BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nichtje geneukt

Mijn nichtje, Dien, en ik schelen 2 maanden, zijn beide enigst kind, we wonen in de zelfde straat, 2 huizen verder, zitten sinds de basisschool in de zelfde klas, eten tussen de middag bij elkaar en spelen na school veel samen, zelfs op de zelfde mavo alleen niet in de zelfde klas. Onze ouders trokken heel veel samen op, in het weekend werd er een kaartje gelegd. Als wij moe waren sliepen we in het zelfde bed, 1 aan hoofdeind andere voeteneind. Voor ons was het heel normaal dat we alles samen deden.
Maar we worden allemaal ouder natuurlijk maar dan dacht ik er eigenlijk nooit aan tot dat ene moment.
Het was een zaterdag in november 1985, we waren beide dik 16 jaar oud en ik en mijn ouders gingen fonduen bij mijn oom en tante, we drinken nog wat en Dien zegt in mijn oor, ik heb straks een verassing,  en begint te giechelen.  Wat dan? Vraag ik. Niks, zie je straks wel na het eten, hoop dat je het leuk vind.

Na het eten vraagt Dien of ik mee na boven ga. We lopen naar boven en ben benieuwd wat de verassing is. Ze loopt haar slaapkamer in en gaat naast het bed zitten en pakt onder haar matras 2 seksboekjes vandaan.  1ste van chick met een vol naakte dame, grote borsten en flink bos haar op haar poes met een tekst dat ze graag hard genomen werd en het 2de boekje was wat milder een seventeen met een jong grietje, kleine tietjes met een te kleine bikini en de tekst, doe je wel voorzichtig?
Ik pak meteen de chick en vraag haar heb je die gekocht? Nee gek, tuurlijk niet.  In de kast van mijn ouders ligt een hele stapel,  die kwam ik van de week tegen toen ik een handdoek zocht. Ik blader er doorheen en er staan foto verhalen,  naaktfoto’s,  verhalen ect in, ik kijk me ogen uit, sommige dingen die ik zie wist ik niet eens dat het kon. Dien bladert door de seventeen heen. Ik lees een verhaal over een meisje dat voor de eerste keer sex heeft, ik voel mijn piemel groeien, wat een verhaal. Dien kijkt wat ik lees en zegt ja, dat was een opwindend verhaal, die heb ik ook gelezen. Wanneer heb je deze gevonden vraag ik. Begin van de week al, en je verteld het nu pas zeg ik. Ja sorry hoor, wist even niet wat ik moest zeggen, zegt ze.

Ze gaat op bed zitten en kijkt op de kop mee naar de foto’s,  wat een grote borsten zegt ze, dat heb ik niet. Ik kijk naar haar shirt en zeg dat is voor mij moeilijk te zien, ze doet haar shirt omhoog en zegt kijk dan, ik zie een paar lekkere tieten maar minder groot dan de foto’s,  komt nog wel zeg ik, kijk die griet van de seventeen heeft een stuk minder dan jouw, ze zijn er in alle soorten en maten hoor. Mag ik er eens aankomen vraag ik. Ze doet haar shirt naar beneden en zegt doe niet zo raar. Raar? Jij komt met sexboekjes en ik doe raar. Ja zegt ze, dat doe je als je zoent enzo, dan doe je dat pas. Ik druk haar op haar rug en geef haar een zoen en meteen duw ik mijn tong naar binnen,  ze stribbelt tegen maar ik heb haar stevig vast, mijn hand glijd onder haar shirtje door en wrijf over haar puntige tieten,  ze geeft zich over en tongt terug en laat me me gang gaan,  ik knijp zachtjes in haar tepels en laat me hand naar beneden glijden en glij zo haar joggingbroek in en voel de haartjes op haar kutje,  en weer probeert ze me te stoppen maar weer zonder succes en ze geeft snel op. Mijn vinger steek ik in haar kutje en begin langzaam te bewegen.  Een gevoel dat ik nooit meer zal vergeten, voor de eerste keer voelen aan een kut.

Ik probeer haar broek uit te krijgen maar weer werkt ze tegen,  niet doen zeg ik, lukt je toch niet. Ze moet lachen en laat het toe. Ik trek haar trainingsbroek uit en pak haar onderbroek en trek die ook naar beneden, doe je shirt omhoog zeg ik en zie nu een heerlijk kutje en tieten, ik trek mijn broek naar beneden en ga tussen haar benen zitten en duw mijn lul tegen haar spleet, hard duw ik hem door en begin haar flink te neuken, nu later snap ik pas dat ik het wat rustiger moest doen. Ze huilt een beetje en zegt dar ik moet stoppen, tuurlijk luister ik niet en ram door.  Ik voel dat ik moet komen,  nog lekkerder gevoel dan wanneer ik me aftrek en vlak voordat ik kom trek ik mijn lul eruit en spuit over haar buik. Ik val naast haar neer en geef haar een tongzoen en wrijf de sperma uit over haar buik.  En? vraag ik, het deed nogal pijn zei ze. Moet vanzelf beter worden zeg ik. Ik moet je even in rijden maar dat komt goed zeg ik. Met dit gevoel komt er geen andere keer hoor. Dat weet ik zeker zegt ze,  het doet zeer.

We kleden ons aan en gaan wat drinken,  mijn ouders zeggen dat ze morgenavond weg zijn en vragen of ik morgen hier wil blijven of alleen thuis. Nou zeg ik even denken hoor, denk dat ik bij tante slaap, kijk naar mijn nichtje en zeg kunnen we lekker een boekje lezen.
Ik zorg de volgende dag wel dat ik condooms gekocht heb en ben de hele dag opgewonden. Na het avondeten pak ik mijn spullen en zeg mijn ouders gedag, zie julle morgen. Ik loop 2 huizen verder en ik ben bij mijn oom en tante, we drinken nog een koffie en dien vraagt daarna of we naar boven gaan want we moeten het bed nog opmaken.  Tuurlijk mevrouwtje zeg ik en we rennen naar boven, sorry zeg ik tegen haar. Waarom? Vraagt ze. Ik denk dat ik een beetje te hard was, ik had wat rustiger moeten doen. Als je vanavond maar rustig doet is het je vergeven zegt dien en ik heb andere boekjes gepakt zegt ze lachend.
Ben benieuwd zeg ik en we maken snel het bed op.

Laat maar zien zeg ik en ze pakt de boekjes, ik blader er doorheen en kijk me ogen uit,  wat een geile wijven staan er in.  Ik voel mijn lul groeien in mijn broek en Dien ziet het ook en begint te glimlachen,  ben je er klaar voor vraagt ze. Ik kijk naar beneden en zeg het lijkt er wel op. En jij? En mijn hand glijd richting haar gleuf en opend haar knoop en rits en glijd naar binnen.  Zeik nat, jij ook zo te voelen. Ik begin haar te zoenen wat overgaat in tongzoenen en mijn vinger glijd langzaam over haar kutje. Haar hand grijpt mijn kruis en knijpt in mijn lul.
Ze opend mijn broek en trekt hem naar benden en mijn lul plopt er uit. Daar is ie hoor zegt dien en ze zakt naar beneden en neemt mijn eikel in haar mond en sabbelt er zachtjes aan,  tering wat lekker, en beetje bij beetje gaat ze dieper. Ik laat haar lekker haar gang gaan en geniet alleen maar. Ik wil alleen nog niet klaarkomen dus na een tijdje trek ik haar weg, wil je niet meer vraagt ze? Jawel hoor maar ik kom bijna klaar en dat wil ik nog niet.

Ik trek haar shirt omhoog en zelf klikt ze haar bh los en ik kijk naar haar heerlijke tieten en ga er met mijn mond naartoe en sabbel aan haar tepels, ik bijt er zachtjes in en hoor een zacht kreuntje. Langzaam kus ik naar beneden over haar buik en kom terecht bij haar broek, ik sta op en trek haar broek uit door aan haar pijpen te trekken, broek glijd makkelijk uit en ik zak naar beneden en bijt door haar onderbroek in haar kutje.  Het kreunen wordt al wat harder en er komt wat gehijg bij. Ik schijf haar onderbroek een beetje opzij en zie daar een super natte gleuf, glinsterende helemaal,  en zet mijn tong er vol in en begin haar flink te likken,  kreunen wordt nu wel erg hard, hoop niet dat ze het beneden horen. Ik stop en trek haar onderbroek uit en daar ligt ze compleet naakt voor me. Mijn lul staat echt volledig stijf en ik wil maar 1 ding en dat is neuken,  ik pak een condoom en doe hem om, heb je die gekocht vraagt dien. Ja zeg ik, wil niet weer voor het zingen de kerk uit en zet mijn lul voor haar grotje en duw hem er langzaam stotend in, gaat het vraag ik, ja zegt ze tussen het hijgen door,  veel beter dit, je mag nu wel wat harder stoten zegt ze, als het pijnlijk is zeg ik het wel.

Ik begin wat harder te stoten en dit voelt zo lekker,  oooh zegt dien dit voelt goed, nog ietsjes harder.  Ik begin er nu wel echt hard te stoten en dien hijgt nu zo hard dat ik mijn hand op haar mond leg om het geluid te dempen.  Ik voel het gaan borrelen en begin te spuiten. Aaach zeg ik wat lekker,  op dat moment begint dien ook te kreunen en zegt ik kom klaar, onze monden vinden elkaar weer en beginnen te tongzoenen mijn hand glijd weer over haar borsten en begin ze te kneden.  Zo liggen we nog enige tijd totdat we weer een beetje op adem zijn gekomen en ik kijk dien in haar ogen en vraag of het beter was,  ze zoent me op de mond en zegt dat het super was, dit moeten we vaker doen zegt ze.
We kleden ons aan en gaan naar beneden,  tante vraagt of het zo veel werk was,  duurde zo lang. Nee hoor zegt dien.  Viel mee maar we hebben even een goed gesprek gehad,. Over? Vraagt tante.  Voor jouw de vraag en voor ons een weet zegt dien en geeft me een knipoog.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 20041 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn nichtje geneukt”

Plaats een reactie