BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Puberkolonie (3)

Ruben woont Julia helemaal uitOEFEN-OBJECTEN

Ik ben door mijn vrienden Pieter en Michael bevrijd van die drie meiden die me verkrachtten en zich op me ontmaagdden. Nu hebben we ze in onze macht en is het de beurt aan mijn vrienden en mij om voor het eerst te neuken. Ook voor de toekomst hebben we nu drie objecten waar we eindeloos op kunnen oefenen…

Ze moeten wel héel blijven

Pieter duikt meteen op Carmen, die met haar benen een beetje geopend al voor hem klaar ligt. Of het ghb’tje doet zijn werk of ze heeft zich erbij neergelegd dat ze nu behoorlijk gebruikt gaat worden, denk ik. Pieter spreidt woest nog verder haar benen, duikt ertussen en schuift zijn pik in een grote forse beweging in haar. Carmen kreunt van de schrik en misschien ook wel de pijn. Ik schrik ook ervan en zeg ‘Pieter, doe eens rustig aan joh, ze moet wel heel blijven hoor’.

Pieter grijnst een beetje verlegen tegen me en begint dan Carmen in rustige halen te neuken. ‘Ohw, dit is geil zeg, nooit verwacht dat het zo lekker is om een meisje te neuken’ kreunt hij. Ik geniet ervan om hem zo te zien, Pieter is zo’n toffe gast en ik wist dat hij al zo lang naar een meisje verlangde, ik gun hem dit echt. En Carmen heeft er inmiddels ook niet echt moeite mee, zie ik wel, ze spreid haar benen steeds verder zodat Pieter goed diep in haar kan komen.

Michael heeft zich tussen Emma’s benen genesteld en is haar kutje eerst maar eens gaan schoonlikken. ‘Gast, lik jij daar nou mijn zaad weg?’ vraag ik hem een tikje ongelovig. ‘Ja, nou en?’ reageert Michael. ‘Jij en de sapjes uit haar kutje samen smaken best goed hoor.’ Ik ga er even op mijn knieën naast zitten om dit eens goed te bekijken. Michael likt het kutje alsof het een ijsje is dat snel smelt, ieder druppeltje wil hij opvangen. Vreemde gast, maar hij geniet er echt van, zo te zien. Ik kijk Emma eens aan en zij vindt het als ik het zo bekijk ook niet vervelend. ‘Gaat het Emma?’ vraag ik liefjes, maar wel met een vette knipoog. Emma zegt achter haar propje ‘mpff’ dus het zal wel goed zijn.

Dan is Michael blijkbaar klaar met likken en werkt hij zich tussen Emma’s benen omhoog, tot hij voluit op haar ligt en zijn pik voor haar kutje staat. Hij is nog wat onwennig en klungelt in Emma’s kruisje maar wat rond, kan de ingang niet vinden. Michael en ik zijn heel close met elkaar, hebben elkaar al wel eens afgezogen. Ik kan het daarom niet laten en pak zijn pik vast, beweeg die omhoog tot hij goed tussen Emma’s kutlipjes voor haar ingangetje zit en Michael schuift zich dan een beetje aarzelend naar binnen. ‘Ohw Ruben, dit is echt onaards lekker’ zegt Michael met een big smile tegen me. Natuurlijk, want Emma’s kutje is goed door mij voorbereid. Hij beweegt zich in één lange langzame beweging tot het einde van zijn pik in haar, zijn ballen tikken tegen Emma’s billen, heel opwindend om te zien. Het zorgt ervoor dat ik ook weer aan de slag wil en ik keer me om naar het bed waarop Julia ligt.

Als ik bij haar ben kniel ik ter hoogte van haar koppie op de grond en buig ik me over haar heen om haar een kus te geven. Ze kijkt me woest aan, aha, die ga ik eens lekker temmen. Ik trek het sjaaltje weg, haal het broekje uit haar mond en druk mijn lippen op de hare, duw meteen mijn tong ertussendoor in haar mond en begin die van haar te bewerken. Julia kermt en spartelt met haar benen maar tja, ze kan niet veel beginnen, ze ligt lekker vastgebonden. Om haar een beetje in bedwang te houden wrijf ik met mijn rechterhand over haar tietjes en buikje, steeds verder naar beneden tot mijn hand in een kommetje over haar kutje ligt. Ik steek mijn middelvinger in haar en kan haar zo mooi in een soort houdgreep nemen. Ik merk dat Julia dit wel wat doet, daarom tong ik ondertussen ijverig verder in haar mooie mondje, ik krijg die bitch wel klein. Door gelijktijdig haar te vingeren komt ze tot mijn verrassing in no time klaar, zo, geile griet zeg, zal ook wel het werk van de ghb zijn. Ze steigert en schokt tegen mijn hand aan dat het een lieve lust is.

Weet je plaats

Als Julia weer wat tot rust is gekomen stop ik haar te kussen en doe het slipje weer in haar mond. Ik kijk haar eens goed aan: ‘Jij snapt wel dat ik met jou een appeltje te schillen heb, he?’ Julia schudt nee met haar hoofd en ik kijk haar ongelovig aan. ‘Je bent al zo lang mijn buurmeisje en vroeger hebben we nog gespeeld samen. Waarom ben jij zo tegen mij gaan kutten toen we ouder werden. Om me daarna hier ook nog eens te verkrachten? Je snapt toch wel dat je straf hebt verdiend he?’

Ik til mijn rechterhand op en sla haar vol en hard op haar kutje. En nog een keer, en nog een keer. En daarna zijn haar prachtige tietjes aan de beurt, niet zo heel groot maar wel stevige halve bolletjes met kleine roze tepels. Ik sla ze om beurten zo hard dat ze op en neer zwiepen op haar bovenlijf, Julia kronkelt zich in allerlei bochten om aan dit pak slaag te ontkomen. Maar ik mep rustig door, net zo lang tot beide tietjes vuurrood zijn, Julia kermt het steeds harder uit achter haar slipje en Pieter mij toeroept om te stoppen. Oké, ik moet het niet overdrijven.

‘Weet je nu je plaats, Julia? Als je je netjes houdt haal ik straks het propje uit je mond’. Julia knikt ijverig ‘ja’ en meteen daarna duik ik om het pak slaag goed te maken tussen haar benen, ik wil op haar leren beffen. Ik trek haar benen zo ver als ik maar kan uit elkaar, duw ze omhoog tot ze naast haar schouders het bed raken en haar voeten tegen mijn schouders staan. Ik begraaf mijn neus dan in haar kutje, tjeetje, wat ruikt ze daar lekker. Ik heb dit vaak op internet zitten bekijken en weet inmiddels echt wel hoe een kutje er uitziet en ook dat dat kleine bultje bovenaan het klitje en het genietknopje van ieder meisje is. Maar hier zo in het echt is dat toch wel een andere ervaring, er zit een compleet tastbaar meisje aan vast met al haar heerlijkheden en geurtjes, mjam.

Ik neem Julia’s klitje tussen mijn tanden en bijt er zachtjes in, zij verstijft helemaal van schrik. Ik snap het, ik haal mijn tanden van haar klitje want heb haar nu genoeg gestraft, ik ga haar lekker verwennen. Ik steek mijn tong tussen haar kutlipjes en begin haar breed uit te likken, wat smaakt ze lekker zeg. Ik zet haar voeten nog wat verder uiteen op mijn schouders zodat ze nog meer open komt te staan en duw mijn tong dan zo diep mogelijk in haar, ik voel daarbinnen zelfs de ribbeltjes op de wandjes van haar kutje. Direct daarna laat ik mijn tong razendsnel op haar klitje heen en weer gaan en al snel heeft Julia het niet meer, ze bokt en schokt tegen mijn gezicht aan dat het een lieve lust is.

Eigenlijk wil ik dat ook wel even ervaren, iemand die mijn pik verwent. Wie? Julia natuurlijk, ze is nu toch beschikbaar en ze had me daarstraks ook al in haar mond, ze kan het dus! Ik kruip over haar lijf omhoog en zeg haar zich stil te houden, Julia knikt ‘ja’ en dan haal ik het propje uit haar mond. En dan, zonder er nog een woord aan te besteden, breng ik mijn pik naar haar mond, Julia begrijpt het direct, ze opent haar mond, ik glijd in haar warme mondholte, ohw, zo geil. Julia beweegt haar tong rond mijn eikel, verkent al cirkeltjes draaiend de rand ervan, een kutje is heerlijk maar zo’n mondje is ook een weird goed gevoel hoor. Niet te geloven hoe snel ik hierdoor klaar kan komen, ik haal mijn pik maar gauw weer uit haar mond.

Uitwonen

Om haar te overvallen kruip ik snel op Julia’s inmiddels van spanning trillende lijf liggen en drijf mijn speer met veel power diep in haar tot ik niet verder kan. En trek me terug en boor me weer volledig in haar, en zo maar door, ik wil me liefst zó diep in haar werken dat ik in haar verdwijn. Want echt, die Julia is zo’n lekker en elfachtig meisje om te zien en nu ze zo aan mij overgeleverd is wil ik haar helemaal bezitten, ik ga haar zo uitwonen dat ze het nooit meer vergeet.

Als de eerste opwinding om in haar te zijn er af is begin ik in een stevig ritme in haar op en neer te pompen, ik wil haar lang en diep neuken. Ik trek me steeds bijna uit haar terug en ram me dan weer met veel kracht naar binnen. Julia kreunt zachtjes dat ik haar van binnen door de lengte van mijn pik pijn doe, maar daar merk ik toch niet veel van want ze begint steeds ijveriger mee te bewegen. Om haar te plagen houd ik me daarom ineens helemaal stil, kijk haar steunend op mijn armen diep in de ogen en dan pas merk ik echt goed hoe geil ze al is, een beetje ongeduldig knijpt ze haar kutje steeds weer aan rond mijn pik.

‘Jij duveltje, je bent er helemaal klaar voor he?’ fluister ik haar toe en begin dan weer in haar te pompen. Ik gun Julia dat ze klaarkomt en beweeg daarom zoveel mogelijk mee op het ritme dat zij aangeeft en dan is ze al heel snel zo ver, bijna gillend komt ze klaar en knijpt met haar kutspiertjes mijn pik zowat tot moes. Op haar voorhoofd komt een waasje van zweetdruppeltjes, whow, ik kan wel verliefd worden op dit mooie meisje en wil haar nog vaak bezitten.

Dit is het goede moment om haar dat duidelijk te maken, nu ze nog half van de wereld is. ‘Ik heb daarstraks alle foto’s die jullie van mij maakten gewist en heb er zelf een stel gemaakt van jou en je vriendinnen, terwijl jullie werden bewerkt. Als ik in de toekomst een seintje geef komen jullie meteen om te neuken, anders gaat alles online, snap je dat?’ Julia knikt ijverig ‘ja’, volledig in haar seksmodus, en blijft ondertussen haar kutje om mijn pik bewegen, ze komt alweer voor de tweede keer klaar.

Ik beweeg weer mee en bij Julia gaan nu alle sluizen open, ze blijft maar klaarkomen en duwt haar lijf bijna als een brugje omhoog tegen het mijne aan, wat is dit een geil grietje, die ghb is goed spul! Als ik haar zo een tijdje haar gang heb laten gaan wordt het tijd om aan mezelf te denken. Ik zeg haar haar benen om mijn rug te slaan en als ze dat gedaan heeft begin ik haar genadeloos uit te wonen. Steeds weer beuk ik me naar binnen tot ik niet verder in haar kan, mijn ballen kletsen in een strak ritme mee tegen haar billen. En dan komt het weer daar diep in mij, dat borrelende zaad dat zo graag dit meisje in wil. Ik spuit het diep in Julia en ze ontvangt het door zich nog strakker aan me vast te klemmen. Langzaam kom ik tot rust en dan ben ik ineens heel moe, ik laat me op het door en door bezwete lijf van Julia zakken en soezel heerlijk weg. Ik voel hoe Julia’s hart weer steeds rustiger gaat slaan en zij ook onder mij tot rust komt.

Sneaky seks

Als ik een tijdje later wakker wordt zie ik dat Julia als een roosje onder mij ligt te slapen. Pieter en Michael wonen nog steeds ijverig de beide andere meiden uit maar ik heb nu geloof ik wel even genoeg gehad. Ik pak een dekentje, maak Julia’s armen los die direct op haar zij gaat liggen en doorslaapt, ik leg het dekentje over haar heen, kruip heerlijk lepeltje-lepeltje tegen haar aan en val voor ik het besef alweer in slaap.

Midden in de nacht word ik wakker doordat ik op mijn rug ben gedraaid en Julia mijn pik aan het bewerken is met haar handje. Het is stil, om ons heen zijn de andere vier nu ook in diepe rust. Als ze merkt dat ik wakker ben gaat Julia op me liggen en schuift ze zich over mijn alweer stijve pik, haar kutje voelt supersmooth, die geile meid er alweer helemaal klaar voor. Ohw, zo wil ik iedere dag wel wakker worden, door zo’n lekker strak meisjeslijf dat zich over en om me heen beweegt. Stilletjes geniet ik, Julia mag nu weer het initiatief hebben en helemaal haar gang gaan…

Julia beweegt zich lekker sloom op en neer over mijn pik en over mijn lijf, ik zei het al, op dit meisje zou ik verliefd kunnen worden. Ik til haar koppie op, kijk haar aan en zeg dan zachtjes ‘Zal je me nou nooit meer kutten, buurmeisje?’ Ze glimlacht liefjes en mummelt een beetje onverstaanbaar ‘maar dit mag toch wel?’, om meteen ijverig verder te gaan met over me heen te schuiven, net zo lang tot ik haar ademhaling hoor versnellen en ze met zachte kreuntjes klaarkomt. Ik ben de afgelopen avond al een paar keer heftig klaargekomen en voel nu niet meer zo de noodzaak, maar geil is dit wel hoor, dat lekkere strakke meisje dat zich zo met haar sexy lijf op mij bevredigt. Omdat ik niet klaarkom blijft mijn pik goed stijf diep in haar zitten, ik trek mijn benen op tussen de hare zodat ze niet van me af kan schuiven, we knuffelen nog een tijdje en zo vallen we weer in slaap.

Een paar uur later, ik zie op m’n horloge dat het al een uurtje of zes in de ochtend is, liggen we nog steeds zo. Ik zie dat de anderen goed diep liggen te slapen en dat geeft me de kans Julia nog een keertje heerlijk te neuken, ik voel dat mijn pik als een ‘odol’ in haar staat en aan de slag wil. Julia slaapt rustig door als ik mij met haar strak op mij zachtjes omdraai zodat ze op haar rug komt te liggen, mijn pik nog steeds in haar. Ik spreid haar benen zo ver mogelijk en beweeg dan in een rustig tempo in haar op en neer beweeg, schuif me steeds zo diep mogelijk bij haar naar binnen.

Op de een of andere manier lijkt het een beetje op huisvredebreuk, omdat Julia maar doorslaapt, maar ik troost me met de gedachte dat zij is begonnen door mij ongewenst te fucken. Maar ohw, dit is echt intiem, dit slapende warme meisje dat me zonder dat ze het weet zo diep de toegang tot haar lijf heeft gegeven. En of het daardoor komt weet ik niet maar ik kom dan ontzettend klaar, ik voel het in alle vezels van mijn lijf. Ik ervaar voor het eerst hoe mijn pik net voor het klaarkomen nog groter en dikker wordt en hoe vervolgens mijn zaad zich met geweld naar buiten perst, zich een weg baant in Julia’s binnenste.

Ik schuif nog een tijdje in haar heerlijke warmte op en neer, en als mijn pik dan kleiner begint te worden hijg ik nog even uit op Julia’s lijf, haar tietjes plettend onder mijn borstkas. Heel bijzonder dat ze gewoon maar doorslaapt en ook de anderen geven geen teken van leven. Maar ik heb dus nu helemaal de slaap uit, ik voel me fit, wil opstaan, trek me terug uit Julia en ga vervolgens van haar warme bezwete lijf af. Zachtjes pak ik mijn kleren en sluit naar de douches. Als ik me helemaal heb opgefrist is het tijd voor een goed ontbijt, ik ben uitgehongerd en niet te geloven, ik ben de eerste in de ontbijtzaal.

De morgen erna

Een uurtje later komen ook Julia, Emma en Carmen binnen en vlak na hen Pieter en Michael, die bij mij aanschuiven. Ik zie hoe de meiden mij verlegen aankijken. Om het ijs te breken zwaai ik kort en geef een knipoogje. Dat helpt de dames inderdaad, ze glimlachen lieflijk, gaan dan naar de tafel waar ze steeds zitten en al gauw smoezen ze volop met de andere meiden. Ze kijken ons voortdurend aan, inmiddels niet meer arrogant maar juist met meer respect en zelfs – in het geval van Julia- met een beetje verliefdheid. Daar ben ik blij mee, want wat mij betreft was het heel fijn, Julia zou mijn liefje kunnen worden en in ieder geval heb ik de meiden hun verkrachting van mij vergeven. Maar het maakt me wel nieuwsgierig wat ze zo te smoezen hebben.

Na het ontbijt wil Julia even met mij alleen praten, en ze vertelt me dat ze wakker werd toen ik haar vanochtend neukte. ‘Waarom heb je niks laten merken?’ vraag ik haar verbaasd. ‘Het was zo geil om me slapend te houden, ik was ook wel benieuwd hoe je je in mij zou gedragen. Je bent zo lief en zacht, zo anders als wat ik me van jongens voorstel.’ ‘Nou Julia, wat dacht je van twee moeders? Sinds ik interesse heb voor meisjes doen zij niks anders dan voorlichting geven en vertellen dat ik lief en aardig moet zijn en meisjes eerst goed moet opgeilen en beffen.’ Julia kijkt mij totaal geschokt aan: ‘Echt waar Ruben?’

Ik grijns tegen haar en zeg dan ‘Nou ja, dat eerste wel maar dat beffen en zo natuurlijk niet, maar ik heb thuis met twee moeders mijn ogen en oren niet in mijn zak hoor.’ Julia lacht hartelijk, geeft me dan een kus en gaat er vandoor.

Iets later op de ochtend komen er steeds weer jongens bij me langs die wat hebben opgevangen over onze escapades en die willen weten wat we toch hebben uitgespookt. Oeps, dit gaat niet goed met die kwebbelende meiden, over niet al te lange tijd weet iedereen alles en komt het misschien ook bij onze begeleiders terecht. Maar die angst blijkt gelukkig niet terecht, want in de loop van de dag raakt alle onrust langzaam weg en volgen we gewoon weer het programma, een rondleiding door Middelburg.

In het vierde en laatste deel beleven de pubers ‘Sex on the beach’.
Ook worden er nog meer vliesjes gebroken 😊
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11645 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De Puberkolonie (3)”

Plaats een reactie