BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Naar mijn zus 3

Om te beginnen, sorry dat het even duurde van het vervolg maar er waren wat ontwikkelingen waar ik jullie later misschien nog vertel. Om dit verhaal te begrijpen is het misschien beter om de 2 voorgaande verhalen te lezen.

Na nog een paar dagen gewandeld en veel van elkaar genoten te hebben hebben, zou Cor s’middags met een vriendin naar de stad gaan en ik zou haar tuin even onderhanden nemen. Na het ontbijt begin ik gelijk in de tuin want het wordt weer tropisch warm, Cor nestelt zich met alleen een tshirt die net haar strakke kontje bedekt in een ligstoel. Ik kan me moeilijk op mijn werk concentreren omdat Cor me steeds zit uit te dagen, ze spreid haar benen telkens als ik haar aankijk, veegt kruimels, die er niet zijn, van haar borstjes met priemende tepeltjes. Ze glimlacht en zegt, word je daar geil van broertje van mij? Ik gooi de hark van me af en loop met grote passen op haar af. Neem haar hoofd in mijn handen en fluister in haar oor, lief zusje van mij, ik vind je mooi, je bent lief en jazeker word ik geil van jou. Lik haar oorlel en daal af naar haar nek. Cor zucht en er liep een traan over haar wang en zegt, waarom hebben we dit nooit eerder gedaan. Dit is de gelukkigste week van mijn leven. Ik kus haar mond en onze tongen verstrengeling zich liefdevol.

Cor pakt mijn lul door mijn broek vast en kneed hem heerlijk. Ik stroop haar shirt op en lik haar lekker strakke buikje, navel en borstjes. Cor zucht hmm en zet haar voeten nu naast de ligstoel en drukt haar kontje iets omhoog. Ik lik verder en nader haar kale en strakke liefdesgrotje, lik en zuig haar klitje. Cor geeft een gilletje en kreunt, ik kom al klaaaaar. Ik zuig door en steek 1 vinger in haar kutje, gelijk komt ze weer klaar. Ik vroeg of ze geil was, ze grijnsde, kun je dat niet merken? Nu is het jou beurt. Ze trekt mijn broek naar beneden en neemt gelijk mijn knetterharde lul tussen haar lippen en zuigt alsof ze nooit anders gedaan heeft, ik kom bijna kreun ik. Ze kijkt me aan en zuigt gewoon door, ik spuit mijn zaad in haar mond. Ze slikt zoveel als mogelijk door en het straaltje wat uit haar mond loopt vangt ze op met haar vinger en doet dat ook in haar mond, slikt en zegt, dat was lekker broertje van mij. We drinken wat fris en ik ga weer verder met de tuin.

Cor vertrekt tegen 1 uur, ze geeft me een tongzoen en zegt dat ze eten meeneemt. Ik ben klaar met klussen en spring onder de douche, trek een zwembroek aan en ga languit op ligstoel bij het zwembad zitten, lekker in de schaduw. Dommel een uurtje weg en word wakker. Kijk op mijn telefoon en zag dat Elvira, mijn vrouw, had geappt dat ze mijn foto’s mooi vond, hoe of het verder met me ging of we ons vermaakten en dat ze me miste. Of we straks ff konden videobellen. Ik antwoordde op alles eerlijk (behalve over dat mijn zus en ik ons ook seksueel prima vermaakten, natuurlijk) en dat we, als zij ook kon, rond 4 uur konden bellen. Elvira appte terug dat dat prima was. Ik schonk mezelf een glas drinken in en sprong nog even het zwembad in.

Om vier uur belde ik Elf, na 1 keer overgaan nam ze op en gelijk zag ik haar in beeld verschijnen, gekleed in een wijd doorzichtig shirt, en een wijde short, ik kreeg een virtuele zoen en gelijk zag haar mooie volle b-cup door het shirt en vroeg haar of ze er de hele vakantie zo bij liep, na haar ook een kus te hebben gegeven. Ze lachte wulps en zei, nee gek, speciaal voor jou aan getrokken, gelijk likte ze haar wijsvinger en liet die over haar kin, hals naar haar tepel glijden. Ik ging iets verzitten omdat mijn lul begon te groeien, ze vroeg me of ik alleen was waarop ik bevestigend antwoorde. Ze zette haar foon iets verder van zich af en was nu geheel in beeld, en begon een striptease te doen, streelde en kneedde haar stijve tepels. Liet een hand tussen haar benen glijden en trok haar lipjes uit elkaar.
Mijn lul was inmiddels ook op oorlogssterkte en zat klem in mijn broek. Ik trok hem voorzichtig uit en trok mezelf langzaam af, alleen mijn hoofd en borst was voor haar zichtbaar. Elf stak nu twee vingers in haar kale kutje wat glom van het vocht en bewoog ze ook langzaam en diep in haar. Ik bleef door rukken maar in een tempo dat je het lang vol kunt houden. Ze ging nu wijdbeens op een stoel zitten en gaf een prachtige show.

Cor die vroeger dan gepland, thuis was gekomen, had door de tuindeur al even staan kijken en gezien dat ik mijn zwembroek uit deed en mezelf zat af te rukken. Ze werd zelf ook nat en begreep dat ik met Elf aan het bellen was, trok haar kleren uit en opende de deur. Liep geluidloos op me af.
Ik was gebiologeerd naar Elf aan het kijken en had Cor niet zien aankomen. Ze legde haar wijsvinger op haar mond, dat ik niets mocht zeggen, ze hoorde nu ook het soppende geluid uit de foon komen.
Elf zat nu met drie vingers diep in haar liefdestunnel te stoten met haar hoofd in haar nek, ze kreunde dat ze ging komen, ze stootte nog een paar keer en kwam toen gierend klaar.
Ondertussen was Cor mij aan het pijpen, haar tong gleed onder mijn eikel en dan zat ik weer in haar keeltje.
Mijn vrouw was ondertussen een beetje bij gekomen en had zonder dat ik het gezien had een grote dildo tevoorschijn getoverd en zei me, ik zei toch dat ik je miste en dit ben jij, ze plaatste de eikel tussen haar gezwollen lippen en drukte hem gelijk diep in haar en kreunde, Oohh Ian wat voel je goed, mij aankijkend met een geile grijns op haar gezicht.
Cor had zich inmiddels met haar rug naar me toe gekeerd en ging door haar knieën, pakte mijn bikkel harde lul en zette die tussen haar lipjes, toen ze hoorde over de speaker dat Elf zei dat ik goed voelde. Zakte Cor, zover als ze kon over mijn pik en slaakte een kreetje. Ik schrok een beetje want was bang dat Elf het gehoord had.
Maar Elf lag weer met haar hoofd in haar nek maar langzaam de dildo met lange halen in haar kutje te schuiven onder een voortdurend gekreun en gehijg.

Cor bereed mijn pik in hetzelfde tempo, wat ze kon volgen via de sopgeluiden.
Ik dacht ondertussen toen ik naar mijn vrouw keek. Je moest eens weten dat mijn bloedeigen zusje mij nu aan het neuken is. De gedachte maakte me nog geiler en begon nu licht te stoten met mijn heupen.
Gelukkig zag ik dat Elf de dildo nu sneller in haar kutje stootte en kreunde dat ze bijna kwam.
Ook Cor versnelde haar bewegingen en zag ik haar mooie billen steeds harder op mijn schaambeen kletsen, ze kirde dat ze ook bijna kwam. In een explosie kwamen we alle drie tegelijk klaar.
Ik spoot mijn zaad voor de zoveelste keer in het strakke kutje van mijn zus. Die trillend klaarkwam, van mijn lul stapte, zich omdraaide en mijn pik schoon begon te likken en zoog het laatste beetje zaad in haar mond. Draaide zich om gaf me een luchtziek en liep weer naar binnen.
Terwijl Elf weer een straaltje vocht spoot toen ze de dildo helemaal uit haar kutje trok en hem er dan in 1 beweging weer diep in stak. Ze trilde over haar hele lichaam toen haar orgasme zich doorzetten, het duurde even voor ze weer aanspreekbaar was. We vonden het beiden heerlijk en hadden genoten.

Na afscheid genomen te hebben, liep ik ook naar binnen. Daar zat Cor weer aangekleed op de bank. Ik ging bij haar zitten en ze zei voor ik iets kon zeggen, was dat spannend of niet? Ik vond dat ook en vroeg me af of Elf iets gemerkt had waarop Cor antwoordde zo te horen niet maar jemig wat was die nat zeg. Ja zo had ik haar ook al lange tijd niet meer meegemaakt. Ze moest eens weten dat ze midden in een trio zat, zei ze geil.
We warmden het eten op en zijn daarna nog even in het zwembad gegaan. S’avonds in bed hadden we het nog even over ons “trio” waarop mijn lul weer hard werd. Cor voelde dit en ging op haar zij liggen. Mijn lul zat klem tussen haar billen en ze begon te bewegen met haar kontje. Mijn lul gleed in haar bilnaad tot haar alweer natte kutje, ze kreunde en zei je mag 1 gaatje hoger. Ik drukte mijn pik eerst haar natte liefdestunnel in en stootte een paar keer diep door in haar strakke kutje. Ze kermde dat ze klaar kwam toen dat gebeurt was zette ik mijn eikel tegen haar sterretje en drukte hem voorbij haar kringspier centimeter voor centimeter dieper waar zij haar billen bij iedere stoot naar me toe drukte en zwaar hijgde.
Ik pompte nu stevig door terwijl zij haar kutje vingerde en klitje kneedde. We ademden nu zwaar en kreunden beiden luid. Ik voelde Cor haar darmen spannen als ze haar klitje streelde, dit kon ik niet lang volhouden en zei dat ook. Cor zei dat ze ook bijna kwam, wat ik ook voelde mijn pik werd bijna afgeklemd. Ik stootte nu iets harder en dieper, voelde mijn ballen borrelen en spoot haar diep in haar kontje. Ook Cor kwam klaar op mijn stralen. Zo zijn we in slaap gevallen, broer en zus. Hij nog diep in haar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 8954 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Naar mijn zus 3”

Plaats een reactie