steek mijn hand onder haar jurkje en ga op zoek naar haar aars. Langzaam steek ik een vinger in haar nauwe kontgaatje en Steffie reageert kreunend op die nieuwe indringer. Ik beweeg mijn vinger in een kring in haar geile kontgaatje en Steffie trekt haar kut samen op mijn tong. “Ooooohhhhhh…. Oooohhhhhhhhhh….. oh..oh… oh…” kreunt Steffie. Ik voel aan haar kut dat zij tegen een orgasme zit.

Dan spuit het geil uit haar kut over mijn gezicht. Ik moet Steffie bij haar benen grijpen of zij valt op de grond. Haar spieren verliezen de kracht en ik trek haar op mij om haar te laten zitten. Haar kutje krampt samen terwijl haar orgasme nog nazindert. Na een tijdje kijkt zij mij glimlachend aan en zegt “ oh Juul lekker was dat, dat heb ik gemist”. Zij staat recht en zoekt haar slipje. Ik hou het slipje omhoog en zeg “ dat is mijn aandenken”. Steffie trekt lachend haar schouders op en vraagt “zijn jullie vanavond thuis?” Ik knik bevestigend en Steffie vraagt of zij vanavond mag langskomen, Sven is voor het werk een paar dagen weg dus is zij toch alleen. Ik antwoord “heel graag geil sletje tot straks”. Steffie verlaat de garage en ik ga verder met mijn onderhoudswerken.

Tegen de avond hebben Nelleke en ik ons gedoucht en lopen Nelleke heeft zich geil aangekleed met een zwarte babydoll en holdup nylons. Ik zelf heb enkel mijn boxer aan en een badjas. Rond 20 uur gaat de bel, ik verschuil mij achter de deur en laat Nelleke de deur openen. De beide dames groeten elkaar met een kus. Nelleke laat Steffie binnen. Hierop ga ik achter Steffie staan en neem haar beide handen achter haar rug. Nelleke doet de blinddoek voor de ogen van Steffie en maakt die vast op haar hoofd. Dan laat ik Steffie los en trek haar jas uit. “Godverdorie, geile slet, wat zie je er sexy uit” fluister ik in het oor van Steffie. En sexy is zij inderdaad, met een strak korset rond haar bovenlichaam. Een korset met half open BH zodanig dat haar stijve tepels er boven uit steken. Verder alleen maar jarretels met nylons aan vastgemaakt. Echt een geil zicht zoals Steffie er bij staat. Ik steek mijn hand langs achter tussen haar benen en voel de warme vochtigheid van haar kutje.

“Mmmmm is dit sletje al geil?” vraag ik. Steffie knikt en kijkt geil achterom. Ik duw haar richting de tafel en dwing haar ruggelings op de tafel te gaan liggen. Haar benen open en ik kijk recht in haar openstaande kut. De druppels vocht hangen langs haar lipjes. Geil zicht en Nelleke neemt de lipjes van Steffie vast en trekt er hard aan. Steffie kreunt zacht en maakt snuivende ademgeluiden van geilheid. Zij wringt haar onderlichaam in alle bochten en kronkelt als een wulpse kat. “Vinger jezelf” zegt Nelleke. Steffie brengt haar vingers naar haar kutje en begint gretig aan haar vingerwerk. Zij sopt haar vinger in haar kutje en maakt draaiende bewegingen. Nelleke komt naar mij toe en wij beginnen te tongzoenen. Als wij elkaar loslaten en naar Steffie kijken zegt Nelleke “en niet klaar komen sletje”. Tegen mij zegt Nelleke “kom Juul bef mijn kut”. Ik ga op mijn knieën zitten en lik door de kletsnatte gleuf van Nelleke. “Ooooooh …. Steffff…. Hij likt mijn kut” zegt Nelleke. Steffie hoort ons dus wel maar ziet niks.

Het geluid van mijn likkende tong en het geile gekreun van Nelleke maken haar echter nog geiler dan zij al is. Ik zie dat zij haar vingerwerk stopt en kreunt “oooohhh…. Oooooooohhh… Nel…. Ik wil …. Klaarrrrr….. koooommmmmeeeeen”. Ik kijk naar Steffie en zie het vocht uit haar kut lopen op de tafel. Ik ben zelf knoerhard en kijk geil naar Nelleke. “Neuken” fluister ik? Nelleke knikt en ik sta recht. Ik draai Steffie om zodanig dat zij met haar geile tieten op de tafel ligt en haar benen op de grond heeft staan. Ik spreid haar benen zo ver mogelijk, en terwijl ik achter haar sta richt ik mijn stijve lul op haar kut en duw die met een bruuske beweging in haar warme grot. “Mmmmmfffffff……. Uuuuhhhhhhhhhh” kreunt Steffie van genot. “Haarrrrddddd……. Diiiieeeeepppp” gromt zij. Ik haal mijn lul bijna uit haar kut en duw hem dan weer tot aan mijn ballen in haar geile kut. Steffie maakt geile geluiden en gromt als een krolse kat. Ik blijf haar diep en hard neuken. Oh wat voelt die kut toch iedere keer zo lekker en strak. Ik blijf maar beuken en stoten, Steffie houdt het niet meer en gromt dat zij gaat komen. Ik voel haar kut nog strakker worden en helemaal mijn lul omknellen. Ik kan niet meer bewegen zo hard knijpt zij in mijn lul en zij komt met een zware grom klaar.

Ondertussen is Nelleke naast Steffie aan de tafel komen staan en buigt over de tafel. Zij kijkt achterom naar mij en knikt. Ik trek mijn lul uit de kut van Steffie en steek hem in de kut van Nelleke. Die is niet zo strak maar zij kan haar kutspieren zodanig bewegen dat het lijkt alsof mijn lul gemasseerd wordt. Oooh zo geil zo lekker mijn Nelleke. Terwijl ik haar neuk steek ik mijn duim in haar kontje en masseer haar kontgaatje. Nelleke vind dit altijd heerlijk. Niet veel later voel ik aan de bewegingen dat Nelleke gaat komen. Ik verhoog het tempo om mijn zaad in haar kut te spuiten terwijl zij klaarkomt en . Terwijl haar orgasme door haar lichaam jaagt, spuit ik mijn stralen in haar krampende kut. Nelleke vindt dit geil nijpt met haar kut in mijn lul om alles eruit te halen. Terwijl ik mijn lul uit de kut van Nelleke trek, trekt zij Steffie van de tafel af en plaats haar kut tegen de mond van Steffie “zuigen slet, lik dat zaad uit mijn kut”. Steffie zuigt en likt de kut van Nelleke proper. Dan trekt Nelleke Steffie overeind en geven de dames elkaar een diepe tongkus ondertussen mijn zaad uitwisselend. Lekker om te zien die twee geile dames.

De dames komen naar mij toe gestapt en doen teken dat ik op de tafel moet gaan zitten. De dames trekken er een stoel bij en gaan op de stoel zitten. Zij buigen naar mij toe en beginnen mij met zijn tweeën te pijpen. Afwisselend de ene mijn lul in de mond nemend en de andere aan mijn balzak te zuigen. “Mmmmmm …. Geil ….. sletjes” kreun ik. In een mum van tijd hebben zij mijn lul terug stijf staan. Zo geil om te zien hoe die twee geile dames strijden om mijn stijve pik. Nelleke staat op uit de stoel en trekt mij en Steffie mee naar het vloerkleed. Zij duwt mij op het tapijt en duwt Steffie met haar kut boven mijn gezicht. “Mmmmmm … een lekker geile kut” kreun ik. Langzaam laat ik mijn tong door de gleuf van Steffie glijden. Zij duwt en draait met haar kut op mijn tong. Langzaam gaat mijn tong in haar neukgrot en neukt zij mijn tong met haar kut. In mijn ooghoek zie ik dat Nelleke haar strapon heeft omgebonden. Mmm dat is die geile dikke met een trilfunctie voor beide zijden.

De korte dikke kant heeft zij in haar kut zitten en de lange dikke staat als een toren voor haar uit. Nelleke trekt Steffie omhoog en terwijl Nelleke op de mat gaat liggen, zet ik Steffie boven de dikke kunstlul. Ik richt de lul op haar kut en duw haar naar beneden. Als zij de lul tegen haar sappige kut voelt laat zij zich zakken en langzaam zie ik de lul in haar kut verdwijnen. Prachtig zicht zoals die lipjes strak rond die staaf gespannen staan. De strapon lul zit helemaal in haar kut en Steffie begint draaiende bewegingen te maken. Ondertussen hoor ik het zoemen van de lul toenemen, Nelleke heeft de vibratie verhoogd. “Uh… uh…. Uuhhhh” kreunt Steffie. Ik neem achter Steffie plaats, plaats mijn lul tegen haar aars en duw mijn lul in een forse beweging helemaal in haar darm. “MMmmfffff….. Mmmfffffehhhhhhh” komt er uit de mond van Steffie. Samen met Nelleke neuk ik Steffie. Het geile loeder heeft het graag hard “Grrrrr…. Uuhhhhhhhh” gromt Steffie.

Haar bewegingen beginnen ongecontroleerd te worden, haar orgasme gaat er aan komen. Nelleke zet de vibraties nog een standje hoger en trekt Steffie helemaal over die kunstlul diep in haar kut moet Steffie de trillingen voelen. Ik duw mijn lul ook zo diep mogelijk in haar kont en hou mijn lul diep. Steffie kreunt ongecontroleerd en hijgt met korte zuchtjes. Plots spuit er vocht uit haar kut langs de kunstlul en komt zij met een luide gil klaar. Haar aars knijpt in mijn lul. Ik neuk haar kont nog met een paar forse stoten en spuit mijn sperma diep in haar darm terwijl ik de kunstlul voel vibreren. Ook Nelleke houdt het niet meer en komt met een zware ‘Oooohhhhhhhhh’ klaar. Steffie ligt uitgeteld boven op Nelleke, Steffie is helemaal van de wereld. Nelleke doet teken dat zij moeite heeft met Steffie boven op haar. Ik trek mij met een plop uit de openstaande kont en Nelleke duwt Steffie opzij. Die blijft gewoon liggen nog steeds van de wereld. Nelleke is helemaal nat van het geil uit de kut van Steffie.

Het vloerkleed vertoont ook een grote natte vlek.
Langzaam komt Steffie terug bij haar positieven en er komt een flauwe glimlach op haar gelaat. Nadat iedereen een beetje bekomen is gaan wij naar de badkamer om ons een beetje op te frissen. In de living drinken wij nog een fris en zegt Steffie “God dit had ik weer eens nodig na die weken dat jullie van huis waren. Verdorie zou Sven maar eens meer uit zijn hok komen, ik zie die jongen graag maar de seks is te soft”. Nelleke kijkt haar aan en vraagt “zal ik hem eens proberen uit zijn hok te lokken?” “Mmmmm daar zeg je iets” antwoordt Steffie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9870 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie