BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (9)

Nadat Zeva mij in de garage een lekkere trekbeurt had gegeven en ik over haar hand was klaargekomen, ging ik terug naar mijn appartement en vertelde Nelleke wat er was gebeurd toen zij thuis kwam. Terwijl zij de aardappelen stond te schillen voor het avondeten, sloeg ik haar rok omhoog, de geile slet stond daar in haar blote poes. Zij was dus blijkbaar zonder slipje gaan winkelen. Het maakte dat ik mijn lul direct in haar kut kon steken. Zij was geil geworden van mijn verhaal over Zeva. Na een paar minuten kwam zij al klaar en ik spoot mijn room in haar kut. Pff een vluggertje kan ook al eens deugd doen.

De volgende dag ging Nelleke buurten bij Zeva. Volgens het verhaal van Nelleke was Zeva een beetje verlegen over wat er gebeurd was, maar kwam zij na een tijdje toch los en vertelde dat zij enorm genoten had van dat trilei in haar kut. Zij had een enorm sterk orgasme gekregen en ook de trekbeurt die zij mij gegeven had, had haar opnieuw opgehitst. Thuis gekomen had Zeva zich nog een keer klaargevingerd.
“Zou je graag een keer neuken met Juul” vroeg Nelleke. “Ja, ja ik zou wel willen maar Juul wil mij alleen neuken als ik een kaal kutje heb” antwoordde Zeva. “Wat let je om je poes kaal te scheren?” vroeg Nelleke. Er kwam een gans verhaal dat een vrouw van haar leeftijd dit niet deed, dat zij zich dan een puber voelde en nog meer van die onzin. Toen Nelleke daarop antwoordde dat Zeva niet wist wat zij mistte keek Zeva vragend naar haar. Nelleke trok haar rok omhoog en zat daar in haar blote kut. “Kijk hoe mooi een kale kut is” zei Nelleke. “Mooi ja maar ik zie het voordeel er niet van” zei Zeva. “Oooh Zeva, toch zo lekker als je Juul mijn kut lik, zonder haar rond de lipjes gaat likken en helemaal geen last heeft van die haartjes in zijn mond”. Nelleke deed haar rok terug naar beneden, Zeva schudde met haar hoofd en bleef bij haar beslissing. “Ik wil niet gelikt worden, ik wil nog eens een lekkere paal in mijn kut” zei Zeva. “Zeva rare redenering” antwoordde Nelleke “neuken met een andere man wel, maar je kut scheren niet? Waar zit de logica?” Maar ook deze logica kon Zeva niet overtuigen. “Weet je” zei Nelleke “ik zal proberen om Juul te overtuigen jou behaarde kut te neuken.” Zeva keek verrast op en sloeg een beetje rood uit “Echt meen je dat” vroeg zij? “Ik zal mijn best doen, maar beloof niks. Welke dag en uur kan ik best met hem afspreken” vroeg Nelleke. “Overmorgen vanaf 2 uur in de namiddag?” zei Zeva “denk je dat het zal lukken” vroeg zij gejaagd. “Ik stuur je wel een bericht, maar als het lukt moet je heel geil gekleed zijn, Juul geilt enorm op geile outfits, dan zal hij zeker niet terug draaien.” Was het laatste wat Nelleke zei. Zij ging de deur uit richting ons appartement.

Toen Nelleke thuis kwam, kreeg ik het ganse verhaal te horen. Mijn reactie was neen, ik wil die slet wel neuken maar seks moet je beleven, seks moet leuk zijn, niet zo maar even neuken en dan weg wezen, niet beffen, niet pijpen waarschijnlijk neen daar had ik geen zin. Nelleke liet het rusten en drong niet aan. ’s Avonds in bed kwam zij tegen mij aan liggen en begon mij op te geilen. Ik kan je verzekeren als Nelleke je onder handen neemt krijgt zelfd een dode nog een stijve lul. Binnen een mum van tijd stond ik met een stokstijve lul. Zij kwam met haar kut over mijn lul geschoven en zakte helemaal naar beneden tot aan de wortel zat ik in haar kut. Zij bleef zo op mij liggen en kwam naar mijn gezicht, ik was al klaar om haar een lekkere tongzoen te geven toen zij fluisterde. “Moet ik verder gaan, wil jij mijn natte kut neuken, geilerd”. “Oooooh … Oooh Nelleke neuk me, neuk me”kreunde ik. “Ja … jaa … neuken ik ben zo geil Juul”. Maar zij bewoog niet en bleef gewoon met haar kut op mijn paal zitten. “Nelleke neuken meid, neuken” zei ik. “Beloof je Zeva te neuken?” vroeg Nelleke. Verdomme chantage, chanteerde zij mij nu? “Als je beloofd Zeva te neuken in haar harige kut, mag je mij helemaal hebben.” kreunde Nelleke.

Verdorie ik was zo geil “Goed … Goed ik zal haarr een keer in haar harige kut neuken, nu neuken… neuukkkken Nelleke”. Zij begon op en neer op mijn paal te bewegen, langzaam, enkel het kopje in haar kut, dan weer heel diep. Zij kneep met haar kut en geil kwam ik klaar diep in haar kut. Nelleke zelf had het ook niet meer en kwam heftig klaar. Wij rolden van elkaar af en gingen ons opfrissen in de badkamer voor het slapen gaan.
De volgende morgen kwam Nelleke met de boodschap dat Zeva mij morgen om twee uur verwachtte. De volgende dag net voor ik wilde vertrekken naar Zeva, kwam Nelleke naar mij toe en fluisterde in mijn oor “even opwarmen geile bok?” Zij ging op haar knieën zitten, trok mijn rits open, haalde mijn lul uit de broek en gaf mij een pijpbeurt. In een mum van tijd stond ik knoerhard. Zij trok zich terug en wurmde mijn lul terug in mijn broek. “Geef die slet de beurt van haar leven” zei Nelleke. Ik vertrok, belde een tijdje later aan bij Zeva. Het duurde even voordat de deur werd geopend. Mijn lul was nog niet helemaal slap geworden maar wat ik nu zag deed hem met schokjes omhoog komen. Die stijve Zeva had zich lekker hoerig opgetut. Zij stond daar met hoge laarzen tot boven de knie, daaonder had zij rode visnet kousen aan opgehouden door jarretels en verder alleen een doorschijnende roze body. Je zag haar voortuin en haar tepels stonde stijf op haar iets hangende borsten. Ja wat wil je zij is ook al in de zeventig. “Geil zicht Zeva” begroette ik haar.

Zij keek een beetje verlegen naar de grond en deed teken om binnen te komen. Toen ik niet onmiddellijk binnen stapte verborg zij zichzelf een beetje achter de deur schrik dat er iemand in de gang haar zou zien in die geile outfit. Ik stapte binnen en deed de deur achter mij dicht. Zeva ging mij voor in de gang en wat een uitzicht bood zij mij. Haar kontje wiegde heen en weer door die hoge hakken, mijn lul werd er knoerhard van. Zij ging binnen in een van de slaapkamers en ging op het bed zitten, wachtend op wat komen ging. Ik ging voor haar staan en trok haar omhoog. Ik dwong haar om naar mij te kijken en vroeg “Wil je geneukt worden sletje?” Zij knikte met een kleine beweging. Ik keek haar vragend aan en draaide mijn oor om haar te laten merken dat ik iets wilde horen. “Ja Juul ik wil geneukt worden” fluisterde zij. Ik bukte mij en kuste haar. Een kus die overging in een geile tongkus. Ik duwde haar op bed en zei “Zo sletje is je kutje klaar om geneukt te worden, laat eens zien hoe geil je kutje is.” Zij opende haar benen en begon haar kut te strelen, die ging onmiddellijk open en je zag het vocht langs haar lipjes hangen. “En” vroeg ik. “Ik ben geil Juul, ik … ik … wil geneukt worden” zei ze met zachte stem.

Zij ging achteruit helemaal op het bed liggen met haar benen wij. Door haar bos zag je haar kut glinsteren en de lippen stonden ver open. Zij wilde dus blijkbaar in missionaris houding geneukt worden. Ik kleedde mij uit helemaal naakt wilde ik deze milf neuken. Toen ik mijn boxer uittrok beet Zeva op haar onderlip en ging met haar vingers terug in haar geile flamoes. Ik ging tussen haar benen zitten en drukte mijn lul tegen haar natte kut. Die grote schaamlippen hingen al helemaal open. Ik drukte in een keer mijn lul in haar gleuf. Zij pufte en kreunde maar genoot blijkbaar van mijn harde stoot in haar kut. Ik neukte haar ruw en hard. “Lekker sletje” vroeg ik haar. “uuuuuh …. Uuuuuuh … neuk dit sletje… neuk me” kreunde zij. Ik drukte mij zo diep mogelijk in haar geile kut en kreuend en schokkend kwam zij klaar. Ik trok mijn lul uit haar kut en draaide haar om trok haar op haar knieën met haar kont omhoog . Haar kut stond nog open en ik drukte mijn lul opnieuw in haar kut. Zij was nog niet bekomen van haar orgasme en gilde van de harde stoot in haar kut. Snel en hard nam ik haar opnieuw zonder haar tijd te geven om te bekomen. “Jij wilde neuken … Hier…. Hier … Hier … wat een geile kut heb je Zeva” riep ik.

Ik bleef maar pompen en zijn gromde en kreunde en kwam een tweede keer met een langgerekte grom klaar. Weer trok ik mij terug en ging op mijn rug liggen. Ik dirigeerde haar boven op mijn lul en riep “neuken slet, neuken met die slettekut”. Zij begon mij te berijden als een wild dier, pompte mijn lul in haar kut en gromde “ooooh … oooooohhhhh…. Geil …. Neuken”. Verdomme voor een oudere milf had zij nog een vrij strakke kut. Het voelde warm en geil, ik wilde haar kut volpompen met mijn zaad. Ik greep haar tieten vast en draaide aan de tepels. Zij gaf een gil maar weerde mij niet af. Haar tepels staken vooruit, zij kreunde nog harde. Ik hield het niet meer en kreunde “ ik ga je volspuiten Zeva, ik ga je kut volspuiten”. Zij reageerde “jaaaa… jaaaa…. Spuit mijn kut vol …..” De drempel was bereikt ik spoot mijn geile pap in haar oude kut en door de stralen van mijn lul kwam zij voor een derde keer klaar. Zij viel voorover op mijn borst en bleef geruime tijd liggen. Toen zij terug op adem gekomen was gaf zij mij een geile tongkus. Wij gingen rechtzitten op het bed en zij legde haar hoofd op mijn schouder. “Dank je Juul, dank je dit had ik nodig.” Wij gingen ons opfrissen op de badkamer en met een geile tongzoen nam ik afscheid van haar. Van de wat hautaine dame was weinig over gebleven en ik moet zeggen die harige oudere kut was mij goed bevallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6112 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie