BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 21

We werden wakker en ik zei: gaan jullie mee, dan kunnen jullie, jullie ideeën aan JJ vertellen over hoe het nieuwe huis moet worden. Loes zei: ok, zodra we ontbijt hebben gehad gaan we. Een klein uur later waren we bij de salon van Chi. Ik liep binnen en JJ vloog me om de nek. Ze zei: het is zo’n mooi einde en begin geworden tussen mama en tante Ling en Lila. Lila heeft besloten om 5 dagen in de week hier te blijven en twee dagen bij haar geboortemoeder te gaan wonen. Ze wil haar eerst beter leren kennen en heeft gezegd dat ze haar werkelijke moeder, ze ziet mijn moeder als haar werkelijke moeder, voor altijd dankbaar zal zijn en haar nooit zal vergeten. Dat is wat Chi over de streep trok en haar beter kennis laat maken met haar moeder. Dat en het feit dat Ling haar zus is heeft voor rust gezorgd. Ik zei: dat is goed. Ik heb Loes en Liesje meegebracht om te laten kijken wat voor plannen jij hebt voor ons nieuwe huis. Als je het niet erg vindt neem ik Lila en haar moeder mee naar hun huis en ga ik een paar uur doorbrengen met hen. JJ zei: dat lijkt mij een prima idee. Ik vindt dat ze jou ook beter moeten leren kennen. Ik vroeg of ik nog even achter haar pc mocht om mijn email na te kijken.

Natuurlijk zei JJ. Ik liep naar haar pc en logde in op mijn email en zag dat ik een mail had van Emma en Riet. Ze bedankten mij voor de mooie fotos en vroegen of ik Vrijdag in de loop van de morgen naar hun huis in Bergeijk kon komen. Ze moesten me wat vertellen. Ze hadden een routebeschrijving bijgesloten en of ik maar zo snel mogelijk kon reageren. Ik stuurde een mail terug waarin ik zei dat ik Vrijdag morgen zou komen maar dat ik iemand mee zou nemen omdat ik nog geen rijbewijs had. Ik sloot daarna de pc af en liep naar Chi. Ik vroeg: Chi, kan ik vrijdag Lila en je auto lenen? Ze keek me aan en zei: ben ik een lease bedrijf, verhuur ik mensen? Ik zei: kom op Chi, ik maak het wel op met je. Ze zei: dat ga je zeker doen. Ik wil een nacht met jou alleen voor deze gunst. Ik zei: dat moet ik eerst even overleggen met mijn vriendin. Ik keek JJ aan en die zei: mam, je mag hem best een nacht voor jezelf hebben. Ik heb hem voor de rest van mijn leven. Lucky you was het antwoord van Liesje en menigeen was het daar mee eens. Ik vroeg aan Chi om de sleutels van de auto en ze zei: elke keer dat je daarom vraagt is een extra nacht. JJ zei: je zult hem nog genoeg krijgen als ik met een dikke buik zit.

Ik gaf Chi een kus en ze gaf me de sleutels die ik op mijn beurt aan Lila gaf. Lila zei: mam, ik kom vanmiddag terug naar huis. Chi keek haar aan en zei: goed dochter. Tegen haar moeder zei ze: kom moeder dan gaan we naar jouw huis. Ik pakte mijn cameratas en ging met ze mee. In de auto begonnen we te praten over het huis waar JJ en ik in gingen wonen. Ik zei: we kunnen best wel wat hulpgebruiken met schoonmaken en verven. Ik wil eerst onze kamer klaar maken en de gasten en kinderkamer. Daarna gaan we pas met de rest aan de gang. Ik vroeg aan Ling of zij misschien een meubelmaker kende. Ling zei: die ken ik en hij doet heel mooi werk, wat wil je gemaakt hebben? Ik zei een dubbele wieg, ik bedoel een enkele wieg met dubbel de ruimte. Ik vind dat een tweeling ’s nachts bij elkaar moet zijn om hun band te versterken. Maar zeg hier niets over tegen JJ, het moet een verrassing zijn. Ling zei: deze wieg krijg je van mij voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben en nog gaan doen. Ik bel de man straks en vertel hem wat je wil. Ik zei: ik wil dat het een wieg wordt met beide zijkanten die naar beneden kunnen zodat het ook hun eerste bedje wordt. Ik begrijp wat je bedoelt en zal het aan hem doorgeven. Heb je nog een voorkeur voor kleur? Ik zei: normale houtkleur en het moet een vernislaag krijgen die niet schadelijk is als kinderen erin zouden bijten. Dat spreekt voor zich zei Lila. Veiligheid voorop.

We kwamen bij de salon van Ling en parkeerden de auto en gingen naar binnen. Ling werd begroet door haar meisjes en ze zei: dit is mijn verloren dochter Lila. Er werd geklapt en omhelzingen kwamen van alle kanten. Ling zei: wij gaan naar boven en willen niet gestoord worden tot ik terug naar beneden kom. Ling liet ons haar huis zien en zei: ik heb op dit moment geen lege kamer voor je. Eerst moet ik een paar meisjes bij elkaar zetten. Ik zei tegen Ling: doe dat maar niet. Het is veel beter dat jullie elkaar intiem leren kennen en wat is er intiemer dan moeder en dochter samen in een bed? Ling keek Lila aan en vroeg: zou je dat willen? Lila zei: heel graag zelfs, dan kan jij mij al je intieme verhalen vertellen en ik die van mij aan jou. Ik zei: ik weet nog een geheim dat jullie geen van beiden weten. De vraag kwam direct van twee monden: wat dan? Ik zei: wist jij dat jij ook een huis hebt? WAAATTT? Ik zei: ja de zaak aan de andere kant van de salon van Chi staat op jouw naam net als dat die van JJ op haar naam staat. De winkel en het woonhuis erboven zijn geleased aan de vrouw die daar haar winkel heeft. Chi heeft het verteld toen ze ons de sleutels van ons huis gegeven heeft. Ling zei: oh mijn god wat heeft Chi veel voor jullie gedaan. Hoe kan ik dat ooit goed maken? Ik zei: door jouw band met haar te versterken en door ervoor te zorgen dat Lila haar blijft zien als moeder. En het kind van Lila twee oma’s krijgt en geen van tweeen jaloers wordt op de ander. Dat alleen zal genoeg zijn. En ga vaker bij elkaar op bezoek.

Ling nam ons mee naar haar slaapkamer. Het was een royale kamer met een groot bed. Ik ging op het bed zitten en zei tegen Lila: als jij nu je moeder eens uitkleedt en je moeder jou daarna, dan mogen jullie mij daarna uitkleden. 10 minuten later waren we alle drie naakt. Ik ging op het bed liggen en begon beide vrouwen om beurten te kussen en te strelen. Na een tijdje zei Lila: het wordt tijd dat jij wat meer aandacht aan mijn moeder gaat geven. Ik ben per slot van rekening al zwanger, zij nog niet. Lila ging met haar rug tegen de muur zitten op de rand van het bed. Ling keek haar aan en Lila zei: moeder, je hoeft je voor mij niet te schamen, ik ben je dochter en ik heb hetzelfde doorstaan, alleen in mijn geval met mijn zus. Ik ging dichter tegen Ling liggen en begon haar hele lichaam te strelen. Ze kreeg er kippenvel van en zei: dat jij zoveel kan opbrengen voor anderen is een wonder, dat je het bij mij wil doen in het bijzijn van mijn dochter is uniek. Ik zei: neem je gedachten van je dochter af en geniet van wat er gaat gebeuren. Ik begon haar lichaam van top tot teen te kussen en nam haar tepels om beurten in mijn mond. Ze zei zacht: doe je voorzichtig, ze zijn nogal gevoelig. Ik zei: wen er maar aan, als je straks een kind krijgt zullen ze harder behandeld worden.

Ik ging verder met kussen en kuste haar buik zacht. Ze hield mijn hoofd vast toen ik dat deed en zei: zo ben ik nog nooit behandeld. Ik zei: dan ben jij nog nooit een echte man tegengekomen. Lila zei op de achtergrond: ik voelde me precies zoals jij nu doet, maar ik weet inmiddels wat voor man hij is. Ik begon haar benen te strelen tot net boven haar knieen en nam daarna over met mijn tong. Ik likte mijn weg omhoog en voor ik bij haar kruis aankwam, kwam Ling voor de eerste keer die dag klaar. Toen ze tot rust kwam zei ze: dit is mij nog nooit gebeurt. Ik ging door en begon haar kruis te kussen. Ik kuste haar schaamlippen en gaf haar clit een kusje. Zie riep hard: gebruik je tong alsjeblieft. Ik zei: heb je haast? Ik niet hoor zei ik. Ik nam haar schaamlippen tussen mijn lippen en zoog erop en ging daarna met mijn tong zo diep mogelijk in haar kut voor ik haar clit ook maar aanraakte. Na haar een aantal minuten met mijn tong geneukt te hebben ging ik met mijn tong naar haar clit en likte ik er zacht op en blies erop. Ling pakte mijn hoofd en drukte het tegen haar kruis en ze kwam de tweede keer klaar. Deze keer stak ik twee vingers in haar anus en ze bleef bijna vier minuten klaarkomen. Ze gilde: OOOOOOHHHHH JAAAAHHHH LIK MIJN KUT LIK MIJN KUT JAAAAAHHHH OH GOD WAT LEKKER. Ik hoorde geklop op de deur met de vraag: is alles goed daar? Lila zei: ja prima, ga weg en laat ons doen waar we mee bezig zijn.

Ik ging met mijn hoofd naar dat van Ling en ze begon haar eigen kutsappen van mijn gezicht te likken voor we in een enorme lange tongzoen belanden. Toen die voorbij was zei ze: je zou jezelf moeten verhuren. Ik weet vrouwen die daar een kapitaal voor zouden betalen. Ik zei: geen interesse, ik doe dit omdat jij erom gevraagd hebt en omdat JJ ingestemd heeft. En omdat ik erin geloof dat als je zoiets voor iemand doet dat je het dan met liefde en plezier voor beide partijen moet doen. Lila zei: en daarom is iedereen jaloers op JJ. Zij heeft het beste gekregen. Als ze niet bij die massage was geweest de eerste keer was ik misschien wel de gelukkige geweest. Ik keek haar aan en vroeg: ben je niet gelukkig dan? Als ik niet bij JJ geweest was had jij je moeder niet gevonden. Lila zei: daar ben ik zielsgelukkig mee, maar toch nog steeds een beetje jaloers, ondanks dat je mij en mijn moeder een kind gaat geven. Ik kuste Ling weer en zei: ben je klaar om zwanger te worden? Ze knikte maar vroeg erbij: en als het nu niet lukt? Ik zei dan proberen we het een tweede en derde keer tot het wel lukt.

Ze sloeg haar armen om mijn nek en zei: je maakt me zo gelukkig. Ik zei tegen Lila: pak eens een paar kussens. Lila gaf ze aan mij en ik legde ze onder de kont van Ling. Ik zei: nu moet ik nog iets hebben waardoor we het geluid kunnen dempen als ze weer klaarkomt. Lila zei: daar heb ik wel wat voor. Ze kroop over het hoofd van Ling. Die zei: wat doe je? Lila zei: ik ga op jouw gezicht zitten zodat jij geen geluid kan maken. Ik wil dat jij mijn kut likt. Ling zei: jij wil dat ik de kut van mijn dochter lik? Ik keek Ling aan en zei: veel intiemer kun je elkaar niet leren kennen. Ling zei: maar het is mijn dochter? Lila zei: JJ doet het bij mij, bij haar moeder en zelfs bij jou als je het haar zou vragen. Ling zei: wat is de wereld veranderd. Lila zei: mond open en likken. Ze liet haar kut boven haar moeders hoofd zakken. Ik had intussen mijn pik tussen haar slijmerige schaamlippen gezet en drukte deze rustig naar binnen. Ik begon heel rustig maar voerde het tempo steeds verder op. Na een kleine vijf minuten verkrampte de kut van Ling en kwam ze klaar. Ze kreunde in de kut van Lila. Ik voerde mijn tempo verder op tot ik net als een stoomram in haar aan het beuken was. Ling kwam nog een keer klaar voor ik haar kut vulde met mijn levendige zaad. Lila klom van Ling af en ik liet me voorover op haar vallen en begon haar te kussen. Ze pakte mijn hoofdweer vast en tongde me.

Toen die zoen verbroken werd zei ze: ik heb Lila niet klaar horen komen. Ik zei: ik heb het ook niet gehoord, maar wel gezien. Ik trok mijn pik uit Ling en zei: zo nu een half uur zo blijven liggen met die kussens onder je zodat mijn zaad naar binnen loopt en niet naar buiten. Ik ging naast Lila zitten en begon met haar te kussen en vroeg haar daarna: en weet je moeder hoe ze je moet laten klaarkomen? Lila zei: ik ben klaargekomen, maar moeder moet nog veel leren, maar ik heb de tijd om haar les te geven. Ling keek Lila met eer rood hoofd aan en zei: wil je zeggen dat wij dit vaker gaan doen? Lila zei: oh ja, en ik ga het ook bij jou doen. Ik keek Lila aan en vroeg: nu je zwanger bent, wil je nog steeds seks met me hebben? Ze zei: wat dacht je zelf, als je eenmaal verslaafd bent aan die pik van je, is afkicken iets wat langzaam moet gebeuren. Ik ging op mijn rug liggen en Lila klom over me heen en liet zich op mijn pik zakken en begon op en neer te wippen. Ze kreunde hard: JA PAPA NEUK MIJN KUT, IK WIL JE ZAAD WEER IN ME VOELEN SPUITEN OOOOHH MIJN GOD WAT IS DIT TOCH LEKKER OOOOOOOHHHHH. Ze kwam knijpend met haar kut klaar en het kutvocht spoot uit haar. Ling keek met grote ogen toe hoe haar dochter zich klaar reed op mijn pik. Ik begon nu tegen te stoten en Lila kreunde weer: JA LEKKERE VENT, LAAT ME NOG EEN KEER KLAARKOMEN OP DIE DIKKE PIK VAN JE. Ze voerde zelf haar wip tempo op tot ze voor de tweede keer klaar kwam en gilde: JAAAAHHHHH OOOOOHHHH WAT VOELT DAT GOED.

Ik was intussen ook zo ver dat ik haar kut vulde met mijn zaad en Lila zich voorover op mij liet vallen en me wild begon te kussen. Ik keek Ling aan en zei: zo gaat dat met alle vrouwen die bij mij komen. En ik heb altijd gezegd: als je klaarkomt, houd je niet in. Laat iedereen weten dat je het naar je zin hebt. Ik rolde samen met Lila naast Ling zodat Lila nu ook op haar rug lag en ik trok mijn pik uit haar. Ik zei: ik denk dat we nu even gaan rusten. Ling zei: ik zal een van de meisjes vragen of ze jou een massage kan geven. Ze deed de deur op een kier en riep Lexie, kan jij even hier komen. Het was een mooi meisje van voor in de twintig. Ling zei: ik wil dat jij Gerrit een massage geeft. Je moet deze keer de regel van geen intiem contact vergeten en hij mag alles doen met je wat hij wil. Lexie keek naar mij en zag mijn nog steeds harde pik en zei: kom maar mee, dan gaan we naar een massage ruimte. Ze nam me aan de hand mee naar de ruimte en liet me op mijn buik op een massage tafel liggen. Ze vroeg me: hoe wil je je massage? Ik antwoordde: body to body. Ze zei: dit vermoedde ik al en ze trok haar uniform uit.

Ze had mooie kleine tietjes met harde tepeltjes en een kutje dat er als een perzik uit zag. Mooi gesloten en compleet haarloos. Ze pakte een fles met olie en goot een deel over mijn rug en een deel over haar lichaam. Ze kwam tussen mijn benen zitten en masseerde eerst mijn benen. Ik begon met haar te praten en vroeg hoe oud ze was. Ze zei: ik ben pas 17. Ik verschoot hiervan en zei: ik schatte je 21 of 22. Ze keek me lachend aan en zei: dat zegt iedereen. Ik vroeg hoe haar werk beviel. Ze zei: heel goed, ik verdien goed en hoef geen sexuele handelingen te verrichten. Als klanten dat willen dan sturen we ze naar de salon van Chi. Soms als ik een vaste klant krijg wil ik hem nog wel eens aftrekken, maar ook dat vind de baas niet goed. Lexie zat inmiddels op mijn rug en was mijn schouders aan het masseren. Ik vroeg: en hoe vind je het dat jouw baas je volledig tot mijn beschikking heeft gesteld? Lexie zei: best wel spannend, het is de eerste keer dat dit gebeurt. Ik vroeg: met een klant? Ze zei: nee, de eerste keer. Ze zei daarna: ik wil je wel vragen om voorzichtig te doen, je pik is zo groot. Ik zei: meisje, maak je niet ongerust, het zal voor jou een onvergetelijke ervaring worden.

Ze ging nu op mijn rug liggen en begon zacht over mijn rug te schuiven met haar lichaam. Ik voelde haar harde tepeltjes in mijn rug prikken en zei: dit voelt lekker. Ze zei: daar ben ik blij om. Na een paar minuten schuiven ging ze weer tussen mijn benen zitten en masseerde ze mijn stuitje en mijn billen. Ze vroeg me: ben je schoon van binnen? Ik zei: ja, iedere morgen spoel ik me. Mooi zei ze en ze ging met haar tong door mijn bilnaad. Ze zei: mijn collegas zeggen dat mannen dit fijn vinden. Ik zei: heerlijk zoals je dat doet. Ze likte tussen mijn ballen en mijn anus en liet haar tong daar een paar keer over gaan voor ze die naar binnen drukte. Mijn kont kwam van de tafel en Lexie bracht haar hand onder me en pakte mijn pik in haar hand en trok er zacht aan. Ik kreunde zacht en ze zei: lekker he? Ik zei: je maakt mij helemaal gek met je mond en je handen. Ze trok nog een paar keer aan mijn pik en liet haar hand toen naar mijn ballen gaan die ze zacht kneedde. Ze deed dit een paar minuten en zei toen: tijd om je voorkant te doen. Ik ging op mijn rug liggen en Lexie begon mijn voorkant te masseren.

Toen ze mijn armen had gedaan zei ze: die mag je gebruiken om mij aan te raken. Ze zat op mijn buik en ik streelde haar tietjes zacht. Ze zei: dat voelt lekker, ga door. Ik bleef haar strelen en ze boog voorover. Ze kwam met haar mond naar die van mij. Ze zei: mijn baas zei dat alles mocht, mag ik ook wat doen? Ik keek haar in haar ogen en knikte ja. Ze bracht haar mond naar die van mij en begon me te kussen en schoof haar benen verder naar onder zodat ze volledig op mij lag. Ze kuste me passievol. En toen ze daarmee klaar was zei ik: kom eens boven mijn gezicht zitten? Ze keek me aan en ik zei: ik wil je proeven. Mag ik je kutje likken? Ze keek me aan en vroeg: wil je dat echt bij mij doen? Ik zei: ja, anders vroeg ik het niet. Ze kwam boven mijn gezicht zitten en ik opende haar gesloten schaamlippen en begon haar kutje te likken en met mijn tong in haar te gaan. Ze kreunde hard en toen mijn tong haar clitje raakte kwam ze direct klaar. Ze kwam binnensmonds klaar en ik zei: laat me horen hoe je klaarkomt. Ik vroeg haar of ze het lekker vonden ze zei: heerlijk. Ik zei: wil je dit meerdere keren ervaren, dan zal ik je iets nieuws leren. Ze antwoordde: wat moet ik daarvoor doen? Ik zei: kom maar op mijn buik zitten dan zal ik het je laten zien. Ze ging onder op mijn buik zitten. Ik legde mijn pik tussen haar schaamlipjes en zei: steun maar op mijn borst en schuif maar op en neer over mijn pik.

Ze begon langzaam te schuiven en zei: OOOOHHH MIJN GOD WAT IS DIT LEKKER. Na twee minuten schuiven kwam ze klaar. Ik zei: nu gewoon doorgaan. Ze zei: even wachten tot het voorbij is. Ze begon na een halve minuut weer te schuiven en ik zei: deze keer als je dat fijne gevoel weer krijgt, dan moet je gewoon door schuiven, dan houdt dat gevoel langer aan. Het duurde deze keer vijf minuten voor ze klaarkwam en ik zei: nu door blijven schuiven. Het orgasme hield aan. Net zo lang tot ze zich uitgeput op mijn buik liet zakken. Ze zei: ik wist niet dat dit zo lekker kon zijn. Ik zei tegen haar: nu wordt het tijd om jou eens te laten voelen hoe het is om deze jongen, en ik wees naar mijn pik, in je te laten voelen. Ga maar vast op je rug op deze tafel liggen. Terwijl Lexie ging liggen liep ik naar de deur. Ze vroeg me wat ik ging doen en ik antwoordde: ik ga je baas erbij halen. Lexie keek me bang aan en ik zei: maak je niet ongerust. Ik wil dat je baas ziet dat ik je vliesje breek en een echte vrouw van je maak. Ik riep Ling en Lila en toen die twee de ruimte in kwamen zei ik: wist jij Ling, dat Lexie nog maagd was? Ling zei: ik wist het niet zeker maar vermoedde het wel, daarom heb ik jou voor deze opdracht gekozen. Ik weet dat jij het voorzichtig doet.

Lila en Ling gingen elk aan een kant van Lexie staan en hielden elk een hand van het meisje vast. Lexie vroeg: wat moet ik doen? Ik zei: spreid je benen en trek je knieen op tot aan je heupen. Op die manier ben je maximaal geopend. Lexie deed dit en ik voelde even tussen haar benen. Ze was nat genoeg. Ik zei: als het te veel pijn doet moet je het laten weten. Dan stop ik meteen. Ze knikte en keek me angstig aan. Ik zei: maak je geen zorgen, ik zal voorzichtig te werk gaan. Ik zette mijn eikel tussen haar schaamlipjes en drukte deze zacht naar binnen en stopte: ze keek me aan, op haar lip bijtend. Waarom stop je vroeg ze. Ik antwoordde: zodat je even kan wennen. Na een halve minuut drukte ik door tot ik de weerstand van haar vliesje voelde. Ik wenkte Lila en zei: als ik zo meteen drie keer met mijn ogen knipper, moet je Lexie hard in haar tepel knijpen. Lila knikte en nam de hand van Lexie weer in haar hand en streelde de tepel van Lexie. Ik keek Lila aan en knipperde drie keer. Lila kneep hard in de tepel van Lexie terwijl ik haar vliesje doorboorde. Lexie had tranen in haar ogen en ze keek naar Lila en vroeg: waarom deed je dat? Lila tilde haar hoofd op en zei: kijk eens naar je kutje. Lexie keek en zag mijn bebloede pik. Ze raakte in paniek en riep wat is er gebeurd? Ik zei: je bent nu een echte vrouw geworden. Dat was je vliesje. Heb je het gevoeld? Lexie zei: nee, alleen dat Lila in mijn tepel kneep. Ik zei: dat was om ervoor te zorgen dat je dit niet zou voelen. Ze vroeg: gebeurt dat elke keer? Ik zei: nee hoor, dat vliesje groeit nooit meer terug, voortaan zal je alleen nog maar genieten.

Ling haalde haar vingers door het bloed en liet Lila eraan likken en deed daarna hetzelfde. Ook gaf ze mij twee vingers vol bloed en zei: jij ook, hier lik dit schoon, dat brengt goed geluk voor haar. Ik likte de vingers af en keek naar Lexie. Ik vroeg haar of ze verder wilde gaan en ze zei: ja, maar doe het langzaam zodat het langer duurt. Ik bleef haar rustig neuken terwijl Ling en Lila vertrokken. Ze sloeg haar benen nu om mijn rug en zei: je maakt me zooo gelukkig. Ze vroeg: denk je dat Ling nu zwanger is? Ik antwoordde: ik hoop het anders moet ik dit nog een keer doen. Lexie zei: dan hoop ik dat ze nog niet zwanger is, ik wil je vaker in mij voelen. Ik zei: dat mag je zo vaak je wil, maar raak niet emotioneel gehecht aan me, ik heb een vriendin. Lexie zei dat ze dit wist en dat ze geen binding met me wilde. Ze zei: maar ik zou het niet erg vinden als je behalve Ling mij ook zwanger zou maken. Ik ben nog jong en als ik jong een kind krijg, dan heb ik over een jaar of vijf het grootste deel van mijn leven terug. Ik zei: als je zwanger zou raken moet je jezelf beseffen dat dit een taak is die veel langer duurt dan 5 jaar. Je bent en blijft verantwoordelijk tot ze volwassen is. De eerste vijf jaar heb je het druk, daarna een aantal jaren minder, maar zodra het kind begint te puberen word je leven compleet overhoopgegooid. En dat beloof ik je.

Ze keek me aan en zei: maar ik heb vrienden en familie die me daarmee kunnen helpen. Mijn tante Ling bijvoorbeeld. Ze is niet mijn directe tante maar een ver familielid. Ik zei: het is op aan jou of je dit wil, maar denk er goed over na voor je het besluit. Ik begon nu wat sneller in haar te stoten en voelde hoe ze klaarkwam. Ze zei: dit voelt heel anders met je piemel in me. Ik stootte nog een paar minuten door en spoot haar kutje vol. Het zaad en bloed liep langs mijn pik naar buiten. Ik tilde haar op met mijn pik nog in haar en liep naar de deur en opende die. Alle meisjes stonden in de gang en klapten hard. Ling en Lila stonden aan het einde van de hal en ik tilde Lexie van mijn pik nadat ik haar een lange tongzoen gegeven had. Het zaad en bloed droop uit haar. Ik zei: wil je samen met mij douchen? Ze sprong me weer om de nek en zei: ja alsjeblieft. Ik zal jou wassen en jij mag mij wassen. Ling keek Lexie aan en zei: als je de komende paar dagen moet plassen zal het wel een branderig gevoel geven, maar dat gaat vanzelf weg.

We liepen samen naar de douche en Ling liet een van de andere meisjes het bloeden zaadspoor opruimen. In de douche waste Lexie mij van top tot teen en speelde ze met mijn nog steeds harde pik. Ze nam hem in haar hand en bracht hem naar haar mond en kuste mijn eikel en drukte haar tong in mijn pisbuis. Hierna likte ze mijn eikel en zei: dit wordt mijn favoriete speeltje. Ik begon haar te wassen met een spons en douchegel. Ik streelde haar tietjes met de spons en ze keek me aan en zei: dat voelt heel lekker. Ik waste haar armen, rug, buik en benen en bewaarde haar billen en kutje tot het laatst. Ik ging op mijn knieen voor haar zitten en begon haar clitje te likken en toen ze weer klaarkwam drukte ik mijn duim in haar anus. Ze schoot omhoog. En zei: wat doe je nu? ik zei: vind je het niet fijn? Lexie zei: het is een vreemd gevoel. Ik zei als je het niet wilt, doe ik het niet meer bij je: ze zei: nee, nee, ik bedoel daar is nog nooit iets in geweest. Ik trok mijn duim uit haar en streelde haar bilnaad zacht op en neer en drukte mijn duim zacht tegen haar anus. Ze zei: het is best een fijn gevoel wat je daar doet.

Ik gebruikte deze keer mijn middelvinger om haar anus in te gaan en duwde die door tot het einde. Ze kreunde zacht en zei: lik me nog een keertje terwijl je met je vinger op en neer gaat. Ik deed het en Lexie kwam nog een laatste keer klaar. Nadat ze tot rust kwam zei ze: dit was de dag van mijn leven, en ik vond het niet eens erg dat er mensen bij waren. Ik waste haar kontje en haar kutje en droogde haar en mezelf af en liepen terug naar de slaapkamer van Ling waar Ling en haar dochter op ons zaten te wachten. Ling zei: jij bent voortaan zijn vaste meisje hier. Hij mag hier zo vaak hij wil komen, hoeft nooit te betalen en jij stelt jezelf volledig tot zijn beschikking. Lexie vloog Ling om de nek en zei: dank u tante Ling. Ze zei: ga je nu maar aankleden en dan mag je de rest van de dag voor jezelf hebben. Vandaag geen werk voor je. Ling vroeg zacht: Lexie, hoe vaak ben je klaargekomen? Lexie fluisterde: na zes keer ben ik de tel kwijtgeraakt, maar ik weet dat ik in de douche ook nog een paar keer ben klaargekomen. Lila streelde haar haren en zei: ik ben blij dat we jou hebben kunnen helpen. Lexie mocht zich gaan aankleden. Dat deden Lila, Ling en ik ook. Ik vroeg aan Ling of ze toevallig wist waar de galerij Miya was. Ze zei dat ze het niet wist en vroeg haar meisjes of die het wisten.

Een van hen had haar telefoon gepakt en het opgezocht. Ze gaf ons het adres en Lila en ik vertrokken. Ze zei: komend weekeinde ben ik bij jou, zorg maar dat het bed lekker warm is. Ling vroeg: komt Gerrit ook? Ik zei: nee, wij gaan naar Eindhoven en Waalre, naar mij thuis. Wat jammer zei Ling, dan moet ik maar wat langer wachten. Ik zei: maandag ben ik terug. We vertrokken naar de Galerij en daar aangekomen zagen we dat het een sjieke tent was. Ik liep samen met Lila naar binnen en we werden ontvangen door een Japanse vrouw. Ze zei: mijn naam is Yasu, ik ben de eigenaar, zijn jullie naar iets speciaals op zoek? Ik zei: nee we kijken eerst even rond. Er hingen fotos van diverse aziatische mannen en vrouwen. Een deel van de galerij was echt te erotisch om in je huis op te hangen. We liepen rond en kwamen onze frames tegen. Yasu zei: deze zijn net binnengekomen, ik verwacht nog meer van deze fotograaf. Ik zei: het zijn de enige zwart wit opnames hier. Yasu zei: dat is wat ze zo speciaal maken. Ik keek naar de fotos en vroeg: die zullen wel prijzig zijn. Yasu zei: het zijn gelimiteerde prints, er worden van beide maximaal 100 uitgegeven, dat maakt ze zo speciaal. Ze zei: deze met de vijf fotos kost 1500 euro en die andere is 1250 euro.

Ik keek haar aan en zei: dan moeten we nog even sparen. Yasu zei: dan moet je opschieten want er zijn meerdere mensen in geïnteresseerd. Ik keek haar aan en vroeg: kunnen we morgen terug komen? Ze zei: natuurlijk hier heb je mijn kaartje. We vertrokken en ik zei tegen Lila: die prijzen, op de serie van vijf heeft ze 1250 euro opgezet en op die van JJ duizend euro. Als ze nog meer fotos wil hebben zal ze, ze direct van mij moeten afnemen en gaan de prijzen omhoog. We reden terug naar de salon en ik vertelde aan JJ hoe Yasu ons bedonderd had. JJ zei: nee, dat is zakendoen. Ze zag een koopje en heeft daar gebruik van gemaakt. Ik zou hetzelfde doen. Ik vroeg hoe het gegaan was met Loes en Liesje. Ze zei: prima, we hebben wat ideeën op papier gezet waar wij straks eens even over gaan praten. Ze zei: maar ik ben blij dat je terug bent, ik heb je gemist. Was het gelukt met tante Ling. Ik zei: ja geen probleem en ik moest van Ling ook nog een meisje van haar ontmaagden. Ze zei: kut, daar had ik best bij willen zijn. Ik zei: Ling en Lila waren erbij en we hebben alle drie het bloed geproefd. Ze zei: daar ben ik blij om, dat brengt haar geluk.

We liepen de woonkamer in waar iedereen met smacht zat te wachten. Er werden van alle kanten ideeen geopperd en ik luisterde naar alle ideeen. Ik had pen en papier bij de hand en maakte notities. Ik zei: we gaan op de eerste verdieping een van de drie slaapkamers wat kleiner maken om de badkamer groter te maken. De twee grote slaapkamers die over blijven worden door mij en JJ gebruikt en de tweede kamer wordt de babykamer. Chi zei: heb je al verteld wat ik tegen jou heb gezegd JJ? JJ zei nee mam, dat ga ik nu doen. Mam heeft gezegd dat wij elke week een van haar meisjes krijgen om mee te helpen in de huishouding. Chi zei: hoor je dat goed Gerrit, in de huishouding, niet de slaapkamer. Ik zei dank u daarvoor, dat wordt de bestemming van de derde slaapkamer. Ik zei: wat betreft de loft (zolder)? JJ zei: ik heb besloten dat we daar een gastenverblijf van gaan maken, compleet met een mini keuken, douche en toilet, een zithoek en een groot bed. Ik zei: dat is een goed idee. We zullen wel de nodige aanpassingen moeten maken. Ik zei: laten we morgen eens gaan kijken voor behang van de twee kamers die blijven zoals ze nu zijn. Dan kunnen we meteen ook verf voor de plafonds en de plinten en deurstijlen meenemen. Ook wat kwasten en rollers, dan kunnen we morgenmiddag misschien de eerste hand leggen aan dit project.

Loes en Liesje zeiden, wij willen meehelpen. Ik zei: dan moeten jullie nu gaan en morgenvroeg terugkomen, want ik wil vroeg beginnen. Loes en Liesje namen afscheid en vertrokken. Ik bleef achter met Lila, Chi en JJ. Ik zei: als jullie het niet erg vinden wil ik vannacht samen met JJ zijn. Lila als jij met Chi naar bed gaat, kan je haar vertellen wat er vandaag gebeurd is. Ik liep met JJ naar onze kamer en lieten Lila en Chi achter. Toen wij eenmaal op bed lagen hoorden we Chi en Lila lachend naar de kamer van Chi gaan. JJ zei: zou je het erg vinden als we vanavond geen seks hebben? Ik zei: ik wilde jou hetzelfde vragen. JJ zei: duw je pik maar in mijn warme holletje, dan kan je lekker dicht tegen me aan komen liggen. Ik deed dat en tien minuten later sliepen we als babys.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6354 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 21”

Plaats een reactie