BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marike (5) de Tijgerin

Sexy meid in tijgerprintEen aantal weken na onze eerste kennismaking vonden Ruth en ik in onze agenda een weekend waarin we een lang weekend op hotel konden. We spraken af om onafhankelijk van elkaar daar naar toe te rijden en zo troffen we elkaar in de lounge van het hotel. Ruth in frivole zomerkleren. Ik, rechtstreeks uit mijn werk, in businesskleding. Ze had net ingecheckt toen ik arriveerde en ging me voor naar de kamer. Sauna, whirlpool op de kamer en voor het diner wilde ze ‘wel eerst genieten van de man die ook haar dochter neukt’. Ze trok me aan mijn stropdas op het bed, ik voelde tussen haar benen. Ik vermoedde daar een parmantig slipje, in dat slipje was onmiskenbaar vocht te voelen. Veel vocht. Ze bekende dat ze de hele rit hier naar toe al geil was geweest. Ze had woord gehouden. Een tijgerprint slip en bh – dat was alles wat ze aan had onder haar jurk, was alles wat ze aan hield toen ze me verleidde. Ze had me voor dit weekend immers een tijgerin in bed beloofd.

Haar lust rook intens. Ik besloot haar krachtig en heftig te consumeren. Ik ontzag haar haren, haar billen, haar lippen en ook haar borsten niet. We beten elkaar, gromden en zetten tanden in elkaars lichaam. Voor ze het wist had ze heftige zuigzoenen op haar borsten en billen en in haar hals; er vielen plukjes haar op de grond en er vloeide sperma in en uit haar schoot. En op haar koffer, toen ik de badkamer wilde bereiken.

Het deerde haar niet, ze had ongetwijfeld iets uit te leggen thuis. Nu dacht ze daar niet aan. De storm die in en om haar woedde en die er voor gezorgd had dat haar ongetemde wildheid ontsnapt en vrijgelaten was raasde en duurde voort. Even vroeg ik me uiterst hoopvol af of haar dochter, de geile oppas uit hetzelfde hout zou zijn gesneden als zij. Dat vroeg om nader onderzoek. Van de moeder. Nu. Van de dochter. Later. Dat beloofde nog wat, dacht ik, heerlijk vozend in de schoot van Marike’s mams. Ik liet me met die gedachten over Marike nu niet verder afleiden.

Tijdens het diner, aan het begin van de avond, was de storm even geluwd, maar werd zij ook weer meestelijk aangewakkerd. Ik ging op haar verzoek gekleed als keurige heer, zij op mijn verzoek als vamp. Ze droeg een kort jurkje met een diepvallend decolleté, zonder slip of hipster om zo aan andere hotelgasten het beeld mee te geven dat zij de escort, hoer, de slet was die zich dit weekend had ingekocht om de rijke zakenman met haar kut te berijden en te bevredigen. We vermaakten ons met dat exquise spel in de zaal. Ruth genoot er zichtbaar van, speelde haar rol meer dan uitstekend en naaide zichzelf, mij maar ook een joch van rond de 20 aan de tafel naast ons op. Hij keek meerdere keren sneaky naar haar; zij liet haar benen wijken als hij keek en ze hoopte dat hij haar kut zag. Ze maakte contact, dat was duidelijk, want toen zij als een loopse teef naar het toilet paradeerde, volgde hij haar op korte afstand. Daar aangekomen aarzelde ze geen tel, ze sprak hem aan en zei direct en onomwonden dat hij haar kut mocht kussen en likken en deed direct haar jurkje nog een klein stukje omhoog, zodat er voor hem geen weg meer terug was en hij niet meer om haar parelende kut heen kon. Ze duwde zacht tegen zijn hoofd, die boodschap begreep hij, hij bukte, likte haar kut en streelde haar billen. Kort. Ze kreunde. Hij likte niet langer dan 20 seconden. Haar klit, haar lippen. Ze zinderde nog na van ons voorspel in de hotelkamer en kwam daarom direct al klaar. Haar orgasme was in het restaurant hoorbaar. Voor mij in elk geval. De oudste van de twee jonge vrouwen aan zijn tafel keek mij op dat moment vol verbazing aan, en schuifelde ongemakkelijk op haar stoel. Ze had ongetwijfeld hetzelfde gehoord als ik. Ik glimlachte naar haar, ze bewoog haar ogen, ietwat gedwee naar de tafel, haar tong bewoog ze langs haar lippen. Ze had de tongentaal van haar broer tussen de lippen van mijn vamp goed begrepen.
Ruth streelde zijn broek, duwde haar vingers via zijn buik diep in zijn onderbroek, voelde en masseerde zijn stijve. 2 seconden te lang, Hij kreunde. Jeans was zijn redding. In een linnen zomerbroek zou een zaadvlek zichtbaar zijn geworden en werd op zijn minst een urinevlek vermoed. Morgen, 15.00 uur, kamer 317 gaf ze hem tenslotte als boodschap mee. Dan gaan we all the way, makker. Ze liep door, het toilet in. Hij was al terug toen zij terugkeerde.

We roken hem toen hij na dit ‘incident’ aan het tafeltje naast ons met zijn vader en twee zussen zat. Ze vertelde me wat er was voorgevallen, wat ze met hem had afgesproken. Wij lachten, we knipoogden allebei naar hem. De oudste zus keek vanaf dat moment intens flirtend naar me. Er was geen twijfel mogelijk, dat ik verlangen naar seks rook. Bij haar, bij mij. We raakten over en weer met elkaar aan de praat, vooral met hem en de oudste zus, die leek te spelen met haar borsten, ik schatte haar iets jonger of ouder dan hij. De vader en de jongste zus mengden zich nauwelijks in ons gesprek, dat geanimeerd werd, de oudste zus kwam zelfs even bij ons aan tafel zitten, vlak naast me. Ik voelde haar bronstigheid, streelde haar bovenbenen, voelde me uitgenodigd verder te voelen, dus ik streelde door tot ik haar string voelde, streelde in haar kruis, tussen haar schaamlippen. Ze praatte gewoon door, maar ik hoorde aan haar adem dat ze opgewonden raakte. Ze glimlachte ondertussen naar me. Op een stil moment liet ze me liplezen ‘ik ben geil’., maar dat hadden die andere lippen me allang verteld.

Tijdens het dessert wilde haar broer een foto van haar en mij samen maken, ze kwam bij mij op schoot zitten en bewoog wat heen en weer op mijn schoot, op mijn stijve. Daarna wilde hij een foto terwijl we naast elkaar stonden. We legden tegelijkertijd een hand op elkaars billen, ondertussen gleed mijn hand over haar naakte billen in haar string. Ik duwde die wat opzij zodat ik langs haar perineum haar kutje kon strelen. Net toen ik met een vinger in haar kutje zat vond broerlief dat zijn zus een foto van hem en Ruth moest maken. Nog niet, eerst nog een foto, vond ze, uitstel kopend. Ze kuste mijn wang en kreunde toen ik subtiel haar schaamlipjes streelde. Ruth trok hem voor de foto op schoot, ik zag later op de foto haar hand in zijn kruis billen. Die foto’s maakten dat we gegevens en foto’s uitwisselden.

De volgende dag, op de door Ruth genoemde tijd, meldde hij zich voor onze hotelkamer. Hij had twee uur, daarna moest hij pizza’s halen voor alle vier. Zij nam de leiding, beval hem: Hij moest op de knieën, kleren uit. Zij leunde tegen de muur en hij moest haar kut likken. Hij knielde naakt en likte als een bezetene. Zij instrueerde zijn tong in de richting die haar beviel. Ondertussen masseerde ik zijn paal wat het likken af en toe moeilijk maakte, de massage en zijn ademhaling leidden hem af. Toen hij klaarkwam ving ik het zaad in mijn handen op, smeerde alles op zijn borst en buik en begon aan de tweede massage ronde. Ik meldde dat ik zijn oudste zus hier ook wel wilde zien. Misschien wilde zij wel aan zijn paal sjorren. Direct verstrakte zijn paal, en in no time doneerde hij een tweede lading waarmee ik ook zijn billen en rug besmeurde. ‘Zo, meneer is ook een beetje geil van de jonge dame…?’ Het lukte hem Ruth tot drie keer toe met zijn tong klaar te maken. Daarna smeet ze hem op bed, dook boven op hem en reed met haar kut op zijn ontlaadde en ontladende lul. Die was nog krachtig genoeg om er met haar hele lijf nog meer zaad uit te persen. Ik duwde mijn vinger in haar anus en voelde achterom hoe hij zich in haar kut ontlaadde.

Na twee uur stond hij weer keurig gekleed klaar voor zijn rol als pizzakoerier. En had hij onze uitnodiging voor een lunch de volgende middag voor broer en oudste zus. Ik verwachtte een maagdelijk kutje en de rode converseschoenen die ze vrijdagavond ook aan had. Hij zou zijn best doen. Nadat hij met pizza’s was gearriveerd meldde hij en passant dat hij dat leuke stel van het restaurant ‘nog was tegengekomen’ en dat hij en de oudste zus voor een lunch morgen met hen zijn uitgenodigd. Ze lachen hartelijk omdat wij dachten dat de oudste van het stel zijn zus is; ze is al meer dan een jaar zijn vriendin. De jongste, wel zijn zus, vraagt of hij misschien een beetje verliefd is op die oudere vrouw en hij verkleurt. Ze lacht hem uit en kijkt ondeugend naar zijn vriendin, pas maar op.

Voor het slapen gaan, in de badkamer, zegt hij zijn vriendin dat hij wel wil dat zij er glad geschoren uitziet ‘daar, snap je’ wijst hij naar haar flamoes. En haar rode Converse draagt. Ze kijkt hem aan en zegt dat ze op haar mooist en ondeugendst zal zijn. En je moet niet weer bij haar klaarkomen, he, dat is een beetje genant. ‘Doe niet zo achterlijk, trut’ roept hij, maar kleurt vuurrood. ‘Kijk es naar je onderbroek van gisteren in de wasmand, man, zelfs je zusje zag dat die vol zaad zat. We gaan ons wel een beetje gedragen, macho.’ Zelf zag ze wel kansen en voelden het gloeien in haar kutje.

Rond half twaalf melden ze zich bij onze hotelkamer. Ik doe open en daar staan ze. Hij in strakke jeans en een slim fit overhemd. Zij in een kort wit jurkje, wit slipje en bh, witte sokjes en haar rode Converse. In haar haren twee vlechtjes. Ze glimlacht, ook haar volle borsten lachen me toe. Haar tepels staan strak alsof ze het liefst nu al gezogen willen worden. Ze draait een rondje op de drempel, gaat op haar tenen staan en kust mijn wang. Ik streel haar billen, voel haar zachte witte slipje, het vel net daar onder. Geef haar complimenten over haar vlechten. Ze dacht dat ik dat wel leuk zou vinden en streelt mijn borst. ‘Jullie lunchafspraak is er’ zegt ze en dat is zeker waar. Ze ziet er uit om op te vreten.

Ze zijn allebei een beetje zenuwachtig, nerveus omdat ze niet precies weten wat ze kunnen verwachten. Ruth en ik stellen hen eerst op hun gemak, we drinken koffie, praten over zijn werk, over haar studie, over ons en wat zij en wij dit weekend verder nog gedaan hebben. Zusje, want wij weten nog steeds niet beter dan dat het broer en zus zijn, zusje zit naast mij op de bank. Ze was zelf dichter tegen me aan komen zitten en ik streel haar bovenbenen tot ik steeds dichter bij haar slipje kom. Haar liezen zijn al vochtig en als mijn vingertoppen de vochtgrens bereiken kreunt ze. ‘Dit is lekker’ zegt ze en kijkt naar haar broer. Ik streel over haar slipje, duw iets meer tussen haar schaamlippen en ze verliest controle, glijdt bijna van de bank. Ik houd haar jurkje vast zodat ze uiteindelijk in haar ondergoed op de grond glijdt. Ik pak haar hand vast, trek haar op haar benen, leg haar op haar billen op bed en Ruth bindt haar enkels hoog boven haar hoofd vast. Ik blinddoek haar zodat ze alles goed en stevig kan voelen. Ze giechelt van spanning. Broer kijkt met een stijve toe. Lunchtime begins, zeg ik. Zusje is open. Ruth maakt haar bh los en ik bijt zachtjes in haar tepels, overgevoelig. Ik zorg er voor dat ze haar slipje aanhoudt. Ik zuig haar tepels en voel direct de reactie in mijn lichaam. Diep in mijn buik bruist het van verlangen naar haar lichaam, mijn lul richt zich fier op en zoekt de toegangspoort naar haar paradijs. Ik masseer haar borsten en glijd langs de linkerkant van haar slipje bij haar naar binnen. ‘Eet me maar op’ kreunt ze. Ze kan haar lust niet bedwingen, ik zie met een schuin oog de strakke lul van broerlief als hij het soppen van haar kut hoort bij mijn penetratie. Als ik aan haar vlechtjes trek zoekt ze mijn mond, kust me en ontsnapt er ‘ik ben je teefje’ uit haar keel. ‘Was jij ooit al iemands teefje’, vraag ik terwijl ik het antwoord weet. ‘Nog nooit, he’ zegt ze halfvragend – aan hem vermoed ik, half stellend tegen mij. ‘Mijn vriendje…’ Ruth onderbreekt haar en fluistert hardop in broertjes oor ‘Haar vriendje, die doet niet mee vandaag, jij wel he, je vindt je zusje wel geil he, kom maar, kom maar in me’ en trekt hem op bed. Zusje wordt steeds natter, van mijn beuken in haar kut, maar ze wordt ook aangevuurd door het krachtig beuken van haar broer in de schoot van Ruth. Haar eigen schoot is zo open voor mij geworden, open en strak, en ik wenk Ruth om haar te kussen en met haar te tongen. Ik trek me terug uit haar, maak de benen van het zusje los, laat de vrouwen kussen en kijk hoe broertje zijn strakke lid behoudt, bespeelt en hij kijkt met zijn vingers om zijn lul als ik haar op haar buik draai en krachtig beukend in haar kut de haren uit haar hoofd trek en de vlammen in haar kont sla.
Ze smeekt om genade en om meer, ‘ja maak me geil, ja sla me geil’. Hij streelt zijn paal als hij naar ons kijkt, maar ik wil niet dat hij zo klaar komt, dus leid ik hem naar de kut van zijn zus. Hij aarzelt, twijfelt, maar zijn lul verraadt verlangen, honger, trek. Ik zet door, streel haar buik en trek haar slipje uit. Draai haar om, Ruth likt nu zusje’s kut en zuigt haar klit en lippen verder naar buiten en zoent daarna met broertje zodat hij haar kutvocht proeft. ‘Zo smaakt ze, wist je dat?’ Hij wist het niet hakkelt hij. ‘Zusje is er klaar voor’ zeg ik, zij biedt haar kut aan aan wie haar ook maar nu verlangt. Als ze een lul tussen haar billen voelt , roept ze ‘oh lekker, pak me broertje’ verlegt zich, verlangt die en smeekt er om om genomen te worden, smeekt er om om hard gepakt te worden. Ze spelen hun spel perfect, broertje duwt zijn lid in haar. Wanneer zij zich bewust is dat haar broertje in haar kut rijdt is zij al over haar eerste orgasme van hem heen en vuurt ze hem nog steeds hartgrondig aan. Naai me broertje, naai je hitsig zaad in mijn verdorven zusjeskutje. Ze voelt het verschil als ik na haar tweede orgasme en zijn eerste zaadlozing in haar nog een laatste rit in haar kut rijdt. Oh, kut wat kom je diep, ze komt er twee keer van klaar. Van beide wil ze vaker genieten. Ondertussen likt ze Ruth klaar en als die daarvan klaar komt, klapt ze in haar handen en vindt het hoogtijd voor de lunch. Wil je vanmiddag nog een sandwich, vlechtenkutje? Het vlechtenzusje kan niet wachten, zegt ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Marike (5) de Tijgerin”

Plaats een reactie