BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (21)

Nina heeft weer een flinke dikke geile lul hard staanNina ontdekte, na een ‘Sandwich Rossini’, dat de kookkunsten van Sam best wel bijzonder waren. Ze kwam daardoor met een bijzonder voorstel.

Het idee van een restaurant begon in de dagen daarna een regelmatig onderwerp van gesprek te worden, helemaal in ons appgroepje waar Nina aan was toegevoegd. De groepsnaam was inmiddels veranderd in SMS’n. Met een kleine ‘n’ inderdaad, want, zo zei Sam: “Niet omdat Nina minder is dan wij, maar omdat SMS’n net wat fraaier staat dan SMS’N met een hoofdletter.” Na een paar dagen kwam er een appje van Nina binnen:

Lieve Sam, ik heb geregeld dat je in het restaurant waar ik werk, stage mag lopen. Wel onbetaald natuurlijk. Je kunt dan op werkdagen bij mij wonen en slapen.

Het zorgde vanzelfsprekend voor discussies. “Weet je Sam”, zei Sofie op een gegeven moment, “jij krijgt hier een geweldige kans. Jij vindt koken leuk en je krijgt nu de mogelijkheid om stage te lopen bij de gerenommeerde sterrenchef Jeroen. Als ik jou was, dan zou ik die kans met beide handen aangrijpen.” Sam twijfelde: “Maar dan ben ik dagen van huis en moet ik jullie missen. Ik ben dan wel bij Nina, maar toch…” Ik snapte de twijfel van Sam volledig: “Lieve Sam, het is helemaal jouw keuze. Laat ik je deze wijze raad geven: probeer het gewoon, pak die kans. Als het niet werkt, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. En je leert er in ieder geval altijd van, waardoor je ons kunt verrassen met nog lekkerder eten.” Sam begon te lachen: “Jaja… de liefde van de man gaat door de maag.”

Maar de visie van Sofie en mij deed wel wat met Sam. Ze was ‘om’. En daardoor voelde ons huis ‘leeg’, zo constateerden Sofie en ik op een avond, terwijl we genietend van een kopje citroenthee op de bank zaten. “Ik mis Sam”, zei Sofie. Ik beaamde dat. “Maar het is een geweldige kans. En gelukkig hebben wij elkaar nog.” Ik gaf Sofie een kus, die ze met liefde beantwoordde.

We werden gesterkt door de positieve appjes die we van Sam kregen. Zoals:

Ik mis jullie weliswaar enorm, maar met Nina kan ik mijn ‘wijnkennis’ behoorlijk vergroten. Het werk in de keuken is zeer leerzaam. Chef Jeroen is een vriendelijke, aardige en geduldige man die alle tijd voor me neemt om dingen te leren. Het voelt goed, maar ik ben blij dat ik over een paar dagen weer even bij jullie kan zijn. xxx

De dagen zonder Sam vlogen gelukkig voorbij, en op de dagen dat het restaurant gesloten was, waren Sam en Nina bij ons. Vanzelfsprekend kon het Sam het niet nalaten om de dingen die ze geleerd had aan ons te laten proeven. We zaten vaak aan tafel om na een hap van een ‘kunstwerkje’ sprakeloos voor ons uit te staren. Sam maakte enorme stappen. “Dit is beter dan ik in menig sterrenrestaurant heb gegeten”, zei ik tegen Sam. Sofie en Nina beaamden dat, en dat waren toch sommeliers die er echt verstand van hadden.

Toch bleek voor Sam het gemis van ons te groot, zo bleek op een avond. “Lieve Nina, je moet het niet persoonlijk opvatten”, zei ze, toen we met z’n vieren in de woonkamer zaten. Ze barstte in snikken uit: “Het gemis van Peter en Sofie trek ik gewoon niet. Ik heb het enorm naar mijn zin bij jou en in het restaurant. Ik leer veel en ik wil nog veel meer leren, maar ik trek het niet meer om zoveel dagen achtereen mijn man en mijn vrouw te missen.” Nina streelde haar zacht over haar haren. “Ik begrijp het volkomen lieverd”, zei ze. “Volg je gevoel!”

Dat was het moment dat Sofie ineens het woord nam. “Lieve Sam, ik denk dat ik namens iedereen spreek, wanneer ik zeg dat wij het begrijpen. Peter en ik missen jou ook enorm en ook wij willen jou graag weer bij ons hebben. Dat hebben wij nooit zo uitgesproken omdat wij jou alle kansen wilden geven. Maar nu jij dit zo vertelt en op het punt staat de handdoek in de ring te gooien, ga ik je iets leuks melden. Toen jij het restaurantavontuur aanging, heb ik op mijn werk met iedereen besproken wat jij ging doen: stagelopen bij sterrenchef Jeroen. Iedereen kent hem, en het feit dat hij jou een stageplaats aanbood, dwong respect af. En toen heeft onze chef, Herman, gezegd dat wanneer jij dat wilt, er bij hem altijd plek voor jou is. Dus lieve Sam: jij hoeft de handdoek niet in de ring te gooien om weer bij ons te kunnen zijn. Een nieuwe leerplek wacht al op je.”
Wat ik niet verwachtte, gebeurde. Het was Nina die meteen zei: “Wauw, dit is echt geweldig Sam. En dat zeg ik niet omdat ik je graag zie vertrekken. Integendeel, het doet mij verdriet want ik vind het heel fijn met jou samen. Maar mede doordoor begrijp ik ook zo goed hoe jij Peter en Sofie mist. En natuurlijk, ik mis ze ook, maar voor jou is dat toch anders. Ik zou zeggen: Sam, dit moet je doen! Grijp die kans, zoals je de eerste kans ook hebt gegrepen. Dus: Go for it girl.

De kogel was door de kerk en Sam was door het dolle heen. Toen zei Nina: “Dan wordt dit de laatste nacht. Vinden jullie, Peter en Sofie, het vervelend wanneer Sam en ik ons samenwonen met z’n tweetjes in stijl afsluiten?” Sofie en ik zeiden tegelijkertijd: “Natuurlijk niet.” Maar toen zei Sam: “Ho! Wacht even. Dat ik nu een beslissing heb genomen, betekent niet dat ik nu ineens hier blijf. Ik kan het niet maken om mijn stage zomaar af te breken. Dat heeft Jeroen, die mij de kans gaf, niet verdiend. Dus ik ga met Nina terug om netjes Jeroen uit te leggen waarom ik mijn stage ga beëindigen en dat ik nog vier weken blijf werken. Dat moet ik gewoon doen. En dat geeft Sofie de gelegenheid om aan chef Herman te vertellen dat ik over vier weken bij hem ga beginnen. Dus Nina: niks laatste nacht. Wij staan met z’n tweetjes aan de vooravond van sowieso nog vier geweldige weken van vijf dagen met z’n tweetjes en twee dagen met z’n vieren. En daarna hoop ik dat jij op jouw vrije dagen bij ons wilt zijn.”

Nina stond op, gaf Sam een zoen en liep daarna naar Sofie. Ook zij kreeg een kus voordat Nina naar mij liep. Waar ik ook een kus verwachtte, ging Nina met haar benen gespreid op mijn schoot zitten. Daarna kreeg ik ook een kus. Toen zei Nina: “Ik kom op mijn vrije dagen heel graag naar jullie toe.” Ze keek me heel indringend aan: “Want ook ik wil heel graag bij jullie én bij jou zijn.” Ze boog voorover en plantte haar lippen nogmaals op die van mij. Onze monden openden zich langzaam en onze tongen vonden elkaar. Ze tastten elkaar voorzichtig af, maar al snel was er sprake van een partijtje tongworstelen dat mij ongelooflijk geil maakte. “Zullen we met z’n allen naar bed gaan”, vroeg Sofie. “Maar iedereen wel eerst even de gewone en de anaaldouche gebruiken!”

Op momenten als deze wreekte zich de kleine, enige badkamer van dit huis. Ik nam me voor om op zoek te gaan naar een woning die geheel aan onze wensen voldeed… we hadden er immers het geld voor. We moesten nu behoorlijk improviseren. Ik was de eerste die helemaal schoon op bed ging liggen en niet veel later volgde Nina. Ze liep heupwiegend de slaapkamer in, haar tepels stijf vooruit en met een volgroeide erectie. Ik keek met bewondering naar haar en zei: “Wauw, wat ben jij mooi!” Ze stapte op bed, sloeg een been over me heen en ging op mij liggen waardoor onze pikken tegen elkaar wreven. “Vanavond wil ik jou neuken”, fluisterde Nina in mijn oor. “Maar ik wil ook dat jij mij neukt. Maar dan van achteren.” Ze zweeg even en zei toen: “Dat vind je geil hè? Ik voel je pik nog meer groeien.”

Sam was de volgende die de slaapkamer betrad, eveneens met een erectie: “Ik wil gepijpt worden, wie gaat dan doen?” Ik tikte Nina aan, die van mij afrolde. “Ik weet wat”, zei ik. Ik ging met mijn nek op de rand van het matras liggen en gebaarde Nina om hetzelfde te doen, direct naast mij. Zo kreeg Sam twee mondjes die ze naar hartenlust diep kon neuken. Sam glimlachte en maakte dankbaar gebruik van die situatie. En zo neukte ze een paar slagen mijn mond, om vervolgens een stapje opzij te doen om de mond van Nina te penetreren. “Dit is geil”, zei Sam. “Ik wil er nog een derde mondje bij.” Die diende zich aan omdat Sofie de kamer in kwam en de laatste woorden van Sam hoorde. Maar Sofie zei: “Ik wil wel in het midden.” Nina en ik gaven haar de ruimte, hoewel we geen idee hadden waarom ze tussen ons in wilde liggen. Maar dat werd al snel duidelijk.

Terwijl Sam alle mondjes op een rij afging, pakte Sofie met beide handen de penissen van mij en Nina en begon ons af te trekken. Nina en ik bleken tegelijk hetzelfde idee te hebben, want onze handen ontmoetten elkaar bij het kutje van Sofie. Nina wreef over haar klitje terwijl ik met een vinger het natte kutje penetreerde. Ondertussen ging Sam het mondenrijtje af: in, uit, in, uit en naar de volgende: in, uit, in, uit en naar de volgende: in, uit, in, uit en weer terug. Na een paar rondjes, zei ze: “Nina, nu mag jij kiezen.” Nina kwam overeind en zei: “ik heb Peter net beloofd dat hij mij van achteren mag nemen. Dan wil ik graag dat Sam mijn kutje neukt en dat Sofie mijn pik gebruikt.” Sofie reageerde direct: “Met z’n vieren tegelijk, geweldig! En zo kwam het dat ik op mijn rug op bed lag en mijn penis werd voorzien van het nodige glijmiddel, net als het sterretje van Nina. Met haar rug naar mijn gezicht zakte ze langzaam over mijn pik. Vervolgens bracht Sam haar erectie bij Nina in en schoof Sofie de penis van Nina in haar vagina. Het was even zoeken naar een goed ritme, maar op een gegeven moment ging het als vanzelf. Ik genoot van het kontje van Nina en constateerde dat het inderdaad niet heel verschillend was dan haar te neuken in haar kutje.

Nina zelf dacht daar heel anders over: “Wat is dit supergeil. Ik voel de pikken van Peter en Sam langs elkaar gaan en tegelijk heb ik het sappige kutje van Sofie. Dit is superrrrr!” Sam zei niets, maar door haar zwijgen was het voor mij overduidelijk dat ze aan het genieten was. Sofie kwam na enige tijd in actie: “Nu mijn andere gaatje.” De pik van Nina was door het kutvocht van Sofie voldoende glad. Sofie liet het lid uit haar vagina glijden en plaatste de eikel voor haar sterretje. “En nu krijg jij mijn nauwe gaatje, Nina.” Ze zakte langzaam over de pik van Nina heen. Al snel vonden we weer een ritme waar iedereen veel lol aan beleefde. Ik was de eerste die klaarkwam. “Voor jou Nina”, riep ik en ik schoot mijn stralen in het strakke kontje. Sam was de tweede die haar orgasme aankondigde. Ook zei riep: “ Voor jou Nina.” Terwijl Sam en ik onze bewegingen niet staakten, kwam ook Nina klaar: “Deze is voor jou Sofie.” Sam had zich intussen teruggetrokken uit de vagina van Nina om haar mond te kunnen plaatsen op het kutje van Sofie. Wat zij zou immers nooit kunnen klaarkomen om alleen de penetratie van haar aarsje. De enthousiaste actie van Sam resulteerde al snel in ook een orgasme voor Sofie.

Uitgeblust rolden we van elkaar af. Graag had ik nu een camera boven het bed gehad zodat we achteraf konden terugkijken hoe we er toen bij lagen. Het was een kluwen van lichamen en lichaamsdelen die half over elkaar lagen, terwijl de bezitters ervan lagen na te genieten van zeer intense seks. Dat duurde minstens een half uur. Toen kwam Nina overeind en zei: “Ik heb Peter vanavond nog iets beloofd. Hij mocht mij van achteren nemen, maar ik zou hem ook neuken. Daar heb ik nu wel even wat hulp bij nodig.” Direct kwamen San en Sofie overeind. Sam positioneerde mij zo dat ze mijn sterretje kon likken, Sofie nam de pik van Nina in haar mond. Zo werden wij gelijktijdig voorbereid op het moment dat Nina haar lange lul, qua lengte vergelijkbaar met de voorbinddildo van Sofie, mijn achterste zou bezitten. En ook dat moment werd er eentje van ons viertjes.

Mijn kontje lag uitnodigend omhoog om Nina te ontvangen, Sam positioneerde de eikel van Nina precies voor mijn sterretje terwijl Sofie mijn penis in haar mond nam en me met lange halen begon te pijpen. Nina drukte haar eikel tegen mijn mannenkutje, die haar als vanzelf gewillig toegang gaf. Na enkele stoten verdween de pik van Nina compleet in mijn kont. Het deed geen pijn, het voelde geweldig. De lange lul van Nina leek gemaakt voor mijn uitgang die nu als ingang fungeerde. Ik genoot van het dubbele gevoel: gepenetreerd worden en tegelijkertijd gepijpt. Kan het beter? Nina was de eerste die klaarkwam. Ik voelde het aan haar lichaam maar ik miste het gevoel van spuitend zaad. Dat kwam even later goed, want Sam penetreerde mij direct nadat Nina zich had teruggetrokken. Hoewel de pik van Sam een stuk dunner en korter was dan die van Nina, zorgde mijn ondertussen sluitende achteringang voor hetzelfde gevoel. Sam neukte mij hard en wild. Ik genoot en liet haar dat weten.

“Kom klaar in me Sam, geef me jouw zaad.” Ondertussen deed Sofie haar uiterste best om mij aan de voorzijde het beste te geven. Ze kreeg haar beloning en daar genoot ze smakelijk van. Sam bleef maar doorstoten, en ineens merkte ik dat het allemaal wat stroever werd. Er was geen glijmiddel meer. Dus ik zei: “Dit wordt wat ongemakkelijk, we hebben glijmiddel nodig.” Toen kwam Nina in actie. Ze liet Sam zich terugtrekken, pijpte haar even kort, spuugde op mijn ster en liet Sam mij weer penetreren. Dat herhaalde zich een aantal keren totdat Sam ongecontroleerd begin te stoten. “Kom in mijn mond”, zei Nina dwingend, en na een paar laatste bewegingen trok Sam zich uit mij terug om haar kwakkie op de uitgestoken tong van Nina te deponeren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4366 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (21)”

Plaats een reactie