BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geile jonge spierbundel

Ik heb een zittend beroep, reis met de trein en bus naar kantoor, neem de lift naar de 2e verdieping van ons kantoor. Juffrouw Jannie brengt de koffie. Ik kom alleen van mijn stoel om naar het toilet te gaan, om te lunchen in de kantine en om weer naar huis te gaan.

Dus hang ik elke woensdagavond in een fitnessclub aan de apparaten en kijk naar de zwaar getrainde mannen die hun best doen om nog dikkere spieren te kweken en om weer een 0,1% vet kwijt te raken. Ik ben niet dik! Maar heb gewoon een mooie noodvoorraad op mijn lichaam voor als het eens wat minder gaat. Ik weeg 83 kilo bij een lengte van 1.72. Het valt dus best wel mee. Ik krijg vaak complimentjes voor mijn lekkere kont een prachtige borsten, trouwens ik ben Jantine en 43 jaar jong.

Tijdens zo’n training zag ik hem voor het eerst. Die eerste indruk was niet best. Hij droeg een fel groen, mouwloos T-shirt dat minstens twee maten te klein was, zo’n belachelijke legging en zijn haar was gestyled zoals elke andere twintiger in de sportschool. Het was de tweede week toen we elkaar voor het eerst spraken. We stonden allebei op het punt de roeimachine te starten, hij glimlachte naar me, bood me de machine aan en ging verder met zijn training. We beëindigden onze training die avond op dezelfde tijd en ontmoetten elkaar bij de waterfontein bij de deur. “Leuke training, ik ben Danny”, zei hij terwijl hij van zijn papieren bekertje nipte. “Ik ben Jantine, ja, het was zwaar genoeg”. Hij knikte en liep naar de kleedkamer.

De week daarop wisselden we knikjes uit tijdens onze training. Ik betrapte hem erop dat hij me een paar keer bekeek terwijl ik aan het trainen was. Ik begon hem meer op te merken, ik keek naar hem en zijn mooi geproportioneerde achterkant op de elliptische trainer en het was best verrukkelijk. Na de training konden we deze keer nog een paar woorden zeggen. Terwijl ons praatje bij de waterkoeler leuk was, bleef ik wegdrijven in gedachten aan zijn borst. Goed gedefinieerde borstspieren en een paar plukjes piekerig haar die uit de bovenkant van zijn T-shirt steken. Hij vertelde me een keer een grappig verhaal over het kantelen van een gewichtsrek en ik merkte dat ik giechelde als een schoolmeisje met mijn hand op zijn arm. Toen we elk naar onze eigen kleedkamer gingen, zag ik hoe hij zijn T-shirt al voor de deur uittrok Nu wist ik het zeker. Hij is een geil snoepje!

Het flirten ging door, het duurde inmiddels een paar weken. Elke keer wordt het steeds duidelijker. We kwamen tegelijkertijd aan en sloten onze training tegelijkertijd af en liepen samen terug naar de kleedkamers. Tijdens de trainingen begonnen we elkaar speels te teasen, provocerend te poseren tijdens het liften en elkaar ruim zicht te geven op de billen, buikspieren en in mijn geval decolleté. Ik had zelfs een haltertopje gekocht en mijn sport BH strakker gezet om mijn borsten nog beter te presenteren. Toen ik op zo’n avond drijfnat thuiskwam heb ik mij achter de voordeur gevingerd! Ik kon niet wachten tot ik op de bank zat of onder de douche stond. Ik moest die geile spanning kwijt.

Na weer een avondje kijken, flirten en trainen verlieten we de fitnesszaal en grapjes makend liepen we door de gang naar de kleedkamers. Hij maakte een grap over een bepaalde gewicht lift, Hij zei dat ik die niet kon maken. Ik duwde hem speels en hij viel dramatisch, strompelde naar een deur en deze vloog open toen hij erop sloeg. Het leek een opslagruimte te zijn. Bezems, stofzuiger, emmers, wasmachines en drogers, the works.

Toen ik om me heen keek, wist ik bijna zeker dat niemand ons gezien had. Ik trok hem de kamer in en sloot de deur achter ons. Ik deed het licht aan, ging met mijn rug naar de deur staan en klikte de deur op slot. Danny lag op de grond, enigszins in de war door wat er gebeurde.

Ik viel op mijn knieën en kroop langs zijn benen. Ik zorgde ervoor dat ik met mijn hand langs de binnenkant van zijn been ging en voorzichtig zijn lid vastpakte voordat we oog in oog stonden. Hij keek me zenuwachtig aan en ik aarzelde even, was dit verkeerd? Had ik de signalen verkeerd begrepen?

Toen ging hij ervoor. Hij begon me te kussen en ik kuste hem terug, onze tongen verstrengelden zich terwijl ik zijn mond verkende. Ik bleef over zijn pik wrijven terwijl we kusten. Waar zijn lichaam getraind en gespierd is viel zijn geslacht een beetje tegen. Okay niet zo lang en dik als ik ooit bij Leroy, een neger aantrof maar… Ik moest weer eens goed uitgewoond worden. Weten of deze sportman ook wat kon met een vrouw!

Ik begon zijn legging naar beneden te trekken, en toen ik het einde van zijn pik naderde, trok ik veel langzamer, zodat hij omhoog kon springen en in zicht kwam. We keken elkaar aan terwijl ik mijn vingers om de schacht sloeg en mijn tong over zijn hoofd liet gaan terwijl ik zijn pik begon te strelen. Hij kreunde terwijl ik doorging met aftrekken van zijn pik terwijl het tot volledige grootte groeide in mijn hand. Ik begon eraan te zuigen en bewoog mijn hand in mijn eigen korte broek en begon met mijn kut te spelen. Terwijl ik aan de kop van zijn vlees likte en slurpte, onderzocht ik mezelf met mijn rechterhand. Ik bewerkte zijn lul met mijn tong, voordat ik mijn lippen om de bovenkant wikkelde. Terwijl ik langzaam mijn lippen langs de schacht liet glijden, pompte ik woedend mijn vingers in mijn doorweekte kut. Ik dwong mijn mond over zijn lul en het was zo lekker dat ik klaar was om zelf klaar te komen. Ik moest dit in mij hebben.

Ik bewoog mijn lippen weer naar zijn gezicht terwijl hij naar mijn top klauwde, we kusten opnieuw. Ik trok mijn korte broek en broek opzij, zweefde over zijn lul en liet mij langzaam over zijn pik zakken. Ook al was ik op dit punt drijfnat, het vulde me met elke centimeter. Ik dacht niet dat ik het allemaal aankon, dus begon ik op en neer te glijden in zijn paal. Hij had mijn sport BH opgetrokken en mijn borsten blootgelegd. Hij probeerde aan mijn tepels te sabbelen en te likken. Zijn iets ruwe, harde handen waren heerlijk op het zachte weke weefsel van mijn borsten en mijn flanken. We maakten veel geluid. Mijn slurpende kut, het samen slaan van onze lijven. Veel tijd hadden we niet. Ik kon mijn orgasme voelen aanstormen terwijl ik hem bereed. Ik keek naar de plek waar mijn kut door zijn geslacht werd genomen, hij snakte naar adem en kreunde “Ik ga klaarkomen!”

Ik voelde hem harder worden terwijl hij mijn armen vasthield. Ik bleef hem stoten en ik voelde zijn pik pulseren toen hij zijn sperma diep in mij spoot. Het was genoeg om ook mij te laten komen. Een echte pik is zoveel beter dan een vibo of je eigen hand! Ik bokte toen hij zijn zaad in mij en mijn kletsnatte kutje spoot.

Ik zakte voorover op zijn gespierde lijf en was duizelig van het orgasme. Hij hield me vast terwijl we zoenden in de gloed van na de seks. Ik kuste hem nog een keer. Ik liet zijn slinkende lul naar buiten glijden en stapte van hem af. Ik pakte een doekje uit de kast om zijn zaad op te deppen en een beetje toonbaar de voorraadkamer te kunnen verlaten.

Ik hielp hem overeind en omhelsde hem en fatsoeneerden onze kleding en we verlieten de opslagruimte. Er stonden twee vrouwen in de gang. Ik weet zeker dat ze alles hoorden wat we deden. Ik glimlachte en liep weg naar de kleedkamers met de gedachte,

IK WEL, JULLIE NIET!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 7693 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie