BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante masseert (5)

Heel de daaropvolgende week was ik geil. Het kon niet gauw genoeg weekend zijn. Ik liep constant over tante te fantaseren en zat daarom ook te pas en te onpas met een erectie in mijn broek. Vooral de herinnering aan tante die naakt op haar rug lag met mijn hand op haar gladde poes en lul tegen haar lippen. ‘Ja, Meester,’ die te twee woorden lieten me niet los en galmden door mijn hoofd.

Helaas ging mijn geile bui niet onopgemerkt. Donderdagavond zat ik in de zetel toen plots het scherm van mijn gsm trillend oplichtte. Het was tante. Ze stuurde een foto van zichzelf in de aangedampte spiegel van de badkamer. Ze houdt een witte handdoek voor haar lijf, maar ze is duidelijk naakt. Onmiddellijk word ik hard en onbewust streel ik over mijn broek. Een volgend bericht: ‘Ik wou dat je hier was.’

Mijn reptielenbrein maakt kortsluiting. ‘Ma!’ Ze komt uit de keuken kijken. ‘Mag ik naar tante?’
‘Nu? Waarom?’ Haar ogen glijden naar de erectie in mijn broek en ik ga snel anders zitten. ‘Blijf maar thuis. We gaan zo meteen eten, de afwas… nee, niets van.’
Ik kan niets verzinnen. Moeder en tante zijn twee handen op één buik. Wat voor smoesje ik ook verzin, moeder zal er vast en zeker tante Murielle op aanspreken. Te riskant. Plots trilt mijn gsm weer in mijn hand. ‘Ben jij ook zo geil?’
‘Je hebt geen idee,’ stuur ik, rechtstaand in de woonkamer.
‘Ik heb zin om met mezelf te spelen,’ verscheen op het scherm. Jeetje, hoeveel stijver kan een lul worden? ‘Mag ik met mezelf spelen, Meester?’ Ik staar naar haar bericht. Oooh, ik ben zo ontzettend geil. Mijn lul duwt pijnlijk tegen m’n jeans.
‘Laten we samen spelen,’ stuur ik terug, ‘ik wil ook komen.’ Ze reageert onmiddellijk met een hartje. Ik loop snel de trap op en loop snel naar mijn kamer. Ik heb mijn broek nog niet uit of mijn gsm trilt weer. Het is een foto van tante haar hand die een roze vibrator vasthoudt.
‘Ik ben er klaar voor,’ schrijft ze.

Snel trek ik de rest van mijn kleren uit en plof naakt op bed. Ik pak mijn gsm en typ: ‘Start.’ Ik begin mijn lul te strelen en laat mijn gedachten dwalen. Waar zou ik over fantaseren? Tante met haar vibrator of tante op haar knieën voor me? Ja, dat. Ze heeft enkel een zwarte string aan en… Nee, een zwarte string en een leren halsband met een oog aan. Ze kijkt naar me op en steekt haar tong uit om me aan de onderkant van mijn lul te likken. ‘Mag ik u pijpen, Meester?’ gewillig sta ik dat toe en ze neemt mijn erectie tussen haar lippen. Mijn hand grijpt haar paardenstaart en ik begin haar langzaam in haar mond te neuken. Ooooh wat was dat lekker… Ik fantaseer dat ik steeds sneller ga. Ik wil in haar mond spuiten. Ik voel m’n climax dichterbij komen en herinner me nauwkeurig het gevoel van mijn pulserende lul in haar mond. Ik kom klaar en verkramp. Drie stralen sperma landen op mijn buik en ik probeer niet te kreunen. Langzaam en nadrukkelijk adem ik uit.

‘Stoor ik?’ Verschrikt kijk ik op en zie moeder met haar hoofd om de deur gestoken.
‘WTF! Maaa!’ Ik graai de dekens bijeen en bedek mezelf. Ze lacht. Ze vindt dit zowaar grappig. ‘Hoe lang sta je daar al?’
‘Nog niet zo lang hoor,’ lacht ze, ‘maar je was zo lekker bezig dat ik dacht: laat hem maar eerst even afwerken.’ Ik staar haar verbouwereerd aan. ‘Trouwens, je wast zelf die spermavlekken maar uit je lakens. Ik dacht dat ik je wel geleerd had om geen boeltje te maken. Kom je nu eten?’
‘Ga weg! Ik kom er zo aan.’ Grinnikend vertrekt ze naar beneden.

Aan tafel schept moeder zoals gewoonlijk op. ‘Dus, Rik.’ Wie is ze?
‘Huh?’
‘Je vriendinnetje,’ verduidelijkt ze. Ik hou me van de domme. ‘Rik, ik ben niet achterlijk. Als een jonge man op bed ligt te masturberen met een gsm in de hand, maar zonder porno… Wie is ze? Je vriendinnetje?’
‘Nee,’ zeg ik, ‘ze is niet mijn vriendinnetje.’
‘Aha!’ roept moeder. ‘Maar er is dus wel een meisje?’ Fuck! Ik moet beter opletten met wat ik zeg.
Ik antwoord onwennig. ‘Uhu.’
‘Is ze knap?’
‘Mam!’
‘Ja natuurlijk is ze knap als ze je zo geil maakt.’ Plots klinkt ze streng. ‘Hebben jullie geneukt?’ Ik word rood tot aan mijn haarwortels. ‘Ja dus,’ concludeert ze.
‘Nee, we hebben nog niet geneukt.’
‘Nóg niet?’ vraagt ze scherp? En dan plots veel vriendelijker. ‘Nou ja, da’s jammer voor je. Ben je nog maagd?’ Ik bloos maar. ‘Nou, je vriendinnetje weet precies wel van aanpakken dus dat duurt misschien niet zo lang meer.’ Ze lacht me toe. ‘Je loopt nog maar een week of twee zo met je hoofd in de wolken. Ken je haar van de voetbal?’ Ik staar haar aan. Ze komt wel heel gevaarlijk dicht bij de datum waarop tante me voor het eerst masseerde. Zonder opletten walst moeder echter verder. ‘Zorg maar dat je goed voor haar zorgt. Ik wil geen klachten horen, hoor je. Geen onzin over stoerdoenerij of van dat macho-gedrag dat je haar niet wil beffen, maar zij je wel moet pijpen ofzo.’ Nu ze het zo zegt bedenk ik dat het inderdaad nogal eenrichtingsverkeer was. ‘Rik! Het is toch niet zo, hé?’ Kut, ze kent me echt te goed.
Verdedigend hef ik de handen op. ‘Het is er gewoon nog niet van gekomen oké? ’t Is niet dat ik niet wil. We…’ Ik stamel en zwijg uiteindelijk gewoon.
‘Nou, goed dan,’ zegt ze. Even denkt ze zwijgend na. ‘Ga je nog iets eten?’ Moeders!

Toen ik zaterdagochtend beneden kwam, hing tante al met een kopje thee aan het aanrecht. Mams was er even niet. ‘Goeiemorgen, sexy kerel,’ zei ze. Ze stond op, drukte zich met haar hele lijf tegen me aan en kuste me op de mond. ‘Ben je er klaar voor?’ Ik kuste haar nog een keer. Haar hand ging omlaag en greep in mijn kruis. ‘Hmmm, precies wel,’ grijnsde ze.

We hoorden moeder weer aankomen en snel nam ze haar positie aan het aanrecht weer in. ‘Hela, mijn zoon zo niet opvrijen met dat kleedje,’ zei ze tegen Murielle terwijl ze nadrukkelijk naar de erectie in mijn broek keek. Tante volgde op een overdreven manier haar blik en keek openlijk belangstellend naar mijn lul die zich duidelijk aftekende. ‘Zal ik die straks lekker mee masseren,’ vroeg ze? Ik verslikte me in mijn appelsap en keek angstig rond.
‘Murielle,’ zei moeder scherp.
‘Wat, zo te zien heeft ‘ie daar wel behoefte aan.’
‘Dat is waar,’ zei ze lachend. ‘Je ziet maar.’ Ik keek mijn moeder met grote ogen aan en zij haalde haar schouders op. ‘Dacht je echt dat ik niet doorhad dat je met Murielle aan het flikflooien was na de voetbal? Ik ken dat hitsige vrouwmens al langer en niemand komt zo gelukzalig lachend terug van een gewone sportmassage als jij.’ Ze wende zich tot tante die breed lachte en zich niet het minste leek te schamen. ‘Het verbaasd me dat je hem nog niet geneukt hebt.’
‘Mij ook,’ lachte tante. ‘Misschien vandaag,’ zei ze met een knipoog.
Moeder bekeek me van top tot teen. ‘Ja, daar is hij wel klaar voor.’ Even hield ze stil. ‘Rik, kan je iets aan die paal van je doen? Zo kan je toch niet naar de voetbal?’
‘Ik… Ik… wat…?’ stotterde ik.
Tante keek me lachend aan. ‘Zal ik hem even helpen, Lies?’ Mijn moeder haalde haar schouders op waarna tante naar me toe kwam en mijn lul streelde. Ik keek verschrikt naar mama en toen terug naar tante die in haar lichtgele jurkje voor me neer knielde en mijn broek naar beneden trok. Mijn stijve lul sprong te vrijheid tegemoet. Zonder aarzelen opende ze haar mond en hapte mijn hele lul in één keer naar binnen. Ik kreeg weke benen en kon met moeite rechtop blijven staan. Voor de ogen van mijn moeder begon tante me schaamteloos en uitvoerig te pijpen. Met haar handen begon ze me ondertussen af te trekken en mijn ballen te masseren.

Ik durfde haar hoofd niet te pakken zoals vorige keer, maar dat was ook niet nodig. Met lange halen schoof tante haar heerlijke, warme mond over mijn lul terwijl ze zachtjes kreunde. Mijn stijve lul werd heerlijk verwend en ik zag dat tante ondertussen zichzelf was beginnen te vingeren. Dat maakte me zo verschrikkelijk geil dat ik mijn orgasme voelde naderen. ‘Ik ga klaarkomen,’ kreunde ik. Tante pijpte door. ‘Tante, ik ga klaarkomen,’ zei ik hees.

The point of no return was voorbij. Ik voelde mijn ballen samentrekken. ‘Kom maar,’ zei moeder net op het moment dat ik mijn zaad in tante haar mond schoot. ‘Aaaaaah!’ Mijn lul trok nog een tweede keer samen terwijl ik mama in de ogen keek en een derde keer toen ik al steun had gezocht op het aanrecht. Hijgend bleef ik zo staan.

Tante bleef me oraal weer verwennen tot ik helemaal slap en schoon was, maar bleef toen op haar knieën voor me zitten terwijl ze triomfantelijk omhoog keek. Waar wachtte ze op?
‘Sta maar op geile sloerie,’ zei moeder en tante stond met een glimlach op; ze leek niet in het minst beledigd. Wat speelde er hier?

Moeder pakte haar handtas. ‘Ik denk dat ik vandaag nog eens mee ga naar de voetbal, Rik. Misschien maken we er daarna wel een triootje van voor je ontmaagding.’ In het voorbij gaan kletste mama op tantes kont en die lachte luidop terwijl ze mij in opperste verbazing achter lieten. Say whaaaaaat?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 14409 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Tante masseert (5)”

Plaats een reactie