BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maaike, Claire en Steven

Tante Clair speelt bdsm spelletjesMaaike

Sinds haar ouders zijn overleden in een auto ongeluk 5 jaar geleden woont Maaike bij haar oom en tante. Tante Claire is het jongere zusje van haar moeder en is 45. Ze is een prachtige vrouw, heel sportief en met alles nog redelijk strak dankzij gezond eten, sporten en zoals ze zelf altijd zegt een jonge kerel. Oom Steven is de man van Claire en is 10 jaar jonger. Hij is groot, bijna 2 meter 10 en gespierd. Ze hebben elkaar ontmoet in de sportschool. Ze zijn getrouwd maar hebben geen kinderen. Een bewuste keuze zeggen ze, dat laten ze liever over aan de “professionals.” Tante Claire werkt op kantoor voor een bank en Oom Steven werkt voornamelijk vanuit huis als freelance ontwerper.

Toen Maaike bij hun kwam wonen op haar 15de, hebben ze zonder morren hun leven aangepast. Het belangrijkste was dat Maaike goed terecht kwam en dat ze in een veilige en liefdevolle omgeving verder kon opgroeien. Ze hebben hun huis aangepast zodat Maaike haar eigen kamer kon hebben. Ondanks het enorme verlies van haar ouders voelde Maaike zich thuis en veilig. Tante Claire, nam haar mee en deed eigenlijk alle moeder dingen met haar en Oom Steven was een rots in de branding en hielp haar waar hij kon. Ook met advies over vriendjes. Ondanks alles was Maaike gelukkig en telde ze haar zegeningen dat ze zo’n fijn huis had.

Maaike is nu 20 en studeert rechten aan de Universiteit. Het gaat goed en ze geniet van het studenten leven. Omdat ze midden in de stad wonen, hoeft Maaike niet op kamers, wat ze prettig vindt, want het is heel fijn thuis en het scheelt heel veel geld. Op romantisch gebied gaat het minder. Ze heeft wel wat vriendjes gehad en redelijk wat losse scharrels. Maar de seks viel altijd tegen. Het voldeed gewoon niet aan haar verwachtingen. Ze heeft ook wel eens geëxperimenteerd met een meisje. Het idee wond haar op en het was super ondeugend, maar ook daar was de seks middelmatig. Ze wist niet goed of dat aan haar lag of aan de anderen. Aan haar uiterlijk zal het niet liggen. Net als haar tante Claire en haar moeder heeft Maaike goede genen. Ze is lang, slank met een mooi fijn gezicht, grote bruine ogen en lang bruin haar.

De laatste tijd ging ze wat vaker stappen met een vrienden groep en kwam ze laat thuis, vaak lagen haar oom en tante dan al op bed. Maaike was dan heel zachtjes in huis en liep langs hun slaapkamer naar haar eigen kamer. Haar oom en tante lieten altijd hun slaapkamer deur op een kier staan zodat ze haar konden horen thuiskomen, dat vonden ze fijn. Maar vier weken geleden, kwam Maaike vroeger thuis dan normaal wanneer ze uit was. Zoals gewoonlijk was ze heel zachtjes in huis. Ze liep op haar tenen naar boven en zag tot haar verbazing dat er licht brandde in de slaapkamer van haar oom en tante. Ze haalde haar schouders op en liep zachtjes langs de deur die zoals gewoonlijk op een kier stond. Ze kon het niet laten om even naar binnen te gluren. Haar ogen werden wijd en haar adem stokte in haar keel bij wat ze zag. Ze zag haar tante helemaal naakt op haar knieën voor haar oom zitten. Haar handen waren op haar rug gebonden en ze had een blinddoek om. Ze zag hoe de enorme handen van haar oom het hoofd van haar tante langzaam op en neer bewoog en zag hoe een enorme dikke stijve lul diep en in uit de mond van haar tante bewoog. Haar oom was ook naakt. Hij stond wat wijdbeens zijn gespierde lijf gespannen. Hij kreunde zachtjes.

Maaike was zich heel bewust van zichzelf en durfde bijna niet te ademen. Het voelde verkeerd om dit te zien, maar ze voelde ook een opwinding. Ze kon niet wegkijken. Haar tante maakte natte smak en kokhals geluiden elke keer als haar oom zijn grote pik diep in haar mond stak. Kwijl droop van haar kin op haar borsten. Ze zag dat haar tante ringetjes in haar tepels had. En er was een ketting vastgemaakt tussen de ringetjes. “Goed zo, geile slet” gromde haar oom. Hij stapte bij haar tante vandaan na een laatste stoot in haar keel. Zijn pik plopte uit haar mond en Maaike zag hoe haar tante naar adem smakte. Hij trok haar omhoog en dirigeerde haar naar een stoel die naast haar stond en gebood haar te zitten. Hij pakte op wat leek een grote vibrator en knielde tussen haar benen. Een zacht gezoem vulde de kamer. Maaike zag hoe haar tante een zucht slaakte en begint te kreunen. Met een krachtige hand greep oom Steven haar tante bij de keel. met zijn andere bewerkte hij haar kut met de vibrator. Maaike kon niet zien wat er gebeurde tussen de benen van haar tante. Maar ze zag hoe haar lichaam verkrampte en schudde. Het was duidelijk dat haar tante zojuist een heftig orgasme had.

Maaike had het warm. Het tafereel dat ze voor zich zag ontwaakte een passie in haar, alhoewel ze nog niet wist wat ze er mee aanmoest. Ze bleef kijken, maar wilde ook naar bed. Ze wilde ontlading. Ze zag nu hoe haar oom het lichaam van haar tante streelde. Hij kuste haar en fluisterde zacht. Ze kon niet horen wat hij zij. Maar hij was heel lief en teder. Hij maakte haar armen los en deed haar blinddoek af. Hij kuste haar en ging voor haar staan. Zijn pik was inmiddels half slap geworden. In tegenstelling tot eerder, liet hij het initiatief van het pijpen over aan tante Claire. Ze streelde zijn pik en ballen en likte zijn nu weer enorme stijve pik van onder naar boven. Ze likte zijn ballen en zoog ze 1 voor 1 in haar mond. Maaike zag hoe haar oom ervan genoot en zijn hoofd in z’n nek legde. Vervolgens zoog ze zijn eikel naar binnen en begon hem met twee handen af te trekken. Oom Steven begon dieper te zuchten en harder te kreunen. Zijn lichaam verstijfde en toen kwam hij klaar. Maaike zag hoe dikke witte stralen heet zaad uit de pik van haar oom op het gezicht van haar tante landen. Het was veel. Tante Claire’s hele gezicht was bedekt met een dikke laag sperma. Maaike had het nu helemaal niet meer.

Zachtjes liep ze op haar tenen verder naar haar kamer, deed zachtjes de deur open, sloop naar binnen en deed zachtjes de deur weer dicht. Ze kleedde zich razend snel uit en dook in bed met haar ipad. Ze zocht een porno site op en zocht op bondage filmpjes. Ze vingerde zichzelf binnen twee minuten klaar. De dagen erna waren gewoon, studeren, sporten, op stap met oom en tante. Maar de beelden die ze gezien had lieten haar niet los. Als ze naar haar oom keek zag ze hem naakt met zijn enorme stijve pik, dominant. En bij haar tante zag ze haar orgasme en haar gezicht vol zaad.

Een week later was Maaike weer vroeg thuis van het stappen. Ze had niet veel zin die avond. Of wilde ze onbewust vroeger thuis zijn om te zien of haar oom en tante weer bezig waren? Zoals gewoonlijk kwam ze zachtjes binnen. Op haar tenen liep ze de trap op en op de gang zag ze het licht uit de slaapkamer van haar oom en tante komen. Ze hoorde nu ook geluid. Een pets leek het wel. Ze sloop naar de deur die zoals gewoonlijk op een kier stond. Wat ze zag stelde niet teleur. Haar oom zat op de stoel en ze zag hoe haar tante op handen en knieën voor hem zat met haar kont richting de deur. Maaike keek recht op de blote kont en kut van haar tante. Ze wist niet goed wat ze zag. Haar tante had haar rug gekromd zodat haar kont goed omhoog stak. In haar kont zat iets glimmends. Haar kutje was kaal. Oom steven zat voor haar tante in de stoel, naakt. En hij had iets van een sweep in zijn hand en petste er hard mee op de omhoog staande kont van tante Claire. “Wat ben je?” Vroeg oom Steven. “Een geile slet meneer” Antwoordde tante Claire. PETS! “Wat ben je?” PETS! “EEN GEILE SLET MENEER!” PETS!…. Maaike kon haar oren niet geloven. Ze keek gefixeerd naar de alsmaar roder wordende billen van haar tante. Ze zag hoe haar oom de zweep weg legde. Hij trok tante Claire aan haar haren omhoog en dirigeerde haar mond naar zijn enorme pik. Hij duwde zijn pik diep in haar keel. Maaike zag haar tante worstelen en haar lichaam samentrekken terwijl ze kokhalzend de pik van oom Steven probeerde te verwerken.

Hij trok haar hoofd weer omhoog en stond op. Hij liep om haar heen. Even dacht Maaike dat hij naar de deur liep. Ze hield haar adem in en stond aan de grond genageld. Maar ze zag dat haar oom om haar tante heen liep en op zijn knieën, met zijn rug naar de deur toe, achter haar tante plaats nam. Maaike zag hoe haar oom zijn dikke harde lul in de kut van haar tante stak. Ze hoorde tante Claire kreunen. Oom Steven hield even stil en begon haar vervolgens te neuken met lange diepe harde stoten. Hij voerde het tempo op om haar uiteindelijk ongenadig hard te neuken. Hij gromde en kreunde en slaakte vervolgens een ingehouden kreet. Maaike zag hoe de zware ballen van haar oom samentrokken toen hij diep in tante Claire haar kutje klaar kwam. Maaike had inmiddels een hand in haar spijkerbroek en probeerde zichzelf zo goed en zo kwaad als het kon te vingeren. Ze nam zich voor om voortaan een rokje of jurkje te dragen als ze hen ging bespieden.

Maaike keek toe hoe haar oom na zijn laatste stoten zich langzaam terugtrok uit de getergde kut van haar tante. Zijn zware pik was nu nog maar half stijf. Hij stond op en liep weer om tante Claire heen. Haar tante bleef hijgend in de houding zitten. Maaike keek naar de openstaande kut van haar tante en zag hoe het dikke zaad van haar oom uit haar kut begon te druipen. Dit wond Maaike op en ze duwde haar hand verder in haar broek om beter bij haar eigen kutje te kunnen komen. Haar oom stond weer voor tante Claire en gaf haar de opdracht om zijn pik schoon te maken. Terwijl tante Claire omhoog kwam zag Maaike een dikke golf zaad uit haar kut op de grond druppelen. Die aanblik gaf haar een golf van geilheid en ondanks dat ze zo voorzichtig was ontsnapte er toch een soort van zucht uit haar mond. Ze schrok er van en hield haar adem in, hopende dat haar oom en tante het niet gehoord zouden hebben. Het leek niet zo te zijn en Maaike ontspande weer wat en keek toe hoe haar tante de natte slappe pik van haar oom schoonlikte. Toen oom Steven tevreden was boog hij tante Claire voorover. Weer zag Maaike hoe een klodder zaad uit de kut van haar tante droop. Oom Steven boog voorover en trok nu het glimmende object uit de kont van haar tante. Het was een behoorlijk grote stalen plug. Maaike staarde naar de openstaande anus en met zaad druipende kut van haar tante. “Oh nee, je hebt er een zooitje van gemaakt” hoorde ze haar oom zeggen. Maaike zag hoe hij haar tante omdraaide en hij wees naar de grond waar dikke klodders van zijn zaad lagen die uit haar kut waren gedropen. “Schoonmaken!” gebood hij. Tante Claire boog voorover en likte met haar tong het zaad van de vloer. Maaike kon niet meer, ze moest klaarkomen. Ze sloop zo zachtjes mogelijk naar haar kamer, pakte een borstel met de dikste handvat die ze had, kleedde zich uit en neukte zichzelf hardhandig klaar. Ze vingerde zichzelf daarna nog tot twee orgasmes. Ze wist nu dat dit was wat ze miste in de seks met haar vriendjes.

Steven en Claire

Steven had door dat ze tijdens de laatste paar keren dat hij en Claire hun spel aan het spelen waren bespied werden. De eerste keer wist hij niet zeker. Hij dacht beweging te zien achter de deur van hun slaapkamer, maar hoorde niets. Dus liet hij het voor wat het was. Maar de tweede keer wist hij het zeker. Hij zag beweging en toen hij Claire zijn pik liet schoonmaken leek het net of hij wat hoorde. Ook Claire had iets door. De laatste keer liet hij haar zijn zaad van de grond likken en die avond terwijl ze in elkaars armen in bed lagen vertelde Claire dat ze wat zag bewegen achter de deur vanuit haar ooghoek toen ze zo laag bij de grond was. Steven bevestigde het met zijn waarneming en beide kwamen ze tot de conclusie dat Maaike hun betrapt had. “Oh mijn god” zei Claire, “Wat moet ze wel niet van ons denken?” “Geen paniek” begon Steven. “Ze is een volwassen meid, die heus al wat heeft gedaan.” “Ze begrijpt ook wel dat wij onze verlangens hebben. Als ze er over wilt praten dan doet ze dat uit zichzelf.” “We beginnen er niet over, goed?” Claire knikte en kroop dichter tegen Steven aan.

De volgende ochtend leek het inderdaad alsof er niets gebeurd was. Steven was in de keuken ontbijt aan het maken, Claire dronk haar laatste slok koffie. Maaike kwam vrolijk de keuken binnen en gaf haar oom en tante een kus zoals gebruikelijk. Steven diende het ontbijt op. Het was zondag ochtend en vaak probeerden ze dan samen te eten. Alles was gewoon. Die middag ging Steven naar wat vrienden toe en bleven Clair en Maaike thuis wat series kijken. De dagen erna kabbelden voort. Op donderdag stuurde Maaike een berichtje dat ze naar de film ging met vriendinnen en waarschijnlijk laat thuis zou komen. Elke keer als Maaike op stap zou gaan was een kans voor Steven en Claire om hun spel te spelen. Die avond dachten ze lekker vroeg aan hun geile spel te beginnen. Na het eten, een wijntje en zo rond acht uur naar boven. Even lekker douchen en elkaar opgeilen. Claire stapte snel in haar rol als onderdanige slet en Steven als haar dominante meester. Uit gewoonte liet hij de slaapkamerdeur op een kier. Claire, merkte dat op en zei dat ze de deur liever dicht had. “Maak je geen zorgen sletje” zei Steven. Hij had inmiddels een blinddoek omgedaan bij haar en stond achter haar terwijl hij in haar tepels kneep. “Als Maaike wil kijken, dan doet ze dat toch wel.” Fluisterde hij haar zachtjes in haar oor. Hij had besloten de spanning op te voeren door het risico om betrapt te worden mee te nemen in hun spel. “Maar wat zal ze van me denken?” Jammerde Claire. “Dat haar tante een prachtige geile vrouw is.” Zei Steven. Hij bewoog een hand naar haar kale kutje en begon haar zachtjes te vingeren. Claire begon te hijgen. Het idee om betrapt te worden door Maaike gaf haar een vernederend gevoel en dat maakte haar geil. Vooral omdat ze er geen controle over had. Steven had de macht.

“Als ze heeft toegekeken de laatste keer” ging Steven verder. “Dan heeft ze al het zaad uit je geile kutje zien druipen.” Claire jammerde. Het idee was zo vernederend en zo geil. Ze drukte haar onderlichaam tegen de grote hand van Steven die haar rustig door vingerde. “Misschien is de film vroeg afgelopen en stapt ze zo naar binnen.” Daarop draaide steven haar om en pakte haar bij haar keel. Hij trok haar omhoog tot ze op haar tenen stond en gaf haar een lange diepe tongzoen. Hij liet haar los en dwong haar op haar knieën. Hij pakte een halsband en deed die bij Claire om en bevestigde een ketting eraan. Hij gaf er een ruk aan. “Op handen en knieën sletje.” Steven pakte wat glijmiddel en de grote stalen glimmende plug. Hij smeerde haar anus en de plug goed in en bracht de plug vervolgens voorzichtig in haar kont. Hij leidde haar vervolgens naar het bed. Steven ging op zijn buik liggen en trok aan de ketting zodat Claire’s hoofd richting zijn kont bewoog. Ze wist automatisch wat ze van hem verlangde. Ze kroop wat naar voren en met beide handen spreidde ze de gespierde billen van Steven en begon zijn anus te likken. Steven gromde met goedkeuring. Claire deed haar best en stak het puntje van haar tong in de anus van haar meester.

“Genoeg!” commandeerde Steven. Hij kwam omhoog en ging op het randje van het bed zitten. Hij dwong Claire om op de grond tussen zijn benen te zitten. Hij nam haar hoofd in zijn handen en fluisterde heel zacht. “Ik denk dat we bezoek hebben.” Claire verstijfde. Ze wist niet of Steven het verzon of dat het echt was. Een golf van paniek en vernedering schoot door haar heen. “Neeee” Jammerde ze. “Ssssssst” Zei Steven. Hij legde een hand in haar nek en drukte haar hoofd richting zijn half stijve pik. “Maak me maar goed stijf, geile slet” zei Steven iets harder. Hij had beweging gezien achter de deur en hij wist zeker dat Maaike hen aan het bespieden was. Claire stribbelde wat tegen, maar haar geilheid overwon en ze nam de pik van Steven in haar mond. Steven leunde wat naar achter steunend op een arm terwijl hij met zijn andere het hoofd van Claire dirigeerde.

Maaike.

Maaike had eigenlijk helemaal geen zin in de film. Ze kon de beelden van haar oom en tante niet loslaten. Ze was onrustig en wilde naar huis om…. Ja om wat eigenlijk. Om te zien of haar oom en tante weer bezig waren. Ze had bewust een jurkje aangedaan voor het geval. Ze vertelde haar vriendinnen dat ze hoofdpijn had en liever naar huis ging. Ze zeiden gedag en beterschap. Maaike fietste snel naar huis. Eenmaal thuis was de huiskamer donker. Zoals gebruikelijk kwam ze weer stilletjes binnen en liep ze op haar tenen de trap op. Ze zag licht in de slaapkamer van haar oom en tante en ze zag dat de deur weer op een kier stond. Zo stil als ze kon sloop ze naar de deur en keek naar binnen. Ze zag hoe haar oom een halsband omdeed en een ketting en haar vervolgens naar bed dirigeerde. Hij ging op zijn buik liggen en Maaike kon haar ogen niet geloven toen ze zag hoe haar tante haar gezicht tussen de billen van haar oom drukte. Ze hoorde hem goedkeurend grommen. Maaike keek gebiologeerd toe hoe haar tante de kont van haar oom aan het likken was. Ze is echt een slet dacht Maaike en automatisch gleed haar hand onder haar jurkje en ze raakte haar eigen kutje aan door de dunnen stof van haar onderbroekje.

Na een paar minuten draaide haar oom zich om. Hij zat op de rand van het bed en trok tante Claire op de grond tussen zijn benen. Hij fluisterde iets. Ze hoorde haar jammeren, het leek iets van nee. Maar Maaike kon het niet goed verstaan. Ze zag hoe haar oom het hoofd van haar tante naar zijn kruis drukte en hoe hij op 1 arm wat achterover ging leunen en met de andere haar hoofd over zijn alweer enorme pik bewoog. Maaike kon goed het grote gespierde lijf van haar oom zien. Met elke beweging die hij maakte bulkte zijn buik en borst spieren en zijn biceps. Ze schrok. Het leek alsof hij haar nu recht aankeek. Ze hield zich muisstil. Had hij haar door? Hij legde zijn hoofd in zijn nek en sloot zijn ogen. “Dieper” hoorde hij hem commanderen en Claire nam zijn pik steeds dieper in haar keel tot ze moest proesten en kokhalzen. Maaike ontspande, ze was niet betrapt.

Oom Steven duwde tante Claire zachtjes van zijn stijve pik die inmiddels glansde van haar kwijl. Hij boog naar de zijkant om iets te pakken. Hij gaf tante Claire de opdracht om zich om te draaien. Ze deed wat hij vroeg en nu kon Maaike haar goed van voren zien. Geblinddoekt zat ze op haar knieën, naakt. Haar kin nat van haar kwijl. Haar volwassen borsten met ringen door haar tepels. Ze zag haar kale kut van voren. Maaike voerde de druk op haar kutje op bij de aanblik van haar onderdanige en hulpeloze tante. Oom Steven reikte om haar tante heen en deed iets voor haar mond. Ze opende haar mond automatisch en Maaike zag hoe haar oom een ballgag vastmaakte. Tante Claire was nu geblinddoekt en had een ballgag in. Oom Steven stond op en liep even uit beeld om vervolgens terug te komen en op elke tepel van tante Claire een klem te plaatsen. Maaike hoorde haar tante zacht jammeren. Haar oom gaf er geen gehoor aan en commandeer haar om op handen en knieën te gaan. Oom steven kneedde 1 voor 1 haar borsten en trok aan de klemmen. Tante Claire kreunde. Hij pakte een rijzweep en knielde naast haar neer. Hij trok aan haar haar zodat haar gezicht naar voren keek richting de deur. En vervolgens sloeg hij hard met de zweep op haar blote billen. Tante Claire kreunde van de pijn zag Maaike. Het tafereel voor haar wond Maaike nu heel erg op. Ze wilde haar onderbroekje uitdoen zodat ze goed bij haar eigen kutje kon. Ze schatte in dat de inspanning en het geluid dat haar oom en tante maakte het wel veilig maakte om snel uit haar onderbroekje te stappen. Terwijl ze dat in alle voorzichtigheid deed hoorde ze PETS! PETS! PETS! samen met het onderdrukte gejammer van haar tante en de commanderende stem van haar oom. “Je bent een geile teef! Je bent van mij en doet alles wat ik zeg!” Pets! Pets! Pets! Daarna was het even stil op het zware ademen van Tante Claire na. Oom Steven was weer even buiten beeld. Maaike probeerde te zien waar hij naar toe was gegaan.

Steven, Claire en Maaike

Steven had Claire nu op handen en knieën en bewerkte haar heerlijke billen met de rijzweep. Hij dacht wat geruis te horen achter de deur. Claire was nu in een soort van trance geraakt door de behandeling die ze onderging en Steven dacht een heel stoute stap te maken. Het idee dat hun nichtje dit allemaal aan het bekijken was maakte de situatie heel geil. Hij wist dat Claire het vernederend vond, maar dat was nou juist het geile van dit hele spel. Hij nam een besluit. Na nog een serie klappen met de zweep stond hij op en liep naar de andere kant van de kamer. Langs de muur liep hij stil naar de deur. Hij ademde diep in en zwiepte in 1 beweging de deur open. Daar stond Maaike half leunend tegen de deurpost met een hand onder haar jurkje. Ze schrok zich helemaal rot, zodanig dat ze haar evenwicht verloor en voorover de kamer inviel.

Maaike lag languit in de kamer met haar gezicht nu vlak bij haar tante die ontwaakte uit haar trance. Claire kon niets zeggen vanwege de ball in haar mond. Maaike’s hoofd was vuurrood en ze probeerde zich heel snel op te krabbelen. Haar jurkje zat nog omhoog zodat haar billen nog zichtbaar waren. “Sorry, sorry, sorry” Jammerde Maaike. Steven hurkte naast haar en probeerde haar te kalmeren. “Rustig aan,” zei hij. Claire was inmiddels omhoog gaan zitten op haar knieën en was van plan de ballgag los te maken. Steven zag dat en besloot in te grijpen. “Ho ho” zei hij. “Ik heb je geen toestemming gegeven om die af te doen!” Zei hij streng. Hij pakte Clair’s handen en hield ze stevig vast. “Sorry dat ik je zo liet schrikken” zei Steven tegen Maaike. “Maar we hadden al een tijdje door dat je ons aan het bespieden was.” “Sorry, sorry, sorry…. “ begon Maaike weer. Ze was nog steeds vuurrood en zat ongemakkelijk op de grond tegen de lade kast naast de deur. “Het geeft niet” zei Steven. “We snappen dat je nieuwsgierig bent.” “En het was voor ons ook wel een opwindend idee om bespied te worden.” Claire worstelde, maar kon niets beginnen tegen de stevige grip van Steven. Maaike zat stil en staarde naar de grond. Haar hart ging duizend kilometer per uur. Shit shit shit dacht ze. “Vond je het spannend om te kijken?” Hoorde ze haar oom zeggen. Ze keek op naar Steven en Claire, beide naakt, beide mooi en beide geil. Ze knikte.

“Wil je meer zien?” Nu begon Claire harder tegen te stribbelen. Dat dit allemaal in geniep begon was nog tot daar aan toe, maar nu in het open. Het was zo vernederend. “Je tante is het er niet helemaal mee eens, zoals je ziet. Maar ze is een onderdanige slet zie je, en uiteindelijk zal ze doen wat ik zeg tijdens dit spel.” Maaike voelde zich wat kalmeren nu ze begreep dat ze geen straf of moeilijk gesprek ging krijgen. “Ok,” zei ze. Ze kreeg toestemming van haar oom om te blijven kijken hoe hij haar tante gebruikte. Ze voelde zich weer heet worden. Wat een enorm geil idee.

“Hoor je dat sletje” zei Steven tegen Claire. “Maaike wil meer zien van jouw vernedering. Dat wordt dus genieten.” Steven zei tegen Maaike dat ze de stoel kon pakken en voor hen kon zitten. Maaike deed wat Steven vroeg. Ze zag hoe de weerstand van Claire brak onder de kracht van Stevens lichaam. Hij knielde achter haar en duwde Claire naar voren zodat ze weer op handen en knieën was. Met een vlakke hand gaf Steven een pets op elk van haar billen. Claire kreunde. Maaike zag hoe Steven zijn grote stijve pik aan het aftrekken was en hoe hij plats nam achter haar tante. Hij drukte zijn pik in haar kut en begon haar te neuken. Claire voelde hoe de grote dikke pik van Steven bij haar naar binnen drong. Ze werd nu geneukt tegenover haar nichtje die gewillig toekeek hoe haar tante werd vernederd. Ze voelde haar weerstand breken en de geilheid van de situatie nam de overhand. Ze werd gebruikt en haar nichtje genoot van het uitzicht. Steven stootte diep bij Claire naar binnen. Hij keek naar Maaike die haar ogen had gefixeerd op haar tante. Steven greep een hand vol haar van Claire en trok haar hoofd omhoog zodat Maaike goed zicht had op haar gezicht.

Steven neukte Claire ritmisch, haar borsten met tepelklemmen bungelde ritmisch mee bij elke stoot. Claire kreunde onophoudelijk. Maaike had ondertussen haar hand weer in haar kruis en begon zich te vingeren. Steven zag hoe Maaike’s blik zachter werd terwijl ze strak toekeek hoe haar tante stevig werd geneukt. Maaike zakte wat onderuit in de stoel en trok haar jurkje omhoog. Ze spreidde haar benen en Steven kon nu haar jonge en licht behaarde kutje zien. Hij zag hoe Maaike twee vingers bij zichzelf naar binnen bracht en zich begon te neuken op die manier. Het was allemaal zo verdomd fout, ondeugend en geil. Hij voelde dat hij het zo niet lang volhield dus hij verlaagde het tempo en begon nu Claire te neuken met lange diepe halen. Hij zag hoe Maaike haar vingers uit haar kutje haalde. Ze glansde van haar vochtige kut. En tot zijn grote verbazing boog Maaike voorover en bracht haar twee vingers onder de neus van de kreunden de Claire.

Claire voelde iets in de nabijheid van haar gezicht, ze rook de zurige ziltige lucht van een vagina, maar dat kon ze eerst nog niet plaatsen. Tot ze de stem van Maaike hoorde. “Tante Claire, ruik je mijn kutje?” Claire voelde een nieuwe golf van vernedering. Ze was hulpeloos en werd nu niet alleen door Steven maar ook door Maaike vernederd. Ze voelde een hand onder haar kin, het was een koele zachte hand. Een hand van Maaike. Maaike hield Claire haar kin vast met haar ene hand en schoof haar natte vingers met haar kutvocht onder de neus van Claire. “Ruik je mijn geil tante?” Maaike veegde haar vingers over de bovenlip van haar tante die nu onophoudelijk het geil van Maaike moest ruiken. Maaike ging weer achterover zitten en vingerde zichzelf verder. Steven kon zijn ogen niet geloven. Die jonge 20 jarige meid gaf zijn Claire zojuist de ultieme vernedering. “Wat vind je hiervan, geile teef!” riep hij naar Claire. “Je eigen nichtje doet nu mee in jouw vernedering.” Dit kon hij in zijn stoutste dromen niet bedenken.

Hij wilde de vernedering van Claire nu compleet maken. “Wil je zien hoe ik je tante anaal neuk?” Vroeg hij aan Maaike. Maaike keek op en focuste haar blik op Steven. “Ja” sprak ze schoor. Kom hier dan. Maaike stopte met vingeren en stond op van de stoel. Voordat ze verder liep veegde ze haar vingers af aan het haar van haar tante.
Maaike stond naast Steven die langzaam de grote plug uit Claire’s anus trok. Met een plop floepte die eruit. “Spuug er maar op” zei Steven. Maaike boog wat voorover en liet wat speeksel uit haar mond op de openstaande anus van haar tante vallen. Steven deed er ook een kwat bij. Hij trok nu zijn grote op knappen staande pik uit Claire’s kut. Maaike zag de grote glimmende paarse eikel. Steven dirigeerde zijn pik tegen de anus van Claire en drukte stukje bij beetje zijn pik bij haar naar binnen. Claire kreunde en snoof. Het was altijd wennen om de grote pik van Steven in haar anus te krijgen. En hij leek nu groter dan ooit. Maaike keek toe hoe de eikel van Steven in de kont van haar tante verdween. Steven spuugde er nog meer bij en vroeg of zij dat ook wilde doen. Maaike liet nog wat speeksel uit haar mond op de strak staande sluitspier van Claire vallen. “Ga maar weer zitten.” Gebood Steven haar. Maaike liep weer naar haar stoel toe, dit keer schoof ze hem nog wat dichterbij zodat het hoofd van Claire nu tussen Maaike’s benen was.

Ze pakte Claire bij de haren en schoof onderuit en met haar andere hand begon ze zichzelf weer te vingeren. Claire’s gezicht was zo dichtbij het kutje van Maaike dat ze de geur van haar vagina rook en ze hoorde de natte geluiden van haar vingers in en over haar jonge kutje. Steven zat nu diep in haar aars en begon haar te neuken. Haar kleine nichtje was zichzelf aan het vingeren, geil door de vernedering van haar tante. Ze dacht dat haar vernedering niet verder kon, ze wilde ontlading nu. Ze had het gevoel alsof ze nu niet verder kon. Tot ze voelde dat Maaike haar losliet voor even om vervolgens haar blinddoek te verwijderen. Claire knipperde met haar ogen tegen het licht. Dit had ze niet verwacht. Ze keek nu recht in de ogen van Maaike. Ze sloot haar ogen. “Kijk me aan tante Claire” gebood Maaike haar. Als vanzelf opende Claire haar ogen en keek Maaike aan.

Maaike vingerde zichzelf nu als een razende. Ze hield het hoofd van Claire bij de haren vast en was voorover gebogen om haar aan te kijken. Weer smeerde ze twee vingers met haar kutvocht over haar lippen. Claire smeekte met haar ogen om dat niet te doen. “Kijk tante, hoe ik klaarkom!” Sprak Maaike hijgend. En een nieuwe golf van vernedering overviel Claire toen ze zag hoe Maaike heftig klaarkwam op haar vernedering. “Kijk naar mijn natte kutje tante” Zei ze hijgend. “Dit is zo geil.” Steven had ondertussen een vibrator gepakt. Op het moment dat Maaike was klaargekomen en weer meer van haar natte kut over haar gezicht smeerde, voelde ze hoe Steven een vibrator tegen haar klitje aandrukt. Dit was het, Steven zou haar aan haar ontlading helpen. Claire kon niet meer en gaf zich er aan over. En met Steven’s grote pik in haar kont en Maaike’s natte kutje voor haar gezicht kwam Claire to haar heftigste orgasme tot nu toe. Haar lichaam verkrampte en het leek alsof ze even haar bewustzijn verloor. Een plasje vocht ontstond er tussen haar bene op de grond. Op dat moment kwam ook Steven klaar. Hij spoot zijn dikke hete zaad diep in de anus van Claire. Claire schudde nog na en legde haar hoofd ten ruste op de zachte dijen van Maaike die nog steeds voor haar zat. Ze voelde hoe de nu snel slapper wordende pik van Steven uit haar anus gleed. zijn dikke zaad volgde en droop uit haar openstaande anus.

Het was stil in huis nu. Steven verwijderde de ballgag bij Claire en verloste haar van de tepelklemmen. Hij keek Maaike aan en voelde zich wat ongemakkelijk nu alle geilheid voorbij was. Hij hoorde Claire snikken. “Het spijt me zo” zei Claire zacht. Maaike knielde voor haar tante neer en nam haar hoofd in haar handen. “Sssst, het is allemaal goed” Zei Maaike zacht terwijl ze het bezweette en met haar kutvocht besmeurde gezicht van haar tante streelde. “Dit was een openbaring voor mij en het was geweldig.” Steven zat op het bed en sloeg het tafereel gade. Maaike legde het hoofd van haar tante op haar borst en keek Steven aan. “We gaan nu samen een heel nieuw avontuur aan.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14580 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Maaike, Claire en Steven”

Plaats een reactie