BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oma blijft teasen maar ook….

De 2 dagen nadat oma Gerda Jason zo heerlijk tussen haar tieten had laten neuken en klaarkomen gebeurde er eigenlijk vrij weinig. ( zie eerder verhaal)
Opa lag s ochtends te lang in bed, meer dan naar omas lekkere lijf gluren durfde Jason dan ook niet. In de avond was oma zelfs eerder naar bed dan Jason. En Jason was toch te onzeker en verlegen om zelf ook maar iets te doen. Na het gluren in de ochtend of de vele inkijkjes en upkirts die oma wel gaf, ging hij vaak even naar de slaapkamer om zijn ballen leeg te spuiten in de nylon kousen of het slipje van oma uit de wasmand. Toen, op de donderdag had opa Wim het geweldige idee om naar het strand te gaan. Niet dat Jason van strand hield maar hij keek wel stiekem uit naar oma in badpak. En op t strand gekomen was dat zeker geen tegenvaller.

Het leek meer op een corselet met veel kant dan een zwempak. En haar tieten, die Jason verafgode, die kwamen er zo heerlijk in uit. Mooie diepe decolleté. Hij zat er letterlijk minuten naar te staren met kwijl bijna uit zn mond en een half stijve in zn zwembroek. Leuk he jongen, zei opa Wim, al die lekkere jonge meiden hier op t strand. Als ik jouw leeftijd had , dan had ik t wel geweten. Oma lachte en gaf opa een tik. Kom laat die ouwe maar meiden kijken, zei oma tegen Jason, wij gaan lekker het water in. Jaja, mopperde opa en hij gooide een bal naar hen. Gaan jullie maar lekker spelen hoor. In het water loodste oma Jason een beetje verder. Zo anders zit die mopperkont ons de hele tijd te bekijken, zei ze toen ze uit zicht van opa waren.

Toen volgde een beetje nat spetteren, duwen , lachen, kopje onder. Oma pakte Jason stevig aan en Jason pakte haar terug. Maar uiteraard netjes, hier zo in het publiek durfde hij niet aan haar kont of borsten te zitten. Oma kwam wel steeds tegen zijn kruis aan. Was dat per ongeluk? Balletje gooien en Jason bleek een goeie keeper. Hij gooide echter minder goed waardoor de bal steeds achter oma terechtkwam bij een man die wat heen en weer aan het zwemmen was. Hij leek het niet erg te vinden want hij gooide de bal vrolijk naar oma. Toen ging hij opeens tussen oma en Jason in staan en werd het lummelen. Ik mag toch wel mee doen met jou en je uhh moeder, tante? vroeg hij . Voor Jason kon antwoorden riep oma: buurvrouw, niet dat het jou wat aan gaat. En ze gaf Jason een knipoog. Al snel had de man de bal en was oma nu in het midden. Die man was wel erg fanatiek. Hij duwde oma steeds weg en tot Jasons verbazing en jaloezie, zelfs met twee handen stevig op omas lekkere kont.

Hij pakte oma op bij haar middel en gooide haar stukje opzij. Oma leek er wel plezier in te hebben. Oma had nu de bal en de man kwam van achter naar haar toe. Zijn armen om haar heen . Maar tot Jasons grote schrik pakte hij niet de bal maar met elke hand nam hij een borst van oma vast. Hij kneedde er lekker in. En in plaats van die viezerik weg te duwen, duwde oma haar kont draaiend in die kerels kruis. Jason moest echt even slikken. Maar het spel ging weer snel verder. Tot Jasons ergernis bleven die twee wel flirten. Jason gooide dan ook zo hard hij kon maar dat leek de man niks te deren. Sterker nog. Weer ving oma de bal en weer kwam hij langs achter en met zijn armen om haar heen, niet voor de bal maar terwijl een hand haar tiet pakte verdween de andere hand tussen omas benen. Op nog geen meter van Jason af zag hij hoe de mans vingers onder omas badpak gingen en wild bezig waren.. Nu was het de man die Jason lachend een knipoog gaf.

Oma lag in het water duidelijk te genieten van zijn vingers. Maar oma verbrak zelf de betovering en iets wat afwezig duwde ze de man en ook Jason even weg. Ze liet zich even op haar rug wegdrijven en ze keek alsof ze net wakker was. Jason begreep niks van wat hij net had gezien. Wel zag hij de dikke paal van de man in zn zwembroek. En eigenlijk was Jason wel erg nieuwsgierig hoe die eruit zou zien. Spetters en de bal in zijn gezicht maakte hem weer wakker. Oma was weer klaar om verder te spelen. De man was verdwenen op t strand. Jij bent me er een, zei oma. Volgens mij vond je dat best spannend wat net gebeurde? vroeg oma. Ik vond het anders wel best spannend hoor, zei ze met een glimlach. Hij voelde hoe oma onder water zn nog half stijve lul omvatte. Ze trok langzaam zijn eikel bloot. Na wat hij net had gezien, had Jason de moed om zijn handen over oma s buik te laten glijden en onder water richting de fel begeerde kut. Maar oma duwde hem bestraffend kijkend weg. Daar ben je nog net te jong voor ventje.

Ze stopte zijn pik weer netjes in zn zwemshort en liep het strand op. Ze keek achterom en riep uitdagend: kom je nog of durf je niet? Met een rood hoofd en duidelijk stijve lul huppelde Jason achter oma aan over het strand naar hun plekje. Opa moest lachen, ja kerel er lopen inderdaad hier een paar lekkere meiden rond. Maar dat hoef je niet ze overduidelijk te laten zien hoor. Jasons kop nog roder en opa nog harder lachen. Oma keek met toch wat medelijden naar Jason. Ze gaf hem een aai over zn hoofd. Kom, zei ze, we gaan douchen en ons aankleden. Ze pakte de tas en wenkte Jason mee te gaan. Op t strand was een wel erg koude douche en wat kleedhokjes. Net toen Jason het hokje naast oma in wilde stappen, trok ze hem resoluut haar hokje in. Met haar vinger voor haar lippen gaf ze aan dat hij zn kop moest houden. Ze zette hem in het hoekje en er volgde een wel heel geile striptease toen ze langzaam haar natte badpak uit deed. Eerst haar linkerborst, ze trok even aan de tepel die direct hard werd. Toen de andere borst ook. Ze duwde haar tieten omhoog en dan weer stevig tegen elkaar.

Ze zoog even aan haar tepels. Jasons pik stond op springen. Toen ging haar badpak helemaal uit en stond ze naakt voor hem. Vlak voor zn neus ging ze met een gelukzalig gezicht haar lekkere lijf droog wrijven. Over haar zachte rondingen, machtige memmen, een klein buikje, prachtig haarbosje op haar kut, lekkere benen. Jason stond gewoon te kreunen zo geil was hij. Te snel had ze haar kanten lingerie aan. Zwart met mooi kant afgezet. Haar zomerjurkje erover heen en al het moois was verstopt. Onhandig zat ze op het bankje nu haar witte nylon zelf-ophouders aan te trekken. Weer een mega opwindend ritueel. Voel eens zo lekker, zei ze toen ze klaar was. Ze nam Jasons hand en liet de over haar, in nylonkousen gehulde kuiten glijden, over haar knie, haar dij tot aan haar naakte lies. Toen duwde ze zijn hand weer weg. Oma genoot duidelijk van dit tease spel. Jason stond er met een keiharde pik nu beteuterd bij te kijken. Ach jongen wat doe ik je aan… zei oma met een gemene glimlach en trok hem naar zich toe. Ze deed haar jurk een stuk omhoog waardoor haar buik en kruis weer vrij waren.

Jason wist even niet wat te doen maar hij hoefde ook niks te doen. Oma viste zijn slanke maar lange pik uit zn zwembroek en trok er zachtjes aan. Dit wil je al de hele tijd he jongen, fluisterde ze zachtjes in zijn oor. Vond je wel mooi te zien hoe ik werd gevingerd he, ging ze verder. Haar vingers om zijn paal, haar hese stem, haar hete adem in zn oor. Jasons knieen begaven het bijna. Zonder te stoppen met zijn lul te spelen trok oma met haar vrije hand haar slipje wat omlaag. Jason had nu van heel dichtbij weer full view op omas geile kut. Ze wreef zijn eikel over haar warme zachte buik. Jasons benen begaven het nu helemaal. Hij wilde haar pakken, haar voelen, haar natte flamoes voelen, aanraken, proeven. Maar oma hield hem tegen. Wel liet ze nu zijn bloeddoorlopen lul en grote paarse eikel door de zwart grijze haardos op haar venusheuvel gaan. Jason begon zwaar te ademen. Zijn hart was in de overdrive. Oma keek hem strak aan, spuit maar lekker jongen, doe t voor oma. En met dat sloten haar lippen zich om de zijne en drong haar tong zijn mond binnen, kringetjes draaiend om zijn tong.

Ze trok nog steeds zachtjes aan zijn jonge lul, wreef zijn gevoelige eikel door haar kuthaar. Het wilde het zo lang mogelijk uitstellen maar hij was te onervaren en dus spoot hij zijn ballen leeg op omas buik, op haar venusheuvel. Ze bleef doortrekken tot de laatste druppel. Zijn gekreun werd gesmoord door haar french kissing. Toen ze die verbrak, keken ze beiden omlaag. Jasons sperma hing in lange slierten van haar navel omlaag. Plakkerige druppels in haar schaamhaar en een sliert droop langzaam langs haar kut. Oma smeerde zijn geil uit over haar onderbuik, haar heuveltje. Haar vingers vol met zijn sperma stak ze diep in haar natte gleuf. Toen likte ze een paar vingers schoon. Ze hield een vinger met zijn sperma en haar geil voor Jasons neus. Ze duwde zachtjes tegen zijn lippen. Likken, beval ze zachtjes. Met tegenzin deed Jason wat ze had gezegd. Maar het smaakte onverwacht goed, niks vies. Geil juist! Oma deed haar slipje weer goed, gewoon over zijn sperma splash heen. Kan ik nog nagenieten, zei ze. Kom aankleden jij, we moeten zo gaan eten.

Toen Jason 5 minuten later aangekleed bij opa en oma kwam zaten die allebei de krant te lezen. Oma keek hem aan alsof er niks was gebeurd. De middag en begin van de avond verliepen zonder dat er iets gebeurde. Later op de avond na wat kaartspelletjes (waarbij Jason zn best deed zo veel mogelijk bij oma down blouse te kijken) was het weer een Netflixje. Oma liggend op de bank tegen opa aan. Jason op zn stoel. En hij kreeg weer goed uitzicht op oma s mooie witte nylons en ver onder haar zomerjurkje. Met de gedachten aan die middag en de wetenschap dat dat zwarte slipje vol zat met zijn sperma, dat wond hem weer aardig op. Film afgelopen. Bedtijd voor de jeugd, bromde opa. En Jason wist dat hij daar niet tegenin moest gaan. Tandenpoetsen, pj aan en nog even Instagram. Shit, telefoon ligt nog beneden in de keuken. Jason wilde de twee oudjes niet storen bij hun whisky en wijntje dus liep hij zachtjes de trap af en linksaf naar de keuken. Kom hier slet, siste opa. Jason bevroor. Huh? Hij hoorde oma giechelen. Ahh even dacht Jason dat opa hem had geroepen. Maar het was oma.

Jason keek voorzichtig om t hoekje en zag hoe oma naast de bank stond. Je zag er weer lekker uit vandaag Gerda, zuchtte hij en liet zijn hand van haar slanke enkel langs de naad van haar nylon kous omhoog glijden richting haar stevige dijen. Streelde haar knieen en kuiten en liet toen zn hand onder haar jurk verdwijnen. Het ritselend geluid en de ademhaling van opa en oma deden wel wat met Jason. Jij was volgens mij veel drukker met al die half naakte meiden, lachte oma. Jazeker, veel lekkere jonge dingen hoor , bekende opa. Mooie tietjes en heerlijke ronde harde kontjes. Ik ben ook al de hele dag geil hoor, vertelde oma. O ja? jij ook veel lekkers gespot op t strand? En opa s hand gleed verder onder oma s jurk. Jason zag hoe ze haar benen een beetje wijder zette direct volgde een kreun en liet ze haar hoofd in haar nek vallen. De soppende geluiden van onder haar jurk waren duidelijk te horen. Ohhh ja Wim dat heb ik nodig zeg! Oma moest de leuning van de bank vasthouden om niet om te vallen.

Volgende moment heeft ze haar jurkje uit en staat er in haar zwarte lingerie en witte kousen. Opa heeft 4 vingers die diep in haar kut raggen. Het kutgeil loopt langs zijn vuist. Nu gaat ook de duim tussen de lange kutlellen en verdwijnt zijn vuist een stuk in oma s natte flamoes. Oma steunt en kreunt en dan duwt ze zijn hand weg. Ongeduldig trekt ze opa s short omlaag. Opda gooit zelf zn t-shirt in een hoek. Jason schrikt ervan hoe groot de paal van opa is. Oma trekt de voorhuid omlaag en er komt een grote dikke donkerpaarse eikel te voorschijn die op de pik staat als een grote helm. Druppeltjes voorvocht hangen aan zn pisgaatje. Oma likt doe smakelijk op en zuigt dan langzaam die hele mega lul naar binnen. Tot aan zn ballen. Jason begrijpt niet hoe dat lukt en het lijkt even of ze er in stikt. Opa gromt tevreden. Langzaam komt de hele lul weer tevoorschijn . Er vormt zich een spoor van slijm en fel rood lipstick op de lange schaft. Dan likt oma om de rand van de eikel alsof ze een ijsje likt. Opa pakt haar ruw beet en ramt zijn lul weer diep in haar keel. Oma kokhalst maar opa blijft stoten.

Dan weet oma zich los te maken. Ze likt opa s buik, knabbelt aan zijn tepels en dan ziet Jason hoe ze op opa s gezicht gaat zitten. Ze trekt haar kut wijd open en ragt over opa s gezicht. Jason staat aan de goede kant en kan haar vol zien. Hij kan zien hoe opa s gezicht nat word van oma s geil. Hoe zijn hele neus verdwijnt tussen de kutlippen van oma. Het lijkt alsof ze hem neukt . Ze zit tegen zijn neus , tong en kin op te hompen. Dan opeens kijkt ze recht naar Jason. Of kijkt ze wel? Ze lijkt in trance en gaat nu rechter op zitten en terwijl ze opa zo berijd, speelt ze nu met haar memmen, haar tepels trekt ze ver naar voren en ze kermt van genot. Even tilt ze zich een beetje van zijn gezicht af. Huh, denkt Jason, is dat pis? Er komt een straaltje uit haar kut en opa doet zijn mons ver open, hij slikt veel in maar kan niet alles vangen. Jahh lekker Gerda, wat heb ik toch een geil wijf, zegt hij met hese stem. Oma lacht tevreden en terwijl ze nog steeds op opa s mond zit trekt ze met 1 hand haar kut verder open en de met de andere begint ze zichzelf te vingeren. Duurt niet lang of ze zakt zwaar hijgend tegen de rugleuning.

Opa neemt nu de leiding en dwingt haar op haar knieen. Hij likt haar kont en kut en dan zet hij zn dikke neukstaaf tegen haar lippen. Heel even en dan weer weg. Oma duwt haar heupen naar achteren want ze wil geneukt worden maar opa trekt verder terug. En dan opeens weer een paar stoten in oma s drijf natte kut en dan weer eruit. Stop dat Wim, zegt ze schel, neuk me jij ouwe geile stier. Opa gromt, jij geile teef van me. Je hebt een heerlijke kut en die is van mij, alleen van mij en niemand anders. En die ga ik nu hard nemen. Verwennen zal ik je mn eigen hoertje. Dan begint opa te rammen, diepe lange halen in oma s kut. Jason is gewoon jaloers. HIj ziet hoe oma s gezicht vertrekt soms van de pijn maar duidelijk meer van genot. Hij ziet haar zware uiers heen en weer zwaaien op t tempo van opa s ritme. Mijn god wat geil om te zien. Dit is duizend keer beter dan pornhub. Ja ja ja ja Wim harder ik ga komen. En dan opeens kijkt oma Jason aan, recht in zn gezicht. Ze lacht naar hem. Geeft hem een luchtkus en een knipoog. Neuk me, neukl me, neuk me , hijgt ze.

Jason schrikt er zo van dat hij als een haas naar bed gaat. Opa komt ook dicht bij zn orgasme en klauwt zijn handen in oma s borsten. Oma voelt haar hoogte punt naderbij komen als een razende trein en bijt zich vast in de leuning van de bank. Opa ontploft binnen in haar buik. Dat was de het zetje wat oma nodig had om klaar te komen. Bijna huilend van genot laat ze zich zakken. Opa s laatste stralen sperma spuiten op haar rug en kont. Zuchtend van genot smeert hij t uit. Dan laat hij zich op de fauteuil zakken en binnen de minuut ligt hij hard te snurken. Jason ligt in bed en weet zich betrapt. Zijn pik was kei en kei hard, te hard leek t wel maar van de schrik weer een armetierig wormpje geworden. Hij vraagt zich af of opa hem ook had gezien. Of ze boos zijn. En waarom opma hem zo zit te plagen.Of is t uitdagen? Jason weet t niet maar okay hij had ook vandaag wel weer een super geile dag en ze heeft hem zo fucking lekker laten klaar komen. Maar wat jij net zag, wauw , dat wilde hij ook wel s. Hij zat zich af te vragen welk meisje uit zn klas dat zou willen, zou durven, zou kunnen… Maar ze waren zo skinny en onvolwassen. Oma was pas een echte vrouw. Een yummie MILF. Of was t een een cougar of zo?

Toen vloog de deur open. Oma Gerda haastte zich door de slaapkamer naar de badkamer. Toen opeens stopte ze, alsof ze zich opeens iets bedacht ofzo. Langzaam draaide ze zich om naar Jason. Jason kroop onder zn laken, nu zou hij de uitbrander krijgen. Jij bent me er eentje, begon oma op een wel heel strenge toon. Vies ventje hoor, zn opa en oma een beetje begluren. Ze kijkt trekt het laken weg en kijkt hem neerbuigen. En nu zeker liggen rukken he? Ze zegt het met een boze stem en keiharde blik. Opschuiven , beveelt ze en ze gaat aan zn voeteneinde zitten. Doet haar jurkje uit en zit nu met alleen nog haar nylons aan tegenover hem. Nou laat maar s zien! zegt ze uitdagend. Jason kijkt haar niet begrijpend aan. Laten zien? stamelt hij. Rukken jochie! Zegt oma alsof ze hem opdraagt de tafel op te ruimen. Ik wil wel s zien hoe jij met die piemel van je speelt. Ze kijkt hem doordringend aan. Jason neemt beetje verlegen zijn slappe pikkie in zn hand en begint er voorzichtig aan te rukken. Trekt zn eikel bloot. Het uitzicht wat ie heeft maakte wel dat zijn pikkie weer snel een op oorlogs sterkte pik werd. Oma s benen in witte glinsterende nylons. Dos haar tussen haar benen, de rood roze kutlippen waar nu opa s geil uit droop. Die grote zachte stevige tieten met tepels die vooruit staken als spijkers. De fel rode lipstick die hij net op de stam van opa s dikke pik had gezien. Jason zat al snel ongegeneerd te genieten van het uitzicht en trok zich loom af. Af en toe even in zn ballen knijpend. Hij schrok toen oma ineens haar nylon voet langs zijn been omhoog liet gaan. Strelend kwam die voet bij zijn ballen. Ze duwde zijn hand weg en haar tenen namen het spel met zn ballen over. Haar andere voet kwam ook langzaam langs zijn been omhoog en al snel zat zijn lul tussen haar warme zachte voeten in die gladde nylons.

Shhhhit, wauw, Jason wist niet wat hem overkwam. Langzaam begonnen de voeten hem af te rukken. Jason wist echt niet meer hoe hij t had. Dit was een ongekende geile situatie. Haar tenen, de nylons, hij keek recht in haar natte openstaande kut. Ze trok 1 kous uit en nu duwde de andere voet zijn harde fallus tussen de tenen. Zijn eikel piepte steeds even tussen de tenen met rood gelakte nagels door. Opa had gelijk, ze is gewoon een geile teef, veel geiler dan de vrouwen die hij op zn scherm had gezien. Nu zat oma op haar knieen tussen zijn benen en verdomd wat deed ze nu??? Ze zoog zn ballen op. Hij schrok even. Verwachte pijn maar weer was er een gevoel van eindeloos genot. Haar tong gleed over de volle lengte van zn lul, rond zn eikel en weer terug naar zn ballen. Ze tilde hem iets op en haar tong gleed door zijn bilnaad. Ze is gek en ze maakt me gek, dacht Jason. Weer omhoog langs zijn eikel, zijn lul nat van haar speeksel en rood van haar lipstick. Weer omlaag en langs zn zak en woooow haar tong duwde tegen zijn anus, ging er een klein stukje in. Jason werd even licht in zn hoofd, dit was next level.

Toen weer naar zn eikel maar nu ook verder omhoog. Ze likte zijn navel en kwam verder over hem heen. Haar tieten hingen zwaar op zijn lul nu. Verder omhoog en ze sabbelde op zijn tepels. Haar tepels prikten in zijn buik. Hij kon zich niet meer inhouden en begin wild tegen haar op te rijden. Wacht wacht, zei oma. Je hebt gelijk , ik pest je maar de hele tijd… Ze pakte een tube uit haar nachtkastje en ging nu met haar grote malse reet voor hem op haar knieen. Kont omhoog. Met 2 vingers vol glijmiddel begon ze zich in haar sterretje te vingeren. Je hebt opa best wel gehoord mannetje, mijn kut is van hem en hem alleen. Maar hij heeft niks over mijn andere neukgaatje gezegd. Jason keek haar vragend aan. Kom neuk me, neuk me geile bink. Neuk me. Jason kwam op zn knieen achter haar en liet zn pik door haar bilspleet glijden. Opa slaapt niet voor eeuwig op die stoel, zei oma nu geïrriteerd, en ze nam Jasons pik vast, zette zijn eikel tegen haar anus en zei: duwen jochie, neuk me.

Jason duwde en toen zijn eikel eenmaal voorbij haar sluitspier was gleed hij makkelijk naar binnen. Oma slaakte een zucht van genot. Jason pakte haar beet bij de rolletjes van haar zij en begon langzaam te bewegen. In en uit die geile kont. Wat strak en wat lekker. Zijn ballen sloegen tegen haar kont. Hij sloeg op haar billen, zijn hand stond rood op haar kont. Oh jaa neuk me dan geil joch, neuk je oma. Spuit je geil diep in mn darmen. Neuk me, jammerde oma. Oma had nu 1 hand in haar kut en zat zich naar een hoogtepunt te vingeren terwijl Jason haar in haar bruine neukgat neukte. Dit was weer een fucking new experience voor hem. Zo geil dat hij er gewoon dronken van werd. Oma begon wild tegen hem op te rijden. En opeens voelde hij haar vingers rond zijn zak, Ze kneep zachtjes in zijn ballen. Jason ontplofte, zag sterretjes en schoot zijn ballen leeg in oma, het deed gewoon pijn, zo lekker was het. Oma kwam ook sidderend klaar. Jason rolde van oma af. Zijn lul nat van zijn en oma geil. Gulzig begon oma hem schoon te likken. Ze slurpte zijn nu nog maar half harde lul naar binnen. Jason probeerde zijn hoofd tussen haar dijen te krijgen maar werd zacht weggeduwd. Slapen jij jongeman, zei oma streng. Ik ga douchen, het is echt bedtijd. Oma was weer oma toen opa boven kwam. En Jason hield zich wijselijk slapende.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 13607 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Oma blijft teasen maar ook….”

Plaats een reactie