BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 3.

Ze lachte, en zei; “over lingerie hoef ik me geen zorgen te maken, daar heb ik meer dan genoeg van. Misschien laat ik je vanavond nog wel het een en ander zien. Ik wil dit graag even passen, loop je mee?” Ze liep voor me uit naar de paskamer, en liet het gordijn een stukje open, zodat ik kon zien wat ze deed. Ze trok alles uit, en stond daar in een rood Bhtje met een zwarte string. Ze zag er uit om op te eten! En dat was nu precies wat ze in mijn ogen zag. Als eerste paste ze het truitje. De onderkant zat ruim boven haar navel. Ik vond het prachtig, en zei dat ook. Daarna het zwarte bloesje, ook dat was top. Als laatste het jurkje. Voordat ze het aantrok, deed ze eerst haar Bhtje af. Haar tepels waren hard, volgens mij genoot ze er van om een showtje te geven. Het jurkje zat als een tweede huid om haar lijf. Ze keek me aan, en vroeg; “nou, vind je het mooi, of moet ik nog iets anders passen?” Ik stak mijn duim op, en met een hese stem zei ik; “je ziet er geweldig uit! Het jurkje betaal ik.” Ze kwam naar me toe, en gaf me een zoen. Ze trok het jurkje uit, haar Bhtje weer aan, en kleedde zich verder aan. Toen we langs een parfumerie winkel liepen, trok ze me naar binnen. Ze vroeg; “wat vind jij een lekker geurtje voor een vrouw?” Ik antwoordde dat ik rozengeur lekker vond, fris en toch niet te zwaar. Uiteindelijk besloot ze om toch niets te kopen. Iets verderop zagen we een klein winkeltje, waar nogal extravagante kleding in de etalage te zien was. Het was een second hand shop, waar je gedragen kleding tegen een leuke prijs kon kopen. Ze liep naar binnen, en begon in de rekken te struinen. Ze trok een roze jurkje uit het rek, en hield dat voor zich. Er zat een bloemenpatroon in, en was gedeeltelijk doorzichtig. Er zat een soort onderjurkje onder. Ze vroeg; “hoe vind je dit jurkje? Ik zou zelf het onderjurkje er uit willen halen, want zonder dat is het jurkje veel mooier.”

Ik zei dat ik het zelfs met het onderjurkje heel apart vond, en dat ik me goed kon voorstellen hoe het zonder zou zijn. Lachend zei ze; “je bent echt een belhamel. Ik koop het, dan kun je straks thuis zien hoe het met, en zonder staat.” Ze betaalde het jurkje, pakte mijn hand, en liep de winkel uit. Toen ik voorstelde om naar huis te gaan, knikte ze van ja. We liepen naar de auto, stapten in, en reden naar huis. Ze liep direct door naar de keuken om een paar broodjes klaar te maken, die we lekker op aten. Toen zei ze; “zullen we vanmiddag lekker op het balkon gaan zitten? De zon schijnt, en dan kunnen we misschien nog een kleurtje krijgen.” Ik vond het een prima idee, en liep naar mijn kast om een short te pakken. Ze begon te lachen toen ik die aan wilde trekken, en zei; “je hoeft helemaal geen short aan te trekken. Je kunt ook je boxer aanhouden, of iets dat kleiner is. Ik ga toch ook niet in een korte broek en een trui op het balkon zitten?” Ze had gelijk, dus liep ik weer naar mijn kast, en trok er een soort string uit, die ik aantrok. Toen ze dat zag, lachte ze hartelijk, en zei; “dat is helemaal top. Ik wist niet dat je zo’n goede smaak had. Je ziet er uit als een jonge god.” Ik was blij met het compliment, en vroeg toen; “en wat trek jij dan aan?” Heel adrem zei ze; “dat zie je zo wel.” Ik liep naar de keuken, en schonk een glas witte wijn voor ons in. Daarna liep ik naar het balkon, en ging zitten, in afwachting van wat ik zo zou zien. Even later kwam ze door de kamer naar het balkon. Mijn ogen vielen bijna uit mijn gezicht, toen ik haar zag. Daar stond ze voor me, op mega hoge hakken, haar benen uit elkaar. Verder helemaal niets! Ze had zich een beetje opgetut, en zag er uit om op te vreten! Lachend zei ze; “wakker worden jochie! Ik word graag egaal bruin, en dan kan niet als ik van alles en nog wat aan heb. Wil je me zo wel even insmeren?”

Ze ging naast me zitten, en sloeg haar lange benen over elkaar. Ik gaf haar een glas, en ze nam een slokje van de koele witte wijn. Toen zei ze; “lieverd, wil jij even de olie pakken? Die staat in de badkamer.” Even later kwam ik terug met de gevraagde olie. Ze spreidde haar benen, en ging een beetje onderuit gezakt zitten, terwijl ze zei; “nu mag je me lekker insmeren. Eerst maar aan de voorkant, dan kun je het over een half uurtje aan de achterkant doen.” Ik spoot een beetje olie op mijn hand, en begon met haar benen. Langzaam smeerde ik haar benen in, van haar voeten tot aan haar heupen. Ze had haar ogen dicht, en ik zag dat ze genoot van mijn strelingen. “Ik haal even een matrasje van het opklapbed uit de logeerkamer, dan kun je er lekker op gaan liggen. Dat is veel beter dan onderuit gezakt in de stoel zitten,” zei ik tegen haar. Ze vond dat een goed idee, dus toen ik met het matrasje terug kwam, ging ze er op liggen. “dan kun je me ook makkelijker insmeren,” zei ze. Ze spreidde haar benen, zodat ik alle ruimte had om verder te gaan. Nadat ik haar benen had ingesmeerd, goot ik olie op haar buik, en ging verder met het insmeren. Ze vond het fijn, want ik zag dat haar tepels hard werden. Ik ging met mijn handen naar beneden, en kwam bij haar kutje uit. Zacht wreef ik de olie over haar kutje, en ze spreidde haar benen nog verder, zodat ik beter bij haar kutje kon komen. af en toe hoorde ik haar adem stokken, een teken dat ze genoot van mijn strelingen. Als laatste smeerde ik haar handen in, terwijl ze zelf haar gezicht insmeerde. “Dat was lekker, zei ze, dat mag je vaker doen. over een kwartiertje draai ik me om, dan kun je me van achter insmeren.” Ze keek me aan, en zei; “ik heb er geen enkel bezwaar tegen als je die string uittrekt, dan kun je net als ik egaal een kleurtje krijgen. Dat staat veel beter dan zo’n wit stuk huid. Zal ik je even insmeren, voordat ik van de zon ga genieten?” Ik knikte van ja, ging staan, en trok mijn string uit. “Blijf maar staan, zei ze, dan kan ik je makkelijker insmeren.”

Ze pakte de fles olie, goot er wat van op haar handen, en begon mijn borst en armen in te smeren. Het voelde heerlijk aan, en dat veranderde in opwinding, toen ze mijn borst begon te bewerken, om daarna naar beneden af te zakken, en mijn schaamstreek in te smeren. Mijn lul reageerde automatisch, werd hard, en kwam overeind. Lachend zei ze; “zo kan die wel weer. Ik wist niet dat een paar druppels olie dit konden veroorzaken. Laat ik je lul dan ook maar even insmeren, dat heeft die verdiend. Je benen kun je zelf wel doen.” Nadat ze een paar keer aan mijn lul had getrokken, ging ze weer liggen. Ik smeerde mijn benen in, en ging onderuit gezakt in de stoel zitten. Zo genoten we van de zon, en elkaar. Ik doezelde een beetje in, maar werd wakker toen ze zei dat ze zich omdraaide. “Zullen we eerst nog iets drinken,” vroeg ze. Ik knikte, pakte haar glas aan, en schonk ons allebei in. Ze lachte, toen ze mijn stijve lul heen en weer zag gaan, en ze het glas aanpakte. “Daar kunnen we later nog wel wat aan doen,” zei ze. Ze nam een paar slokjes, zette het glas op het tafeltje, en ging op haar buik liggen. Ik kwam naast haar op mijn knieën, en begon haar rug in te smeren, waarbij ik speciaal aandacht besteedde aan haar billen. Die kregen extra aandacht, en ik zag dat ze het prettig vond. We genoten allebei van de warmte. Ze bleef ruim een half uur zo liggen, toen draaide ze zich weer om, zodat haar voorkant nog een beetje zon kon pakken. Rond een uur of vijf, kwam ze overeind, en liep naar de badkamer om te douchen. Terwijl ze onder de douche stond, hoorde ik haar roepen. “Wil je mijn rug even wassen?” Ik liep naar de badkamer, en stapte achter haar onder de douche.

Ze gaf me de spons, en ik begon haar rug te wassen. Na een minuutje draaide ze zich om, zodat ik haar voorkant kon doen. Ik kon er niets aan doen, maar mijn lul kwam weer overeind. Ze keek me aan, met een speciale blik in haar ogen. Zonder iets te zeggen, pakte ze mijn lul, en begon er rustig aan te trekken. Ik had het niet meer, en dat had ze in de gaten. Ze draaide zich om, en ging achter me staan, terwijl ze haar borsten tegen mijn rug aandrukte. Ze pakte mijn lul weer, en begon opnieuw te trekken, terwijl ze zei; “vind je dit lekker? Wind het je een beetje op? Maakt het je geil? Moet ik verder gaan?” Met een hese stem zei ik; “natuurlijk vind ik dat lekker, geil, en mag je verder gaan. Maar als ik het mag zeggen, dan liever ergens anders, want het is wel een beetje krap hier.” Ze gaf me een klap op mijn schouder, liet me los, en zei; “je hebt gelijk. Maar ik vond het wel even lekker om zo aan je lul te trekken. Ik stel voor dat we eerst een hapje gaan eten. Moet ik iets maken, of zullen we wat bestellen?” Ik stelde voor om het laatste te doen, dus bestelde ze een paar pizza’s, die over een half uurtje bezorgd zouden worden. Ze liep naar de slaapkamer, en kwam terug in een roze kanten negligé, waaronder ze een Bhtje en een string had aangetrokken. Lachend zei ze; “dat lijkt me beter, want die jongen schrikt zich straks een ongeluk, als hij aanbelt.” Ik trok zelf een short aan. Een half uurtje later kwamen de pizza’s, en toen ze de kamer in kwam lopen, zei ze dat hij inderdaad met grote ogen naar haar had gekeken. Ze aten rustig van de pizza’s, toen ze opeens zei; “zou je mij vanavond willen verwennen?” Ik vroeg; “wat bedoel je daarmee?” “Nou, heel eenvoudig. Als we alles op orde hebben, het nieuwe bed er staat, en de kasten zijn geplaatst, dan kan ik al mijn spulletje uit de koffers en dozen halen. Als ik alles een plekje heb gegeven, zal ik jou op mijn eigen manier bedanken. Jij zult dan het feestvarken zijn, en vervul ik al je wensen, hoe gek ze ook kunnen zijn. Jij verwent mij vanavond, en ik doe dat als we alles klaar hebben. Oké?” Ik zei; “top! Ik doe vanavond wat jij graag wilt, en volgende week doen we het andersom. Maar mag ik dan ook niet klaarkomen?” Lachend zei ze dat ze daar geen enkel probleem mee had. “Oké. Maar ik heb wel een verzoek. Zou je nylons willen dragen? Verder vraag ik niets.”

Ze lachte zachtjes toen ze zijn aarzelende vraag hoorde, maar knikte. Tien minuten later stond ze op, en liep naar de badkamer, terwijl ze zei; “ruim jij alles even op?” Hij deed wat ze had gevraagd, en bracht alles naar de keuken. Toen hij klaar was ging hij zitten, om op haar te wachten. Een half uurtje later kwam ze de kamer in lopen. Ze zag er uit als een plaatje! Ze droeg een extreem kort zwart doorzichtig jurkje. Daaronder geen lingerie, met uitzondering van een jarretellegordel en de beloofde nylons. Aan haar voeten een paar zwarte lak pumps met een vette naaldhak. Ze had haar gezicht mooi opgemaakt, en haar nagels rood gelakt. Zonder iets te zeggen liep ze langs hem heen, en ging tegenover hem zitten. Ze sloeg haar benen over elkaar, de jarretelles lagen strak gespannen op haar dijen. Zonder iets te zeggen, keek ze hem aan, en dat zorgde voor de nodige opwinding bij hem. Toen zei ze; “zullen we eerst een drankje nemen? Ik ben wel aan een koel glas wijn toe.” Hij stond op, schonk een groot glas witte wijn in, en gaf dat aan haar. “Dank je wel,” zei ze. Ze nam een slok, en zette het glas naast zich neer, terwijl ze haar benen spreidde, zodat hij haar glad geschoren kutje zag. Ze zakte iets onderuit, en begon als vanzelf met haar kutje te spelen. Ik zag dat ze af en toe in haar klitje kneep, wat zorgde voor elektrische schokjes in haar lijf. Maar niet alleen bij haar zelf, ook hij genoot van het uitzicht. Toen zei ze; “ik begin geil te worden. Wil je mijn kutje nu likken?” Ik kwam als een raket uit mijn stoel, ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, en drukte mijn lippen op haar kutje. Ik genoot van de geur. Mijn tong ging op avontuur, en begon over haar vol gelopen schaamlippen te likken. Ze smaakte hemels! Toen mijn tong haar klitje raakte, voelde ik dat ze haar benen spande.

Ze duwde haar kutje naar voren, zodat ik meer ruimte kreeg. Zachtjes beet ik op haar klitje. Ze greep me bij mijn haar, en drukte mijn mond tegen haar kutje aan. Ik hoorde haar zacht hijgen, en trok me even terug. Ik zag dat ze in haar tepels kneep, en haar borsten vast pakte. Ze duwde mijn hoofd weer naar haar kutje, en zei hijgend; “neuk mijn kutje met je tong! Bijt op mijn klit! Oh, wat ben ik geil!” Vol enthousiasme ging ik door. Ik likte en zoog aan haar kutje, drukte mijn tong tussen haar gezwollen schaamlippen in haar kutje, en begon weer van voren af aan. Ik streelde over haar nylons, wat opnieuw zorgde voor het nodige gehijg. Opeens legde ze haar benen op mijn schouders, en trok me naar zich toe. De nylons schuurden langs mijn gezicht en mijn rug, het was in een woord geweldig! Haar lijf begon te schokken, en even later kwam ze klaar op mijn tong. Nog nahijgend, en genietend van de manier waarop ze was klaargekomen, zei ze; “dat was heerlijk! Ik weet niet of je dit vaker hebt gedaan, maar het was goddelijk!” Ze keek me aan, het was alsof ze totaal verkikkerd op me was. Ze wist heel goed wat ik zo graag wilde, maar ik kon me gelukkig heel goed beheersen. Ik zei; “de avond is nog lang. Wie weet wat er allemaal nog kan gebeuren.” Ze beaamde met een brede lach dat ik gelijk had. “Zal ik nog iets inschenken, dan kunnen we dat nog op het balkon doen, en dan kun je nog een beetje zon pakken.” Ik knikte, trok mijn short weer uit, en ging op het balkon zitten. Even later kwam ze met de glazen, gaf me er een, en ging naast me zitten. Vanuit mijn ooghoek keek ik naar haar, en dat had ze direct door, want ze zei lachend; “je mag er best wel naar kijken hoor. Ik heb het speciaal voor jou aangetrokken, dus mag je er ook van genieten.” Ze trok haar stoel bij, pakte mijn hand, en legde die op haar bovenbeen. “Voel eens hoe glad mijn nylons zijn. Ik draag het liefst echte nylons, want die zitten over het algemeen het beste. Maar ze zijn nogal prijzig, dus ben ik er voorzichtig mee.”

Teder streelde ik over haar been, en genoot van het delicate gevoel. Zo bleven we nog een uurtje zitten genieten van de zon, en ik van haar. Het werd frisser, dus stond ze op en liep de kamer in. Ik natuurlijk achter haar aan, terwijl mijn lul half stijf heen en weer ging. Ze zei al lopend; “zullen we ergens naar toe gaan? Jij weet vast wel een leuk kroegje waar we iets kunnen drinken. Maar we kunnen ook gewoon een beetje door de stad slenteren. Ik vind alles goed. En voordat je iets zegt, ik houd mijn nylons en lingerie gewoon aan voor jou, maar als ik dit jurkje ook aan houd, zal dat zeker voor de nodige opschudding zorgen.” Ik zei dat ik wel iets wist, liep naar de slaapkamer om me aan te kleden. Toen ik een slip aan wilde trekken, zei ze; “die mag je wel uit laten, en sokken hoeft ook niet. Gewoon lekker casual.” Ik deed wat ze me vroeg. Even later kwam ze de kamer weer in, ze had een rokje en een ruim vallende bloes aangetrokken, waar haar lingerie duidelijk te zien was. Aan haar voeten een paar laklaarsjes met een hoge hak. Ze vroeg; “is dit naar wens?” Ik knikte heftig van ja. We liepen naar de auto, en reden naar het centrum, waar ik de auto parkeerde. Een paar minuten later kwamen we bij een bruine kroeg. Hij deed de deur voor haar open en liet haar als eerste naar binnen gaan. Het was heel gezellig, en de kroeg was behoorlijk gevuld. Op het einde van de bar stonden nog een paar vrije krukken. Ze ging op een kruk zitten, en trok de tweede kruk naar zich toe, terwijl ze zei, dat ik zo lekker dicht bij haar kon zitten. Ze spreidde haar benen, en trok me tussen haar benen naar zich toe. Ze boog zich voorover, en gaf me een tedere tongzoen. “Op een gezellige avond samen,” zei ze.

Een paar uurtjes later, en drie gin-tonics verder stapten we in de auto, en reden we naar huis. Daar aangekomen, hielp ik haar uit de auto, en deed de deur voor haar open. Ze genoot van deze aandacht. Toen ik naar de kamer wilde gaan, hield ze me tegen en zei; “ik ben moe. Ga je mee naar bed?” Ik knikte, en liep achter haar aan naar de slaapkamer. Zonder enige gene kleedde ze zich uit. Ze hield haar string aan, en pakte een hemdje uit de kast, dat ze aantrok. Ze sloeg het dekbed open, en ging liggen, terwijl ze op het plekje naast haar klopte. Ik kleedde me ook uit, en ging in mijn short naast haar liggen. Zachtjes vroeg ze; “wil je je short ook uittrekken?” Natuurlijk wilde ik dat wel! Toen ik naast haar lag, draaide ze me op mijn zij, legde haar arm over mijn heupen, en hield me vast. Even later sliep ze als een roos, maar het duurde wel even voordat ook ik in slaap viel. De volgende morgen werd ik wakker door de geur van vers gezette koffie en croissants. Lachend stond ze voor me bij het bed met een dienblad. Maar dat niet alleen. Ze had hetzelfde setje aan als gisteren, met jarretellegordel en nylons. Ik kwam overeind, en zei; “dat is pas een verrassing! Je ziet er uit om door een ringetje te halen!” “Is dat alles, vroeg ze, of vind je het heel normaal, om zo door je geliefde wakker gemaakt te worden?” Ze zette het dienblad op het bed, en kwam bij me zitten. Een tongzoen was het resultaat, terwijl mijn handen over haar nylons streelden. Het weekend genoten van de zon, en van elkaar. Ik had de maandag al vrij genomen, omdat alle spullen voor de slaapkamer bezorgd, en in elkaar gezet zouden worden. Rond de klok van tien uur kwam de vrachtauto voorrijden, en werd alles naar binnen gebracht. Het was duidelijk dat de beide mannen wisten hoe het moest, want in no time waren het bed en de drie kasten in elkaar gezet. Mijn zus had een soort van trainingspak aangetrokken, om te voorkomen dat de mannen meer aandacht aan heer gaven, dan aan het in elkaar zetten van de spullen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9576 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 3.”

  1. Prima vervolg Max. We maken allemaal wel eens foutjes…. soms gaat het in dit verhaal over “hij” en dan weer over “ik”…. Heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien 😉

Plaats een reactie