BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maaike, Claire en Steven – 2

Maaike geeft tante Claire hele geile opdrachtenLees Maaike, Claire en Steven eerst om te weten wat er vooraf gebeurde.

Claire.

Claire was alleen thuis. Het was zaterdag middag. Maaike was naar de hockey en Steven ging eerst naar de sportschool en daarna wat lunchen met vrienden. Sinds de totaal onverwachte en vernederende ervaring met Maaike ruim een week geleden leek niet veel veranderd. Ze hebben er niet over gesproken en iedereen ook zijzelf deed gewoon hun eigen ding zoals altijd. Ze dacht terug aan die bewuste avond. De vernedering die ze had gevoeld en de enorme ontlading van haar orgasme, gevolgd door de verwarring en de zachte behandeling van haar nichtje. Zij en Steven hadden er ook nog niet over gesproken. Maar hij was lief en zorgzaam zoals altijd na een heftige sessie.

Claire stond aan het aanrecht en spoelde wat borden en kopjes af. Ze bleef denken aan de ervaring en wat dit betekende. Zij en Steven hadden een goede relatie en ze was onderdanig aan hem in de slaapkamer. Maar ze was onzeker wat deze nieuwe ontwikkeling zou betekenen voor hun dynamiek. Was dit voor 1 keer, of wilde Maaike meer? Wilde Steven meer? Ze zag de ogen en de uitdrukking van Maaike weer voor zich. Hoe ze haar aankeek, vol passie en genot. Haar geilheid bij het zien van haar tante in die vernederende situatie. Ze zag Maaike’s kutje weer voor haar en kon haar geur weer ruiken. Ongemerkt schuurde Claire met haar onderlichaam tegen het aanrecht aan. Ze voelde de warmte van haar geilheid in haar onderbuik en de verwarring in haar hoofd. Ze droogde haar handen af en ging snel naar de slaapkamer boven, ze trok haar spijkerbroek uit en pakte een vibrator uit een laden kastje en begon zichzelf te mastruberen. De geilheid, de vernedering, Steven, Maaike….. ze kwam zacht kreunend klaar.

Ze lag een tijdje op haar bed na te hijgen, ontspannen maar nog steeds met het verwarrende gevoel. Ze hoorde de achterdeur en schrok op. Dat was vast Maaike die terug kwam. Steven verwachte ze niet tot het avond eten. Ze besloot om maar snel te gaan douchen, hopelijk dat het warme water haar gedachten even kon helpen ordenen voordat ze haar nichtje onder ogen kwam.

Maaike.

Maaike kwam de keuken binnen via de achter deur. Ze had een pittige wedstrijd achter de rug en was bezweet van de inspanning en het fietsen. Ze had haar sportkleren nog aan. Ze vond het altijd prettiger om thuis te douchen. “Hallo! Ik ben thuis!” Riep ze toen ze binnenkwam. Ze wist dat Tante Claire thuis zou zijn, misschien was ze boven in de weer of even een snelle boodschap doen. Ze deed haar schoenen uit en liep naar boven. Op de hal hoorde ze de douche lopen. Haar tante was aan het douchen. Ze liep naar haar kamer en keek automatisch de slaapkamer in van haar oom en tante. Ze zag dat het bed wat was verstoord en op het dekbed zag ze de vibrator liggen. Ze glimlachte bij zichzelf toen ze herinnerde wanneer ze die voor het laatst in actie zag.

In haar kamer aangekomen legde ze haar sporttas neer en bedacht of ze zich zou uitkleden terwijl ze wachtte tot de douche vrij was. Maar toen kreeg Maaike een idee. Ze had het huis en haar tante alleen. Zou ze tante Claire ook zover krijgen zonder haar oom? Zou ze haar kunnen onderwerpen en vernederen en samen geile dingen doen? Ze liep naar de badkamer en zag dat de deur niet op slot zat. Ze nam een besluit en stapte zachtjes de badkamer in. Tante Claire had niet door dat ze daar was. Ze liep naar het toilet toe dat tegenover de douchecabine stond. Ze deed haar sport rokje en onderbroekje uit en ging op het toilet zitten. Ze hield haar sportkousen en shirtje nog even aan.

Claire en Maaike.

Claire hoorde Maaike niet binnenkomen en door het condens en de waterspetters op de cabine, kon ze niet zien wat er in de badkamer gebeurde. Het douchen deed haar goed. Ze spoelde de laatste resten zeep van haar lichaam en deed de kraan dicht. Ze opende de deur van de cabine en schrok. Maaike zat op het toilet. “Oh verdomme!” riep ze uit. “Hoi Tante Claire” zei Maaike. “Sorry, maar ik moest heel nodig.” En tegelijkertijd liet Maaike haar plas lopen. Het gekletter van haar urine in de toilet pot klonk hard in de stilte die volgde. Claire voelde zich opgelaten en keek opzij. “Je hoeft je niet te schamen hoor tante” zei Maaike. “We hebben al veel gedeeld.” Claire wilde door de grond zakken. Ze stond daar naakt en koud tegenover haar plassende nichtje. Ze keek naar de grond en mompelde “Sorry, je wilde vast douchen na het sporten.” Claire zette een stap opzij en wilde een handdoek pakken. “Wacht even!” zei Maaike. Haar stem was kalm maar er zat iets strengs in. Claire aarzelde. “Wil je me niet helpen met het uitdoen van mijn kousen?” Vroeg Maaike op overdreven toon. Claire keek naar de grond. “Ik… ik….” stamelde ze. Maaike stond op en zette een stap richting haar tante zodat ze heel dicht tegen haar stond. Ze waren beide even lang. Maaike legde een vinger onder haar kin en duwde haar gezicht omhoog zodat ze elkaar recht aankeken. “Ik zag de vibrator liggen” begon Maaike. “Je hebt vast terug gedacht aan onze bewuste avond.”

Claire stond genageld aan de grond. Ze voelde weerstand en schaamte, maar ook verlangen. Haar nichtje was haar aan het intimideren. Het voelde fout en ze wilde de badkamer uitrennen, maar het gevoel van vernedering en geilheid werkte verslavend. Maaike gleed nu met een hand over de borsten van Claire. “Heb je het weleens met een vrouw gedaan?” vroeg Maaike zacht. Claire schudde haar hoofd. “Ik wel” zei Maaike. “Het was niet heel bijzonder. Maar toen had ik ook niet zo’n leuk speeltje als nu.” Maaike speelde met 1 van de tepel ringetjes. “Toe, tante Claire. Help me met mijn kousen.” Maaike trok aan de tepel ring. Een onvrijwillige zucht ontsnapte Claire’s lippen.

Maaike ging weer op het toilet zitten en greep naar een handdoek en legde die voor haar neer op de grond. “Het is makkelijker als je op je knieën zit.” Het was net zoveel een voorstel als een opdracht. Claire gaf ondanks de schaamte toe en zakte door haar knieën. Voor de tweede keer zat ze op haar knieën, naakt, voor haar nichtje die in haar blootte kont op het toilet zat. Ze was gewend om opdrachten uit te voeren voor Steven. Ze hield van hem en gaf zich graag over aan zijn dominantie. Maaike was niet zo groot en sterk als Steven, maar ze was dominant en zelfverzekerd. En ondanks dat Maaike haar nichtje was voor wie ze al vijf jaar zorgde, wond de situatie haar op. Ze verlangde naar de vernedering en de geilheid die deze foute onderneming haar zouden brengen. Ze was in conflict, schaamde zich maar wilde doorzetten. Ze voelde dat ze Maaike wilde plezieren, tevreden wilde stellen. Ze wilde haar goedkeuring. Maaike tilde een been op en bewoog haar in sportkousen gehulde voet voor het gezicht van Claire. Claire pakte haar voet vast en gleed met haar handen over de kous tot de rand die vlak onder haar knie zat. Haar vingers pakte de rand van de kous en zachtjes stroopte ze de kous af. Een afdruk van de kous bleef achter op de kuit van Maaike. Claire trok de kous over de enkel en de hiel van de voet. Ze liet de kous op de grond vallen. Claire had nu Maaike’s warme bezweette voet in haar hand. Maaike bewoog haar tenen. “Zo lekker als de sokken uit zijn” zei Maaike en ze bewoog haar voet naar het gezicht van Claire en drukte haar grote teen op haar lippen. Claire voelde de warmte van haar teen tegen haar lippen en opende automatisch haar mond. Maaike voelde de warme natte mond van Claire op haar grote teen. “Zuig er maar op” zei ze. Ze voelde hoe Claire haar lippen om de teen sloot en begon te zuigen. “Lik m’n hele voet” commandeerde Maaike nu. Ze voelde dat haar tante alles zou doen wat ze zou vragen.

Claire verschoof wat zodat ze makkelijker bij de voeten van Maaike kon. Ze zat nu naakt op haar knieën voor haar nichtje en ze likte haar bezweette voet en zoog aan haar tenen. Vernedering en geilheid golfde door haar heen terwijl ze haar best deed om Maaike te plezieren. Maaike gaf haar de opdracht om hetzelfde te doen met haar andere voet. Nadat Claire die ook had ontdaan van de sportkous en grondig had schoongelikt, trok Maaike haar voet terug en stond op. Claire had het nu niet meer koud. Op haar natte haar na was haar huid opgedroogd en door de situatie was haar hartslag omhoog gegaan en had ze het warm nu. Maaike stond nu voor de knielende Claire en draaide zich om. Ze boog wat voorover, pakte was toilet papier en veegde het restje urine van haar schaamlippen. Claire had goed zicht op Maaike’s billen en kutje. Ze had nog nooit op die manier naar een vrouw gekeken en laat staan naar haar eigen nichtje. Maar Maaike was een prachtige jonge vrouw en haar huid was glad en strak.

Maaike trok het toilet door en stond weer recht voor Claire. Ze paktje een hand vol van haar haren en liep naar de deur van de badkamer. Claire voelde Maaike trekken en wilde omhoog komen. “Op handen en knieën” commandeerde Maaike streng. Claire deed wat haar was opgedragen en volgde Maaike kruipend de badkamer uit. Terwijl ze met tante Claire de badkamer uitliep richting de slaapkamer van haar oom en tante dacht Maaike terug aan de bewuste avond met haar oom en tante. De avond dat ze besefte wat haar fetish was en waarom de seks die ze tot nu toe ervaarde zo saai was. Het wond haar enorm op om haar tante zo hulpeloos en onderdanig te zien. Te zien hoe ze werd gedomineerd en vooral om haar te domineren. Ze had de dagen erna veel gelezen over S&M, bondage, onderdanigheid en dominantie. Ze wist dat ze dominant was en dat ze opgewonden werd van het vernederen en domineren van anderen. Het feit dat ze hier woonde bij haar oom en tante en dat haar tante een onderdanige slet is, was een geluk en een kans. En ze had besloten om de situatie uit te buiten. Ze hield heel veel van haar oom en tante en was enorm dankbaar voor wat ze hadden gedaan. Maar die bewuste avond was er iets ontwaakt in haar en zolang haar tante en oom het zouden toestaan zou ze de situatie uitbuiten.

In de slaapkamer aangekomen dwong Maaike haar tante om op haar knieën op het bed te zitten. Met haar rug recht en haar handen op haar dijen. Ze liep daarna de kamer rond en opende wat lades en kastjes. “Wacht” zei Claire. Maaike keek op met haar wenkbrauwen omhoog. “Nou, nou tante Claire. Moet je ons zien, we hebben toch geen geheimen meer voor elkaar?” antwoordde Maaike. Een nieuwe golf van schaamte kwam over Claire heen. Maaike leek gevonden te hebben wat ze zocht en liep terug naar het bed. Ze had de halsband met ketting gevonden en deed die nu bij haar tante om. Claire zat geknield aan het voeteneind met haar gezicht richting het hoofdeind. Maaike trok haar topje en sport BH uit en was nu ook helemaal naakt en ging onderuit gezakt aan het hoofdeind zitten met haar rug tegen de muur en haar benen wijd. Ze boog voorover en hield haar hand uit. “Geef me de ketting” zei ze. Claire aarzelde even maar gaf het uiteinde van de ketting aan haar nichtje. Maaike gaf een rukje aan de ketting terwijl ze weer onderuit gezakt achterover ging zitten. “Kom wat dichterbij” zei Maaike. Claire schoof naar voren. Maaike wees naar het midden van het bed. Daar lag de vibrator die Claire eerder had gebruikt. “Speel met jezelf” was de opdracht van Maaike. “Streel je borsten, en gebruik de vibrator en speel met jezelf.” Claire pakte de vibrator en bracht hem naar haar kutje. Ze zette hem aan en een zacht gezoem vulde de kamer. Ze sloot haar ogen. “Nee” zei Maaike. “Ik wil dat je me aan blijft kijken.” Claire opende haar ogen en keek naar Maaike. Ze voelde schaamte en vernedering dat ze zichzelf moest bevredigen terwijl ze naar haar naakte nichtje keek.

Maaike genoot van het zien van haar tante in deze ongemakkelijke positie. Ze streelde haar eigen kutje terwijl ze Claire bleef aankijken. “Wat zal oom Steven hiervan denken?” Vroeg Maaike. “Zou hij het goed vinden dat ik zijn speeltje gebruik?” “Waarom praatte ze zo” dacht Claire. Ze wist niet hoe Steven zou reageren. Maar Maaike ging door. “Zou hij trots zijn op zijn nichtje? Hij liet me de vorige keer toekijken en een beetje helpen.” “Dit is zo fout” dacht Claire. Maar geilheid nam haar gedachten over. Het idee dat Steven dit zou zien maakte haar alsmaar geiler. Ze keek naar Maaike die zichzelf aan het vingeren was en in haar eigen tepels kneep. “Denk je dat oom Steven mee zou doen?” Ging Maaike verder. “Misschien laat ik hem wel zijn enorme pik in mijn jonge kutje steken. Zou je dat willen tante Claire? Dat oom Steven je kleine nichtje gaat neuken hier op bed en dat je moet toekijken?” De gedachte dat Steven met zijn krachtige lichaam en grote pik Maaike zou neuken voor haar ogen was te veel voor Claire. Ze drukte de vibrator stevig tegen haar clit en kneep in haar eigen tepels. De vernedering de schaamte de ondeugendheid de geilheid, het kwam allemaal samen en een heftig orgasme diende zich aan. Claire boog voorover en een luide aaaaahhh! ontsnapte haar lippen.

Maaike zag het prachtige orgasme dat tante Claire kreeg. “Wauw!” zei ze…. “Tante Claire! Op de gedachte dat oom Steven mij zou neuken? Jij ben echt een vieze slet!” Claire kwam weer wat bij haar positieven. “Shit” dacht ze…. “Ik ben echt verdorven.” Maaike gaf een ruk aan de ketting en gebaarde dat ze dichterbij moest komen. Claire legde de vibrator aan de kant en schoof dichter naar Maaike toe. Maaike ging wat verder onderuit liggen en trok Claire dichter naar haar toe. Maaike zei niks maar manoeuvreerde Claire’s gezicht naar haar schaamstreek. Claire was nu weer net als vorige keer heel dicht bij Maaike’s kutje. Ze rook de vagina nu vermengt met zweet en urine. “Ik weet, ik heb nog niet gedoucht” zei Maaike. “Maar je hebt mijn bezwete voeten gelikt en ik heb gezien hoe je de kont van Oom steven hebt gelikt. Dus nu mag je mijn kutje schoonlikken.” Claire voelde weerstand. Dit was heel intiem en ze werd nu opgedragen om haar nichtje oraal te bevredigen. Ze was al zoveel grenzen over gegaan. Dit was zo slecht. Zo enorm fout.

Maaike zag de weerstand bij haar tante. Ze boog wat voorover en legde een hand op het achterhoofd van haar tante en duwde krachtig Claire’s hoofd tegen haar schaamstreek. “Nu niet terugkrabbelen tante Claire, dit heb je toch wel voor me over?” Kreunde Maaike. Claire haar neus en lippen werden tegen de schaamlippen van Maaike gedrukt. Ze had nog nooit een kut van een andere vrouw geproefd en nu was haar eerste keer met haar eigen nichtje. Ze stak haar tong uit en proefde de schaamlippen van Maaike. Ze rook haar geur. Ze wist hoe haar eigen kut smaakte. Steven had haar vaak genoeg zijn pik laten schoonlikken. De smaak was vergelijkbaar, maar toch anders. Maaike liet haar hoofd los toen ze Claire’s tong voelde.

Claire verschoof wat zodat ze beter bij Maaike’s kutje kon. Ze lag op haar buik en had haar armen nu om Maaike’s benen geslagen. Ze had dit nog nooit gedaan en deed haar best om de kut van haar nichtje te likken. Maaike zuchtte en kreunde zachtjes. Claire likte afwisselend de binnen en buitenkant van haar kutje om vervolgens op haar klitje te zuigen en dan haar tong in haar te steken. Ze voelde geen schaamte meer maar het voelde wel verkeerd en ondeugend tegelijk. Ze wilde haar best doen zodat Maaike tevreden was. Ze hoorde Maaike goedkeurend kreunen. Na een paar minuten voelde ze dat Maaike zich terug trok. “Ga op je rug liggen” zei Maaike schor. Claire deed wat haar opgedragen werd en draaide zich op haar rug. Maaike stond op en ging weidbeens boven Claire’s gezicht staan. Ze hurkte zodat haar kutje en kont boven het gezicht van Claire zweefde. Claire zag de opgezwollen schaamlippen en klit van Maaike en ze zag haar anus. De jonge sluitspier van Maaike was rozig. Claire was onzeker wat Maaike van haar verlangde. Maar dat was van korte duur. Maaike pakte Claire’s hoofd beet en trok haar gezicht naar haar kont. Claire stak haar tong uit en likte het kontgaatje van Maaike. Maaike zuchte. “Godverdomme! Als ik wist hoe lekker dit voelde had ik iemand dit al eerder laten doen.” Kreunde ze.

Maaike drukte Claire’s hoofd steviger tegen haar kont aan. Claire likte zo goed ze kon en drukte met het puntje van haar tong tegen de sluitspier aan. “Ah Ja” kreunde Maaike. “Meer!” Claire deed haar best. Maaike had moeite om haar balans te houden, zo goed voelde het wat tante Claire bij haar deed. Ze wilde klaar komen nu en ze wilde klaarkomen op het gezicht van haar tante. Ze duwde Claire’s hoofd terug op bed en verplaatste zich van haar hurkende houding naar een knielende. Ze liet zich zakken en zat nu zowat op Claire’s gezicht. Ze schuurde met haar kut over de kin, mond en neus van Claire. Die deed haar best om te blijven ademen en te likken. Maaike bewoog steeds sneller en begon harder te hijgen. Ze bereed het gezicht van haar tante. Ze draaide met haar onderlichaam en drukte haar kut hard op de mond van Claire die alles probeerde te likken en te zuigen.

Maaike was in extase. Ze ging klaar komen op het gezicht van haar tante. Ze had haar met success gedomineerd en vernederd. Ze was nog nooit zo geil geweest. Ze wist dat ze meer wilde. Ze voelde de tong van Claire in haar kutje en boog voorover en drukte op die manier haar klitje tegen Claire’s gezicht. Dit was de druppel. Ze voelde haar orgasme vanuit haar tenen omhoog komen en exploderen in haar onderbuik. Claire voelde Maaike’s orgasme toen ze haar kutje hard op haar gezicht drukte. Ze kon geen adem meer halen. Maaike kreunde onophoudelijk en bleef haar kut hard op Claire’s gezicht drukken. Ze voelde meer vocht vloeien en haar gezicht werd nog natter van Maaike’s orgasme. Maaike schudde en beefde van haar explosieve orgasme. Ze kwam omhoog en ging naast Claire liggen. Claire hapte naar adem toen ze werd verlost van Maaike’s kut. Hijgend lagen ze naast elkaar. Claire keek weg maar Maaike pakte stevig haar gezicht beet en draaide die hardhandig naar haar toe. Ze keek Claire strak aan.

Claire was vol emoties. Ze had seks met haar nichtje gehad. Die had haar gedomineerd en vernederd. Ze had haar eerste ervaring met een vrouw. Ze was klaargekomen op een ondenkbare gedachte. Ze voelde zich zo verward en verdorven. Ze keek Maaike aan. De ogen van Maaike waren helder en diep. Ze stonden zacht nu. Claire voelde de stevige greep van Maaike’s hand op haar gezicht. Toen boog Maaike naar voren en zoende Claire op de mond. Ze drukte haar tong naar binnen en zocht de hare. Claire voelde de zachte warme tong van Maaike in haar mond. Ze zoende terug en sloeg een arm om haar heen. Beide lagen verstrengeld en zoende elkaar lang en teder.

Maaike maakte zich los van de verstrengeling en maakte de halsband los bij Claire. “Ik moest maar eens gaan douchen” zei Maaike. Ze stond op en liep de slaapkamer uit, Claire moe en verward achterlatend op haar bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11867 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Maaike, Claire en Steven – 2”

Plaats een reactie