BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn tante en ik 1.

Mijn verhaal speelt zich af in de zomer van negentien vijfenzestig. Een tijd waarin de mode opriep dat ook vrouwen jarretellegordels, en glanzende, ultradoorschijnende versterkte hiel- en teennylons, pumps met naaldhakken of muiltjes, dagelijks moesten dragen! Een tijd waarin mijn fetisj voor nylonkousen jong, fris en fruitig, en in volle bloei was! Tante Marie was op weg naar huis, na een week vakantie bij ons op bezoek te zijn geweest. Ze zou een paar dagen bij ons blijven, hoewel mijn moeder moest werken, en overdag niet thuis kon zijn. Ik was eerstejaars student, had zomervakantie, en zou dan thuis zijn. Mijn tante woonde in Rotterdam, en ik kreeg niet de kans, om haar zo vaak te zien als ik had gewild. Mijn tante was bijna veertig, en nog steeds adembenemend mooi, met de mooiste benen die ik ooit heb gezien. En door de manier waarop ze zich kleedde, pronkte ze graag met haar benen. Omdat ze gescheiden was, stond mijn tante bekend om haar strengheid, maar ook om haar flirten, en plezier te hebben met een levensstijl, waar mijn moeder haar soms een slechte tijd mee bezorgde. Toen ik de kamer binnenliep om haar te begroeten, was het eerste wat me opviel haar prachtige, in glanzend zwarte nylon gehulde benen, en puntige pumps met een naaldhak, die me altijd zwak in de knieën hadden gemaakt, zolang ik me kon herinneren. Ze zag er net zo mooi uit als altijd, met haar klassieke kapsel, haar felrode lippenstift, en haar perfecte make-up met donkere zware eyeliner, die haar grote mooie donkere amandelvormige ogen accentueerde.

Ze gaf me een dikke knuffel, en ik kon haar stevige kont onder haar strakke rok voelen, terwijl ik mijn armen om haar middel legde, en een van mijn handen een beetje lager liet dwalen. Haar parfum deed mijn hoofd tollen, en ik voelde mijn hart in mijn borstkas bonzen. Ik had haar een tijdje niet gezien, en omdat ik zo dicht bij haar stond, voelde ik dat ik meteen een stijve lul kreeg. Ze omhelsde me hard, en ik hoopte dat ze niet kon voelen hoe hard mijn lul werd, en mijn hart in mijn borst bonsde tegen haar grote mooie zware borsten. Ze trok me terug, en knipoogde naar me, terwijl ze zei; “Hoe gaat het met mijn favoriete neefje? Je bent knapper dan de laatste keer dat ik je zag!” “Je hebt vast meisjes op school die achter je aan zitten?” zei ze, met een stevige omhelzing. Mijn handen gingen snel naar mijn zakken om mijn stijve lul te verbergen. Ik voelde mezelf rood worden. Ze kneep in mijn wang, lachte en zei tegen mijn moeder; “Kijk, die arme schat bloost!” Toen we de woonkamer binnenliepen, liep ik achter haar aan. Het figuur van mijn tante was prachtig met haar smalle taille, grote borsten en zandlopervorm. De welgevormde billen van mijn tante wiebelde boven die tien centimeter hoge naaldhakken, en ik kon het ruisen van haar nylonkousen horen, terwijl ze in haar strakke rok liep. Terwijl ze op de bank zat te praten met mijn moeder, sloeg ze haar benen over elkaar, en ik verloor bijna mijn adem, bij het zien van haar mooie benen. Ik kon vanuit mijn stoel duidelijk het begin van de donkere boord van de nylonkousen zien. Ik hield van het contrast van de donkere boord, en de lichte tint van ultradoorschijnende nylonkousen. De donkere, versterkte hak van haar nylonkousen kwam tevoorschijn achter op haar hak, toen ze haar pump losliet, en aan haar tenen liet bungelen, waardoor mijn lul nog stijver werd.

Mijn moeder ging naar de keuken om koffie te zetten en liet me alleen met mijn tante. Hoewel ik probeerde het niet te doen, betrapte ze me, terwijl ik naar haar benen staarde, en zei: “Nou, ik zie dat je een benenman moet zijn. Ik dacht dat ik een ladder had in een van mijn nylonkousen, aan de manier waarop je naar mijn benen kijkt?’ Ze reikte naar beneden, en begon haar nylonkousen met één hand glad te strijken, zoals vrouwen doen, op zoek naar kleine rimpels in de kous, of het controleren op kleine haakjes of onvolkomenheden in de nylonkous. Ik zou alles hebben gedaan om die nylons te mogen voelen, dacht ik. Ik zei: “Oh, het spijt me tante, ik probeerde niet te staren.” Toen flapte ik er uit nervositeit en domheid, op de een of andere manier uit; “Het is gewoon dat je nylons zo glanzend zijn, en dat je benen er zo..zo..mooi uitzien!” “Werkelijk?” lachte ze. Ik dacht dat ik diep in de problemen zat door mijn opmerking, wetende hoe streng mijn tante soms kan zijn. Ik was bang dat ze boos op me zou zijn, of het misschien zelfs aan mijn moeder zou vertellen. Ze keek me recht aan, en knipoogde. Ik hoorde dat de kamer zich weer vulde met dat nylon geruis, terwijl ze haar benen over elkaar schoof. Ze strekte een van haar benen uit, en liet haar handen opnieuw over haar nylons glijden, ze langzaam gladstrijkend van haar enkel tot haar boord. Ze trok aan de dunne donkere boord van de kous, en was bezig een van de jarretelles recht voor me, af te stellen. “Ach, bedankt lieverd, ik ben zo blij dat je ze leuk vindt, die verdomde nylons hebben soms zoveel aandacht nodig.” Ik kon niet geloven wat ik zag, toen ze de jarretelles duidelijk aan me liet zien. Mijn lichaam werd gevoelloos van de benenshow, terwijl ik gewoon een gesprek met haar had over haar nylons. Ze trok haar rok naar achteren over haar nylons, en klopte op de plek naast haar op de bank, als teken dat ik dichterbij moest gaan zitten. Ik was bang om een centimeter te bewegen, vanwege mijn stijve lul.

Ze knipoogde opnieuw, en glimlachte, terwijl ze herhaaldelijk op de bank klopte. Ik voelde me alsof ik door haar betoverd was. Ik stond op met een hand die voor mijn stijve lul hing, hoopte dat ze de enorme bult in mijn broek niet zou opmerken, en ik ging naast haar zitten. Ze draaide zich dichter naar me toe, en ik voelde een van haar zijdezachte knieën de mijne stevig raken. Ze boog zich naar me toe, en tilde mijn handen op, om mijn erectie te ontdekken. Ze legde een van mijn handen op haar gladde nylon knie. Ze hield mijn hand stevig over haar knie, en ik hijgde, bijna kreunend, bij de koele aanraking van de gladde nylons. Ze voelden soepeler aan dan ik had gedroomd. Haar nylons waren zoveel zijdezachter en transparanter, dan alles wat mijn moeder ooit had gedragen. Ik probeerde uit pure angst, mijn hand niet tegen haar nylons te bewegen, maar ik kon het niet helpen. Ik bewoog langzaam mijn hand en vingers tegen haar nylons, en voelde haar hand helpen, terwijl die hand met de mijne bewoog. “Nou, mijn liefste, wat hebben we hier,” zei ze, terwijl ze naar mijn erectie in mijn broek keek. Mijn lul was zo stijf, dat ik wenste dat ik mijn dikkere spijkerbroek droeg, in plaats van mijn dunne bruine broek. Je kon duidelijk de volledige omtrek van mijn lul zien. Wat het nog erger maakte, was dat ik nu een enorme voorvochtplek had, waar mijn eikel tegen mijn spijkerbroek had gespannen. Mijn tante staarde naar mijn broek, terwijl ik het weer probeerde te bedekken met mijn andere hand. Ze weerhield me ervan om dat te doen. Glimlachend zei ze: “Oh, verberg het toch niet, ik voel me erg gevleid, en als ik meer mag zeggen ik ben verbaasd over je grootte jongeman!”

Ze drukte haar hand stevig op de mijne, en bewoog mijn hand weer tegen haar nylonkousen. “Jij arme schat, heeft mijn neef echt een kousenfetisj? Krijg je het zicht op, en het gevoel van mijn nylons te pakken?” Ik voelde me rood worden, en dacht dat ik in mijn broek zou klaarkomen. Mijn moeder liep de kamer binnen met koffie en wat koekjes. Mijn tante knipoogde weer naar me, en draaide zich om naar de tafel om een kopje te pakken. Mijn moeder had niets gehoord van het gesprek, maar hij hoorde wel iets over nylonkousen. ‘Ik vertelde hem net, dat ik dacht dat ik een van mijn nylonkousen tegen de tafel had beschadigd. Die lieverd kwam meteen naar me toe, om de tafel te inspecteren op een scherp randje,” loog mijn tante. Mijn moeder lachte en zei: “Controleerde hij de tafel of je nylonkousen? Marie, plaag je mijn zoon met je benen, zoals je met alle mannen doet?” Mijn tante lachte, en zei; ‘Nou, je kent me, ik kan een benenman niet weerstaan als ik er een zie! Vooral als die zo schattig is als hij.” “Marie, je laat hem weer blozen, maar ik weet wat je bedoelt. Ik heb de laatste tijd meer ladders in mijn nylons gekregen. Ik kan nooit genoeg nylonkousen hebben!” Mijn moeder verontschuldigde zich, om nog een lading kleren beneden in de was en droger te doen. Mijn tante draaide zich glimlachend naar me toe, en zei met zachte stem; “Ik weet het zeker, jongeman, je had niets te maken met al die ladders in je moeders nylonkousen, hè David?” Ik had het gevoel, dat ze mijn gedachten las, alsof ze wist dat ik mijn moeders nylons had aangetrokken, en me er in had afgetrokken. Alsof ze mijn geheim kende van het dragen van mijn moeders nylons, wanneer ik de afgelopen tijd alleen thuis was.

Ik had een lege blik in mijn ogen, en wist niet hoe ik moest reageren. Ik zat daar met mijn mond open, en er kwam niets uit. Ze boog zich naar me toe, en haar knie raakte weer de mijne. Ze plaatste haar hand over mijn erectie, spande die onder mijn broek, en wreef met haar duim en vinger over het natte voorvocht. Ik voelde mijn hart in mijn borst bonzen, meer dan ooit, terwijl ik probeerde niet meteen klaar te komen. Ze boog zich naar me toe, nog dichterbij, en fluisterde; “Je doet het wel, nietwaar? Vertel eens, vind je het leuk om jezelf af te trekken in de nylonkousen van je moeder?” Ze giechelde opgewonden, en vroeg: “Je draagt ze toch niet?” Ik kon niet reageren, omdat mijn stem zwak en beschaamd was geworden, maar op de een of andere manier knikte ik gewoon ja tegen haar. “Mijn, mijn, mijn, mijn… schaam je er niet voor dat je tante je nylon fetisj erg opwindend vindt. Jouw geheim is veilig bij mij!” fluisterde ze We hoorden mijn moeder de trap oplopen, en mijn tante verwijderde haar hand van mijn erectie, maar bracht eerst haar vingers naar haar mond, die nu vochtig was van mijn sijpelend voorvocht uit mijn broek. Ze keek me aan, sloot toen haar ogen, en zoog zachtjes op haar vingers. Ik keek met grote ogen, met een blik van wanhopige frustratie naar haar, en mijn tante zei zachtjes: “Oh jij arme schat!” Mijn moeder kwam terug en ik kon net op tijd mijn broek bedekken, en op adem komen. Mijn moeder zei dat het haar speet, dat ze morgen geen vrij kon nemen om morgen bij ons thuis te zijn. Mijn tante glimlachte, en zei: ‘Oh, het is goed, David en ik zullen morgen een geweldige tijd met elkaar hebben. Trouwens, het is te lang geleden dat ik wat tijd heb doorgebracht met mijn favoriete neef, het zal leuk zijn om wat tijd met hem door te brengen,” kirde ze.

Ik was zo opgewonden, maar ook nerveus, Ik kon er moeilijk tegen. We bleven allemaal op, kletsten nog een paar uurtjes, en mijn tante hield haar nylonbenen show voor me. Normaal zou ik naar de badkamer zijn gerend, om me af te trekken voor wanhopige opluchting, maar ik wilde deze kousenshow van haar zo lang mogelijk laten duren. Omdat mijn moeder vroeg moest opstaan voor haar werk, ging ze naar boven, en liet ons tv kijken. Ik zat op de lange bank, met een kussen over mijn schoot, en verborg de stijve lul, die ik nu al uren had doorstaan. Ik voelde de vochtigheid van mijn door voorvocht doorweekte broek. Terwijl mijn moeder zeker sliep, liep mijn tante op die opwindende naaldhakken naar de bank, en ging naast me zitten. Ik stond op het punt om verleid te worden door mijn tante, de vrouw waar ik vaak van heb gedroomd, sinds ik me voor het eerst begon af te trekken, terwijl ik aan nylons en naaldhakken voor vrouwen dacht. Ze zei: “David, je weet dat mijn voeten de hele dag in deze nare pumps hebben gezeten. Ze doen echt pijn, en ik zou graag een voetmassage willen.” Ik stamelde even en zei: “Oh tante, ik zou dat graag voor je doen!” “Ik hoopte al dat je dat zou zeggen schat!” Ze glimlachte, tilde haar beide welgevormde benen op, en plaatste haar voeten op mijn schoot. Met een verleidelijke lach op haar gezicht, haakte ze de naaldhak van een van haar pumps onder het kussen dat mijn erectie had verborgen, en schopte het van mijn schoot. Haar pumps rustten in het midden van mijn schoot, net onder mijn harde lul. Ze kruiste haar enkels, en ik kon de versleten onderkant van een van haar pumps zien. Ik haalde diep adem, en legde mijn handen op haar nylonbenen, net boven haar enkels, en onder haar knieën. Ik begon mijn handen over en rond haar enkels te schuiven, naar haar hoge hakken. Het gevoel van haar nylonkousen onder mijn trillende handen, was zachter dan enig ander ding dat ik ooit had gevoeld.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 17169 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Mijn tante en ik 1.”

Plaats een reactie