BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 8

Ze ligt klaar voor een harde neukbeurtMet de tram ging ik naar het huis van mijn tante en daar aangekomen zag ik dat Loes nog steeds bleek zag. Ik vroeg: nog steeds ongesteld? Ze knikte en zei: ik voel me knap beroerd en ga zo meteen naar bed. Jullie vermaken jezelf wel vanavond. Neem Liesje maar mee uit dansen. Ze glimlachte toen ze dat zei. Ik zei dat doe ik straks, maar vannacht kom ik weer dicht bij jou liggen. Ze keek me aan en zei: dat vind ik fijn. Je dijbeen over mijn onderlichaam voelde lekker. Ze dronk haar glas leeg en zei: veel plezier. Ik vroeg aan Liesje of ze even haar laptop wilde pakken en op facebook wilde inloggen. Ze vroeg waarom en ik zei: ik wil dat je iemand bevriend en haar leert hoe veilig met facebook om te gaan. Liesje pakte haar laptop en logde in. Ze vroeg wie is het en ik zei: de nicht van Joy, haar naam is Jasmin Wang. En zet bij je vrienden verzoek maar dat ik je gevraagd hebt haar verder met facebook te helpen. Liesje deed het en kreeg binnen een half uur een bevestiging dat ze nu vrienden was met Jasmin. Ik vertelde haar over haar transformatie van slet naar gewoon meisje en hoe trots ik op haar was. Ze moet echter op het goede pad blijven en daarvoor heeft ze vrienden en ondersteuning nodig. Ik vertelde Liesje dat Joy de volgende dag in de loop van de vroege avond naar hier zou komen en Liesje zei: dan moeten we de sessie van morgen kort houden. Ik zei: ik denk dat een uurtje of vier genoeg moet zijn. Ik liet haar zien wat Joy me gegeven had en ze zei: ik vind die ketting spectaculair en je nachtlampje een heel mooi idee.

Ze ging verder met: maar ik heb je wel gemist de laatste twee dagen. Ze kwam naast me zitten en kuste me zacht op mijn lippen. Ik drukte mijn tong zacht in haar mond en ze zoog er zacht op. Ik streelde haar haren en ze zei: zullen we het ons wat makkelijker maken? We ontdeden ons van onze kleding en Liesje ging een paar flessen wijn halen en zette die samen met een paar glazen op de tafel. Ze vulde de glazen en voor we verder iets deden dronken we eerst een glas wijn. Liesje zei: dan is dit een van de laatste keren dat wij elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen spelen. Ik vroeg: waarom denk je dat? Ze antwoordde: omdat het erg serieus tussen jullie is. Ik zei: maar als het niet voor je moeder geweest was zouden we elkaar nooit ontmoet hebben, en ik heb het aan jou te danken dat ik zo goed kan kussen. Ik zei: ik denk dat jullie elkaar beter moeten leren kennen en dan denk ik dat jullie best wel eens hele goede vriendinnen kunnen worden. En vergeet niet: ze heeft mij ook gedeeld met haar moeder, haar twee tantes en haar nicht, ik denk dat jullie best nog wel de nodige kansen krijgen.

Ze keek me hoopvol aan en vroeg: wat vind je mooi aan mij? Ik zei: je gezicht, je lichaam, je kutje maar het mooist van alles vind ik die kleine tietjes van je. Ze lijken een beetje op die van JJ. Ik streelde ze zacht en haar tepels werden direct hard. Ik zei: zie, net als die van JJ en ik kneep zacht in haar tepels. Ik zei: het enige wat vanaf morgen niet meer gaat gebeuren is de groepsseks met vreemden erbij. Ik begon haar te kussen en ze verbrak mijn kus en zei: ik heb eraan zitten denken om een borstvergroting te laten doen. Ik zei: als je dat maar laat, want als je dat doet zijn wij verleden tijd. 90% van de vrouwen die dit hebben laten doen krijgen er op latere leeftheid spijt van, sommige krijgen siliconen lekken en hebben hun borsten af moeten laten zetten. Het is wat beter geworden met de zoutwater vullingen, maar je hebt het helemaal niet nodig. Ze zei: maar sommige van mijn vrienden hebben me verteld dat het goed zou staan. Ik zei: en wat is het eerste waar die vrienden aanzitten? Je lekkere kleine borstjes. Ik heb je moeder nog niet kunnen laten klaarkomen door enkel met haar tieten te spelen. Dat heb ik bij jou wel voor elkaar gekregen.

Ik bleef zacht met haar tieten spelen en Liesje begon weer te kreunen. Je doet dit zo lekker zei ze. Ik likte rondom haar tietjes en werkte mijn weg naar haar tepeltjes in een traag tempo. Het kreunen werd harder tot ze uiteindelijk mijn gezicht op een van haar tepels drukte en riep: zuig eraan. Ik deed dit en Liesje kwam klaar. Ik zei: zie je, met valse tieten verlies je het gevoel, en wat is er lekkerder dan klaarkomen? Ze keek me aan en zei: je hebt gelijk, er is niets lekkerder dan dat. Ik ging tussen haar benen zitten en blies zacht op haar clit. OOOHHHH GOD WAT DOE JE NU? vroeg ze. Ik ging door en begon haar dijen te kussen en werkte mijn weg naar haar schaamlippen. Ik nam die om beurten in mijn mond en zoog erop. Hierna begon ik weer op haar clit te blazen voor ik die kuste en likte. Tien minuten na haar eerste orgasme kwam Liesje weer klaar en toen dat gebeurde drukte ik mijn tong diep in haar kutje en zoog ik haar sappen weg en dronk deze. Ze had beide handen achter mijn hoofd en drukte het vast tegen haar kut en riep: GA DOOR GA DOOR OOOOOOHHHHH JAAAAAHHHHH OH MIJN GOD WAT DOE JE DIT LEKKER. Toen ze me uiteindelijk losliet was ik buiten adem en zei: je hebt me bijna laten stikken, maar wat zou dat een mooie dood zijn geweest. Lees morgen in de krant: jongeman gestorven met zijn gezicht tegen de kut van zijn nicht. Liesje schoot in haar lach en ik ging weer naast haar zitten en we dronken nog een glas wijn.

Ze kuste me uitbundig en liet wat van de wijn in haar mond over mijn buik lopen en begon het ervan af te likken. Ik vroeg haar om wat zachte langzame muziek op te zetten. Ze vroeg: wat wil je gaan doen? Ik zei: jij gaat leren dansen. Liesje zette de muziek op en we gingen dicht tegen elkaar staan dansen. Ze zei: dit ken ik al. Ik zei: maar dit nog niet en ik tilde haar op en zette haar met haar kut boven mijn pik en liet haar langzaam zakken. Ze sloeg haar benen rond mijn middel en met haar armen om mijn nek begon ik zacht heen en weer te wiegen. Ze begon direct te kreunen en ik vroeg: ken je deze dans al? Ze knikte nee en zei: mond dicht, ik wil hiervan genieten. Ze begon zacht aan mijn oorlel te zuigen en kreunende geluiden werden harder en harder. Na tien minuten wiegen voelde ik hoe haar kut begon te verkrampen. Ze kwam voor de derde keer klaar en kreunde hard: JAAAAHHHHH DAAR GA IK WEER, OH GOD WAT KAN JIJ ME LEKKER LATEN KLAARKOMEN OOOOOOHHHHH. Toen haar orgasme weg was ging ik nog even door tot ik mijn zaad diep in haar kut spoot en ik met haar naar de bank liep en we samen op elkaar, ik bovenop, gingen liggen. Ik trok mijn pik langzaam uit haar en tilde haar kont omhoog en legde er twee kussens onder. Ik zei: op die manier lek je niet op de bank.

Ze kuste me weer en we dronken nog twee glazen wijn elk voor ik tegen Liesje zei: nu wordt het tijd om bij je moeder te gaan liggen. Ze keek me aan en vroeg: en ik dan? Ik zei: kom jij maar lekker dicht achter me liggen met die tietjes van je in mijn rug prikkend. We brachten de glazen naar de keuken waar we ze spoelden en in het rek zetten. De tweede fles werd opnieuw gekurkt en in de koeling gezet en we liepen samen naakt de trap op naar de kamer van Loes. Daar aangekomen sloeg ik de dekens van haar af en ging ik naast haar liggen en legde ik mijn dijbeen op haar buik. Ze hield die met twee handen vast. Liesje sloeg de dekens weer over ons en kroop achter mij. Ze zei: mam, ik zorg dat hij niet kan wegrollen. Loes zei: dank je schat. Binnen een klein kwartier sliepen we alle drie. We werden om kwart voor negen wakker. Ik had als een baby geslapen met een vrouw achter me en een waar mijn been overheen lag en waar ik mijn arm over haar tieten had. Ik kuste beide vrouwen en zei: hoogste tijd, over iets meer dan een uur krijgen we bezoek. We ruimden beneden alles op en deden een stuk plastic over de bank en stoelen.

De vloer was geen probleem, het was immers een tegelvloer, makkelijk om alle vocht op te dweilen. Liesje zette een aantal flessen water op de tafel. Die zouden in de loop van de morgen wel leeg gedronken worden. Ik vroeg aan Loes hoe het met haar ging en ze zei dat haar krampen weg waren en het bloeden gestopt was. Ze zei: ik wil nog wel even mijn kut uitspoelen zodat deze ook gebruikt kan worden. Op stipt tien uur werd er aangebeld. Het was Anoushka en ze had een tas bij zich. Ik vroeg wat erin zat en ze zei: mijn speeltjes. Ze kwam naar binnen en deed haar jas uit. Ze droeg er niets onder, gewoon naakt. Ik keek haar aan en zei: durf jij zo over straat te lopen? Ze zei het was van mijn huis binnendoor naar mijn garage, in de auto hiernaartoe, op de oprit uit de auto stappen en aanbellen. Dat is volgens mij veilig genoeg. Ik keek naar haar en zag dat haar tieten ietwat hingen en dat haar schaamlippen bijna vijf centimeter buiten haar kut hingen. Ik zei tegen haar: hier heb je vast je eerste fles met drinken zodat je je niet hoeft in te houden als je klaarkomt. Ze dronk de fles leeg en toen zei ik: kom, laten we samen Loes uitkleden. Toen ook Loes naakt was zei ik: we hebben nog een verrassing voor je en net op dat moment kwam Liesje de trap af. Ik zei: je mag vandaag met moeder en dochter spelen.

We hielpen Liesje ook uit de kleren waarna het de beurt was aan de vrouwen om mij uit te kleden. Anoushka begon aan mijn broek en Loes en Liesje trokken samen mijn t-shirt uit. Toen Anoushka mijn broek halfweg uit had begon ze aan mijn boxers te sjorren om direct naar mijn pik te kunnen gaan. Ik stopte haar en zei: eerst mijn broek en boxer fatsoenlijk uittrekken. Laat mijn pik maar even met rust. Die gaat straks al jouw gaatjes vullen. Ze keek me aan en zei: ik wil maar een gaatje gevuld hebben. Ik zei: het is alles of niks. Anoushka zei: ik ben eigenlijk helemaal niet geïnteresseerd in mannen, maar toen ik jou bezig zag met al die vrouwen dacht ik: dit kon best wel eens de vader van baby worden. Ik zei: WAAAATTT? Ze ging verder: ik wil jouw zaad om zwanger te worden. Ik ben nu in mijn vruchtbare periode. Je krijgt van mij een schriftelijk contract waarin staat dat jij niet op geen enkele manier verantwoordelijk bent voor mijn eventuele zwangerschap. Geen emotionele band, geen financiële bedoelingen, alleen een beetje zaad.

Loes vroeg haar om het papier wat ze compleet had voorbereid, inclusief een kopie van haar paspoort. Ze las het door en zei: het is ok. Ik zei: maar dan nog, drie gaatjes of geen. De keus is aan jou. Anoushka keek me aan en zei: in dat geval zal ik moeten slikken. Ze ging verder: ik ben principieel lesbisch en mijn vriendin en ik zijn al een tijd op zoek naar een spermadonor. Ik zei: ok die heb je nu gevonden. Anoushka ging verder en zei: buiten wat jij met mij gaat doen wil ik de rest van de tijd met Loes en haar dochter doorbrengen. Ze zei: ik ben onderdanig, hou van vernedering en pijn vind ik lekker. Liesje was intussen in de tas van Anoushka aan het kijken en kwam met een halsband met de naam Anoushka naar ons toe. Er zaten ook nog twee kettinkjes aan met daaraan vastgemaakt twee tepelklemmen. Liesje zei: kom jij maar eens hier slet. Anoushka zei: ja mevrouw. Liesje zei: hier over mijn knie dat ik je eerst een pak slaag geef omdat je me verkeerd benaamd hebt. Ze ging over de knieen van Liesje liggen en die begon haar met vlakke hand op beide billen te slaan tot deze mooi rood waren. Zo zei ze, en nu die halsband om.

Ze deed de halsband om en bevestigde de tepelklemmen op de tepels van Anoushka. Ze drukte ze extra hard dicht. Het waren klemmen met scherpe tandjes die direct in het vlees van de tepels gingen. Er vormden zich kleine bloeddruppels op haar tepelhoven. Ik zei tegen haar: ga nu eerst op de bank liggen zodat ik je eerste vulling ga geven. Op je rug met je benen omhoog over mijn schouders. Ik zette mijn pik tussen de lange lellen die uit haar kut hingen en drukte mijn pik in een keer naar binnen. Liesje zei: en waag het niet om klaar te komen als hij je neukt. Ik begon haar te neuken maar mijn pik ging maar voor drie kwart in haar. Ik vroeg aan Loes hoe dat zat. Loes zei: haar baarmoeder zit laag. Je stoot tegen haar baarmoederkanaal. Je moet bij elke stoot hard tegen het einde stoten. Net zo lang tot het kanaal opent en dan ga je met je pik in haar baarmoeder. Ik deed als gezegd en na ongeveer tien minuten kon ik tot aan mijn schaambeen in haar. Ik neukte haar nog een paar minuten zo en spoot toen mijn zaad rechtstreeks in haar baarmoeder. Loes zei tegen mij: nu moet je zo meteen heel langzaam uit haar gaan tot je voelt dat het kanaal weer sluit. Ik deed wat ze vroeg en er kwam bijna geen zaad uit haar kut. Ze zei: je hebt haar goed gevuld.

Anoushka bleef nog tien minuten liggen en kwam toen overeind. Liesje deed de riem aan de halsband en zei: zo nu wordt het tijd dat ik je uitlaat. Liesje trok haar bh en slipje aan en zei: kruip maar achter me aan. Liesje deed de schuifpui open en ging met Anoushka naar buiten. Ze maakte de riem los en ging in een ligstoel liggen. Ze zei: even kijken of de buurman staat te gluren. Een minuut later bevestigde ze dat. Ze zei tegen Anoushka: ga jij maar het gras op en ga maar plassen. En doe het zo dat die man het goed kan zien. Anoushka kroop naakt het gras op en ging snuffelend aan het gras zo zitten dat haar kut en kont goed zichtbaar waren. Ze begon te persen en de pis begon uit haar te lopen, eerst een paar druppels, maar kort daarna een flinke straal die achter haar uitspoot. Loes keek me aan en zei: loop eens naar mijn buurman en zeg tegen hem dat de meiden hem willen zien als hij zich staat af te trekken. Ik deed mijn jeans en t-shirt aan en liep naar het huis en belde aan. Het duurde een kleine minuut voor er werd opengedaan door een man. Hij zei: wat je ook verkoopt, ik heb geen interesse en geen tijd.

Ik keek de man aan en zei: ik heb een bericht van de buren. Die twee meiden achter in de tuin vroegen of je niet gewoon voor het raam kon gaan staan als je hen bekijkt. Ze willen zien hoe jij je aftrekt. De man keek me vreemd aan en sloot de deur. Een paar minuten later gingen de gordijnen bij hem open en stond hij naakt voor het raam met zijn pik in zijn hand. Hij trok er langzaam aan. Liesje riep Anoushka en zei: hier komen. Ze deed haar benen ver open en trok haar slipje aan de kant. Ze zei: likken tot ik klaarkom. Anoushka begon Liesje te likken en terwijl ze dat deed ging ik achter haar zitten. Ik plaatste mijn pik tegen haar anus en drukte deze in een keer helemaal in haar darmen. Ik neukte haar hard en ze kreunde opperbest. De buurman stond zich nog steeds af te trekken voor het room tot Liesje zei: kijk, hij komt klaar en de buurman spoot zijn zaad tegen de ramen. Hij vertrok direct daarna om met een doekje alles schoon te vegen maar bleef daarna kijken hoe we met drieën seks hadden. Liesje kwam als eerste klaar en Anoushka volgde. Ik spoot mijn zaad tien minuten later in de kont van haar. Toen Anoushka klaarkwam spoot de pis uit haar kut over mijn ballen. Dat was een hele aparte ervaring. Ze werd echter direct door Liesje gestraft. Die zei: had ik je niet gezegd dat je niet klaar mocht komen?

Ze trok hard aan de kettinkjes die aan de tepelklemmen zaten. Anoushka gilde het uit en toen Liesje haar daarna weer op haar kont begon te slaan kwam Anoushka nogmaals klaar. Ik was intussen terug naar binnen gegaan en was met Loes aan het spelen toen Liesje en Anoushka weer naar binnen kwamen. Liesje nam haar mee naar de badkamer en de twee gingen samen in bad terwijl ik mezelf bezighield met Loes. Ze vroeg me: ga je me eindelijk weer eens flink nemen? Ik vroeg haar waar en ze zei: in mijn kut natuurlijk, ik bloed niet meer. Ik zette haar op mijn schoot en drong bij haar binnen. Ik vroeg: een tango of een wals en ze zei: nee gewoon lekker schuifelen. Laat me voelen wat ik in me heb. Ik stond op met Loes om mijn nek hangend en eenmaal staande sloeg ze haar benen om mijn middel. We schuifelden voor een kwartier en Loes kwam klaar en begon me heftig te kussen. Ik zette haar met haar kont op de rand van de tafel en begon nu hard in haar te stoten terwijl we kusten. Na nog tien minuten zei ik: ik ga je kutje vullen. Ze zei: probeer nog even door te gaan, ik wil gelijk met jou klaarkomen. Ik hield het nog een paar minuten vol en toen ik de kut van Loes voelde verkrampen stootte ik de volle diepte in haar. Ze gilde: JAAAAAHHHHH IK KOM IK KOM GA DOOR GA DOOR OOOOOHHHH.

Nadat we beide tot rust gekomen waren en ik me uit haar trok zei ze zacht: dat was spectaculair. Ik ben zelden zo klaargekomen, dank je. Ik zei: nee dank jou, zonder jou had ik niet leren neuken en had ik geen vriendin gehad. We gingen met elkaar op de bank zitten te spelen en toen Liesje en Anoushka terug de woonkamer in kwamen zei ik tegen Anoushka: nu moet je mij nog pijpen en ik wil dat je dat doet terwijl ik op de grond lig en Loes en Liesje je neuken met een vibrator. Een in elk overig gat. Liesje kwam terug met twee gigantische dildos en Anoushka keek me bang aan. Ze zei: een lukt me, maar twee? Ik denk het niet. Ik zei: niet zeuren, je hield toch van een beetje pijn? Ik ging liggen en Anoushka kwam op haar knieën tussen mijn benen zitten en begon me te pijpen. Ik zei tegen Liesje: jij doet haar kut, maar ga niet te diep, haar baarmoeder moet gesloten blijven, en jij Loes, doe haar kont en doe haar hard. Anoushka gilde het uit van de pijn en haar tranen liepen over mijn buik, maar ondanks dat kwam ze toch nog een keer heftig klaar en piste ze over de hand van Liesje. Toen ik klaargekomen was in haar mond en ze al mijn zaad had ingeslikt trok ze haar mond weg. Ik zei: we zijn nog niet klaar, terug in je mond en slikken.

Ik leegde mijn blaas die op knappen stond in haar mond en zei: laat geen druppel uit je mond komen anders ga je ook nog een keer bij mij over de knie. Ze slikte wat ze kon maar het was te veel en kwam door haar neus naar buiten. Toen ik uitgepist was trokken de meiden hun dildos uit haar en legde ik haar over mijn knieën nadat ik op de bank was gaan zitten. Ik begon met vijf slagen op elke bil en streelde daarna met mijn vingers door haar bilnaad tot waan haar clitje. Na vijftien slagen en drie keer gestreeld te hebben kwam Anoushka nog een keer heftig klaar en liep er nog wat pis uit haar kut. Het was echter maar een klein straaltje. Ik liet haar daarna opstaan en zei: ik hoop echt voor je dat je zwanger raakt. Ze keek ons allemaal aan en zei: het was een geweldige ervaring, ik zal alleen vanavond met een kussen onder mijn kont moeten zitten. We hielpen haar met het afdoen van haar halsband en met het verwijderen van de tepelklemmen. Ik streelde er nog even zacht over maar ze zei: niet doen, nu dat mijn bloed weer stroomt doet het erg zeer. Terwijl ze dat zei keek ze me geil aan en dus kneep ik even hard in haar tepels. Ze kromp ineen van de pijn en zei: dank u. we vulden haar tas met haar spullen en ik hielp haar in haar jas. Ze deed die niet eens dicht maar stapte zo door de voordeur naar haar auto en vertrok. We brachten het huis op orde voor de komst van JJ en gingen daarna netjes gekleed op de bank zitten en dronken wijn.

Een klein uur later kwam JJ aan en liet ik haar binnen. Ze gaf Loes drie kussen waarvan de laatste met het puntje van haar tong tussen de lippen van Loes. Ze liep naar Liesje en zei: mijn naam is Joy en gaf ook haar drie normale kusjes. Liesje hield haar vast en zei: ik wil even weten hoe goed je nu kan kussen en of ik het Gerrit goed geleerd heb. JJ zoende Liesje en tongde even lekker met haar. Liesje zei erna: hij heeft het jou goed geleerd. Ze keek me aan en zei: ik ben trots op je. JJ kwam bij mij op schoot zitten en kuste me uitbundig en zei daarna: dit is mijn man en ik dank jullie voor alle hulp die jullie hem gegeven hebben. Ze ging met haar mond naar mijn oor en fluisterde: ik wil met je neuken, mijn kutje is nat en ik heb geen slipje aan. Ik tilde haar omhoog en ging onder haar rok met mijn hand. Haar kutje was nat. Ik likte mijn vingers af en zei tegen Loes: mijn meisje is geil en wil neuken. JJ keek me aan en zei: dat was voor ons alleen. Loes ging met haar hand onder de rok van JJ en voelde hoe nat ze was en Liesje deed hetzelfde. Loes zei tegen JJ: sta eens even op. JJ deed dit en Loes knoopte mijn broek los en trok die samen met mijn boxer naar beneden. Ze zei: zo JJ nu mag je weer gaan zitten. JJ keek Loes geil aan en zei: hier, waar jullie bij zijn? Liesje zei: natuurlijk waar wij bij zijn. Vannacht mogen jullie met tweeën zijn, nu is het in een openbare ruimte.

JJ ging weer op mijn schoot zitten, echter deze keer met mijn pik in haar grotje en met haar gezicht weg van me. Liesje en Loes stonden op en trokken samen het t-shirt van JJ uit. Ze zat nu enkel nog met haar rokje aan over mijn pik. Loes en Liesje namen beide een van de kleine tepeltjes in hun mond en zogen erop. Ik zei: het is niet fair dat wij hier semi naakt zitten en jullie je kleren nog aanhebben. Loes en Liesje waren uit hun kleding voor ik mijn volgende zin kon zeggen en zaten nu naakt met JJ’s tepeltjes in hun mond. JJ ging met haar hand tussen de benen van beide vrouwen en begon hen te strelen en te vingeren. Ze had blijkbaar nog meer lessen van haar moeder gehad want JJ begon met haar buikspieren mij te melken en ze deed het erg goed. Zo goed dat ze mij binnen tien minuten mijn zaad in haar liet spuiten. Ze zei: ik voel hem in me klaarkomen OH MIJN GOD DAT ZIJN 5 NEE 6 NEE 7 STRALEN ZAAD DIEP IN MIJN BUIKJE OOOHHHH JAAAHHHH en ze kwam zelf ook klaar. Ze bleef op mijn pik zitten en trok Loes naar haar toe en zei tegen Liesje: pak eens een bankje zodat je moeder erop kan staan en ik haar kut kan likken. Liesje deed dit en keek sip naar JJ. Die zei: maak je niet druk, jij mag dadelijk ook. Loes ging op het bankje staan en JJ begon haar kut te likken met haar tong over de clit van Loes gaande tot die klaarkwam en daarna plaats maakte voor Liesje die hetzelfde onderging. Ze zei naderhand: jullie zullen daarmee genoegen moeten nemen. Gerrit is vanavond van mij.

Als ik genoeg gehad heb mogen jullie hem hebben. Dat is als hij dat overleeft en ze begon weer op mijn pik te wippen. Terwijl ze dit deed werd ze door Loes en Liesje gestreeld. JJ kwam nog twee keer klaar voor ik mijn tweede lading zaad in haar spoot en ze voldaan van me af kroop en dicht tegen me kwam zitten en me begon te kussen. Liesje vroeg of er iemand zin had in wijn. Loes en ik zeiden dat we dat wel lusten. Ik keek JJ aan en vroeg haar: en jij? JJ zei: maar een glas, want ik wil helder van geest zijn als ik je vanavond ga verkrachten. Loes keek haar vragend aan en JJ zei: ik ga hem vanavond verrassen met een aantal nieuwe dingen. We dronken onze wijn en aten war snacks waarna JJ vroeg waar we die nacht zouden slapen en Loes zei: jullie mogen vannacht mijn bed gebruiken, ik slaap wel bij Liesje. Het bed waar Gerrit is slaapt is in de koudste kamer van het huis. Loes liep voor ons uit en JJ had haar t-shirt onder haar ene arm en een tas in haar andere hand. In de slaapkamer aangekomen duwde ze me het bed op en zei: hier met je armen en ze pakte een paar linten uit haar tas en bond mijn armen vast aan de spijlen van het hoofdbord van het bed. Mijn benen volgden. Ik lag compleet gespreid en machteloos op het bed. Ze pakte een gezichtsmasker uit haar tas en deed het over me. Het had een gat voor mijn neus en mond, maar verder was mijn hele gezicht bedekt.

Voor ze me een koptelefoon opzette zei ze: geniet er maar van want je gaat een heftige nacht tegemoet. Ze zette de koptelefoon over mijn oren en zette hele erotische muziek op en ze klom van het bed af. Ze liep naar beneden en zei: als jullie stil kunnen zijn tijdens jullie orgasmes mogen jullie meekomen naar boven en mogen jullie hem eerst gebruiken. Hij kan niets zien of horen en kan jullie niet aanraken. Loes en Liesje keken haar aan en snelden naar de kamer van Loes. Daar aangekomen vroeg JJ: wie eerst? Liesje zei: ik heb nog wat tegoed. Ze klom het bed op en begon met mijn pik te spelen. Na een aantal minuten klom ze over mij en liet ze zich over mijn pik zakken en begon ze me op haar gemak rustig te neuken. Ze kwam twee keer klaar voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze klom van me af en Loes nam haar plaats in en ook zij begon met spelen en likken. Ze zoog aan mijn tepels en ging daarna net als Liesje over me zitten en neukte me tergend langzaam tot ze de eerste keer klaarkwamen ging daarna in een snel tempo door om nogmaals klaar te komen. Het duurde nog bijna een kwartier voor ik mijn zaad in haar spoot. JJ zei tegen Liesje: laat je kut maar leeglikken en Liesje ging met haar kut over mijn gezicht zitten en liet me haar kut leeglikken. Haar clit kreeg genoeg met mijn tong te maken om haar nogmaals klaar te laten komen. Toen ze van me afklom mocht Loes haar kut laten leeglopen over mijn mond en ook haar likte ik klaar. Loes zat nog op mijn gezicht toen JJ over me heen klom en zich op mijn pik liet zakken.

Toen Loes van mijn gezicht afklom liet JJ zich voorover op me vallen en begon ze met me te tongen. Na een paar minuten zei ze tegen Liesje: in mijn tas zitten een aantal dildos die ik uit de kast van mijn moeder heb meegenomen. Kies er maar een, dan mag jij hem ermee anaal verwennen. Liesje pakte een dubbele. Ze ging achter me zitten en stak een deel in haar kut en schoof naar voren en drukte het andere deel in mijn kont. Ze hield het middelste deel in haar hand en schoof de dildo in mij op en neer en deed dat dus ook bij haarzelf. Loes ging in de tas kijken en vond een tril ei dat ze bij haar in haar kut drukte en aanzette. Het duurde niet lang voor er uit drie monden gekreun kwam en de eerste orgasmes zich aanmelden. Loes kwam als eerste gevolgd door Liesje. JJ kwam als laatste maar bleef me doorneuken. Ze neukte me toen ik mijn zaad weer in haar spoot en bleef doorgaan tot ze zelf nog twee keer klaargekomen was en ik mijn derde lading diep in haar spoot. Toen klom ze van me af en ging ze met haar kut over mijn mond hangen en liet ze mij mijn eigen zaad uit haar kut likken. Toen ze op die manier ook nog eens klaargekomen was klom ze van me af en zei ze: gaan jullie maar naast het bed staan, dan neem ik zijn koptelefoon en masker af.

De twee vrouwen gingen naast het bed staan en JJ nam eerst de koptelefoon af en vroeg: heb ik je genoeg laten klaarkomen. Ik zei: ja ik heb rust nodig. Ze zei: dat mag je zo meteen. Ze trok het masker af en ik zag haar naast me zitten, maar zag tevens Loes en Liesje en zei: wat is er gebeurt? Liesje zei: dat zal je nooit te weten komen. Ze gaf me een kus en zei: je was geweldig. Loes zei: en van mij zal je het ook nooit horen. Ook zij gaf me een kus en vertrok samen met Liesje. Ik keek JJ aan en die zei slechts: tja, dat krijg je als je niet oplet. Nu zul je nooit weten wie er wat met je gedaan heeft. Ze maakte me los en we liepen terug naar de woonkamer waar Loes en Liesje, nog steeds naakt, zaten en we dronken nog een paar glazen wijn. Ik probeerde uit te vinden wat er gebeurt was maar kreeg slechts opgehaalde schouders en vragende gezichten. Joy vroeg: was het wat je verwacht had en ze keek me aan. Ik zei: ik wist niet wat te verwachten maar het was een uitdaging. JJ keek Liesje aan en zei: en voor jou? Liesje keek haar slechts met een grote glimlach op haar gezicht aan en zei: ik wil niets verraden maar het was geweldig. JJ keek Loes aan en die zei slechts: Ditto. We trokken nog een fles wijn open en dronken nog een paar glazen en ook JJ had een tweede en derde glas en begon goed tipsy te worden. Nadat ik mijn glas leeg had zei ik: welterusten allen, ik moet nu rust hebben. Ik nam JJ bij de hand en die zei: voorlopig komt die rust nog niet. Ze lachte geil en ging mee terug naar boven. Eenmaal op het bed aangekomen zei ze: ik wil je weer de hele nacht in me voelen. Ze klom over me en liet zich op mijn pik zakken en liet zich daarna voorovervallen. Ze sliep binnen vijf minuten en ik volgde haar snel daarna.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11458 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in antwerpen deel 8”

Plaats een reactie