BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn moeder en ik.

Het begon ongeveer drie jaar geleden na de scheiding van mijn moeder. Ik was zestien geworden, en zij was een rijpe vrouw van zesendertig. Niet bepaald wispelturig, maar echt een vrouw om aan te raken; rond, zacht en vrouwelijk met een paar behoorlijke, stevige borsten. Op een avond was ze waarschijnlijk vergeten de badkamer op slot te doen, voordat ze ging douchen. Ik kwam van buiten en liep de badkamer in, toen ze spiernaakt, met haar benen uit elkaar, voor de spiegel stond, terwijl ze zich afdroogde. Ik ving een goede glimp van haar lekkere lijf op, vooral het dunne streepje schaamhaar dat kort was geknipt, en de glad geschoren schaamlippen tussen haar dijen. Haar borsten trokken ook even mijn aandacht, toen mompelde ik: “Sorry mama,” draaide me om, en liep de badkamer uit. Wauw, dat was me toch een gezicht! Mama was een echte droomvrouw! Gladgeschoren schaamlippen, gladde haarloze benen, en die borsten! Hoe heerlijk moest het zijn, om je gezicht ertussen te hebben en de geur op te zuigen.

Ik zag haar ineens met heel andere ogen, niet hoe een zoon zijn moeder normaal gesproken ziet, maar veel meer hoe een man een aantrekkelijke vrouw ziet. Als ik me nu haar lange benen, gehuld in een paar nylonkousen, vast gegespt aan een jarretellegordel zou voorstellen… Ik ging naar het toilet, en haalde meteen mijn lul uit mijn broek. Het deed bijna pijn, zo krap zat mijn lul in mijn short. Hij kwam keihard tevoorschijn, en ik begon me meteen af te trekken. Mijn gedachten draaiden alleen om haar. Ik stelde me haar in gedachten voor: naakt, zoals ik haar zojuist had gezien. Met haar benen verpakt in opwindende nylonkousen en een jarretellegordel. Voor me staand, met haar kutje tegen mijn dijen op rijdend. Mijn gezicht tussen haar borsten, mijn vingers knijpend op haar tepels, die strelen, draaien, kneden. Haar gladde schaamlippen, en mijn lul in haar kutje. Haar borsten tegen me aan gedrukt. Haar fel rood gestifte lippen. Haar zoenen. Haar benen, die ze om me heen had geslagen. Haar kutje, als ze door mij geneukt wordt mijn lul begint te melken. Moeder, moeder! Ik trek nog een paar keer, en kom dan heftig klaar! mijn sperma schiet alle kanten op. Mam, zeg ik in mezelf, heerlijk! Ik kom langzaam weer bij. Shit, ik had geen wc-papier bij de hand. Mijn sperma ligt voor me op de vloer.

Dat wordt opruimen dus. Het was me duidelijk, dat dit altijd een droom zou blijven. Per slot van rekening kon ik mijn eigen moeder niet neuken. Incest is verboden, en als iemand erachter zou kunnen komen, waren de rapen gaar. Bovendien, er zijn er twee nodig, en ik weet niet of mama dat ook graag zou willen. Nou, ze heeft geen man gehad sinds de scheiding, en daarvoor moet het een hele tijd rustig in bed zijn geweest , zodat ze een grote hoeveelheid opwinding opgehoopt in haar lijf zou hebben. Zelf doet ze het ook best vaak met zichzelf, en de nodige hulp van een van haar vibrators, want die hoor ik vaak genoeg brommen. Maar seks met mij: nee, dat zou te fantastisch zijn. Dus troostte ik mezelf op een andere manier, en stelde ik me tevreden met wat ik kon krijgen: haar was. slipjes en Bh’tjes, en haar nylonkousen. Alles van haar dat ze in de wasmand had gegooid, om aan te snuffelen en te likken. Het meest sexy is de string die ze ’s nachts droeg, nadat ze die avond heerlijk was klaargekomen op haar vibrator of haar dildo. Er zat veel kutsap in om eruit te zuigen, en haar kutsap smaakt zo heerlijk! Vooral als haar string nog nat was vroeg in de ochtend. Of haar Bh’tjes!

Ik begraaf mijn gezicht erin, en stel me voor dat haar grote borsten er nog in zouden zitten. Helaas kan ik me alleen maar aftrekken. Daarna begon ik foto’s te maken op de computer. Fotomontages van pornofoto’s met haar gezicht op de plaats van de vrouw op de foto. Mijn moeder met enkel nylons en een paar hoge hakken. Mijn moeder naakt, of met enorme borsten,, onder het sperma, als ze wordt geneukt, er waren er steeds meer. Maanden gingen zo voorbij. Ik kwam klaar in haar slipje en Bh’tjes, gluurde af en toe door het sleutelgat naar haar in de badkamerdeur , of luisterde op haar slaapkamerdeur als ze weer een grote dildo in haar kutje had, en blijkbaar merkte ze het niet. Een warme zomerdag echter, zorgde voor grote veranderingen. Ik was met haar op vakantie, en rond lunchtijd besloten we naar het zwembad te gaan. Ik deed mijn zwembroek al aan, zij deed een zwart badpak aan. Toen, zoals gewoonlijk, vroeg ze me om zonnebrandcrème op haar rug en schouders te smeren, wat ik natuurlijk heel graag deed. Voor mij was het anders dan voorheen, meer dan het eigenlijke doel: het was een genot om mama’s lichaam onder mijn handen te voelen. Ik voelde mijn zwembroek aan de voorkant strakker worden en uitpuilen.

“Hopelijk merkt ze niet dat ik een stijve lul heb,” dacht ik. Maar de zaken liepen anders. De dop van de zonnebrandcrème viel eraf, en mama bukte zich ervoor. Ze duwde haar kont naar me toe, zodat mijn stijve lul in mijn zwembroek er tegenaan stootte. In plaats van geschrokken of verontwaardigd te zijn, en zich snel terug te trekken, gaf ze nog een laatste duw naar achteren, alsof ze er zeker van wilde zijn wat er achter haar gebeurde. Ik werd half gek! Mijn moeder duwt tegen mijn harde lul, en ik kan niets doen! Ik draaide me abrupt om, en zei: “Dus dat is genoeg zonnebrand, toch?” “Ja, dank je,” zei ze zacht. Meer gebeurde er niet. We deden allebei alsof er niets was gebeurd. Ik ontmoette een paar vrienden bij het zwembad, en was de meeste tijd zo een beetje afgeleid. Toch spookte de ervaring van een tijdje terug nog door mijn hoofd. Op een keer was ze baantjes aan het trekken in het zwembad. Ik liep naar de tas, en haalde mijn badjas eruit, en mama’s slipje, dat ze daarna zou aantrekken. Toen ging ik naar het toilet. Met de Foto’s van haar in mijn hoofd. Mijn moeder naakt. In nylonkousen, met haar glad geschoren kutje, haar borsten. Het gevoel van daarnet: mijn stijve lul tegen haar kont gedrukt. Er waren maar een paar rukbewegingen nodig om het sperma op te laten komen. Ik hield haar slipje voor de paarse eikel, zodat mijn sperma het kruis raakte, waar haar schaamlippen later zouden zijn! Dus ze zou mijn sperma op haar schaamlippen krijgen op weg naar huis!

Dus, nadat ik mijn handen had gewassen, stopte ik mijn natte hand in de zak van mijn ochtendjas, waar mama’s slipje in zat. Toen ik terug kwam bij onze ligplaats, stopte ik het slipje weer in de tas. Ze zat nog steeds in het water, dus ze zou het niet gemerkt kunnen hebben, en daarna zou ze mijn verse sperma op haar kutje op weg naar huis dragen! Vers sperma, dat was de eerste keer, want tot nu toe was het altijd dagen opgedroogd in haar was. Ik ging ook weer het water in, en de rest van de middag was rustig en normaal. Op de rit naar huis moest ik echter oppassen dat ik geen stijve kreeg, of in ieder geval verborg, omdat het bijna onmogelijk was om geen stijve lul te krijgen, wetende dat mijn moeder naast me zat, met mijn verse sperma in haar slipje! Plotseling vroeg ze: “Vertel eens, zat je misschien met natte handen in de tas te rommelen?” Mijn hoofd bonsde van opwinding. “Misschien, mompelde ik zo nonchalant mogelijk, waarom dan?” “Omdat mijn ondergoed nat is. En ik was het niet.” “Ja, het spijt me,” zei ik. Als ze had geweten waardoor haar slipje nat was geworden… Thuisgekomen hebben we alles uitgepakt, en de natte spullen buiten te drogen gehangen. Toen zei mama: ‘Ik rijd even terug naar de stad; Ik moet mijn horloge ophalen en een paar nieuwe schoenen zoeken voor op kantoor.” “Ja, oké. Ik blijf hier.” Ze was nog maar net weg, toen ik haar badpak van buiten haalde, evenals een vers slipje en een zwarte panty uit haar kast. In mijn kamer kleedde ik me uit, deed haar panty aan, en lag met een stijve lul op mijn rug op het bed. Wat geil, het geknetter, en het gevoel wanneer nylonbenen tegen elkaar wrijven! Ik trok haar badpak over mijn hoofd, zodat het kruisje voor mijn mond zat. Helaas rook het meer naar chloorwater dan naar mama, maar dat was tenminste het spul dat haar kutje aanraakte, en nu heb ik het in mijn mond!

Mijn lul was zo hard als staal; Ik trok hem even af in de panty, en haalde hem er dan uit, voordat er natte plekjes ontstaan. Ik legde haar slipje op mijn buik, en wreef mijn benen tegen elkaar. Waren het maar haar benen, gehuld in nylonkousen! Toen herinnerde ik me dat ze nog steeds mijn sperma in haar slipje draagt, en prompt schoot ik vers sperma uit mijn lul, in haar slipje. Ik kleedde me weer normaal aan, legde de panty en het slipje weer in haar kas, en hing haar badpak weer buiten. Op dat moment kwam ze terug. Gelukkig op tijd! Ze liep met een tas naar haar slaapkamer. Ze kwam even later weer beneden, en brachten we nog wat tijd door in de tuin, om uiteindelijk te gaan eten. Rond half tien trok ze zich terug, ze wilde naar bed. Ik ging wat met de computer spelen. Een paar minuten later gaat de telefoon, een interne oproep. Het is mama die vraagt; “he, het licht in mijn slaapkamer doet het niet, kun je even kijken?” “Ja, ik kom eraan.” Ik ga de trap op, open de deur naar haar slaapkamer, en sta daar sprakeloos, terwijl mijn lul bijna weer uit mijn broek knalt. De kamer baadt in kaarslicht, gevuld met aangename en opwindende geuren, en zij ligt op het bed. In een zwart korsetje met jarretelles en zwarte nylonkousen. Een zwart, transparant slipje met zijsluitingen, onthult haar kutje meer dan dat het verbergt. Ze draagt lange zwarte kanten handschoenen. Kortom: de aanblik van mijn natste dromen!

Ik sta sprakeloos in de deur. Ze kijkt me geil aan, en fluistert; “Kom op…” “Hoe… wat?” stamel ik. “Kom bij me,” zegt ze. “Maar dat is niet oké. We kunnen toch niet…” probeer ik nog tegen te spreken. Ze zegt: “Natuurlijk kunnen we dat wel! En we willen het allebei, nietwaar? Denk je dat ik al maanden niets heb gemerkt? Met mijn was? Soms ontbrak er iets om te wassen, dan lag het iets anders in de kast. En dan vanmiddag nog, terwijl ik lotion aanbracht. Denk je dat het deksel dat eraf viel toeval was? Je had een echte stijve lul in je broek. En mijn slipje in het zwembad, dat was ook niet alleen vochtig van het water. Je hebt het er uit gehaald, en jouw sperma erin gespoten, zoals je al zo vaak doet met mijn wasgoed. Leg het in de toekomst boven op de was. Het is veel geiler als het nog nat is en lekker ruikt.” Ik weet niet wat er met me gebeurt. Mijn eigen moeder is geil op mij? Daarom kleedde ze zich zo speciaal voor mij! Dit korsetje moet ze eerder hebben gekocht, net als de naaldhakken die ze nu draagt, want dit korsetje met jarretelles heb ik nog niet in haar kast gezien. En ze geilt op de was waar ik op klaargekomen ben, en wil dat die zo fris mogelijk is. “Kom eens bij me,” vraagt ze me.

“En als… als wat… gebeurt? Dat kan niet!” Ik probeer iets te zeggen, maar tevergeefs. “Er kan niets gebeuren. Helemaal niets, antwoordt ze, ik ben gesteriliseerd, en kan dus geen kinderen krijgen.” “Ja, maar,” zeg ik. Ze onderbreekt me, en zegt; “Geen gemaar! Ik kan niet zwanger worden, ik heb geen man, jij hebt geen vriendin, of wel?” Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik schud gewoon mijn hoofd. Ze gaat door, en zegt; “er is dus geen enkel risico. En we weten dat we allebei gezond zijn. En kom nou eens bij me!” Ik sluit de deur, en kom aarzelend dichterbij. “Kom op, lieverd, fluistert ze geil, kom bij me in bed. Je bent toch geil op mij, nietwaar? Wil je me niet graag neuken?” “Ja, heel graag zelfs,” zeg ik opgewonden. Ze kijkt me een beetje bestraffend aan. “Is dat alles wat je kunt zeggen? Laten we het nu echt goed doen. Zeg me gewoon wat je zo graag wilt!” Ik begrijp nu wat ze zegt, en zeg; “Mam, ik wil je lekker neuken! Ik wil mijn stijve lul in je kutje stoten, met mijn benen tegen je nylons wrijven, je grote borsten kneden, en mijn sperma diep in je kutje pompen!” “Dat is goed. Dat vind ik echt geil om te horen. Je wilt me gewoon neuken. Je geilt op mijn nylons. je mag best weten dat ik die speciaal voor jou heb aangetrokken. Maar ik denk dat je mijn nieuwe naaldhakken ook vet geil vind, of niet?” Ze gaat rechtop staan op die vet geile naaldhakken, en begint aan mijn kleren te friemelen. Ik sta snel naakt voor haar, mijn lul staat keihard vooruit. “Je ziet er geweldig geil uit, mam, zeg ik met hese stem. Ik wil zo graag over je nylonbenen strelen.” Ik heb mijn handen al op haar dijen, en maak ik haar slipje los. Geil zegt ze; “Kom op schatje, neuk me! Stoot je harde lul in mijn natte kutje!” Ze gaat liggen, spreidt haar benen, en trekt haar schaamlippen uit elkaar met haar handen. Het kutgeil loopt al uit haar kutje.

Mijn geest sluit zich helemaal af. Mam! Alleen mama! Ik neuk mijn moeder! Waar ik zo vaak over gedroomd heb, gebeurt nu! Ik stoot mijn lul in haar kutje! Zonder condoom, recht in haar kutje! Ik ga over haar heen liggen, tussen haar gespreide dijen. Ze pakt mijn lul, trekt hem even af, en legt hem op haar schaamlippen. “Stop hem in mijn kutje, mijn liefste, fluistert ze, diep, helemaal tot je niet verder kunt. Stop je lul in mijn kutje, neuk me!” Ik stoot door. Mijn lul glijdt in haar kutje, ze is kletsnat! Ik stoot door, door, door! “ik heb hem helemaal in jouw kutje, zeg ik met trillende stem, je bent zo heet van binnen. Mam, ik houd van je!” “Ik houd ook van jou, schatje,” zegt ze opgewonden. Ze trekt haar nylonbenen op, en gaat liggen, om haar kuiten op mijn schouders te laten rusten. Ik heb haar dijen in zwarte nylons voor me, links en rechts van mijn gezicht. Ik strijk er op en neer met mijn handen. “Mam, je bent zo geil,” kreun ik. Ze trekt haar korsetje naar beneden, en laat haar borsten zien. Ze zijn groot en mollig voor me, de tepels staan rechtop. “Neem ze, fluistert ze opgewonden, pak mijn borsten. Kneed ze, en neem mijn tepels tussen je vingers.” Ik leg beide handen op haar borsten. Haar nylonbenen sluiten zich achter mijn rug, wrijven tegen me aan, en geven het ritme aan. “Neuk me, schatje, neuk me!” eist ze. Ik stoot mijn lul steeds sneller in haar kutje. “Ja… ja, kreunt ze, kom op, wrijf over mijn clitje!” Ik trek haar klitje af met één hand, en kneed afwisselend haar borsten met de andere.

“Ja, het komt eraan… schat… ja… nu! Ik kom klaar!” Haar kutje spant zich om mijn lul, ik moet even stil blijven zitten. Dan nog een paar stoten, en ik val voorover, mijn handen op haar borsten, we tongen, we knuffelen elkaar, haar benen trekken me tegen haar aan. En dan kom ik klaar! Ik kom klaar in haar kutje! Een droom wordt werkelijkheid! Ik pomp mijn sperma diep in haar kutje, in lange, geweldige golven, in een tot nu toe onbekend aantal. “Ja, mijn liefste, kreunt ze, geweldig! Kom over me heen! Spuit het allemaal in mijn kutje!” Ik ben in de zevende hemel, felle kleuren om me heen. Dan kom ik langzaam tot bezinning. Ze zegt; “Alles gaat daar nu in, mijn kutsap en jouw sperma ,” zegt ze met een geile ondertoon. Ze pakt haar slipje, en trekt dat weer aan. Ik realiseer me nu pas wat hier zojuist is gebeurd. “Mam, weet je wat we net hebben gedaan?” vraag ik. “Ja, mijn liefste. We hadden een geweldige neukpartij. Een heerlijke neukpartij.” “Ja, maar,” begin ik. “Niets ja maar! Was het dan niet leuk? Was het niet geil?” “Ja, ja,” antwoord ik. “‘Ja, ja! Meer niet? Dat was de eerste neukpartij van je leven, en dan ook nog met je moeder, die je zo opwindt. En dan zeg je; “Ja, ja. Het was onbeschrijfelijk geil, en mooi als nooit tevoren. Ik wil meer van dit. Ik wil niet dat het stopt. Ik wil met je neuken; Ik wil dat je opgewonden raakt, en op mijn lingerie spuit, zodat ik het daarna kan dragen. Ik wil seks met je. Alleen met jou. Daar heb ik alles voor over.” Ze begint over mijn lichaam, doelbewust naar beneden te strelen.

Ze vouwt een been over me heen, zodat de zwarte nylonkous tegen me aan wrijft. Haar hand belandt tussen mijn benen. “Mam, je maakt me helemaal gek,” kreun ik. Ze trekt langzaam aan mijn lul, dan klimt ze over me heen in een negenenzestig positie, en heeft mijn eikel al tussen haar lippen. Ik druk mijn gezicht in haar kruis, zoen haar doorweekte slipje, zuig erop, inhaleer de geur van haar kutje. Ik lik over de stof met mijn tong, en probeer het in haar kutje te krijgen, zodat ik bij haar schaamlippen kan komen. Maar het werkt niet. “Mam, ik wil je kutje likken,” zeg ik. “Ja, schatje, antwoordt ze, dat is geweldig, dat is geil. Steek je tong in mijn kutje! Slurp het kutgeil uit mijn kutje, lik me schoon!” Ze komt even overeind, en haakt het slipje weer los. Ik trek het stukje stof opzij, en voel haar lippen alweer op mijn eikel, ze legt een hand op de schacht, en de andere op de zak. Haar gladgeschoren schaamlippen zijn slijmerig en nat. Ik laat mijn tong er van voor naar achter over glijden. Ze kreunt zachtjes. Met de vingertoppen van beide handen spreid ik haar schaamlippen. Het is een prachtig gezicht: ik kijk in het kutje van mijn moeder, ik zie haar stijve klit, haar schaamlippen, haar druipende kutsap, en mijn eigen sperma, dat ik zojuist in haar kutje heb gespoten Mijn sperma in haar kutje! Ik word gek. Ik word gek. Wild begin ik haar kutje te likken. Ze kreunt ritmisch, trekt mijn lul sneller af.

“Ja schat, dat is geweldig. Je doet het geweldig. Ga zo door, ja, ja, lik mijn klit!” Ik laat mijn tong over haar klitje spelen. Haar kutje bonkt al weer, en ik zie haar kutsap eruit lekken. Ze staat op het punt om weer klaar te komen! Ze stopt een vinger in haar kutje, dan nog een, dan drie. Haar vingers stoten in haar kutje, mijn tong op haar klit. “Ja schat. Geweldig! Ja. JA!” Haar stuiptrekkingen, spiertrekkingen, ze grijpt me vast. Het orgasme giert door haar lichaam. Ze stapt van me af. Ze gaat op haar rug liggen, en zegt: “Kom op!” Ik ging bovenop haar liggen. “Nee, niet zo, hoger. Je houdt van mijn borsten, nietwaar?” Ik knik. “Neuk mijn borsten dan, en kom over me heen!” Ik weet niet waar dit toe zal leiden. Neuken, likken, zuigen, en nu kan ik haar tussen haar borsten neuken? Dat gaat goed. Ik duw mezelf hoger op, en ze legt mijn stijve lul in de plooi tussen haar borsten. Het is nog steeds nat genoeg, om goed gesmeerd heen en weer te glijden. Ze houdt haar borsten zijwaarts, en knijpt ze samen. “Pak mijn tepels,” hijgt ze. Ik pak ze tussen twee vingers, druk en draai ze. Ze gaan rechtop staan, worden groot en stijf. Is dat niet geweldig! “Mam, het komt eraan. Ik kom zo weer klaar,” kreun ik. Ze legt haar hoofd op haar borst, en opent haar mond. Ik kom klaar, explodeer letterlijk. Wit sperma spuit uit mijn eikel in haar mond, op haar tong, op haar lippen, en de laatste druppels vallen in de gleuf van haar borsten.

Ze duwt me zachtjes naar beneden, en verdeelt het sperma met haar handen op haar borsten. Dan gaat ze schrijlings op me zitten, en geeft me een intense tongzoen. Ze slikt niet, omdat mijn sperma nu uit haar mond over mijn tong loopt. “Mam, dat is cool,” lukt het me om te zeggen. Mijn lul is weer stijf en wrijft tegen haar kutje. Ze beseft dit, positioneert en spietst haar kutje op mijn lul. Mijn lul zit weer in haar kutje. Ze beweegt boven me, en berijdt me langzaam. “Ik wil je nu helemaal naakt, fluister ik tegen haar, en ik wil voor de spiegel staan.” “Voor de spiegel?” vraagt ze opgewonden. “Ja, ik wil dat je kunt zien hoe ik je neuk.” De manier waarop ze haar benen uit elkaar heeft, haar kont omhoog en haar kutje zichtbaar. En dan mijn lul die in haar kutje zit. Dat is mijn ultieme droom. Ik houd ook van dit soort foto’s!’ Ze zoent me, en zegt: “Ik weet wat je bedoelt.” Ze stapt van me af, en begint zich uit te kleden. “Hoe weet je dat?” vraag ik verbaasd. “Oh lieverd, je hebt honderden foto’s op je computer.” “Wat? ken je ze? Hoe kom je daar?” ‘Je bent een keer vergeten je safe drive af te sluiten, toen ik iets wilde uitprinten. En je zou voor een verandering een ander wachtwoord moeten gebruiken, niet voor alles hetzelfde.” Mijn gezicht bloost. “Dan ken je ook de ‘bijzondere plaatjes?” “Welke?” zegt ze. “Nou, je weet wel, mijn fotomontages met jou.” “Ja, die heb ik ook gezien. Ik vond het wel geil om naar te kijken, zodoende wist ik waar je echt op geilde.”

“En?” vraag ik voorzichtig. “Wat, en?” “Ik bedoel, als… als je.,” stamel ik. Ze heeft haar korsetje uitgedaan, en loopt naar haar kast om een jarretellegordeltje te pakken. Ze bevestigt de nylons aan de jarretelles, en trekt haar naaldhakken weer aan. Met één hand op mijn schouder, wijst ze zachtjes naar de spiegel. “Het is in orde. Je wordt er echt geil van, en het doet me geen pijn. Maar laat ze alsjeblieft aan niemand anders zien.’ Dan klimt ze weer helemaal naakt over me heen. Mijn lul zakte in tijdens het wat ongemakkelijke gesprek. Ze drukt zich tegen me aan, haar borsten glijden op en neer over mijn borst. Ze tongt me, en ik knuffel haar. Dan denk ik weer aan de spiegel, en mijn handen gaan langs haar billen. Ik spreidde haar billen, wijder en wijder, en liet mijn vingers gaan, tot ik haar gezwollen schaamlippen voelde. Ik spreid haar kutje, en kijk dan in de spiegel. Wat een geweldige foto zou dat zijn! Haar billen, haar lijf, en haar natte kutje, de benen gespreid, en open voor de volgende neukbeurt. Bij deze aanblik wordt mijn lul weer hard. Ik trek hem even hard af, en fluister dan geil; “Kom op mam.” Ze glijdt naar beneden, en ik voel mijn lul weer in haar kutje glijden. Ik begin te stoten vanuit de heup. “Blijf kalm, lieverd, kirt ze zachtjes, laat mij het doen.” Ze rijdt op mijn lul met langzame, glijdende bewegingen. Haar borsten wrijven tegen me aan. Ze zoent me op de mond, de nek, het gezicht. Veel kleine snelle en tedere kusjes.

‘Mijn liefste,” fluistert ze. Dan gaat ze weer rechtop staan, pakt mijn handen, en brengt ze naar haar borsten. Ik omsluit haar, streel haar, kneed haar. Krankzinnig! “Pak mijn tepels,” hijgt ze. Ik knijp haar tepels tussen de uitgestrekte wijs- en middelvinger, en druk ritmisch. Ze grijpt met één hand haar kutje. Ze vingert even haar klit, dan omsluit ze de eikel van mijn lul met haar duim en wijsvinger, trekt de voorhuid terug, en drukt lichtjes. Mijn lul wordt erg hard. Ze leunt weer naar voren, en zet de stotende bewegingen voort. Ik word bijna gek! Door de uitgerekte voorhuid, wrijft mijn eikel veel intenser over haar schaamlippen. “Mam… langzaam… het komt zo,” kreun ik. Ze stopt en kijkt me aan. Dan leunt ze weer naar voren, kruipt tegen me aan, en duwt haar borsten tegen mijn neus aan. Ze glijdt weer naar beneden, zoent me, en fluistert in mijn oor: “Kom dan klaar, mijn liefste. Kom maar! Kom in mijn kutje klaar. Ik houd van je.” Nog twee of drie keer glijdt ze op en neer, dan is het tijd: ik pak haar borsten weer, en kneed ze. “Mam, geef me een zoen. Ja, het komt eraan. Ik kom klaar!” Ik pomp, spuit, en explodeer in haar kutje. Haar zoenen verstikken me bijna, haar kutspieren verpletteren bijna mijn lul. Een stortvloed van kutgeil loopt op mijn zak. Ze hapt naar adem, kreunt en drukt zich tegen me aan. “Ja, mijn liefste!” Dat is genoeg voor nu.

Nadat we allebei tot rust zijn gekomen, doven we de kaarsen, trekken het dekbed over ons heen, en vallen in slaap, terwijl we elkaar omhelzen. Ergens vroeg in de ochtend word ik wakker. Ik weet eerst niet precies waar ik ben, maar dan komt het in me op. Ik lig in haar bed, in haar slaapkamer. We hebben geneukt. Ik heb mijn moeder geneukt! En nu ligt ze hier naast me. Er groeit weer iets tussen mijn benen. Ik steek een kaars aan, druk mezelf tegen haar aan, streel haar rug en wrijf met mijn stijve lul, tussen haar wangen. Ze kreunt zachtjes. Ik klap mijn lul naar beneden, en schuif hem tussen haar dijen, niet in haar kutje. Ik glijd langzaam heen en weer langs haar schaamlippen, streel haar rug en kus haar nek. Dan beweegt ze, gaat liggen, neemt mijn lul in haar hand, en legt die op haar schaamlippen. “Kom binnen, lieverd, neuk me maar,” fluistert ze zacht. Een duw vanuit de heup, en ik ben binnen. Weer binnen. Bij haar. Het is zo geil, ik weet niet waar dit zal eindigen. Ze komt terug met haar hand, en trekt mijn voorhuid terug. “Ik denk dat ik iets aparts voor je ga halen, zegt ze. Hij rekt je zak lekker strak uit, en trekt ook je voorhuid naar achteren.” Ik had dit soort seks speeltjes al eerder op internet gezien, en nu wil mijn moeder er een voor me kopen, en erop zetten om te neuken? Ik word snel gek van pure lust. ik stoot mijn lul in haar kutje.

Plotseling trekt ze mijn lul uit haar kutje, en neemt hem in haar hand. Mijn eikel glijdt over haar klit. “Ja, schat, dat is geweldig. Ja… ja.,” hijgt ze. Ik draai me om, druk mijn gezicht in haar schoot, en lik haar natte kutje. Ze draait zich op haar rug, en spreidt haar benen wijd. Haar vingers trekken haar schaamlippen uit elkaar, zodat ik vrijuit haar kutje kan likken. Ik kan duidelijk de stijve klit voelen, maar laat het weg. “Oh lieverd, ja… lik me, kom op, laat me klaarkomen.” Ze kronkelt van opwinding. Ik laat mijn middelvinger even in haar slijmerige kutje zakken. Dan schuif ik mijn hand onder haar billen, en penetreer haar aars met de gesmeerde vinger. Ze schreeuwt, drukt zich tegen me aan. “Ja, wat is dat geil, hijgt ze, kom op, lik me, lik mijn klit, neuk me af. Lik me, lik me… ja schat ja!” Ik trek mijn vinger uit haar aars, en ze draait zich om en gaat in de hondjes houding op het bed zitten. “Kom op, neuk me waar je vinger net zat!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 23994 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Mijn moeder en ik.”

Plaats een reactie