BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oom Harrie laat zich helpen

Al jaren stond ik met mijn ouders en twee zusjes op een camping in de Achterhoek. Onze stacaravan stond daar op een beschutte plek nabij speel- en sportveldjes en het overdekte zwembad. Ik zat in MAVO-4 toen dit verhaal plaats vond. Op de camping had ik door de jaren heen diverse vriendjes gemaakt maar doordat die ouder werden en niet meer mee gingen met hun ouders of doordat hun ouders toch voorkeur hadden gekregen voor een andere vakantie kwam ik er dat jaar achter dat ik alleen over was gebleven. Zo zwierf ik meer alleen over de camping en kwam wel in contact met mensen maar vaak waren die of ouder of jonger.

Tijdens een regenachtige dag rende ik over de camping om ergens te kunnen schuilen. Toen ik langs een stacaravan kwam riep mijn oom mij toe en bood aan om daar te schuilen. “Meis kom snel, hier is het warm en droog”. Zonder na te denken veranderde ik van richting en op een drafje liep ik de kleine overkapping door voor zijn stacaravan. Snel gaf hij mij een handdoek zodat ik me af kon drogen. Zonder na te denken trok ik mijn T-shirtje uit en stond ik mij in mijn bikini af te drogen, de handdoek voelde ruw over mijn zachte meisjeshuid.
Oom Harrie stond ook al jaren op de camping en er ging een verhaal over hem rond dat hij ooit zijn vrouw bedrogen zou hebben, maar het fijne wist ik er niet van. Hij was net 65 geworden. Groot van postuur, minimaal 2.10m en had best een bolle buik, een zware man om te zien. Zijn kale hoofd in combinatie met een zware barse mannenstem maakte dat hij indruk op je maakte.

“Fijn dat ik hier even kan schuilen” zei ik en liep snel door naar binnen. Harrie kwam achter me aan “Je bent kletsnat meis” zei hij. Toen ik me naar hem omdraaide stond hij op een halve meter van mij en direct viel het me op dat hij enorme bult in zijn zwembroek had. Hierdoor voelde ik enige verwarring en snel probeerde ik mijn natte t-shirt uit te trekken. Ik voelde hoe Harrie me probeerde te helpen en of het per ongeluk ging weet ik niet, maar zijn hand gleed langs mijn borsten en bleef daar even rusten. “Misschien moet je je shirtje eerst maar even op de kachel laten drogen” zei Harrie. En terwijl hij dat zei gleed zijn hand langs mijn taille naar beneden. Door de streling voelde ik een fijn gevoel in mijn buik. Schuchter deed ik wat hij zei en legde mijn shirt over een kacheltje naast het keukenblok. Toen ik me weer omdraaide stond Harrie weer op een halve meter afstand en de bult in zijn zwembroek leek er niet kleiner op geworden.

“Je bent echt een mooie vrouw geworden” herhaalde Harrie. Ik glimlachte en wist niet goed wat te zeggen. “Mag ik je wat beter bekijken?” Harrie keek me indringend aan en aan de manier waarop hij het vroeg leek er geen andere optie voor mij dan er mee in te stemmen. “Draai je eens om”. Langzaam draaide ik me om en leunde tegen het aanrecht. Achter mij hoorde ik tevreden gehum. “Ja, je bent echt een lekkere vrouw geworden, je hebt vast al een vriendje”… Ik voelde hoe Harrie zijn hand langs mijn taille liet glijden en via mijn heupen over mijn billen gleed en hoorde hoe zijn adem wat zwaarder werd. Weer voelde ik het fijne gevoel in mijn buik. Het was best fijn, maar ook eng. “Draai je eens om en help je oom eens een handje”. Toen ik me omdraaide zag ik hoe Harrie zijn zwembroek naar beneden had gedaan en met een stijve pik in zijn hand zichzelf aan het aftrekken was. “Help eens?”… Harrie pakte mijn hand en legde die op zijn lul. “Zachtjes trekken meisje, gewoon lekker langzaam op en neer”.

Mijn hand liet ik langzaam langs zijn lul glijden en telkens als ik zijn voorhuid helemaal over zijn eikel had getrokken dan stopte ik even om deze vervolgens weer langzaam over de eikel heen te laten glijden. Zuchtend en licht grommend stond Harrie voor me. Met zijn handen trok hij me aan mijn taille tegen zich aan. Het voelde wat verstikkend, rook zijn mannenzweet en trok hem sneller en sneller. Tot ik een warme massa over mijn dijbeen voelde spuiten. Veel ervaring had ik toen nog niet en ik besefte dan ook niet meteen dat dit zijn zaad was. Maar toen de lul verslapte en hij mij een theedoek gaf drong het pas tot me door. Geschrokken pakte ik snel mijn t-shirt en rende de stacaravan uit. De hele zomer heb ik die kant van de camping genegeerd en durfde er ook niks over te vertellen aan mijn vriendinnen en ouders. Het fijne gevoel bleef ik houden als ik er weer aan terug dacht, ik vingerde me veel met deze ervaring in mijn hoofd en doordat ik nieuwsgierig werd naar meer ben ik na de vakantie verder gaan experimenteren met vriendjes van school en uit de buurt. Als snel stond ik bekend als meisje dat makkelijk aan je pik trok en niet veel later ook als een gewillig pijpsletje. Zo deed ik het met menige jongen van school en uit de buurt. Neuken duurde nog een jaartje, maar daarover later meer. Harrie bleef ik de jaren er na wel uitdagen, maar heb ik nooit meer aangeraakt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Pisces1984

Welkom op mijn profiel.

Thirty eight years I had reservations of becoming a hotwife. What a waste of time!

Van nature een geile slet, maar dit altijd verdrongen omdat een meisje geen slet hoort te zijn. Nu 38 jaar en spijt van de jaren dat ik niet naar mijn innerlijke slet luisterde. Opgesloten in een bekrompen relatie dat nog steeds. Maar op internet de vrijheid gevonden om te vinden wat ik zo graag wil. In het middelpunt staan tijdens een date met een groepje heerlijke sexy mannen, een biseks ervaring met een klassieke oudere dame of die dominante oudere daddy die mij gaat beteugelen.

The devil made me do it!
xxx
Anne

Dit verhaal is 15514 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Oom Harrie laat zich helpen”

Plaats een reactie