BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Schoolvriendin deel 2

Al snel volgden een 2e date. We spraken af om ergens op de Veluwe een flink stuk te gaan wandelen, aangezien we allebei vervent wandelaars zijn. Al vroeg ben ik op pad. Het is prachtig warm zomer weer. Ik zie allemaal mooie vrouwen in het openbaar vervoer. Met mooie strakke leggings en dito topjes. Mijn pik krijgt het er al warm van en begint al te groeien in mijn broek.

Vanmorgen heb ik extra mijn best gedaan om mijn nog aanwezige schaamhaar weg te scheren zodat er een mooie grote pik en ballen in vol ornaat te bewonderen zijn. Altijd als ik dat doe dan krijg ik een stijve. Vanmorgen had ik mezelf moeten bedwingen om niet te masturberen. Ik liiep de deur uit geil en gewapend met een stijve pik en een volle balzak met een grote hoeveelheid sperma.

Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek moet ik even geduld hebben tot dat Gonny er is. Ondertussen geniet ik van al het vrouwelijk schoon wat aan me voorbij komt gelopen of gefietst. Het maakte mij nog geiler dan ik al was. Even later zie ik Gonny aan komen lopen. Haar haar in een staart. Een kort topje waar haar borsten heerlijk heen en weer in bewegen. Haar heupen wiegend heen en weer. Een strakke broek die haar mooie curvy figuur prachtig accentueert.

We begroeten elkaar met een stevige knuffel en een spontane zoen op de mond. Ik druk haar stevig tegen mij aan en ze fluistert in mijn oor: “ik voel dat je al een stijve hebt!”
Ik schrik een beetje en kijk haar aan. Haar ondeugende ogen zeggen genoeg: dit wordt een heerlijke middag! We nemen eerst een kop koffie op het terras alvorens we de wandeling aanvangen.

Tijdens de wandeling praten we veel, over alles wat ons bezig houdt. Op een gegeven moment komt het gesprek uit op sex en alle ervaringen daarom heen. Ik vertel haar dat het al enige tijd geleden is dat ik sex heb gehad. En dat het vooral blijft bij porno kijken en dan aftrekken en fantaseren. Ze beaamt dat ze hetzelfde doet. We kijken elkaar aan en we voelen dat de sexuele spanning stijgt. Ik bekijk haar lichaam, haar grote volle borsten met harde tepels. Net als de spanning stijgt ook mijn pik. Het voelt alsof mijn pik dwars door mijn broek wilt breken.

We knuffelen. Ik druk haar tegen me aan. Ze fluistert in mijn oor: “ik voel je harde pik, die is zo lekker!”
Ik kijk gauw om mij heen om te zien of er iemand aankomt. Gelukkig niet. Mijn handen verdwijnen onder haar topje. Al snel vinden mijn vingers haar beha waar haar tepels door heen prikken. Zachtjes masseer ik haar tepels door haar beha heen. Ze kreunt van genot. We tongen er op los. Het voelt alsof we niet meer te houden zijn. Snel zoeken we een afgelegen plek zodat we in alle rust los kunnen gaan.

Zodra we een plekje hebben gevonden bespringen we elkaar. We zoenen en tongen er op los. We kijken elkaar aan en ik vraag of ze dit echt wilt. “gekkie, natuurlijk wil ik dit. Ik wil je zo graag in elk gastje voelen. Ik wil je warme zaad in elk gaatje voelen!” Meer heb ik niet nodig. Ik leg het kleedje op de grond en ze laat zich achterover vallen. Ik kruip op haar en zoen haar ik haar nek.

Mijn handen gaan onder haar topje en masseren haar borsten en tepels. Ik kom overeind en doe mijn shirt uit. Snel doet ze haar topje uit. Haar beha volgt snel. Wat een prachtige grote botsten met dito tepels. Haar handen glijden over mijn borst en buik. Ze kust en likt mijn buik en terwijl ze dat doet, knoopt ze mijn broek open. Snel trekt ze deze naar beneden en met wat gehannes sta ik alleen in mijn boxer. Ze zit op haar knieën en streelt mijn erectie door mijn boxer. Langzaam trekt ze de boxer naar beneden en mijn stijve penis springt overeind.

Al snel neemt ze mijn pik helemaal in haar mond. Ze pijpt me. En wat is het lekker wat ze doet. Ze slaat geen stukje over. Mijn ballen masseert ze en al snel voel ik dat ik niet ver van een orgasme zit. Ondertussen masseer ik haar borsten en knijp zacht in haar tepels. Ik haal mijn pik uit haar mond en duw haar zachtjes op haar rug. Haar borsten wiegen heerlijk heen en weer. Ik zoen haar en met haar hand trekt ze me af. Ik ga lager naar haar borsten en buik. Snel is haar broek uit. Ik kruip tussen haar benen en schuif haar slip opzij. Ik lik haar schaamlippen. Met mijn vingers spreidt ik haar schaamlippen en ga met 2 vingers naar binnen. Ze voelt heerlijk warm en zacht en lekker nat van binnen. Mijn vingers soppen haar vagina. Ik zuig aan haar clitoris en een siddering gaat door haar lichaam en een luide kreun volgt.

Ik merk dat ze bijna klaar komt. Ik zuig en lik harder en sneller. Nu 3 vingers in haar vagina. “Ohhh jaaahh ik kom bijna Arthur…. Jaaahh… IKKK KOOOMMMM…!!!” En een luide kreun van intens genot schalmt door het bos. Ik kruip op haar en zonder enige moeite vindt mijn eikel haar ingang. Ik ga langzaam op en neer en stoot zo diep als ik kan. “oh jah ik voel je hele pik…. Wat is die lekker groot en dik. Stoot harder!!”

Ik verhoog mijn tempo en met lange halen stoot ik mijn pik diep in haar genotsgrot. Op een gegeven moment stop ik en zeg haar dat ze zich moet omdraaien. Gewillig gaat ze op handen en knieën zitten. Haar borsten bungelen heerlijk heen en weer. Ik laat mijn pik door haar natte bilnaad glijden. “Welk gaatje wil je nu?” vraag ik. “Hmm ik wil dat je mijn kontje neukt!”
Langzaam laat ik mijn harde pik in haar anus glijden. En even later stoot ik hard en diep in haar kont. Steeds iets sneller, haar billen trillen bij elke stoot. Ik houd haar vast bij haar borsten. “Ohh wat doe je dat lekker!” kreunt ze. “Ja, vind je het lekker?!” vraag ik. “Jaaaahh neuk mijn kontje..!!”

Ik voel dat ik bijna ga klaar komen, dus ik haal mijn kloppende dikke pik uit haar anus. Ze gaat weer op haar rug liggen en ik lik haar clitje en ze komt al snel klaar. Ik til haar benen op en positioneer me op mijn knieën voor haar. Nu kan ik nog dieper in haar komen. Ik laat mijn dikke eikel door haar schaamlippen glijden en al snel schiet ik in haar vagina. Een harde kreun ontsnapt uit ons allebei. Met langzame diepe halen glijd ik in en uit haar vagina. Ze sopt nu nog meer. “Ik kom bijna!” kreun ik. “Jaahh spuit mij maar vol! Geef mij al je zaad!!!!”
Met een diepe en luide kreun van genot spuit ik mijn ballen leeg diep in haar.

Uitgeput lig ik op haar. We knuffelen intens en zoenen vol passie. Ik vinger haar nog een keer en breng haar tot een hoogtepunt. Ze masseert mijn penis die niet lang nodig heeft om weer goed hard te worden. Ze komt overeind en begint mij te pijpen. Ze neemt hem helemaal in haar mond. Zachtjes bijt ze in mijn eikel. Wat een genot is dat. Haar tong gaat van het topje tot aan mijn ballen. Ze haalt mijn voorhuis op en neer. Met de andere hand masseert ze mijn ballen. Nog even en dan kom ik klaar voel ik. “Ik kom!!” kreun ik. Ze neemt mijn hele pik in haar mond en ik voel dat ik alles in haar mond en keel spuit.
Ze pijpt me tot dat er geen druppel zaad meer uit komt. Ze kijkt mij aan slikt dan alles door. Zo ongelooflijk geil. We kijken elkaar aan zuchten van genot. Ze legt haar hoofd op mijn borst.

Zo liggen we even te genieten. Plots horen we stemmen en we springen op en kleden ons razendsnel aan waarbij we ons ondergoed vergeten. Snel lopen we de bosjes uit de andere richting op dan van waar de stemmen vandaan komen. Ze wandelen hand in hand verder en genieten van wat de natuur ons te bieden heeft. Afgewisseld met zoenen en elkaar voelen. De wandeling komt ten einde en we nemen bij het terras nog een biertje en wijntje en toasten op de geweldige dag. Daarna nemen we afscheid en gaan ieder naar ons eigen huis. Dat vond ik een beetje een domper, maar het is zoals het is. In de paar weken daarna is het stil van haar kant. Tot plots de telefoon gaat. “Arthur, ik moet je wat vertellen…!” begint ze. “Wat is er Gonny?” vraag ik. “Ik ben zwanger……” fluistert ze zachtjes huilend. “Oh oh…..!” meer kan ik er niet uitbrengen. “Je was niet mijn enige sex partner afgelopen tijd. Dus ik weet niet of het van jou is” zegt ze. We praten er uitvoerig over en we stemmen in met een vaderschapstest. Enige tijd later zitten we bij elkaar en samen openen we de brief van het onderzoeksbureau. Beide durven we niet naar de uitslag te kijken. “Ik ben het niet!!” zucht ik. Al weet ik niet of het een zucht was van blijdschap of teleurstelling.
We vallen elkaar in de armen ik zeg haar toe in alles te steunen en te helpen. We sluiten de dag af met heerlijke sex. Ik moet zeggen dat sex met een zwangere vrouw verrukkelijk is.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 11261 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Schoolvriendin deel 2”

Plaats een reactie