BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De snuffelkut (2)

Danique haar kutje verspreid geile geurtjesWat (niet) voorafging aan de Huwelijksnacht in the mountains

Marianne had Johan niet uitgekozen vanwege zijn atletische uiterlijk en zijn erotische uitstraling. In de periode dat ze studeerden speelden ze met gezamenlijke vrienden regelmatig tot diep in de nacht studentikoze bordspelen en raakte ze gecharmeerd van zijn begeesterende lach, zijn humor, zijn flirtende ogen en de manier waarop hij iedereen met zijn maatschappelijk betrokken betogen aan zijn lippen kon laten hangen. Hoe het kwam dat ze uiteindelijk ook in zijn bed belandde? Het was, dacht ze, nee wist ze zeker, een teveel aan alcohol en haar eigen licht ontvlamd lichaam, toevallig die beide in zijn studentenkamer opgelopen, waardoor het min of meer toevallig niet iemand anders bed maar zijn bed de plek was waar zij wilde slapen en waar ze de volgende morgen naakt, met hoofdpijn en een meer dan bevredigde kut wakker werd. Johan’s tong en haar schaamlippen hadden kennisgemaakt en zoals Johan haar bij het ontbijt meedeelde, mocht ze het nog niet weten: die twee hadden een nieuwe afspraak met elkaar gemaakt. Ze raakte gecharmeerd van zijn kookkunst en het was buiten dat gewoon gezellig met hem. Dat haar schaamlippen in die jaren ook wel eens voor andere mannen weken is Johan in die periode en vaak ook in de periode erna, volledig ontgaan. Zijn vriendschap met Frank en Marianne betekenden veel voor hem en eigenlijk maakten die vriendschappen hem blind voor veel andere dingen die er dicht in zijn nabijheid afspeelden. Ook als het amoureus werd tussen die twee.

Marianne had al snel nadat ze Frank had leren kennen in de gaten dat Frank een merkwaardige fascinatie had voor vrouwenslipjes. Gek genoeg ontdekte ze die fascinatie van hem niet in eerste instantie voor een slipje van haar. Ze hadden besloten om een middag samen te shoppen, want het ze had ‘vanwege zijn verjaardag’ iets nodig voor Johan en daar kon Frank vast bij helpen. Zo belandden ze in de Bijenkorf op de Dam niet ver van de UvA waar ze Frank op slag zag veranderen toen zij samen bij de Gucci tassen werden aangesproken door de verkoopster, een gedistingeerde jonge vrouw die overigens nauwelijks vijf jaar ouder kon zijn dan zij zelf waren. De verkoopster droeg een leren rok met een split en ze zag hoe Franks ogen precies op de split een onzichtbare knip maakten en doorknipte totdat hij bij wijze van spreken het kanten witte slipje kon zien dat ze daaronder droeg en dat waarschijnlijk duurder was dan alle kleren samen die zij zelf op dat moment droeg.

Frank toonde belangstelling voor een beige Gucci tas, ‘ik zoek een speciaal cadeau voor Marianne’ en wees naar haar, maar flirtte en geilde ondertussen met de verkoopster die zich op de een of andere manier de flirt maar al te graag liet welgevallen. Na een kwartier lag zijn linkerhand op haar rechterbil, op de leren rok nog, terwijl zij beide het materiaal van de Gucci tas bekeken en roken. ‘Ruik je het leer? Het ruikt bijna net zoals jouw rokje en het voelt bijna net zo zacht en hij streelde daarbij meer haar billen dan de tas, die hij vlak bij zijn neus hield en de geuren diep, heel diep inademde voordat hij met zijn neus -niet waar, Frank!- ook aan haar rokje rook en toen de historische woorden uitsprak, ‘ik ruik niet alleen je rokje, maar ook je kutje in je kanten slipje.’ Hij keek haar betoverend in haar ogen, en hoe hij het voor elkaar gekregen heeft, het lukte hem zijn hand onder haar rokje te brengen, de woorden ‘puur, zacht vel, dierlijk’ kwamen uit zijn mond en nog geen vijftien seconden later zag Marianne hoe een kanten slipje onder haar rok tussen haar knieën hing en nog geen vijftien seconden later hing het slipje op haar naaldhakken en stapte zij zo met haar voeten dat het op de grond viel en voor het oprapen was.

Frank raapte het vliegensvlug op, rook intensief aan het slipje en hield het toen onder Marianne’s neus en vroeg zich serieus af of zij ook niet vond dat de tas net als dit slipje heel erg vrouwelijk rook. Ze kon haar lachen nauwelijks inhouden, en met het slipje in zijn ene hand zag zij hoe zijn andere hand opnieuw onder haar strakke rok verdween en hij fluisterde als ik nu moet kiezen dan denk ik dat jouw kutje veel natter is dan die van mijn verloofde en zijn vingers, zo vertelde hij Marianne naderhand op de boekenafdeling, gleden zo sneaky langs haar clitoris in haar kut dat ze zich tot een orgasme liet vingeren, Frank haar visitekaartje met haar telefoonnummer gaf toen hij zei dat hij nog na wilde denken over zo’n dure uitgave, en zij ging serieus in op zijn vraag of zij hem daarin nog wel een andere keer in wilde adviseren. Hij bedoelde gewoon dat hij haar dan gewoon nog een keer wilde neuken. Zij ging serieus in op zijn verzoek hem te adviseren, en hij had haar en haar clitoris echt om zijn vinger gewonden want zij wilde hem zelfs bij haar thuis nog wel advies geven. Marianne was onder de indruk van de inventiviteit en het gemak waarmee Frank haar kanten slipje geconfisqueerd had, van de erotische slagvaardigheid die Frank aan de dag legde waardoor hij een afspraak kon maken waarbij hij haar vrij simpel in bed leek te krijgen.

Toen hij bij de boeken het slipje van Danique, zo heette de verkoopster, onder haar neus hield, sprak hij de nauwelijks prozaische woorden, die Marianne als muziek in de oren klonken, ‘als ik dit slipje op je kussen leg, Marianne, duw je dan je billen omhoog, zodat ik je neuken kan? Want: ik wil je graag en keihard neuken, Marianne’. Hij kuste haar wangen en zijn vingers streelden over haar slipje tussen haar schaamlippen. Marianne kreunde, gaf toe dat ze ongelooflijk nat was geworden van zijn actie met Danique en dat ze inderdaad het liefst met haar gezicht in het slipje op haar kussen keihard door hem genaaid wilde worden, maar dat ze vanavond met Johan vanwege zijn verjaardag uit zou gaan ‘en ook zou neuken’ en ook al was ze al bijna klaargekomen en had ze ongelooflijk veel zin in geile seks met hem, dit was niet het moment, Frank, sprak ze. Het klonk niet heel erg overtuigend, vond hij, want toen zijn vingers in haar harig gleufje verdwenen en hij rondjes draaide om haar opgezwollen knopje zakte ze bijna door haar knieen voor de boekentafel, trok ze hem aan zijn vrije hand mee naar hun fietsen, voelde zich al fietsend naar haar kamer al bijna op haar zadel klaarkomen en toen ze de deur van haar studentenkamer had geopend, voelde ze zijn koele handen aan haar naakte billen, want haar slipje lag al op de vloer voor ze de sleutel op tafel had gegooid. Frank wierp haar op haar bed, ze rook het kutje van Danique al in het kanten slipje dat hij op haar kussen had gelegd. Frank had zijn broek en onderbroek omlaag voordat ze haar neus diep in Danique’s slipje kon duwen en ze was zo allemachtig geil dat ze nog geen dertig seconden nadat hij zijn stijve lul in haar gestoten had klaargekomen was, zijn zaad in en uit haar hitsige kutje voelde lekken en ze alleen maar ‘ja Frank’ hoefde te zeggen toen hij in haar oor bulderde ‘wat is dit allemachtig lekker, Marianne.’ Hij was al van zins om zich weer uit haar kut terug te trekken, maar omdat ze nu toch geneukt hadden kon hij ‘nu het toch gebeurd was dan toch beter nog minstens een uur lang van al haar zaligheden genieten. Nu haar kut toch voor hem geopend was konden ze maar beter iets langer van dat feest genieten.

Frank had die dag twee slipjes verzameld. Ze spraken plechtig af dat deze seance nooit was voorgevallen en dat ze met seks echt tot later zouden wachten. Tot wat ‘officieel’ hun eerste keer was, twee jaar na Myrthe’s geboorte. Marianne’s slipje van die dag was wel door Frank gedocumenteerd, het was net zo’n ‘dertien uit een dozijn slipje’ waarvan Johan later zijn vriend een jonger exemplaar onder de neus zou houden. Johan had die avond in bed niet gemerkt dat Marianne al goed door Frank was voorbereden. Ze deed bovenmatig lief en aanhankelijk en was door Franks veelvuldige penetratie veel geiler dan anders bij Johan en hij had Marianne die avond misschien wel op het lekkerst van al die keren dat hij haar geneukt had geconsumeerd. Alleen de keer dat hij haar bezwangerde van Myrthe kwam daar dicht bij in de buurt.

Toch was er eerder dan die befaamde en officiële ‘eerste keer’ nóg een moment waarop Marianne en Frank elkaars seksuele drive toucheerden. Frank was net als Marianne bij Johan blijven slapen en Marianne was in een speelse bui terecht gekomen toen ze op de muziek met een mop door Johan’s kamer paradeerde. Johan zelf had op dat moment college. In een witte tuinbroek danste ze naar de bank waarop Frank bezig was wakker te worden. Het laken was van hem afgevallen zodat hij naakt, met zijn stijve zwans en blote billen op de bank lag. Met de mop streelde ze tussen zijn benen en wilde dat hij zichzelf net als de dag daarvoor aftrok. Op haar. Toen deed hij het stiekem, nu wil ze dat hij het doet terwijl ze kijkt. En maakte de haken van haar tuinbroek los, zodat die van haar schouders gleed en ze in een T shirt met opgezette tepels en een wit slipje naar hem keek hoe zijn rechterhand langzaam naar zijn paal ging om zich af te trekken. Half zittend op de bank zag hij hoe haar vingers naar haar slipje gleden, in haar slipje verdwenen en haar klitje streelden. Ze kwam dichterbij hem, haalde haar vingers uit haar kutje en duwde die in Frank’s mond, hij zoog haar vingers af en ‘floep’ die verdwenen weer in haar kutje. Dat herhaalde ze een paar keer tot ze haar slipje een klein stukje omlaag duwde zodat Frank kon zien hoe zij haar ongeschoren driehoekje kutje vingerde en van de geluiden die hij reproduceerde terwijl hij zich af trok werd ze zo geil dat ze klaar kwam en hem voorstelde om die avond haar en Johan te bespieden zonder dat Johan dat wist en merkte, als zij en Johan zouden neuken. Het zou haar opwinden als hij dan kon zien dat hij zich voor een derde keer op haar zou aftrekken. Nu weerhield ze zijn hand van het laatste moment waarop hij zou spuiten en met haar eigen hand trok zij zijn lul zodat zijn zaad over haar hand, het laken, de bank en een van Johan’s collegedictaten spoot. Ze likte zijn eikel schoon en kuste hem vervolgens op zijn mond, pijpte hem, slikte alles door, likte weer zijn eikel schoon en kuste hem nogmaals op zijn mond.

Diezelfde lippen verbaasden Johan toen hij terugkwam van zijn middagcollege over hun gretigheid en waar Marianne nog de smaak van zaad proefde was hij nietsvermoedend over haar seksuele avances die er toe leidden dat hij, zonder iets te weten over Franks aanwezigheid en spiedende ogen, die Marianne in uiterste staat van opwinding brachten en -dat viel Johan wel op- tot veel meer geluid dan hij van haar gewend was. Johan was door Marianne behendig op zijn rug op zijn bed gemanouvreerd en boven op zijn stijve lid bereed Marianne hem zodat zij oog in oog kwam te zitten met de masturberende Frank en ze liet zich door het lid tussen haar liezen en het lid dat voor haar ogen afgetrokken werd klaarmaken. Nadat beide klaargekomen waren en zij van Johan afgegleden was viel hij in een diepe slaap en sloop ze nog niet afdoende bevredigd naar Frank, voelde zijn lid, knielde, zoog, fluisterde ‘je bent nog niet gekomen, he?’, draaide zich op haar buik op de vloer, keek vol aandacht naar de slapende, snurkende Johan en duwde haar billen omhoog zodat Frank -dit hebben we nooit gedaan, Frank, maar spuit me nu binnen een minuut vol- zijn ‘nooit gegeven’ donatie in haar kutje deponeerde. Voordat Johan ontwaakte was Frank verdwenen en Marianne’s kutje schoon gedouchet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5764 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De snuffelkut (2)”

Plaats een reactie