BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder maakt een hoer van haar dochter (2)

Ook als ik 18 word krijg ik wederom een heel vreemd cadeau van mijn moeder. Of ja een cadeau krijgen? Volgens mij ben ik het cadeau? In onze woonkamer zit een man van +- 25 jaar oud. Ze begint haar verhaal met het feit dat ik al een beetje ervaring heb opgedaan de afgelopen jaren maar dat zij mij toch ook wel eens het echte plezier gunt. Ze eindigt haar verhaal heel duidelijk met het feit dat ik vooral alles moet doen wat meneer van mij verwacht alleen zo kan ik het beste uit deze avond halen. Mijn moeder geeft ons 2 flessen wijn en 2 glazen mee en verteld dat wij naar haar slaapkamer kunnen gaan. Zij heeft haar slaapkamer helemaal aangekleed met roze blaadjes en kaarsjes om het romantisch te maken. Meneer waarvan ik de naam niet eens weet maakt een fles wijn open en schenkt onze glazen vol. Wij proosten op een leuke avond en beginnen over wat koetjes en kalfjes te praten. Hierdoor begin ik mij wel iets meer op mijn gemak te voelen en zodra wij de 2de fles wijn openmaken merk ik al dat ik steeds losser begin te worden.

Ik ben de tijd uit het oog verloren omdat het toch best gezellig is samen. Als meneer vraagt om samen op bed te gaan liggen snap ik natuurlijk dat het tijd is. Ik word een beetje zenuwachtig en vertel hem dat ik nog nooit seks heb gehad en niet goed weet wat ik nu moet doen. Hij zegt niks meer, begint mij te kussen en een voor een gaat er bij hem en bij mij een kledingstuk uit. Zodra zijn onderbroek uitgaat zie ik voor het eerst in mijn leven een stijve piemel in het echt. Hij is gelukkig niet zo groot als mijn grootste dildo maar hij is duidelijk wel groter als mijn kleine dildo. Hij kust en likt een tijdje mijn tepel piercings terwijl zijn hand met mijn kutje speelt. Inmiddels zijn mijn tieten gegroeid tot een flinke Cup E en hij geniet hier duidelijk van terwijl hij erin knijpt. Hij zorgt goed voor mij want zodra hij merkt dat ik goed nat ben begint hij mij te beffen. Hij doet er alles aan om het mij ook naar mijn zin te maken. Er glijdt langzaam 1 vinger in mijn kutje en na een tijdje komt er ook nummer 2 bij. Als ik voor het eerst echt klaarkom weet ik niet wat mij overkomt. Ik geniet intens van zijn vingers in mij en zijn tong op mijn clit, ik begin geluiden te maken waarvan ik niet eens wist dat ik ze kon maken.

Hij pakt een dildo met een zuignap en een fles glijmiddel uit de kast van mijn moeder hij weet duidelijk waar alles ligt. Hij doet wat glijmiddel op de dildo en plakt deze vast op de vloer. Ik moet erop gaan zitten en merk direct dat deze dildo groter is als die van mij, mijn kutje staat direct onder spanning en word volledig gevuld. Ik ga op mijn knieën zitten en krijg zijn piemel voor mijn gezicht gehouden. Ik open mijn mond en laat zijn ding wat ongemakkelijk naar binnen. Meneer geeft mij een paar aanwijzingen zodat ik weet wat ik moet doen en wat hij lekker vindt. Hij pakt mijn hoofd vast en bepaalt het ritme maar duwt soms net te hard waardoor zijn piemel zo diep in mijn keel komt dat ik bijna moet overgeven. Ik trek dan een beetje terug maar hij houdt mij stevig vast zodat ik zijn piemel niet uit mijn mond kan doen. Het wordt direct duidelijk dat het vanaf nu tijd is voor zijn plezier en dat ik hier maar heel snel aan moet wennen. Ik pijp hem een hele tijd en krijg zelfs kramp in mijn kaken maar ook dit mag de pret niet drukken.

Zodra hij het genoeg vindt geweest haalt hij zijn piemel uit mijn mond en mag ik weer op bed gaan liggen. Zodra ik van de dildo afkom voelt dit echt als een opluchting mijn kutje heeft zo onder spanning gestaan dat het nu gewoon voelt alsof ik nog open sta zodra ik op bed lig. Meneer doet wat glijmiddel op zijn piemel en duwt deze volledig in mijn kutje. Een echte piemel van vlees en bloed die warm is voelt toch anders aan als een dildo in mijn kutje maar zodra als hij begint te stoten verlang ik toch nog even naar die dikke en grote dildo in mijn kutje. Het voelt alsof zijn piemel tot aan mijn navel komt en iedere stoot die hij geeft doet opnieuw pijn. Het is duidelijk dat echte seks toch anders is dan gewoon een beetje met mijn dildo spelen. Gelukkig heeft meneer niet veel nodig en binnen nog geen 5 minuten seks komt hij al klaar. Ik voel zijn piemel schokken en zijn zaadspuitende in mijn kutje terwijl hij klaarkomt.

Als hij zijn zak volledig heeft leeggespoten haalt hij zijn piemel uit mijn kutje en wilt deze in mijn mond duwen. Voordat hij de kans krijgt draai ik mijn gezicht weg, ik vind het zo vies ruiken en zijn piemel zit helemaal vol met viezigheid van hem en mij dat ik bijna over mijn nek ga. Hij pakt mij bij mijn haren vast en trekt mijn hoofd terug waarna hij zijn piemel direct tegen mijn lippen aan duwt en zegt: als je nu gewoon je mond open doet en hem even schoonmaakt dan zijn wij klaar. Omdat ik mijn mond nog dichthoud wrijft hij zijn piemel een paar keer door mijn gezicht en verspreid hij de geur van sperma en kut helemaal over mijn gezicht. Als ik mijn mond open om naar lucht te happen omdat mijn neus totaal van streek is van de vieze geuren pakt hij zijn kans, stopt zijn half slappe piemel in mijn mond en laat mij hem opnieuw pijpen. Als hij zijn piemel een paar keer diep in mijn mond heeft geramd laat hij mij los en is hij klaar voor vanavond.

Naakt loopt hij de gang op en roept mijn moeder dat zij naar boven moet komen. Hij komt naast mij op bed liggen en knuffelt mij nog even stevig. Ik ben er nog altijd van onder de indruk dat hij zijn vieze net gebruikte piemel gewoon in mijn mond heeft gestopt. Dat de seks een beetje pijn deed had ik wel verwacht en ik vond deze avond best leuk tot dat hij zijn vieze piemel in mijn mond stopte. Zodra mijn moeder binnen komt lopen schrik ik mij kapot, ik lig naakt, met overal sperma op bed terwijl een naakte man mij vast heeft. Ik schaam mij dood omdat ik voel hoe zijn sperma op mijn gezicht zit en uit mijn kutje loopt terwijl mijn moeder nu aan het voeteneind van het bed staat. Ze vraagt heel kalm of alles naar wens is? Waarop meneer antwoord: ik heb een hele leuk en lekkere avond gehad wel moet je dochter nog iets gewilliger worden wat betreft pijpen tijdens de seks want dat wordt toch wel minimaal verwacht. Meneer staat op, kleed zich aan en geeft mijn moeder een pak geld en een kus op haar wang voordat hij wegloopt.

Ik weet op dit moment niet wat ik ongemakkelijker vind.
1) het feit dat ik naakt en vol met zaad voor de ogen van mijn moeder op bed lig of
2) het feit dat mijn moeder zojuist geld heeft gekregen van een man waar ik seks mee heb gehad?
Als ik richting de badkamer loop om te gaan douchen zie ik ook nog mijn moeders dildo op de grond plakken ook deze is duidelijk vies en gebruikt. Voordat ik bij de badkamer ben voel ik flink wat sperma uit mij lopen langs mijn been omlaag. Met mijn hand veeg ik het van mijn been voordat ik ook nog de vloer vies maak. Als ik onder de douche sta komt mijn moeder binnen om haar dildo schoon te maken. Terwijl ik nog alle ongemakkelijke situaties van de afgelopen 5 minuten probeer te verwerken creëert mijn moeder er gewoon weer een. Heel relax alsof het de normaalste zaak van de wereld is, alsof je bij de McDrive je eten besteld, begint mijn moeder mij van alles te vragen waar ze direct een antwoord op wilt.

Mam: zo schat dat heb je goed gedaan, deed het geen pijn om deze dildo te gebruiken ik vind hem zelf best groot?
Ik: mam moet dit echt nu?
Mam: waarom zouden wij dit niet bespreken? Je hoeft je toch nergens voor te schamen? Iedereen heeft seks alleen heb jij het voordeel dat je er ook nog geld aan verdient.
Ik: ik schaam mij hier wel voor! Niemand van mijn vriendinnen krijg geld om seks te hebben en als zij seks hebben ziet hun moeder hun niet naakt erna terwijl het sperma uit hun kut loopt!
Mam: je vriendinnen zijn dom als zij geen geld krijgen voor de seks die zij hebben. Jouw klasgenoten zijn nog te onervaren om een vrouw goed te behagen. Jouw vriendinnen laten zich neuken, hebben er weinig plezier van en houden er niet eens geld aan over. En het is toch juist heel fijn dat wij zo open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn dat wij ook dit soort momenten samen kunnen delen. Dit laat alleen maar zien hoe goed onze band samen is. Ik ben echt heel trots op jou. Kom geef nu gewoon antwoord op mijn vraag.
Ik: Het deed niet echt pijn ik heb er alleen stil op gezeten maar het voelde meer aan alsof ik elk moment uit elkaar kon scheuren en dat ik open bleef staan toen ik ervan af kwam.
Mam: als je dit vaker gaat doen dan wen je hieraan en voelt het steeds beter. Je zult merken dat je steeds minder spanning voelt als je een grote dildo gebruikt en dat je achteraf ook niet meer het gevoel hebt dat je nog openstaat. Je hebt hem natuurlijk moeten pijpen toen je op de dildo zat?
Ik: mam moeten wij dit nu echt bespreken?
Mam: schatje toch ik ben gewoon heel benieuwd naar jouw eerste ervaring? Normaal gesproken als hij wil dat ik deze dildo gebruik dan moet ik hem pijpen. Dus ik was benieuwd of hij dit ook van jou verwachte?
Ik: je wilt toch niet zeggen dat jij ook seks met hem hebt?
Mam: waarom denk je dat ik het goed vind dat hij seks met jou heeft? Dat mag hij alleen omdat ik weet dat hij heel lief is anders had hij het nooit gemogen.
Ik: Bah mam dit kan je echt niet doen, het is echt vies om met dezelfde man seks te hebben.
Mam: lieverd als ik met hem een date heb krijg ik 150 euro en dan moet ik veel hardere werken als dat jij vanavond hebt hoeven doen. Wij krijgen nu 1000 euro omdat hij jou heeft mogen ontmaagden voor deze 2 uurtjes. De volgende keer betaalt hij 650 euro om te pijpen en vaginale seks te hebben. Als jij 2x per maand een date hebt verdien je bijna net zoveel als waar ik een hele maand voor moet werken bij mijn baas. Dit zou ons genoeg geld bezorgen zodat jij maar ook je broertjes en zusjes allemaal kunnen gaan sporten. Wij zouden eindelijk na jaren met het hele gezin weer op vakantie kunnen gaan. Jij en je broertjes en zusje kunnen nieuwe kleren kopen en we kunnen zelfs je rijbewijs betalen. En het enige wat je hoeft te doen is gewoon seks te hebben, zolang je geen vast vriendje hebt kun je genieten van seks en tegelijk heel veel geld verdienen voor het gezin. Denk erover na ik hoef natuurlijk niet direct een antwoord maar hiermee zal je ons allemaal maar vooral je broertjes en zusje heel goed helpen.

Terwijl ik het sperma van mij afwas voelt mijn kutje nog altijd aan alsof ze ver openstaat. De dildo was echt dik en heeft mij flink opgerekt. Ik ben nog steeds onder de indruk van alles wat gebeurd is en heb nog altijd de vieze smaak van sperma en kut in mijn mond. Die avond slaap ik slecht en ben ik veel aan het nadenken. Het voorspel en de seks zelf waren best leuk maar het pijpen achteraf vond ik gewoon smerig en vooral dat hij zijn piemel in mijn mond stopte terwijl ik dit niet wilde vind ik heftig. De volgende ochtend voordat ik naar school ga bespreek ik dit met mijn moeder. Zij is van mening dat ik dit gewoon vaker moet doen ‘’de eerste paar keer vond je het niet fijn om met je dildo te spelen, nu vind je dat ook lekker, met pijpen tijdens de seks is dit hetzelfde.’’ Zegt mijn moeder. Als je het vaker doet wen je hieraan en word het steeds makkelijker. Het is niet altijd even leuk maar zodra het oké voor jou is dan is het toch prima.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13090 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Moeder maakt een hoer van haar dochter (2)”

  1. Wat een heerlijk geil verhaal. Ik kan niet wachten op je geile uitspattingen in deel 3, 4 en verder. Ga ook lekker samen met je moeder pijpen. Een gezellige familie pijporgel om van te smullen. Ik ben lekker klaar gekomen op jouw verhaal lief kutje.

    Groetjes van geile Tom😘

Plaats een reactie