BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eva en Ralf 2

moeder en zoon op het strandDe wekker liep af en Eva stond licht opgewonden op, vandaag zouden ze naar het bungalowpark vertrekken. Ze wekte Ralf die nog diep lag te slapen, haar hand ging onder zijn dekbed en streelde zijn slappe lul. “Opstaan lieverd, we gaan over een uurtje..” fluisterde ze in zijn oor.

Ralf opende zijn ogen en keek in het vrolijke gezicht van zijn moeder. Hij trok haar bovenop zich en kuste haar passievol op haar mond en kneep zacht in haar billen. Ze kreunde zacht en maakte zich los van hem “straks lieverd…dan ben ik helemaal van jou…”. Nog slaperig stond hij op, waste zich en kleedde zich aan. Ze aten wat, ruimden op, pakten hun koffers en stapten in de auto.

Eva had een kort dun zomer jurkje aan. Ze wilde zich deze dagen helemaal aan haar zoon geven en had haar slipje thuis gelaten. Onderweg streelde ze over zijn been, zijn kruis net vermijdend.

Ralf zijn hand ging naar haar mooie, zongebruine blote been, streelde er over en meende haar kutje te voelen. Hij glimlachte en schoof haar jurkje omhoog, “hmmm al weer geen slipje?..” zei hij geil en wreef over haar natte lipjes.

Eva rilde even toen hij haar kutje aanraakte en zei “even wachten, straks verongelukken we nog..” en drukte haar dijen tegen elkaar. Vanaf dat moment hing er een seksuele spanning in de auto. Beiden dachten aan het moment dat ze eindelijk samen zouden gaan neuken. Binnen twee uur arriveerden ze op de plaats van bestemming.
Samen liepen ze naar de incheckbalie en tot Ralf’s verbazing checkte zijn moeder in als man en vrouw. Terug in de auto zei ze “Tja, anders leek het ook zo raar..”.

Bij hun bungalow aangekomen, die helemaal vrij bij de duinen stond, pakte Ralf de auto uit, bracht de koffers naar binnen en legde ze op het tweepersoonsbed. Eva wilde even wat jurkjes in de kast hangen en opende haar koffer.

Ralf zag toen zijn moeder bij de kast stond dat ze ook een vibrator en dildo had ingepakt. Hij pakte ze op en legde ze op het nachtkastje. Eva draaide zich om en schoot in de lach en zei knipogend “ik hoop ze niet zo vaak meer te gebruiken, na dit weekend…”. “Van mij mag je ze best gebruiken hoor…lijkt me geil om te zien..” antwoordde Ralf. Toen ze haar schoenen onder in de kast zette kreeg hij een geweldige blik op haar geile perzikje. Hij stond op en haalde snel 2 vingers tussen haar lipjes door, rook eraan en drukte ze bij haar in haar mond. Ze likte ze kreunend af.

Eva draaide zich om, trok haar jurkje over haar hoofd uit en fluisterde met hese stem “neuk me Ralf…kom neuk mama…ik wil je pik…”. Hij stond in een mum zonder broek. Eva draaide zich weer om, leunde met armen op een schap in de kast en drukte haar geile kontje naar achteren. Ze voelde zijn dikke eikel haar lippen splijten. Ze ademde zwaar “eindelijk weer een lul van vlees en bloed tussen mijn benen…en wat voor één..” dacht ze. Haar kutje zoog zijn grote genotsknots bijna naar binnen. Ze voelde haar kutje steeds verder oprekken, toen zijn schaambeen tegen haar billen drukte kermde ze “oooh..jaaahh…neuk…me…neuk..mama…hard”

Ralf drukte zijn lul steeds iets dieper in haar ozo strakke kutje, tot hij niet verder kon. Hij voelde haar spiertjes aan zijn lul melken. Hij wist dat hij snel klaar zou komen, trok zijn lul tot zijn eikel uit haar en begon hard en diep in haar soppende grotje te pompen. Luid kreunend ving ze zijn stoten op en moedigde hem aan. Binnen een paar minuten zei hij dat hij haar vol ging spuiten pakte haar heupen, trok met zijn duimen haar billen uit elkaar en stootte nog harder. Net voor hij klaarkwam voelde hij haar kutje hard in zijn pik knijpen en spuit voor het eerst zijn zaad, kreunend, heel diep in zijn moeder.

Eva komt gillend klaar, gelijk voelde ze zijn zaad tegen haar baarmoeder kletsen. Bij beiden liepen de tranen van genot en blijdschap over hun wangen. Hij bleef nog lekker hard en begon toen hij uitgespoten was rustig in haar stoten. Zijn handen op haar borstjes legde en met haar gevoelige stijve tepeltjes speelden, wat haar orgasme verlengde. Ze trilde op haar benen toen hij zijn pik uit haar trok. Langs de binnenkant van haar benen, stroomde een enorme hoeveelheid sperma vermengd met haar sappen.

Ralf draaide zijn moeder om, kuste en streelde haar. Zo bleven ze minuten lang staan. Tegelijkertijd zeiden ze “ik hou van jou..” en knuffelen nog even door. Eva vraagt: “zullen we vanmiddag de duinen ingaan en lekker aan het strand gaan liggen?”. Ralf had zijn huiswerk gedaan en vroeg zei “oké, leuk maar welk strand? Van het park of iets verderop, daar is een naaktstrand..”. “Wat dacht je?” antwoordde ze glimlachend.

Eva smeerde wat broodjes, pakte wat te drinken, en deed ze in de strandtas. Waste haar kutje en benen en ging lekker buiten zitten.
Ralf had zijn pik nadat hij een vinger achter zijn eikelrand had gewreven en had afgelikt, gewassen. Pakte ondertussen 2 grote badlakens en de zonnebrand olie. Licht opgewonden liep hij de kamer in, stopte de spullen bij de rest in de tas. Hand in hand liepen ze de duinen in als een verliefd stel. Eva voelde zich weer 16 en Ralf voelde zich juist volwassener.

Nadat ze het strand van het park afgelopen waren zei Ralf “nog ongeveer 150 meter”, “daar net om de bocht” en hij wees met zijn hand”. Ze stopten even en tongden innig met elkaar. Hij sloeg een arm om haar nek en zij deed haar arm om zijn middel. Zo liepen ze verder, op het naaktstrand was het rustig. Ze kleden zich uit en liepen verder om een mooi, rustig plekje te vinden Er lagen wat oudere stellen en wat enkelingen zowel vrouwen als mannen. De mannen die ons zagen lopen verdraaiden hun nek haast en staarde naar zijn moeder.

Eva zag dat ze aangestaard werd en deed haar arm nog strakker om zijn middel om aan te geven “jammer jongens, ik ben van deze lekkere vent”. Opeens zei Ralf “daar” en wees een plekje in de duinen aan. Snel pakte hij de handdoeken, rolde de dildo eruit en pakte de zonnebrand. Hij legde de handdoek neer, zette de tas bij hun hoofden neer.

Eva smeerde eerst Ralf’s rug in, toen zijn benen. Ze spoot nog wat olie op zijn billen en begon het uit te wrijven, haar duimen gleden door zijn bilnaad, één bleef even hangen bij zijn sterretje en gaf wat druk, ze hoorde hem zacht kreunen. Ze zei hem om te draaien, smeerde snel zijn onderbenen in en ging daar op zitten. Spoot wat olie op zijn bovenbenen op elk been een hand, die het uitsmeerden, twee glibberige handen pakken zijn zak. Tergend langzaam omsluiten haar handen zijn loeiharde lul tot hij glimt van de olie. Ze kijkt gebiologeerd naar zijn heerlijke neukstaaf en schuift naar boven, spuit olie op zijn borst en begint het vanaf zijn buik naar boven uit te smeren. Haar kutje drukt ze tegen zijn pik aan en glijd in de volle lengte over zijn pik heen. Ze wipt iets op, als ze eerst heeft rond gekeken of iemand hen zag, zet zijn pik rechtop en glijdt zonder moeite over zijn geoliede pik.

Ralf trok zijn moeder voorover op zijn borst, zijn pik drukte tegen haar baarmoeder. Fluisterde zwaar hijgend “neuk jezelf en mij klaar…”. Ze ging weer rechtop zitten, haar handen op zijn borst en schoof haar kutje steeds harder over zijn kloppende paal. Hij pakte in iedere hand een borstje en begon met haar keiharde tepeltjes te spelen. Ze begon steeds luider te kreunen, hij voelde haar kutspieren ongecontroleerd in zijn stijve knijpen. Haar sap vormde een plasje in zijn navel.

Eva kwam heel heftig klaar en viel slap voorover op zijn borst, hij drukte zijn kont iets omhoog, pakte met beide handen haar billen vast en begon zijn pik met lange halen in zijn moeder te pompen. Eva moest haar mond op zijn borst drukken om een schreeuw te dempen. Door haar hoofd schoot “waarom niet eerder..mijn god wat heb ik dit gemist…wat een heerlijke pik heeft hij..al die tijd, zo dichtbij…”. Haar kutje stond in brand en hij bleef maar stoten.

Ralf drukte zijn pik zo diep als mogelijk in zijn moeder en stamelde “..ik koomm..”. Hij pompte straal na straal in haar zuigende kutje. Als zijn pik eindelijk iets verslapt, stapt ze met een voldane grijns van hem af en likt de laatste druppels van zijn lul. Zijn zaad lekte tussen haar gezwollen lipjes, in het duinzand weg.

Ralf zijn vingers gleden in haar lekkende kutje en wreven over haar gezwollen clitje. Ze kwam nogmaals klaar en ging naast hem liggen. “Zullen we zo eerst even de zee ingaan, mam” vroeg hij. Nadat ze een halfuurtje in het water gezeten hadden liepen ze weer naar hun plekje. Nu smeerde hij zijn moeder in, eerst haar voorkant. Hij gaf haar mooie kleine borstjes extra aandacht en zei ondertussen “je hebt lekker geile tietjes mam..duizend keer mooier dan van die grote dingen..”. Ze kreunde toen hij zachtjes in haar tepels begon te knijpen en er aan trok. Hij ging verzitten en smeerde haar strakke kleine buikje, waar hij 16 jaar geleden in zat, in. Hij oliede haar schaamheuvel en wreef het uit, ze spreide haar benen iets. Haar kutje glinsterde in de zon. Snel stak hij twee vingers diep in haar en pompte ze een paar maal op en neer.

Eva voelde zijn vingers even heftig in haar stoten, bijna kwam ze klaar toen hij ze uit haar trok en haar benen insmeerde. Ze kuste hem en draaide zich om ” nu mijn rug, schatje..”. Ze voelde hoe hij de olie op haar achterkant spoot en zijn handen het uitwreven. Hij spoot nu nog wat op haar billen. Ze voelde hoe zijn vingers haar billen uit elkaar trokken en de olie in haar bilnaad vloeien. Een rilling trekt door haar lichaam als ze zijn handen haar billen stevig masseren en zijn duim over haar sterretje glijdt. Ze drukt haar kontje iets omhoog als ze zijn duim weer voelt naderen.

Ralf voelt haar kontje omhoog komen en wrijft met zijn duim over haar poepgaatje. Steeds iets harder dan schiet hij bij haar naar binnen. Hij hoorde haar zachtjes “Oooh..jongen…hmmm..oohh..jongen” prevelen. Hij drukte hem dieper in haar poepertje en zijn vinger verwende haar clitje. Toen hij hem na een paar minuten uit haar haalde bleef haar gaatje open staan. Hij smeerde zijn alweer paraat staande nog even in en ging zachtjes op haar liggen en drukte zijn stijve in de lengte tussen haar billen en maakte hele langzame neuk bewegingen.

Eva voelde zijn geweldige lid in haar bilnaad en ging met zijn bewegingen mee. Ze drukte haar kontje steeds harder omhoog, ze wilde nu alles. Ze voelde haar zoon steeds langere halen maken. Zijn eikel gleed over haar kontgaatje, ze drukte iets omhoog. Toen hij terug kwam drukte hij tegen haar sluitspier, ze ontspande en met een gedempt gilletje was zijn eikel binnen. Ze bleef even stil liggen, gelijk hoorde ze hem een beetje geschrokken vragen “stoppen of doorgaan…”.
Ze antwoordde zwaar hijgend “doorgaan maar rustig…hij is zo groot..” en drukt haar kontje iets verder over zijn lul en kreunt “wat vul je me lekker…”.

Als hij meer dan de helft van zijn lul in haar wel heel strakke opening heeft zitten komt Ralf iets omhoog en begint nu ook zacht te stoten. Bij elke stoot verdwijnt hij dieper in haar, als haar billen zijn buik aanraken blijft hij even stil en komt verder omhoog om even te checken of de kust nog veilig is. Hij ziet haar ook omhoog komen pakt snel haar borstjes, kust haar in haar nek en hijgt opgewonden in haar oor “oo..mam..wat..is..je..kontje..strak..”. Ze laat haar bovenlichaam zakken en zit als een loops teefje op handen en knieën voor hem. Zijn pik nog diep begraven in haar darmen hij pakt haar heupen en trekt haar nog verder over zijn lul.

Eva voelt zijn grote jongens stamper nog verder in haar verdwijnen, als zijn handen haar heupen vast pakken. Ze steunt op één hand, de andere streelt haar clit en kutje en hijgt “neuk…mijn…kontje…”. Als hij in haar begint te bewegen legt ze haar hand op haar buikje. Ze voelt hem in haar als ze harder drukt. Het maakt haar zo geil dat ze spontaan klaar komt. Snel gaat haar hand weer naar haar clitoris die trots uit zijn schachtje steekt.

Ralf hield met een half oog de omgeving in de gaten en zag dat ze rustig verder konden gaan. Hij was blij dat hij veel olie had gebruikt want anders was hij nooit zo diep gekomen. Bij elke stoot trok hij haar stevig naar achteren om hem dan tot zijn eikel er weer uit te trekken. Hij hoorde zijn moeder wild snuiven en onverstaanbare dingen zeggen. Ze zakte door haar ellebogen, holde haar rug en begroef haar gezicht in de handdoek. Ralf neukte haar kontje steeds harder, met een brul en een waas voor zijn ogen spoot hij zijn zaad in haar darmen.

Eva zat na te hijgen van de heerlijke beurt van Ralf, die nu uitgeput op haar rug hing, haar gegeven had, ze voelde zijn pik iets verslappen en uit haar kontje glippen. Ze sloeg haar hand er snel voor en kroop van de handdoek, stond op en zei lachend “we kunnen beter eerst even gaan zwemmen” op haar lekkende kontje wijzend.

Als een verliefd jong stelletje liepen ze de zee in, spetterden elkaar nat en gooiden een kleine bal over. Weer bij hun handdoek gekomen aten en dronken ze wat. Lieten zich drogen en liepen een paar uur later terug naar hun bungalow.

Ze gingen lekker buiten zitten dronken een koud biertje. Eva trok haar jurkje uit, niemand die ze kon zien, en moedigde Ralf ook aan om naakt te lopen. Toen hij nog 2 biertjes ging halen zwiepte zijn slappe lul tussen zijn benen. Eva zag het en kon het niet laten om zijn zak in haar hand te nemen toen hij haar een flesje gaf. Ze zag zijn lul alweer opzwiepen en zei met een schuine blik omhoog “hmmm vanavond Ralf, vanavond..” en liet zijn zak los.

Ralf bukte zich en ze tongden nat en geil met elkaar hij kreunde zachtjes “ik kan niet wachten, schoonheid..”. ’s Avonds aten ze in het restaurant van het park en liepen terug naar hun bungalow. Binnen gingen de kleren meteen weer uit. Hij tilde haar op als een veertje en legde haar op het bed. Hij begon haar vanaf haar voeten naar boven te kussen, haar kutje gaf hij extra aandacht. Hij zoog haar lippen in zijn mond en zoog er flink op, toen hij ze losliet waren ze rood en erg gezwollen. Hij zoog op haar stijve clitje en hoorde haar luid kreunen.

Eva kwam kreunend klaar toen hij haar clitoris bewerkte met zijn tong. Ze wou zijn pik weer in haar hunkerende kutje voelen maar hij kuste zich een weg naar boven. Toen hij haar gevoelige tepels likte hijgde ze “neuk me…ik wil je..dikke pik..”. Ze voelde zijn mond via haar nek naar haar mond gaan en opende die. Ze voelde zijn lul tegen haar poesje drukken maar er niet in gaan. Hoe ze haar best ook deed.

Ralf teasde haar met zijn lul, kwam omhoog, pakte haar enkels en drukte haar benen tegen haar schouders. Haar kutje stond recht omhoog en haar sterretje was zo ook goed te zien. Zijn moeder nam haar benen over en Ralf plaatste zijn eikel voor haar neukgaatje en wreef er stevig overheen. Ze had haar ogen gesloten vol verwachting tot hij met schorre stem zei “open je ogen…en kijk hoe mijn lul in je komt..”.

Eva opende haar ogen en tilde haar hoofd op. Zag hoe de paars, glimmende eikel, van haar zoon haar lipjes opzij drukten en tergend langzaam verdweenn. Ze vond het echt geil om te zien en zeker om te voelen. Door hoe ze lag voelde ze elke ader in zijn pik en heerlijk langs haar gspot wrijven. Ze bleef gefascineerd kijken hoe hij in en uit haar schoof. Haar geil liep uit haar kutje, langs en over haar sterretje op het bed. Het maakte haar niets meer uit, of ze nu hard of liefdevol geneukt werd als hij haar maar neukte.

Ralf neukte haar rustig maar met lange halen en sprak lieve en geile woordjes. Hij zag haar vingers met haar tepels spelen. In dit tempo kon hij het nog wel even volhouden wat hij ook deed. Na een half uurtje ongeveer trok hij zijn lul uit haar kutje en wreef gelijk met zijn eikel over haar poepgaatje. Drukte iets en zijn eikel verdween zonder moeite maar onder luid gekreun in haar kontje. Zonder moeite gleed hij er tot zijn wortel in en begon haar in hetzelfde tempo in haar kont te neuken.

Eva werd gek van geiligheid en riep “jaah..neuk mijn kontje..doe maar harder..”. Hij begon het tempo op te voeren, ze gilde het uit toen ze voor de zoveelste keer klaar kwam. Haar geil liep uit haar kutje en smeerde zo zijn stotende lul in haar kontje. Ze kreunde zwak dat hij alles met haar mocht doen, als hij haar maar volspoot.

Ralf trok zij lul uit haar poepertje en drukte hem gelijk in haar kutje, stootte een paar maal en wisselde weer van gaatje. Zo ging hij ongeveer een 10 minuten door. Zijn moeder keek glazig en kreunde dat ze voor de zoveelste keer klaar kwam. Hij wisselde voor de laatste maal en drukte zijn stijve, tot zijn wortel in zijn moeders lekkende perzik. Vol overgave neukte hij beiden naar een hoogtepunt. Toen haar kutje voor de zoveelste maal in zijn lul begon te knijpen, spoot hij brullend zijn zak leeg.

Uitgeput en sufgeneukt laat Eva haar benen los en legt ze weer languit. Ze is nog ver van de wereld en heeft geeneens gemerkt dat Ralf naast haar is gaan liggen. Ze komt langzaam weer bij en voelt zijn handen over haar lichaam strelen. Vol zaad en met een rauw kutje valt ze in zijn armen in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 30721 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eva en Ralf 2”

Plaats een reactie