BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (37)

Zwangere Viv laat zich uitwonenViv lag tussen ons beiden in en vertelde over haar relatie met haar man Stef. Zij hield van Stef maar de affectie was eenrichtingsverkeer volgens haar. Hij wilde niet beffen, geen speciale standjes, gewoon rechtop, rechtaan. Zij mocht wel pijpen maar dan moest zij ook zijn zaad slikken. En sinds zij in verwachting was kon re zelfs geen knuffel of een kus af. Zij moest gewoon een kind voor hem op de wereld zetten. Inderdaad dit kon nooit goed blijven gaan, de bom moest ooit eens barsten, vooral omdat je voelde dat Viv een knuffelbeestje was.

Terwijl Viv aan het vertellen was zag ik Nelleke op een bepaald moment met een tepel van Viv spelen. Viv keek naar Nelleke en kreunde zachtjes. Haar tepels waren heel gevoelig zoals bij elke zwangere vrouw. Zij stopte met praten en lag met gesloten ogen te genieten van Nelleke’s handelingen. Langzaam deed zij haar benen open en begon met haar eigen kutje te spelen. Oppervlakkig maar langzaam zag de sappen verschijnen op haar lippen en ging haar kut openstaan. “Mag ik Juul nog eens lenen” vroeg Viv aan Nelleke. Nelleke knikte en Viv kwam overeind op haar knieën en begon mijn lul te strelen. “Mmmmm … lekker Juul … je lul wordt weer stijf” kreunde Viv.

Zij boog voorover en nam mijn harde lul in haar mond. Langzaam begon zij mij te zuigen. Wat deed dit sletje dat toch lekker. Zij plaatste haar tong tegen mijn schacht en begon haar mond op en neer te bewegen. Oh man dit gaf een extra stimulans. “Ooooh …. Leekkkkkeeeer ….. Viv” kreunde ik. Met nog meer enthousiasme begon Viv mij te pijpen. Dit was een van de beste pijpbeurten die ik ooit gehad heb. Ik trok Viv van mijn lul af en kwam overeind om plaats te nemen achter haar. Ik duwde haar een beetje voorover zodanig dat haar sappige kut beter toegankelijk was. “Ooooh… Viv wat staat je kut lekker open” zei ik. Ik nam mijn telefoontoestel van het nachtkastje en trok een foto van haar openstaande kut. Ik gaf de telefoon aan Nelleke en die liet de foto zien aan Viv. “Mmmmm … geile foto, ik ben zoooo ggggeeeiiiiil” kreunde Viv.

“Zal ik je neuken sletje? “ vroeg ik aan Viv. “Oooohhh … jaaaaaa….. neuk mijn zwangere kut” reageerde Viv. Ondertussen zag ik Nelleke met haar natte poes spelen. Die werd ook geil van ons spel. Ik plaatste mijn knoerharde lul tegen die soppende kut en ging lichtjes op en neer in die geile spleet. Viv kreunde en steunde. “Oooohhhh… neeuuukkk …. mmmmeeeee” gromde zij. Langzaam drukte ik mijn lul in die geile sappige poes. Centimer voor centimeter ging ik naar binnen. Ondertussen gromde Viv de hele buurt bij elkaar. Ik voelde de rand van haar baarmoeder en ging iets dieper in haar zwangere buik. “Mmmm…. Mmmmm…. Mmmmmmm… mmmmmmmm” was alles wat er uit de mond van Viv kwam. Nelleke zat ondertussen met drie vingers in haar openstaande kut. Ik begon Viv te neuken met lange trage halen en telkens bijna uit haar kut tot diep in haar zwanger buikje.

Ik deed teken naar Nelleke om de telefoon te geven en begon te filmen terwijl mijn pik en uit die geile kut gleed. Ooh wat een prachtig schouwspel was dit en dan op de achtergrond dat geile gekreun van Viv. Ik stopte de opname en gaf de telefoon aan Nelleke die hield de telefoon voor Viv en begon het filmje af te spelen. “Oooohh…. Zooooo… geiiillll….. je neukt….. miiiijnnnnnn Zwaannnnggggeeere Kuuuuut” gromde Viv. Nelleke legde de telefoon op het bed naast mij en draaide zich zodanig dat zij onder Viv lag met haar hoofd. Ik voelde de tong van Nelleke over de kut van Viv gaan en soms ook over mijn harde beukende lul. Toen Nelleke Viv’s clitje raakte sidderde Viv van genot. “Oooooh….. jjjaaaaaaa….. llliiiikkkk …. Cliiitttjeeeé. Ik nam de telefoon en hield hem zo dat zowel mijn lul als het likwerk van Nelleke te zien was en begon te filmen. Geil zicht was dat en Viv kreunde nog harder sinds Nelleke haar aan het likken was. “Oooooooh …. Ooooohhhhh myyyyy Goooodddd, doorgaan…. Ddooooorrrrgaaaan” kreunde Viv.

En plots met een stuiptrekking kwam Viv klaar. Haar lichaam schokte zodanig dat ik schrik had dat haar baby er uit zou komen. “Iiihhhhhhhhhhhhhh” gilde zij spastisch. Het geluid klonk luid en schril zo hevig kwam zij klaar. Ik trok mij terug uit die dampende kut, ging voor Nelleke zitten en stak mijn harde lul in haar kut. Hevig begon ik in het kutje van mijn vrouw te neuken. Die had ook niet veel veel nodig en na een paar stoten kwam die ook klaar. Ik hield mij in ik wilde nog een keer klaar komen in dat geile zwanger kutje. Ik ga uit de kut van Nelleke, Viv is op haar rug gaan liggen met haar benen wijd open. Je kunt haar kut in kijken als je niet beter zou weten tot aan haar baarmoeder. Ik leg mij schijn voor het kutje van Viv en steek mijn lul in haar openstaande pruim. “Eeeeooooohhhhh…. Jaaaaaa … spuittt …. Voooolll” hoor ik Viv zeggen. Ik geniet van dat lekkere kutje en ga langzaam heen en weer in die strakke schacht. Ik bouw langzaam mijn hootepunt op en dan komt het uit de toppen van mijn tenen lijkt het zaad op te borrelen en spuit ik de kut van Viv helemaal vol. Die kreunt van genot “Jaaaaa…. Jaaaa …. In…mijn …..zwanger…. buikje” Na een tijdje te bekomen van ons sexspel, maken wij ons klaar om te gaan douchen en aankleden.

Terwijl Viv klaar staat om naar huis te vertrekken, vraagt zij of zij de foto en het filmpje van haar kut mag hebben. Ik stuur het door naar haar smartphone en daarna nemen wij afscheid.
Twee dagen later krijg ik telefoon van Viv. Zij is bevallen van een schattige dochter. “Hing er nog sperma aan haar gezicht” vroeg ik. Viv lachtte en nadat wij haar proficiat gewenst hadden namen we afscheid met “Tot binnenkort misschien?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4919 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie