BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het dagboek van Hilde (3) Ontmaagd

Een paar weken na onze avond op de bank, een paar dagen nadat hij seks met mijn moeder had gehad, kreeg ik een lief appje van Daan. Hij had bedacht dat hij, nog ter gelegenheid van mijn 17e verjaardag, een keertje met ‘het zusje’ op stap wilde. Hij had net een nieuwe auto gekocht en ik mocht kiezen waar ik samen met hem naar toe wilde. Hij zou trakteren. Op een zaterdag dat grote zus moest werken gingen we op pad om een dagje te shoppen in Amsterdam. Zus was jaloers want ik zat eerder naast hem in de auto voor een dagje uit dan zij.

We hadden er allebei voor gekozen om in een joggingbroek en overhemd op pad te gaan en al snel bedacht ik dat het eigenlijk veel te mooi weer was voor de stad. ‘Ik wil je piemel zien’ flapte ik er uit en dus zette Daan koers richting strand. Het werden duinen, in Bloemendaal, in slip en onderbroek. En blote buiken en borsten. Net toen ik wilde vragen of hij nog wel es dacht aan de nacht op de tuinbank streelde hij mijn billen, mijn slipje. ‘Dit is de zwarte variant zeker? Speciaal aan gedaan omdat die ook ingewijd en uitgetrokken moet worden?’ Eerlijk gezegd had ik daar niet aan gedacht maar zijn handen op mijn billen waren wel heel opwindend. Een meisje van 17 die met haar kutje op het hemd van de 22 jarige vriend van haar zus in het zand ligt en die zijn harde staaf tussen haar billen wrijft. We kusten, hij duwde een tong in mijn mond, wist ik veel, ik voelde kriebels in me, ik had ‘gewoon’ een nat kutje en zin, heel veel zin, zin in ik wist eigenlijk niet precies waarin. Ik draaide me om, op mijn rug en draaide mij opnieuw om, sloeg mijn benen in een reflex over zijn buik en voelde zijn warme stootwapen gloeien van mijn navel tot mijn kut. Daan kuste me intens, streelde over mijn wangen en zei dat hij me lief vond. Weet je, Hilde, eigenlijk wilde ik je vandaag een heel speciaal cadeautje geven, een cadeautje dat je niet kunt zien, ook niet aan anderen kunt laten zien maar dat je wel kunt voelen.

Mijn kut klopte, mijn hoofd bonkte, ik hoorde de sleutels van mijn gesloten kuttenpoort rammelen, voelde de gloed van zijn lul tegen mijn buik, zijn eikel tegen mijn schaamlippen beuken, mijn lippen smachtten naar zijn tong, zijn lul, zijn vocht in mijn mond, in mijn kut. Ik hoopte vurig dat ik goed voorvoelde wat hij wilde geven.

Ik wil jou vandaag je eerste keer geven, hier in deze duinen, met je vrijen, voor het eerst een man in je schoot voelen. Ik kreunde, kuste hem, neem me, Daan, geef me. Hij had condooms mee genomen en voor het eerst in mijn leven voelde ik iets anders dan zijn tong en mijn vingers. Zijn staaf; zijn spuug en mijn kutvocht smeerde hij op mijn lippen, opende mijn kutje en hij pakte mijn benen, legde ze met de knieen naast mijn oren en zacht, lief, bijna pijnloos, kwam hij in me en heel zachtjes zong hij in mijn oor, ‘er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is zij…’ Ongemerkt was hij diep in me gekomen. Vanaf vandaag speel je op de fluit, veel eerder dan je zusje, die was pas 19 toen ik haar nam’. Het kon me niet lang genoeg duren, maar het condoom omdoen en de spanning om me te ontmaagden maakte dat Daan al heel snel het condoom volspoot. Hij herpakte zich, ging door met zijn bewegingen in me, bespeelde met zijn vingers en omdat hij wel merkte dat zijn piemel verslapte trok hij zich terug en likte me, god, wat likte hij me.

Al die keren daarna dat hij me likte haalde het niet bij deze keer; hij had de golden touch met zijn tong, zijn lippen en die kleine zachte beet in mijn clit vlak voordat ik de eerste keer die morgen klaar kwam, wow ik vloog door de lucht, ik geloof dat ze me ‘Daan’ hoorden schreeuwen op het parkeerterrein, ik trilde, ik sidderde, mijn billen schudden, mijn lippen scheurden uit elkaar, ik had het gevoel alsof ik plaste, klaarkwam, mijn ontlasting liet lopen, mijn benen samenperste om Daans hoofd.

Hoelang ik van de wereld ben geweest. Ik weet het niet. Daan zegt dat het niet meer dan een minuut of 10 was. Ik had het gevoel alsof het inmiddels ver in de middag was, maar dat was niet zo, het was nog niet eens half 12. ‘Toch maar shoppen dan?’ stelde ik Daan voor. En zo reden we, ik met een dichtgeknoopt condoom in mijn rugzakje, Daan met mijn linkerhand in zijn joggingbroek op weg naar Haarlem.
Het condoom heb ik een paar maanden in het blikje bewaard, tot ik het op een ander plekje bewaarde, bij het tweede en het derde condoom, de derde ook van Daan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10142 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie