BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lief zijn voor nichtlief en Anne

Kort geleden kreeg ik een WhatsApp van mijn nicht Susanne en hebben we een heerlijk weekend gehad, waarbij ze van een onzeker meisje veranderde in een heel geil meisje. (lees lief zijn voor mijn nicht)

Toen ik weer een WhatsApp van haar kreeg waarin ze vroeg of ze langs mocht komen, maar nu samen met Anne, komen ze met de trein, kunnen ze een lekker jurkje aandoen, omdat ik zo helemaal lijp word van mooie meidenbenen , appt ze. Of ik ze dan van het station kan komen ophalen. Je herkent ons zo, 2 mooie meiden met 4 mooie benen, grapt ze erachteraan.

Ik antwoord dat het natuurlijk goed is en vraag haar te appen als ze op het station staan. Blij met wat ik hoop dat er gaat gebeuren ruim ik de boel een beetje op en haal de stoppeltjes van mijn lul en ballen af, knip mijn nagels omdat ik weet dat Susanne dat fijn vindt en wacht tot ik wat van hun hoor.

Als ik een berichtje krijg dat ze op het station staan rijd ik naar hun toe. Op de trap zitten de twee meiden te wachten. Ik stap uit en heb een heerlijk uitzicht op de twee. Korte jurkjes laten een mooi stuk van hun lekkere stappers zien. Susanne komt op me af, omhelst me, geeft me een vochtig kusje en strijkt met de rug van haar hand over mijn geslacht, “wil hem weer zien en in me voelen”, fluistert ze in mijn mond likkend. Dan draai ik me naar Anne en geef haar een dikke knuffel en een nat zoentje in haar nek, “Hoi, hoop dat dit de eerste van een heleboel gaat worden”, mompelt ze in mijn oor.

We stappen in de auto en naar de blote benen van nichtlief kijkend, krijgt mijn lul wat plaatsgebrek. Als we thuis aankomen, gaan de meiden op de bank zitten en vraag ik wat ze willen drinken, “Doe mij maar een wijntje”, zegt Susanne, “daar is het toen ook mee begonnen”, zegt ze lachend. “en we weten alle drie hoe dat is afgelopen. Anne kijkt me lief aan, “doe mij dan ook maar”. Ik schenk voor ons drieën wat in en ga tussen hun inzitten.

“Zo lieverds, en wat gaan we doen?”. De meisjes kruipen wat dichter naar me toe en ik leg mijn handen bovenop hun jurkjes op hun benen. Langzaam streel ik over ze heen en neem, als per ongeluk, hun jurkjes wat mee naar boven. Ze kijken wat ik bij ze doe en van allebei gaan hun knieen wat uit elkaar, “lekker hè, onze benen, daar hou jij wel van”, zegt Susanne, “en wat er tussen zit, weet ik nu”, antwoord ik. “John?, we mogen alles zeggen en doen hier toch?”, vraagt Anne. Ik knijp in haar been en zeg, “hier mag alles, Susanne weet daarvan”. Susanne geeft me een natte kus, pakt mijn hand, doet haar jurkje omhoog en legt mijn hand tussen haar benen, “voel maar eens wat ik nu weet”. Ik voel haar vochtige warmte en streel wat in het gleufje van haar slipje, “je wordt echt wel gauw nat nu”.

“na ons weekend word ik heel snel heel nat. Op de zaak, als ik denk aan wat we allemaal gedaan hebben, krijg ik zo’n nat broekje dat ik zelfs inlegkruisjes ben gaan dragen. Een nat broekje vind ik nu heerlijk maar niet op kantoor. Thuis draag ik soms helemaal geen broekje meer en friemel ik lekker aan mezelf, heerlijk nu”.

“En jij Anne “vraag ik. “Ik heb geen nat broekje hoor. Als Bert in me is klaargekomen, en ik denk aan dat videootje van jullie, wrijf ik over mijn clit en kom dan heel zacht hijgend, want ik wil niet dat Bert dat hoort, klaar. Dat is niet zo lekker als op zondagochtend, dan gaat Bert naar Waterpolo en ga ik terug naar bed, helemaal uitgekleed en mijn benen zo wijd ik kan. Dan denk ik aan jullie en kom ik luid kermend heerlijk klaar. Maar niet zo nat als Suusje”.

Ik streel nu ook de binnenkant van het been van Anne en zie dat ze haar jurkje wat omhoog doet. ‘oooehh, lekker’, denk ik en ga ook bij Anne naar haar broekje en streel over het bolle kruisje. Anne kijkt naar mijn hand, trekt hem van haar af en doet het bandje van haar slipje omhoog. Ze schuift mijn hand in haar broekje en ik voel haar schaamlippen. “veel hè?”, vraagt ze min of meer. Ik wrijf haar lipjes tegen elkaar, “lekker schat, ga ik op zuigen straks”. Susanne hangt over me heen en wrijft over mijn hand op Anne’s kutje, “zullen we doen wat we hebben afgesproken?”, vraagt ze aan Anne. Ik kijk ze even wat lachend aan, “ga ik dat ook leuk vinden”. “We denken van wel”, antwoordt nichtlief. “We gaan met ons drieën bij jou onder de douche, lekker fris zijn we dan om overal likjes en zoentjes te geven, kom”, zegt ze opstaand.

Ik kijk naar dat heerlijke lichaam en trek haar jurkje omhoog, “oh ja, jouw benen, ooeeww”, kreun ik, kijkend naar het moois onder haar jurkje. Anne staat ook op en ik doe hetzelfde bij haar. Haar heerlijke pootjes en haar broekje maken me lekker geil. “ik vind het wel spannend hoor, ben nog nooit vreemd gegaan, ken alleen het lijf van Bertje maar”. Mijn nicht geeft haar een kus op de mond, “gaat vanzelf bij deze lieverd hoor, let maar op”. Anne komt wat dichterbij, “wil eerst een zoen van jou, zie dan wel wat en hoe ik me voel”. Ik trek haar naar me toe, kus haar nek en zuig op haar oorlel. Ze draait mijn gezicht en geeft me een likje over mijn lippen. “nat zoentje nu”, fluistert ze. Ik lik over haar lippen die wat open gaan en we beginnen een tongzoen waarbij ik voel dat ze een zachte mond krijgt en ik weet dat het goed is. Mijn handen gaan naar haar kontje en ik trek haar tegen mijn inmiddels stijver wordende piemel, “mmmhhh”, hoor ik.

Ik voel dat ze met haar handen haar jurkje omhoog trekt en ik met mijn handen nu op haar broekje heb, “pak in mijn broekje mijn blote kontje”, mompelt ze tegen mijn mond. Als ik dat doe en haar warme billen in mijn handen heb, voel ik de handen van nichtlief mijn gulp openmaken, mijn stijve lul eruit trekt en mijn kont tegen het onderlijfje van Anne drukt, “schatje, voel deze mooie lul maar tussen jou dijen”. Ik voel mijn toges tussen de warme dijen van Anne en maak kleine neukbewegingen. “Ooohh Suus, trek mijn broekje even uit”, zucht Anne in mijn mond. Nichtlief gaat achter Anne zitten en trekt haar slipje uit zodat ik met mijn loeiharde lul nu langs de schaamlippen van Anne kan bewegen, “ooeeww lekkertje, jouw lipjes langs mijn lul, ooohhh lekker”, kreun ik, heftig tongend met Anne.

Susanne voelt aan mijn lul en zegt, “kom lieverds, nu douchen, wordt het straks nog lekkerder”. We lossen elkaar en Anne pakt haar broekje van de grond en duwt het tegen mijn gezicht. Ik pak het van haar aan en ruik aan het kruisje, “lekker, ik vond jouw kutje al mooi en nu ruik ik wat ik straks lekker ga proeven”. Anne lacht, “ik wil dat nu ook wel”. We lopen naar boven en die 4 mooie benen voor me ziend, knijp ik even in mijn stijve. Op mijn slaapkamer kleden we ons uit en sta ik met een keiharde lul schuin omhoog naar het moois te kijken wat naar voren komt als de meiden hun jurkjes uit doen. Nichtlief haar heerlijke lijf kende ik al van buiten én van binnen. Anne heeft een soortgelijk lichaam en ik kijk verlekkert naar hun recht vooruit staande tietjes. Ze komen naast en tegen me aan staan en hun tietjes tegen me voelend, leg ik mijn handen op hun billen en drukken ze hun onderlijven tegen me aan. “ooh meiden, ik weet dat jullie slim zijn en gestudeerd hebben, dus geen domme blondjes zijn, maar God wat zijn jullie lekker”. ze geven me kusjes op mijn wangen en nichtlief pakt mijn Joris, “zo blij deze mooie dikke piemel weer te voelen”, mompelt ze. Anne kijkt wat ze doet en komt met haar hand naar mijn snikkel, “ik vond hem al lekker om te zien toen, maar in het echt is het nog beter”. Ze knijpt in mijn lul en nichtlief wrijft over mijn eikel, “lekker hé, in je is het nog lekkerder, kan niet wachten”. Zegt ze hijgerig, “kom, douchen”.

We lopen naar de inloopdouche en de meiden gaan met hun rug tegen elkaar aan onder de warme stralen staan, “zeep ons maar in lieverd”, zegt Susanne. Ik doe dit maar al te graag en zeep hun in. Met mijn handen streel ik hun mooie tietjes en voel ik hun nippels hard worden in mijn handen. Ik druk mijn lul tussen hun billen, “ooeww stijver kan ik niet worden’, kreun ik, korte neukbewegingen makend tussen hun kontjes. Met mijn handen ga ik over hun buik naar beneden en voel hun kutjes. Als afgesproken zetten ze hun voeten wat verder uit elkaar en geven me de ruimte om vol over hun lipjes te wrijven. Het kutje van nichtlief voelde vertrouwd aan en de grotere schaamlippen van Anne zijn een lust om aan te raken, “OMG, dit zou iedere vent moeten kunnen voelen”, kreun ik, met mijn vingers hun lipjes kroelend. De meiden draaien zich om, zakken door hun knieen en wrijven over mijn lul. Nichtlief likt aan mijn toompje en Anne kroelt met mijn ballen.

Als nichtlief mijn eikel in haar mond neemt, pakt Anne de schacht van mijn lul, “proeven?”, vraagt nichtlief. Anne knikt wat en Susanne drukt mijn eikel tegen de mond van Anne. “proef maar, zo lekker dit”, fluistert nichtlief. Anne opent haar mond en glijdt met een heel zacht mondje over mijn eikel. Net als ik denk,’dieper please’, neemt ze verder in haar mond en voel ik haar tong over mijn schacht likken, “ooeww lekkertje, kijk uit hoor, je maakt dat ik klaarkom, ooeww”, hijg ik, kleine neukstootjes in haar mond makend. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en trekt me wat af, “bij Bert doe ik dit niet, maar wat ik op jullie filmpje zag maakt dat ik wel heel nieuwsgierig wordt van hoe je zal smaken”. Nichtlief aait over haar bol, “deze lieverd spuit veel en ik wordt alleen al weer geil als ik er aan denk dat ik zijn warme geil proefde”. Anne kijkt me lief aan en zegt, “doe maar dan”, en neemt me weer in haar nu hele zachte mond. Ze streelt mijn ballen en neemt me wat dieper in haar mond. Nichtlief komt omhoog, begint een natte tongzoen en doet haar armen omhoog, “als ze me lost vraagt ze, “vind je deze ook nog lekker?”.

Ik begraaf mijn mond in haar oksel en zuig, “ohhh schatje, alles aan jou vind ik nog steeds lekker, maar wat Anne nu doet, oooeewww”. Nichtlief drukt haar tietjes tegen me aan, “wil straks heel geil met je neuken, oohhh, zo gemist dit”. Haar woorden en dat wat Anne met me doet, zorgen ervoor dat ik een orgasme onderin mijn eikel voel opkomen, “lieve Anne, ik kom klaar, ooohh, ooohh jaahhhh”, kerm ik luid en zie dat Anne mijn eikel langs haar mond wrijft terwijl ik in dikke klodders veel in haar mondje zie spuiten. Nichtlief zakt door haar knieen, likt over de schacht van mijn klaarkomende piemel en ik zie dat de meiden elkaars tong likken en mijn cum uitwisselen. Het weinige wat er nog uit mijn eikel komt likken ze samen op, “en schatje, teveel gezegd?, lekker hè, zijn witte papje”. Anne en nichtlief tongen elkaar en dat vind ik altijd zo’n geil gezicht, twee meiden die elkaars tong likken, en nu ook nog mijn zaadjes delen. Ze staan op en Anne geeft me een tongzoentje, “deed ik bij Bertje nooit, vond het altijd een beetje muf ruiken, maar bij jou vind ik het lekker, en zo veel, oooeww, ben blij dat Suus dat fietstochtje heeft gemaakt”.

“Kan weer douchen”, zeg ik, heerlijk klaargekomen. De meiden staan op en nichtlief zegt, “doe maar, fris maar lekker op, gaan wij vast jouw plekjes warm maken”.

Doorgaan?
Liefs Woody.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10537 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie