BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George.

Een lekkere geile verjaardagEven voorstellen ik ben Grace, vorige week 17 geworden en studeer op middelbare school VWO.
Niet dat ik studeren zo leuk vindt maar ja je moet toch wat om een basis te hebben voor de toekomst.
Mijn verhaal start op mijn verjaardag zoals ik al vertelde vorige week .
Ik heb een broer George van 19 en een bonk van een kerel , en mijn beide ouders, Ton mijn vader 44 jaartjes jong en Mams Grace 40 jaar die er beide zeker mogen zijn.
Sport is belangrijk in ons gezin doordat papa Ton een verwoed kick boxer is en mam Grace fanatiek tennis speelt zodat natuurlijk ook hun kinderen George en ik het sporten mee hebben gekregen vanuit de wieg .
Mijn vader heeft een prachtige body door al dat trainen en sportieve gevechten , groot 194 cm en erg breed met een wasbordjes front, zijn nogal ruige beharing moet hij steeds trimmen omdat in de vechtsport dit niet kan en niet praktisch is .

Mam is eveneens groot 179 cm met een wel getraind lijf ,lang slanke benen en een stel volle stevige borsten waar vele meiden jaloers op zijn .
Ikzelf ben nog in ontwikkeling met mijn 172 cm en groeiende borsten die er al best mogen zijn waar broer George vaak mee knuffelde enkele jaartjes geleden .
En dan George, mijn broer waarvan alle meiden een nat kruis van krijgen omdat hij alles mee heeft, lang 196 ,breed ,geweldige sixpack, goed getrimde torso ,mooie kaaklijn en een gruwelijk knappe uitstraling ( zoals al mijn vriendinnen zeggen ).
Tussen zijn stoere stevige benen een apparaat wat zelfs groter is dan die van papa want thuis zijn wij niet zo preuts en lopen vaak bloot rond in onze badkamers en sportruimte , ja want die hebben wij een.
Mijn vader heeft zijn eigen bedrijf ( in sport toestellen ) wat erg goed floreert en alleen maar groeit gezien dat er in elk gehucht, dorp en stad steeds meer sportscholen bijkomen.

Op kantoor heeft papa 12 goed gemotiveerde jongere medewerkers ,6 goed uitziende meisjes/ vrouwtjes , 4 echte jonge mannen en 2 heren die wat serieuzere administratie regelen .
In het magazijn / bezorging en montage zijn er nog eens 17 kerels die stuk voor stuk zijn geselecteerd door papa op kennis en uitstraling dus al met al hebben mijn vader en moeder het niet slecht gedaan tot op heden .
George en ik konden eigenlijk altijd goed met elkaar opschieten en als kind speelden wij samen best veel maar vanaf zijn pubertijd verwaterde dat omdat de interesse van alle meiden voor hem zijn ego streelde en zijn jonge zusje zonder vrouwelijke vormen hem niet aantrok .
Jonge meiden met tietjes was wat voor hem ,zeker als die bij ons kwamen zwemmen en ze George probeerde te verleiden met piepkleine bikinietjes en opbollende venusheuveltjes ,ja daar had hij wel ogen voor .
Nee niet voor mij met mijn lege bovenstukje waar enkel wat opgezwollen tepels in stonden ,verder geen belangstelling waardoor ik toch wel jaloers kon worden .

Naar mate de jaren verstreken en ik 16 werd, groeide ook mijn lichaam ,heupen ,kont en borsten maar bleef slank.
En zoals ieder jaar werden onze verjaardagen ruim en ruig gevierd met de nodige versieringen ,gasten en bijzondere drankjes .
Nu was het mijn verjaardag 17 jaar dus gingen de voorbereidingen van start in ons sportzaaltje waar voor een feestje toch gemakkelijk 50 gasten konden feesten .
Ik had vriendinnen en vriendjes van school uitgenodigd en op verzoek van George ook enkele vrienden en vriendinnen van hem .
Grote bar ,een heuse DJ en voldoende drank voor ieder wat wils want feestjes in elkaar zetten dat moet je aan mijn vader overlaten , die denkt aan alles en iedereen .
Het feest draaide op volle toeren doen om 23 uur de muziek stopte, en iedereen al in een bijzondere goede moed was toen een vriendin aankondigde een bijzondere eenmalig optreden .
Het licht werd gedimd ,speciale muziek schalde uit de speakers ,in het midden moest er ruimte worden gemaakt en er op deze sensuele muziek 5 gemaskerde kerels dansend binnen kwamen in zwarte smokings en al dansend hun jasje uit trokken ,strikjes door de lucht vlogen ,schoenen werden uit getrapt , smoking hemden werden van hun lijf gescheurd ( zaten met drukkertjes dicht en hun prachtige lijven alle meiden een nat kruis bezorgde .
Al dansend rukte ze ook hun pantalon van hun welgevormde konten af en dansende in een soort tanga slip maakte ze alle meiden gek en geil , maar ze hielde hun maskers op .

Op een bepaald moment kwam een kerel naar mij toe en nam me mee tussen hun in.
Door alle opwinding voelde ik hoe al dansend ze een voor een mijn geil gespannen lijf beroerde wat me steeds meer opwond en alle andere meiden dansend,joelend ,zuchtend mee deden .
De vijf mooie mannen gingen op een rij staan te Swipen en de een gebood me om een strik van zijn slip los te trekken , whaaw met een kleurige soort condoom bedekking over zijn flinke pik stond er boven Hartelijk, de volgende slip verdween en de tekst gefeliciteerd werd zichtbaar juist boven zijn toch forse pik, nummer 3 volgde met een nog wat grotere pik waar boven stond Lieve, nummer 4 zijn tanga werd losgetrokken en boven zijn forsere apparaat stond Grace , toen de laatste slip verdween was het meteen de grootste pik en daar boven stond Liefs van George .
En onder luid applaus en geil gejoel zong iedereen Happy Birthday ,waarbij alle meiden natuurlijk veel belangstelling hadden voor die mooie lijven ,stevige pikken maar door de maskers niet wisten wie het waren .

Ik had toch direct in de gaten dat dit een presentje was van George en zijn vrienden ,want de grootst geschapen kerel was op zeker George , en Nick, Paul, Barry en Tony. Allemaal sport maatjes van hem maar ze hielden hun maskers op en ook de hoesjes om hun pikken bleven zitten die er zelfs in slappe toestand indrukwekkend uitzagen .
Direct zetten de hele buis zich weer in beweging op de opzwepende muziek van John de voortreffelijke DJ .
De kerel met de grootste nam mij in de arm en samen verdwenen we even ons huis in terwijl hij vroeg en Grace wat vondt je er van waar ik direct de bevestiging kreeg dat het George was die toen zijn masker af zetten en mijn hartstochtelijk kuste en zei gefeliciteerd lieve zus en nog vele jaren samen .
Door die zoen was ik even van mijn stuk af en stond te trillen op mijn benen en gelijk voelde ik ook tegen mijn buik dat zijn jonge heer ook wakker was geworden en George lachend tegen me zei,, die kleine beneden wil jou ook geluk wensen .
Ik zei lachend dank je wel en gekscherend ja dan kan ik hem ook kussen maar dan wel eerst zijn bivak muts afzetten .
Plop den weg was die hoescondoom en in volle glorie stond George zijn enorm mooie grote dikke pik open en bloot voor me , waarvan ik even verschoot want zo groot had ik zijn pik nog nooit gezien .

Ik boog me naar voren en kuste zijn kloppende eikel met veel genoegen en liet hem even tussen mijn lippen schuiven.
Terug rechtop vroeg ik George waaraan ik deze bijzonder spectaculaire act aan te danken had terwijl er oudere, misschien geilere, en iets volwassenere jonge dames binnen zijn .
Dat vertel ik je na afloop van het feest . Dus snel even onder koude kraan ,hoesje er om en terug in het feestgedruis. Waar iedereen volop aan het dansen ,schuifelen en vrijen was ……en hoe dit verder gaat vertel ik in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15412 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn broer George.”

Plaats een reactie